Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõdik a nagy építkezés....
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Krasic lehet nagy tehetség,ezt mondták az utóbbi idõben elég sok Juve játékosról,aztán mégsem lett belõlük semmi sem
Amúgy Krasic-ot is úgy igazolnánk,hogy majd 1-2 év múlva kezdõ játékos lehet(jövõ játékosa),nekünk most kész játékosok kellenek a jelenlegi helyzetünkben,mert úgy néz ki legalább 6 kezdõ embert igazolnunk kell!
A Juventus középsõ védõje, Giorgio Chiellini közel áll ahhoz, hogy aláírja új szerzõdését az olasz rekordbajnokhoz.
A korábban a Real Madrid és a Manchester City által is figyelt 25 éves játékos az új kontraktus értelmében 3-3.5 millió euró körüli összeget kereshet majd évente.
<#eljen>#eljen>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Krasic kéne és PAZZINI, fõleg ha ezek a kuvaiti negyedosztályos hírek igazak...
És az ellenkezõje is, hogy magasról nagyot lehet esni....
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Krasicot sajnos nálunk nagyobb halak is akarják,a CSKA biztos a lehetõ legtöbbet akarja majd kisajtolni belõle
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és lehet én vagyok az egyetlen itt aki szerint Candreva se való a csapatba. kispadra max jó lenne aztán majd meglátjuk, de állandó kezdõként semmiképp. nekem Candreva olyan mint Molinaro volt, lelkes és hajt egész meccsen, de technikailag nem elég képzett.
végén remélem rámcáfol mindkettõ, de fõleg Candreva 😊
az is igaz, hogy világsztárok érkezését se várhatjuk.
és lehet hanyagolni kellene most ezt a töltsük fel olaszokkal a keretet, mert kevés a piacon az olyan jó olasz játékos akikkel bajnokságot lehetne nyerni. ha már a csapat fele olasz lenne, akkor az nekem jelen pillanatban tökéletesen megfelelne
A Corriere dello Sport szerint a felek már megegyeztek...
A Corriere dello Sport értesülései szerint sikerrel zárult a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta és az Udinese elnöke, Pozzo közötti tárgyalás. A hírek szerint az olasz válogatott szélsõért 12 millió eurót fizetnek a zebrák. De nem csak Pepe kerül Torinóba, hanem a fiatal Antonio Candreva is, aki tavasszal kölcsönben szerepelt a Juventusban. Az olasz újság szerint a zebrák Candreva játékjogának a felét veszik meg 7 millió euróért, pontosabban cserélik el a svéd Albin Ekdalra és az olasz Ciro Immobilére.
A hírek szerint a 27 éves Simone Pepe még azelõtt aláírja 4 évre szóló szerzõdését, hogy elutazna az olasz válogatottal Dél-Afrikába. Az Udinese szélsõje idén 36 mérkõzésen 7 gólt szerzett.
A Juventus francia válogatott támadója, David Trezeguet a dubaji al-Ahlyhoz szerzõdhet– véli a Tuttosport.
és csatlakozom az elõttem szólóhoz. Krasicban ott van a tehetség, remélem sikerül leigazolni
Nem olyan nagyon biztos, hogy jól járnak Benítezzel (ahogy az sem, hogy mi jól járunk Delnerivel), de azért a vezetõség érdeke is, hogy ne csak fos játékosokat igazoljunk, én azért bízok Marottában meg Agnelliben.
Krasic meg szerintem nagy igazolás lenne.
Nekünk Pepe,Krasic,nekik Torres ,Mascherano,Kuyt???
Csak én érzem,hogy szánalmas ez az egész?
Fõleg,hogy úgy volt Benitez hozzánk jön(akkor valszeg ide hozatta volna 1-2 nevesebb játékosát)
Erre megkapjuk Del Nerit,ismeretlen játékosokkal akarunk erõsíteni,egy normális név nem merült még fel.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én még reménykedem azért Krasicban.
de van egy másik extrém ötletem is:
ha jól tudom kb 40 millió Juventus szurkoló van európában plusz ehhez még hozzájön a többi kontinens. namármost ha minden szurkoló adna a klubnak 1 eurót, ami nem egy nagy összeg, akkor maradhat Diego, és meg tudjuk venni az összedobott pénzbõl Agüerot 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ha igen akkor megnézhetjük, hogy vajon mennyire jártunk volna jól vele
ez nagyon jó 😄
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero követheti korábbi csapattársát, Fabio Cannavarót az al-Ahlihoz.
A lap tudni véli továbbá, hogy Del Piero hároméves szerzõdést köthet az arab klubbal, az olasz klasszis évi kétmillió eurós fizetést, egy luxusvillát, egy luxusautót kapna, havonta egyszer fizetnék a repülõútját Olaszországba, valamint 20 mérkõzésenként további 500 ezer euróval növekedne bankszámlája.
A lap tudni véli továbbá, hogy Del Piero hároméves szerzõdést köthet az arab klubbal, az olasz klasszis évi kétmillió eurós fizetést, egy luxusvillát, egy luxusautót kapna, havonta egyszer fizetnék a repülõútját Olaszországba, valamint 20 mérkõzésenként további 500 ezer euróval növekedne bankszámlája.
„Szeretnék segíteni a Juventusnak. Ha az elnökúr beszélni akar errõl velem, akkor állok rendelkezésére.”, mondta az egykori középpályás az Il Giornale-nak. „Meglátjuk, hogy a Juventus mit akar tõlem. Megtiszteltetés lenne a klubbot képviselni nemzetközi szinten.”
Cannavaro a szerzõdése lejárta után,visszatérne valamilyen pozícióba
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
regibarcafan hozzászólásait élvezet olvasni 😊