Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
az zsír. zebraportálon tényként közölték, beugrottam. 😊

viszont a juventushungary napok óta nem frissül

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyébként van olasz útlevele😄

Tascival egyébként nem egyeztünk meg,csak érdeklõdés szintjén mozog a dolog.nem is lehetne vele most ilyen szempontból tárgyalni,csak januártól

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

még viccnek is gyenge volt 😄
Zsolti9014
"milyen gáz már hogy nem olaszt vesztek úú de gáz 😄"

😄DD

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Mirõl beszélsz? Eddig egy olasz(Cannvaro), egy külföldi(Diego). Ha ez így folytatódik, akkor sem lesz olaszmentes a csapatunk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
jó hát tény hogy most nálatok van az egyik legjobb irányító de a védelem cannavaroval nem nagyon erõsödött 😄

Mondjuk ha még kvájjálerrát megveszitek akkor elég erõs lesz a támadó régió 😄

jah és

milyen gáz már hogy nem olaszt vesztek úú de gáz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

öngóllal -.-

Fabio Capello
Werder Bremen: Diego örökké hálás lesz a német klubnak

Diego élete legszebb éveinek nevezte a Werder Bremennél eltöltött idõszakot.
A brazil középpályás – aki kedden írta alá szerzõdését a Juventushoz – köszönetet mondott korábbi csapatának.

„A Werder adott rá esélyt, hogy sztárjátékossá váljak Európában. Hiányozni fognak a szurkolók és a város atmoszférája” – mondta Diego.

„Sajnáljuk Diego távozását, amivel az egész Bundesliga szegényebb lesz” – nyilatkozta Klaus Allofs, a brémaiak sportigazgatója.

A német klub 24.5 millió fontért adta el irányítóját a Juventusnak.

<#worship>

Forza Italia
Igen nagyot húztunk vele😄
Majd amikor az Inter elleni meccset eldönti na akkor fogok igazán örülni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
evvan 😄

limperatore
bassz*tok meg de irigylem diegot 😄D nemtudom feldolgozni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Õ az

Zsolti9014
közben ugyanezt a Quaresma-Genoa hírt feltételes módban is olvastam, de végülis mindegy. úgy néz ki hogy közös tulajdonban (Inter-Genoa) lesz majd 10 millióért.

És itt egy minket érintõ hír a zebraportalról:

Az elmúlt héten a Secco-Blanc páros nem csak Brémában, hanem Stuttgartban is járt, ahol mindenben megegyezett a helyi VFB-vel Serdar Tasci leigazolását illetõen. A 22 éves török születésû, de német állampolgárságú középhátvédet ingyen szerezte meg a Juventus, ám csak majd Cannavaro visszavonulása után, 2010 nyarán érkezik Torinóba, hiszen akkor jár le a szerzõdése a németekkel. Tasci már három éve kezdõ játékos a Bundesligában, 2007-ben bajnoki címet nyert 26 játszott meccsel és 2 szerzett góllal. Stabil tagja a német U21-es válogatottnak, ám kapott már behívót Joachim Loewtõl is a felnõtt válogatottba. Tascit a Napoli, a Milan, az Arsenal, a Porto és az Atlético de Madrid elõl sikerült elhappolnia a zebráknak.

Hajrá Magyarország!

hoppá, van önbizalma 😄
9csöves9
Diego a mezszámról

“I will wait, because Del Piero has such a marvellous history and is an idol the world over, so I am sure the Number 10 is in good hands.

“Really, it’s no problem and I will choose another number. When I can, I’ll pick the 10.”

Grove4
Ok,már olvastam az Inter topicban.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mivel csak nyárig van kölcsönbe és az inter továbbra sem tart rá igényt...
Grove4
Quaresma??Õ nem a Chelseaben van kölcsönben,hogy került a Genoához?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
de, és most félig az interé meg a genoáé, ha minden igaz

nono84
Õ nem az Inter tulajdona?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
egyébként Acquafresca nekem személyes kedvencem, még a Trevisóban volt, d nem is nagyon gyakran játszott, amikor elkezdtem figyelni a játékát. Én szívesen látnám nálunk is. 😊

Hajrá Magyarország!

ott valamit nagyon tudnak 😄
Forza Italia
idén se voltak rosszak. Jövõre meg nagyon kell rájuk figyelni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
A Genoa meg elég durva lesz jövõre 😄
Igaz hogy ment Milito meg Motta, de megszerezték már Quaresmát, Acquafrescát és még érkezhet hozzájuk Crespo.
Még igazolnak vagy két nagyobb spílert és a dobogóért harcolhatnak. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerintem ha megy is Xabi valahova, akkor az a Real lesz, az elnökváltás körüli kampány-mizéria részeként.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Benítez azt mondta marad Liverpoolban,Xabi meg már korábban azt mondta,hogy szeretne maradni csak az edzõn múlik...õt tavaly kellett volna elhozni:S

Pavel tökéletes utódja lesz a srác!
Grove4
Én az általad említett kettõvel meg is lennék elégedve szerintem,meg még talán egy védõ kéne azt kész is vagyunk erre az évre a költekezéssel.

forzajuve5
én Lahm-ot tudnám elképzelni a védelemben, de annyi pénzünk már nincs.
de mindenképpen fiatalt lenne érdemes venni
középsõ kp jelölt? Xabi Alonsót megpróbáljuk esetleg újra?

Zsolti9014
balhátvédnek egy Morettit vagy Grossót el tudnék képzelni. 😊

de ne legyek már telhetetlen a mai napon! 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Kösz!Mert sok helyen úgy látom,hogy 3.

limperatore
2

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Egyébként most hanyadikok vagyunk a tabellán?2v3.?

Forza Italia
Ilyen jó hírre vártam már rég. Hazajövök a suliból és azt olvasom h Diegot bejelentették h Juve játékos😄

Grove4
Jaja,kell a minõség!

gercse
Remélem én is, hogy végre jön egy kis frissülés, és eredménye is lesz majd.

9csöves9
azért raktam oda egy "szinte"-t meg egy "ha"-t 😊

Csacsi
Azért ezek elég merész kijelentések. Fõleg De Ceglie kölcsönadása, és Conte biztos érkezése. Persze ha van valami forrásod, akkor nem szóltam 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
az új igazolásokkal már megvárják az új edzõt(szinte biztos hogy Conte).ha Conte jön,szorosabb lesz a kapcsolat a Barival néhány játékos kölcsönbe megy majd,köztük De Ceglie is.így tehát kell balhátvéd,középhátvéd,jobbhátvéd és még egy középsõ kp,ugyanis Afrika kupa lesz a télen:S

szerintem ebbõl csak a balhátvéd és a középsõ kp fog megvalósulni

Csacsi
Már nagyon vártam a megerõsítés. VÉGRE!!!. Rá lehet gyúrni a védelemre. Mert bár én haragszom Cannavaróra, de azért kéne valaki jobb oda, mert õ már nem a régi. Legalábbis a Realnál nem az.

9csöves9
bemutatás most nem lesz,visszarepül Brémába ahol egy sajtótájékoztató keretében elbúcsúzik

forzajuve5
egyenlõre ez is jó 😄 remélem hamarosan lesznek olyan fotók is ahol Juve mezben feszít.

arról lehet tudni valamit, hogy kik a további átigazolási célpontok?

9csöves9
"csak" Diegot jelentették be😊)

24,5 milliót fizetünk érte 3 részletben

forzajuve5
akkor a mai nap nem is lehetne ennél szebb. és már nem kell sokat várni, mindjárt 12:30

9csöves9
igen õ a meglepetés,elképzelhetõ hogy együtt jelentik ma be õket

Ciro megy vissza Lippihez,szerintem a vb elõtt nem hagyja ott a válogatottat

Zsolti9014
én meg most akartam épp írni hogy Torinóban vannak a brémaiak emberei.

És a jelentõsebb olasz lapok szerint Contéval is megegyeztünk, már az utódát keresi a Bari. (lehet ezzel elrontom a meglepidet...😊...)

De szerintem az utolsó meccs játékától és eredményétõl függõen akár Ciro is bizalmat kaphatna.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ma 12.30kor mutatják be Diegot!és elképzelhetõ hogy lesz még egy meglepi<#gonosz1>

Grove4

ha befejezi a konvertálást az oldal, akkor szebb lesz a kép

forzajuve5
köszi. ez jól fog jönni mert nem láttam a meccset