Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még kicsit hezitálok ez ügyben. de talán Spaletti felé húz a mérleg, Gasperininek és/vagy Contenak még kevés a nemzetközi és mindenféle tapasztalata. plusz Contet megnézném mit tud kezdeni az elsõ osztályban a Barival, és ha ott is jók lesznek akkor utána egyértelmûen számítanunk kell rá
DD-nek pedig én is sok sikert kívánok. Õ is egy nagyon jó edzõ
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de ma a matek sem volt annyira gáz, az utolsó 3 feladatig még az 5-ösre hajtottam. remélem a 4 meglesz 😄
Hajrá Magyarország!
itt egy kép ami alátámasztja Trunks véleményét,ezt tényleg hülye lenne most otthagyni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Na,az érettségi?Szerintem könnyû volt!
ON
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Alapvetõen egész évben nem volt esélyünk semmit nyerni, mert persze egy ideig ott loholtunk az Inter nyakában, de azért mindenki érezte, hogy nemigen van esélyünk tartósan az élre állni. A BL-ben pedig jók voltunk, bár egy elég indiszponált Realt ütöttünk ki a csoportkörben, mégis nagyon örültem azoknak a gyõzelmeknek, mert kicsit a 13-14 évvel ezelõtti fényében tündökölt a gárda. A Chelsea ellen is szépen helyt álltunk, kis szerencsével továbbjutunk, de nem hiszem, hogy kedvezõ sorsolás nélkül sokkal tovább mehettünk volna. A kupát pedig inkább nem értékelem, mert alapvetõen senkinek se számít, de azért ilyen sorsolással be kellett volna húzni. Ranierit mindenképp el kell küldeni, utána lehet csapatot építeni.
Amici di nessuno...
A kapus ezután kirohant az öltözõbõl és a félidei szünet hátralévõ részét egyedül töltötte a folyosón káromkodva. A találkozó végeztével pedig szó nélkül összepakolt és hazament.
Mauro Camoranesi-nek ugyancsak elege lett az edzõ taktikai húzásaiból. Dühösen vetette szemére lecserélését. Ezzel úgy tûnik, a jó öltözõi hangulatnak teljesen vége szakadt. Korábban már David Trezeguet is összeveszett a 'Tinkerman'-nal és kijelentette, ha az edzõ marad, õ távozik.
Valószínûleg az elkövetkezõ napokban összeül válságstáb, hogy megpróbálják feltárni a problémákat és megoldást keresni. Olasz lapértesülések szerint felmerülhet Claudio Ranieri azonnali menesztése is. Ebben az esetben Ciro Ferrara venné át a csapatot az utolsó négy mérkõzésre.
(forrás: www.juventushungary.hu)
most csak Chiellinit mondanám,aki nálad a szezon egyik legjobbja.nálam nem,méghozzá azért mert sokkal gyengébb volt mint tavaly,meg az EB-n.jó persze a sérülések biztos szerepet játszottak ebben,csak konkrétan szerintem közvetlenül több gólt kaptunk idén róla,mint mondjuk Molinaróról.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
KAPUSOK:
1 Gianluigi BUFFON:
Sajnos sokat volt sérült, így visszatérése után sem feltétlenül a legjobb formáját hozta, a meccshiány miatt. Ennek ellenére számos bravúrt mutatott be, nagy hibájára nem emlékszem idén sem. Ha elkerülik a sérülések, továbbra is a világ legjobbja marad a poszton.
5/3,5
12 Antonio CHIMENTI:
Nem nagyon játszott, így nem is hibázott. Nekem nem is hiányzott.
5/-
13 Alexander MANNINGER:
Nekem Belardival sem volt problémám, de az utóbbi évek legjobb beugrója volt kapusposzton. Szükség is volt rá Buffon sérülése miatt, de nem is okozott csalódást. Hozta az elvárhatót, sokszor többet is. Egy nagy potyájára emlékszem, de ez benne van a játékban. Rajta végképp semmi nem múlt.
5/4
VÉDÕK:
3 Giorgio CHIELLINI:
Õt sem kerülték el a sérülések, de a védelem legkiemelkedõbb tagja, a csapat alappillére. A világ bármely csapatában megállná helyét. Gyengébb meccse maximum elszórtan akadhatott.
5/4,5
4 Olof MELLBERG:
Kezdetben bizonytalannak éreztem, aztán volt egy kiváló periódusa, jól helyettesítette az épp sérült társakat. A végére meg szerintem a csapattal együtt õ is visszaesett.
5/3
Jonathan ZEBINA:
Próbáltam megkedvelni, de nem megy. Keveset játszott, sokat volt sérült, de visszatérésekor az idegbajt hozta rám.
5/2
15 Dario KNEZEVIC:
Hosszú sérülés, kevés meccs. Nem ilyen szintû játékosok fogják elõre lendíteni a csapatot, de ez nem az õ hibája.
5/-
21 Zdenek GRYGERA:
Vannak jó meccsei, meg nagyon gyengék is. Az Ajaxban mutatott játéka talán elég lenne, így viszont kevés.
5/3
28 Cristian MOLINARO:
Sokat fejlõdött, szerintem védekezésben megállja a helyét, beadni gyakorolnia kell. Persze lehetne jobb balbekkünk is, de benne legalább megvan az akarat, és becsülettel hajt.
5/3,5
29 Paolo DE CEGLIE:
Fiatal, tehetséges, fejlõdõképes. Keveset játszott, olykor új színt vitt a csapatba, olykor gyengébben muzsikált.
5/3
33 Nicola LEGROTTAGLIE:
A sérülések az õ szezonjára is rányomták bélyegüket, tavalyi formájától elmaradt, de amikor tartósabban játszott, akkor elég jól muzsikált. Néhány nagy hibáját szép mentései valamelyest kompenzálják. Kicsivel többet adnék neki, de négyest már nem.
5/3,5
KÖZÉPPÁLYÁSOK:
6 Cristiano ZANETTI:
Nagyon keveset játszhatott a sérülések miatt, de góllal tért vissza. Hiányát elég erõteljesen megérezhettük, nálam õ Pirlo "zebra-változata". Kevés meccse miatt az osztályzata sem magas.
5/3
7 Hasan SALIHAMIDZICS:
Szintén sok sérülés, és alapból is csak kiegészítõ játékos. Nekem szimpatikus, a hozzáállása is rendben van, teljesítménye nem kiemelkedõ.
5/3
11 Pavel NEDVED:
Aki õt szidja, tehet egy szívességet. Nagyon nagy küzdõ, kora ellenére hasznos tagja a csapatnak. Vannak gyenge meccsei, sõt egyre több, de hiányát megérezzük. A kétkedõk nézzék meg, hogy a Lecce ellen ki húzta ki a csapatot a ... pont onnan.
5/3,5
16 Mauro CAMORANESI:
Talán legtöbbször õ volt sérült, amikor nem, akkor pedig kiállították. Szerintem túl sokszor trükközik feleslegesen, de az õ hiánya is érezhetõ volt. Kreatív, jó játékos, de korábbi önmagának sérülései miatt nem ér a közelébe. Túl forrófejû, néha nagyon buta dolgokért kap lapot.
5/3,5
18 Christian POULSEN:
Nálam nagy csalódás. Titkon sokat vártam tõle, de csapatunk egyik leggyengébbje volt. Még szürke eminenciásnak is túl szürke volt, bár akadt egy fontos találata is.
5/2
Claudio MARCHISIO:
Amikor bekerült a kezdõbe, igen jó teljesítményt nyújtott, általában Sissoko mellett. Késõbb talán beeszürkült a csapatba, de nagy tehetség, jó focista. A három ifjonc (Giovinco, De Ceglie és Marchisio) közül õ gyõzött meg leginkább, bár ennek Giovinco kevés játéklehetõsége is az oka.
5/4
20 Sebastian GIOVINCO:
Vitathatatlan tehetség, kevés lehetõséggel. Amikor beszállt (pl. Chelsea) általában jó teljesítményt nyújtott, bár gyenge fizikuma van, ezt technikája ellensúlyozza. Voltak gyengébb percei is.
5/3,5
22 Mohamed Lamine SISSOKO:
Nálam Chiellinivel együtt az idény legjobbja. Sérüléséig vezéregyéniség, utána a középpálya átjáróház. Talán néha indokolatlanul szabálytalan.
5/4,5
27 Albin EKDAL:
Tétmeccsen nem emlékszem rá.
5/-
30 TIAGO Mendes:
Lehet hogy már nem kellene itt lennie, de az Inter elleni mentésére sokáig emlékezni fogok. Voltak jó momentumai, de talán nem kap eléggé szabad szerepkört, túl sokat kell védekeznie. Poulsentõl jobb.
5/2,5
32 Marco MARCHIONNI:
Camoranesinél szerintem egyszerûbben, ezáltal hasznosabban játszik idén. Elég vegyes szezonja van, de nálam a jobbak közé tartozik.
5/3,5
CSATÁROK:
8 Carvalho de AMAURI:
Jó vétel volt, hozta a gólokat, a sérülésekbõl neki is kijutott.
5/4
9 Vincenzo IAQUINTA:
Akarása és küzdeni tudása méltó a Juventushoz, játéka és góljai is rendben vannak. Volt egy igen buta kiállítása, és elég kevés szerepet kapott. Sérült is volt természetesen õ is. Amaurival azonos osztályzatot adtam neki, de a brazilé egy lehelettel jobb. 😊
10 Alessandro DEL PIERO:
A kapitány. Egy nagyszerû periódusa volt (pl. a Real elleni meccsek tartoznak ide), és õ vitte hátán a csapatot. Aztán lassan õ is visszaesett. Osztályzatában a fekete-fehér szív is benne van.
5/4
17 David TREZEGUET:
Sok sérülés, kevés meccs. Ez nemcsak neki, hanem nekünk is nagyon rosszul jött.
5/3
EDZÕ:
Claudio RANIERI:
Nem minden az õ hibája. Nem õ játszik. Nem õ az aki nem hajt. Ranieri egy edzõ, aki össze tud rakni egy csapatot, akár a semmibõl is, és el tudja érni a bennmaradást, vagy fel tud zárkózni a nagyokhoz. De talán hiányzik belõle az a gyõztes mentalitás, ami pl. Lippit a csúcsra emelte.
5/3
Szezonunk értékelése: 5/3, de inkább egy kicsivel alatta. Közepes volt.
Nálam a jövõ így nézne ki:
Edzõnek hoznám Contét, bár nagycsapatot még nem dirigált.
Kapusposzt: rendben.
Védelem: Cannavaro jön, Chiellini, Legro kell, Mellberg, Grygera maradhat, Molinaro, De Ceglie elfér, Criscito kell vissza. Én visszahoznám Balzarettit is. eg Kjaert is hoznám a Palermóból. Vagy legalább opciós jogot rá.
Középpálya: Tiagót, Poulsent eladni, jöhetne pl. David Silva.
Csatárposzt: szerintem rendben.
Kezdõm következõ lenne:
Buffon
Criscito - Chiellini - Legro(Canna) - Balzaretti
Giovinco - Marchisio - Sissoko - David Silva
és két csatár a 4 klasszisunk közül.
De még ezernyi kezdõcsapat-variáció, és rengeteg játékos van az agyamban.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
(Juventus.it)---Bocs az angolért!
Ranieri: «We must look inside ourselves»
It is a visibly disappointed Ranieri who presented himself at the end of the match to comment the outcome.
The starting line-up was an attempt at a promising 4-3-3: «The team fielded in the first half was intended to be based on technique and overcome Lecce. This did not materialize because we were a bit detached and so I had to change back to 4-4-2 by inserting other players in order to change to the mechanism which the players know».
The supporters are clearly disappointed by the last few weeks and this was manifested through protests and whistling: «The supporters are right because we are throwing away a championship which we had been doing so well in and which lately we are not. I think the protests do not effect the players badly but they should serve as a stimulus. What I don’t understand is that we show signs of fatigue in the last 15 minutes which is strange because during training I do not see these difficulties».
The team seemed tired and Iaquinta for instance suffered from cramps towards the end of the match: « I don’t think it’s a physical problem. I think the problem is that after the break we lost that determination and attention which made us a nice team to watch and difficult to score against. If we analysis the last period we always scored. The difference is that before a goal was enough but nowadays it is not anymore because we are conceding too many. We must look inside ourselves because it does not make sense that we were good for 9 months and now we suffer in this manner. This is our greatest disappointment and this is what should make us do all we can to end the season as best we can. I hope that the match against Milan can be the turning point. In the first round it was us who were the better team. Now it is the other way round and so hopefully the big match can serve as a turning point to end the season well».
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
PáPá <#wave>#wave> Ranieri <#wave>#wave>
egyébként nem köteles istván az, nyugi <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nem csoda, hogy szar.. Ha jól látom A Dupla Kávé énekesétõl kapja a beavatáson a mezét... KB a teljesítménye hasonló.. Kíváncsi lennék már egy leköszönõ képre is... <#boxer>#boxer><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#action>#action>
<#boxer>#boxer><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#action>#action>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amugy nemtudom sirjak vagy nevessek már ezen
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!