44078
-
#29654 Én arra vagyok kíváncsi, hogy Mourinho után ki lesz az edzőjük, mert elég nagy "teher" lesz rajta, bárki is lesz az. Mert elvégre a vezetőség "el fogja várni" az ismétlést, és azért az nem olyan egyszerű.
Szar kimondani, de megérdemelték. (nem akarok flémet, de azért tudjuk. Moratti....) :DD
-
#29653 Mivel az Inter-topikba nem megyek, ők meg úgyis előfordulnak itt, azt mondom, gratulálok nekik a triplázáshoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de azért ennyi legyen mostmár elég :D
-
#29652 Ja,OK. -
#29651 Friedrichet elengedte a Hertha
Szerintem ingyen nem lenne rossz üzlet. -
#29650 igen, a végére be kéne tenni, hogy most már újból aktívan szerepet vállal a Juventusnál, és minden OK (reméljük) -
#29649 Ott, amikor a koporsót mutatják, akkor ott kérdőjeles módban az van írva, hogy valóban ezt akarta? (átvitt értelemben ilyen temetést/búcsút akart volna?) -
#29648 Természetesen, szokták is mutatni
-
#29647 Nekem ebből a videóból az jött le, hogy úgy állítják be,mintha Pesotto meghalt volna, holott én úgy tudom, túlélte az ugrást.Lehet én értelmeztem rosszul. -
#29646 Elézést, ha valakiben sebeket haszítok fel ezzel a videóval. De akárhányszor megnézem, mindig megkönnyezem egy kicsit.
És amíg ilyen emberek vannak a klub köezelében, addig semmi baj nem érhet minket. És pont emiatt szeretném, ha Cannavaro is innen vonulna vissza. Én soha nem tudtam rá haragudni, főleg azért, amit ebben a videóban tett. És látszik rajta, hogy nem megjátszott.
-
#29645 valóban a szép, vagyis az alázatos, meghalok a pályán játék kötelező lesz jövőre, de mellette szerintem mindenképp kellene egy kupa, vagy olasz, vagy EL, mert ha nem lesz megint semmi, akkor megint új edző, és megint szarakodás,
én stabil Juventust szeretnék, ahol azért váltanak edzőt, mert unalmassá válik vele az állandó siker :D -
#29644 Azt mondom legyen meg jövőre egy jó alap, viszonylag szép játék és egy dobogós helyezés.Az esetleges Olasz Kupa győzelem meg csak hab lenne a tortán:) -
#29643 nyilván, szegény Jaki nem sokat tudott hozzátenni az idei teljesítményhez, de remélem jövőre nem lesz ennyi sérülés, és akkor jönnek az eredmények, ideinél csak jobb lehet, de szerintem már senki nem lenne elégedett egy esetleges 4. vagy 3. hellyel sem, mindenki éhezik -
#29642 Igen, akartam is mondani,hogy én nem átlagban néztem,hanem úgy általában. -
#29641 ja a megelőzte dolgot csak a meccs/gól-ra értettem..., mennyiségileg persze többet lőtt -
#29640 Iaqui egy hajszállal megelőzte, de a lényegen nem változtat, 36 éves lesz idén, és még a k.rva sz.r szezonunkban is mindig tűrhető játékkal rukkolt elő -
#29639 A szezon számokban. Ebből kiderül, hogy mégicsak Capitano volt a legjobb támadó. -
#29638 változott az amerikai túrára utazó keret. Legro és Sissoko nem utazik sérülés miatt.
akik elutaztak:
Manninger, De Ceglie, Grosso, Grygera, Zebina, Candreva, Salihamidzic, Diego, Amauri, Del Piero, Paolucci, Trezeguet, Yago.
utánpótlásból: Alcibiade, Belcastro, Marrone and Esposito.
kölcsönben: Bardi, Bernardini, Brandao, Ekdal and Padoin.
-
#29637 ez kurva jó:D -
#29636 Ez kurva nagy! -
#29635 Cannavaro és a többiek az új NIKE reklámfilmben
-
#29634 "Gigi finoman szólva sem kedveli az intert, most nem fogom megkeresni, de van a jutyubon egy olyan videó ahol Gigi a kapuban együtt ugrál az ultrákkal az "aki nem ugrál az mocskos interes" rigmusra...Hatalmas :)"
Ezt be tudná valaki linkelni?
Szívesen megnézném -
#29633 Na azt hiszem itt elég egyértelmű Buffon. -
#29632 Na,akoor csak ügyesen,nekem 6 vizsgám van, már csak 5 (trgnap voltam Rómából vizsgázni).
On: a Balotellis rész meg kiváló. -
#29631 "Fogta tehát a fenti játékosok DNS-ét, leküldte a pokolba kiigazításra, majd örömmel konstatálta, hogy a visszáruban valóban benne van minden: Balotelli akár lehetne az Inter címerállata is."
-
#29630 -
#29629 lesz 4 vizsgám, a többi tárgy megvan már, ezek közül pénzügy meg gazd.matek II. az amitől jobban tartok. van még eu integráció meg világgazdaságtan, azokat remélem könnyebben magamba tudom erőltetni. de amúgy ilyen rosszul választani mint én...semmi affinitásom nincs a közgázhoz, de lehet jövőre váltok valami "humánabb" szakterületre (német v. még az újságírás érdekel - múltkor publikáltam a FourFourTwo-ban :D) -
#29628 ajjaj. most akkor vagy megvesszük amég olcsó és egyből megy kölcsönbe,vagy a másik verziót ki sem merem ondani -
#29627 irigy kutyák csak :D -
IXEMGabeo #29626 húú elolvastam a többit is nálam ez a sorrend...
1. Bayernes, ez hatalmas lett xD
2. MU
3. Interes
4. Barcelonás szar lett:) -
IXEMGabeo #29625 nagyon tetszik örömmel olvasgatom a Manchesteri rovat sztem a legjobb, ott ugyanis csupa igazság van:) -
#29624 Tacconi kikogyogott egy olyat,hogy leigazoljuk Marchettit.rossz előérzetem támadt. -
#29623 ez valami űberbrutál :D rég röhögtem már ilyen jót.
és minden szava igaz -
#29622 Ennek van másik oldala is úgy szokták, de ez Juve fórum -
wright #29621 Hangsúlyozom abszolút nem szeretnék vitát kelteni-de pár ember biztosan annyit röhög majd mint én...:)
Egy elfogulatlan írás -
#29620 nekem 8 mi lesz, csak ne csesszék el a legjobb embereinket(#29618) és fiatal védőket vegyünk már -
#29619 Diegot azért egy szezon után(bármilyen szar is volt az) nem adnám még el.Melot már inkább. -
#29618 Silva,Robben,Pazzini jöhet,Trez,Amauri,Diego mehet
De nem valószínű,Silva-t a Real vinné,Robben meg lehet maradna a Bayernben.
Én még Cassettinek örülnék a Roma-ból.
Állítólag pénz van,akkor minek akarják Buffont eladni?
Igazából én a következő játékosokat tartanám meg a keretből:
Buffon,Chiellini,Marchisio,Sissoko,Alex,Jaki -
#29617 Off: hogy megy a vizsgaidőszak? -
#29616 kell a francnak Cavani. Pastore+Kjaer így már jó lenne -
#29615 kjaer, silva, pazza jöhet, giot nem adjuk, ahogy gigit se... Robben nekem nemkell, walcottot nemtom...