44078
-
#33060 Mostanában már a lélek sem visz rá, hogy megnézzek egy meccset, annyira frusztrál ez a helyzet, tegnap pont Marci góljánál kapcsoltam oda, mondom legalább egy jó teljesítmény sikerülhetne végre, erre pár perc múlva visszakapcsolok és 1-1, arról már nem is érdemes szót ejtenem, hogy neten megnéztem a végeredményt 1-2, oks grat.
Nem fordulok el a csapattól, mert ez a Juventus is a Juventus, de hihetetlen, hogy mennyire nem megy..., védelem két széle, egy csere középső védő, középpálya másik széle, plusz egy normális csatár kellene, nélkülük nem fog menni -
#33059 ez sajnos nem így megy.Agnelli elmondása szerint az utóbbi évek legnagyobb deficite lesz az idei amit valahogy szabályozni kell.főleg a fizetéseken,hiszen kb benne vagyunk a top 10 klubban ami a fizetések nagyságát illeti,holott a teljesítmény egyenlő a kutyaszarral.ha ezeket csökkenteni tudják a jövőben,akkor lehet nagyobb bizniszekre számítani,addig marad a kölcsönzés -
#33058 Vicc ez az átigazolási politika... ha veszteséges a klub, akkor nem mindegy, ha felvennénk vagy 50 millát kölcsönben, nem hiszem, hogy nem tudnánk kigazdálkodni a későbbiekben. Értem én, hogy épül az új stadion, de így játék nem lesz benne. Marrotta meg inkább ne nyilatkozzon, kezd idegesíten már a rizsa dumája :S:S -
#33057 Néhány hír:
Csapatunk leggólerősebb brazil-olasz támadója a Fulhamet és a Zaragozát utasította vissza.
Marotta szerint nem tudjuk leigazolni Matrit. Pazziniről azt mondta, hogy nem engedhettünk meg ilyen beruházást. Mit? 12 millát? Amikor Martínez volt 15?
Azt is mondta, hogy Amáért kaptak több ajánlatot, de ő maradni szeretne. Akkor szerintem szavazzuk meg! XD
Lichtsteinerért Mottát adnánk állítólag, illetve Zaccardo is képben van még. Meg Drenthe.
És a kedvencem: Marotta aszongya, hogy HA KÖLCSÖNBE tudunk hozni valakit, azt kihasználjuk. Hát anyád... Akkor rakjunk már be rögtön 11 kölcsönjátékost, nekik aztán lesz elkötelezettségük a fekete-fehér mez iránt! -
#33056 nem tudom mi a rosszabb, hogy többen is ajánlatot tettek érte, vagy hogy ezeket elutasította :/ -
#33055 ettől megszabadulni sem lehet! -
#33054 Köpedelem ez az ember. Elküldeném az ifibe -
#33053 egyébként az ultrák többször takarodásra szólították fel Amaurit,akiről tegnap kiderült hogy több ajánlatot is elutasított,mert hogy ő ha maradni akar,akkor maradni is fog.hát üdvözlöm édesanyádat. -
#33052 túlzás nélkül állíthatom,az Udinese ma pontot sem érdemelt volna.rajtunk van a cigány átok ez van.mostantól megint mehet az,hogy pár jó Alex labdaátvételért meg ilyen Marchisio gólért lesz csak érdemes meccset nézni... -
#33051 Legro a milánban? :D
Nicola a következőket nyilatkozta a Sky-nak: „Holnap Milánóba utazok aláírni a szerződésemet. A búcsúzáskor el fogom mondani, hogy mit gondolok a Juventusról!” -
#33050 digin kb mindenki juve ellenes szóval ne csodálkozz :D
kivéve juhárt ő juvefan -
#33049 Ok, csak ne mondjon ilyet a kommentár, hogy Sáncheznek milyen orbitális fájdalmai vannak. 20 másodpercre rá már vígan futkározott. -
#33048 Középszintű igazolások, középszintű edző, középszerű igazgató az átigazolásoknál középszintű csapatot eredményez.
Ilyen egyszerű a képlet. -
#33047 Azért a 2. gól Buffoné volt. Többet inkább nem írok, mert már kurvára elegem van. 7. hely már csak... -
#33046 Nagyon remélem, hogy tisztelt elnök úr és az a kancsal geci nézi ezt a meccset és veri a f*szát az új igazolásaira... jaaaa, hogy cseszett igazolni, akkor majd remélem ő lesz a csatárunk és fogja fejelgetni a gólokat. Komolyan mondom, hogy szégyeeeen. Konkrétan nincs padunk sem. Vicc már ez az egész. Lehet itt beszélni Lippiről, Spalletiről, de nem ők fogják a gólokat rúgni, szarból nem lehet várat építeni, Delneri sem tud. Játékosokat kell igazolni, és nem hulladék szennyet. A Milan miért tud okosan igazolni??? Elmegy Galliani és viszonylag olcsón elhozza a tehetségeket, mi megy millikókat dobálunk ki ilyen senkikre, vagy ingyen igazolunk szenny embereket. Komolyan modnom förtelem. Lehet itt takarózni azzal, hogy nincs BL, kiestünk az EL-ből, de talán azért mert nem igazoltunk minőséget. Azt hittem, hogy a tavalyi szezon után észbekap a vezetőség és elkezdődik valami, hát rohadtul nem, ugyanilyen semmirekellő emberek vannak a vezetőségben, mint voltak. Takarodhat ez a Marrotta köcsög is, ahova akar. NAgyon felkúrtam magam :@ -
#33045 megfulladunk a saját szarunkban. úgy szeretnék már változást. -
#33044 Alex meg kiálíttatta sanchezt:DD igy kell elegánsan bosszut állni:D -
#33043 de a szándékot büntetik ienkor -
#33042 Itt azért kurvára feldobta magát Sánchez. Bár Bonucci tényleg odarúgott, de nekem ne mondja senki, hogy ha rendesen odarúg, akkor fél perc után tudja folytatni a játékot... -
#33041 Ezek után mit lehet írni? Komolyan úgy érzem minden összeesküdött ellenünk. Pedig ez a meccs még elég bíztató volt a többi ideihez képest... -
eddie #33040 Sokáig bírtuk -
#33039 Ez mekkora gól volt marcii:D a semmiből kb:D -
eddie #33038 Épp most szidtam Marcit hogy megint milyen gyenge.
-
#33037 PES-ben szoktam ilyet próbálni, de mindig kirúgják a stadionból. :)))))))) -
#33036 Te jó isten mekkora góóóóóóóóóóóóóóóóóóól... Marci!!!!! -
eddie #33035 Köszi!Holnap meg is nézem. -
#33034 Nem, a Cora melletiben.
De van valami kártyánk és adtak kedvezményt egy ezrest asszem. -
#33033 bonucci meg golt akar rugni passz helyett á:D ezt leadja krasicnak már 1-0 lenne -
eddie #33032 Szinva parkos Hervisben vetted? -
#33031 esélytelen,élni fog nyáron a Napoli az opciós jogával
külföldről valami kisebb bajnokságból tudnánk perpill csak embert hozni,de állítom,hogy simán lehetne olyat találni aki összekapar 15 gólt egy szezonban.csak hát a megfigyelőknek ki kéne nyitni a szemüket -
#33030 cavanit kéne megvennetek -
#33029 még az utolsó pillanatokban le szeretnénk igazolni Matrit.a bökkenő mindössze annyi,hogy Szardíniában valami különös tudatmódosítót nyomatnak a vezetők,hiszen a mai meccs után 18 millió euró+Ariaudo lett a vételár... -
#33028 Én is arra mentem rá, de nem volt csak feketében.
Szar a képminőség. Nagy kedvencem lesz ez a póló úgyérzem. -
#33027 Nekem pont a képen lévő tetszik -
#33026 ez nagyon jól néz ki, és amit írsz feketét, az még szebb! :D -
#33025 Hervisben, 5ezer forint körül. Az a baj, hogy néztem másat is juventusosban és nem volt csak ez, de ez is tetszik. Hátán a nyak alatt ott a címer is :)
Illetve volt még egy fehér ilyen magyar népmesékes és abból rajzolódott ki egy Juventus felírta, de az nem tetszett annyira. Barca- Manchester brandből volt többféle. Illetve nekünk még volt a tavalyi mezünk 9ért. 11ről volt leértékelve. Ja Miskolcon vettem. -
#33024 baszki olyat akarok én is!hol,mennyiért?
(este ha szopunk(márpedig nem látom,hogy szerezhetnénk pontot) a hétközi Palermo elleni meccset a 8.helyről várhatjuk...) -
Most vettem egy ilyen pólót, csak fekete az alap és szürkék a betűk.
-
#33022 na igen, őt ki is felejtettem a felsorolásból, de talán az ő elengedése volt a legnagyobb hibák egyike
Mondjuk a Criscito-Balzaretti-Cassani trió is milyen jó lenne most ide! -
#33021 és ne feledkezzünk meg Giovincoról, aki amióta eladtok potom pénzért, szarrá szopatja az olasz ligát, és több nagy klub is vinné már.
A vicc: mi meg vissza akarjuk venni. GG -.-"