44078
-
#33020 Mellesleg nézegettem a transfermarktot, a Calciopoli óta alig volt olyan vétel, ami nem tudnék belekötni.
Nem tartom hibának: Brazzo (ingyen), Grygera (csak azért mert ingyen), Jaki (11,3), Mommo (11), Mellberg (ingyen), Manninger (2,5), Toni (ingyen jó), Storari (4,5), Barzagli (300 ezerért jó), Bonucci, Kraszics, meg mondjuk Melo, ha a tavalyi szezont nem nézem annyira. (Aquilani meg Q csak kölcsön ugye).
Persze a baj az, hogy ezek közül 2 cserekapus, 5 meg ingyen, vagy olcsón érkezett kiegészítő ember...
Tehát marad mondjuk 5 értelmes igazolás lassan 5 év alatt.
Emellett szinte csak Nocerinón kerestünk pénzt, mindenki mást bukott játékosként áron alul, vagy pedig értelmetlenül ingyen engedtünk el.
Kiadási oldalon van durván 130 millió euró, a bevételin mondjuk 100.
Ha levonom azokat akiken gyorsan túladtunk, meg akik itt rontják a levegőt feleslegesen, akkor mondjuk tisztán 70 millió az, amit költhettünk volna értelmes játékosokra.
Ezzel szemben mi elengedtünk olyanokat, hogy Balzaretti, Criscito (szélső védelem megoldása?), Mirante (ügyes cserekapus, de neki jobb így az igaz), meg mondjuk még vehetjük ide Palladinót, Miccolit is akár (de ő nem akart már maradni, nem is csoda), Bozsinovot.
Valamint most nézem, hogy 2006 környékén engedtük el ingyen Cassanit a Palermóba (ő is szélsőhátvéd...)
Továbbá két legendánkat, Camót (2 M) és Trezt (ingyen). De milyen már Trezeguet-t ingyen elengedni, amikor ilyen Amaurik rontják itt a levegőt.
Aztán ott van Ekdal, elég tehetséges, ügyes fiatal, de minek vettük meg, ha utána eladtuk, úgy hogy alig volt lehetősége bizonyítani is...
Meg aztán Diegón is baromira megérte 12 milliót bukni, ahelyett, hogy még egy szezont adtunk volna neki. Főleg így, hogy mint kiderült, semmi köze nem volt Dzeko esetleges ideszerződéséhez. Pluszban a Farkasok még Kjaert is elvitték előlünk (ha akartuk őt egyáltalán). Jó, lehet, hogy Diego volt a kulcs Barzagliért! :D
Persze TUDOM én, hogy nem a pénz a lényeg, hanem hogy normálisan kéne igazolni abból ami van, meg azt is tudom, hogy kár ezen így utólag tépelődni. De akkor is kikívánkozott ez. Sajnos sokat agyalok azon, hogy mi lett volna ha.. -
#33019 szerintem ezért írtam, hogy "értelmes embereket" kellene venni. ;) -
#33018 Összesen 19 játékost nevezett Del Neri mester, a nevezettek között van Andrea Barzagli is, aki először tagja a keretnek.
Íme a névsor:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
19 Bonucci
21 Grygera
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
33 Legrottaglie
38 Libertazzi
43 Sorensen
-
#33017 Nem érted meg, hogy majdnem mind1 mennyi pénz áll rendelkezésre? Az elmúlt 3-4 évben lazán elbasztunk legalább 60-80 milliót olyan emberekre, akik nem ide valók. -
#33016 Olvasgatom a híreket, a Samp állítólag vinné Caracciolót most Pazzini helyére. Szerintem így téli igazolásnak tök jó lenne ő ide is. -
#33015 Ja, és még azt tenném hozzá, hogy azzal ne jöjjenek a vezetők, hogy nincs elérhető játékos a piacon.
1. De van, mert nehogymár, ha letettük volna a zsét az asztalra, akkor akár Cassano, akár Pazzini ne akart volna Delnerihez jönni.
2. Ha tényleg nincs elérhető futballista, akkor se b*sszuk ki a pénzt ilyen Martínezekre... -
#33014 ettől tartok én is.
Mondjuk én azt szeretném, ha Delneri maradna, és a valamikorra beígért 150 millió helyett MOST költhetne a csapat mondjuk 50-et. Emellett a selejttől megszabadulni, az így rendelkezésre álló összegből még a télen (ha-ha, hétfőn már 31.) igazolni értelmes embereket. Ezt a szezont akkor már beáldozni, de azért valami EL legyen meg - és akkor jövőre már úgy vághatnánk neki az egésznek, hogy 3 fronton is teljesíteni lehetne!
Persze van még ezen kívül is megoldás, szóval nem ragaszkodnék én ehhez... de azért januárban ettől többet vártam. Szélső védőnk gyakorlatilag nincs, csatár se, erre hoznak egy szem középső bekket... -
#33013 én se tartom rossz edzőnek, ezt már mondtam korábban is, de úgyis ő issza majd meg a levét ennek az egésznek -
#33012 Nem Delnerivel van a gond. Szarból nem lehet várat építeni, ilyen egyszerű az egész. -
#33011 Lippi nem hinném, hogy selejtet vásárolna....bár azért vannak kételyeim. Én Mogginak örülnék. Ő 150 millából konkrétan csodát művelne itt. És jövőre akkor bármire képesek lehetnénk. -
#33010 Lóf*szt nem ér az a 150 millió ha ilyen selejteket vásárolunk belőle... -
#33009 érdekes cikk jelent meg ma több olasz újság oldalán is. állítólag amint kész az új stadion Agnelli egy nagy pénzösszeget szán csapatépítésre (150 millió, ami kicsit abszurd nekem), valamint Lippi lenne a szakmai igazgató és felmerül Spalletti neve edzőnek -
#33008 ha nem veszünk csatárt akkor még az EL helyeken se nagyon kell gondolkodni nemhogy a BL helyeken.
majd megint lesz egy edzőváltás, szerintem már szezon közben, ami nem fogja megoldani a gondokat -
#33007 kedvenc brazil támadótok lehet Genoában köt ki, Preziosi gyűjti a csatárokat :D
azért remélhetőleg nem csak Cassanoval kompatibilis Pazza. szerintem nálatok Krasic vagy akár DP ugyanúgy kitudná szolgálni. bízom benne, hogy nálunk is sikerül valakinek a lábára/fejére tenni a labdákat -
#33006 az úgy lett volna jó, igaz, de azért van egy Kraszicsunk, akire számíthatott volna ő is. Többet érnénk vele, mint Amaurival... -
#33005 Jaki is használhatatlan mostmár. Régen szerettem amikor még képes volt végigjátszani egy szezont. Most meg állandóan sérült és focizni is elfelejtett. Mehet ő is Isten hírével ahova akar. Komolyan ilyen emberek játszanak itt, nevetséges. -
#33004 A tegnapi vizsgálatok alapján Vincenzo Iaquinta jobb térdében lévő ínsérülése kiújult, részletes vizsgálat a mai napon várható.
Manuel Giandonato jobb térde nemrégiben esett át egy műtéten, az elsődleges prognózis szerint 30-45 nap múlva tér vissza. -
#33003 nekünk csak úgy érte volna meg ha hozzuk mellé Cassanot is mert magában Pazzini nem sokra vitte volna szerintem.
interbe lehet újra magára talál és lövi a gólokat -
#33002 Pazzinit elvitte az Inter, azt hiszem 12 misi + Biabiany. Ez azért nekem fáj. Nem igaz, hogy ennyit nem tudtunk volna rááldozni. Ennyire nincs miből? -
#33001 A helyében nagyon elgondolkoznék azon, hogy van-e értelme ennek így. Mondjuk gondolom ha nem is a csúcson, de nem így akart visszavonulni... -
#33000 persze,neki lehet a legszarabb érzés az egész,hiszen ő játszott abban a csapatban is ami a 90-es években volt a világ legjobb csapata is.csak akkor nem tudom érdemes e még évekig folytatni... -
#32999 lehet már ő is belefáradt -
#32998 nekem a tegnapi meccsig megvolt a türelmem és a bizalmam a csapat felé,pedig addig is voltak azért cifra dolgok.hihetetlen,hogy idén is képesek vagyunk 1 hónap alatt mindent tönkre tenni.az,hogy szarul játszottunk az egy dolog,de hogy ennyire lelketlenül tettük mindezt az kurvára kiakaszt.nem akarok egy játékost kivenni meg nyakába várni az egészet,de Alex hozzáállása egyáltalán nem volt méltó ahhoz amit képvisel.önző volt,szart bele az egészbe,pedig csapatkapitányként pont neki kéne űzni hajtani azokat akik nem teszik oda magukat.kicsit csalódtam benne... -
#32997 Moggi tényleg jó lenne. Igaz, hogy egy maffiózó, de az átigazolásokhoz nagyon értett. Én már nagyon várom, hogy véget érjen ez a szezon, mert nagyon déja vu-szerű kezd lenni az egész. Tavaly is egész bíztató volt az ősz, aztán jött a rémálomszerű tavasz... -
#32996 Anyagi kártérítés nem kell Mogginak. Ő megoldja anélkül is. Nekem már az elég lenne, ha visszaadnák az elvett Scudettókat, és nyílvánosan bocsánatot kérne mindenki, aki lecsalózott minket. -
#32995 én ehhez még hozzátenném a szövetség anyagi kártérítését a bundaügy miatt, és akkor tényleg jók lennénk. -
#32994 Az a baj, hogy én egy dologban látom már csak a megoldást.
Deschamps a padra. Moggi pedig vissza.
Lenne itt olyan csapat, aki tud hajtani ezért a mezért. -
#32993 Boldog Szülinapot neki! :) Jó kapus, Krisztusi korba lépve remélem pár évig még jobb lesz -
#32992 Buffonnak ma van a születésnapja, a 33. Isten éltesse sokáig! -
#32991 itt előbb fér be a kezdőbe mint a Chelsea-ben :)
meccset nem láttam, de úgy néz ki én jobban jártam mint azok akik megnézték -
#32990 Jah, és most lehet ez a Piazon gyerek is elgondolkozik azon, hogy tényleg erre van szüksége, hogy ide jöjjön? -
#32989 A végén nem is tudtam, minek szurkoljak. Hogy lőjünk egy gólt, és tovább kelljen nézni ezt a szenvedést még fél órát, vagy inkább ne legyen semmi. Legalább a kupával nem kell már foglalkoznunk. Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga. Legalább nem fog lesérülni még 3 ember a következő kupameccsen. A vicc az egészben, hogy a Roma se tudott/akart(?) focizni, csak nekik van egy jó csatáruk, aki el tud dönteni egy meccset. Nekünk nincs.
A szövetség pedig elgondolkodhatna, hogy mennyi értelme van annak, hogy az egyik ágon a Napoli-Inter-Lazio-Roma-Juve ötös, a másikon meg Palermo-Milan-Samp... -
#32988 Nah. Már látom a holnapi Del Neri, és Marrotta nyilatkozatokat.
Jók voltunk. Érződik a fejlődés. Amauri is jól teljesített, ami bizakodásra adhat okot, hogy még elképzelhető tőle 1 gól ebben a szezonban. Grygera, és Motta is remekeltek...mindenkit megállítottak. Nincs szükségünk senkire, mert minden poszton jók vagyunk. magabiztosak vagyunk, és vággyal teli...de sok az új játékos...csapatépítés folyik, ha nem vennénk észre. Sajnos a talaj is rossz volt, meg eléggé késő este játszottunk, és nem is volt szerencsénk.Viszont tetszik a hozzáállás. De nem baj...előre tekintünk. A Bl hely meglesz.
Nagyjából ezt várom, és ezt is fogjuk kapni :) -
#32987 Teljesen egyetértek. Nevetséges az UEFA rendszere. Ettől függetlenül rég nem látott mélyponton van a Serie A. De attól, hogy az olasz bajnokság színvonala romlott, nem lett jobb a Bundesliga se. -
#32986 hát hallgatnom kellett volna rád... -
#32985 ez mind szép és jó, de ha ezeket vesszük figyelembe akkor a bundesliga a legerősebb a világon:D:D azt pedig te is meg mindenki tudja, hogy nem így van.. egy szar/hibás pontszámítási rendszer miatt előzték meg a rangsorban a serie a-t, de ettől nem lesz erősebb a bundesliga, elég megnézni elmult 10 év bl teljesítményüket, meg azt hogy milyen játékosok játszanak a bundesligába és milyenek a serie a-ba.. lehet hogy megelőzték a serie a-t, de ettől függetlenül egy klasszis játékos/edző nem fog a bundesligába igazolni, ugyanugy a olasz,spanyol,angol hármas közül fog választani.. és ha ezeket a pontokat vesszük figyelembe, akkor a spanyolnál is erősebb liga, meg angolnál is.. -
#32984 Ma basszunk má' oda a Romanak, ha kérhetném! Köszöntem! ^^
Forza!!!! -
#32983 Juventus-Roma streamek
-
#32982 -
#32981 Bertagnoli
Borriello
Brighi
Burdisso G.
Burdisso N.
Cassetti
Castellini
De Rossi
Doni
Greco
Juan
Lobont
Menez
Mexes
Perrotta
Riise
Rosi
Simplicio
Taddei
Vucinic
én a helyedben erre a meccsre nem tennék pénzt,annak ellenére hogy szerintem is továbbjutunk