44078
-
#29134 Egy ilyen szezon után,kétlem,hogy fel lennének pörögve a játékosok.
Grossot ki sem vinném,Camo úgyszint,Jaki meg amennyit játszott az évben...
Buffon,Canna,Chiellini nekik helyük van a válogatottban.
A csoportból még továbbmennek,de utána nem sok esélyt jósolok.
Ugye egy olasz válogatott a kupáért megy bármilyen viadalra! -
#29133 Ennek örülök én is, jó látni ezt. De én természetesnek is veszem.
Nekem legalábbis elképzelhetetlen másik csapatnak szívből szurkolni, mert máshogy tudok, de szívből csak egynek(najó...van még egy magyar csapat is, meg persze a magyar válogatott) -
#29132 =DDDDDD -
#29131 Amúgy Amauri helyett egy zsámolyt leteszek hamarabb lő gólt. -
:P -
#29129 Ennek amúgy én nagyon örülnék. Ha tényleg visszajönne, akkor rajta, lépjünk! -
#29128 "Mindez előrevetíti az olasz válogatott szereplését..."
ezt annyira nem értem. mér? -
#29127 Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy a jövő évi szezon is el lett cseszve,az Európa ligára még odaérhetünk,de az meg a kutyát sem érdekli.(ebben az évben mi még oda is gyengék voltunk)
Szomorú,hogy ilyen kerettel nem a bajnoki címért ill. a BL döntőbe jutásért harcolunk.
Ráadásul itt a VB,már csak a kerettagság miatt is átlag fölötti teljesítményt kellett volna nyújtaniuk a játékosoknak.
Mindez előrevetíti az olasz válogatott szereplését...
Jövőre maximum 4-5 embert tartanék meg az egész keretből,a többiek mehetnek az NB1-be(egyesek az ezévi teljesítményükkel oda valók)
És persze az egész vezetőség takarodjon!
Az ultráknak maximális tisztelet,hogy eddig csak tojások+1 pofon repült.
Egy ilyen nagymértékű csapatátalakításnál beletelik pár év,amíg újra a csúcson leszünk,mert pénz az nem lesz,hogy minőségi játékosokat igazoljunk.
Amikor lett volna,akkor is sajnálták rá... -
#29126 Ennek örülnék. Mivel nem lesz BL jövőre így Capello, vagy Benítez kiesett teljesen, akárcsak Prandelli. A Cagliaritól menesztett Allegrit nem szeretném itt látni. Szóval Deschamps visszajöhetne. -
#29125 na igen...ezzel tisztában vagyok, hogy milyen egyéniségek játszottak nálunk, sok-sok ilyen videót láttam már, és olvasgatok a csapat történetéről.
ezért is különösen fájó a jelen. a mai csapatnak a túlnyomó része vízhordó sem lehetett volna akkoriban. -
#29124 Akkor megmutatnám Platini egy 1985-ös gólját
És Boniek legszebb 10 gólját akkoriban ilyen játékosok játszottak nálunk.
-
#29123 Marseille coach Deschamps open to Juventus return
http://www.tribalfootball.com/marseille-coach-deschamps-open-juventus-return-776381
-
#29122 én "csak" 97-től, de természetesen én sem láttam még ilyen gyengét...sajnos.
szívem megszakad, de akkor sem tudnék másnak szurkolni. Gigi, Canna és Chiello szerintem megfelelőt nyújtott, sőt. de a többiek... -
#29121 Egy dolog viszont örömteli, kiderült, hogy itt nincsenek divatdrukkerek.
Ugye a B-be való kizáráskor idejött vki arcoskodni, hogy nem fog ide írni senki elfogynak a drukkerek, hát akkor is most is kiderült ki az igazi Juve-s, mert könnyű egy sikereket elérő csapatnak drukkolni, de az igazi drukker bajban is a csapata mellett áll. És szerintem itt mindenki aki a sikerek idején az volt Juve drukker maradt.
Személyszerint idén a Rómá-nak vagy Milán-nak szurkolok, hogy igazi olasz csapat nyerje a bajnokságot. Remélem Lippi kijelentése valóra válik ezzel kapcsolatban. -
#29120 Hát én 84 óta Juve drukker vagyok, de ilyen gyenge Juvét még nem láttam, be kell vallani.
Szégyen hogy a legépszerűbb és legjobb olasz csapatot így tönkre tudták tenni. De reméljük innen csak felfelé vezet az út.
Ha belegondolok, hogy milyen csapat volt az amelyik hatalmas posztere fél falamat elfoglalta évekig és ez az idei, hát legfeljebb kis bélyeg lehetne.
A korábbi témához.
Az olasz labdarúgás is mindig akkor volt jó mikor a Juventus illetve Milán, Róma jó volt.
-
#29119 még 3 vereség hiányzik a rekorddöntéshez.ennyivel egyébként meglenne a szezonbeli 20. vereségünk... -
#29118 egyébként ha van két értelmes szélső védőnk akkor nem lenne semmi gond. Chellini és Canna a belét kidolgozta ezért nem bírták végig. nekik kellett védekezni a szerencsétlen Zebina és Grosso helyett is. csakis ezen dőlt el a meccs semmi máson -
#29117 én is így voltam vele
még 4 meccset kell kiszenvedni -
#29116 én győzelmet vártam ahogy szuktuk ellenük, de ez az idétlen bíró
nem megérdemelné hanem meg is érdemli ez az inter gyengébb mint vártam -
#29115 Jah kifelejtettem, hogy ma Cannavaro világbajnoki szinten játszott. -
#29114 Nem baj, én nem vártam megváltást ma sem, valahogy a hangulatom sem jött a meccshez. Egyébként a Roma simán megérdemelné a bajnoki címet. -
#29113 hú micsoda riposzt :P
ez a nemzetközi csapat már tisztára olyan mint a francia válogatott
több a néger benne mint olasz :-) -
#29112 Gratulálni kell az ellenfélnek. 1-el többen voltak.(félreértések elkerülés végett jogos volt a kiállítás)
Azért kíváncsi leszek a ma pályára lépőkből hányan követik majd a csapatot a Seria B-be :D És Moratti majd akkor is így fog örülni? :)
-
#29111 hát ja, csak míg nálunk a négerek gólt lőnek, nálatok agyatlanul szabálytalankodnak -
#29110 végén még hülyét is csinálnak belőlünk, 2-0.
nem hiszem el, hogy ezt a gyenge intert se tudtuk megverni. meg lehet baszni már ezt az egészet -
#29109 na még egy néger ;)
ilyen gyenge inter megver minket szégyen -
#29108 ez hihetetlen ott voltak ketten előtte és nem képesek odalépni értelmesen.
másik meg a semmibe felrúgutt labdák. van egy szem csatárunk négy védő között és annak is ívelgetik...még lehet be is jönne nagy szerencsével egy, ha a csatár irányába mennének ezek az ívelések -
#29107 na vezetnek a négerek -
eddie #29106 Nagy gólt lőtt. -
eddie #29105 Diego de gyengén játszik. -
#29104 szerintem poulsen a félidőt végig csuklotta :D vagy lehet csak DP fan (vagy csak őt ismeri egyedül a Juvéból...) -
#29103 Bognár kurva nagy szakértő,1-1,5 éve mikor Várhidi Sissokot a legjobb formában lévő vkp-nak titulálta,megkérdezte,hogy az meg ki? -
#29102 lol ez a faszi a studioban érdekes -
#29101 Egy dolognak örülök. Semmivel sem jobb az Inter. Viszont a kiállítás sajnos több mint valószínű eldönti a mérkőzést :( -
#29100 de akkor hozta volna le Diegot és átállunk 4-3-2 felállásra. Alex teljes szívvel játszott megint, és nem is akárhogyan. simán a lábában volt a meccs.
bíró meg ha nem faszkodik annál a szögletnél akkor nem idegesek a játékosok és nincs Sissoko első sárgája. de mindt tudjuk a fociban nem létezik ha :)
egyébként jogos volt mindkét sárgája
-
#29099 Istenem, Sissoko... Jó játékos, de annyira eszetlenül tud játszani. Akár van sárgája, akár nincs, megy előre ész nélkül.
A bíró mondjuk 1 vicc (bár Momo kiállítása jogos volt). -
#29098 mert rá nem lehet 1 csatáros játékot játszatni,Jakira meg igen -
#29097 jó kérdés -
eddie #29096 De miért Alexet? -
#29095 na megfujják a hazai pályát..