Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Akárki akármit mond, a fõ indok Cannavaro kiállítása volt. Ami NEM VOLT jogos 😞

De lehet nézni a többit is.
a, 3. számú kapus véd
b, a középsõ védõ posztján olyan játékosok játszottak emberhátrányban, akik még az életükben nem játszottak ott.
c, sok sérült
d, idióta Zaccheroni lehozza Camoranesit, az egyik olyan játékost, aki képest helyzetet kialakítani, és rombolni is hátul.
e, Fent hagyja Trezeguet, (aki számomra nagy kedvenc még mindig, de amit játszottunk, az neki nem megy, mert õ tipikus befejezõ csatár) ahelyett, hogy hozná Jakit, aki meg tudja tartani a labdát, küzdeni tud, vissza tud lépni, tud passzolni, és igen nem DP-t, mert õt elnyomták volna egyedül.
f, fizikailag nincsen rendben a csapat.
e, mentálisan nem vagyunk rendben.

Ezeket egy csapat nem élhet túl. Ide kell egy normális elnök, egy normális ember az igazolásokhoz, és egy rendes edzõ, akinek komoly tapasztalata van, és aki már elért valamit az életben nemzetközi porondon is.

Sajnálom, hogy ezt kell néznem.....a Világ egyik legjobb csapatát teszik tönkre 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Kiherélték az Öreg Hölgyet:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Ez nem igaz, nem is láttam a meccset, mert azt hittem késõbb lesz, de nem is baj. Ez képtelenség... 😞((

Hajrá Magyarország!

9csöves9
már a 3. hszbe kezdek bele,de rájöttem hogy a fasznak rágódunk már ezen.nem tudunk semmit tenni,csak várni hogy egyszer minden a régi lesz

ami még kiborított a meccs vége felé ez az agyatlan cigánykodás...komolyan mintha a pár évvel ezelötti intert láttam volna egy gyengébb kiadásban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
új vezetõség. egy igazi edzõ. ezek után lehetne kezdeni keretet építeni. nem bánom ha jövõre sem nyerünk semmit, csupán annyit kérek hogy minden fronton mutassunk határozott játékot, és szép lassan kezdjen el összeállni egy olyan keret ami aztán tud trófeákat is nyerni

9csöves9
bármi lesz,szerintem marad Gigi és Chiello is,mint ahogy Marchisio is.alapnak jó...

Grove4
Blancot állítanám középsõvédõnek,és mondjuk ellen Riset vagy Robi Carlost!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
ha nem lesz meg a 4-ik hely,akkor Chiellinitõl és Buffontól búcsúzhatunk(Alex gondolom maradna)
A többiek mehetnek!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
lehet kezd kialudni a tûz belõlük a sok sikertelenség miatt.
nincs egy értelmes edzõ aki szinten és éberen tudja õket tartani minden szinten.
valamint én úgy látom, de lehet tévedek, hogy hatalmas fizikális problémák vannak. a meccsek elején még aránylag szépen megy minden, de a 2. félidõkre rendre teljesen elveszítjük az irányítást a játék felett, csak lézengenek a srácok a pályán.

#28530: kulcsjátékos nem fog távozni nyáron még ezek után sem. fõleg az általad említett 3

Grove4
Blanc egy féreg,és nézétek meg nem fog lemondani,hogy bazsna sünt!!
Kibaszott ideges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!

9csöves9
azon gondolkoztam hogy egyszerûbb lenne lecserélni a nevet,a címert,meg a színeket mint az egész csapatot.aztán indulhatna a piemonti ligában egy Juventus...

ne is érjük el a bl helyet,ide forradalom kell.simán kinézem hogy ez az egész év még nem tette taccsra blanc-t

Grove4
-? az elsõ mondat végén

forzajuve5
nem tudom részletekre mennyire figyeltél, de ilyen baromságokat is osztott:
-Caseres brazíliába utazott orvosi vizsgálatra (mindenki tudja, hogy barcelonában van)
-Giovincot Atom Anti helyett Atom Bolhának hívta 😊

Grove4
Azt nem értem,hogy tavaly azért Partyban voltunk a Chelsea-vel és a bajnokságban is ott voltunk?Mi tudott változni úgy,hogy küzdeni kelljen a 4.(!!) helyért és a Fulhamtõl(!!) 3-1es haza meccs után 4-1 re(!!) kikapni?

Forza Italia
változásokra változásokra....
Mi ezt tudjuk de azok a fasszopo majmok nem akik ott ülnek.
És szerinted ki jönne ide????
Mert az így megy a Bl hely se lesz meg.
Csak nehogy a végén még Buffon, Chiellini és Diego is elmenjen.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BADE
Nyáron az egész csapat 1-2 kivételtõl eltekintve elmehet a picsába.
Zaccheroni-t is most ki kéne vágni!
Kezdeti Trez-t aki képtelen gólt lõni,labdát tartani és 5 perccel a vége elõtt behozza Alexet,bakker ez az edzõ egy világtalan,nem csoda,hogy senkinek sem kellett.
A Siena ellen is lehozta 3-3-nál Alexet,ahelyett,hogy 3 csatárral rohamoztunk volna.

Szégyen!
Ebben a szezonban nem nézek több Juve meccset!
Eddig tûrtem...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
Egyszerûen ezt már nem lehet fogni a bíróra. Egy Fulhamet (elnézést kérek a szurkolóktól, de ugye vannak 'szintek') kutya kötelessége lenne a csapatnak spontán rutinból megverni.

Itt iszonyatosan nagy változásokra van szükség.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
okok keresésére talán még egy egész blogbejegyzés is kevés lenne mert annyit lehetne találni

Grove4
Blanc meg jobb ha elgondolkozik azon,ohgy mi a faszt sikerült elérni az elmúlt nem tudom hány évben,tetves francia geci!!!!!!!!!!!

Forza Italia
Ez a riporter ép csak h nem nyalja ki a Fulhamesek seggét. Hogy a faszba lehet így mérkõzést vezetni???
Az a dolga h lekommentáljon egy meccset nem az h elfogultan böszmeségek sorát nyomja. Most ott lett volna elõtte gera még meg is csókolja. Vicc

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Nah Bíró vs Juventus 4:1.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
Istenem...

EZ SZÁNALMAS. Az egész csapat leszophat de kõkeményen bazmeg, hát nem hiszem el, hogy 3-1 után 4-1re kiszopatnak minket. Ennek a Fulhamnek max becsületgólt lõnie lett volna szabad...

Ennyit érünk, ennyit érnek a kivénhedt hülye játékosok, ennyit ér az egész kibaszott vezetõség...

9csöves9
meg tudjuk mutatni hogy mindig van lejjebb!komolyan ennél durvább meccseket hétrõl hétre megírni nem lehetne,kész kabaré az egész.mindegy,majd jövõre.vagy azután

fino alla fine

Grove4
Fasza,a bíró istennek képzeli magát.

Fabio Capello
MIAFASZEZMÁRBAZDMEG????????

Grove4
MIÉRT ILYEN SZERENCSÉTLEN A CSAPATUNK?????MIÉRT????

Forza Italia
Na mi olyanokra vagyunk képesek amire senki😄
Sztem nyáron ne lepõdjünk meg, ha olyan játékosok jönnek amilyenek eddig.
KALAP SZAROK VAGYUNK ÚGY AHOGY VAGYUNK!!!!!!
eszméletlen. Cannavaro is a nagy rutinjával elmegy a büdös pibe.

forzajuve5
nem megy ez ma nekem, ezt meg 28512-höz akartam 😄

forzajuve5
legjobb a szakmájában<#idiota>

Fabio Capello
csak chimenti.

Grove4
A kommentátor meg szopja már le az egész Fulhamet:S

forzajuve5
ennyi volt. ezt az évet is nulláztuk

WuFraZselic
ez a kapus ez komoly baszki?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
4-1, ez ennyi volt... gratulálok bameg...

banok
én is Gera miatt drukkolok a Fulhamnek 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
Gera miatt drukkol a Fulhamnek

Grove4
Az jogos volt.A kommentátor meg vagy nagyon utálja a Juve-t vagy Fulham drukker.

forzajuve5
az intert mindig mindenért lehet hibáztatni 😄

9csöves9
a 11-es legalább jogos volt?ha már a góljuk meg a kiállítás nem...kb a 30.percig láttam,most szenvedek a sztrímekkel melóhelyen

Grove4
Jójó,ez most nem kell,a legkevésbé most az Inter tehet arról,hogy most ez a meccs így áll,ahogy áll.

WuFraZselic
igen, kezdjük elölrõl...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
seria a-val akkor lett kibaszva amikor kizártak minket, hogy ti lehessetek a kiskirályok

Kaplan
kiesünk bazdmeg, ilyen nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

viszont egy szavunk sem lehet, mert jogos :S
forzajuve5
ez 93-nak akart menni nem neked

forzajuve5
próféta 😄

WuFraZselic
ki ne essetek, mert a serie a-val is kibasztok 😄

Fabio Capello
és ott is a tizi bazmeg....

forzajuve5
még ez is. én feladom

Fabio Capello
hát... eddig jó szarok vagyunk, fõleg a védelem... Érdekes módon Chimenti még semmilyen fatális hibát nem követett el, dehát õt ismerve ziher hogy lesz egy...