Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
pontosan két hsz-t kéne visszaolvasnod 😄😄:😄D

amúgy látom Lippi is megérkezett, gyûlnek ám a volt edzõk 😄

9csöves9
Diego gólpasszal búcsúzott a Werdertõl,megnyerték a német kupát

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
milyen álnéven vagy vazze,te vagy az Pavel?😊

Diego szépen búcsúzott a Werdertõl, adott egy gólpasszt a német kupa döntõjében és azzal a góllal meg is nyerték, remélem Torinóban is így fogja küldeni 😄
Hát még én Csöves, hát még én. 😊
Mi újság Ombre?😊 Rég dumáltunk. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
én még akár két év múlva is mikor néha-néha csereként beállva felpörgette volna a meccs ritmusát.

de így talán megnyílik az esély Giovinco elõtt

9csöves9
én kibaszottul sajnálom...elnéztem volna még egy évig

forzajuve5
most olvasom épp. pedig reggel még azt írták hogy megegyeztek 😞

VéLacc
meg kéne várni a hivatalos híreket..
visszavonul!

(G)io vinco

<#wow2><#eljen>
forzajuve5
Nedved hosszabított egy évet

VéLacc
lehet... de Ferrara-val és Conte-val nyugodtabb lennék, és szívesebben is látnám õket 😊

(G)io vinco

hidd el, hogy jó edzõ -.-
9csöves9
Barthez fejét csókolgatta

nem ez csókolgatta mindig a thuram kopasz fejét? xD
VéLacc
bazze... ekkora marhák nem is lehetünk h itt van Ferrara meg Conte erre ez a Blanc legyen az edzõ XD

(G)io vinco

nono84
RIP

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Laurent Blanc,a franciák vb gyõztes hátvédje volt.most a Bordeaux edzõje és lehet megnyerik a bajnokságot.állítólag jóba van a mi Blanc-unkkal😄

kb 5% esélyt adok arra hogy õ lesz,45-t Cirora és 50-t Contéra

Breki33
Laurent Blanc szerintem

forzajuve5
A Juventus olasz válogatott csatára, Vincenzo Iaquinta egyike a mostanában legkeresettebb játékosoknak. A szezonban már 14 gólnál tartó támadó nemrég azonban kifejtette, közel jár a szerzõdése meghosszabbításához a torinóiakkal.
„Készen állok rá, hogy 2013-ig hosszabbítsak a Juvéval. A klubnál bíznak bennem, ez pedig azt jelenti, hogy nem tettem rosszul a dolgomat. Nem Ranierit kell kikiáltani bûnbaknak, mi játékosok követtünk el sok hibát” – nyilatkozta Iaquinta.

forzajuve5
jah akkor sorry 😄😄

most akkor egy kis help hogy kirõl is beszélünk?

Zsolti9014
Nem az a Blanc 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Blanc maradjon a vezetõségben 😄. Conte lesz az edzõ, csak gondolom megvárják az utolsó fordulót, aztán Ciro megy a konföderációs kupára úgyis, Conte pedig elkezdheti építeni a jövõ évi csapatot

Rudee
A fiatal edzõ az Blanc lehet. AS-en van cikk róla.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zsolti9014
Isten nyugosztalja az áldozatokat!

Hajrá Magyarország!

limperatore
jah a bek döntõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Heysel-tragédia

limperatore
ez mi ?:o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
24 éve...

Rocco Acerra
Bruno Balli
Alfons Bos
Giancarlo Bruschera
Andrea Casula
Giovanni Casula
Nino Cerullo
Willy Chielens
Giuseppina Conti
Dirk Daenecky
Dionisio Fabbro
Jacques François
Eugenio Gagliano
Francesco Galli
Giancarlo Gonnelli
Alberto Guarini
Giovacchino Landini
Roberto Lorentini
Barbara Lusci
Franco Martelli
Loris Messore
Gianni Mastrolaco
Sergio Bastino Mazzino
Luciano Rocco Papaluca
Luigi Pidone
Bento Pistolato
Patrick Radcliffe
Domenico Ragazzi
Antonio Ragnanese
Claude Robert
Mario Ronchi
Domenico Russo
Tarcisio Salvi
Gianfranco Sarto
Giuseppe Spalaore
Mario Spanu
Tarcisio Venturin
Jean Michel Walla
Claudio Zavaroni

9csöves9
az edzõ Conte lesz,ebbe nyugodtan belenyugodhat mindenki.gõzerõvel folyik a Barinál az utódának keresése és az elnökük is nagyon sokat sejtõ nyilatkozatokat ad folyamatosan

Fabio Capello
A Juve elnöke Goran Pandevet akarja, Trezeguet viszont távozhat

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli-Gigli olasz újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, egyelõre nem tudja megmondani, hogy nyártól ki lesz a gárda új vezetõedzõje, ugyanakkor a nyári játékosmozgásokkal kapcsolatban megjegyezte, szívesen látná csapatánál a Lazio macedón csatárát, Goran Pandevet. Ha viszont David Trezeguet-ért megfelelõ ajánlatot kapnak, távozhat.

„Azt még nem döntöttük el, hogy nyáron ki irányítja a szakmai munkát. Fiatal, ám tapasztalt szakembert keresünk” – fogalmazott Gigli. Mint ismeretes, a Juventus a múlt héten menesztette Claudio Ranieri vezetõedzõt, és az utolsó két bajnokira korábbi játékosukat, Ciro Ferrarát bízták meg a csapat irányításával.

Az elnök a nyári játékosmozgásokkal kapcsolatban elmondta, hogy Vincenzo Iaquintát mindenképpen szeretnék megtartani, ugyanakkor szívesen látná Torinóban a Lazio macedón támadóját, Goran Pandevet

Pandev egyébként épp a napokban nyilatkozta, hogy a nyáron öt év után szeretné elhagyni a római csapatot, de a csatárt még két évig szerzõdés köti a Lazióhoz, így a Juventusnak meg kell egyeznie a rómaiakkal. Pandevet egyébként a hírek szerint a Tottenham is vinné.

Gigli az idézett interjúban elmondta, arra már nem lát esélyt, hogy Pavel Nedved meggondolja magát, és a visszavonulás helyett mégis hosszabbítson a csapatnál.

Az elnök David Trezeguet-vel kapcsolatban megjegyezte, ha megfelelõ ajánlatot kapnak, távozhat a Juventustól.

Mint ismeretes, a torinói csapat eddig a brazil Diego szerzõdtetését jelentette be.

Pandev nemrossz játékos, bár nem tudom hogy illeszkedne a jelenlegi keretbe, tényleg max akkor kéne igazolni, ha Trez elmegy, és nincs egy fiatalabb, jobb csatár akit el tudunk hozni. Arról nem is beszélve hogy Lazio-játékos, nem fogják tárt karokkal fogadni az ajánlatunk 😄

Edzõre tippem sincs kit tudnak elképzelni "fiatal, de tapasztalt" edzõként...

forzajuve5
a csapatból Buffon,Chiellini,Camo,Iaquinta,(Cannavaro) biztosan ott lesznek a konföderációs kupán. Legro aki még esélyes a bekerülésre.
Diego is gondolom ott lesz a Brazil válogatottal, ráadásul egy csoportban vannak az Olaszokkal 😊

Zsolti9014
épp ezért egy környezetváltás, új csapat, új edzõ jót tehetne neki. 😊

bár nálam Zanetti szinte ugyanaz a stílus, csak ne lenne sérülékeny.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Ott a pont... abszolút eltûnt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Pirlo?2007 óta azt sem tudja melyik bolygón van,teljesen homály lett az az ember.egyik kedvencem volt,de hihetetlen milyen gyenge lett

Zsolti9014
hátöööö...😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
csak ki az a hülye aki pénzt ad a Tiago-Poulsen párosért? 😄

Zsolti9014
Pirlót állítólag vinné a Chelsea és 20 misiért oda is adnák.
Annyiért jöhetne ide is, Tiago és Poulsen helyett 😊

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Hát azért a síró milánosokat sem lenne rossz... mégiscsak jobb lenne az a második hely.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
nem hiszem még mindig Fio-Milan,Roma-Torinot írnak

de legalább láthatjuk a síró bikákat<#gonosz1>

Kaplan
Akkor most tulajdonképp hétvégén leadják a meccsünket a Sport TV kedves kollégái? <#idiota>

Zsolti9014
az mekkora 😄
ez akkor lett volna szebb, ha bejelentik a változást, és el is kezdik reklámozni Nedved búcsúmeccsét.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én örülnék neki

a sporttv-nél mit gondolhatnak,kaptak egy zsák ímélt hogy milyen má hogy nem adják le Pavel búcsúmeccsét😄

Zsolti9014
olasz lapok szerint Pavel marad.

Hajrá Magyarország!

Bazalrettit sem értettem anno, hogy miért kellett elengedni, de most Criscitot tényleg nemkéne
forzajuve5
#24992: Criscitoban én is reménykedem de nagyon. személyes kedvencem, megérdemelné a lehetõséget.

#24993: ez tényleg jó 😄 és az is látszik, hogy Trezt is nagyon szeretik még mindig ahogy én is

#24994: hát Polulsen ügynöke szerint ügyfele nem igazol sehova, de nem kell aggódni majd egy értelmes edzõ kiteszi a szûrét 😊

Zsolti9014
középsõ középpályáról elõbb meg kellene szabadulni a Tiago-Poulsen csodapárostól. 😊
bár nem tudom milyen felállást fogunk játszani jövõre, de belsõ kp. posztra Sissoko, Marchisio, elõttük Diego elég ütõs lehet. persze kell valaki aki szükség esetén beszáll, mert sajna Zanetti túl sokat sérült.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a videó elején: Gigi Buffon salta con noi(ugrálj velünk) utána egybõl rákezdenek a ki nem ugrál interistára és Gigi ugrál😄 csinálta már de akkor is kurvanagy

9csöves9
elõszerzõdést szerintem a klubbal kell kötni.ha január 1. elõtt bepróbálkozunk Tascinál egy szerzõdéssel akkor annak bûntetés lesz a vége

szerintem egy középsõ kp és egy jobbhátvéd fog jönni,a középsõ védelmet lerendezte a vezetõség Cannavaroval.és reméljük visszajön Criscito is,bár erre nem látok túl sok esélyt

Forza Italia
elõszerzõdéssel lehet nem?? Kitudja manapság a fociban van minden😄
Amúgy remélem nem fejeztük itt be az átigazolási szezont. kell még 1-2 védõ + ha Trez ha megy akkor 1 csatár is.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa