Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
gyorsan verd ki a fejedbõl 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
CHELSEA (4-3-3): 1 Cech; 17 Bosingwa, 33 Alex, 23 Terry, 3 A. Cole; 13 Ballack, 12 Mikel, 8 Lampard; 21 Kalou, 39 Anelka, 18 Drogba.
A disposizione: 30 Taylor, 35 Belletti, 6 Carvalho, 23 Ferreira, 15 Malouda, 20 Deco, 9 Di Santo.
All. Hiddink.

JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon; 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 28 Molinaro; 8 Camoranesi, 22 Sissoko, 30 Tiago, 11 Nedved; 10 Del Piero, 8 Amauri.
A disposizione: 13 Manninger, 4 Mellberg, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 32 Marchionni, 17 Trezeguet, 9 Iaquinta.
All. Ranieri.

Arbitro: Benquerenca (Portogallo).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
Elsõ nyelv,és köszi,azon a szar lyukas szövegen ment el!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

alulról a 3. kép hatalmas xD xD xD háháhá repülõ szex manõver xD

Zsolti9014
Gratulálok a szóbelihez, és sok sikert az írásbelihez majd!
Második nyelv amúgy, vagy elsõ nyelvvizsga lesz?

Hatalmas gratuláció a csapatnak (a fiataloknak).

Hajrá Magyarország!

Grove4
Én voltam,kösz az érdeklõdést,a szóbelim megvan,az írásbelim sajna nem,úgyhogy Áprilisban újra próbálkozok,remélem több sikerrel,4 ponton csúsztam el:S.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

az elõzõ gyõztes csapatból 3-an most a nagycsapatnál vannak😊

forzajuve5
legalább Salihamidzic és Marchisio ott van, de Zanettire nagyobb szükség lett volna

james69holden
Londonba utazó keretünk:

Buffon, Manninger, Chimenti
Chiellini, Legrottaglie, Grygera, Mellberg, Molinaro, Salihamidzic
Nedved, Camoranesi, Sissoko, Tiago, Poulsen, Marchisio, Marchionni
Giovinco, Trezeguet, Amauri, Iaquinta, Del Piero

hiányzók: Zanetti, De Ceglie, Zebina, Knezevics

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

arról nem is beszélve hogy az edzõknek plussz munkájuk lenne ugyanis bele kellene építeniük a taktikai elképzelésükbe...ez egy újabb teher lenne nekik agyilag...nem tudni kombinálni esetleg arra játszani h az ellenfélnél ha kevesebb az ember akkor mit kéne játszani komplikált lenne ez:S most egyet értek veletek😄

forzajuve5
A Juve 4–1-re mosta le a Sampdoriát a fináléban, Ciro Immobile duplájának, Ayub Daud találatának és Marco Perazzo öngóljának köszönhetõen. Ez volt a „zebrák” hatodik gyõzelme a nagy múltú viadalon.

Hatalmas gratuláció nekik!<#worship>

Fabio Capello
badarság, ez nem kézi vagy hoki... Ott megengedhetõ a durvulás, mert benne van, de fociban okoz egy elsõre nem olyan komolynak látszó sérülést (Teszem azt a lerúgott még visszajön a pályára), de aztán kiderül hogy elszakadt a térdszalagja, és mivel a játékos visszajött a pályára, de a szabálytalanság csúnya volt, a narancsot kapó játékos 10 perc múlva visszatér és tovább rugdalja az embereket

Ha ezt be akarnák vezetni, nagyon komolyan meg kéne szabni molekuláris szinten, hogy miért mit lehet adni (és persze akkor még ott van az, hogy hány narancs egy sárga, vagy egy piros)

forzajuve5
vélemények errõl?:

Pierluigi Collina, a korábban a világ legjobb játékvezetõjének választott szakember elmondta, Olaszország készen áll rá, hogy kipróbálja az úgynevezett „narancslap” bevezetését a labdarúgásban.
Annak a játékosnak, aki „narancslapot” kapna a játékvezetõtõl, bizonyos idõre kéne elhagynia a pályát, de nem a teljes játékidõre.
A jelenleg az olasz szövetség játékvezetõi bizottságánál dolgozó Collina elárulta, a FIFA szabályalkotásért felelõs testülete február 28-án tárgyal az ügyrõl Manchesterben.

Zsolti9014
tényleg, valaki volt a múltkoriban német nyelvvizsgán közületek. ki is volt az? és hogy sikerült?

Hajrá Magyarország!

mobile xD mint a phone

Count Adyn
áháá, azt pont nem hallattam hogy mikor lesz😄 thx😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a fiatalok 3-1-re nyertek a Toro ellen Immobile(2) és Daud góljaival.a döntõben a Doriával találkoznak

9csöves9
ha jól hallottam március 8. szóval a napokban ja😄

Count Adyn
Tv6 on lesz valami interjú Ranierivel a lakásán valamikor a napokban😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Egyébként mit szólnátok ahhoz ha egy nap Kjaer nálunk játszana. Tegnap is voltak nagy mentései, igaz párszor aláfutott a labdának, de még nagyon fiatal. Hatalmas játékos lehet/lesz belõle.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

nono84
Momo a szezon egyik pozitív "meglepetése" számomra. Nagy játékos lesz, de nem sztár.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Tiago nem volt olyan rossz, mint szokott, de azért a jó teljesítménnyel még mindig adós.

Liverani pedig végig pattogott, de olyan labdákat adott, hogy csak néztem...

Amici di nessuno...

Count Adyn
Akit kritizálhatunk egy kicsit az Jaki, ha nem önzõzik annyit akkor sokkal simább😊

Count Adyn
Egyébként nekem nagyon ugy tûnt mintha már a Chelsea ellen játszanánk, fõleg a második félidõben, átengedtük a területet, és szorítottuk ki a szélre a Palermot, hadd adják be onnan, azt nagyon jol tudjuk kezelni😊

nekem tetszik a fiatalítás program tényleg egyre több tehetség fordul meg a Juvéban ennek örülök😊 igen mondjuk, ha minden poszton lenne egy világklasszis játékos az mellé lehetne a fiatalokat betenni...ez a véleményem

srácok Sissoko gólja nagyon tetszett látszik h õ jó vétel volt...

9csöves9
Tiago?tegnap abszolút nem volt szar.néha úgy érzem egy csomó játékos már csak megszokásból van kritizálva.Momo nagykirály volt,Trezen meg látszott mennyire felszabadult ettõl a góltól,megfogja próbálni behozni a 20 gólos átlagot😊

Liveranit én mennyire utálom...de gecinagy labdákat adott

forzajuve5
ezt végre meccsnek lehetett nevezni. igaz voltak pillanataok amikor nagyon visszavett a csapat a lendületbõl, de a támadásokat szépen végigvezették.
védelemnek azért kicsit össze kell kapnia magát, mert õk nem nyújtották a legjobb teljesítményt, még jó hogy Buffon volt a kapuban.

és még egy kósza gondolat a végére: ha Zanetti vagy Marchisio nem játszhat még szerdán akkor szerintem annyira felesleges ez a két védekezõ középpályás. Sissoko kidolgozza a lelkét, de mellette Tiago mintha pályán se lenne, és Poulsen se szokott sokkal többet nyújtani sajnos. ezért szvsz meg lehetne lepni a Chelseat egy 3 csatáros felállással 😊, vagy a B verzióm, hogy Nedved behúzódik középre és Seba lenne a bal szélen. Viszont ezeket Ranieri nem fogja bevállalni, úgyhogy ez csak megint egy álom marad 😊

Zsolti9014
Nem volt ez rossz, Sissoko fantasztikus gólt lõtt. Trez pedig visszatért! 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
elsõ félidõben jó volt a csapat nagyon, másodikban már visszább vettek, de lényeg a gyõzelem, Bl-re csak gyõzelemmel lehet hangolni

Trunks
Szép munka volt. Trez jól játszott, Jaki viszont pocsékul. 2 esetben is önzõzött passz helyett.

Durva lesz, ha újra összeáll az Ale-Trez csatárduó. Már alig várom. 😊)))

Amici di nessuno...

Kaplan
Na megvan a Trezegól 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
Trez visszatért

Trunks
Momo jól tolja. 😊)) (csak könyörgöm, nem "sziszóko") Jaki meg egy önzõ köcsög volt itt a végén. Inkább belelövi Ameliába, minthogy leadja majdnem üres kapura Treznek. Kár érte.

Amici di nessuno...

Kaplan
Momo odabasz! <#worship>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

james69holden
MOMO!!! hatalmas gól

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Count Adyn
Sissoko mekkora gól! Betolta a biciklit😄

forzajuve5
azért ezt gólnak hívják 😊 Sissoko!!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Valaki tudna mondani normális streamet?

forzajuve5
Nedved kezd nem Seba. kicsit hülyeségnek tartom, jobb lenne ha Pavel pihenhetne a BL meccsre, mert Õ ott biztosan kihajtja majd a lelkét

forzajuve5
"Három évvel ezelõtt az volt a felfogás, hogy legyen két világsztár játékosunk minden posztra."

de akkor azért jöttek is az eredmények. jó én sem azt mondom hogy vásároljunk nagy sztárokat mint az õrült, de azért egy-kettõre nagy szükség lenne

Grove4
Persze,én örülök ennek,nehogy valaki félreértse,de azért egy két nagy név kell a csapatba,bár nem zárja ki a nyilatkozat teljes mértékben ,hogy nem veszünk nagy neveket

Grove4

Kaplan
Érdekes, eddig nem igazán játszott így a csapat, ilyen összeállításban. Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek. 😊

forzajuve5
Camo és Seba majd szépen ellátják labdával a két csatárt

Grove4
Így van!

9csöves9
hallottunk már ilyet más játékos ügynökétõl is,nem kell befosni

várható kezdõ:Gigi-Grygera,Mellberg,Chiellini,Molinaro-Camo,Momo,Tiago,Seba-Trez,Jaki

Trez<#worship>