Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

97 ben 7 évesen nem néztem focit nem tudom hogyan fujta a meccset te biztosan ezt is jobban tudod... egyébként pedig az nem véletlen akkor sem h megválasztanak vkit többször is (4)x a világ legjobb bírójává...kérdezem én ki akkor a jó bíró mert akkor ezekszerint olyan nincs jaa várjatok csak tán még Anders Frisk aki annak nevezhetõ

nem értelek néha titeket ti honnan pattantatok? hol van a nemzeti érzésetek? milyen emberek vagytok ti h szidjátok a Magyarokat?

Trunks
Ezen jót mosolyogtam 😊)))))))))) Ugyanarról az emberrõl, Puhl "sampion liga" Sanyiról beszélünk? Lehet, hogy nem volt rossz bíró, de attól a '97-es BL-döntõt még nagyon elfújta és a "fodballhoz" se nagyon ért sajnos, ezt már évek óta bizonyítja.

Amici di nessuno...

9csöves9
😄D

milyen mezõnyben lett a legnépszerûbb?buzibognár,braziliván volt a másik két dobogós?😄

sajnos túl sokszor láttuk már azt a 97es béel döntõt ahhoz,hogy mi szeressük "ettõszépafodball" sanyit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Puhl Sanyit nekem ne nagyon szidd mégis õ lett a legnépszerûbb szakember 2008-ban ért is a focihoz hiszen több száz meccset levezetett/bíráskodott nem te voltál ott hanem õ...

gercse
selejtezõn elbuknánk az nagy szégyen lenne...(ezért mondtam, hogy tök mindegy hanyadikak vagyunk, ha nem az elsõk)

Trunks
Most hogy vannak a BL-fõtáblás helyek? Eddig az elsõ 2-nek nem kellett selejteznie, de mintha jövõre változna a lebonyolítás, mert átszervezték az egészet az Európai Liga miatt. Ha a 3. hely is fõtáblát ér, akkor tényleg teljesen mind1.

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Inter betett kettõt, holott az AC szépen osztott elöl. Ez van..

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Zsolti9014
Kár érte, mert valahogy nem hiszem, hogy este X lesz. De legyen csak az!
Nem baj, így tényleg lehet ikszelni, ettõl már rosszabbul ne is játsszunk többet! 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
De akkor is észhez kellene már térni a vezetõségnek,ok,hogy most jól játszottunk,de egyrészt így is 1-1 lett,másrészt,ha minõségi cserék,netán kezdõjátékosok lettek volna a csapatban(tisztelet a kivételnek)akkor hozhattuk volna ezt a meccset simán!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Nagyon nem volt ma szerencsénk, na majd a BL-ben lesz!😊

HTB: o/ ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
hát ha nem elsõ akkor tök mindegy szerintem, hogy második vagy harmadik

Trunks
Megnyugtatlak: ha x-el az Inter, akkor is álom marad a scudetto. Nekünk már nem erre kell figyelnünk, ha nem hogy meglegyen a 2. hely. Ez se lesz könnyû, bár a Milan is annyit bénázik, hogy rossz nézni.

Amici di nessuno...

gercse
hát igen, Trez kell, de nagyon

Tiago alibizett nagyon...futni sem akart, Poulsen nem lett volna rossz, de csak bénázott,
meglátszik, hogy Sissoko milyen hasznos ember, meg Zanetti
Camo-t nem hoztam volna le, benne még lett volna talán egy két jó megoldás
túl sok a volna sajnos

este x vagy Milan siker kell mindenképp, ha nyer az Inter akkor álom marad idén is a scudetto

forzajuve5
nem volt más alternatíva. csak ez a két játékos jöhetett számításba

forzajuve5
ezzel a kerettel ennél többet ember nem hozott volna ki taktikailag.
nagy kár mindenképpen ezért a meccsért
következõ forduló megint nagyon nehéz lesz a Palermo vendégeként

BADE
Tiagot ill. Poulsent nem kezdetni,sztem ez bõven elég lett volna

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
szerintem most nem Ranierit kéne hibáztatni.félidõben bevitte Pavelt középre,szélre Gio ennél többet mit csinálhatott volna?egyedül azt a Marchisio cserét kellett volna egy 20 perccel elöbb meghúzni,vagy hagyni akkor végig Tiagot

más:Amaurit se akarom hibáztatni mert jól játszott,de ha ma Trez a pályán van akkor 3-t vág

Trunks
A csapatnak viszont grat, bár még mindig nem tudom elhinni, hogy nem nyertük meg a meccset. Ranieri meg mi a retkes bús farokért hozta be a 89. percben Marchisiót?

Amici di nessuno...

BADE
2 ilyen balfasz középsõ kp-val nem lehet meccset kezdeni,nyerni meg végképp nem!
Ranierit el kellene küldeni a halál f....ra,ilyen taktikai "húzásokat" én is tudok!
A Samp pedig olyan antifocit mutatott,hogy kiérdemelték volna a vereséget!

Trunks
Hihetetlen. Nem szoktam a bírót szídni, de mit mûvelt itt? Hazadás a Sampnál, persze mehet tovább. Minden kicsit is kétes szituációban ellenünk fújt (pl. itt a végén egy bedobás, bár az már nem számított). Faragó pedig melyik meccset nézte? Le volt focizva a Samp, esélyük nem volt a gyõzelemre. Legalább 3-4 góllal kellett volna nyernünk, az lett volna reális. 4 kapufa!!! A studióbeszélgetést pedig inkább meg se hallgatom, a csaló nyomorék Puhl megint elmondhatja, hogy csak szerencséje volt a Juvénak. Faszom kivan most már, ilyen meccseket se tudunk behúzni.

Amici di nessuno...

Kaplan
Érzésem szerint ma játszottunk eddig az idényben a legjobban mégsem érdemeltünk volna gyõzelmet...?

Ez az egy pont egy esetleges Milan gyõzelem esetén még mindig jobb mint a semmi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
így lehet ikszelni nem úgy mint õsszel ellenük

forzajuve5
arra egyik okos se gondol a tv-ben hogy este x lesz a derbi, és akkor minden marad a régi

hihetetlen ez a meccs :|

(SZIA ZSANI!)

psnid HaTeBeKa

Forza Italia
Alex micsoda szabad volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
ez ááááááááááhhhhhhhhhhh

tényleg ennyire nincs soha szerencsénk?<#falbav>

forzajuve5
Seba és Amauri azért csak összehozta végre

Trunks
Az túlzás hogy csak abban, sokkal labdabiztosabb DC. Gólokat érhet(ne) az õ játéka, mert rá tudja ívelni Amauri fejére a labdát.

Amici di nessuno...

forzajuve5
végre egy bevállalós csere

9csöves9
jééé Ranierinek van töke

9csöves9
szerintem kurvasokat fejlõdött,szarul ad be ennyi.elmenni nem mennek el mellette és többet fut mint a csapat 80%-a

De Ceglienek meg eltört a bordája egy fûszáltól,ha visszatér nálam balszélsõ lenne.egyedül a beadásban jobb Molinál

Trunks
Tényleg csak én látom, hogy Molinaro milyen szerencsétlen? Az oldalvonal mellett még egész jól felfut meg összejátszik Nedveddel, de ma is volt 2-3 beadása és mindegyik pocsék volt. Meg az a szabadrúgása is, amit ráívelt az egy személyes sorfal lábára... De Ceglie?!

Amici di nessuno...

forzajuve5
és majd most jön az a rész amikor a Samp 11 emberrel beáll védekezni

m0tTh0w

Nedved 2 kapufája, de kár...
Az elõzõ meccsekhez képest szépen ötletesen jáccunk.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Trunks
Régen játszottunk ennyire jól. Alex és Nedved zseniális. 2 kapufa, el se hiszem... 3-0 lenne a reális, erre a Samp egyetlen helyzetét berúgja. Azt kell mondjam, jellemzõ.

Amici di nessuno...

Forza Italia
k***a pechesek vagyunk
2 kapufa csomó helyzet azt 0-1 az eredmény

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
ritkán mondok ilyet,de nagyon jól játszunk.erre az a csapat vezet amelyik 5x jött át a félpályán

kurvára kellett volna egy gól a félidõben

forzajuve5
ha tudjuk végig hozni ezt a játékot amit eddig játszunk, akkor talán nem lesz baj

Forza Italia
ejej ez a meccs nagyon nehéz lesz. Megint a védelem mit nézett.

Count Adyn
huu Alex, ha ez bemegy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
A Juventus sportigazgatója a Tuttosportnak nyilatkozott...(forrás:zebraportál)

Kik voltak a mestereid?

Az édesapám, akitõl megtanultam, hogy mekkora klub is a Juventus, valamint az emberek, akikkel együtt dolgoztam. Mindent próbáltam tõlük megtanulni. De úgy gondolom, hogy mindenki legjobb mestere saját maga.

Mit szólsz, ha Moggi fiának hívnak?

Egy egyszerû dolog miatt nem dühít fel: nem fedi a valóságot. Moggi rengeteg dolgot tanított meg nekem, de utána úgyis mindenki a saját fejével dönt. Az enyém pedig nagyon kemény.

Milyen a viszonyod Jean-Claude Blancnal?

Remek. Az én szerencsém az, hogy olyan klubnál dolgozok, ahol mindenki kiválóan érti a dolgát, s precízen oldja meg a számára kiadott munkát. Én teljesen szabadon mozoghatok, nem tudom, hány ilyen kollégám van.

És Ranierivel?

Az is remek. A vezetõedzõnk rögtön bebizonyította, hogy teljesen profi, aki tiszteli a szabályokat. Az én részemrõl maximálisan tisztelem.

Õ is hosszabbít majd?

Egy év múlva jár le a szerzõdése, de azt hiszem, hogy Ranieri és a Juventus még sokáig együtt maradnak.

Szeptember és október környékén viszont nem mûködött valami.

Két fajta ember van: aki a nehézségek után meghátrál és olyan, aki képes újra kezdeni. Mi az utóbbi kategóriába tartozunk.

Del Piero segített ebben. Néhány külsõ szakértõ szerint õ irányít a Juventusban.

A csapaton belül nagyon fontos szerepet tulajdonítunk Del Pierónak, tudjuk, hogy mennyit ér és mennyire tiszta. Persze nem irányít, maximum a pályán a társakat.

Blanc egy nagy Juventust ígért egy vadiúj stadionban.

Számomra a Juve már most is hatalmas csapat, de még van hova fejlõdni. Ne felejtsük el, hol voltunk két és fél éve: a Serie B-ben.

De az idõsebb játékosok öregednek, ez idén is meglátszik.

Nem értek egyet. Nagyon jól mûködik a fiatalok és idõsek keveréke. Buffon négy hónapot hagyott ki, Camoranesi szinte nem is játszott, az újak jól játszottak, s nem engedtek soha. Az öltözõben nem létezik és nem létezett semmilyen konfliktus.

Trezeguet felépült: egy új fegyver vagy egy újabb gond?

Egy plusz fegyver és egy plusz gond, persze az ellenfeleknek.

Nehéz négy ilyen csatárral együtt.

Mindenkinek lesz elég helye.

A bajnokság meglepetése?

Manninger, aki 680 ezer euróba került, valamint Marchisio. De nem szeretek neveket mondani.

El akartátok adni Iaquintát?

Kaptunk érte ajánlatot, de mi nem akartuk eladni, hiszen három téren harcolunk még. De mivel Vincenzónak anyagi elvárásai is voltak, meghallgattuk az ajánlatot. De a Zenit nem vette elég komolyan a dolgot. Iaquintának pedig továbbra is az a dolga, hogy gólokat lõjön és ne vegye le a mezét örömében.

Úgy tûnt, hogy Giovinco is el akart menni.

A bajnokság után majd beszélünk róla.

Õszintén, milyen átigazolási mozgások várhatóak a nyáron?

Kevés érkezõ, kevés támadó.

Vagyis?

Egyszerû a dolog. Két éve a nulláról kellett elkezdenünk, s rengeteg játékost igazoltunk, akik nem lehettek mind sztárok, mert ahhoz tíz Abramovic kellett volna. Most már megvan az alap, ami nagyon kemény, s így már olyan minõségi játékosokra koncentrálhatunk, akik igazán kiemelkednek a mezõnybõl.

Azaz vége az ingyenes szerzeményeknek?

Azt nem mondtam. Ha adódik egy jó lehetõség, nem szalasztjuk el. Mellberg, Grygera és Salihamidzic például jó vételek voltak. Minõség-ár arányban hihetetlenül jó.

Van pénz erre a minõségi játékosra?

Van, van. A klub jelentõs mennyiségû keretet halmozott fel.

Diego?

Nem fogok neveket mondani. A cél megtalálni Nedved utódját, de figyelembe kell venni, hogy senki nem mondta, hogy Pavel visszavonul a nyáron. Ezért egy olyan helyettest keresünk, akinek remek képességei vannak.

Ki lesz az? Cassano?

A mi játékstílusunkhoz, azaz a 4-4-2-höz nem olyan játékos, akire szükségünk lenne.

20 millió euróért meg lehetne venni.

Marottától kérdezzétek.

Szerdán láttad Silvát a spanyol-angol meccsen.

Õ az egyik játékos, aki érdekel minket.

A Valencia gazdasági gondokkal küzd.

És sok klub érdeklõdik Silva iránt, mi is ott vagyunk, aztán majd meglátjuk.

Ha a Manchester City 100 millió eurót ajánlott volna Buffonért, eladtátok volna?

Buffon és a többiek, akik maradtak a B-ben, nem eladók. Akkor változna a dolog, ha a klub olyan fizetést kínálna a játékosnak, amit nem tudna visszautasítani.

A fiatalok pedig fejlõdnek.

Igen, meglepõen jól szerepelnek a fiataljaink. Például Ariaudo és Ekdal, akik bebizonyították, hogy szép karrier áll elõttünk. Most aratjuk le a gyümölcseit az utóbbi években alkalmazott elveinknek. De Ceglie, Marchisio és Giovinco már megértek.

Az Inter?

Az Inter még erõsebb, mint mi. Azt mondanám, hogy az egyetlen csapat, amelynek erõsebb a kerete, mint a miénk. De már nem annyira. A hét pont, ami köztünk áll, nem számottevõ.

A Chelsea veszélyesebb lesz Hiddinkkel?

Talán könnyebb lett volna, ha maradt volna Scolari. De minden rajtunk múlik. Mi irányítjuk a saját sorsunkat.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rudee
Erre helytálló a ki mint vet, úgy arat mondás 😊
Amúgy meg ligán belül úgyse fogják eladni, még akkor se ha e miatt mennek csõdbe (bár ez se aktuális náluk). Inkább lesz nyerõ ott egy soványabb (30-40M) Chelsea ajánlat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Grove4
Fõleg,ha esetleg veletek,vagy a Barcával,vagy valamelyik pénzes csapattal kell "versenyeznünk"!

Rudee
25ért biztos nem adják oda, mivel korábban már 40et is visszadobtak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Grove4
CORRIERE DELLO SPORT

Juve, mindent Silváért. Spanyolországban biztosak: Ranieri õt akarja minden áron, 25 millió eurót tette le a Valencia asztalára. Ma a zebrák a Samp ellen Trezeguet nélkül, a Del Piero-Amauri kettõssel.

(forrás:zebraportál)

Grove4
"Trezeguet megsérült, nem is nevezték. Elõl újra összeáll az Amauri-Del Piero duó. Ranieri: 'Nem fogom nézni az Inter-Milant'. Piac: verseny a Barcelonával David Silváért"(Tuttosport)

gercse
jól néz ki

9csöves9
banner? a j1897rõl van

BADE
nekem ez új,nem nagyon követtem nyomon
Még így a "felkészülés" elején elkaphatjuk a Chelsea,Hidding tényleg jó edzõ,sajnos sztem seccperc alatt összekapja a csapatát.