Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azért örülnék egy gyors,játszani tudó csatárnak...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ki lett találva hogy Krasic a megváltó Martinezt meg nem ismerjük ezért õ biztos roszabb.
Kedves Szurkolók,
Egy hónap telt el, mióta a Juventus elnöke lettem. Sokan bátorítottatok, hittetek bennem, támogattatok, és ezért nagyon hálás vagyok.
A futball - fõleg a nyári hónapokban - szavakból, interjúkból, elképzelésekbõl, és gyakran illúziókból áll. Hiszem, hogy az álmokat mindig a valóságnak és õszinteségnek kell körülvennie, ezért úgy döntöttem, hogy a honlapunkon keresztül hozzátok fordulok, hogy az elkövetkezõ hónapok feladatiról, céljairól beszéljek.
A csapat mindannyiunk szenvedélye, tevékenységünk és elkötelezettségünk legfõbb meghatározója. Éppen ezért a nyári legnagyobb igazolásunk - minden kétséget kizáróan - Giuseppe Marotta, aki remek szakember, kiválóan ismeri az átigazolási piacot és tökéletesen tisztában van egy sport klub vezetésének komplex feladataival.
Jean-Claude Blanc és én minden támogatást megadunk majd neki, hogy augusztus végére harcképes csapatot bocsáthasson új edzõnk rendelkezésére. Del Neri feladata lesz, hogy újra kultúrát és fegyelmet vigyen a játékosok öltözõjébe.
Az elmúlt években kiépített, riválisoktól való különbségünk fenntartása komplex szemléletet igényel, de tudjuk, hogy profizmussal és hittel olyan csapatot építhetünk, mely bármely ellenféllel felveszi a versenyt.
A klub vezetése - melyet a csapat másik felének tekintek - változásokon megy keresztül. Mindannyian azon dolgozunk, hogy biztosítani tudjuk a gazdasági stabilitást és a csapat versenyképességét. Ami engem illet, mindent beleadok majd, hogy minden fronton helytálljak.
A fentieken kívül szeretném, ha tudnátok, hogy - hozzátok hasonlóan - én is nagyon várom, hogy meghozzák döntésüket a sportbírósági hatóságok, és bebizonyosodjon, hogy mindenkire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Amíg ez meg nem történik, folyamatosan hallatni fogom a hangomat a Lega Calcio és az Olasz Labdarúgó Szövetség ülésein.
A nyár már itt van, mindenkinek nyugodt és kellemes pihenést kívánok! Találkozzunk a stadionban!
Andrea Agnelli
----------------------------------------------------------------------------------
Csak nekem tûnik úgy, hogy ez elõre történõ mentegetõzés?
Legnagyobb igazolás Marotta, õ fog játszani? (nyílván tudom mire értette, de...)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ami szerintem a posztján jónak számit
nem véletlen érdeklõdtek iránta angliából.
Szval én nem nevezném nevesincs játékosnak
Márciusban a managere ezt nyilatkozta róla
„Olyan labdarúgóról van szó, aki több poszton is bevethetõ. Nem értem, hogy Olaszországban mért nem figyeltek fel rá a nagy klubok. Mindannyian láttuk, hogyan játszott az Inter ellen, félek, hogy Olaszország megint elveszít egy kitûnõ játékost. Ugyan érdeklõdött néhány olasz klub, de jelenleg a Manchester Cityvel folytatunk tárgyalásokat"
Szerencsére Marotta jobban ismeri az olasz mezõnyt mint te :-)
Szerintem jól járunk vele pont ilyen több poszton is bevethetõ játékosra van szükségunk aki Catania egyik motorja volt és melette elég gólerõs is.
Ja és jól táncol 😛
MANNINGER!MANNINGER!MANNINGER! Én max õt vagyok hajlandó mint buffon helyettesét látni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Hajrá Magyarország!
JuveAgnelli 2010.06.18. 23:24
Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.
Jorge Martínez - aki óriási meglepetésre maradt ki Oscar Tabárez vb-keretébõl - szélsõként és klasszikus befejezõcsatárként is megállja a helyét, nagy erõssége lehet az új Juventusnak.
Pietro Lo Monaco sportigazgató ugyan hangsúlyozta, amíg nem történt aláírás, addig bármi elõfordulhat a játékospiacon, de nem valószínû, hogy visszakoznának a torinóiak, ha már megnyerték a 27 éves futballista kegyeiért folyó gyilkos küzdelmet a Lazióval szemben.
A Corriere dello Sport már azt is bejelentette: a következõ szezontól a Juventusban kergeti a labdát Leonardo Bonucci. Õ Martínezzel ellentétben kint van a vébén, de egyelõre nem sikerült Marcello Lippi bizalmába férkõznie. A 23 éves labdarúgó szerzõdtetése egy hét múlva lehet hivatalos. Bonucci a Bari és a Genoa közös játékosa, a hírek szerint mindkét klubbal sikerült megegyezniük a Zebráknak. A torinói egyesület cserébe a ligúriaiaknál "hagyja" Domenico Criscito játékjogát és Raffaele Palladinóénak a felét, míg a Barit Sergio Almirónnal és két millió euróval vigasztalja.
Bár a hivatalos megerõsítésre még várni kell, immáron azt is biztosra vehetjük, hogy Marco Storari a következõ szezontól a Juventus csapatát erõsíti. A 33 éves kapus az elsõ számú hálóõr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. Négy és fél millió eurót fizetnek érte a piros-feketéknek. A szerzõdés aláírása már csak formalitás.
Az igazi nagy durranás Milosz Kraszics Torinóba költöztetése lenne, a szerb válogatott és a CSZKA Moszkva jobbszélsõjének ügyében 15 millió eurónál találkozhatnak az álláspontok - tudta meg a Tuttosport.
És akkor még nem szóltunk William Gallasról, akit ingyen igazolna le az olasz rekordbajnok.
(Professzor volt egyébként a beceneve,nem Doktor😊 )
Válaszom szintén egy fórumidézet:
"Sztem meg hagyjuk már ezt a "nincs neve attól még lehet nagy játékos" szöveget mert az ellenkezõjére is van bõven példa/Knezevic, Almiron, Oliveira, stb./
Én semmit nem látok ebben a gyerekben, de ettõl még lehet jó.
Krasic helyett viszont vicces......."
<#vigyor2>#vigyor2>
Azt is értem, hogy nem nagyon láttam/láttuk játszani, de mondom majd a következõ szezon választ ad mindenre, azért remélem nem Martínez volt az a hatalmas meglepetés.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kíváncsi vagyok Lippi változtat-e a köv. meccsre a csapaton, bár jóval gyengébb lesz az ellenfél, így mindenképp nyerni kell, de én Pazzinit mindenképp betenném elõre, Gila semmit nem csinál
Doktor Úr most nem ugrik be kicsoda Angelo-ra gondolsz?
mondjuk õ kiskatona volt
Talán elfogult vagyok, de egy ALex ha 30 percre is de belefért volna a VB keretbe 😊
de meg kell mondjam Cassano-t, Miccoli-t kivihetted volna a VB-re <#hehe>#hehe><#smile>#smile>
"KÖNYÖRGÖM! Ugyanez volt a Pepés hírnél is!
-"Jaj kiez", "Noname senki", "nem Juve szintû"
De bezzeg mikor megláttátok, hogy játszik a válogatottban már mindjárt más volt a véleményetek.
-"Nem is rossz", "abszolút jó vétel volt", "jól járunk vele"
MIELÕTT VALAKIT LEÍRNÁTOK, ELÕTTE NEM ÁRTANA MEGNÉZNI, HOGY HOGYIS JÁTSZIK!! Szerintetek a vezetõség célja, hogy minél bénább embereket hozzanak? NEM...
Légyszíves mielõtt leírnátok egy játékost, nézzétek már meg, hogy hogy játszik!!
Majd olyan december környékén nyugodtan fikázhatjátok de ne most -.-
tipikus magyar mentalitás... csak a fikázás és semmi más..."
"Ki mondta h a Krasics gyerek jobban bevállna mint az évek óta a Serie A-ban játszó Martinez gyerek?"
Kicsit olyan érzésem kezd lenni, hogy egyesek mint megváltóra úgy gondolnak Krasic-ra, holott bevallottan nem is ismerik Martinezt
Kicsit manager játékra kezd ez hasonlítani.
Na még egy kis izelítõ :-)
Nekünk most posztokra kell igazolnunk megfelelõ emberek és szerintem Marrotta jó úton halad, vagy újra Amauri, Melo stb "sztárokat" akartok méregdrágán, hogy utánna ne tudjunk megszabadulni tõlük?
Én elismerem, hogy nem (csak) sztárokat kell venni, de azért tartsuk észben a minõséget is. a Következõ szezon mindenre választ ad majd. Személy szerint én ( és szerintem senki sem tudna) alig tudnék elviselni még egy ilyen szezont.
egyedül az ár amit én is soknak tartok, de az majd úgyis kiderül ha megtörténik a hivatalos bejelentés
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Üdv:
Pavel Nedved