Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Na itt egy szép kacsa:

Liverpool: Poulsen érkezhet a klubhoz, ha távozik Mascherano

Az angol labdarúgó-bajnokság második helyén végzõ Liverpool argentin középpályása, Javier Mascherano a hírek szerint elégedetlen fizetésével, míg családja az angliai idõjárással, így egyre erõsödnek azok a hangok, mely szerint Spanyolországba igazol majd a játékos, és a szigetországi lapok szerint ezesetben a dán Christian Poulsen érkezhet a helyére.
Ráadásul amíg az argentin játékosért 30 millió font körüli összeget kaphat a liverpooli klub, addig Poulsen mindössze 4 millióba kerülne.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Sorsolás jövõ hét pénteken
2009.06.23. 12:33

Július harmadikán tartják a Serie A sorsolását...

Belsõ információk szerint július 3-án, 18 órakor tartják a Serie A 2009/2010-es szezonjának sorsolását, három héttel hamarabb, mint tavaly. Habár az információ még nem hivatalos, szinte biztosra vehetõ, mert a Mediaset Premium Calcio olasz sportcsatorna a mûsorára tûzte élõben a sorsolást.

Az új szezon egy héttel korábban kezdõdik, mint tavaly: augusztus 22-23-án tartják az elsõ fordulót, ahol a Juventus otthon fog kezdeni, mivel tavaly idegenben kezdett.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Én is erre gondoltam elõször,ketten még több tapasztalattal rendelkeznek,csak nehogy a végén viszály legyen(lenne) belõle!

Fabio Capello
bár kinevezték ferrarát, lehet meg tudnának egyezni, hogy conte is a stáb tagja legyen, úgy tudom elég jóban voltak...

forzajuve5
A Bari elöljárói nem indokolták a szakítás okait, de a Sky Italia hírei szerint Conte elképzelései a klub játékospolitikájáról nem egyeztek meg a vezetõk terveivel, ezért bontotta fel a szerzõdését.
(NSO)

ezek szerint úgy járt szegény mint Deschamps. reméljük miharabb talál csapatot magának

9csöves9
hivatalos,Conte elhagyja a Barit!kiváncsi vagyok mi a történhetett

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
akkor még a végén nekünk kell fizetni, hogy elvigyék Almirónt 😊

Grove4
Na egy másik változat a D'Agostino ügyben:

Természetesen a Juve a két(Gio és Marchisio) játékos közös tulajdonba való kerülésérõl hallani sem akar, helyettük Michele Paolucci, Marco Marchionni és Sergio Almirón bevonásáról tárgyalna.

Ez már jobban hangzik,de nem mindegy,hogy hogy.

Grove4
A Lazio szeretné leigazolni Pavel Nedvedet, és a pletykák szerint a visszavonulás szélén álló cseh középpályás komolyan fontolgatja az ajánlatukat.

Pavel Nedved

A játékos ügynöke, Mino Raiola szerint Nedved az elkövetkezõ két hétben meghozza majd a döntését, bár számos ajánlatot visszautasított már.

"Pavelt megkeresték már Japánból, az Egyesült Államokból, Németországból, Franciaországból és Olaszországból is. A Lazio érdekes ajánlatot tett, amit érdemes megfontolnunk. Claudio Lotito nemcsak futballistaként számítana Pavelre, hanem visszavonulása után bekerülne a klub hierarchiájába is. Persze nekik is meg kell még beszélniük néhány dolgot, de nekünk tetszik az elképzelés."

Grove4
Viszont égetõ problémát,a védelmet elkezdhetné már Secco bácsi orvosolni izibe,D'Agostinoért,meg nemár,hogy odaadjuk a fiataljainkat.Eboué meg Tasci jöhetnének!

9csöves9
Udinében késõbb a fejüket fogják a falba verni szerintem.marad,lehoz egy ideinél gyengébb idényt aztán örülnek ha valakitõl 5 millát kapnak

nono84
az már nevetséges ami pénzt elkérnek ezért a D'Agostinoért. Jó hogy jó játékos, de nemár egy Diego árban legyen.... vicc esküszöm.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
a Tasci ügy már sokszor cáfolva lett,õ maga is kijelentette hogy biztos nem jön hozzánk.Zigoni meg ha idejönne,kölcsönadogatnánk 5 éven keresztül az tuti...

Fabio Capello
Pletykák:

-Dossena kijelentette hogy nem igazol hozzánk

-Úgy tûnik nincs pénz Diarra és Rossi leigazolására

-Ajánlatot készülünk tenni a Treviso 18 éves játékosára, Gianmarco Zigonira, 100 gól felett termelt az ifibajnokságban eddig, õrült nagy tehetségnek tartják, állítólag az átigazolási szándékot õ maga nyilatkozta.

-Emmanuel Eboué (Arsenal) szívesen igazolna hozzánk, ha meg tudna egyezni a két klub

-D'Agostino: a legújabb pletykák szerint 13 millió + paolucci, ekdal és pasquato játékjogának a fele

-Állítólag közel a megegyezés Tasci ügyében, 10 milliót kínálnánk, a Stuttgart viszont 15-öt szeretne.

-----------------------

Zigoni jól jöhet a kiöregedõk mellett, eldõlt, nem tétmeccseken simán be lehet vetni, és mire visszavonulnak a nagyöregek, kiforrott játékos lesz. Eboué jobbhátvéd, komoly erõsítés lenne ha sikerülne elhozni, ahogyan Tasci is jól jönne, õ ugyebár középhátvéd, bár bevethetõ bal és jobboldalon is. D'Agostino pedig jól jönne, viszont már-már irreális amit kérnek érte...

Zsolti9014
ugyanez mint itt, Zsolti9014.
Köszi szépen.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
mondd milyen névvel regeltél aztán szólok az érdekedben

Grove4
Trezeguet maradna jelenlegi csapatában
2009.06.22. 11:03

David Trezeguet, a Juventus labdarúgócsapatának támadója maradna jelenlegi csapatában...

„Július elején ott leszek Torinóban, hogy együtt kezdjem meg a felkészülést a csapattal az új szezonra. Még két évig él a szerzõdésem, amelyet szeretnék kitölteni. Ez a szezonom a sérülésem miatt felejthetõ volt, de meggyógyultam, és alig várom, hogy újra fõszereplõ legyek – nyilatkozta a 31 éves francia világbajnok – Az edzõváltás jót tett nekem. Hogy miért? Egyszerûen azért, mert Ranieri nem játszatott.”

A Torinóban 161 gólig jutó csatár nem fél a konkurenciától.

„Soha nem kértem, hogy biztos helyem legyen a kezdõcsapatban. Csak szeretnék a többi támadóval egyenlõ esélyekkel indulni. Én vagyok a Juventus történelmének legeredményesebb külföldi játékosa, s ezek tények, nem pedig üres szavak. Két éve, mikor meghosszabbítottam a szerzõdésemet, ígéretet tettem a szurkolóknak, hogy elérem a kétszáz gólt. Ezt pedig szeretném betartani.”

David Trezeguet mindössze 15 mérkõzésen lépett pályára az elõzõ szezonban sérülése, s a többi csatár jobb teljesítménye miatt, s egyetlen gólt szerzett. A vezetõség ezután gondolkodott el az eladásán.

Grove4
De Ceglie nem megy Nápolyba
2009.06.22. 00:00

A fiatal védõ tagadta az olasz sajtóban megjelent kijelentéseket...

"Nem vagyok sem Nápoly, sem a Napoli ellen, de továbbra is azt kell mondanom, hogy a Juventus vezetõi semmit nem mondtak nekem, én pedig a semmit nem írtam alá. A Juve játékosa vagyok és az is akarok maradni, hogy megmutassam, mit érek. Ki akarna innen elmenni?" - nyilatkozta a fiatal védõ a Gazzetta dello Sportnak, amely újság a napokban tényként közölte a hírt, miszerint az olasz U21-es válogatott balhátvédje a Napoliba igazolt.

Zsolti9014
juventusfc.hu fórumára nem tudok bejelentkezni. regisztráltam, és még valamikor jóvá is hagyták, de sztem elfelejtettem a jelszót valahogy. lényeg hogy nem enged be, pedig kipróbáltam azokat amiket általában használok. jelszóemlékeztetõt nem találok.
valaki tudna segíteni?

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Trez azt nyilatkozta hogy maradni szeretne

Zsolti9014
tuttojuve.com -on olvasok ilyet hogy:

Acquafresca per Criscito

Hajrá Magyarország!

na brazilok lelépték az olaszokat hát 1-2 juvésnak elég kiábrándito volt a teljesitménye remélem csak a hosszu szezon fáradalmai most jõttek ki és bizzunk benne hogy a hamar jõtt nyári szünetbe kipihenik magukat és a juvéba jobbak lesznek az uj szezonba!! ez a dossena gyerek meg a mai teljesitménye alapján nem hogy a juvéba de a magyar ligába nem kivánnék ilyen játékost bár amilyen ott a szinvonal talán még alapember lehetne
Grove4
Már tettem én is hasonéó ígéreteket(tv-sre gondolok),de nem tudtam betartani,csak nem olyan hülyék,hogy elengedik a tehetséges fiatalokat,csapatot építeni,nem rombolni kell!

nono84
Biztos nem lépik meg ennyire nem lehetnek hülyék a vezetõk.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
ha ez megtörténik(amit erõsen kétlek),akkor jön el nálam az a pillanat,hogy addig amíg ezek a tetvek itt vannak,addig kurva biztos hogy nem megyek ki egy meccsre sem,sõt még a tévébe se nézem meg.Cannavaro leigazolás,Pavel elengedés+ez kurva sok lenne már

Grove4
Az Udinese a két olasz U21-es játékjogára pályázik.

Egy héttel ezelõtt az Udinese 25 millió €-ért akarta eladni Gaetano D’Agostino-t a Juventus-nak, így maradt jelenlegi klubjánál.

A sportevai.it szerint viszont az elmúlt hét folyamán az ár lecsökken 15 millió €-ra plusz Claudio Marchisio, és Sebastian Giovinco játékjogának a felére.

Az ugyanakkor tény, hogy az Udinese megengedné, hogy a két játékos Torinóban maradjon, de, ha eladná õket a Juventus, így hosszú távon jól járhatnának.

Ciro Ferrara ugyanakkor nem akarja elveszíteni játékosait, és egy alacsonyabb összeggel próbálná megszerezni D’Agostino-t.

A játékos már elérte, hogy kitisztult az összkép arról, hogy mit kell a Juventus-nak tennie érte.

www.goal.com

Na ha ezt meglépik,akkor elmehetnek az állatkertbe Seccoék,ilyen idiótaságot<#zavart2><#wilting>

Grove4
Ittas vezetés+sajtó=alkoholista?! Ez nonszensz dolog,bár az olasz sajtó,ennyi erõvel a fél világ alkoholista!

Juve: a sajtó által alkoholistának nevezett Santacroce érkezhet
A Napoli 22 éves brazil származású, de hatszoros olasz utánpótlás-válogatott védõje, Fabiano Santacroce iránt érdeklõdik a Juventus.
A Tuttosport címû lap információi szerint a torinói klub vezetõedzõje, Ciro Ferrara szeretné igazolni a Napoli tehetséges védõjét, Fabiano Santacrocét, akirõl a nápolyiak edzõje, Roberto Donadoni korábban kijelentette, hogy nem szerepel hosszú távú terveiben.

Fabiano Santacrocét tavasszal ittas vezetésen érték a rendõrök, ekkor elvették a jogosítványát. Az olasz sajtó az eset után alkoholistának nevezete a fiatal futballistát, aki visszautasította a rágalmakat.

Santacrocét 2012-ig köti a szerzõdése Nápolyba.
Zsolti9014
Zebraportálon youtube-os videó Ferrara Juve-góljairól. Kötelezõen megtekintendõ darab. Némely gól csatárokat szégyenít.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
idõ az még van. csak gondolkodni kell meg intézkedni, egyelõre az idõ nem szorongat minket az átigazolási szezon végéig.

Hajrá Magyarország!

BADE
és nem mellékesen olasz!
A leigazolását én is támogatnám.
Amúgy jó lenne,ha vmit tennénk is az átigazolási piacon,mert eddig ez így 0.
Igazából nem töltelék embereket kell igazolni cserepadra,hanem a kezdõbe!
A védelem 2 széle katasztrófális.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4
Rövid távon két változás is lesz a Serie A-ban a mérkõzések idõpontját illetõen: a következõ szezontól az esti mérkõzések nem 20.30-kor, hanem negyedórával késõbb, 20.45-kor kezdõdnek, a 2010–2011-es idénytõl pedig vasárnap délután 12.45-kor is rendeznek egy bajnoki mérkõzést.
Az utóbbi intézkedéstõl azt várják, hogy angol mintára sokan követik majd figyelemmel a vasárnapi, ebéd utáni rangadókat.

Zsolti9014
Marchisio már-már alapember volt tavaly is, nem szabad eladni. Nálam õ kezdi betölteni azt az ûrt, amit Tacchinardi távozása után kezdtem érezni a kp. belsejében.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Gigli is és Secco is kijelentette már hogy érinthetetlenek.sajnálom ha nem tudjuk elhozni D'agostinot,vagy ha el is hozzuk,kurva sok lóvét leakasztanak rólunk

5 nap múlva kiderül mi lesz Motta sorsa,él e az opciós jogával a Roma(bolondok lennének ha nem).nagyon örülnék ha elhoznánk simán jobb lesz mint Grygera meg Zebina együtt

Grove4
Remélem egyiket se adja oda Secco,mondjuk a Goal.com-on az van,hogy az udineiek elfelejthetik Giot-remélem Marchisiot is!

Grove4
Jaja,lényeg,hogy Secco ne aprózza el,mint tavaly Poulsennel meg hasonlókkal!

9csöves9
De Ceglie még nem biztos,állítólag õ nem tud semmirõl(ezt mondjuk kétlem)

az õ jövõje az utánpótlás eb után dõl el.Udinében meg továbbra is hajthatatlanok,Seba vagy Marchisio kéne nekik...

Zsolti9014
😄 értem. õt én úy tudom hogy elég jó játékos, de nem nagyon láttam még. viszont azt hiszem 20 évesen alapember a dortmundban ami azért nem rossz dolog.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tudom melyikre gondolsz. Subotic? Hummels? Santana? Schmelzer?

de egyiküket sem ismerem igazából.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Subotic vagy ki!

Grove4
Dortmundban játszik egy fiatal védõ,régebben szóbahozták velünk,az nem lenne jó(egynek?),mondjuk nemigen láttam játszani,hátha ti láttátok!

Zsolti9014
erõsíteni. ezt kellene igen. mert most hogy is állunk?

Chiellini jó.
Molinaro oké, nálam egyre elfogadhatóbb.
Legrottaglie oké, de hibára hajlamos.
Grygera szintén.
Salihamidzic bevethetõ itt is, de 32.
Cannavaro 35 oké, de nem hosszútávra.
Ariaudo 20 oké lesz, de csak hosszútávon.
Zebina ki nem állom, de néha egész tûrhetõ.

Mellberg, De Ceglie (õ amúgy is jobb kp.-n) és Knezevic jövõre már nem lesz.

Tehát most minimum két szélsõ és egy belsõ védõ lenne ideális, bár belül ha mindenki élete formáját hozza, és nem nagyon sérül meg senki, meg is lehetnénk.
Ha eladnánk Zebinát 2, tiagót és Poulsent 5-5 milláért, kis bevétel jöhetne, 12-bõl már azért akad sztem jó megoldás, bár konkrétan nem tudom

Hajrá Magyarország!

Grove4
Így van,cserének még 1-2 évig teljesen jó lett volna,az elküldésével pedig Secco a saját idiótaságát bizonyítja!Védelmet most már aztán tényleg meg kell erõsíteni!

Zsolti9014
szerintem amúgy Mellberg a padon simán elfért volna. nyavajgás nélkül padozik, ha kell beszáll, ráadásul cseréhe képest jó a teljesítménye is. középen és jobb oldalon is bevethetõ, rutinos.
viszont így tényleg kell valaki a helyére.

És kövezzetek meg, de sztem Grosso jó lenne még nekünk balra.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na ez is egy buta döntés volt

Grove4
jaaaaaaaaaaaj tényleg!!😄

Zsolti9014
ingyér 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Mennyiért vettük??

Az Olympiakosz leigazolta a Juventus svéd válogatott védõjét, Olof Mellberget.
A 90-szeres svéd válogatott játékos 2 és fél millió euróért cserél klubot, s évi másfél millió euró lesz a fizetése.

Mellberg Svédországban a Degerfors, majd az AIK alkalmazásában állt, ahonnan 1998-ban a Racing Santanderhez igazolt. Igazán ismert futballistává az Aston Villában vált, amelyben 2001-tõl 2008-g játszott.
Július 3-án sport2 18 óra juve-lazio leadják Pavel bucsu meccsét mindenki nézze aki még nem látta nagyon megható és szép volt!!!!!