Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
az UEFA pedig csinálhatna a köpontjában egy üvegfalat ahová kiteszi mutogatni a bíróit, mert ezek már annyira nyomorékok, hogy mutogatni kell õket

nem jobb, ezt senki sem mondta xD a spori se igazán uta a helyzetnek, meg so ka rossz döntés fõleg a védõiknél :S

forzajuve5
ha ez nem nyitja fel a vezetõség szemét akkor semmi. most láthatják hogy ezzel a majommal a padon és a kevés minõségi játékossal semmi esély európában

szegény Pavel.... így kellett búcsúzni a BL-tõl

gyerekek nagyon sajnálom ezt 2-1 után bizakodtam télleg😞 nem hiszem hogy ez a Chelsea jobb lenne egy Juventusnál...

Fabio Capello
nafaszom

drogba 2-2

de hogy ez az ember mindig a legrosszabbkor lõ gólt...

2-2 :S a fõfeka :S

Kaplan
ennyi volt...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Ama frissebb, ha jön egy jó kiugratás, elég gyors lehet ahhoz hogy lefussa a fáradt védõket

Trunks
Ámen.

Amici di nessuno...

Trez -> Ama

Kaplan
Trezben benne van a gól és lehozza bazdmeg..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Trezeguet --> Amauri

gyerünk amauri, bízunk benned, csak egy nagy villanást!

Trunks
Csak még egyet most az egyszer...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
még 20 perc, lõjünk egyet!

és góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

james69holden
nagyon jól meglátta a bíró!!!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
LAZAAAAAAAAA! ALESSANDRO!!!!

Kaplan
(ha nem lövik be öngyilkos leszek)

Trunks
Nem merek odanézni...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
egyértelmû, ezen nincs mit reklamálni, kézzel ütötte tovább

Kaplan
TIZIT KAPTUNK? 😄

Fabio Capello
TIZENEGYES!!!!

Kaplan
elfogultság nélkül... bíró (Y)

Trunks
EZ HOL A PICSÁBAN SÁRGA???? LABDÁT RÚGTA EL!!!

Amici di nessuno...

nah ez oda :S Chiellini kiállítva :S

Kaplan
Ez most mi volt?

Fabio Capello
csak ha gólhelyzetet akadályoz meg vele, vagy ha egyértelmûen tisztában van vele hogy vonalon kívül van...

Chiellini piros... remek

forzajuve5
azért nem piros jár ha kapus kívül ér kézzel a labdához?

Fabio Capello
ezt most nem tudtam eldönteni, kapura ment vagy beadás akart lenni? 😄

Fabio Capello
hinnye cech most mit fogott meg

Ezt a szabit okosabban is meg lehetett volna oldani :S Izomból be középre és majd bepattan

Trunks
Hát Cech se áll a helyzet magaslatán...

Amici di nessuno...

Trunks
Ez még akár be is jöhet. Jól nézett ki az a 3 csatár, csak nem jutott el hozzájuk a labda (a gólon kívül persze). Seba talán ki tudja szolgálni Trezt.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Iaquinta ---> Giovinco

Trunks
Már 2-0-nál reménytelen volt. Sõt, sztem már 0-1-nél is. A 'Poolt majdnem lehetetlen megverni az Anfielden.

Amici di nessuno...

Trunks
Úgy kell kezdeni a második félidõt, mint az elsõt, nincs mese. Az elején kell rúgnunk egyet, mert különben nincs sok esélyünk. Aztán a végén pedig bárkirõl bepattanhat egy labda. Emlékezzünk a 2006-os Werder elleni visszavágóra... hátha

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Pool-Real 3:0

nekik már tuti itt a vége

Elég mély hullámvölgybe van a csapat, a gólunk elõtt se voltak valami aktívak, de a gól mintha lendületet adott volna, átvette a Juve az irányítást, 5 perc múlva beállnak védekezni és megint mi lett a vége :S Tragikus, leállhatna már Ranieri a védekezõ taktikkal semmire nem vezet :S Gigi nagyon rossz formában van, de azért Manningert így is üti sztem...
A spori viszont ... hihetetlen mekkora hülyéket sikerült erre a fordulóra összeválogatni :S

Remélem azért feltámad a csapat, most az öltözõbe felébrednek és rúgnak még vagy 2-t
FORZA JUVE

Fabio Capello
NEm kellett volna megadni a szabadot, egyértelmûen leszorította a kezét Tiago

maradt volna a probléma a Chelseanál pff...Essien az én szempontomból mindig rosszkor lõ gólt...ááá utálom az angol csapatokat évek óta õk teszik tönkre a BL-t

forzajuve5
már megint angol csapattal akarnak bl-t nyeretni, most ez a menõ

Trunks
Hát ez az. Ezért van hatalmas különbség az idegenbeli 1-2 és a 0-1 közt...

Amici di nessuno...

Grove4
Na hajrá,hátha tolunk még 2-õt!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Be is szarok, ha mindegyik buzi angol csapat továbbjut. Buffon sztem benne volt mindkét gólban. A szabadot kitolhatta volna, mert lehetett tudni, hogy Drogba odalövi, ráadásul még csak nem is ballábas. A lövésnél pedig miért állt ennyire kinn? Ennyi erõvel át is emelhették volna, sztem rosszul helyezkedett. Ettõl még nem akarom az õ nyakába varrni az egészet. Nem kellett volna beállnunk védekezni.

Amici di nessuno...

Kaplan
4. Hogy azt, hogy fogjuk... nem tudom..

Fabio Capello
végülis lényegtelen hogy bennvolt e vagy sem, mert gólt lõttek még abból a helyzetbõl

Fabio Capello
faszomba hogy 1-1...

kurvára lesipuskás gól volt

Trunks
1. Tiago keze le volt szorítva, nem volt szabálytalan.
2. A labda sztem benn volt, de nem kellett volna szabadot ítélni.
3. Mekkora szar gólt lõtt már a Chelsea...
4. Most nagyon beszoptuk. 2-õt kell lõni...

Amici di nessuno...

forzajuve5
így ennyi volt. korai volt az öröm. megint vezettünk és átadtuk az irányítást szokás szerint. ez kibaszott idegesítõ

james69holden
benn volt teljes terjedelmével, szabályos gól volt :S

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!