Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy is valami még is... Nedved utódja? Nedved utódja nem lehet senki. Ahogy Zidane-nak sem volt. Zidane, Zidane, Nedved pedig Nedved. Van hasonlóság és még sincs.
Én mindenképpen bizakodó vagyok. Még csak az elején tartunk, de úgy gondolom és legyen igazam, egy ütõképes, pörgõs, szívvel lélekkel küzdõ csapatot fogunk majd látni. Ámen. 😊
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kicsit meredek lenne azért ha belegondulunk ez az összeg. épül az új stadion, nem szerepelünk következõ évben bl-ben, a meccsekre egyre kevesebb nézõ jár ki.
szerintem jó esetben van 40-50 milla amit igazolásra lehet szánni.
majd augusztus végén kiderül.
ez a Criscito ügy viszont engem is elszomorít. mindig is a kedvenceim közé tartozott. ha haragszik is akkor haragudjon az akkor vezetõségre, a mostani nem tehet arról, hogy azok a barmok kitették a csapatból
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként az elsõ mez az új psg mezének átszerkesztett változata. de nem lenne rossz egyik sem, a fekete az télleg brutál jó lenne : )
(G)io vinco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként kicsit vissza utalva Csöves hsz-ére: és miért szeretne inkább Genoában maradni? már nálunk is ugyan úgy garantált helye lenne a kezdõben... és bár egyelõre nem vagyok túl derû látó, de mégiscsak jobb helye egy játékosnak egy Juvéban mint egy kis Genoa-ban. még nemzetközi szereplés miatt is, még ha jövõre csak EL lesz.
(G)io vinco
Viszont Grosso-t úgy néz ki lehet el tudjuk adni <#nezze>#nezze><#worship>#worship>
plusz
Podolsky-t szóba hozták velünk <#help>#help><#ejnye1>#ejnye1>
1.: A szezon végeztévél hangoztatták, hogy 80 milla van átigazolásokra, és hogy jönnek erõsítések, hát eddig nem túl bíztató a helyzet.
2.:Marotta ígért két meglepetés, HOL VANNAK? (Martínez meg Storari??Na neeeeee)
Mindegy, remélem, hogy õk se arra törekszenek, hogy hogy basszuk szét a csapatot, hanem arra, hogy hogy tegyük ütõképessé.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy õk akarták eladni Diegot...
"Martinez viszont évek óta ebben a bajnokságban játszik, úgyhogy nem értem ezt az idegesítõ szöveget én csak azt mondtam, hogy ne szidjatok már elõre olyan játékost aki idén bizonyított."
Krasic is ugyan úgy bizonyított, sõt magasabb megmérettetésben is (BL). Mellesleg én egy szóval sem mondtam, hogy Krasic=új Nedved. én azt mondtam, hogy ha Martinez ér 12 milliót, akkor Krasic röhögve ér 15-t mert igen, szerintem jövõre húzó ember lenne, de még továbbra sem azt mondom, hogy biztos egybõl ugyan azt a szintet hozná, amit Nedved fénykorában. szóval ez ügyben sem tartozom az "egyesek" -be.
és akkor sem tartozom az általad említett "egyesek"-be, hogy szerintem nagy takarítás kéne... mondtam ilyent?? nem.
a SerieB-s példa pedig nagyon egyszerû: úgy állítod már be te is, hogy "mit károgtok mindenkire itt elsõre, adjunk neki esélyt", hogy ha valakit a SerieB-bõl igazolnánk le, akkor sem adhatnánk az elégedetlenségünknek hangot...
én is nagyon örültem Marotta érkezésének, meg annak amit mondtak, de ahhoz képest mára már eléggé elkanyarodtunk attól a koncepciótól úgy érzem. és a kilátásban lévõ Manfredini és Gallas sem túl meggyõzõ. node majd meglátjuk, de had ne legyen már bûn, ha valaki hangot ad elégedetlenségének.
(G)io vinco
Gigi Buffon úgy döntött, hogy a világbajnokság után megoperáltatja sérült hátát, hogy végleg elmúljanak a gondjai. Ezt maga a kapus jelentette be Dél-Afrikából, amely döntést a Juventus orvosai is javasoltak neki. A felépülés várhatóan 2-3 hónapba telik majd, így a világ legjobb kapusa körülbelül szeptember végén állhat majd be az Öreg Hölgy kapujába. Addig Alex Manninger és a 2009/2010-es Serie A idény legjobb kapusának választott Marco Storari harcolnak majd az egyes számú posztért.
-------
Kicsi az esélye annak, hogy távozzon Trezegol...
A francia L'Equipe szerint Del Neri a sérülések ellenére számít David Trezeguet játékára. "Július 3-án ott kell lennem a felkészükés megkezdésére"- idézi a francia csatárt a napilap. Úgy tûnik tehát, hogy Del Neri mégis bízik a francia csatár góljaiban, vagy esetleg egyetlen kérõje sem tudja kifizetni a 4,5 millió eurós éves fizetését.
Trezeguet 2000-ben érkezett Torinóba, s jelenlegi szerzõdése 2011-ig érvényes.
----
A Secolo di Genova napilap szerint Domenico Criscito és Raffaele Palladino is biztosan a Genoa játékosai maradnak a következõ szezonban. A cikk szerint pénteken délelõtt született meg a megállapodás a grifonik elnöke, Fabrizio Preziosi és a Juve sportigazgatója, Beppe Marotta között. A Genoa 5 millió euróért megveszi a válogatott védõ játékjogának a másik felét is, így Criscito száz százalékig a piros-kékek játékosa lesz. Raffaele Palladinóval más a helyzet, õ még egy évig marad kölcsönben a ligúr tengerparton. Ez a megállapodás lehet a Bonucci-üzlet egyik kulcsa, ugyanis a a Genoa-Bari duó által birtokolt olasz válogatott védõ piros-kék feléért pontosan 5 millió eurót fizethet majd a Juve, azaz tulajdonképpen Criscito játékjogának a felét elcserélik Bonucci játékjogának a felére. Nehezebb lesz a Barival tárgyalni, mert a hírek szerint õk 7 milliót kérnének Bonucci második feléért, míg a Juve Sergio Almirónt adni oda végleg a déli csapatnak, valamint Paolucci felét is.
Domenico Criscito egyébként nem nyújtott maradandó teljesítményt az olasz válogatott Paraguay elleni mérkõzésén.
(Zebraportál)
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=62993
Viszont a tuttomercatoweb.com-on van ennél frisebb cikk is
Krasic-Juve: there is still hope! címmel TuttoJuve-rõl átvéve
Martínez egy technikailag nagyon képzett játékos, a széleken hihetetlen sebességgel közlekedik, s általában meg is veri a védõjét. Rúgótechnicája is kiváló, s a fejjátéka sem rossz. A Catania 4-3-3-as játékrendszerében általában a jobb szélen kapott helyet, de csatárként is többször helyt állt. Az uruguayi válogatottban általában a széleken számítanak rá, ahol eddig 18-szor lépett pályára, s 3 gólt szerzett. Olaszországba igazolása elõtt a Montevideo Wanderers és a Nacional de Montevideo csapataiban szerepelt. 2007-ben igazolt Cataniába, akik a Valenciát elõzték meg a játékos megszerzésével. A 2009/2010-es szezonban mutatta meg magát igazán az olasz bajnokságban, 25 mérkõzésen 9 gólt szerzett. "Szeretek cselezni, egyszerûen képtelen vagyok abbahagyni, ha van nálam egy labda. Én így, boldogan szeretek focizni" - olvasható egy régebbi nyilatkozatában.
--------------------------------------------------------------------------------
Jó, ok, jöjjön Martínez, legyen itt nagy játékos, kövessük meg magunkat, csak az a kibaszott 12M ára nem lenne!!!Nagyon remélem, hogy nem ennyiért jön.
Mint ahogy arról se, hogy ne vegyük meg Krasic-ot
De mivel nem kívánok egy Juve-sel vitatkozni maradjunk abban, hogy az átigazolási szezon végén illetve a bajnokság kezdetekor felajánlok egy fogadást.
Azért csak akkor mivel én még mindig hiányolom a jó szélsõ védõket
illetve bármi közbejöhet pl kapus fronton és szeretném tudni a végleges kereteket.
Szval addig maradjunk abban, hogy más a véleményem.
De pont ez jön le ezekbõl a dumákból, hogy ez a kulcskérdés
És teljesen úgy van beállítva, hogy Krasic vagy Martinez
És Krasic-nál a szarakodást nem mi csináljuk hanem az orosz csapat
City 18 milliót ajánlott, ezért szarakodnak az áron.
Tavaly lehet megvettük volna jó drágán aztán utánna szívjuk a fogunkat, hogy miért nem megy neki az olasz bajnokságban.
Martinez viszont évek óta ebben a bajnokságban játszik, úgyhogy nem értem ezt az idegesítõ szöveget én csak azt mondtam, hogy ne szidjatok már elõre olyan játékost aki idén bizonyított.
Szerinted Krasic idejöve rögtön húzó ember lenne?
Lehet Nedvedhez hasonlítják, de ha olyan jó játékos is
Nedved 2001-ben olasz bajnokságból jöve ugye Zidane pótlására
rögtön jó volt?
Egyeseket nagyon elvisz ez a hasonló Nedvedhez való szöveg azt hiszik egybõl idejön és húzóember lesz. Bár lenne így.
A koncepció nem teljesen új csapat építése, szinte ugyanez a csapat
tavalyaletõtt 2 helyen végzett azt hiszem 74 pontal és ugye "elvileg" tavaly erõsödtünk, közben mindenki tudja mi történt.
Látom, hogy egyeseknek ez nem tetszik teljes nagytakarítást szeretnének, de ez ennyibõl ennyi idõ alatt nem lehetséges.
Ezt a SerieB-s példát nem teljesen értem Catania tudtommal simán bent maradt az elsõ osztályban.
Játékost meg ugye akkor lehet eladni, ha van értük jelentkezõ nem úgy van, hogy jól kiteregetjük kártyáinkat leszarozzuk õket aztán vigyétek. Jóhogy nem kapkodnak Zebina-k, és Grygera - k után hanem olyanokat vinnének akik jó szezont futottak mint pl Giorgio.
Szerintem Marotta tudja a dolgát, de ha nem tetszik tessék elõre károgni.
Én viszont úgy érzem jó csapatunk lesz újra.
Most össze kell rakni egy masszív küzdeni tudó Juve szívû csapatot, aki a kiscsapatokat simán meg tudja verni és rangadókat is nyer aztán ha megvan az alap csapat és jönnek az eredmények akkor lehet majd sztárokat is igazolni.
(G)io vinco
tisztában van vele mindenki (vagy mondjuk úgy, hogy a többség, mert páran azét eléggé elvarázsolt világban élnek a Juve költségvetését illetõen), hogy nem fogunk világsztárok sorát leigazolni, de 1-2 ilyen Krasic féle húzó emberek azért elkellenének!
és lehet azzal jönni, hogy anno Camo meg XY sem világsztárként érkezett, igen ám, de mellette voltak akkor akik vitték a csapatot, majd idõvel az õ helyüket vették át! most meg az a nagy helyzet, hogy nekik kellene vinni már is a csapatot majd és ha nem is Scudetto gyõztes, de minimum dobogós helyet elérni, amit meg úgysem fognak tudni, ehhez nem kell nagy jós tehetségekbe esni. mert akikben véletlen felfedezhetõ némi tehetségi szikra, akikre lehetne építeni (Cáceres, Candreva, Gio, Criscito) õ rájuk meg valamiért drágálljuk még a 8 milliókat is... és folyamatosan nézzük végig, ahogy õk szépen mennek, majd a kezdeti ígéretek helyett meg kapunk amit kapunk, a lényeg hogy Agnelli már elõre burkoltan elnézést kér(bár akkor már kezdhette volna ezzel a levéllel kinevezése napján is... nem úgy hogy levágok 80 millát az asztalra aztán nekiugrunk a mercatonak), szóval ha egy SerieB-s csapatból vásárolunk is be, vágjuk hozzá jópofát, mert különben is az a bölcs felnõtt viselkedés. arról nem beszélve, hogy mellette már réges rég emlegetik Camo, Trez, Poulsen, Sissoko esetleges távozását (jó lehet többnyire kamu hírek ezek), de akkor is még véletlenül sem Zebia, Grygera nevével kezdõdik a névsor, sõt mifene, az õ távozásukról szó sincs! végülis a 6.-7. helyet tudjuk velük is hozni, ok, nem elégedetlenkedek, hanem bizakodva várom a következõ szezont.
(G)io vinco
Egyébként õis benne volt a poliban vele együtt vizsgálták a szerepét
Gondolom ismerõs az arca 😛
(nem tudom)
„Megtiszteltetés, hogy a Juventusnál lehetünk, valamint, hogy olyan klubok érdeklõdnek Giorgio iránt, mint a Manchester United és a Real Madrid.”, mondta Lippi. „Úgy döntöttünk, hogy a világbajnokság végéig nem beszélünk az átigazolási piacról. Csak ezután fogunk reflektálni. Giorgio két évvel ezelõtt kötött utoljára szerzõdést a Juventussal: akkor még fiatal volt és két, magas szinten eltöltött, szezon után eljött az ideje annak, hogy nagy játékoshoz méltó kontraktust kapjon. A vezetõség nem sieteti a dolgokat. Most minden stagnál. Meglátjuk, mi lesz.”
www.football-italia.net
Azt úgysem tudnánk.
Trez- Amauri mehetne, Alexnak még van 2-3 éve (inkább 2)
Jaki még maradhat tovább egy kicsit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!