44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    összeállítások a bianconeri blogról

De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani, Amauri, A Bíró
    Juventus:
    Storari - Grygera, Chiellini, Bonucci, Grosso - Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe - Del Piero
  • WuFraZselic
    idén még BL-t
  • Mor3llo
    Ebben az évben még a 4. hely is BL-selejtezőt ér olaszhonban. Jövőre viszont nagyon-nagy valószínűséggel már a Bundesliga elveszi azt a helyet:D
  • forzajuve5
    az a baj, hogy Krasicra odaállítanak két embert és így nincs esélye.
    Aquilaninak kellene magát összekapni középen és osztani a pontos passzokat
  • szucsy89
    A 4. hely sajnos már csak EL helyet fog érni, úgyhogy inkább a 3. hely legyen a cél...
  • Trunks
    Nem szoktam ilyet mondani, de valahogy most úgy érzem, hogy kurvára nincs esélyünk. Talán ha Kraszics varázsol, és Toni vhogy gólt szerez. De legalább kettőt kell rúgnunk az x-hez. Az a baj, hogy nagyon úgy néz ki megismétlődik a tavalyi szezon. Mármint az első fele bíztató (közben európai kupában nagy csalódás), a második meg tragikus. Most felajánlaná vki a 4. helyet év végén, rögtön aláírnám. Milant valszeg már nem érjük utol, Laziót és Palermót meg lehet előzni, a Napoli-Roma-Inter hármast nagyon nehéz lesz.
  • Trunks
    Gondolom sérült.
  • Zsolti9014
    sajnos még az. :D de talán sérült.
  • 9csöves9
    állítólag Cataniaban van és segít összeszámolni az elnöknek azt a temérdek pénzt amit kifizettünk érte...

Toninak nagyon nem örülök,bár annak igen,hogy nem őt tervezték Q pótlására,hanem amúgy is jött volna

ma Napoli,kibaszott nehéz lesz szerintem szopunk 3-1-re.ahol nyerhetünk az a két széle,hiszen a Nápoly 3-5-2-ben játszik ahol a kp szélein igazából hátvédek vannak.nem mindig fognak visszaérni Krasiccsal vagy Pepével
  • Grove4
    Martínezzel mi van? Még a mi játékosunk?:D:D
  • Grove4
    A La Gazetta Dello Sport szerint a Juventus 15 millió €-t hajlandó adni az Atléticó Madrid támadójáért, Diego Forlánért.

Igaz, hogy már nem mai gyerek, de Q pótlására jelenlegi helyzetben jó lenne. Más kérdés, hogy ennyiért elengedi e az Atletico.
  • forzajuve5
    Melo 3 meccs eltiltást kapott + 150ezer euró büntetést a vezetőségtől
  • gabber_saviola
    viccnek is rossz lenne.
  • gercse
    Pastore - Ama csere?
  • gabber_saviola
    gyere Ama, én visszavárlak.
  • Trunks
    #32723: héttel és tízzel lejjebb is.

#32724: Szánalmas, ha egy ilyen szinten lévő profi labdarúgónál ez a legfontosabb. Máshol is kereshetett volna évi 3-4 milliót, így meg kap mondjuk 6-ot. Ettől nem lett ez jó döntés. A Cityt sem értem: Adebayor, Tévez, Santa Cruz, Jo, Balotelli, Dzeko...
  • IXEMGabeo
    nem hülye, jó sok pénzt kereshet az araboknál
  • IXEMGabeo
    Toni jó csatár lesz nektek
  • szucsy89
    Én sajnálom valahol, elbaszta a karrierjét a szerencsétlen...
  • Trunks
    Nevetséges ez is. Csalódtam benne is. Csak úgy, mint a vezetőségben. Sokadszor.
  • nono84
    Dzeko a citybe ment....okos döntés....
  • forzajuve5
    majd meglátjuk mi sül ki ebből, de most megint nem tudok optimista lenni (annyira nem, hogy még a bl indulást is féltem).

lehet jobb lett volna visszahívni Trezt :)
  • Trunks
    Vicc ez az 1 EU-n kívüli emberes szabály. Most simán megvehetnénk Adebayort tök olcsón, és mindenki boldog lenne. Így viszont szopunk.
  • Zsolti9014
    vótmá :)

Na jó, bocsi. :D

Amúgy a hivatalos oldalon is fent van már.
  • Fabio Capello
    Ufficsálé a lüketóni
  • gercse
    nem vagyok nagy rajongója, de tűzoltásként nem rossz, csak kevés, kellene még egy csatár
  • Trunks
    Összességében nagyon impresszív Toni mutatója a Serie A-ban: 98 gól/202 meccs. (Amaurié 58/217...) Ugyanakkor mióta visszatért a fritzektől, azóta 7 gól/25 meccs. 2007-ben kellett volna megvennünk, nem most. Viszont ingyen azért még mindig jobb, mint a semmi. Ha bever 8-10 gólt, akkor boldog leszek.
  • paly90
    nem azért de találhattatok volna jobbat is..

Melo 3 meccses eltiltást kapott
  • Trunks
    Ezek után örülni kell majd, ha a BL-es helyek egyike meglesz.

#32710: kéne, persze, de kit és miből? Mindenesetre én bízom De Ceglie visszatérésében, még ha alapból nem is balhátvéd a srác.
  • Forza Italia
    Q ebben az idényben már nem játszhat. jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag. :S na fasza :S:S

Melo meg 3 meccset kapott :S
  • forzajuve5
    kellene kettő szélső védő is aki felfut és a fejére varázsolja a labdát
  • Grove4
    Ezek a nevek :S:O
  • Trunks
    Amaurinál biztos jobb. Fél évre még megoldást is jelenthet, mert ha vki odarakja a fejére, akkor azért elég nagy %-ban gól lesz abból. Tűzoltásra jó lehet. Ettől függetlenül kell még csatár.

Nagyon sajnálom szegény Fabiót, élete formájában volt, élete lehetősége előtt. :((( Nagyon fog hiányozni.
  • Zsolti9014
    amúgy a Tutto kb. kéccázas betűmérettel hozza címlapon, hogy Arriva Toni
  • Zsolti9014
    én csípem a lúkatónit, de mondjuk ha egy 5 évvel hamarabb jön... :D
    Mindegy, inkább ő, mint az a román patkány.
  • 9csöves9
    az a legnagyobb gáz,hogy csatár alapból kellett volna.kíváncsi leszek,így megvesszük e a Napolitól

amúgy kezdhetünk megbarátkozni Lucatonival...
  • Zsolti9014
    szegény srác, pedig nagyon kellene a csapatba. de így tuti kell egy csatár, hacsak nem bízunk mindent Amauri zseniális teljesítményére, és mostani jó formájára. Csak úgy hinti majd a gólokat...
  • Zsolti9014
    mókusnak az erdőtűz. :D ez jó :D

amúgy megmondom őszintén, hogy én régebben nagyon csíptem Barzaglit, még a Palermós korszakában, amikor Zaccardóval meg Grossóval is együtt játszott. Most viszont úgy gondolom, hogy a leigazolása max. arra lenne jó, hogy legyen kit beküldeni, ha sok a sérült. Nem tudom, hogy a másik opció, nevezetesen Agger mennyivel lenne jobb, de ő legalább ballábas, szóval balbekknek is jó.

igazából én minden követ megmozgatnék, hogy a védelembe visszahozzam Balzarettit. mindkét szélen tud játszani, a támadásokkal is szépen felér, a beadásai sem rosszak. Abszolút kulcsembere a Palermónak.
  • 9csöves9
    nabazmeg...a hivatalos bejelentés alapján keresztszalag szakadás,fél év kihagyás is lehet...

nekem egyszer csak megcsavarodott a keresztszalagom,de azzal is 2-3 hónapot kellett kihagynom
  • 9csöves9
    2 hónapot rebesgetnek Q-ról.de kibaszott jó lenne