Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múlt vasárnapi, Lazio elleni utolsó bajnoki mérkõzés befejeztével Pavel Nedvedet ugyan elbúcsúztatta a torinói Olimpico közönsége, Mino Raiola ennek ellenére továbbra is hajthatatlan.
Mino Raiola és Pavel Nedved
Ám meglepõ módon nem a Bianconerinél szeretné marasztalni, hanem egy másik, állítólagos nagy presztízsû klubot ajánlana figyelmébe. Miután maga az aranylabdás játékos már lenyilatkozta, hogy a továbbiakban családjának szeretne több idõt szentelni, s többé futni sem kíván, Raiola ennek szöges ellentétét hangoztatja.
"Nedved unatkozni fog, és hamarosan újra elkezd majd futni. Megpróbálom a világ egyik legjobb csapatához vinni õt."
Mivel a cseh legenda ügynöke egyben Zlatan Ibrahimoviæ képviselõje is, egyes olasz sajtóorgánumok rögtön az Interrel hozták szóba Nedvedet. Raiola errõl a következõket gondolja:
"Ha odamenne, azzal megbántaná a Juventus szurkolóit, de meglátjuk mi lesz majd. Mindenesetre én megpróbálom meggyõzni, hogy futballozzon tovább."
Sokan azt rebesgetik - amennyiben valami óriási csodának tulajdonítható módon a folytatás mellett döntene a cseh Fúria -, hogy Nedved egykori egyesületéhez, a Lazióhoz igazol majd vissza.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
végülis... ha trez elmegy akkor lesz a helyére egy jó csatár
azért taktika is kelleni fog, bár ferrara még jópár emberkével együtt játszhatott, így ha összedugják a fejüket, nyilván kiötlik a jó taktikát. Viszont én is úgy érzem, nem kifejezetten taktikus ember kell, hanem olyasvalaki aki képes lelket önteni beléjük, képes kommunikálni a csapattal, így viszont nem látok más embert, csak Ferrarát, õ tökéletes lenne erre.
agostinot meg bármikor szívesen látjuk 😄😄
D'agostino közben kijelentette,hogy igazi Juventino és együtt akar játszani Del Pieroval
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Plusz maradjon Trez... legalábbis jó lenne.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
én is Ferrara párti vagyok,nyilatkozott is egy olyat hogy nem is olyan rég a Juve Iuliano szintû labdarugókkal is a világ egyik legjobbja volt mert megvolt benne a gyõztes mentalitás.ezt õ kitudná hozni a csapatból
holnap vajon milyen neveket húznak elõ a kalapból az újságírók?
én inkább Ferrara párti vagyok. neki talán Lippi is segítene a háttérbõl.
bár Spalletti is jó edzõ 😊 ezt lehet most inkább a vezetõségre bíznám mielõtt bekattanok a kérdéstõl 😄 remélem nem lúzerkedik el
gyakorlatilag Ciro és Spalletti maradt a kalapban
Trez meg elismerte,ha számára és a Juvenak is megfelelõ ajánlatot kapnak akkor távozik😞
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nedved búcsúztatása, a lefújást követõ 15 perc eseményei- egész búcsúkör, emléktábla átadása, inrterjú, család,stb olasz kommentárral
A svéd Aftonbladet és görög lapok értesülései szerint a görög bajnok és kupagyõztes Olympiakosz a Juventus rutinos svéd légiósával, Olof Mellberggel erõsítene.
A pireusziak hárommillió eurót ajánlanak a 31 éves védõ játékjogának megszerzéséért.
Mellberget korábbi csapata, az Aston Villa is szívesen látná soraiban.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
De egyébként a most kiesett nevesebb klubok háza táján érdemes lenne szétnézni, hátha jól járnánk valakivel.
Pl. Downing, Coloccini
Hajrá Magyarország!
A Napoli tárgyal Cigarinivel is állítólag, Lavezzi meg marad. Nem lesznek õk sem rosszak szerintem.
Hajrá Magyarország!
"Nagyon nehéz, de egyben csodálatos nap is volt. Éreztem a szurkolók és a társak szeretetét, ami bebizonyítja, hogy óriási dolgokat vittünk véghez együtt. Nem vártam ekkora ünneplést, nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan csapatban játszhattam, ahol ilyen rendkívüli szurkolók vannak. Mától többet nem fogok futni, a 11-es számomat pedig Amaurira hagyom, aki nagyon megérdemli. Holnaptól végre minden idõmet a családomra szentelhetem, akik annyi éven át vártak rám. Mikor találkozunk legközelebb? Amikor jövök a stadionba szurkolni a csapatnak. Nagyon kötõdöm Torinóhoz, itt maradunk, itt élünk majd a családommal."
Breki,olaszul a köszönöm grazie
köszi a linket<#worship>#worship>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
http://depositfiles.com/en/files/k01rb1zfk
angol komm. 1,41 Gb
(G)io vinco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
inkább a sportklub...