Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
A középpályás ügynöke folyamatosan azon munkálkodik, hogy sikerüljön meggyõznie kliensét a további folytatásról.

A múlt vasárnapi, Lazio elleni utolsó bajnoki mérkõzés befejeztével Pavel Nedvedet ugyan elbúcsúztatta a torinói Olimpico közönsége, Mino Raiola ennek ellenére továbbra is hajthatatlan.

Mino Raiola és Pavel Nedved

Ám meglepõ módon nem a Bianconerinél szeretné marasztalni, hanem egy másik, állítólagos nagy presztízsû klubot ajánlana figyelmébe. Miután maga az aranylabdás játékos már lenyilatkozta, hogy a továbbiakban családjának szeretne több idõt szentelni, s többé futni sem kíván, Raiola ennek szöges ellentétét hangoztatja.

"Nedved unatkozni fog, és hamarosan újra elkezd majd futni. Megpróbálom a világ egyik legjobb csapatához vinni õt."

Mivel a cseh legenda ügynöke egyben Zlatan Ibrahimoviæ képviselõje is, egyes olasz sajtóorgánumok rögtön az Interrel hozták szóba Nedvedet. Raiola errõl a következõket gondolja:

"Ha odamenne, azzal megbántaná a Juventus szurkolóit, de meglátjuk mi lesz majd. Mindenesetre én megpróbálom meggyõzni, hogy futballozzon tovább."

Sokan azt rebesgetik - amennyiben valami óriási csodának tulajdonítható módon a folytatás mellett döntene a cseh Fúria -, hogy Nedved egykori egyesületéhez, a Lazióhoz igazol majd vissza.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
SoccerPulse és resport.it szerint jön Ezequiel Lavezzi (Napoli)

végülis... ha trez elmegy akkor lesz a helyére egy jó csatár

Fabio Capello
😄😄😄

azért taktika is kelleni fog, bár ferrara még jópár emberkével együtt játszhatott, így ha összedugják a fejüket, nyilván kiötlik a jó taktikát. Viszont én is úgy érzem, nem kifejezetten taktikus ember kell, hanem olyasvalaki aki képes lelket önteni beléjük, képes kommunikálni a csapattal, így viszont nem látok más embert, csak Ferrarát, õ tökéletes lenne erre.

agostinot meg bármikor szívesen látjuk 😄😄

gercse
hm, ez nem lenne rossz

9csöves9
nyilván ilyen téren nem tapasztalt mert nincs edzõi múltja,de ennek a csapatnak szerintem nem is egy nagy taktikus kell.meg amúgy is,csak egy telefon Lippinek aztán õ mondja neki mi a pálya😄

D'agostino közben kijelentette,hogy igazi Juventino és együtt akar játszani Del Pieroval

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
ferrarát szívesen látnám edzõként, csak nem tudom elég tapasztalt e már hozzá...

forzajuve5
Leonardo állítólag szeretné leigazolni Amaurit, de valószínûleg ez is csak pletyka

gercse
Ferrara szerintem is jó lenne, még játszott is pár mostani játékossal, jól ismeri a csapatot

nono84
Én bírom Ferrara-t és látok némi esélyt,hogy tudna "bánni" a csapattal.
Plusz maradjon Trez... legalábbis jó lenne.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Gigli azt mondta,hogy õ nem szól bele ez egyedül Blanc döntése...már most mossa kezeit ha esetleg jövõre megbukik az illetõ

én is Ferrara párti vagyok,nyilatkozott is egy olyat hogy nem is olyan rég a Juve Iuliano szintû labdarugókkal is a világ egyik legjobbja volt mert megvolt benne a gyõztes mentalitás.ezt õ kitudná hozni a csapatból

forzajuve5
😞

holnap vajon milyen neveket húznak elõ a kalapból az újságírók?

én inkább Ferrara párti vagyok. neki talán Lippi is segítene a háttérbõl.
bár Spalletti is jó edzõ 😊 ezt lehet most inkább a vezetõségre bíznám mielõtt bekattanok a kérdéstõl 😄 remélem nem lúzerkedik el

9csöves9
hivatalos,Conte marad Bariban

9csöves9
õ már sajnos jópár hete elvileg nincs "versenyben",viszont az olasz újságok pár %-t adnak még neki

forzajuve5
Gasperini se jöhet már szóba?

9csöves9
egyre biztosabb hogy Conte marad Bariban!sok sikert neki

gyakorlatilag Ciro és Spalletti maradt a kalapban

Trez meg elismerte,ha számára és a Juvenak is megfelelõ ajánlatot kapnak akkor távozik😞

Fabio Capello
nanemááááár 😄😄:😄D

forzajuve5
Trunksnak Boldog Születésnapot!

limperatore
én is beszarnék 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
jujj milyen pletyka került elõ😄 Julio Cruz a Juvéban😄 beszarok komolyan

Zsolti9014
Jaja, Boldog Szülinapot!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Trunksnak heppi börzdéj!

forzajuve5
KATT
Nedved búcsúztatása, a lefújást követõ 15 perc eseményei- egész búcsúkör, emléktábla átadása, inrterjú, család,stb olasz kommentárral

9csöves9
figyelgettem már én is,szerintem is jó

9csöves9
ténynek tény volt,de csak tegnap(inkább ma) lett hivatalos

Zsolti9014
örülök neki, hogy tájékozottabb vagy nálam. 😉

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Olympiakosz: Olof Mellberggel erõsítenének a pireusziak

A svéd Aftonbladet és görög lapok értesülései szerint a görög bajnok és kupagyõztes Olympiakosz a Juventus rutinos svéd légiósával, Olof Mellberggel erõsítene.

A pireusziak hárommillió eurót ajánlanak a 31 éves védõ játékjogának megszerzéséért.

Mellberget korábbi csapata, az Aston Villa is szívesen látná soraiban.

forzajuve5
Iaquinta aláírta a 2013-ig szóló szerzõdést<#worship>

WuFraZselic
Quagliarella és Cigarini Nápolyba szerzõdése már kb 4-5 napja tény ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
igazad van elég jó a srác sztem momoval jók lennének

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Nem ismerem a játékát sajnos.

De egyébként a most kiesett nevesebb klubok háza táján érdemes lenne szétnézni, hátha jól járnánk valakivel.

Pl. Downing, Coloccini

Hajrá Magyarország!

erõsítenek rendesen...
Zsolti9014
végülis majdnem nápolyi születésû, Castellammare di Stabiát jelöli a wikipedia születési helyeként, ami Nápolytól 30 km-re fekszik.

A Napoli tárgyal Cigarinivel is állítólag, Lavezzi meg marad. Nem lesznek õk sem rosszak szerintem.

Hajrá Magyarország!

Rudee
Nektek kéne elvinni a Betistõl Emana-t. Sissokoval nagy pár lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kár 😞
Zsolti9014
Quagliarella nem jön. Aláírt Nápolyba, kint van a hivatalos honlapjukon.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Pavel nyilatkozata:

"Nagyon nehéz, de egyben csodálatos nap is volt. Éreztem a szurkolók és a társak szeretetét, ami bebizonyítja, hogy óriási dolgokat vittünk véghez együtt. Nem vártam ekkora ünneplést, nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan csapatban játszhattam, ahol ilyen rendkívüli szurkolók vannak. Mától többet nem fogok futni, a 11-es számomat pedig Amaurira hagyom, aki nagyon megérdemli. Holnaptól végre minden idõmet a családomra szentelhetem, akik annyi éven át vártak rám. Mikor találkozunk legközelebb? Amikor jövök a stadionba szurkolni a csapatnak. Nagyon kötõdöm Torinóhoz, itt maradunk, itt élünk majd a családommal."

9csöves9
köszi!

Breki,olaszul a köszönöm grazie

visszavonva, 5 perc várakozás után lett 200 is 😄
köszi a linket<#worship>
Forza Italia
és akkor gondolom Diego lesz a 8 as

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nincs seed :S
VéLacc
ha jóltom lemaradtál a meccsrõl, ha gondolod letöltöd és megnézed:
http://depositfiles.com/en/files/k01rb1zfk

angol komm. 1,41 Gb

(G)io vinco

9csöves9
Amauri fogja Pavel mezszámát örökölni

9csöves9

Breki33
Mármint róla?

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
nem is az, én Várhidit nagyon is kedvelem, sõt, sok emberrel ellentétben a válogatottnál végzett munkáját is nagyra értékelem. csak azért illene felkészülni legalább ilyen dolgokból. nyilván nem várható el tõle hogy minden csapat edzõjét ismerje, meg nem is Juve-meccsre hívták most a stúdióba, de azért az elsõ 4-5 helyezett háza táján történt változásokkal nem ártana tisztában lenni, fõleg ha azok már 2 hetesek.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Igen!Ott szoktak bõdületes baromságokat mondani😄

hát csak nah, a sport1-re nem jellemzõ 😄
inkább a sportklub...
Grove4
Jó,hát mondjuk elég vicces eset😄,de azért mondtak már nagyobb hülyeségeket is,Várhidi legalább ért a dolgok taktikai részéhez.

igen én nagyot néztem... nem szóltak neki, hogy már 2 hete elküldték? mert ott hablatyolt, hogy a legjobbat hozta ki ebbõl a csapatból, mert nem voltunk scudettora esélyesek, de hogy mit alkot nyáron majd Ranieri, meg hogy jövõre sokkal jobb csapat lehet a keze alatt