Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liverpool: Poulsen érkezhet a klubhoz, ha távozik Mascherano
Az angol labdarúgó-bajnokság második helyén végzõ Liverpool argentin középpályása, Javier Mascherano a hírek szerint elégedetlen fizetésével, míg családja az angliai idõjárással, így egyre erõsödnek azok a hangok, mely szerint Spanyolországba igazol majd a játékos, és a szigetországi lapok szerint ezesetben a dán Christian Poulsen érkezhet a helyére.
Ráadásul amíg az argentin játékosért 30 millió font körüli összeget kaphat a liverpooli klub, addig Poulsen mindössze 4 millióba kerülne.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2009.06.23. 12:33
Július harmadikán tartják a Serie A sorsolását...
Belsõ információk szerint július 3-án, 18 órakor tartják a Serie A 2009/2010-es szezonjának sorsolását, három héttel hamarabb, mint tavaly. Habár az információ még nem hivatalos, szinte biztosra vehetõ, mert a Mediaset Premium Calcio olasz sportcsatorna a mûsorára tûzte élõben a sorsolást.
Az új szezon egy héttel korábban kezdõdik, mint tavaly: augusztus 22-23-án tartják az elsõ fordulót, ahol a Juventus otthon fog kezdeni, mivel tavaly idegenben kezdett.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(NSO)
ezek szerint úgy járt szegény mint Deschamps. reméljük miharabb talál csapatot magának
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Természetesen a Juve a két(Gio és Marchisio) játékos közös tulajdonba való kerülésérõl hallani sem akar, helyettük Michele Paolucci, Marco Marchionni és Sergio Almirón bevonásáról tárgyalna.
Ez már jobban hangzik,de nem mindegy,hogy hogy.
Pavel Nedved
A játékos ügynöke, Mino Raiola szerint Nedved az elkövetkezõ két hétben meghozza majd a döntését, bár számos ajánlatot visszautasított már.
"Pavelt megkeresték már Japánból, az Egyesült Államokból, Németországból, Franciaországból és Olaszországból is. A Lazio érdekes ajánlatot tett, amit érdemes megfontolnunk. Claudio Lotito nemcsak futballistaként számítana Pavelre, hanem visszavonulása után bekerülne a klub hierarchiájába is. Persze nekik is meg kell még beszélniük néhány dolgot, de nekünk tetszik az elképzelés."
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
-Dossena kijelentette hogy nem igazol hozzánk
-Úgy tûnik nincs pénz Diarra és Rossi leigazolására
-Ajánlatot készülünk tenni a Treviso 18 éves játékosára, Gianmarco Zigonira, 100 gól felett termelt az ifibajnokságban eddig, õrült nagy tehetségnek tartják, állítólag az átigazolási szándékot õ maga nyilatkozta.
-Emmanuel Eboué (Arsenal) szívesen igazolna hozzánk, ha meg tudna egyezni a két klub
-D'Agostino: a legújabb pletykák szerint 13 millió + paolucci, ekdal és pasquato játékjogának a fele
-Állítólag közel a megegyezés Tasci ügyében, 10 milliót kínálnánk, a Stuttgart viszont 15-öt szeretne.
-----------------------
Zigoni jól jöhet a kiöregedõk mellett, eldõlt, nem tétmeccseken simán be lehet vetni, és mire visszavonulnak a nagyöregek, kiforrott játékos lesz. Eboué jobbhátvéd, komoly erõsítés lenne ha sikerülne elhozni, ahogyan Tasci is jól jönne, õ ugyebár középhátvéd, bár bevethetõ bal és jobboldalon is. D'Agostino pedig jól jönne, viszont már-már irreális amit kérnek érte...
2009.06.22. 11:03
David Trezeguet, a Juventus labdarúgócsapatának támadója maradna jelenlegi csapatában...
„Július elején ott leszek Torinóban, hogy együtt kezdjem meg a felkészülést a csapattal az új szezonra. Még két évig él a szerzõdésem, amelyet szeretnék kitölteni. Ez a szezonom a sérülésem miatt felejthetõ volt, de meggyógyultam, és alig várom, hogy újra fõszereplõ legyek – nyilatkozta a 31 éves francia világbajnok – Az edzõváltás jót tett nekem. Hogy miért? Egyszerûen azért, mert Ranieri nem játszatott.”
A Torinóban 161 gólig jutó csatár nem fél a konkurenciától.
„Soha nem kértem, hogy biztos helyem legyen a kezdõcsapatban. Csak szeretnék a többi támadóval egyenlõ esélyekkel indulni. Én vagyok a Juventus történelmének legeredményesebb külföldi játékosa, s ezek tények, nem pedig üres szavak. Két éve, mikor meghosszabbítottam a szerzõdésemet, ígéretet tettem a szurkolóknak, hogy elérem a kétszáz gólt. Ezt pedig szeretném betartani.”
David Trezeguet mindössze 15 mérkõzésen lépett pályára az elõzõ szezonban sérülése, s a többi csatár jobb teljesítménye miatt, s egyetlen gólt szerzett. A vezetõség ezután gondolkodott el az eladásán.
2009.06.22. 00:00
A fiatal védõ tagadta az olasz sajtóban megjelent kijelentéseket...
"Nem vagyok sem Nápoly, sem a Napoli ellen, de továbbra is azt kell mondanom, hogy a Juventus vezetõi semmit nem mondtak nekem, én pedig a semmit nem írtam alá. A Juve játékosa vagyok és az is akarok maradni, hogy megmutassam, mit érek. Ki akarna innen elmenni?" - nyilatkozta a fiatal védõ a Gazzetta dello Sportnak, amely újság a napokban tényként közölte a hírt, miszerint az olasz U21-es válogatott balhátvédje a Napoliba igazolt.
valaki tudna segíteni?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Egy héttel ezelõtt az Udinese 25 millió €-ért akarta eladni Gaetano D’Agostino-t a Juventus-nak, így maradt jelenlegi klubjánál.
A sportevai.it szerint viszont az elmúlt hét folyamán az ár lecsökken 15 millió €-ra plusz Claudio Marchisio, és Sebastian Giovinco játékjogának a felére.
Az ugyanakkor tény, hogy az Udinese megengedné, hogy a két játékos Torinóban maradjon, de, ha eladná õket a Juventus, így hosszú távon jól járhatnának.
Ciro Ferrara ugyanakkor nem akarja elveszíteni játékosait, és egy alacsonyabb összeggel próbálná megszerezni D’Agostino-t.
A játékos már elérte, hogy kitisztult az összkép arról, hogy mit kell a Juventus-nak tennie érte.
www.goal.com
Na ha ezt meglépik,akkor elmehetnek az állatkertbe Seccoék,ilyen idiótaságot<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
A Napoli 22 éves brazil származású, de hatszoros olasz utánpótlás-válogatott védõje, Fabiano Santacroce iránt érdeklõdik a Juventus.
A Tuttosport címû lap információi szerint a torinói klub vezetõedzõje, Ciro Ferrara szeretné igazolni a Napoli tehetséges védõjét, Fabiano Santacrocét, akirõl a nápolyiak edzõje, Roberto Donadoni korábban kijelentette, hogy nem szerepel hosszú távú terveiben.
Fabiano Santacrocét tavasszal ittas vezetésen érték a rendõrök, ekkor elvették a jogosítványát. Az olasz sajtó az eset után alkoholistának nevezete a fiatal futballistát, aki visszautasította a rágalmakat.
Santacrocét 2012-ig köti a szerzõdése Nápolyba.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
A leigazolását én is támogatnám.
Amúgy jó lenne,ha vmit tennénk is az átigazolási piacon,mert eddig ez így 0.
Igazából nem töltelék embereket kell igazolni cserepadra,hanem a kezdõbe!
A védelem 2 széle katasztrófális.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az utóbbi intézkedéstõl azt várják, hogy angol mintára sokan követik majd figyelemmel a vasárnapi, ebéd utáni rangadókat.
Hajrá Magyarország!
5 nap múlva kiderül mi lesz Motta sorsa,él e az opciós jogával a Roma(bolondok lennének ha nem).nagyon örülnék ha elhoznánk simán jobb lesz mint Grygera meg Zebina együtt
az õ jövõje az utánpótlás eb után dõl el.Udinében meg továbbra is hajthatatlanok,Seba vagy Marchisio kéne nekik...
Hajrá Magyarország!
de egyiküket sem ismerem igazából.
Hajrá Magyarország!
Chiellini jó.
Molinaro oké, nálam egyre elfogadhatóbb.
Legrottaglie oké, de hibára hajlamos.
Grygera szintén.
Salihamidzic bevethetõ itt is, de 32.
Cannavaro 35 oké, de nem hosszútávra.
Ariaudo 20 oké lesz, de csak hosszútávon.
Zebina ki nem állom, de néha egész tûrhetõ.
Mellberg, De Ceglie (õ amúgy is jobb kp.-n) és Knezevic jövõre már nem lesz.
Tehát most minimum két szélsõ és egy belsõ védõ lenne ideális, bár belül ha mindenki élete formáját hozza, és nem nagyon sérül meg senki, meg is lehetnénk.
Ha eladnánk Zebinát 2, tiagót és Poulsent 5-5 milláért, kis bevétel jöhetne, 12-bõl már azért akad sztem jó megoldás, bár konkrétan nem tudom
Hajrá Magyarország!
viszont így tényleg kell valaki a helyére.
És kövezzetek meg, de sztem Grosso jó lenne még nekünk balra.
Hajrá Magyarország!
A 90-szeres svéd válogatott játékos 2 és fél millió euróért cserél klubot, s évi másfél millió euró lesz a fizetése.
Mellberg Svédországban a Degerfors, majd az AIK alkalmazásában állt, ahonnan 1998-ban a Racing Santanderhez igazolt. Igazán ismert futballistává az Aston Villában vált, amelyben 2001-tõl 2008-g játszott.