Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
😄😄:😄😄:😄

WuFraZselic
u baszki, ez fájt.. pedig földrajzból emelteztem =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Hamsik nem sziciliai.Nápolyi!😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
vagy csak szimplán ez a 2 klub versenyképes az átigazolási piacon 😊 milan retro modellekre bukik szóval marad "nekünk" az élmezõny...
õszintén jobban örültem volna Quagliarellának mint Militonak, de lehet azért õt hoztuk el, mert birja a padozást... Hamsik viszont dijaznám ha észhez térne, és eljönne sziciliából, speciel milánóba... 😊 akkor tõlem mehet hozzátok D'agostino (aki szintén kvajó in my op 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
olaszországban hogy is történhetne meg ilyen? 😄

9csöves9
amúgy nekem nagyon úgy tûnik,hogy a két klub valamilyen "egyezség" kapcsán felosztja az egész olasz piacot.nagyon ugyanazok a nevek kerülnek bele a kalapokba és mintha ki lenne osztva hogy ki-kihez megy.ugyebár mi is akartuk a Milito-Motta párost,amint ti komolyabban érdeklõdtetek mi ki is szálltunk a versenybõl.ezáltal nem pumpáljuk felesleges az árukat egy licitháborúval.ennek viszont az az ára,hogy a D'Agostino-Quagliarella páros ha komolyan érdekel minket akkor ti hagyjátok nekünk.ez elõfordulhat Hamsiknál,Lavezzinél stb stb

persze ez lehet csak az én képzeletem szüleménye,de nagyon nem lennék meglepve ha így történne😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
jaja, neki örülnék ha hozzánk jönne 😄 de ha ti rámentek, Moratti elhozhatná Hamsikot ;>

9csöves9
szerintem akkor is csak 3 csatáruk lesz,szóval vesznek azok még valakit

komolyabban rárepültünk D'agostinora,nagyon örülnék neki

forzajuve5
ha megvan már Milito akkor tuti nem veszitek meg õt is

limperatore
Quagliarella nyilatkozata az Inter-rõl:
"Nagyszerû volt hallani, hogy Moratti megemlítette a nevemet. Az Inter-nél, Olaszország királyánál futballozni maga lenne az álom.
"Egy jó csapat jó edzõvel, és készen állok arra, hogy náluk rúgjam a bõrt."

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
tegnapi edzés:
(Momo külön edzett most)

9csöves9
csapatrombolónak nem mondanám,a társak szeretik.egyszerûen fos

Fabio Capello
tiago nagyon unszimpatikus immár. meg kéne tõle szabadulni a nyáron, mindenféleképpen, egyértelmûen csapatromboló egyéniség számomra

forzajuve5
Tiago lerendezte Alexet az edzésen. szépen fogyogat a keret megint...

9csöves9
Zebina szerintem tuti kezd,de Giorgo balra tolásával egyetértek

Zsolti9014
Én inkább úgy raknám össze a védelmet, hogy jobbra Mellberg, balra Giorgio, középre Legro meg Ariaudo. Zebinának nem bírom a képét.

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Eléggé meghajthatta a srácokat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
De Ceglie után Grygera is kidõlt...

Nem lesz könnyû dolga Ciro Ferrarának a Siena elleni kezdõcsapat kihirdetésekor. A sérült Molinaro és Knezevic után úgy tûnik, hogy a vasárnap megsérült Paolo De Ceglie sem fog tudni pályára lépni Toszkánában. Ráadásul a szerdai edzés végén Zdenek Grygerát hordágyon kellett levinni a pályáról, így kevés az esély a vasárnapi játékára. A jelenlegi védelem: Mellberg-Legrottaglie-Chiellini-Zebina.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nekem tetszik,olyan 2006-os beütése van.

nemtudom volt-e már, de találtam lehetséges új mezt

Kaplan
Ezek már igencsak pozitív és bíztató jelek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
TUTTOSPORT

Sosem edzettek még így! Ferrara elsõ edzése: hajtós edzés rengeteg izzadtsággal.

Eldobott pénzek: Ranieri és a stábja 6 millió eurójába kerül a Juventusnak évente.

Quagliarella: megegyeztek, megelõzték az Intert.

CORRIERE DELLO SPORT

Ferrara felrázta a Juvét: az utolsó két meccsen Trezegolra játszik. Eközben Cannavaro aláírt, újra megvennék Xabi Alonsót.

Grove4
A Juventus hétfõn menesztette Claudio Ranierit, akinek helyét az ifirészleg igazgatója, Ciro Ferrara vette át.

Úgy tûnik azonban, hogy Ranieri nem hagyja ennyiben a dolgot, és bepereli a Juventust.

Claudio Ranieri

"Blanc megszegte a szavát. Egy igazi férfi nem viselkedik így. De a legfontosabb, hogy ez nem a Juventus stílusa." - mondta a tréner.

Ranieri 2010. júniusáig érvényes szerzõdéssel rendelkezik a Bianconerivel, és kontraktusában van egy olyan kitétel, miszerint menesztése esetén 1.5 millió eurót fizet neki a Juventus.

A menesztés tehát megtörtént, ám úgy tûnik, a klub nem szeretné kifizetni ezt a végkielégítést, és ennek érdekében továbbra is fizetési listán tartja Ranierit, azaz jövõ év júniusáig utalják neki havi járandóságát. Ezenkívül Ranierinek a Juve engedélyét kell ahhoz is kérnie, hogy más klubokkal tárgyalhasson.

Ranieri ezeket szem elõtt tartva kérte fel Mattia Grassani ügyvédet, hogy vizsgálja meg a helyzetet, és ha szükséges, perelje be a Juventust.

"Amikor aláírtuk a szerzõdést, Blanc megígérte, hogy ha a klub elégedetlen lesz a munkámmal, érvénybe lép a szerzõdésembe foglalt kitétel. Nem így történt, Blanc pedig visszavonta az adott szavát. Ezt sajnos nem tudom elfogadni. Azt gondoltam, hogy ilyen dolgok nem történhetnek egy ilyen klubnál, mint a Juventus." - nyilatkozta Ranieri.

Forza Italia
Diego nagyon remélem h jön. Cannavaro igaz h a legszarabb helyzetbe elment de azért ha belegondolunk sokat is tett a csapatért. ha ugyanazt a játékot nyújtja amit azelõtt mielõtt elment akkor hasznunkra lehet még 35 évesen is. Quagliarella pedig nem lenne rossz igazolás mert tud szélen is játszani erõszakos és gólérzékeny is és ha elmegy Trez márpedig úgy néz ki akkor kell õ nekünk. Criscitot vissza kell hozni. Dzeko leigazolása nagyon jó lenne mert jó játékos. védelembe kéne még szerrzõdtetni (zaccardo,barzagli,grosso) és 1-2 olyan játékost hozni aki cserepadról beszálvi is tudna segíteni. És persze egy olyan edzõt aki nem csak fél évig tudja motiválni a csapatot.

Egy ilyen csapatot el tudnák képzelni.
Zaccardo-Cannavaro-Chiellini-Criscito
Quagliarella-Marchisio-Sissoko
Diego
Amauri-Alex

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
poulsen mehet vissza, bár ha jólsejtem, finom kis milliókat bukunk a transzferen

9csöves9
én amúgy megállapodásról semmit sem találok,csak hogy elkezdtünk érdeklõdni.a Sevilla meg állítólag visszavenné Poulsent 5 milláért.a Diego transzferben meg amennyire biztos voltam,annyira elbizonytalanodtam a napokban,lesz itt még pár körünk

Fabio Capello
akkor jómagam FAIL 😄

9csöves9
annyi köze van az Interhez mint nekem kb

Forza Italia
ugytudom h nem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Kvájárella az Inter tulajdona, nem? Akkor viszont az életbe nem hozzuk el... 😄

Forza Italia
Állítólag a Juve és az Udinese megegyezett Fabio Quagliarella átigazolásáról. 14M euró

9csöves9
egy idõben sokszor szóba hozták veletek gondolom azért gondolta

ha elmegy nem hinném hogy nagy csapat elvinné,spanyol uefa-bl helyre hajtók meg PL-s középcsapatok talán

limperatore
camoranesi már miért jönne az Interbe?:o 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
Jakit Pandevért?

Ezt neeem! Én ma több hírt nem olvasok el...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nso.hu szerint a wolfsburgi Dzeko a Juvéról és a Milanról álmodozik, ezekben folytatná.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
így-így. Kjaer jó lenne, mielõtt más viszi el.

Hajrá Magyarország!

BADE
Remélem elõször is egy normális kezdõt😊
Jöhetnek a fiatalok pl. Immobile,Yago

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csacsi
Bár még messze van a hétvége, de remélem lesz valami jó link a vasránapi meccsre, mert kíváncsi vagyok, hogy mit láthatok a csapattól Ferrara vezetése alatt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Kjaer,Zapata aki most így simán beugrott az elhozható kategóriában

BADE
igazából nekem nem jut eszembe rajtuk kívül olyan,akit le lehetne igazolni a hátvédsorba
Mert Sergio Ramos-t szívesen látnám például,de arra még az 1%esély sem lenne meg.

9csöves9
nálam egy hátvéd elsõsorban védekezni tudjon a gólpasszokat szállítsák a kp-k

BADE
a beadás azért megy nekik😄

ForzaInter
Nem akarok belepofázni interesként de Barzagli vagy Zaccardo sztem semmivel nem jobb mint Molinaro vagy Zebina, kibaszott nagy lutri mindkét volt palermói, volt 1 jó szezonjuk a sziciliaiknál oszt kb annyi, zaccardo ucsó szezonjában már palermoban is csere volt, barzagli által vezényelt védelem meg több mint 50 gólt kapott:d ebn is nagyon gyenge volt, nem hiába nem kellet egyik sem egy nagy csapatnak sem, túl vannak sztárolva, Oddo vmikor jó volt de õ már minden lenne csak erõsítás nem egy juvénak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Kb havonta mond vmi okosságot moggibá😄 a szenzációhajhász ujságírók meg harapnak az ilyenre😄

Yo, Bitch!

BADE
Ha engem kérdeznének átigazolási ügyben,akkor a következõ lenne a névsor,akikbõl válogatnék:

Quagliarella,David Silva,Lavezzi,Xabi Alonso,Grosso,Moretti,Ribery,Toni,Balzaretti,Criscito,Zaccardo,Barzagli,Oddo

Grosso,Moretti,Criscito,Zaccardo,Barzagli,Oddo hatosból bárki olcsón jönne és azért egyikük sem egy Molinaro vagy Zebina.
Ribery,Toni: értük mélyen zsebbe kellene nyúlni(éppen ezért a Lavezzi,Quagliarella kettõst preferálom helyettük)

Akik remélem mennek:
Tiago,Poulsen

Ha nem szedi össze magát,akkor Camo,Trez is leléphet.Csak attól félek elõbbi az Inter-t választja.
A középpályán egyetlen biztos pont az Momo!

9csöves9
jaja és a fejébõl ítélve meg is lett rendesen hajtva😄

Kaplan
Jól látom, hogy Momo is újra edzésbe állt? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Ciro elsõ tréningje

9csöves9
képek a tegnapi gáláról: http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/Serie%20A/Juventus/2009/05/18-4598_0/Zizou+e+Alex%2C+show+alla+Partita+del+cuore

Peruzzi,Di Livio és Montero is ott volt

Fabio Capello
MOGGI SZERINT FÉLELMÜKBEN DÖNTÖTTEK A JUVE VEZETÕI
Luciano Moggi, a Juventus korábbi ügyvezetõje meglepõdött Claudio Ranieri menesztésén, mivel úgy véli, hogy a torinói együttesnél eddig nem voltak jellemzõek ilyen jellegû lépések a szezon utolsó heteiben.

„A Juventusnál eddig nem volt szokás az idény vége elõtt nem sokkal leváltani a vezetõedzõt – mondta Moggi. – A Juve irányítói félelmükben váltottak, nem akarták elveszíteni a biztos BL-indulást érõ harmadik helyet a jó formában lévõ Fiorentinával szemben. Úgy gondolom, hogy Ranieri nem végzett rossz munkát a csapatnál.”

Na megszólalt a másik nagyokos is...