Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéLacc
elképesztõ h megosztja a szurkolók véleményét Gio :o
sokak szerint el kell adni, nincs választási lehetõség, de vannak olyan véleményEK is h (idézem) "Giovinco és Trezeguet nagyon jól nyomták, szerintem a túlzott bizonyítási vágy miatt nem sikerül nekik az, amit szeretnének egy-egy szituációban. Ha kapnak lehetõséget, õk nagy hasznára lesznek a csapatnak elõl."

Buffon 6.5; Grygera 6, Legrottaglie 7 (28’ st Mellberg6.5), Chiellini 7, Molinaro 6; Marchionni 6.5, Poulsen6, Marchisio 7.5, Giovinco 7 (18’ st Salihamidzic 6); Trezeguet 5.5, Del Piero 6.5 (23’ st Amauri 6). Ranieri 6.5

by: tuttosport

Buffon: 6.0; Molinaro: 6.0, Legrottaglie: 7.0, Chiellini: 7.0,Grygera: 6.0; Marchisio: 8.0, Poulsen: 7.5, Marchionni: 7.0, Giovinco: 6.0; Del Piero: 6.5, Trezeguet 6.0.

SUBS: Salihamidzic (64”😉 6.5 Amauri (69”😉 6.0, Mellberg (72”😉 6.0

by: goal.com

(G)io vinco

Grove4
Csak azt sajnálom,hogy Gio még egy teljes meccset sem tud lejátszani,mert Ranieri lehozza,persze Marchionni fennt marad és annyit bénáskodik,hogy azt már rossz nézni.Ranierinek hála majdnem X lett a vége!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
az elsõ negyedóra tetszett, de nagyon jól védett a Napoli kapusa!
utána meg igencsak visszaestünk.
de legalább a 3 pont megvan.

Hajrá Magyarország!

VéLacc
"Trezt ki kell vkinek szolgálnia, mert õ nem tudja elõkészíteni magának a helyzetet." ez mindíg is így volt.

Grove4: te vagy az egyetlen ember akit láttam h ilyent ír h "Gio játéka tetszik"
bár nemtom mire írod mert sztem nem volt ma jó sajnos. (aki ismer az tudja h én Gio fan vok, de azért be tudom látni) persze olyan kiemelkedõen rossz sem. úgy elvolt... csak a kihagyott ziccer miatt bántja mindenki ennyire :S :S de szerencsére itt nem olvasni olyant h el kell adni 😊
azért örülök h van ilyen vélemény is 😊

(G)io vinco

gercse
Marchionnit kellett volna amúgy lehozni sztem, Gio maradhatott volna

De mindegy, lényeg a 3 pont

9csöves9
a Chelsea ellen tényleg Giorgo ragadt bent,csak a tv 6 kommentátora szajkózta végig Legrot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Ja azt meg nem tudom megérteni, hogy Olaszországban hogy nem tudják megtanítani a szélsõ hátvédeket beadni. Emlékszem, hogy Oddo is milyen jól el tudott menni a széleken, beadásai viszont pocsékak voltak. Molinaro dettó. Mondjuk õ technikailag elég képzetlen (hány gyertyát rúgott már...), szal annyira nem meglepõ. De akkor is.

Amici di nessuno...

Trunks
Ranierinek megint sikerült a legrosszabb döntést meghoznia: lehozta a legaktívabb Alexet, ezzel megfojtotta a játékunkat. Tudomásul kéne venni, hogy Trezt ki kell vkinek szolgálnia, mert õ nem tudja elõkészíteni magának a helyzetet. Erre behozza mellé Amaurit, gratulálok.

A kommentátor szerint meg a Chelsea ellen nem játszott Trezeguet, és a gól elõtt Chiellini ragadt benn. Gondolom nem látta a meccset. Utána meg kijelenti, hogy valszeg ez volt a legrosszabb játék, amit a Juve nyújtott ebben a szezonban. Ezek szerint a többi meccsünket se látta...

Amici di nessuno...

9csöves9
röfögött.pipa.felejtsük el.

9csöves9
amúgy nem ártana ha Sonia gyorsított eljárással megszülné az újabb bébit,mert Alex csak akkor kezdi el termelni a gólokat

Trunks
Vagy 5 méterrel mellément volna a lövés lol

Az meg elég vicces, hogy úgy játszunk minden labdát Trezre, hogy nincs a pályán olyan, aki rendesen be tudna adni. Molinaro nevetséges. Ha De Ceglie a pályán lenne, már 3-0 lenne ide.

Amici di nessuno...

Grove4
Eddig jól nyomjuk,különösen tetszil Poulsen és Gio játéka!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
nem baj, legalább megpróbálta 😊

9csöves9
Marci baszki ez csúnyán mellément volna😄

nono84
Forza Juve! Nyerni kell!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Forza Italia
Kezdõnk. És Alex-Terz kezd😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
😄

beflesseltem

limperatore
nagyon rákaptál erre a flash témára 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
<#eljen>

9csöves9

gercse
egyetértek, pazarul megértik egymást, és élvezet nézni a játékukat

Forza Italia
Alex-Trez páros kellene ma. esélye nem lenne a Napolinak😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
Trez-Jaki csatárduót jósolnak mára...semmi bajom Jakival,de ez az elmeháborodott miért nem ad egy meccset annak a párosnak amelyik majdnem 10 éve együtt tolja és lõttek együtt több mint 400 gólt?jóformán nem is játszottak még idén együtt

forzajuve5
viszont a technikai tudását igen

9csöves9
ott szerintem nem tudná kamatoztatni a gyorsaságát

forzajuve5
arra nagyon kíváncsi lennék, hogy Seba milyen lenne a két csatár mögött, egy 4-3-1-2 felállásban.
viszont ilyenrõl tényleg ne álmodozzunk

szerintem a bl-ben tovább fog menni a juve.

gercse
hát igen jó lenne a 4-4-2 ha tényleg jobban feljönnének a szélsõk a támadásokkor, azonban ha nagyon feljönnek, akkor az a védekezés rovására megy

4-3-3 valóban jobb lehetne, mondjuk én Zanettit is beraknám valahova, ha felépül

9csöves9
több helyen olvasom,hogy át kéne állni a tridentére.ha még valamit akarunk ebben a szezonban tényleg ez lenne az egyetlen járható út.nálam ez így nézne ki:

Gigi-Molinaro(De Ceglie),Chiellini,Legro,Grygera-Pavel,Momo,Marchisio(Tiago)-Alex(Seba),Trez,Amauri(Jaki)

Amauri is kurvasokszor lép vissza,húzza meg a szélen és amikor az alapvonalon van nincs kinek bepasszolni.Alex meg nem tud vele összejátszani ez már nem egyszer bebizonyosodott.bármelyiküket is luxus lenne a padon hagyni.a 4-4-2 totálisan csõdött mondott hiszen annak az eredményessége kibaszottul a szélsõ középpályásokon és védõkön múlik.pont ahol a legszarabbul állunk...kár hogy Ranierivel ennek kb. annyi az esélye,mint annak hogy Muntari kirakja a rubik kockát

9csöves9
állítólag egész szép balhét csináltak az ultrák Londonban,megfuttaták az angolokat,17 súlyos sérült.a stadionban meg amit nyújtottak 10 pontos volt,tv-n keresztül is nagyon jól szóltak a dalok.remélem az új stadionunknak hasonló lesz az akusztikája

Grove4
Gondolom és remélem,hogy a TV6/m1 azt a logikát követi,hogy ladja élõben az általuk elkezdett meccs visszavágóját is!

9csöves9
bordatörés beszarok...mifelénk a csontok ropiból vannak,a szalagok meg cérnából

gercse
ja basszus, én is azt hittem, hogy sikerült a lehetetlen, de aztán mégse...
Del Piero elsõfélidei lövésénél is azt hittem, hogy huh ezt talán sikerül belõni, de Cech jól védett

Grove4
Most olvasom,a Juventus FC blogon,a Camos bejegyzésnél,hogy elvileg el se küldték Aggricolat.

#23753:azt én is bent láttam!

Trunks
Nagyon-nagyon nehéz lesz kiharcolni a továbbjutást. Az 1-0 elvileg nem lenne rossz eredmény, de amilyen helyzetben vagyunk, nehéz elképzelni, hogy a Chelsea ne találjon be a Stadio Olimpicóban. Akkor meg már legalább 3-at kell rúgni. Kegyetlen lesz.

Pavel lövését mondjuk már benn láttam tegnap, kár, hogy nem akadt be. 😞

Amici di nessuno...

forzajuve5
épp most akartam írni, és írom is hogy Camo bordája eltörött, becslések szerint 5-8 hét. ez nem az Õ éve :S
Tiagoval kapcsolatban nem találtam semmit, de az nem tûnt komolynak, max fogorvost kell meglátogatnia.

Grove4
Bocsi a floodért,de még két hírt meg kell osztanom veletek.

Tiago hosszabítás elõtt?(forrás:Juventus fc blog)

Annak ellenére, hogy a Juventusban eddig eltöltött hosszú idõ alatt nem sikerült igazán bizonyítania rátermettségét, a legújabb híresztelések szerint az Öreg Hölgy továbbra is a portugál középpályással képzeli el a közös jövõt.

Tiago

Tiago Mendes még 2007 nyarán érkezett Torinóba az Olympique Lyon csapatától, 13 millió euró ellenében.

Amióta az egykori Chelsea játékos a Zebrák mezét viseli, többször is arról lehetett hallani, hogy elõbb, vagy utóbb, de mindenképp elhagyja jelenlegi klubját. Ám mostanában egyre többször kap lehetõséget kezdõként, s ez a Bianconeri vezetõit arra sarkallja, hogy megtoldják még egy kis idõvel a még így is csak 2012-ben lejáró kontraktust.

Jelentések szerint Tiago ügynöke már el is töltött egy közös ebédet védence érdekében az illetékesekkel.

Del Piero: "Megcsináljuk!"(forrás:Juventus fc blog)

A Santiago Bernabeuban nyújtott remek teljesítménye után Alessandro Del Piero a Stamford Bridge-en is le akarta tenni névjegyét.

Alessandro Del Piero

Egyedül Petr Cech kapus akadályozta meg Alex és a Juventus örömét, amikor hatalmas védéssel kiütötte a csapatkapitány helyzetét.

A végeredmény maradt 1-0, így a Bianconerinek március 10-ig kell várnia, hogy Torinóban megpróbálja kiharcolni a továbbjutást.

Az eredménytõl függetlenül mégis emlékezetes este marad Del Piero számára a tegnapi, mivel nagyon szívélyesen fogadták a szurkolók, és a mérkõzés után az öltözõben látogatták meg a U2 tagjai.

"Jó mérkõzést játszottunk, jobbak voltunk, mint a Chelsea, dehát ez sovány vigasz. Torinóban meg kell próbálnunk valami pluszt nyújtani, hogy kiharcolhassuk a továbbjutást. A Chelsea jó csapat, ezt most is bebizonyították, de minden esélyünk megvan, hogy mi jussunk tovább."

Azért azzal nem értek egyet,hogy jobbak voltunk mint a Chelsea,és Del Piero se tette annyira oda magát,de hajrá hazai pályán!!Egyébként valami hír Camoról és Tiagorol?

Grove4
Egy kis összegzés(nso)

NEDVED PÁLYAFUTÁSA

Pavel Nedved 1972. augusztus 30-án a csehországi Chebben született. A cseh játékos a jelenleg a másodosztályban szereplõ Dukla Prahában mutatkozott be a felnõttek között 1991-ben, ahonnan a Sparta Prahához igazolt egy évvel késõbb.
A prágai együttestõl 1996-ban igazolt a Lazióhoz: ekkor kezdõdött el a mai napig is tartó olaszországi pályafutása. A Juventus 2001-ben 41 millió euróért vette meg Nedvedet.
A középpályás 2003-ban ért fel karrierje csúcsára, amikor megnyerte az Aranylabdát.

Grove4
Ballack igen tahó módon osztott azért,Nedved elleni belépõjénél még elnézést sem lért!<#levele>

Grove4
"A szezon végén visszavonulok, akárhogy végzõdik a bajnokság és a Bajnokok Ligája. Így lesz, ezt már eldöntöttem. Nem hiszem, hogy mégis elgondolkozok e majd a maradáson, elérkezett a megfelelõ pillanat. Jól érzem magam a pályán, de fizikálisan és mentálisan is eljött az idõ, hogy átadjam a helyem a fiataloknak, akik megérdemlik, hogy játszanak. Már majdnem 37 éves vagyok, most kell majd eltenni a cipõt a szekrénybe. Mit csinálok utána? Még nem döntöttem el. De elõtte van még három pokoli hónap, s meg akarom nyerni a Championst. Még semmit nem vesztettünk el. Persze, a Chelsea elleni eredmény nem szép, de a visszavágón bármi megtörténhet. Szerintem 55-45 % az aránya a javukra, de csak a lõtt gól miatt. Nagyon nehéz, de nem lehetetlen meccs vár ránk."

(forrás:zebraportál)

Egy klasszissal kevesebb(illetve kettõvel:Maldini),de már ideje volt.

forzajuve5
akkor a transzfergurunk nekiállhat komolyan tárgyalni azokkal akiket az újságot az elmúlt hónapokban említettek

a játékunkban az a legelkeserítõbb, hogy 10 perc után meg lehet mondani mi lesz az eredmény, vereség vagy gyõzelem.
fejben valakinek nagyon össze kellene szedni a csapatot a következõ két hétben ha bármit is szeretnénk a visszavágón.

Lippinek erõt egészséget, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá a VB után. amég Ranieri van a csapat élén addig nem is reménykedek semmilyen címben.

Rockynhooo
Nem szeretem az olasz focit nem vok Juve drukker de nagyon szurkoltam neketek tegnap. Remélem visszavágót hozzátok , jó lenne ha tovább menne a Juve, a csapatomon kívül ti vagytok az egyetlen szimpatikus csapat, szoval szurkolni fogok.. 1:0 végülis nem rossz eredmény, kérdés ,hogy tud e vágni 2t a Juve.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Slayerboy
Trezeguet-t mért olyan késõn állította be?? 😞😞

Voltam zárás előtt. _______________

9csöves9
Pavel a szezon végén visszavonul...

egy kis adalék:õ futotta a legtöbbet az ÖSSZES nyolcaddöntõs meccset figyelembe véve

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
kibaszottul csalódott vagyok...nálam Ranieri tegnap vágta el magát véglegesen.hol a kurvaéletbe akar bizonyítani ha nem Londonban?a csapat hozzáállása is megérne egy misét...

el nem tudom képzelni hogy kapott gól nélkül lehozzuk a visszavágót

Zsolti9014
nem örülök, de nincs ez még lefutva. meglesz az valahogy! 😄

Hajrá Magyarország!

pedig a Chelsea milyen gyengus formában volt hirtelen jön Hiddink Drogba is belendült hmmm😞