Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Lehet,hogy köcsögség,de most már azt mondom,hogy ne fordítsunk,és kapjunk ki,mert ,ha ez nem így történik,akkor megint fog jönni a duma,hogy milyen nagyok vagyunk,talpra álltunk,fordítottunk,elégedett vagyok a csapat teljesítményével!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
hát ahogy játszunk,az már nem csak Ranieri hibája.nyakig benne van mindenki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
"Egyszerûen nincs szerencsénk,most beszéltük meg a vezetõséggel,hogy a jövõ szezonba veszünk egy kics szerencsét,pontosabban 7 játékosnyi szerencsét a kiesõhelyen álló Regginától"

Komolyan,mintha olyan kurvára befolyásoló tényezõ lenne,már-már viszatérõ fogalom a Juve háza táján,menjen már Ranieri mert csak felbaszom az agyam!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
a vezetõség ezt mondaná:
egyszerûen arról van szó, hogy nincs szerencsénk. a reggina egy nagyszerû sorozaton megy keresztül, és sokkal több szerencséjük van. és még hozzátenném, hogy ranieri egy kiváló edzõ, aki teljes mértékben kihasználja a csapat kvalításit

én meg már bánom hogy megint elkezdtem nézni.

9csöves9
sokkal rosszabb

mellesleg nem kaptunk meg egy 1000%-os tizit,de lényegtelen

Grove4
Milyen a játékunk képe???Gondolom megint olyan ranieri-s!Hogy baszná már meg a jó kurva anyját,hogy nem lehet levakarni ezt a fekélyt!

Forza Italia
Ahogy mondod. Megint szopunk mint az atom. A végén még 3. helynek is annyi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
vezet a Reggina, ez már a vicc határát súrolja

9csöves9
1 BUFFON Gianluigi
4 MELLBERG Olof
5 ZEBINA Jonathan
6 ZANETTI Cristiano
8 CARVALHO DE OLIVEIRA Amauri
9 IAQUINTA Vincenzo
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 CHIMENTI Antonio
13 MANNINGER Alexander
16 CAMORANESI Mauro German
17 TREZEGUET David
18 POULSEN Christian Bager
19 MARCHISIO Claudio
20 GIOVINCO Sebastian
21 GRYGERA Zdenek
28 MOLINARO Cristian
29 DE CEGLIE Paolo
32 MARCHIONNI Marco
41 ARIAUDO Lorenzo

1 Buffon – 21 Grygera 4 Mellberg 41 Ariaudo 28 Molinaro – 16 Camoranesi 18 Poulsen 19 Marchisio 11 Nedved - 9 Iaquinta 10 Del Piero

ennek ellenére el nem tudom képzelni,hogy nem Gio kezd.én Amának is adnék minimum 30 percet,azért nem a Milan ellen kéne "bedobniamélyvízbe"

Várható kezdõcsapatot tudna valaki mondani a mai meccsen??
Trunks
Egy ilyen kezdõ jól festene:

Gigi
---------------
? - Canna/Legro, Chiellini, De Ceglie/?
---------------
Camo, Sissoko/Zanetti/Marchisio, Seba
---------------
Diego
---------------
Ale, Trez/Amauri

Persze ez teljesen esélytelen. Grygera és Molinaro marad a két szélen, ami még mindig nem tudom eldönteni, hogy nevetséges vagy szomorú. Kp. még úgy-ahogy rendben is van, csak Tiagót és Poulsent kell elküldeni a picsába és Diegót + még vkit hozni a helyükre. A csatársor meg teljesen oké, csupán Trezt nem szabad elengedni semmiképp.

Amici di nessuno...

Grove4
*galériádat

Grove4
Nézegettem a galátiádat,azok a régi szép idõk:Sgyertek vissza😄

Grove4
Na ezt nem olvastam,akkor remélem az õ elképzelései valósulnak meg😛

9csöves9
az oké hogy õk azt mondják hogy Ranieri marad.de eléggé úgy néz ki hogy õk viszont nem😊.Secco még csak csak,de Giglit és Blanc-t eléggé megtalálták most,John Elkann is megszólalt az ügyben

"A csapatnak szüksége van a következõ szezonra egy edzõre, egy technikai igazgatóra,új orvosi stábra,minimum 3db jó játékosigazolásra és a fiatalok beépítését szolgáló intézkedésekre!"

Forza Italia
az öreganya p****t

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Már bocs,de ezt hallgassátok:

Alessio Secco megerõsítette, hogy Claudio Ranieri vezeti majd a csapatot vissza a csúcsra a következõ szezonban.

A Juventus vezetõsége szerint kétség sem fér hozzá, hogy Ranieri marad az edzõ jövõre is minden szurkolói tiltakozás ellenére.

Giovanni Cobolli Gigli és Jean-Claude Blanc után most Alessio Secco is megvédte a mestert.

"Ranieri marad az edzõnk a következõ idényben is. Minden másfajta híresztelés kitaláció. Az eddig elért eredmények önmagukért beszélnek. A klub mindent megtett, hogy gyõzzön, de szemmel láthatóan valami még mindig hiányzik."

A jövõt illetõen Secco megígérte, hogy a Juve hamarosan újra a csúcson lesz, de túlkapások nélkül kívánja ezt elérni.

"Egy gyõztes klubot szeretnénk létrehozni, amely Európa és Olaszország trónjára is felülhet, de nem akarunk anyagi veszteséget."

www.goal.com

9csöves9
szerintem is 2000/2001-es

9csöves9
igen a jobbhátvéd kérdést már ideje lenne végre egy 5 évre legalább letisztázni.a baloldalt simán megoldja a Moli-De Ceglie páros.nálam mostmár Camo is rohadt nagy kérdõjel.na meg attól függ ez a kp hogy Ranieri marad e vagy sem.ha Ranieri akkor mindenképp maradna a Momo-Marchisio(ide rebesgetik Ledesmát,akinek én kibaszottul örülnék csak Marchisiotól venné el a helyet)

forzajuve5
inkább:

Buffon
?-Cannavaro-Chiellini-Molinaro
Camo-Momo-Seba
Diego
Alex-Amauri

bár így ez a kp nem az igazi

forzajuve5
Gigli nálam kicsit Sólyom Lászlóra hasonlít 😄

Legro nyilatkozáta az nem semmi<#beka2>

Grove4
Az óriás mértékû,rejtélyes sérüléshullámmal számoltál?

Forza Italia
Következõ évre eltudnák képzelni egy ilyen csapatot

Buffon
Grygera-Cannavaro-Chiellini-?
Camo-Marchisio-Momo
Diego(Seba)
Alex-Amauri

Molinaro helyére igazolni kéne valakit mert nagyon nem megbízható játékos.

Grove4
Giovanni Cobolli Gigli elismerte, hogy már csak néhány tiszázandó részlet választja el õket Cannavaro leigazolásától.

A sokkoló hírek a visszatérésérõl a klubhoz, amit 2006-ban elhagyott, vasárnap láttak napvilágot és már is tényként kezelik.

,,Folynak az egyeztetések Blanc-kal, Seccoval és Ranierivel is." magyarázta az elnök.

,,Van még néhány tisztázandó részlet. Jó volt hallani, hogy Ranieri is pozitívan tekint Cannavarora."

Néhány jelentés szerint az elnök már letett a védõ leigazolásáról, azonban tagadta ezen pletykákat.

,,Újra létrejöhet egy nagyszerû kapcsolat közte és Chiellini között, ráadásul ingyen igazolható lesz. Amikor errõl kérdeztek én szabad utat adtam." mondta Ranieri egy sajtókonferencián.

Cannavaro ingyen igazolhatóvá válik, mivel nyáron lejár a szerzõdése a Real Madriddal.

Gigli elnök úr kommentálta a fellebbezésüket azon döntés ellen, ami szerint a Lecce elleni összecsapást zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk a Mario Balotellit ért rasszista megnyilvánulások miatt.

,,Nincs ellentmondás aközött, hogy elnézést kértünk vasárnap, és hogy a Juventus fellebezett a döntés ellen." mondta a fõnök úr.

,,Jó lenne, ha nem húzódna el nagyon a fellebezés, hiszen minden klubnak biztosnak kell lennie benne, hogy tisztelik a jogait és hogy egyenlõ elbírálásban részesül a többiekkel egyetemben, még ha voltak incidensei is a múltban. Ha elutasítják, akkor el fogjuk fogadni ezt a döntést is."

,,A Juventus mindent megtesz, hogy elejét vegye a rasszizmusnak és követik az UEFA útmutatását. Meg kellene változtatnunk a szabályokat, amik a klubokat büntetik és nem akarunk úgy bevonulni a történelem könyvekbe, mint a példa a történtekre."

,,Nem fogjuk idézni mit mondtak a bûnösök, de annyit mondhattok, hogy teljes szívembõl remélem, hogy a megnyilvánulásokat jobban lehetett hallani a televízióban, mint a stadionban. Közölünk senki sem észlete ezeket, akik ott ültünk."

,,Amikor vége lett a meccsnek, letültünk az Inter igazgatójávam Paolilloval, és nincs kétségem affelõl, hogy õk sem hallottam semmit."

www.channel4.com

nem úgy tûnik,mintha el akarnák zavarni Ranierit,egyébként engem második legjobban Gigli bosszant,mert ebbe még annyi tökösség sem szorult mint Ranieribe,valaki világosítson már fel.hogy honnan szalajtották,vagy ki volt korábban,mert a focihoz szerintem sok köze nincs,btw most olvastam,hogy Legro 3 éve nem izélt:S😄

forzajuve5
Marchisio,Giovinco

Grove4
De ki van a képen???Szerintem az egyik Giovinco,de a másikat nem tudom,talán Marchisio?!

gercse
2002/03-as nem? csak más szponzorral

Count Adyn
a mez úgy néz ki mint a 2000/2001 es mezünk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
A hosszab hajú nem a kis Giovinco???Lehet,hogy hülyeséget mondok😄

9csöves9
na ez a nem gyenge.kik vannak a képen?😊

Grove4
kösz,csak összelegozzuk😄

9csöves9
a takarodj vattene

Grove4
A Juve szurkolók Vinovo-ban tüntettek(juventushungary)

A mai nap folyamán Jean-Claude Blanc-ot és Alessio Secco-t feldühödött szurkolók fogadták a Vinovo-i edzõpályánál.

A Coppa Italia-ból való szégyenteljes kiesést már nem nyelték le szó nélkül a szurkolók. Tegnap a csapatot szidalmazták, ma pedig válaszokat követelnek. A Vinovo-i edzõpálya elõtt hatalmas transzparensen hirdették: "Nincs több idõnk, amit rátok fecsérelhetünk."

A La Gazzetta Dello Sport szerint nem sokkal ezután befutott Jean-Claude Blanc és Alessio Secco, hogy megnézze a csapat edzését. Az edzés után mindketten elbeszélgettek Claudio Ranieri-vel. Végül kezet fogtak(*Kinézett nekik egy esti numera-Grove4) és távoztak.

Így a mai tréning ugyan mosolyogva ért véget, de Torino felett már gyülekeznek a viharfelhõk…

www.goal.com

na hátha lesz valami,hááááááátha!

Fabio Capello
foggalmam nincsen 😄

Grove4
Jah amúgy hogy van az olaszul,hogy "Ranieri takarodj a jó k*rva anyádba!!"?😄

Grove4
Optimista esetben!

9csöves9
én tudom.költünk 60 millát amibõl 2 játékos ér majd valamit,3.hely a bajnokságban és bl nyolcaddöntõ

Fabio Capello
írjunk petíciót <#hehe>

Grove4
Érthetetlen a helyzet számomra is,végül is nem olyan lehetetlen,hogy azért szarok,mert nem akarják látni Ranierit,ha jövõre is õ lesz az edzõ,akkor nem tudom mi lesz!?

forzajuve5
ezek a nyilatkozatok az agyamra mennek. nem volt szerencsénk,nem volt, nem volt az....
vicc hogy Ranieri is nyugodtan csücsülhet a helyén, szinte 100% hogy jövõre is õ lesz az edzõ.

pedig bennem már egy olyan gondolat is felmerült, hogy a játékosok is Ranieri fejét akarják,ezért nem mutatnak semmit a pályán. elkeseredésemben jobb nem jutott eszembe a végignézett elsõ félidõ után.

még Elkannban bízok, mert Õ szerette volna ha a csapat kupát nyer. remélem most jól beidegesedett mint Mi és tart egy nagytakarítást

Grove4
A Juventus megerõsítette:Ranieri marad<#mf1><#boxer><#violent><#violent>

A Bianconeri-k hivatalosan is tagadták, hogy tárgyalnának Luciano Spalletti-vel vagy bárki mással. A klubot továbbra is a 'Tinkerman' vezeti.

A La Repubblica olasz napilap szerint a Juve ma reggel kapcsolatba lépett Luciano Spalletti-vel. A Torino-i vezetõség válaszul hivatalos közleményt tett közzé a csapat weboldalán, amely szerint továbbra is megbíznak Ranieri mesterben.
"Nem tárgyalunk sem, Spalletti-vel, sem mással az edzõi posztról. Nincs szándékunkban megválni Claudio Ranieri-tõl.

"Az effajta hírek mind alaptalanok. A klub többször megerõsítette már ezt az álláspontját a Lazio elleni vereség óta."

www.goal.com

Grove4
Cobolli Gigli: "Egységesnek kell maradnunk"(Juventusfcblog)

A Lazio elleni vereséget nem könnyû megemészteni, fõleg mióta többször is kijelentették a Juventusnál, hogy az Olasz Kupa a csapat egyik legfõbb célja idén. A klub elnöke, Giovanni Cobolli Gigli is nagyon csalódott volt a mérkõzés után, de szavaiból kitûnt, hogy egy sportembernek a legmélyebb gödörbõl is fel kell tudni állni.

"Sajnos vesztettünk, el kell fogadnunk. A második félidõben azért látszott az akarás, de ez sem segített. Nedved eltalálta a kapufát, Del Piero pedig csodás gólt lõtt. Camoranesi kiállítása nem tett jót, és bár nem akarom hibáztatni õt emiatt, de egyszerûen belesétált a csapdába."

A szurkolók tiltakozása egyértelmû volt.

"A szurkolóknak teljesen igazuk van. Részemrõl mindent megteszek, hogy a nehézségek ellenére is a lehetõ legjobban zárjuk ezt az idényt. Blanc és Secco pedig még elszántabban dolgozik majd azon, hogy kellõ erõsítésekkel lássák el a csapatot. Egységesnek kell maradnunk, hogy visszatérjünk a helyes útra, és megint harcképesek legyünk. Persze nem esik jól a szurkolók kritikája, de ez van, ha a várakozásokon alul teljesítesz. Össze kell szednünk magunkat."

Mostanában a szerencsével sem áll jól a csapat.

"A szerencsének is van szerepe. A Lazio mostanában jól áll a szerencsével, nekünk viszont nem jött jókor, hogy pont velük találkoztunk."

Grove4
Ranieri: "Nagyon szerettünk volna bejutni a döntõbe"

A Lazio elleni vereség, és az Olasz Kupától vett búcsú nagy csalódás az egész csapatnak, beleértve Ranierit is.

A mérkõzés után láthatóan igen csalódottan nyilatkozott a tréner:

"Nagyon sajnálom, szerettünk volna bejutni a döntõbe, de nem sikerült. Jobban kellett volna játszanunk a széleken. Próbáltunk változtatni, de ez sem jött össze. Még a második félidõben sem, amikor lecseréltem néhány alulteljesítõ játékost."

A szurkolók érthetõen csalódottak voltak, és ezt füttyszóval, gúnyos rigmusokkal fejezték ki a csapat, a vezetõk, és a tréner ellen.

"Hallottam a szurkolókat. Ha jól mennek a dolgok, jogos a dicséret, ha pedig rosszul, a kritikákat is el kell viselni. Össze kell szednünk magunkat, és most már a Reggina elleni mérkõzésre koncentrálnunk. A Lazio ellen bíztam benne, hogy nem hagyjuk õket lõni, mi pedig betalálunk, de nem így alakultak a dolgok. Ha rosszul mennek a dolgok, érthetõ, ha az edzõt támadják. Persze mi még mindig a Juventus vagyunk, és mindig gyõzni akarunk. A mérkõzés után biztosan nem fogok tudni aludni, de másnap újra fel kell kelni, és folytatni a munkát."

A mérkõzés egyes részeiben nem látszott a csapaton a kellõ aggresszivitás.

"A srácok jól akartak teljesíteni, de nagy volt rajtuk a nyomás. Talán túl nagy volt az akarás. A csapat egyensúlya nagyon vékony mezsgyén mozog, és ez néha negatív irányba is billenhet. Sokkal aggresszívabb felfogást vártam a játékosoktól, és a kezdõ tizenegy összeállításánál is az volt a szándékom, hogy folyamatosan támadjunk, és gólt szerezzünk. Sajnos azonban nem jött össze az, amiben bíztunk."

BADE
attól hogy megnyerik az utolsó 6 meccset még nem fogok hasraesni...
Egy pár játékosnak igazán kijárna egy nagy összegû büntetés.
Remélem jövõre új vezetõséggel(erre nagyon nincs sok esély),új edzõvel és legalább 5 új kezdõjátékossal! kezdünk neki az új idénynek!
Legnagyobb hibák az utóbbi 10 meccsen:
Manninger padoztatása(egyértelmûen jobb formában van mint Buffon)
Tiago játszatása(egyszerûen sírnom kell,akkor balfék az az ember,hogy egy NB1-es csapatba sem tenném be)

Amaurival tudja vki mi van?(mert mondtak már influenzát stb...)
Molinarot,Legrot a bajnokságra pihentetjük???Mert tudtommal,csak Giorgo volt sérült.

Tegnapi meccs pedig Ranieri részérõl egy totális csõd,a hozzá nem értését bizonyítja.
Kezdõbe jelöli Giovinco-t és Marchionni-t,erre a félidõben le is hozza õket,az egész taktikája amire épített szar volt.De a harmatgyenge Tiago minden meccset végigjátsza,védekezésben 0,elõrejátékban 1-2 méteres passzra mer vállalkozni,mondhatom nagy kockázat ilyen szinten...

Tiszta szégyen,ami ennél a klubnál folyik!
Csodálkozom,hogy az ultrák eddig nem kezdtek tüntetéseket rendezni,most már drasztikusabban kell fellépni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Gigi:„A dolgok nem úgy alakultak, ahogyan azt elterveztük; a Juventus szurkolók nem ezt érdemelték. 20 nap alatt tönkretettünk egy olyan szezont, amelyet az elején remekül építgettünk. Nem tehetünk mást, mint elnézést kérünk azoktól a szurkolóktól, akik most mélységeset csalódtak bennünk. Ez volt az utolsó olyan nagy célunk, amelyet még a szezon elején kitûztünk magunk elé. Mostantól a hátralévõ hat mérkõzésre kell összpontosítanunk; meg kell próbálnunk mindet megnyerni annak érdekében, hogy az emberek újra higgyenek abban a Juventusban, amely mindig is adott a véleményükre.”

9csöves9
eddig sem láttam valami derûs jövõképet,de ezután a meccs után...

mi lesz ha nem lesz itt Alex,Trez,Pavel,Camo,Gigi?és kurvára nincs messze az az idõ

Trunks
Ez a meccs jól jellemezte az egész szezont. És megmutatta, hogy ideje lenne változtatni - sajnos van min.

Amici di nessuno...

9csöves9
az ultrák a meccs végére üresen hagyták a kanyart,és nem kímélték Ranierit és a vezetõséget sem(persze csak verbálisan)

cassoneitaly
A játékunkat inkább nem kommentálnám... <#szomoru1>

Viszont sztem Camo idegében elrúgta a labdát a picsába (mert ugye a piros elõtt még a kezében volt...). Azért ugye kapott egy sárgát és utána valszeg valami érdekeset fûzött Rizzoli édesanyjához, amire egybõl megfordult a pirossal... <#boxer>

Legalább jó volt újra egy ALEX gólt látnom... Egész meccsen attól a mozdulatsortól lett csak jó kedvem...

GRAZIE CAPITANO!!! ALEEEEEEEEEEEX!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
sajnos igen.gyakorlatilag egy leolvasztott hûtõszekrény hasznosabb lett volna a pálya közepén.mondjuk nem kell õt felelõsségre vonni az egészért,az egész csapat szétesett legyen minél elõbb vége ennek a szezonnak

lazio fiesta az communaleban...ilyen a világon nincs