Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Én meg egy jó szélsõ védõnek !
9csöves9
Dzeko úgy néz ki aláír a Citybe.amúgy sem hinném,hogy veszünk csatárt,ugyanis eredetileg Martinez is az,Trez a legfrissebb hírek szerin pedig marad.Amauri,Jaki,Alex meg tuti

én azért örülnék egy gyors,játszani tudó csatárnak...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
derékba kicsit szûkös 😄

Breki33
egyébként, hogy tetszik az új zakó? P

Fabio Capello
helyes, szólj az õrségnek, hogy 25 korbácsütést neki 😄😄

Grove4
Jaja, eszem megáll, hogy megint szünetet kapott, a múltkor is kiborított 2 zsák cementet, megyek intézkedem. xD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
zsánklód húzzon vissza maltert lapátolni a stadionhoz <#hehe>

Breki33
szerintem teljesen korrekt <#eljen><#papakacsint>
Breki33
Az aki ezt írta szerintem nem sokszor láthatta játszani.

Ki lett találva hogy Krasic a megváltó Martinezt meg nem ismerjük ezért õ biztos roszabb.

Grove4
Andrea Agnelli nyílt levele a szurkolókhoz

Kedves Szurkolók,

Egy hónap telt el, mióta a Juventus elnöke lettem. Sokan bátorítottatok, hittetek bennem, támogattatok, és ezért nagyon hálás vagyok.

A futball - fõleg a nyári hónapokban - szavakból, interjúkból, elképzelésekbõl, és gyakran illúziókból áll. Hiszem, hogy az álmokat mindig a valóságnak és õszinteségnek kell körülvennie, ezért úgy döntöttem, hogy a honlapunkon keresztül hozzátok fordulok, hogy az elkövetkezõ hónapok feladatiról, céljairól beszéljek.

A csapat mindannyiunk szenvedélye, tevékenységünk és elkötelezettségünk legfõbb meghatározója. Éppen ezért a nyári legnagyobb igazolásunk - minden kétséget kizáróan - Giuseppe Marotta, aki remek szakember, kiválóan ismeri az átigazolási piacot és tökéletesen tisztában van egy sport klub vezetésének komplex feladataival.

Jean-Claude Blanc és én minden támogatást megadunk majd neki, hogy augusztus végére harcképes csapatot bocsáthasson új edzõnk rendelkezésére. Del Neri feladata lesz, hogy újra kultúrát és fegyelmet vigyen a játékosok öltözõjébe.

Az elmúlt években kiépített, riválisoktól való különbségünk fenntartása komplex szemléletet igényel, de tudjuk, hogy profizmussal és hittel olyan csapatot építhetünk, mely bármely ellenféllel felveszi a versenyt.

A klub vezetése - melyet a csapat másik felének tekintek - változásokon megy keresztül. Mindannyian azon dolgozunk, hogy biztosítani tudjuk a gazdasági stabilitást és a csapat versenyképességét. Ami engem illet, mindent beleadok majd, hogy minden fronton helytálljak.

A fentieken kívül szeretném, ha tudnátok, hogy - hozzátok hasonlóan - én is nagyon várom, hogy meghozzák döntésüket a sportbírósági hatóságok, és bebizonyosodjon, hogy mindenkire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Amíg ez meg nem történik, folyamatosan hallatni fogom a hangomat a Lega Calcio és az Olasz Labdarúgó Szövetség ülésein.

A nyár már itt van, mindenkinek nyugodt és kellemes pihenést kívánok! Találkozzunk a stadionban!

Andrea Agnelli

----------------------------------------------------------------------------------

Csak nekem tûnik úgy, hogy ez elõre történõ mentegetõzés?
Legnagyobb igazolás Marotta, õ fog játszani? (nyílván tudom mire értette, de...)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Én meg szégyeltem magam, hogy miért nem ugrik be ki õ 😛
Breki33
Attól még jó játékos és a tavalyi idénye jól sikerült 9 gólt lõtt
ami szerintem a posztján jónak számit
nem véletlen érdeklõdtek iránta angliából.

Szval én nem nevezném nevesincs játékosnak

Márciusban a managere ezt nyilatkozta róla

„Olyan labdarúgóról van szó, aki több poszton is bevethetõ. Nem értem, hogy Olaszországban mért nem figyeltek fel rá a nagy klubok. Mindannyian láttuk, hogyan játszott az Inter ellen, félek, hogy Olaszország megint elveszít egy kitûnõ játékost. Ugyan érdeklõdött néhány olasz klub, de jelenleg a Manchester Cityvel folytatunk tárgyalásokat"

Szerencsére Marotta jobban ismeri az olasz mezõnyt mint te :-)
Szerintem jól járunk vele pont ilyen több poszton is bevethetõ játékosra van szükségunk aki Catania egyik motorja volt és melette elég gólerõs is.

Ja és jól táncol 😛

Fabio Capello
"A 33 éves kapus az elsõ számú hálóõr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. "

MANNINGER!MANNINGER!MANNINGER! Én max õt vagyok hajlandó mint buffon helyettesét látni...

bakkerman
12 millió? még a nevét nem hallottam a gyereknek :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
Inter nevelést vesztek?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Szeva 😊 Igen, köszönöm, professzor a helyes kifejezés. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
szerintem Mimmo esetében már rég arról szól a történet,hogy õ nem akar idejönni.más logikus magyarázatot nem látok rá,hogy miért nem hoztuk még vissza.ha viszont így van,akkor nem is kell

Zsolti9014
Én annak nem örülök, hogy Criscitót nem akarják visszahozni, valamint kapusnak megint kölcsön lehetett volna venni Abbiatit. 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
Poulsen cserének maradhatna, a többi mehet.

9csöves9
úgy hírlik,most már a távozók névsorát is bõvítené a klub,Tiago,Grosso(Atleti)Trez(USA),Poulsen(Galata) került terítékre

Grove4
Játékosinvázió a Juventusba!
JuveAgnelli 2010.06.18. 23:24

Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.

Jorge Martínez - aki óriási meglepetésre maradt ki Oscar Tabárez vb-keretébõl - szélsõként és klasszikus befejezõcsatárként is megállja a helyét, nagy erõssége lehet az új Juventusnak.

Pietro Lo Monaco sportigazgató ugyan hangsúlyozta, amíg nem történt aláírás, addig bármi elõfordulhat a játékospiacon, de nem valószínû, hogy visszakoznának a torinóiak, ha már megnyerték a 27 éves futballista kegyeiért folyó gyilkos küzdelmet a Lazióval szemben.

A Corriere dello Sport már azt is bejelentette: a következõ szezontól a Juventusban kergeti a labdát Leonardo Bonucci. Õ Martínezzel ellentétben kint van a vébén, de egyelõre nem sikerült Marcello Lippi bizalmába férkõznie. A 23 éves labdarúgó szerzõdtetése egy hét múlva lehet hivatalos. Bonucci a Bari és a Genoa közös játékosa, a hírek szerint mindkét klubbal sikerült megegyezniük a Zebráknak. A torinói egyesület cserébe a ligúriaiaknál "hagyja" Domenico Criscito játékjogát és Raffaele Palladinóénak a felét, míg a Barit Sergio Almirónnal és két millió euróval vigasztalja.

Bár a hivatalos megerõsítésre még várni kell, immáron azt is biztosra vehetjük, hogy Marco Storari a következõ szezontól a Juventus csapatát erõsíti. A 33 éves kapus az elsõ számú hálóõr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. Négy és fél millió eurót fizetnek érte a piros-feketéknek. A szerzõdés aláírása már csak formalitás.

Az igazi nagy durranás Milosz Kraszics Torinóba költöztetése lenne, a szerb válogatott és a CSZKA Moszkva jobbszélsõjének ügyében 15 millió eurónál találkozhatnak az álláspontok - tudta meg a Tuttosport.

És akkor még nem szóltunk William Gallasról, akit ingyen igazolna le az olasz rekordbajnok.

9csöves9
Szeva Pavel!

(Professzor volt egyébként a beceneve,nem Doktor😊 )

9csöves9
nekem is Almiron ugrott be rögtön

Grove4
Én értem.

Válaszom szintén egy fórumidézet:

"Sztem meg hagyjuk már ezt a "nincs neve attól még lehet nagy játékos" szöveget mert az ellenkezõjére is van bõven példa/Knezevic, Almiron, Oliveira, stb./
Én semmit nem látok ebben a gyerekben, de ettõl még lehet jó.
Krasic helyett viszont vicces......."

<#vigyor2>
Azt is értem, hogy nem nagyon láttam/láttuk játszani, de mondom majd a következõ szezon választ ad mindenre, azért remélem nem Martínez volt az a hatalmas meglepetés.

sok az a 12 milko Martínezért rafinált ez a Catania...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
oda oda 😊

Kíváncsi vagyok Lippi változtat-e a köv. meccsre a csapaton, bár jóval gyengébb lesz az ellenfél, így mindenképp nyerni kell, de én Pazzinit mindenképp betenném elõre, Gila semmit nem csinál

Breki33
<#eljen>
gercse
Régi szép idõk, remélem tényleg elindulunk felfelé, és megmutatjuk, hogy a Juventus hova való 😊

Igen Õ volt a Doktor. 😊

Breki33
Breki33
szerintem is
Breki33
Igen énis erre gondoltam.

Doktor Úr most nem ugrik be kicsoda Angelo-ra gondolsz?
mondjuk õ kiskatona volt
Jó kis DI Vaio, oyan sprinteket tudott levágni, csak sajnos hangulatember volt 😊

Talán elfogult vagyok, de egy ALex ha 30 percre is de belefért volna a VB keretbe 😊

Emlékszem bizony még Tacsira 😊 Pitbullra, Doktor Úrra, Iulianora, de még folytathatnám. Egyikük sem volt világsztár. De szívvel lélekkel játszottak a pályán, ezáltal és tudásukkal kiemelkedtek az úgy mond világsztárok közül.

Breki33
üdv

de meg kell mondjam Cassano-t, Miccoli-t kivihetted volna a VB-re <#hehe><#smile>
Breki33
Juventushungaryról egy hozzászólás

"KÖNYÖRGÖM! Ugyanez volt a Pepés hírnél is!
-"Jaj kiez", "Noname senki", "nem Juve szintû"
De bezzeg mikor megláttátok, hogy játszik a válogatottban már mindjárt más volt a véleményetek.
-"Nem is rossz", "abszolút jó vétel volt", "jól járunk vele"

MIELÕTT VALAKIT LEÍRNÁTOK, ELÕTTE NEM ÁRTANA MEGNÉZNI, HOGY HOGYIS JÁTSZIK!! Szerintetek a vezetõség célja, hogy minél bénább embereket hozzanak? NEM...

Légyszíves mielõtt leírnátok egy játékost, nézzétek már meg, hogy hogy játszik!!
Majd olyan december környékén nyugodtan fikázhatjátok de ne most -.-

tipikus magyar mentalitás... csak a fikázás és semmi más..."
Köszi és Üdv 😊

Breki33
én erre a mondatra céloztam

"Ki mondta h a Krasics gyerek jobban bevállna mint az évek óta a Serie A-ban játszó Martinez gyerek?"

Kicsit olyan érzésem kezd lenni, hogy egyesek mint megváltóra úgy gondolnak Krasic-ra, holott bevallottan nem is ismerik Martinezt
Kicsit manager játékra kezd ez hasonlítani.

Na még egy kis izelítõ :-)

Nekünk most posztokra kell igazolnunk megfelelõ emberek és szerintem Marrotta jó úton halad, vagy újra Amauri, Melo stb "sztárokat" akartok méregdrágán, hogy utánna ne tudjunk megszabadulni tõlük?

Grove4
OK,majd elválik kinek lesz igaza...

Én elismerem, hogy nem (csak) sztárokat kell venni, de azért tartsuk észben a minõséget is. a Következõ szezon mindenre választ ad majd. Személy szerint én ( és szerintem senki sem tudna) alig tudnék elviselni még egy ilyen szezont.

Breki33
Grove4
Ha Krasic emiatt nem jön nem tudom mit csinálok...

Breki33
" de nem egyértelmû, milyen összegben állapodtak meg a szélsõ árát illetõen. Annyit lehet biztosan tudni, hogy a Catania 12 millió eurót szeretett volna kapni a játékosért."
Breki33
Hello itt is <#wave><#eljen>
Grove4
Nem ismerem annyira ezt a Martínez gyereket, de nehogy már 12 M eu ért igazoljuk le, lehet engem fikázni, de a vezetõségnek ennyit a nagy igazolás-terveirõl.

forzajuve5
tuttosporton olvastam, de ezt most kivételesen elhiszem, mert a Catania elnöke is nyilatkozik. azért nem hinném, hogy már nyilatkozatokat is gyártanak tuttoék

egyedül az ár amit én is soknak tartok, de az majd úgyis kiderül ha megtörténik a hivatalos bejelentés

nono84
Annyit én is sokallok érte....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
kicsit én is sokallom érte...de játsszon jól, és akkor nem érdekel

Forza Italia
12 m euro????? Ne baszzatok ki velem. Ezt nem hiszem el. Hol ér az 12 m???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
megvettük Martinezt 12 millió euróért. hivatalos bejelentés hétfõn lesz

Teljesen egyetértek én is.

Üdv:

Pavel Nedved