Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokak szerint el kell adni, nincs választási lehetõség, de vannak olyan véleményEK is h (idézem) "Giovinco és Trezeguet nagyon jól nyomták, szerintem a túlzott bizonyítási vágy miatt nem sikerül nekik az, amit szeretnének egy-egy szituációban. Ha kapnak lehetõséget, õk nagy hasznára lesznek a csapatnak elõl."
Buffon 6.5; Grygera 6, Legrottaglie 7 (28’ st Mellberg6.5), Chiellini 7, Molinaro 6; Marchionni 6.5, Poulsen6, Marchisio 7.5, Giovinco 7 (18’ st Salihamidzic 6); Trezeguet 5.5, Del Piero 6.5 (23’ st Amauri 6). Ranieri 6.5
by: tuttosport
Buffon: 6.0; Molinaro: 6.0, Legrottaglie: 7.0, Chiellini: 7.0,Grygera: 6.0; Marchisio: 8.0, Poulsen: 7.5, Marchionni: 7.0, Giovinco: 6.0; Del Piero: 6.5, Trezeguet 6.0.
SUBS: Salihamidzic (64”😉 6.5 Amauri (69”😉 6.0, Mellberg (72”😉 6.0
by: goal.com
(G)io vinco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
utána meg igencsak visszaestünk.
de legalább a 3 pont megvan.
Hajrá Magyarország!
Grove4: te vagy az egyetlen ember akit láttam h ilyent ír h "Gio játéka tetszik"
bár nemtom mire írod mert sztem nem volt ma jó sajnos. (aki ismer az tudja h én Gio fan vok, de azért be tudom látni) persze olyan kiemelkedõen rossz sem. úgy elvolt... csak a kihagyott ziccer miatt bántja mindenki ennyire :S :S de szerencsére itt nem olvasni olyant h el kell adni 😊
azért örülök h van ilyen vélemény is 😊
(G)io vinco
De mindegy, lényeg a 3 pont
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
A kommentátor szerint meg a Chelsea ellen nem játszott Trezeguet, és a gól elõtt Chiellini ragadt benn. Gondolom nem látta a meccset. Utána meg kijelenti, hogy valszeg ez volt a legrosszabb játék, amit a Juve nyújtott ebben a szezonban. Ezek szerint a többi meccsünket se látta...
Amici di nessuno...
Az meg elég vicces, hogy úgy játszunk minden labdát Trezre, hogy nincs a pályán olyan, aki rendesen be tudna adni. Molinaro nevetséges. Ha De Ceglie a pályán lenne, már 3-0 lenne ide.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
viszont ilyenrõl tényleg ne álmodozzunk
4-3-3 valóban jobb lehetne, mondjuk én Zanettit is beraknám valahova, ha felépül
Gigi-Molinaro(De Ceglie),Chiellini,Legro,Grygera-Pavel,Momo,Marchisio(Tiago)-Alex(Seba),Trez,Amauri(Jaki)
Amauri is kurvasokszor lép vissza,húzza meg a szélen és amikor az alapvonalon van nincs kinek bepasszolni.Alex meg nem tud vele összejátszani ez már nem egyszer bebizonyosodott.bármelyiküket is luxus lenne a padon hagyni.a 4-4-2 totálisan csõdött mondott hiszen annak az eredményessége kibaszottul a szélsõ középpályásokon és védõkön múlik.pont ahol a legszarabbul állunk...kár hogy Ranierivel ennek kb. annyi az esélye,mint annak hogy Muntari kirakja a rubik kockát
Del Piero elsõfélidei lövésénél is azt hittem, hogy huh ezt talán sikerül belõni, de Cech jól védett
#23753:azt én is bent láttam!
Pavel lövését mondjuk már benn láttam tegnap, kár, hogy nem akadt be. 😞
Amici di nessuno...
Tiagoval kapcsolatban nem találtam semmit, de az nem tûnt komolynak, max fogorvost kell meglátogatnia.
Tiago hosszabítás elõtt?(forrás:Juventus fc blog)
Annak ellenére, hogy a Juventusban eddig eltöltött hosszú idõ alatt nem sikerült igazán bizonyítania rátermettségét, a legújabb híresztelések szerint az Öreg Hölgy továbbra is a portugál középpályással képzeli el a közös jövõt.
Tiago
Tiago Mendes még 2007 nyarán érkezett Torinóba az Olympique Lyon csapatától, 13 millió euró ellenében.
Amióta az egykori Chelsea játékos a Zebrák mezét viseli, többször is arról lehetett hallani, hogy elõbb, vagy utóbb, de mindenképp elhagyja jelenlegi klubját. Ám mostanában egyre többször kap lehetõséget kezdõként, s ez a Bianconeri vezetõit arra sarkallja, hogy megtoldják még egy kis idõvel a még így is csak 2012-ben lejáró kontraktust.
Jelentések szerint Tiago ügynöke már el is töltött egy közös ebédet védence érdekében az illetékesekkel.
Del Piero: "Megcsináljuk!"(forrás:Juventus fc blog)
A Santiago Bernabeuban nyújtott remek teljesítménye után Alessandro Del Piero a Stamford Bridge-en is le akarta tenni névjegyét.
Alessandro Del Piero
Egyedül Petr Cech kapus akadályozta meg Alex és a Juventus örömét, amikor hatalmas védéssel kiütötte a csapatkapitány helyzetét.
A végeredmény maradt 1-0, így a Bianconerinek március 10-ig kell várnia, hogy Torinóban megpróbálja kiharcolni a továbbjutást.
Az eredménytõl függetlenül mégis emlékezetes este marad Del Piero számára a tegnapi, mivel nagyon szívélyesen fogadták a szurkolók, és a mérkõzés után az öltözõben látogatták meg a U2 tagjai.
"Jó mérkõzést játszottunk, jobbak voltunk, mint a Chelsea, dehát ez sovány vigasz. Torinóban meg kell próbálnunk valami pluszt nyújtani, hogy kiharcolhassuk a továbbjutást. A Chelsea jó csapat, ezt most is bebizonyították, de minden esélyünk megvan, hogy mi jussunk tovább."
Azért azzal nem értek egyet,hogy jobbak voltunk mint a Chelsea,és Del Piero se tette annyira oda magát,de hajrá hazai pályán!!Egyébként valami hír Camoról és Tiagorol?
NEDVED PÁLYAFUTÁSA
Pavel Nedved 1972. augusztus 30-án a csehországi Chebben született. A cseh játékos a jelenleg a másodosztályban szereplõ Dukla Prahában mutatkozott be a felnõttek között 1991-ben, ahonnan a Sparta Prahához igazolt egy évvel késõbb.
A prágai együttestõl 1996-ban igazolt a Lazióhoz: ekkor kezdõdött el a mai napig is tartó olaszországi pályafutása. A Juventus 2001-ben 41 millió euróért vette meg Nedvedet.
A középpályás 2003-ban ért fel karrierje csúcsára, amikor megnyerte az Aranylabdát.
(forrás:zebraportál)
Egy klasszissal kevesebb(illetve kettõvel:Maldini),de már ideje volt.
a játékunkban az a legelkeserítõbb, hogy 10 perc után meg lehet mondani mi lesz az eredmény, vereség vagy gyõzelem.
fejben valakinek nagyon össze kellene szedni a csapatot a következõ két hétben ha bármit is szeretnénk a visszavágón.
Lippinek erõt egészséget, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá a VB után. amég Ranieri van a csapat élén addig nem is reménykedek semmilyen címben.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egy kis adalék:õ futotta a legtöbbet az ÖSSZES nyolcaddöntõs meccset figyelembe véve
el nem tudom képzelni hogy kapott gól nélkül lehozzuk a visszavágót