Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#24077: "A találkozó legvitatottabb jelenetei közé tartozik, amikor Undiano Mallenco játékvezetõ a 72. percben tizenegyest adott az olaszoknak, amikor Del Piero szabadrúgásánál a tizenhatoson belül felállított sorfalban álló Belletti kézzel ütötte el a labdát."
Most õszintén, ki vitatta ezt? Én azt se bírom megérteni, hogy mit keresett a feje fölött Belletti mindkét keze...
Amici di nessuno...
-Camoranesi bordatörése
-Sissoko lábtörése
-Legro kitudja miértnemjátszhatott
-Nedved kidõlése az elején
nincs akkor azért egész másképp is alakulhatott volna ez. Leginkább szegény Pavel-t sajnálom csak, neki lehetett a legszarabb igy búcsúzni:S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sajnos nem sikerült, de becsülettel küzdöttünk.
Buffont azért megvédeném. A második gólról abszolút nem tehetett, az elsõnél meg pechje volt, ilyen helyzetben, tény hogy kint állt, de a labda lejött a kapufáról, és még talán bele is ért, így nem ment be. De ott ilyenkor illene védõnek érkeznie, hogy takarítson. Most Essien volt a leggyorsabb (de rühellem), de van ilyen.
És a szabadrúgás szerintem nem volt bent teljes terjedelmével. Gigi keze picit beljebb volt a kapufánál, ami azt jelenti, hogy a labda egy része még tuti a gólvonal felett kellett hogy legyen.
Ranieri most meglepett engem is a 3 csatárral, és Giovincót is jókor küldte be. Giót egyébként meglepve dicsérték a haverok is.
Sissoko nagyon hiányzott, a korai kényszerû csere sem tett jót. Ha a kiállítás nincs, talán nem kapjuk a 2.-at. Mellbergre nem lehetett panasz ugyan, de talán Legro... mindegy.
Az elsõ gólunk gyünyörû volt, még volt egy hasonló akciónk, azt Cech védte. Ilyenbõl kellene több. Jakit nem szabad elengedni, az egyik legjobb csatár ha a befejezésekrõl van szó. És mindent megtesz a csapatért.
Alex tizije pedig zseniális volt.
Még Molinarónak is voltak jó beadásai, az egyiket Cech ki is ejtette (akkor arra gondoltam, biztos hozzá van szokva ahhoz, hogy Angliában tudnak beadni, ez meg meglepte annyira szar volt 😄 -persze csak vicc).
Védekezésben meg szerintem Moli teljesen rendben van, nagy mentései mindig vannak, meg gyors is, és mindig hajt.
Csalódott vagyok, de ez van.
Hajrá Magyarország!
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének egyik slágermeccse volt a Chelsea és a Juventus összecsapása, amely végül az elsõ összecsapást 1–0-ra megnyerõ Chelsea jutott tovább, mert a londoni második találkozón kedd este 2–2-es döntetlen született. Az olaszok ikonja, Alessandro Del Piero szerint csapata szívvel-lélekkel küzdött, miközben az angolok elefántcsontparti kedvence, Didier Drogba elismerte: társaival együtt tanácstalanul kezdte a mérkõzést.
Miután a Chelsea 3–2-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé, a 34 éves Del Piero érthetõen szomorkodva nyilatkozott, és próbálta megfejteni a kiesés okait.
„Talán túl sok területet hagytunk a Chelsea-nek. Nagy kár, hogy nem tudtuk megtartani a szünetre az elsõ félidõben kiharcolt 1–0-s elõnyünket, akkor talán másképp alakult volna a második játékrész” – mondta a világbajnok támadó, aki a keddi meccsen csapata második gólját szerezte tizenegyesbõl.
„Az volt a tervünk, hogy több olyan akciót is vezetünk, mint ami Vincenzo Iaquinta gólját elõzte meg, de a londoniak a második félidõben remekül fedezték a területeket, különösen középen. A Chelsea nagyon jól védekezett a szünet után, ügyesen visszaverték akcióinkat, ugyanakkor nagy gólhelyzetüket valahogy nem tudom felidézni” – bocsátkozott némi elemzésbe Del Piero.
„Azt hiszem, ennél talán többet érdemeltünk volna, mert a csapat szívét-lelkét beleadva küzdött. Nem volt könnyû dolgom, hiszen a két csatár mögött kellett játszanom, de jól megoldottam a feladatom, és jó meccset játszottunk – zárta a találkozó utáni nyilatkozatát az olaszok érthetõen csalódott támadója.
A Chelsea-nél nincs ok a panaszra, és csalódott labdarúgót nagyítóval is nehéz lett volna találni az angolok öltözõjében, ugyanakkor Didier Drogba elárulta, messze nem volt minden rendben a csapat játékával.
A londoniak elefántcsontparti támadója állítja, sem neki, sem csapattársainak nem volt fogalma arról, hogy mihez is kellene kezdeniük a mérkõzésen, aztán a Juventus elsõ gólja a 19. percben rávezette õket a helyes útra.
„Addig nem tudtuk eldönteni, hogy támadjunk vagy védekezzünk, ezért kontrákkal próbálkoztunk. Az ember minden meccset úgy kezd, hogy nyerni akar, de néha nem tudja meghozni az ehhez szükséges döntéseket. A Juventus gólja ez alkalommal segített nekünk.”
„Miután megszerezte a Juventus a vezetést, elkezdtük a saját játékunkat játszani, ami addig nem ment, szóval úgy érzem, kifejezetten jól jött nekünk, hogy õk szereztek vezetést” – vallotta be Drogba.
A találkozó legvitatottabb jelenetei közé tartozik, amikor Undiano Mallenco játékvezetõ a 72. percben tizenegyest adott az olaszoknak, amikor Del Piero szabadrúgásánál a tizenhatoson belül felállított sorfalban álló Belletti kézzel ütötte el a labdát.
„Nem kérdés, hogy a játékvezetõ nem hibázott, teljes mértékben igaza volt. A gond abból adódott, hogy nem tudta pontosan, ki volt a szabálytalan, ebbõl lett a kavarodás és a tömegjelenet a kapu elõtt” – ismerte el sportszerûen Didier Drogba, hogy jogos volt a csapata ellen megítélt tizenegyes.
nso.hu
#24066: Cech kezezése egyértelmûen nem ért pirosat, de az viszont elég érdekes, hogy Belletti a szándékos kezezéséért még csak sárgát se kapott...
Amici di nessuno...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINO ALLA FINE!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(G)io vinco
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ennyit errõl a szezonról,ló....t sem fogunk nyerni,ilyenkor elmegy az élettõl is a kedvem.
Mi volt a probléma???Miért nem igazoltunk normálisan?Pedig pénz az volt és van is bõven!
aki Giora ezek után azt mondja h szar, az elvbõl utálja és nem ért a focihoz.
röviden a meccsrõl:
- a bíró nem volt a helyzet magasltán és nem nekünk kedvezett.
- a cselzi Hiddinkkel is szar
- ezt a meccset MEG AKARTUK NYERNI, EMELT FÕVEL HAGYHATTUK EL A PÁLYÁT!
- Ranieri-nek voltak nagy húzásai (a rendelkezésre álló játékosokból persze) pl Iaquinta. de ahogy levitte Trez-t h Ama játszhasson ez orbitális baromság volt :S
(G)io vinco
De ez a topic egyáltalán nem errõl szól. Te felhoztad teljesen feleslegesen, hogy szted a csapatod a legjobb, én csak erre ragáltam és próbáltam érzékeltetni, hogy jobb lenne leszállni a fellegekbõl. Részemrõl lezárva a dolog.
Holnapra meg hajrá Inter, de nagyon. Továbbá jusson tovább még a Barcelona, mert kb. az egyetlen épkézláb csapat, amely még bennvan.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pf, mert lemertem irni egy tényt?! mondj már egy jobb formában lévõ csapatot, kérlek. amugy ezt ugy irtam mintha szidtam volna a juvét vagy mittomén. gg kthxbai
#24047 te is megnevezhetsz egy jobb formában lévõ csapatot, thx. ás a focit még mindig gólra (=eredményre) játsszák, és emiatt simán hasonlithatják a 99es csapathoz
ON
Yo, Bitch!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
(én a juventus-nak szurkoltam mert utálom a chelseat)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amici di nessuno...
BL ennyi volt
kupa ami még esélyes, ha épp olyan napjuk lesz
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
De le a kalappal a fiúk elõtt, ha nem vagyunk ennyire balszerencsések, továbbjutottunk volna. Na még az UEFA is megbaszhatja, hogy nincs kiemelés a csoportelsõk, ill. -másodikok közt. Szépen küzdöttek a fiúk, ez most úgy érzem nem teljesen rajtunk ment el.
Amici di nessuno...