Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amici di nessuno...
Sőt, ha már a kulcsmeccseken nyújtott gyenge teljesítményt hozzuk fel, akkor simán mondhatnánk, hogy Cristiano Ronaldo se ért 80 milliót. Általában totál eltűnik a BL kieséses szakaszában vagy az Atléti elleni meccseken. A kiscsapatoknak meg rúg 6-ot meccsenként. Mégse mondom, hogy nem ért anno 80 milliót (vagy amennyibe került).
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
11-esek meg remélem maradnak Dybalánál. Nem hiszem, hogy ezekkel kéne törlesztenie az árát, inkább rúgni 25+ gólt szezononként.
Amici di nessuno...
Attól meg nem kell félni, hogy Higuain olyan kurva magas helyen helyezkedne majd el a csapat hierarchiájában, nagyon más közegbe fog kerülni mint Nápolyban.
Én sem vagyok boldog az egésztől, de nem fogom azt csinálni, hogy örülök majd egy-egy kihagyott helyzetének vagy puffogok minden egyes labdaérintésénél, hogy "a kurva anyád te nápolyi féreg mondtam hogy csak 50-t érsz!!!" Ez van.
Én már szoktatom magam a gondolathoz, úgy vagyok vele, hogy ha az eddig szinte tökéletesen működő vezérkar úgy gondolja, hogy ez a biznisz jó és belefér illetve Allegrinek is rá van szüksége, akkor nekem innen a fotelból nincs okom megkérdőjelezni. Hamar el fog tűnni az ellenszenv, ha itt is lepakol 30-40 gólt...
Másrészről belegondolok, hogy azért ha idehozzuk ennyiért az argentínt, az mindenkinek elég durva üzenet. A kezdőnk teljesen egy szinten lesz a legjobbakkal, és adott esetben nem félünk kinyitni a pénztárcát se. Pogba helyében azért eléggé átgondolnám, hogy megyek-e.
Csöves: Én is reménykedem, hogy esetleg az Arsenal vagy akár az Atléti (ez még logikusan is hangzana) miatt volt orvosin. Nem szürrálisan hangzik az egész? 90 mllió+7,5*4 a fizetés, ami adóterhekkel együtt van vagy 15 millió évente. 150 milliós bizniszt ütne nyélbe Marotta? Emlékeztetnék mindenkit a tavalyi Draxler-ügyletre, ahol hetekig azon ment a vita, hogy 1-2 millióval többet fizessünk-e meg inkább kölcsönbe jöjjön csak olcsón, és kapjunk rá opciót. Ezek szerint Sánchezre is lenne pénz...
Még egy dolog eszembe jutott. Nem hallani, hogy más csapat közel ennyit kínált volna Higuainért, pedig voltak érdeklődők. Kérdés, hogy akkor ér ő ennyit?
Amici di nessuno...
Pogba így tuti megy, maximum abban reménykedhetünk, hogy ha ennyit ki merünk adni az argentinért akkor sikerült kibulizni a 145 millió körüli összeget érte. Próbálom úgy felfogni, hogy Pogbát elcseréltük Pjanic+Higuainra és ez eredményességben talán még jó húzás is lesz.
Ha egy ilyet meg mernek húzni Marottáék akkor ott valószínűleg több eladás is talonban lehet Zaza,Pereyra,Asamoah,Lemina,Hernanes stb. van kiből válogatni akiket nagyobb szívfájdalom nélkül eladna a klub.
#42955: Ja, pont akartam írni. 90 millió+7,5 milliós fizetés évente 4 évig.Nekem nagyon nem tetszik. Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit fizetni érte. A fizetése is elég durva. Ezzel csak a Napoli jár jól. 60-nál többet nem adnék érte. Plusz így nem is tudom mi lesz a többiekkel. Mandzukic feleslegessé válik, Zaza meg hasonló helyzetbe kerül, mint tavaly.
Na meg ezzel Pogba tuti távozik. Különben kétlem, hogy beleférne a költségvetésbe.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.07.23. 17:20:46
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
ti voltatok a legerosebbek es eddig csak ti erositettek kurva jo jatekosokkal, ez a bajnoksag lesz a legsimabb az elmult 5 evben...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A 36. forduló Roma-Juvéja hatalmas lehet, ha netán szoros lesz a véghajrá.

Amici di nessuno...
Tegnap egyébként még játszott a BL selejtezőn, két 11-es góllal és egy gólpasszal búcsúzott. Ettől függetlenül játszhat a BL-ben nálunk is, a selejtező már nem számít bele.
Tehát egy szélső, aki szereti 1 az 1-ben rávezetni a védőre a labdát, főleg a bal oldalról, de mindkét szélen tud játszani. Ebből úgy gondolhatnánk, hogy Cuadradóra hasonlít, de közben pedig 186 cm magas és jól is fejel. Wing backet ezek szerint nem fog játszani, akkor valahol a kp. szélén vagy a csatárok mögött kaphat helyet. Érdekes lesz miként illeszkedik Allegri terveibe. Úgy tűnik elég sokoldalú keret fog a rendelkezésére állni.
Amici di nessuno...

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.21. 10:32:24
Más források azt mondják, hogy a MU küldött egy konkrét 110 milliós ajánlatot, amit Marottáék úgy postáztak vissza, hogy legyen 120+Raiola nem csekély részesedését (20%) ők állják...Ha igaz akkor tetszik a hozzáállás.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Pláne, hogy neki úgy tűnt lennének jobb lehetőségei is, a Madrid vonal állítólag nagyon élt. A keretünk nagyon erős, de azért Pogbát nem lesz könnyű pótolni. Asamoah elég jól tudná, gyengébb előrejátékkal, de ki tudja neki milyen az állapota.
Ha Pogba megy, akkor a bannernek is kéne. A 7 játékosból marad 2, aki nálunk folytatja (hacsak Hernanes nem marad, de úgy gondoltam neki lejárt az ideje).
Amici di nessuno...
Allegri most már nem az első volt aki lenyilatkozta a napokban, hogy nagyon meg kell gondolni egy játékosnak, hogy elhagyja-e ezt a jelenlegi Juventust. Teljesen igaz, jelenleg 3 csapat van fölöttünk és ezek közül egyik sem a MU...Nem fogok haragudni Pogbára, de hülyeséget csinál.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.20. 12:25:46
Marotta 120 milliót kér, ami brutális, de amennyit az elmúlt években a Man Utd elszórt mindenféle közepes emberekre, teljesen reális. Pláne, hogy állítólag van egy megállapodás a kövér disznóval, hogy Pogba átigazolási díjának 20%-a az övék (játékos+ügynök), úgyhogy 120 milliós ár esetén majdnem 100 milliót kapna a klub.
Közben olvasom, hogy az angol média szerint Raiola nyilatkozta, hogy baromság az, hogy találkozott volna az angolokkal. Na ilyenkor legyen okos az ember.
Amici di nessuno...
Elég esélytelennek gondolom ezt a Híguain-dolgot. De Laurentiis nyilván ragaszkodik a kivásárlási árhoz, azt meg elég nehezen látom hogy fizetnénk ki. Állítólag képben van az Arsenal is, legalábbis az angol sajtó szerint, gondolom majd 3 hét múlva odamegy mondjuk 50-60 millióért. Nem mintha az a pénzen kívül bármiféle előrelépés lenne.
Amici di nessuno...
vagy ez olyan moggi-nedved sztori?
90 millót meg tuti nem ér, hagyjuk már. Ennyit - a hírek szerint - Marottáék se lennének hajéandóak kifizetni, a Zaza-Rugani-Sturaro hármasból valakit (vagy akár többvalakit?) beszámítanánk a bizniszbe. Ruganit szerintem a legnagyobb hülyeség lenne átengedni a legnagyobb közvetlen riválisnak, a másik kettő sokkal kisebb érvágás lenne. Ennyi pénzből aztán tényleg lehetne hozni Sánchezt vagy a legnagyobb neveken kívül szinte bármilyen sztárcsatárt.
Meg egyáltalán akkor Mandzukic szépen szedhetné is a sátorfáját? Mert ketten együtt nem lehetnének egyszerre a pályán, egyikük meg állandóan a padon nem hiszem, hogy túl egészséges lenne.
Pedig tényleg egy szinte tökéletes mercato lenne Pogba megtartásával. Ezt a Pjaca gyereket nem ismerem, az EB-n jól szállt be, ami kb. semmit nem jelent, de Marottáék biztos tudják kit vesznek. Valamit nagyon tudnak amúgy a Dinamo Zagrebnél, sorra jönnek ki a tehetséges fiatalok, akiket 10+ millió euróért eladnak úgy, hogy a vevő is általában elégedett (ellentétben a Portóval, ahol sokszor a csúcson adják el rohadt drágán a játékosokat, majd az új helyen megbuknak - lásd Jackson Martinez).
Amici di nessuno...
Pjaca ügynöke megszólalt, a megegyezés megszületett a játékossal, már csak a Dinamoval kell néhány kört futni. Fontos szempont volt nála, hogy 4 éve figyelemmel követik Marottáék a játékát. A Milant és Gallianit is dicsérte, de mindenképp a BL-ben akar játszani. Ma egyébként kezdett a Dinamo bajnoki meccsén, pont a lecserélése előtt pár perccel sikerült benyomnom a sztrímet szóval sokat nem láttam belőle. A cserének sem volt valami nagyon búcsúzós hangulata. Oda-vissza megtapsolták egymást a kis számú közönséggel aztán annyi.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"