Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A disposizione: 30 Taylor, 35 Belletti, 6 Carvalho, 23 Ferreira, 15 Malouda, 20 Deco, 9 Di Santo.
All. Hiddink.
JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon; 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 28 Molinaro; 8 Camoranesi, 22 Sissoko, 30 Tiago, 11 Nedved; 10 Del Piero, 8 Amauri.
A disposizione: 13 Manninger, 4 Mellberg, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 32 Marchionni, 17 Trezeguet, 9 Iaquinta.
All. Ranieri.
Arbitro: Benquerenca (Portogallo).
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Második nyelv amúgy, vagy elsõ nyelvvizsga lesz?
Hatalmas gratuláció a csapatnak (a fiataloknak).
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az elõzõ gyõztes csapatból 3-an most a nagycsapatnál vannak😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Buffon, Manninger, Chimenti
Chiellini, Legrottaglie, Grygera, Mellberg, Molinaro, Salihamidzic
Nedved, Camoranesi, Sissoko, Tiago, Poulsen, Marchisio, Marchionni
Giovinco, Trezeguet, Amauri, Iaquinta, Del Piero
hiányzók: Zanetti, De Ceglie, Zebina, Knezevics
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hatalmas gratuláció nekik!<#worship>#worship>
Ha ezt be akarnák vezetni, nagyon komolyan meg kéne szabni molekuláris szinten, hogy miért mit lehet adni (és persze akkor még ott van az, hogy hány narancs egy sárga, vagy egy piros)
Pierluigi Collina, a korábban a világ legjobb játékvezetõjének választott szakember elmondta, Olaszország készen áll rá, hogy kipróbálja az úgynevezett „narancslap” bevezetését a labdarúgásban.
Annak a játékosnak, aki „narancslapot” kapna a játékvezetõtõl, bizonyos idõre kéne elhagynia a pályát, de nem a teljes játékidõre.
A jelenleg az olasz szövetség játékvezetõi bizottságánál dolgozó Collina elárulta, a FIFA szabályalkotásért felelõs testülete február 28-án tárgyal az ügyrõl Manchesterben.
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Liverani pedig végig pattogott, de olyan labdákat adott, hogy csak néztem...
Amici di nessuno...
Liveranit én mennyire utálom...de gecinagy labdákat adott
védelemnek azért kicsit össze kell kapnia magát, mert õk nem nyújtották a legjobb teljesítményt, még jó hogy Buffon volt a kapuban.
és még egy kósza gondolat a végére: ha Zanetti vagy Marchisio nem játszhat még szerdán akkor szerintem annyira felesleges ez a két védekezõ középpályás. Sissoko kidolgozza a lelkét, de mellette Tiago mintha pályán se lenne, és Poulsen se szokott sokkal többet nyújtani sajnos. ezért szvsz meg lehetne lepni a Chelseat egy 3 csatáros felállással 😊, vagy a B verzióm, hogy Nedved behúzódik középre és Seba lenne a bal szélen. Viszont ezeket Ranieri nem fogja bevállalni, úgyhogy ez csak megint egy álom marad 😊
Hajrá Magyarország!
Durva lesz, ha újra összeáll az Ale-Trez csatárduó. Már alig várom. 😊)))
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de akkor azért jöttek is az eredmények. jó én sem azt mondom hogy vásároljunk nagy sztárokat mint az õrült, de azért egy-kettõre nagy szükség lenne