Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Agent Confirms Arsenal Defender William Gallas Is Close To Joining Juventus.

Hát nem tudom, engem a VB-n nem gyõzött meg a szereplésével.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
errõl olyan 3 óra körül kérdezték Lo Monacot a Catania elnökét a sky 24 átigazolásos mûsorában,aki szerint nincs semmi probléma,biztos a megegyezésben,és csupán azért nem írt még alá,mert most jött csak vissza Olaszországba Martinez...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
kiderült miért nem írt eddig alá Martinez. 1,2 milliós fizetést adnánk neki, de neki 2 millió kellene...
rég rossz ha valaki a pénzért jönne ide, nem padig azért hogy a Juventus mezét viselhesse

Grove4
Diego: csak a Bayern München és a Manchester United jöhetnek szóba!

A 2010-es világbajnokság miatt most unalmasan kezdõdött el az átigazolási-körhinta, amelyben a brazil középpályás is részt akar venni.
Diego 2009 nyarán érkezett a Werder Brementõl a Juventus-ba, de az elõzõ szezon során nem találta szerencséjét és ezért sokan azt javasolják neki, hogy távozzon. A 25 éves játékos két nagy klubról álmodik.

„Ha megy, akkor azt csak a Bayern Münchenbe vagy a Manchester Unitedba teszi.” – mondta az ügynöke az olasz tuttomercatoweb.com-nak.

Az utolsó hírek szerint a Hamburger SV, a VfL Wolfsburg és az Atléticó Madrid is szeretnék a játékost a soraikban tudni. De ezek az együttesek úgy tûnik sem Diego-nak, sem az ügynökének nem felelnek meg. Mindenesetre Diego-nak jelenleg 2014-ig érvényes szerzõdése van a Juve-val, ahol évente 5 millió €-t keres. Ez nem kevés egy formán kívüli sztárnál.

www.goal.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem is hasonlít rám

egyébként most már az összeg is hivatalos,4,5 milliót fizet érte a klub

Forza Italia
olyan csöves kinézete van.
De isten hozta és kívánom h jól teljesítsen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9

nono84
Nem csipázom a Brazilokat, de ez a Bastos gyerek nem gyenge.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
😊 így kell csinálni

gercse
egyetértek, mind3 csere jót tesz majd szerintem, Gila nulla, és lassú is, Pazzini legalább visszajön labdákért, és nagyobb küzdõ, Camo jobb szervezõ, Criscito meg nincs formában,
mellesleg Canna helyett is jöhetne valaki, de úgy látszik kap egy utolsó lehetõséget, meg a rutin talán mellette szól, csak azok a gyermeteg hibák

Breki33
Már kijavították

"A dánok Kamerun elleni mérkõzésén álompasszt adó középhátvéd a nyári átigazolási idõszak egyik legkeresettebb célpontja."

Egy Hype-t kilõttünk 😛
Breki33
Olaszország Paraguay és Új-Zéland ellen is csak 1-1-es döntetlent ért el, s azt még elnézték Itáliában, hogy nem jött össze a dél-amerikaiak ellen a gyõzelem, de hogy az óceániaiakat sem sikerült felülmúlni, az már mindenkinek sok volt. Talán Marcello Lippi szövetségi kapitány is belátta, hogy változtatásokra van szükség, merthogy a hírek szerint több játékost is kirak kezdõjébõl.

Jelenleg úgy tûnik, hogy Domenico Criscito, Claudio Marchisio és Alberto Gilardino lehet a kiesõ, a helyükre pedig Christian Maggio, Mauro Camoranesi és Giampaolo Pazzini kerülhet.
Breki33
A Juventust rengeteg labdarúgóval kapcsolatba hozták már az elmúlt idõszakban, ami topklub státusza mellett már csak azért sem meglepõ, mert nagyon gyatra szezonon van túl, és a vezetõedzõ, Luigi Del Neri nagy vérfrissítést szeretne.

A Bild értesülése szerint a Juve komolyan érdeklõdik a VfB Stuttgart német válogatott hátvédje, Serdar Tasci iránt. A 23 esztendõs futballista feladata a Dubajba igazolt Fabio Cannavaro pótlása lenne, s a világbajnok védõ nem tette magasra a lécet. Szerzõdése 2014-ig érvényes, és érdekes módon alacsony a kivásárlási ára, 15 millió euró.
Forza Italia
bal oldalra állítólag Kolarov és Bastos kettõsbõl jöhet valaki
Bastosnak örülnék.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
<#idiota>

Grove4
A kommentet figyeled ott alul? 😄😄 2x látta játszani

gercse
ezt találtam
bár itt is õt okolják a kameruni gólért, szóval megkérdõjelezhetõ eleve a hitelesség 😄

Breki33
Igen a riporter rosszul mondta.

Egyébként Kjaer-el mi van róla semmi hír
Zsolti9014
na igen, én a lassításnál figyeltem, hogy Poulsen 2-es mezben ér vissza de már késõn, mert belõtték, de mondom, biztos Kjaer volt, ha annyira õt mondják. de ahányszor láttam mindig elbizonytalanodtam. és így már tuti Poulsen.
Viszont az 1. dán gólnál azt a pazar labdát Kjaer adta. 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Kedd reggel Marco Storari orvosi vizsgálaton fog átesni a Juventusnál.

A portás, aki 1977. január 7.-n született Pisa-ban, A 2009/10-es szezon második felében Del Neri keze alatt játszott a Sampdoria-nál. A Milantól kapta kölcsön a genovai egylet és egyike volt azon játékosoknak, akik hozzájárultak a Samp sikeres bajnoki szerepléséhez.

Jah, de reméljük ez 3 nap múlva megváltozik. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Breki33
minden Juve játékos jól játszik kivéve az olasz válogatottban lévõk 😛
Grove4
Paszmeg :S

Fabio Capello
2 gól+assziszt

Grove4
Tiago 2 gólt lõtt?

Azért mert a Serie A erõsebb és az ott résztvevõ csapatok, mint szegény Észak Kórea. 😊

Fabio Capello
Nálunk miért nem tudott így játszani Tiago? :/

forzajuve5
olyan szerepkört kell adni neki mint amit a válogatottban játszik és nem az eladásán gondolkodni. egyébként egész évben hangoztatta, hogy nem ott játszatják ahol õ szeret lenni

gercse
akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok hülye, mert elsõre nekem is Poulsennek tûnt, aztán azt mondja Kjaer...mondom szõke szõke, lehetséges

Breki33
Íme a 3D-ben

Breki33
igen a riporter is ezt hitte :-)

nem kell mindig bedõlni
WuFraZselic
kjaer volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
Elia-nak örülnék.

Mondjuk én Poulsent megtartanám (persze nem mindenáron), szerintem sokkal jobb lett.
Igaz most a VB-n õ adta el labdát a kapott góljuk elõtt.

Kíváncsi vagyok mik sülnek ki ezekbõl. Van még idõ az igazolásokra. 😊

Breki33
Ez jó nekünk mert megy fel az ára.
Tényleg egész másképp játszik a válogatottban.

Remélem az interes eladása csak pletyka.
Breki33
Mai hírek, ez így nem lenne rossz.

Mexes is újra terítéken

Juve, nem csak Krasic, megvan a kulcs Eliához is. A szerbre várakozva a zebrák a hollandot is akarják és készek tárgyalni a Hamburggal: Poulsent és Grygera-t is belevonva az üzletbe

Breki33
Sikeresen felcseréltem a két linket

szval a második kép miatt írtam
Breki33
Emiatt írtam, mert ez a kép csalós
klikk

Gila nem érte el illetve néhány hajszála lehet, hogy igen de a mögötte jövõ új zélandi csúsztatta meg, ez már a hátsó kamerás lassításon is látszott, http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195997994&no=6305

De gondoltam ha már van megnézem 3D-ben 😛

Valóban les volt, ezt már a gólnál láttam, amikor ismételték, nem is mondtam semmit...
Ettõl függetlenül nagyon nyög ez a szekér... Remélem Szlovákia ellen, egy picit más kezdõ csapat lép pályára és más szellemben.

WuFraZselic
egyértelmû les volt, nem kell ehhez 3D. csak sokan örülnek az olaszok bukásának, közben meg elfelejtik hogy a 4 csillag nem magától került a mezre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
És Totti-t is szerintem.

Mondjuk az új zélandi gólt 3D-ben is nézve kiderülnek a dolgok
Csak azért írom mert a foci VB-s topikban tévesen azt írták Gilardino csúsztatta meg hát nem, a mögötte jövõ új zélandi volt és a helyezkedés pedig a következõ volt

A gazetta-n lévõ 3D-s gólon beis forgatják a helyzetet így jól látszik
ami a hátsó kamerás visszajátszásoknál is.

Ettõl függetlenül tényleg el kell ismerni, hogy nagyon rosszul játszott az olasz válogatott.

Igaza van Vocalellinek.
Szerinte ebben a válogatottban nincsen semmi, ami mûködne, a védelem két ártalmatlannak tûnõ pontrúgásból két gólt kap, a széleken történõ játéknak még csak észlelni sem lehet a célját, valamint az igazán kreatív játékos hiányán túl az egész csapat szervezetlenségét is felhozza.

forzajuve5
Melo megint él a válogatottban mint hal a vízben. egy meccsen ad annyi pontos indítást mint nálunk egész szezonban. jó lenne ha megtartaná ezt a formáját.

Caserest állítólag vinné a Tottenham 11 millió fontért. mivel eddig mi még nem tárgyaltunk róla a Barcelonával, így nem sok esélyt látok rá, hogy maradni fog. maximum ha nem tudják eladni akkor kisírhatunk még egy év kölcsönszerzõdést.

az olasz válogatott játékosainkkal meg nem tudom mi a fene lesz. ugyanolyan motiválatlanok mint az egész szezonban. Del Nerinek fel kell kötni a gatyáját és rendet tenni a fejükben.

kaparhatja majd le a tetkóját
mondjuk ráérek kárörvendeni akkor, ha olaszok továbbjutnak a csoportból

butaság volt Alexet nem kivinni, imho, akár egy-egy félidõkre beállva is tudott volna egy kis kreativitást vinni a squadraba, hiába nem mai csirke

psnid HaTeBeKa

Breki33
Kirúghatják Capellót, ha nem jutnak tovább

A BBC Sport értesülései szerint amennyiben az angol labdarúgó-válogatott nem jut tovább a csoportjából a dél-afrikai világbajnokságon, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elvárja Fabio Capello szövetségi kapitánytól, hogy lemondjon posztjáról.
WuFraZselic
na ebbõl a madridi AS napilap milyen elméletet gyártana...

VéLacc
amin jelen volt Del Neri is... ami nekem mindenesetre meglepõ volt

(G)io vinco

biztos jót tett a lelkének😊 felnõtt lett és már nem olyan hisztis mint régen volt, nyugodtan kivihette volna lippi a vb-re

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
igen ezt megemlítve írják, hogy mégis ezek az új hírek

illetve Cassanonak most volt az esküvõje 😛

forzajuve5
elvileg a Samp már nem fog senkit elengedni hozzánk, már régebben lenyilatkozták és ezt Marotta is tiszteletben tartja.
persze ez még változhat megfelelõ pénzösszeg felmutatása után 😊

Breki33
Cassano újra kiszemelt, és Pazzini és Palombo is jöhet, Krasic ügy pedig nincs lefutva az olasz lapok alapján.