Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Én is most vettem észre, bõdületes volt amit csinált 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
Valaki legyen szíves és nyomjon már egy linket,ahol meg tudom nézni a gólokat,mert a jútubon nem találom,mert valami szar linkre irányít.THX!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Molinaro tényleg jól játszott tegnap, de a beadásai sztem sose lesznek jók. Tényleg nem értem, hogy miért nem lehet õt megtanítani beadni.

#24077: "A találkozó legvitatottabb jelenetei közé tartozik, amikor Undiano Mallenco játékvezetõ a 72. percben tizenegyest adott az olaszoknak, amikor Del Piero szabadrúgásánál a tizenhatoson belül felállított sorfalban álló Belletti kézzel ütötte el a labdát."

Most õszintén, ki vitatta ezt? Én azt se bírom megérteni, hogy mit keresett a feje fölött Belletti mindkét keze...

Amici di nessuno...

Count Adyn
Azon gondolkoztam, hogy ha:
-Camoranesi bordatörése
-Sissoko lábtörése
-Legro kitudja miértnemjátszhatott
-Nedved kidõlése az elején
nincs akkor azért egész másképp is alakulhatott volna ez. Leginkább szegény Pavel-t sajnálom csak, neki lehetett a legszarabb igy búcsúzni:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fabio Capello
terrynek ahogy elnézem valaki szépen odapakolt egy vesést 😄

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9

9csöves9

forzajuve5
tõlem is kérdezte ismerõs,hogy ki ez a Gio gyerek, mert most látja elõszõr játszani és nagyon tetszik neki amit csinál.

Zsolti9014
Tiszta félholt vagyok, egykor feküdtem le a meccs után, kemény 4 órát aludtam.
Sajnos nem sikerült, de becsülettel küzdöttünk.

Buffont azért megvédeném. A második gólról abszolút nem tehetett, az elsõnél meg pechje volt, ilyen helyzetben, tény hogy kint állt, de a labda lejött a kapufáról, és még talán bele is ért, így nem ment be. De ott ilyenkor illene védõnek érkeznie, hogy takarítson. Most Essien volt a leggyorsabb (de rühellem), de van ilyen.

És a szabadrúgás szerintem nem volt bent teljes terjedelmével. Gigi keze picit beljebb volt a kapufánál, ami azt jelenti, hogy a labda egy része még tuti a gólvonal felett kellett hogy legyen.

Ranieri most meglepett engem is a 3 csatárral, és Giovincót is jókor küldte be. Giót egyébként meglepve dicsérték a haverok is.

Sissoko nagyon hiányzott, a korai kényszerû csere sem tett jót. Ha a kiállítás nincs, talán nem kapjuk a 2.-at. Mellbergre nem lehetett panasz ugyan, de talán Legro... mindegy.

Az elsõ gólunk gyünyörû volt, még volt egy hasonló akciónk, azt Cech védte. Ilyenbõl kellene több. Jakit nem szabad elengedni, az egyik legjobb csatár ha a befejezésekrõl van szó. És mindent megtesz a csapatért.
Alex tizije pedig zseniális volt.

Még Molinarónak is voltak jó beadásai, az egyiket Cech ki is ejtette (akkor arra gondoltam, biztos hozzá van szokva ahhoz, hogy Angliában tudnak beadni, ez meg meglepte annyira szar volt 😄 -persze csak vicc).

Védekezésben meg szerintem Moli teljesen rendben van, nagy mentései mindig vannak, meg gyors is, és mindig hajt.

Csalódott vagyok, de ez van.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Del Pierónak nem volt könnyû dolga, Drogba pedig õszinte

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének egyik slágermeccse volt a Chelsea és a Juventus összecsapása, amely végül az elsõ összecsapást 1–0-ra megnyerõ Chelsea jutott tovább, mert a londoni második találkozón kedd este 2–2-es döntetlen született. Az olaszok ikonja, Alessandro Del Piero szerint csapata szívvel-lélekkel küzdött, miközben az angolok elefántcsontparti kedvence, Didier Drogba elismerte: társaival együtt tanácstalanul kezdte a mérkõzést.
Miután a Chelsea 3–2-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé, a 34 éves Del Piero érthetõen szomorkodva nyilatkozott, és próbálta megfejteni a kiesés okait.

„Talán túl sok területet hagytunk a Chelsea-nek. Nagy kár, hogy nem tudtuk megtartani a szünetre az elsõ félidõben kiharcolt 1–0-s elõnyünket, akkor talán másképp alakult volna a második játékrész” – mondta a világbajnok támadó, aki a keddi meccsen csapata második gólját szerezte tizenegyesbõl.

„Az volt a tervünk, hogy több olyan akciót is vezetünk, mint ami Vincenzo Iaquinta gólját elõzte meg, de a londoniak a második félidõben remekül fedezték a területeket, különösen középen. A Chelsea nagyon jól védekezett a szünet után, ügyesen visszaverték akcióinkat, ugyanakkor nagy gólhelyzetüket valahogy nem tudom felidézni” – bocsátkozott némi elemzésbe Del Piero.

„Azt hiszem, ennél talán többet érdemeltünk volna, mert a csapat szívét-lelkét beleadva küzdött. Nem volt könnyû dolgom, hiszen a két csatár mögött kellett játszanom, de jól megoldottam a feladatom, és jó meccset játszottunk – zárta a találkozó utáni nyilatkozatát az olaszok érthetõen csalódott támadója.

A Chelsea-nél nincs ok a panaszra, és csalódott labdarúgót nagyítóval is nehéz lett volna találni az angolok öltözõjében, ugyanakkor Didier Drogba elárulta, messze nem volt minden rendben a csapat játékával.

A londoniak elefántcsontparti támadója állítja, sem neki, sem csapattársainak nem volt fogalma arról, hogy mihez is kellene kezdeniük a mérkõzésen, aztán a Juventus elsõ gólja a 19. percben rávezette õket a helyes útra.

„Addig nem tudtuk eldönteni, hogy támadjunk vagy védekezzünk, ezért kontrákkal próbálkoztunk. Az ember minden meccset úgy kezd, hogy nyerni akar, de néha nem tudja meghozni az ehhez szükséges döntéseket. A Juventus gólja ez alkalommal segített nekünk.”

„Miután megszerezte a Juventus a vezetést, elkezdtük a saját játékunkat játszani, ami addig nem ment, szóval úgy érzem, kifejezetten jól jött nekünk, hogy õk szereztek vezetést” – vallotta be Drogba.

A találkozó legvitatottabb jelenetei közé tartozik, amikor Undiano Mallenco játékvezetõ a 72. percben tizenegyest adott az olaszoknak, amikor Del Piero szabadrúgásánál a tizenhatoson belül felállított sorfalban álló Belletti kézzel ütötte el a labdát.

„Nem kérdés, hogy a játékvezetõ nem hibázott, teljes mértékben igaza volt. A gond abból adódott, hogy nem tudta pontosan, ki volt a szabálytalan, ebbõl lett a kavarodás és a tömegjelenet a kapu elõtt” – ismerte el sportszerûen Didier Drogba, hogy jogos volt a csapata ellen megítélt tizenegyes.

nso.hu

Fabio Capello
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Trunks
Nagyon sajnálom, hogy így kellett ennek véget érnie...

Amici di nessuno...

Trunks
Amíg még nem nyertek semmi normálisat, addig ne hasonlítgassuk már a triplázó csapathoz! Ennyi erõvel az idei Portót is hasonlíthatod, mert nekik is megvan minden esélyük a triplázásra. Tegnapig még a Juvénak is volt.

#24066: Cech kezezése egyértelmûen nem ért pirosat, de az viszont elég érdekes, hogy Belletti a szándékos kezezéséért még csak sárgát se kapott...

Amici di nessuno...

VéLacc

áááá k****va jó kép és még csak nem is ps-os 😊

(G)io vinco

WuFraZselic
"jelenlegi legjobb csapat" nem azt jelenti hogy a világ legjobbja. JELENLEGI. szövegértelmezés. ezen viszont jót röhögtem " a mostani MU hol van a 98/99-es triplázóhoz képest? Charity shield, világkupa, ligakupa". neharagudj, de márciusig mit lehetne MÉG megnyerni egy csapatnak Angliában? 😄DDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

PatBate
tényleg, a MU-ról miért nem beszélsz?😊

9csöves9
GRAZIE PAVEL!mindenért...

9csöves9
sok mindent nem lehet hozzáfûzni...kibaszott nagy csalódás,egy olyan csapat jutott tovább ami egyáltalán nem nyújtott többet nálunk...

FINO ALLA FINE!

VéLacc
és akkor még Ballack-ot nem is mondtad... na az az ember végképp fel****ta az agyam :S

(G)io vinco

BADE
Drogba szabdrúgása lehet,hogy bent volt,de elõtte Tiago meg nem kezelt

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
amúgy a játékvezetés kritikán aluli volt,2 olyan eset is volt,amibõl legalább 1 piroslapot érdemelt volna!(Cech és Belletti szándékos kezezése)

BADE
a vezetõség leszophat!
Ennyit errõl a szezonról,ló....t sem fogunk nyerni,ilyenkor elmegy az élettõl is a kedvem.
Mi volt a probléma???Miért nem igazoltunk normálisan?Pedig pénz az volt és van is bõven!

VéLacc
http://goal.com/en-us/news/174/uefa-champions-league/2009/03/10/1148922/player-ratings-juventus-2-2-chelsea

aki Giora ezek után azt mondja h szar, az elvbõl utálja és nem ért a focihoz.

röviden a meccsrõl:
- a bíró nem volt a helyzet magasltán és nem nekünk kedvezett.
- a cselzi Hiddinkkel is szar
- ezt a meccset MEG AKARTUK NYERNI, EMELT FÕVEL HAGYHATTUK EL A PÁLYÁT!
- Ranieri-nek voltak nagy húzásai (a rendelkezésre álló játékosokból persze) pl Iaquinta. de ahogy levitte Trez-t h Ama játszhasson ez orbitális baromság volt :S

(G)io vinco

Trunks
Mondd már el, hogy eredmények terén a mostani MU hol van a 98/99-es triplázóhoz képest? Charity shield, világkupa, ligakupa. A három legkevésbé rangos trófea, ez tény. És nem tudom, hogy te a világ legjobbja alatt mit értesz, de én nem az éppen azon a héten/hónapban legjobb formában lévõ csapatot, hanem mondjuk az adott szezonban legjobb teljesítményt nyújtót. Bár ha bármelyiket vesszük, egyikben se a MU az elsõ. Pl. ha utóbbit nézzük, akkor Barcelona simán üti õket. Könnyed gyõzelmek sora minden téren, míg a Mu? Kiszenvedett 1-0-ák, 2-1-ek, utolsó negyed órában lõtt gólokkal.

De ez a topic egyáltalán nem errõl szól. Te felhoztad teljesen feleslegesen, hogy szted a csapatod a legjobb, én csak erre ragáltam és próbáltam érzékeltetni, hogy jobb lenne leszállni a fellegekbõl. Részemrõl lezárva a dolog.

Holnapra meg hajrá Inter, de nagyon. Továbbá jusson tovább még a Barcelona, mert kb. az egyetlen épkézláb csapat, amely még bennvan.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Nembaj srácok, tudtuk hogy nem egy világverõ a csapatunk még😊 Méltó ellenfelei voltunk a tavalyi döntõsnek, és erre büszkék lehetünk.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

WuFraZselic
ne érts félre, 11 éve vagyok United, és majd 13 éve Inter drukker, és hiába szeretném hogy az Inter jusson tovább, nemlesz egyszerû, mivel durva formába van a United, bekell látni! amugy ha nehéz elhinni, ha nem, drukkoltam a juvénak hogy jusson tovább, mivel nemzetközi szinten szeretem az olasz csapatokat, jólenne mind3 továbbmenne, (meg a chelseat alapból nem kedveljük), de ezt holnap nem várom tõletek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kivételesen én is az Internek fogok szurkolni hnap mert a Manchestert soha!!!!

WuFraZselic
OFF:
pf, mert lemertem irni egy tényt?! mondj már egy jobb formában lévõ csapatot, kérlek. amugy ezt ugy irtam mintha szidtam volna a juvét vagy mittomén. gg kthxbai

#24047 te is megnevezhetsz egy jobb formában lévõ csapatot, thx. ás a focit még mindig gólra (=eredményre) játsszák, és emiatt simán hasonlithatják a 99es csapathoz

ON

ForzaInter
ha vmi csoda folytán holnap továbjutunk, akkor még simán lehet esélyetek, mert nekünk kettõs terhelés lesz, bár nem valószínû:S 😄

Yo, Bitch!

hát azért vedd oda a sérülteket is...én sztem Sissoko hidd el h hiényzott fõleg a labdaszerzésben védekezésen is...nagyon peches évünk van idén😞😞 de minden elismerésem a csapaté legalább a Realt megszivatta Alex xD xD és Nedved pedig csodálatos karriert futott be...

Trunks
Már megbocsáss, de a legjobb csapatnak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy ki nyerte éppen a legutóbbi BL-t. Lehet, hogy pont a legjobb gyõz, de általában a kupákat nem az nyeri, aki a legjobb(an érdemelné).

Amici di nessuno...

szegény😞 Essien lehetett volna rá tekintettel...jo mondjuk futballpályán nem az a szokás...

Trunks
Engem csak az idegesít, hogy nem is jobbak az angol csapatok. A Chelsea játékerejét tekintve sokkal erõsebb, mint a jelenlegi Juve, ráadásul sztem jobb formában is voltak. Ezért idegesít, hogy úgy estünk ki, hogy nem is voltak jobbak.

Amici di nessuno...

Kaplan
Abból ha a MU kiesne és az inter menne tovább a másik hét csapat csak profitálna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Darthmushroom
Májusig még a Mu a legjobb csapat. mert tavaly õ nyert és ezt nem lehet megváltoztatni. ha idén más nyeri akkor az lesz a legjobb most még õ és kész. és Cronaldoról meg annyit h nélküle is verték már szarrá a szarzenált.
(én a juventus-nak szurkoltam mert utálom a chelseat)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Trunks
A kupát jó lenne behúzni, mégha nagy értéke nincs is. Már rég nyertük meg. A bajnokság meg elég reménytelen, pláne ha holnap - idézek - "a jelenlegi legjobb csapat" kiveri az Intert. Csak azért is az Internek fogok drukkolni, úgyis ritkán fordul ez elõ.

Amici di nessuno...

forzajuve5
az emberek meg fogják utálni a BL-t mert angol bajnokságot csinálnak belõle

forzajuve5
bajnokság már nem igazán nyerhetõ.
BL ennyi volt
kupa ami még esélyes, ha épp olyan napjuk lesz

Kaplan
Semmi szükség ilyenekre mint Te, a saját házad táján legyeskedj. Köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ha-ha, szeretnéd. Anélkül a kis majom nélkül szart se érnek. A legszörnyûbb az egészben, hogy a 98-99-es Manchesterhez hasonlítják a jelenlegi csapatot... na hát aki látott életében focimeccset, az tudja, hogy ez egy vicc. És sértõ a 10 évvel ezelõtti csapatra nézve...

Amici di nessuno...

Sajnálatos ez a vereség, mondjuk 10 embernél már alapból nem sok esély volt még a 11-es megadta a reményt, de várható volt sajnos :S Ranierirõl meg annyit, hogy ha találnák egy normális edzõt akkor õ mehetne a francba, mert sorozatos rossz megoldások... Nagyon sok pontot vesztegettünk el már így a bajnokságba is, a múltheti kupáról nem is beszélve :S Amíg nincs jobb vele kell kibírni

WuFraZselic
"A MU-ról inkább nem beszélek" mert õk a jelenlegi legjobb csapat - ismét?

Fabio Capello
Nos, megnyerhettük volna a meccset, de köszönhetõen a bírónak, és a balszerencsés eseményeknek nem sikerült a továbbjutás... Ettõl függetlenül szép volt fiúk, de mostantól 100%-osan oda kell pakolni magunkat a bajnokságban!

Trunks
Pavel<#worship><#worship><#worship> Sajnálom, hogy így kellett befejeznie a BL-karrierjét...

Amici di nessuno...

Trunks
Ugyanígy érzek. A Chelsea se volt jobb nálunk, az Arsenal se hiszem, hogy rosszabb lenni, mint a Roma. A MU-ról inkább nem beszélek, a 'Pool pedig legalább jó kupacsapat.

Amici di nessuno...

Trunks
Undorító. Semmivel nem volt jobb a Chelsea. London egy picivel, de már ott is az x lett volna az igazságosabb. ma pedig helyzetük is egy volt, abból lett a 2. gól. A bíró pedig elmehet a búsba. Elõször a leszorított kéz, másodszor az elrúgott labda. Még jó, hogy vannak szabályok.

De le a kalappal a fiúk elõtt, ha nem vagyunk ennyire balszerencsések, továbbjutottunk volna. Na még az UEFA is megbaszhatja, hogy nincs kiemelés a csoportelsõk, ill. -másodikok közt. Szépen küzdöttek a fiúk, ez most úgy érzem nem teljesen rajtunk ment el.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
4 perc a hosszabbítás

megint 4 angolcsapat lesz bent hányingerem van tõlük

Fabio Capello
Mondjuk 10 emberrel erõsen sanszos volt hogy kapni fogunk egyet, fõleg hogy egy védõvel kevesebb van