44078
-
#31658 de szép gólok voltak! remélem elindulunk felfelé mostmár. :D
amennyire lehúztam eddig a csapatot, egyelőre nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon szimpatikus és szerethető játékosok vannak túlnyomórészt nálunk. a képességeikben néhányuk esetében kételkedtem, remélem rámcáfolnak szép lassan. -
#31657 nem láttam a meccset, de az eredmény örömteli. játékunk milyen volt? -
IXEMGabeo #31656 na most nem kiabálom el remélem, de jól látom 0-4 lett a Juve meccs? akkor végre egy kis öröm, Udinese akkor utsó maradt a tabellán -
#31655 Q és Marci góljai élményszámba mentek -
#31654 asszem VB is beleszámít, úgyhogy bukó erősen:DDASD -
#31653 azzal hogy megnyertük a bl-t, nem az első 4 indul még? -
#31652 Na jó, ezt inkább ne. Örülök a mai produkciónak, szép hogy nyertünk, de azért mégiscsak egy középcsapatot vertünk meg és ettől még nem lettünk jobbak. Tehát azt mondom: óvatosan! Reálisan nézzük a dolgokat, a célünk a BL-es helyek vmelyikére odaérni (sajnos ez már csak az első 3-at jelenti). -
#31651 úgy tűnik, nem kell nézni a meccset (én nem láttam), és akkor megy a szekér :) -
#31650 vagy a kis csapatok erősödtek, nem úgy mint angliában ahol 6 gólokat lőnek egy meccsen :D -
#31649 Idén még lehet hogy a Cesena ér oda:) amilyen szar egyelőre a serie A -
#31648 WE...ARE...BACK!!!
-
#31647 akkor a milant be is értétek :D így folytatjátok jobbak lesztek a milannál meg a románál is -
eddie #31646 Jaki 4:0 :) -
#31645 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL (olasz kommentátor :D:D:D)
Jaki, hogy eltette a sarokba:) -
#31644 imádom ezt a 3.gólt:) -
#31643 Ez még mindig lehet 3:3 :DD -
eddie #31642 Krassic 2 gólpassz -
eddie #31641 Na ez még nagyobb volt.Marci 3:0 -
#31640 Persze most nem adja a TV... mondjuk lehet azért vezetünk, mert nem látom. -
eddie #31639 Ez de szép gól volt.2-0:) -
eddie #31638 Mostanában a védők szerzik a góljainkat. -
#31637 self-reklám, bandel htx
köszönjük :) -
#31636 Udinese-Juventus streamek -
Ez volt az. :)
Mondjuk utána talán ki is kaptunk, emlékeim szerint Cassani vágott egy mégnagyobbat...
De lényeg, hogy itt talán Zdenek balbekk volt, jobbon meg Zebina. -
#31634 Mostmár azt mondom, hogy ezt ITT miért nem tudta megcsinálni? -
#31633 Genoa ellen volt -
#31632 ha jól tévedek, amikor valakinek egy kegyetlen nagy gólt akasztott, akkor is balon játszott, de mivel az már régen volt, talán igaz se volt, így nemtom. -
#31631 ettől jobbat nehezebb kihozni belőle, aztán Iaqui remélem észhez tér, és belövi a helyzeteit -
#31630 Camo meg adott egy asszisztot
itt van az utazó keret,ritkán mondok ilyet,de örülök,hogy bekerült Ama
nálam ők kezdenének:Storari-Motta,Chiello,Bonucci,Grygera-Pepe,Melo,Aqua,Krasic-Jaki,Qki
Portieri: 13 Manninger, 30 Storari, 31 Costantino
Difensori: 2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 26 Rinaudo, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero
Centrocampisti: 4 Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 14 Aquilani, 27 Krasic
Attaccanti: 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 18 Quagliarella, 20 Lanzafame, 23 Pepe. -
#31629 Diego ollózott egy gólt a Wolfsburgban. -
#31628 Erre már nem lehet mit mondani. Grygera már eleve szar, ha a posztján játszik. Mi lesz itt, ha balhátvéd lesz? -
#31627 jaja, bár DC eddigi teljesítménye alapján már eleve azon gondolkodtam, hogy Grosso kaphatna még egy esélyt. -
#31626 akkor inkább Grosso -
#31625 egyetértek, kell a megújulás -
#31624 nem.de le lehetne cserélni végre az egész dizájnt úgy ahogy van -
#31623 hihetetlen mi megy..., valaki elátkozta a csapatot
banner nektek bejön? -
#31622 De Ceglie kb 15 napra kidőlt,Zdenek lesz a balhátvéd Udinében.napról napra egyre jobb minden -
#31621 Bár a Barcelonának van a legtöbb szurkolója a világon, szám szerint közel 58 millió, de nem a katalánok szurkolói a legjövedelmezőbbek, ugyanis átlagosan csupán 6.3 €-t fordítanak kedvenc csapatukra egy szezon során.
A Barcelona ősi riválisa, a Real Madrid szurkolói több, mint kétszer ennyit költenek szezononként kedvenceikre, 12.8 €-t személyenként. A legtöbb pénzt az olasz Juventus szurkolói költenek saját csapatukra, átlagosan 15.5 €-val támogatják szezononként szeretett klubjuk működését, legalábbis a német Sports Markt cég szerint. A Juventust a Bayern München követi 14 €-val, a harmadik a Liverpool 13.3 €-val, míg a negyedik az Arsenal 12.9 €-s egy szezonra vonatkozó, átlagos szurkolónkénti bevétellel. A Barcelona népszerűsége ugyanakkor érdekes, közel tízszer több szurkolója van külföldön, mint hazájában.
(juventushungary) -
#31620 A lengyel újságírók az összecsapás előtt kiderítették, hogy Rudnevs gyerekkori kedvence éppen Del Piero, akivel meg is állapodott a lefújást követően.
„Szerettem volna mezt cserélni vele, de azt mondta, erre majd a poznani visszavágón kerítünk sort. Várom a pillanatot! Gyerekként az ő neve szerepelt a mezemen, most már kibírom, amíg hozzájutok az eredetihez.” -
#31619 Delneri :
"Soha nem hibáztatom a sorsot, de egyvalami biztos a tegnapi estével kapcsolatban: bármi elmondható a Juventusról, kivéve azt, hogy a játékosok nem nyújtották a maximumot."
"Sikerült visszajönnünk a két gólos hátrányból, lőttünk egy harmadikat, és talán azért fizettünk meg, mert lőni akartunk egy negyediket is. Mostanában nem mennek jól a dolgok, de a csapat megmutatta, hogy képes talpra állni és hogy jól akar teljesíteni. Nyilvánvalóan elégedetlenek vagyunk az eredménnyel, sajnáljuk a szurkolóinkat, de tudjuk, hogy meggyőztük a szimpatizánsainkat arról, hogy jól akarunk teljesíteni."
"A 93. percben kaptunk egy gólt, az ilyesmi sajnos megtörténik. Óvatosabbnak kell lennünk, tovább kell dolgoznunk, de szerintem a szurkolóink látták, hogy a csapat akart, és hogy szép győzelmet arathatott volna. A csapat jól viseli a nehéz időszakokat, de néha más miatt veszít az ember, és ezen javítanunk kell."
"A problémák mindig ugyanazok: a koncentráció és az önbizalom hiánya a pályán. Ma nem láttam az ellenfél minőségét, sokkal inkább a saját hibáinkat. Ha hibázol az Európa Ligában, nagy árat fizetsz érte. Különös, hiszen a kapusainknak nagyon kevés tennivalója volt ezeken a meccseken."
"Dolgoznunk kell a csapatszellemen, és meg kell tanulnunk kíméletlenebbnek lenni. Nejezen tartjuk az iramot 90 percen keresztül, és dolgoznunk kell a koncentráción is."
(Juventus FC Blog)
blablablabla, inkább maradnátok csendben, komolyan...
Sokat érnek a szurkolók azzal, hogy láthatták, hogy a csapat küzdött, ha egyszer egy szaros lengyel noname csapat ellen 3-3 játszunk :S