Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Jaki mindenképpen maradjon!

Zsolti9014
olyan lesz mint Almiron. õ félsten volt az Empoliban, itt meg...

Inkább Iaquinta maradjon és játsszon amennyit lehet.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
énis ezt akartam mondani, secco meghozta a sztárjátékost...

Forza Italia
õ lesz a sztár játékos. Mi a lószarnak költünk ilyenekre??? Egy Atalantába jó de nálunk nem fog bekerülni és pénz kidobás is mellette.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BADE
teljesen felesleges,megint noname emberkéket akarunk hozni,ettõl nem leszünk bajnokok...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ez az amitõl én is tartok

Fabio Capello
mármint a mi szemünkkel sztár, vagy secco szemében? 😄

mert míg nálunk pl. Ribéry nagy sztár, Secconál pl. egy Lavezzi is istennek számít...

forzajuve5
Ranieri azt nyilatkozta, hogy Trez fog kezdeni a Palermo ellen. akkor már csak az kellene, hogy hozzuk azt a játékot amit elõzõ fordulóban, és akkor majd Trez vág nekik hármat 😄

forzajuve5
mindenesetre rohadtul várom már, hogy ki az az egy nagy sztár akit Secco említett az átigazolásokkal kapcsolatban

gercse
aham, hát mindegy, a jó embereket itt kell tartani

9csöves9
hát ahogy olvasgattam elég jó kiszolgálást kapott😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
hát meg kell tartani, ha tényleg ekkora ász, és nem csak mákolja a gólokat(bár az sem baj 😄)

9csöves9
most zajlik amúgy a Viareggioban az ifjúsági kupa ahol elég jól teljesít a primavera.holnap elõdöntõ Juve-Toro és Inter-Samp.Daud zseniálisan tolja

eddigi meccsek:

Juve-Maccabi Haifa 2-0 (Daud 2x)
Juve-Parma 1-0 (Daud)
Juve-Frosinone 1-1 (öngól)
Juve-Lazio 2-2 tizenegyesek után 7-6 (Daud,De Paola)
Juve-Siena 3-2 (Daud 2x,Marrone)

Grove4
Egyébként a mi meccsünket adja a TV,sajnos a TV6,de szerencsés vagyok,tudom nézni(kopkopkop).Az m1 a Real-LP-t adja!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

jo lenne ha jönne😊 személetlen mennyi embert ki tud kapcsolni ez a srác...jelenleg a Franciák között õ a kedvencem...na meg még mindig a Giuly

9csöves9
egy esetben lenne halvány esély Riberyre:ha mi megnyernénk vagy a bajnokságot vagy a bl-t,a Bayern pedig 4. lesz.esélytelen.

forzajuve5
ez arra tökéletes lesz, hogy a fiatalok lehetõséget kapjanak és bizonyítsanak

Grove4

Trunks
Azért még ne kezdjétek bontani a pezsgõt, srácok...

Amici di nessuno...

Grove4
Hááát remélem,ugyanis az ügynöke nyilatkozta!

forzajuve5
csak ne lenne odaírva az hogy Tuttosport 😊
de azért bizakodjunk, hátha van valami igazságtartalma

Grove4
Még egy Ribery-s hír(forrás:Juventus fc blog)
Ribery a Juventus játékosa lehet!

Franck Ribéry ügynöke úgy véli, hogy ügyfele nyáron a Juventushoz igazolhat.

A Bianconeri egyik legfõbb nyári célpontja egy olyan középpályás lesz, aki méltó módon helyettesítheti majd a 36 éves cseh Pavel Nedvedet.

Franck Ribéry

"A Juventus még most is ugyanolyan vonzó, mint Zinedine Zidane idejében volt." - mondta Alain Migliaccio a 'Tuttosportnak'.

"A Bianconeri megjárta a poklot, de túl vannak rajta, és ez csak az új vezetõk érdeme. Európa egyik top csapatáról beszélünk."

A torinóiakkal játékosok egész sorát hozák kapcsolatba, kezdve Diegotól, David Silván, Antonio Cassanón át egészen Franck Ribéry-ig.

Amikor a 'Tuttosport' arról tartott felmérést a szurkolók között, kit látnának legszívesebben Pavel Nedved utódjaként, egyértelmûen a 25 éves Ribéry került ki gyõztesen.

"Franck több szavazatot kapott, mint a többiek együtt. Ez csodálatos. A Bianconeri szurkolóinak tudniuk kell, hogy nem csupán álom Franck-ot a Juventus mezében látni. Nehéz megmondani, mikor történhet meg, talán nem most, de egyáltalán nem álom."

Ribéry-t az egyik legnagyobb kreatív tehetségnek tartják. Idén 19 alkalommal lépett pályára a Bayern színeiben, és 7 gólt szerzett.

Zsolti9014
Boldog szülinapot neki!

Hajrá Magyarország!

Boldog születésnapot Roberto én "sajnos" márcsak a Bresciában láttam de vmi csoda volt az az ürge még õsz fejjel is😊

Fabio Capello
Ma ünnepli 42 születésnapját az olasz válogatott és a Juventus egykori klasszisa, Roberto Baggio.

<#worship><#worship>HBD!<#worship><#worship>

Grove4

Grove4
Vége a sérülthullámnak

Már csak De Ceglie és Zanetti sérültek...

Remek híreket kapott a szezon eddigi talán két legfontosabb mérkõzése elõtt Ranieri mester, hiszen tömegesen épüknek fel a sérültek. Ezen a héten már teljes értékû edzésmunkát tudott végezni Trezeguet, Chiellini, Knezevic, Zebina, Salihamidzic és Sissoko is. Az egyedüli sérültek listáján immár csak Zanetti és De Ceglie képviseli magát. Remek hír ez, hiszen a a szombati Palermo elleni mérkõzésen eldõlhet, hogy lesz e esély még a bajnoki cím megszerzésére, valamint szerdán Londonban fog pályára lépni a csapat.

(forrás:zebraportál)

Grove4

Zsolti9014
ez nagggyon jóó!!!
A csaj a végén az üres vödörrel. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
elmebetegek😄

van barátnõje tán azért... jót tesz neki ha törõdnek vele õ ilyen típus gyerek gyakorlatilag😊

9csöves9
thenksz

Fabio Capello
az embed kódot másold ki a flash tagok közé, mutatom (kiemelt részt)

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hH7D1sVINsk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hH7D1sVINsk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

9csöves9
óó ezt elbasztam.hogy a brébe kell betenni vidijót?

ezt akartam: http://www.youtube.com/watch?v=lH3H_FeZnKk

9csöves9

gercse
ezzel egyetérek én is, pár éve nem kellett volna még, mert hisztis volt, de látszik, hogy mennyit változott, jó focista lett belõle

9csöves9
Cassano most is úgy szopatott mindenkit ahogy akart.kicsit emlékeztet engem arra amikor Ama lõtt nekünk két szép gólt és még akkor sem vette észre sok ember hogy elférne itt.

még egy szezont marad a Sampban aztán 28-29 évesen bõven jó lesz ide

Fabio Capello

ezek szerint négy célpontunk van, Rakitic, Cassano, Silva és Ribéry...

háááát nemtudom, rakitic és cassano nekem nem kéne, silva igazán jöhetne, ribéryt meg nincs az a pénz amiért elengednék

forzajuve5
Edzõi karrierbe kezd a Juventus egykori kitûnõ védõje, a kõkemény Moreno Torricelli. A 39 éves szakember az olasz harmadosztályban sereghajtó Pistoiese trénere lesz.
Torricellit annak idején amatõr játékosként szúrta ki Giovanni Trapattoni, és a bekk 1992 és 98 között három bajnokságot, Olasz Kupát, Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát is nyert a „zebrákkal”.
Érdekesség, hogy edzõi karrierje elején szintén a Pistoiesét irányította az olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi is.

Szerintem meg jöhetne nyugodtan!Én nagyon kedvelem a játékát-és már fele annyira sem problémás....
Cassanoba az a komoly bárhová megy nem szívesen látott mint én xD xD amúgy jól tolja és sokkal többre lehetne hivatott ha nem lenne ez a hülye jelleme + az öntörvényûség meg a hangulatváltozása

9csöves9
jöjjön.de csak 2010-2011-ben

mindenkivel jóban van a csapatból

Grove4
Nyugi srácok,inkább EZEN
vitatkozzatok!!!

9csöves9
a faszom akar szakemberkedni.épp ez az hogy mi mondjuk ki hogy nem húdefasza itt minden,mint ahogy azt a vezetõség és a drágalátos edzõnk állítja

a politikát meg hagyjuk

nem szidom mert nem b*szott még szájba rendõr...egyébként pedig ha te rögtön erre gondolsz ez azt jelzi h eléggé kormány ellenes vagy még azt is kinézem belõled h tüntetgetsz...de tökmind1

nem azt mondom olyannyira flegmán gondolkoztok h az már nekem fáj innen...semmi se jó ez nem jó az nem jo és próbáltok szakemberként ténykedni h okosnak látszódjatok...tudom én is próbálkozom csak érdekes az nem jó amit én írok...mert én kimerem mondani amit gondolok ehhez párosulva..."nemzeti érzéses részt" pedig rosszul fogalmaztam meg!

9csöves9
jó.bíró.nem.létezik.

csak kevésbé szar

9csöves9
ennek mi köze a "nemzeti érzéshez" ember?😄

ha téged mondjuk szájbabasz egy rendõr akkor nem szidod mert magyar?

ha meg a többesszámnál Juhász Rolira gondoltál,õ egy kibaszott szóval nem lett "szidva",csak annyit mondtam hogy nem jobb Mellbergnél

egyébként a fasz kivan h bármit írok az nem jo...