Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Nem feltetlenül Ranierivel van a gond, szerintem enynit tud a mostani keretünk, idegenben 1-0-ra kikapni nem szégyen...
Visszavágón a hazai pálya sokat jelenthet, és addigra talán Trez is belendül a bajnokságban, többet kap majd a bl-meccsen is
Zanetti kéne ide még, az õ jó kis passzai

Kaplan
csalódott vagyok. nagyon...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
mondtam én hogy kell a három csatár...

forzajuve5
Ranierit már nincs kedvem szídni, meg nem is érdemes, az semmin se változtat, ez már így éli le az életét.
hogy ki jut tovább az még korántsem dõl el. olyan érzésem volt mintha totál be lettünk volna szarva mert a Chelsea az ellenfél, ennél sokkal bátrabb játék kell.
de akkor is Trezt 5 percre behozni....

Trunks
Botrányosan következetlen volt a bíró. A 65. percben Ballack egyértelmûen ki kellett volna állítani. Sissokót hátulról felrúgta, labdához köze nem volt és már volt 1 sárgája. Ráadásul miénk volt az utolsó fél óra, emberelõnyben azt hiszem egész más lehetett volna minden.

Ranierinek meg gratulálok. Keményen felvállalta a 3 csatáros játékot, bizony, kemény 5 percre. Köszönjük "mester". Tiago helyett egyértelmûen Marchisiót kéne játszatni, Molinaro meg annak örülhet, hogy a bíró félt bárkinek is bármiért pirosat adni. Így maradt az 1-0, ami a játék összképét tekintve csalódás, ikszre simán jók voltunk.

Amici di nessuno...

Kaplan
gyenge meccs, gyene juveval. ebbõl hosszabítás lesz Torinoban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Tessék itt a három csatáros játékotok.. öt percre. Ranieri, háh.

jol elkiabáltam vezet a Liverpool Madridban igaz ez nem a topikra tartozik de a jövõ szempontjából érdekes:S

vicc volt😊 sajna nem látom a meccset nincs TV6-om nem tudok nyilatkozni😊 viszont a Real M Liverpool meccs írtó gyenge:/

hagyjuk a Juve mindig is jobb csapat volt mint a Chelsea...ez a sok sérülés és a bundabotránybeli hátrány miatt lehetséges xD

Kaplan
Csak én nem látok itt semmi fajta taktikát/elképzelést a játékot illetõen?

Kaplan
Na Chiellini elintézte Tiagot <#idiota>

Trunks
Ja és ahogy olvastam a hsz.-ket, mindenki Ranieritõl várja a "megváltást", a váratlan húzásokat, stb. Ébredjünk már fel! Ranierinek talán egyszer volt váratlan (és pozitív) húzása, mióta hozzánk került. Taktikailag 0 ez az ember, annyira sablonos a játékunk, hogy már fáj.

De azért Chiellini befejel majd 1 szögletet, és minden jóra fordul. 😊))

Amici di nessuno...

Grove4
Na hajrá!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Vagy netnetanetalántán majd egy kicsit Giovincot,bár fizikailag a kissrác elég gyengus,de ki tudja??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
az felesleges kockázat lenne, ilyet itt most nem szabad

Fabio Capello
remélem ranieri lesz olyan tökös hogy behozzon egy harmadik csatárt

Trunks
A gól elõtti szabadnál nem is történt szabálytalanság. Ettõl függetlenül megérdemelten vezet a Chelsea, mert az elsõ 15 percben elég gyámoltalanul fociztunk.

Ha kicsit bátrabban támadnánk, akkor akár jó is lehetne. Még semmi sincs veszve mondjuk, 1-et begyötrünk vhogy és az 1-1 tökéletes. Persze csak akkor, ha Ranieri nem balfaszkodja el a visszavágót, mint Capello 2005-ben a 'Pool ellen hazai pályán.

Amici di nessuno...

Grove4
*kitalálni valamit

Grove4
Csak abban bízom,hogy Ranierinek lesz töke kitalálni esetleg egy fasza cserét megejteni és lendületet ad a játékunknaksaját játékával kellene megverni a Chelseat,csak momentán az most nekünk nem megy.1-1-re azért még jók lehetünk!

Huszi84
Kéne egy szabadrúgás 20-25rõl. Del Piero jobbfelsõbe berkaná és 1-1.

ReD DevilS 4 LifE

Grove4
THX!!Akkor nem csak nálam kockásodik meg szarakszik!

gercse
nálam is elment egyszer kétszer a kép

forzajuve5
igen néha elmegy a kép, és végig nagyon halk az egész

gercse
sajnos nincs mit tenni, látszik a minõségbeli különbség,
ez lehet az angol foci miatt is, de fõleg a játékosok közötti tudáskülönbség a mérvadó...
de azért jöhet egy két villanás, és lehet még esélyünk

Grove4
Nagyobb sebességi fokozaton játszik a Chelsea,megérdemelten vezetnek,letámadnak minket,és ebbõl kifolyólag nem kapnak a csatáraink labdát,volt egy-két szép támadásunk,de ez kevés...
Remélem Ranieri kitalál valamit a szünetben és helyrerázza a srácokat!Jobb második félidõre számítok.

Egyébként van itt valakinek TV6-a?És szarakodik néha(kockásodás,elmegy a kép?)

forzajuve5
meg kellene próbálkozni Trezzel, mert így soha nem lesz gól. kellene egyet rúgni és többet nem kapni, akkor nincs baj

Kaplan
gyengék vagyunk.. nincs mese. támadójáték nulla. megfojtanak bennünket.

minimize
ha drogbáró leshelyzeteit még párszor elengedik a partjelzõk, hint is még 2-3gólt...:/

No one can stop Death!

Kaplan
Gyorsan kaptunk is egyet...

Fabio Capello
Buffon lila cucca nagyon odabasz 😄

Fabio Capello
dánkesõn

Grove4

Fabio Capello
Claudio Ranierit nagy tisztelettel fogadják a Stamford Bridge-en
A Chelsea a Juventust fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén a Stamford Bridge-en. Az olasz csapat vezetõedzõje, Claudio Ranieri 2000-tõl 2004-ig a londoniak menedzsere volt, és utolsó, Angliában töltött idényében a BL elõdöntõjéig vezette csapatát. Nem meglepõ, hogy Londonban nagy tisztelettel fogadják a trénert.

Claudio Ranieri nosztalgikus hangulatban készülhet a Chelsea elleni BL-mérkõzésre, hiszen korábban négy idényen keresztül vezette a londoni kékeket. Az olasz tréner elárulta, örömmel tér vissza Londonba, és nem ideges a meccs miatt.

„Amikor kiderült, hogy a Chelsea-vel találkozunk a nyolcaddöntõben, örültem, hogy visszatérhetek – mondta Ranieri. – Négy szép évet nem felejt el az ember. Ám most a mérkõzésre kell összpontosítanunk.”

A Chelsea angol válogatott klasszisa, Frank Lampard egyébként Ranieri javaslatára került a kékekhez a West Hamtõl. A középpályás nagy tisztelettel gondol az esti ellenfél vezetõedzõjére.

„Ranieri nélkül nem juthattam volna el oda, ahol most tartok – mondta Lampard. – Nagyon tisztelem emberként és menedzserként egyaránt. Nagyon sokat tett a fejlõdésemért, a Chelsea-t pedig az angol bajnokság legjobb négy együttese közé emelte. Várom már, hogy újra találkozzunk.”

Ranierirõl a Chelsea-nél Luiz Felipe Scolari helyére kinevezett Guus Hiddink is nagy tisztelettel beszélt. A holland tréner elõnyösebbnek tartaná, ha több ideje lett volna megismerni csapatát a Juventus elleni találkozó elõtt, de ennek ellenére gyõzelemre készül.

„Nagy kihívás elõtt állunk, mivel a BL nyolcaddöntõjében Európa legjobb csapatai szerepelnek – mondta Hiddink. – Különleges mérkõzés lesz ez számomra, mivel ez lesz az elsõ hazai meccsem a Chelsea-nél. Az edzõknek általában legalább négy-hat hét kell ahhoz, hogy megismerjék csapatukat, de nekem ennyi idõm nem volt. Ám ez nem lehet kifogás, így kell jó teljesítményt nyújtanunk.”

egy streamet tud adni valaki?

Grove4
Na Forza Juve estére,majd még lehet benézek!!Sziasztok!

gercse
oks, szerintem csak egy hét múlva lesz legelõbb kép róla, mert esóm elvitte a fényképezõgépet
de jól néz ki nagyon,
én is léptem, mindenkinek jó szurkolást! 😊
Forza Juve!

Grove4
Én is a sportruházattól vettem,várom(juk) a képeket!Én sem használom,csak a szobám dísze!

9csöves9
nah jó szurkálást mindenkinek estére,én ma már nem leszek

FINO ALLA FINE...FORZA JUVENTUS!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
hát a sportruhazatról ja,
minden rajta van, minden ok vele, egyedül a varrásokkal nem vagyok teljesen kibékülve, mármint nem úgy tûnik mintha nagyon bírná a ráncigálást, persze nem is kell hogy bírja 😄
gyûjtemény része lesz örökre 😊

Grove4
Ott vetted,ahol én?Tapasztalatok?

gercse
megjött a Chiellini mezem, majd nyomok be róla képeket 😊
nem veszem fel estére, mert eddig nem volt jó ómen ha mezben néztem a meccseket, de remélem sikerül egy jó eredményt elérni ma

9csöves9
úgy néz ki Mellberg kezd majd Grygera helyett.Grygera nagyon fos az utóbbi meccseken és Mellberg ismeri Angliát.szerintem jó döntés

forzajuve5
azért annyira fixre ne vegyék.
legnagyobb elõnyünket abban látom hogy Hiddinknek nem volt ideje megfelelõen felkészülni taktikailag belõlünk. na és persze ott van a játékosokban a Juve szív, amit már nemegyszer megcsodálhattunk
legyen csak 30 méteren belülrõl szabadrúgás<#beka2>

Grove4
Forza JUVE!!!!!!

Count Adyn
Akárcsak a Real meccsünk elõtt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Én bizakodó vagyok, de ahogy látom a BL topikot, mindenki fix hazainak veszi a meccset.

9csöves9
elég nehezen,pláne hogy tegnap importáltam egy kis szeszt a fejtorba,elõre a medve bõrére😄

Ale nagy meccse lesz,szerintem meglepünk mindenkit

forzajuve5
Ti hogy bírjátok a mai napot? 😄
én mióta felkeltem, csak az jár a fejemben, hogy legyen már meccs legyen már meccs legyen már meccs
X-re minimum jók vagyunk, de egy egygólos gyõzelmet is el tudok képzelni

nono84
Egy X már nagyon jó lenne...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
no, ranieri "hazatér" kíváncsi vagyok, van e valami jó taktikai húzása a Chelsea ellen...