44078
-
#33100 asszem bulvár terén is minőségit javultunk:D
-
#33099 talán mindenkinél részletfizetés van, így az árak kb egyharmadát kell kipengetni nyáron ha megtartjuk őket (nem tudom pontosan, hogy van-e olyan akiért egyben kellene fizetni) -
MarcelloLippi #33098 Nahát mily remek hírek. :D -
#33097 egyébként csak most gondoltam bele,hogy én a helyszínen láthattam Amauri utolsó gólját.augusztusban:D -
#33096 :DD valami ilyesmit akartam én is írni
hihetetlenül boldog vagyok,ez segít elfelejteni azt hogy milyen szarul állunk.remélem rúg vagy 15 gólt,akkor talán még van esély arra hogy valami elmebeteg megvásárolja.
Matrinak is örülök,bár nemhiszem,hogy megvesszük nyáron,max ha lő még egy 10 gólt.durván 2x annyi gólt lőtt idén mint Amauri 2 év alatt,és ami a legjobb,hogy kb ő az egyedüli csatárunk most aki letudja futni az emberét.ezért most pirospont Marottáéknak.szerintem Tonival jó párost fognak alkotni
azthittem még egy Drenthét bedobnak végül,de azért így se rossz ez -
#33095 :ASDASD:D -
#33094 lololo :D:D::D:D:D -
#33093 Picsaba elment amauri, pedig két hét mulva ünnepelhettük volna az 1 éves évfordulóját hogy Serie A-s gólt lőtt:DDSADS
Na nembaj akkor: -
#33092 OAS:F_AS_D:SA_F:_SAD
VÉGRE. TAKARODJÁL AMAURI. -
#33091 na akkor ha parma - juve vagy juve-parma lesz biztos h egy 5öst ráteszek h gólt lő nektek :D -
#33090 jogos :D
ti meg talán nyáron vinnétek Montolivót. Őt is csípem amúgy. -
#33089 szerintem ha összesen lő 2 gólt a szezon hátralevő részében, már azért is megérdemelné :D -
ha mostantól beindul, az sem érdekel, nálunk nem ment neki, vissza ne jöjjön soha -
#33087 és ha minden igaz, leálltak az egyeztetések dominguezről -
#33086 bazeg, megyek pezsgőért!!! :D
hááháá!!!
(mondjuk lehet köv. meccsen ver nekünk kettőt, de akkor én ölöm meg) -
#33085 Ufficiale: Amauri al Parma
ezt meg kell ünnepelnetek :D -
#33084 Matri nekem is szimpi játékos, kíváncsi vagyok mit fog alkotni. -
#33083 én mondjuk azt sajnálom a legjobban, hogy Amauri ha megy is csak kölcsönbe viszik... :D -
#33082 hát igen, így gondoltam én is =/
amúgy Matrit személy szerint nagyon szeretem, kíváncsi vagyok mire lesz képes egy nagycsapatban -
#33081 az a baj, hogy ha kipengetjük azokat a pénzeket, akkor nyáron meg megint nem lesz miből igazolni.
de Matrinak örülnék, már korábban is írtam. -
#33080 amúgy ha minden igaz Matri a tiétek, (szokásos :D) kölcsön+opció (15m + ariudo nyáron)
baszki, ha mindenki beválik akkor kb 40 millát már biztosan elköltötök a nyáron :D -
#33079 elvileg a japán balbekket elhoznánk Cesenából, és az üzlet részeként fél évig ott lenne. legalább játszana, nem tudom miért nem stabil kezdő nálunk...
amúgy ha odaadnánk Criscitoért én is felvágnám az ereimet -
#33078 úgyúgy, csak nem írtam ki teljesen. ;)
de az is lehet, hogy bevonjátok egy üzletbe Criscitóért. Akkor viszont felvágom az ereim -
#33077 azt max kölcsönbe szerintem :D -
#33076 Kálcsómerkátó szerint Amauri minnyá a Parmáé, Matri egy lépésre a Juvétól.
Santont meg lehet viszi a Cesena.. :O -
#33075 Dominguez csapatai közt a Wikin már ott a Juve...jó, nem egy 100-as forrás. De mondjuk egész évben egy darab meccset játszott végig, amúgy utolsó 20-30 percek. 1 gól... Még egy Amauri? -
#33074 Azt olvasom most, hogy Amaurit vinné az utolsó pillanatokban a Parma. És a délután állítólag a vezetők Matriról is tárgyalnak, de abból nem lesz semmi, amíg az a f.szarcú nem takarodik el innen. Monnyuk szerintem utána se sűrűn, de mindegy... -
#33073 Zebraportálon ezt találtam. Van több csoportról is, de az említettek közül egyikről sem.
A Viking a 90-es évek elején alakult, a Delle Alpiban a DOC klubok bevezetéséig a Curva Nordban foglaltak helyet. Egyik nevezetes tettük, hogy miattuk szűnt meg a Fossa dei Leoni, a Milan legnagyobb szurkolói csoportja. Történt ugyanis, hogy a fosszák Eindhovenből tartottak haza BL mérkőzésről kisbusszal, s az autópályán a Viking buszai leszorították az útról a fosszákat, majd elvették a nagy drapijukat, s minden kétrudasukat. A szégyenben pedig megszűnt a Fossa dei Leoni.
A Fighters a Juventus legelső szurkolói csoportja, 1977-ben alakult. Folyamatos versenyben állnak a Drughival, a Juve egyes számú szurkolói csoportja címért. Jelenleg a Curva Nordban foglalnak helyet. Egy Parma-Juventus utáni balhé után kitiltották a stadionokból évekre a Fighters vezetőit, s betiltották a Fighters nevet. 2006 nyarán tértek vissza, Tradizione, azaz Hagyomány néven.
Az Arancia Meccanica (Mechanikus Narancs) 1987-ben alakult meg a Black&White Supporters maradványaiból. A névváltoztatásra a heyseli tragédia után került sor, amikor minden angol szöveget ki akartak irtani a stadionból, így esett a választás Stanley Kubrick legendás filmjének a címére. A Drughi a 96-os BL döntő után eltűnt a színről a vezetők bebörtönzése miatt, 2005. február 13-án tértek vissza hivatalosan. -
#33072 Gusztustalan ez az ember. -
#33071 Hát sajnos én ilyen adatokat nem tudok.
Az biztos, hogy még régebben én legelőször a Drughiról hallottam, utána Fighters, Viking, Arditi. A többi nem igazán ismerős... :( -
MarcelloLippi #33070 Az alábbi szurkoló csoportokról tud valaki valamit?
Drughi, Viking, Arditi, Nucleo, 06 Clan, Noi Soli, Marche, Bruxelles Bianconera, Gruppo Homer, Assiduo Sostegno.
hírnév, létszám, stb... -
#33069 én tökönszúrom magam.
akkor igazoljuk le Torghellét, most úgyis kiszorult a fortunából... -
#33068 A Tuttosport szerint a Juventus kölcsönvette Alejandro Dominguez a Valenciától. Az olasz-argentin csatár 12 meccsen 1 gólt szerzett idén.
Megy a kapkodás... :S -
#33067 Hát mit is mondjak, fasza. Remélem, legalább neki jó lesz ott. Emlékszem, amikor a feljutás után Chiellinivel ketten voltak sokáig középen, jól nyomták azért. Én csíptem Legrót.
A játékosra nézve szép dolog elengedni, ha már nem jut neki lehetőség, de hogy mi ingyen szórjuk a játékosokat, amikor venni meg nem tudunk...
#33065-33066 De hülyék vagytok! XD Ezeken felnevettem. Mondjuk jobb lenne ha inkább másik csapathoz ment volna... -
#33066 Vagy lehet gólt rúgott és ment anyuhoz elújságolni... bár ennek kicsi az esélye. -
#33065 jelentések szerint Amauri ma elhúzott az edzőközpontból, de tuti nem másik csapathoz. szerintem csak kiruccant a közértbe hajzselét venni -
#33064 A klub hivatalos közleményt tett közzé: „A Juventus Football Club bejelenti azon döntését, miszerint teljesíti Nicola Legrottaglie kérését, akinek a szerződése 2011. június 30-án járt volna le, és elengedi őt az AC Milan csapatához. Az átigazolás végleges, és Nicola ingyen került a Rossonerihez.” -
#33063 Mindeközben Ernesto Bronzetti, Amauri ügynöke elismerte, hogy a csatár több Premier League-csapat megkeresését is elutasította.
"Elutasította a Fulham-et és a West Bromwichot" - mondta Bronzetti a Sky Sport Italiának.
"A West Bromwich Albion, a Fulham és a Zaragoza érdeklődött a játékos iránt, azonban ezek a klubok nem olyan híresek, mint a Juventus, így a játékos nem szívesen igazol oda." -
#33062 „Létfontosságú lenne, ha lennének variációs lehetőségeink elől, hiszen jelenleg egyetlen olyan egészséges játékosunk sincs, aki hozzá tudna tenni valamit érdemben a támadásokhoz. Nincs erőnk ahhoz, hogy a saját javunkra fordítsunk egy mérkőzést.” -
#33061 mennyibe kerülne felbontani a szerződését és elküldeni a p*csába ezt a nyomorékot?