Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Nedved visszavonulása mégsem végleges?

Könnyen elképzelhetõ, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott pletykák mégis igaznak bizonyulnak, és Pavel Nedved mégis a Lazióhoz igazol.

A 36 éves cseh játékos hétvégén, a Lazio elleni mérkõzésen lépett utoljára pályára a Juventus színeiben. Újságíróknak azt nyilatkozta, örül, hogy végre abbahagyja a játékot, és a jövõben a futásra sem akar gondolni, ám lehet, hogy a találgatások valósnak bizonyulnak.

"Át kell gondolnam a dolgokat. Nem szabad semmit sem elsietni, most mindent a nulláról kell kezdenem." - mondta Nedved a Denik Sportnak.

"A Juve nagyon jól bánt velem. Olyan posztot ajánlottak fel, amilyet csak akarok. Azt szeretnék, hogy kapcsolatban maradjak a csapattal, de jelenleg még nem történt elõrelépés az ügyben. Rengeteg ajánlatom van, a játékkal kapcsolatban, és azon kívül is. Az biztos, hogy nem szeretnék sokáig a babérjaimon ülni. Jól át kell azonban gondolnom a dolgokat, mert nem szeretnék sok idõt a családom nélkül tölteni."

Amikor a Lazióról kérdezték, Nedved így válaszolt:

"Nem szeretnék semmit sem elkapkodni, és sohasem mondom azt, hogy soha. Ez egy nehéz döntés. Annyit tudok csak, hogy az ügynökömnek még vannak tervei a futballal kapcsolatban. Bonyolult a helyzet. Nem lenne értelme tagadni; lehet, hogy még nincs teljesen vége."

(juventuz.freeblog.hu)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Dentinho a Juvéba?

"Azt tudom mondani, hogy néhány hónapja találkoztam a Juvét képviselõ Renzo Castagnini-val. Ez egy nagyszerû érzés volt, mert kiderült, hogy nagy klubok figyelnek." - mondta Dentinho (20).

"Nagyon remélem, hogy a Juventus továbbra is rajtam tartja a szemét."

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Dossena a Juvéba vágyik

A Juventus FC mindenféleképpen igazolna egy balhátvédet a következõ szezonra, és elsõszámú kiszemeltje Andrea Dossena, aki reméli, hogy létre is jön az ügylet.

"Beszéltem Benítez-zel aki egy nagyszerû ember, és megértette a problémámat. Közölte velem, hogyha érkezik egy olyan ajánlat, ami a klubnak és nekem is megfelelõ, akkor elmehetek."

"A Juventus már egy éve is akart, de a Liverpool kevesebb mint egy órával gyorsabb volt. Igazán remélem, hogy a Juvéba szerzõdhetem, s egy új életet kezdhetek."

A Vörösök valószínûleg buknának Dossenán, ugyanis tavaly 11 millió eurót fizettek érte az Udinesének, ám ennyit aligha fog adni érte az Öreg Hölgy, a Tuttosport szerint 7 millió euró lehet a vételár.

forzajuve5
jó hogy létezik google translate 😊

kíváncsi leszek milyen csapatot fog építeni.
egyébként Legronak van egy olyan ötlet miszerint 3 védõs rendszerben kellene játszani, valahogy így:

Buffon

Legrottaglie-Cannavaro-Chiellini

Camoranesi-Sissoko-Marchisio-Salihamidzic

Diego

Del Piero-Amauri

9csöves9
Ciro Ferrara è il "nuovo" allenatore della Juventus

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Az olasz sajtó információi szerint hamarosan Beppe Marotta lesz a Juventus új sportigazgatója. A Sampdoria jelenlegi sportigazgatójával Sant'Albano egyezett meg Milánóban, ám még a genovai klubbal is meg kell valahogy egyezni az átigazolásokért felelõs elsõ emberük távozásáról. Marotta Secco mellé érkezne, és venné át Blanctól a játékospiaci mozgások felügyeletét. Marotta új játékosmegfigyelõket is hozna magával.

Beppe Marotta Olaszország egyik legjobb és legelismertebb sportigazgatója. Az utóbbi idõben megszerezte csapatának ingyen Antonio Cassanót, fillérekért pedig Giampaolo Pazzinit.

tényleg, róla megfeledkeztem
9csöves9
ja amúgy a drughi fórumán ahol az új nótákat beszélik meg volt egy ilyen.

vágd le a hajad,vágd le a hajad
óóó diego vágd le a hajad😄

9csöves9
Amaurit mezzel mutatták,amintbejelentik az új garnitúrát szerintem Diegoval is lesz valami kis villogtatás

19.30kor lesz Ciro sajtótájékoztatója

Mostanában nem divat mezzel bemutatni, de ilyen kép volt helyette:

limperatore
jaaa, csak mert nem láttam még képet h fogja a mezt :]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
tulajdonképpen már bemutatták.nem lesz semmi nagy felhajtás elvileg az új mezek bemutatásán részt fog venni

limperatore
Diegot mikor mutatják be?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
én is örülök neki, sztem jó választás volt

forzajuve5
remek<#worship><#worship><#worship>

9csöves9
Ciro elhagyta a válogatott edzõtáborát,és Covercianoból Torinóba vette az irányt hogy aláfirkantsa a az 1 évre szóló szerzõdését<#worship>

9csöves9
hogy minek igazoljuk?te szeretnéd,hogy a következõ szezonban is Poulsenekkel és Tiagokkal frissítsünk a középpályán?egyáltalán nem felesleges,pláne hogy Momo másfél hónapig Afrika kupázik,és láttuk hogy mit mûvel nélküle a kp.ha 8 milla+Lanza+Paolucci lesz az egyáltalán nem sok érte,mivel egyikük sem lesz Juve játékos már soha

Zsolti9014
tényleg, nekünk még Almiront is le kellene passzolni, ha jól rémlik csak kölcsönadtuk a Fionak...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
RAI Sport szerint Ciro egyéves szerzõdést kap! 😊

Hajrá Magyarország!

gercse
nem is baj, így is sok a juvés, nehogy nekem valaki lesérüljön hónapokra

Fabio Capello
Keret a Konföderációs kupára:

Kapusok: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray).

Védõk: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lyon), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (AC Milan)

Középpályások: Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (AC Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (AC Milan)

Támadók: Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pepe (Udinese), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern München)

--------------------

Del Piero megint sehol :/

VéLacc
mikor majd Blanc mellett ül akkor úgyis fogja mondani h gyerek kora óta Juventino 😛 😄
(nah itt is van már 1 semmit érõ hsz-em :S XD)
egyébként minek igazoljuk? hova? mér? nem drága "kicsit"?? sztem az és totál felesleges is :S
(nah itt már van pár értelmes (?) megjegyzésem is 😊 )

(G)io vinco

9csöves9
én úgy tudom hogy annyit mondott,az Inter egy nagyszerû klub és nem mondana nemet ha hívnák

9csöves9
nekem is fájna de azért kurvára nem ugyanaz az eset,Pavel maradni akart a vezetõség miatt nem maradhatott.amúgy szerintem nem folytatja sehol

ForzaInter
D'Agostino még multkor azt nyilatkozta hogy az Interben szeretne játszani. 😄 Ez is beszél össze-vissza csak vigye már el egy nagycsapat ugy van vele. 😄

Yo, Bitch!

Grove4
A Juventus Fc blog ról:

Könnyen elképzelhetõ, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott pletykák mégis igaznak bizonyulnak, és Pavel Nedved mégis a Lazióhoz igazol.

Pavel Nedved

A 36 éves cseh játékos hétvégén, a Lazio elleni mérkõzésen lépett utoljára pályára a Juventus színeiben. Újságíróknak azt nyilatkozta, örül, hogy végre abbahagyja a játékot, és a jövõben a futásra sem akar gondolni, ám lehet, hogy a találgatások valósnak bizonyulnak.

"Át kell gondolnam a dolgokat. Nem szabad semmit sem elsietni, most mindent a nulláról kell kezdenem." - mondta Nedved a Denik Sportnak.

"A Juve nagyon jól bánt velem. Olyan posztot ajánlottak fel, amilyet csak akarok. Azt szeretnék, hogy kapcsolatban maradjak a csapattal, de jelenleg még nem történt elõrelépés az ügyben. Rengeteg ajánlatom van, a játékkal kapcsolatban, és azon kívül is. Az biztos, hogy nem szeretnék sokáig a babérjaimon ülni. Jól át kell azonban gondolnom a dolgokat, mert nem szeretnék sok idõt a családom nélkül tölteni."

Amikor a Lazióról kérdezték, Nedved így válaszolt:

"Nem szeretnék semmit sem elkapkodni, és sohasem mondom azt, hogy soha. Ez egy nehéz döntés. Annyit tudok csak, hogy az ügynökömnek még vannak tervei a futballal kapcsolatban. Bonyolult a helyzet. Nem lenne értelme tagadni; lehet, hogy még nincs teljesen vége."

Én személy szerint kétlem, hogy Nedved visszamenne a Lazióhoz, sõt, teljesen biztos vagyok benne. Ha pedig mégis... hát, az életem egyik nagy csalódása lenne... Talán még Baggio távozásánál is fájóbb.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
igen emlékszem az efembe régen full balos volt,de a horvát válogatotban és a Sahtarban is a jobbon játszik,ráadásul jobblábas

Fabio Capello
de srna balon is elég jó nem? Legalábbis FM alapján... 😄😄😄

9csöves9
Srna és Zuniga is jobbhátvéd😊

Zuniga a Sienaba játszik,kolumbiai válogatott,gyors,színtiszta izom,mindenki lepattan róla és jól cselez.pár millióért simán elhozható

Fabio Capello
Srna bepasszolna a csapatba, elvégre a mi szélsõvédõink elég sokat mennek fel besegíteni, labdát felvezetni, és ez neki nagyon fekszik, Zunigát nem ismerem...

szerk: bár inkább a jobbot kéne erõsíteni mint a balt...

9csöves9
idén a Genoaban általában ott játszott,néha meg a kp-n

9csöves9
nem nagy sajnos a választék,aki könnyedén elhozható az Zuniga,akit én szeretnék az Srna.õ inkább támadóbb,de a körvonalazódó szélsõ kp-k nélküli taktikánál elengedhetetlen lenne egy hozzá hasonló hátvéd

forzajuve5
pedig ebbõl a kettõsbõl max Zebinat tartanám meg cserének. egy olyan ember kellene mint amilyen Zambrotta volt amikor nálunk játszott.

kicsit meglepõdtem egyik nap amikor Criscito nyilatkozta hogy szívesen játszana bal oldali védõt is akár, de ilyen hozzáállású ember kell nekünk aki bármit elvállal annak érdekében hogy a csapatban szerepelhessen

Fabio Capello
egyetértek, Balzát kurvanagy hiba volt eladni anno

nagyonnagy hiba volt, hogy eladtuk :S
Zsolti9014
sajnos én is ezt jósolnám. de tényleg ne legyen igazunk.
jobbra egyébként ti kit hoznátok?

én annak is örülnék ha Balzarettit valamilyen csoda folytán vissza lehetne hozni. mindkét oldalon bevethetõ, sõt középpályán is, és a Palermóban is nagyon jól játszott, már amikor láttam.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ebbõl maximum az egyik fog megvalósulni.középre valószínû nem jön senki,a Cannavaro-Chiellini páros biztos.most úgy áll a helyzet hogy visszajön Criscito és akkor balra sem hiszem hogy igazolunk.jobbra meg már kurva rég óta kéne,ne legyen igazam de szerintem Zebina-Grygera párossal futunk neki az idénynek

Zsolti9014
de mindenképpen kell erõsíteni a védelmet. jobbra kell valaki, balra is, meg középre sem árt 😄

Hajrá Magyarország!

vagy azért, mert akarnak valamit villantani 😄
9csöves9
lehetne,de Cannavarot egyértelmûen kezdõbe hozták ezek az okosok

Zsolti9014
nem tudom, remélem vannak elképzelései a vezetõségnek.

egy ilyen védõválaszték azért, ha mindenki a legjobbját nyújtja, elég jó lehetne:

Chiellini, Legrottaglie, Cannavaro, Molinaro, Grygera, Mellberg, Criscito, Grosso/Moretti, Ariaudo 😄

de ahhoz tényleg mindenkinek a legjobbját kell hoznia.

Más: elvileg megvan D'Agostino, de még nem uficsále

Hajrá Magyarország!

limperatore
hát de most 1 értelmes védõtök van, Chiellini mellet simán kezdõ lehetne

bár remélem hozzánk jön 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
jah, velünk is szóbahozták már

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Érdekességként írom le amit most olvastam: Ricardo Carvalho elhagyni készül a Chelsea-t.

Nem mondom hogy igazoljuk le, mert õ most biztosított rendszeres játéklehetõséget akar. De annyit azért megér, hogy elgondolkodjunk rajta, legalább itt a fórumon. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
pont azért erõsítenek hogy elmehessen😊

Zsolti9014
Lavezzirõl múltkoriban az a hír járta hogy marad Nápolyban. Szerintem most hogy õk is erõsítenek, semmi oka a váltásra.

Hajrá Magyarország!

nono84
Ferrara még tanulhatott a nagy Lippitõl...nem lenne gondja a taktikával. Talán itt is ki lehet fogni egy gardióla típusú edzõt 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
nem kell.20 millió körüli ára van,és Trez helyére hogy a picsába lenne megoldás egy "elõkészítõ" csatár.Lavezzi bármikor megver 3 ember egymás után de ennyi az egész.kurvára nem kell

9csöves9
ez a Raiola mindig is egy pénzéhes fasz volt fél hogy kevesebb kliense lesz.én bízok Pavelben egy klubot tudnék elfogadni ahol folytatja,az pedig Csehországban van.kurva nagyot csalódnék ha folytatná ilyen búcsú után

becsinálok ha tényleg... 😄
de az ilyen hír mostanában mind kacsa :S