Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszavágón a hazai pálya sokat jelenthet, és addigra talán Trez is belendül a bajnokságban, többet kap majd a bl-meccsen is
Zanetti kéne ide még, az õ jó kis passzai
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
hogy ki jut tovább az még korántsem dõl el. olyan érzésem volt mintha totál be lettünk volna szarva mert a Chelsea az ellenfél, ennél sokkal bátrabb játék kell.
de akkor is Trezt 5 percre behozni....
Ranierinek meg gratulálok. Keményen felvállalta a 3 csatáros játékot, bizony, kemény 5 percre. Köszönjük "mester". Tiago helyett egyértelmûen Marchisiót kéne játszatni, Molinaro meg annak örülhet, hogy a bíró félt bárkinek is bármiért pirosat adni. Így maradt az 1-0, ami a játék összképét tekintve csalódás, ikszre simán jók voltunk.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De azért Chiellini befejel majd 1 szögletet, és minden jóra fordul. 😊))
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha kicsit bátrabban támadnánk, akkor akár jó is lehetne. Még semmi sincs veszve mondjuk, 1-et begyötrünk vhogy és az 1-1 tökéletes. Persze csak akkor, ha Ranieri nem balfaszkodja el a visszavágót, mint Capello 2005-ben a 'Pool ellen hazai pályán.
Amici di nessuno...
ez lehet az angol foci miatt is, de fõleg a játékosok közötti tudáskülönbség a mérvadó...
de azért jöhet egy két villanás, és lehet még esélyünk
Remélem Ranieri kitalál valamit a szünetben és helyrerázza a srácokat!Jobb második félidõre számítok.
Egyébként van itt valakinek TV6-a?És szarakodik néha(kockásodás,elmegy a kép?)
No one can stop Death!
A Chelsea a Juventust fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén a Stamford Bridge-en. Az olasz csapat vezetõedzõje, Claudio Ranieri 2000-tõl 2004-ig a londoniak menedzsere volt, és utolsó, Angliában töltött idényében a BL elõdöntõjéig vezette csapatát. Nem meglepõ, hogy Londonban nagy tisztelettel fogadják a trénert.
Claudio Ranieri nosztalgikus hangulatban készülhet a Chelsea elleni BL-mérkõzésre, hiszen korábban négy idényen keresztül vezette a londoni kékeket. Az olasz tréner elárulta, örömmel tér vissza Londonba, és nem ideges a meccs miatt.
„Amikor kiderült, hogy a Chelsea-vel találkozunk a nyolcaddöntõben, örültem, hogy visszatérhetek – mondta Ranieri. – Négy szép évet nem felejt el az ember. Ám most a mérkõzésre kell összpontosítanunk.”
A Chelsea angol válogatott klasszisa, Frank Lampard egyébként Ranieri javaslatára került a kékekhez a West Hamtõl. A középpályás nagy tisztelettel gondol az esti ellenfél vezetõedzõjére.
„Ranieri nélkül nem juthattam volna el oda, ahol most tartok – mondta Lampard. – Nagyon tisztelem emberként és menedzserként egyaránt. Nagyon sokat tett a fejlõdésemért, a Chelsea-t pedig az angol bajnokság legjobb négy együttese közé emelte. Várom már, hogy újra találkozzunk.”
Ranierirõl a Chelsea-nél Luiz Felipe Scolari helyére kinevezett Guus Hiddink is nagy tisztelettel beszélt. A holland tréner elõnyösebbnek tartaná, ha több ideje lett volna megismerni csapatát a Juventus elleni találkozó elõtt, de ennek ellenére gyõzelemre készül.
„Nagy kihívás elõtt állunk, mivel a BL nyolcaddöntõjében Európa legjobb csapatai szerepelnek – mondta Hiddink. – Különleges mérkõzés lesz ez számomra, mivel ez lesz az elsõ hazai meccsem a Chelsea-nél. Az edzõknek általában legalább négy-hat hét kell ahhoz, hogy megismerjék csapatukat, de nekem ennyi idõm nem volt. Ám ez nem lehet kifogás, így kell jó teljesítményt nyújtanunk.”
egy streamet tud adni valaki?
de jól néz ki nagyon,
én is léptem, mindenkinek jó szurkolást! 😊
Forza Juve!
FINO ALLA FINE...FORZA JUVENTUS!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
minden rajta van, minden ok vele, egyedül a varrásokkal nem vagyok teljesen kibékülve, mármint nem úgy tûnik mintha nagyon bírná a ráncigálást, persze nem is kell hogy bírja 😄
gyûjtemény része lesz örökre 😊
nem veszem fel estére, mert eddig nem volt jó ómen ha mezben néztem a meccseket, de remélem sikerül egy jó eredményt elérni ma
legnagyobb elõnyünket abban látom hogy Hiddinknek nem volt ideje megfelelõen felkészülni taktikailag belõlünk. na és persze ott van a játékosokban a Juve szív, amit már nemegyszer megcsodálhattunk
legyen csak 30 méteren belülrõl szabadrúgás<#beka2>#beka2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ale nagy meccse lesz,szerintem meglepünk mindenkit
én mióta felkeltem, csak az jár a fejemben, hogy legyen már meccs legyen már meccs legyen már meccs
X-re minimum jók vagyunk, de egy egygólos gyõzelmet is el tudok képzelni
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!