Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Witselt rebesgetik Pogba helyére. Csak az EB-n láttam játszani, maradjunk annyiban, nem győzött meg. Valszeg az is sokatmondó, hogy évek óta az orosz középszarban lötyög. Emlékeztek valakire, aki Oroszországból nyugatra igazolva topligában maradandót alkotott? Arsavin egész jól kezdett az Arsenalnál, aztán annyira gyenge volt, hogy úgy kellett kirúgdosni. Más nem is rémlik.

Amici di nessuno...

9csöves9
azért elég rendesen szivatja az afrikaiakat az internet népe már most 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Amúgy hozzá kell tegyem, én sem örülök, h Higuaint igazoltuk, pláne nem ilyen brutális összegért. De hát mind1, ez van. Bízom benne, hogy legalább meglesz az eredménye.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Hatalmas! <#nyes>

9csöves9
Ezt 100%-ig adom, de azt hiszem nálunk ettől nem kell félni. A Juventus identitása teljesen stabil és világosan meghatározható akár 100 évre visszamenőleg is. Egy-egy igazolás ezen nem fog változtatni.

Tibre
ronaldo is egy szar ha bl döntőről, vagy más kulcs meccsről van szó ezt nem vitatom. suarez, bale, neymar viszont abszolút húzóembere a válogatottjának is. higuain meg kb a kerékkötője argentínának, veszi el a helyet ott is dybala elöl például. és a kora is aggasztó igen. 5 év még talán van benne aztán ennyi volt. 30 felett meg már nagyon nyomott áron lehet csak eladni ha nem válik be.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Trunks
Amúgy a gond ezzel a 90 milliós összeggel szerintem az is, hogy Higuainnak kb. 0 a marketingértéke, legalábbis a Bale-C.Ronaldo-Neymar-stb. társasághoz képest. C. Ronaldo átigazolásakor - már nem emlékszem a konkrét összegre - azon a nyáron visszahozta a vételárának egy jó részét a mezeladásokból. Egyrészt a Juve se annyira eladható, mint a Real vagy a Barca, másrészt Higuain az a tipikus semmilyen srác, aki nem jól menedzselhető.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért az eddigi mutatói alapján Higany elég közel van Suarezhez. A kora miatt nem ér ennyit. Kicsit szerintem eltúlozza mindenki ezt a "hú mekkora lúzer, a nagy meccseken összeesik". Miért, hány igazán komoly nemzetközi meccset játszott? VB-döntő meg Copa America-döntők. Ennyi. Kihagyott egy hatalmas ziccert a VB-döntőben, akkor rögtön béna? Azt hiszem ezeken a meccseken Messi se talált be. Na meg Del Piero is kihagyott kett ziccert is az EB-döntőben 2000-ben, mégse lett tőle rosszabb játékos.

Sőt, ha már a kulcsmeccseken nyújtott gyenge teljesítményt hozzuk fel, akkor simán mondhatnánk, hogy Cristiano Ronaldo se ért 80 milliót. Általában totál eltűnik a BL kieséses szakaszában vagy az Atléti elleni meccseken. A kiscsapatoknak meg rúg 6-ot meccsenként. Mégse mondom, hogy nem ért anno 80 milliót (vagy amennyibe került).

Amici di nessuno...

Trunks
Nekem nem is azzal van a legnagyobb bajom, hogy nápolyi volt. Inkább a mentalitása, habitusa nem illik a klub filozófiájába. Remélem azért a nagy eredményhajhászás (BL-győzelem) miatt nem veszti el teljesen az identitását a klub, mert akkor inkább legyünk megint kétszer hetedikek, azt is szívesebben nézem. Én se fogom őt kifütyülgetni, csak úgy érzem ez egy (kurva drága) lépés a rossz irányba, ne legyen több. Addig jó, amíg a szurkoló azonosulni tud a csapattal, ha ez hiányzik, az egész értelmét veszti. Az egész modern topfutball pedig sajnos ebbe az irányba halad.

Amici di nessuno...

Trunks
Szabadok majdnem biztos Pjanicé lesznek, ő végre egy méltó utódja Pirlónak ezen a téren.

11-esek meg remélem maradnak Dybalánál. Nem hiszem, hogy ezekkel kéne törlesztenie az árát, inkább rúgni 25+ gólt szezononként.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ezek az árak Pogba átigazolásáig lesznek érvényesek. Utána az említett emberek kb 150 millióért lesznek mozdíthatóak. Szerintem sem ér közel sem ennyit, de ez már nagyon nem az a világ ahol a játékosok annyiért váltanak klubot mint amennyit érnek.

Attól meg nem kell félni, hogy Higuain olyan kurva magas helyen helyezkedne majd el a csapat hierarchiájában, nagyon más közegbe fog kerülni mint Nápolyban.

Én sem vagyok boldog az egésztől, de nem fogom azt csinálni, hogy örülök majd egy-egy kihagyott helyzetének vagy puffogok minden egyes labdaérintésénél, hogy "a kurva anyád te nápolyi féreg mondtam hogy csak 50-t érsz!!!" Ez van.

Tibre
ennyi pénzért az ember bale, ronaldo, neymar, suarez szintű igazolást várna el. higuain a közelükbe nincs, tök mindegy hányt gól lő. ha meg nincs ilyen elérhető klasszis a piacon nem kell az első középszar játékosra kidobni az összes pénzt. a bajnoki cím valószínüleg nélküle is meglenne, bl győzelemhez meg nem lettünk vele közelebb. dybalával meg sztem tök mindegy milyen baráti a viszonya, ha a 11-eset majd higany végzi el, és kialakul egy hierarchia. pedig dybalában sokkal több potenciál van mint higuainban.

9csöves9
Hülyeség, hogy Dybala fejlődését befolyásolná. Vagyis az, hogy negatív irányban az mindenképp. Nagyon jóban vannak, Dybala alig várja az érkezését. Szerintem kifejezetten mindkettőnek az előnyére fog válni, ha csatárpárok lesznek.

Én már szoktatom magam a gondolathoz, úgy vagyok vele, hogy ha az eddig szinte tökéletesen működő vezérkar úgy gondolja, hogy ez a biznisz jó és belefér illetve Allegrinek is rá van szüksége, akkor nekem innen a fotelból nincs okom megkérdőjelezni. Hamar el fog tűnni az ellenszenv, ha itt is lepakol 30-40 gólt...

Tibre
persze, hogy nem ér ennyit. 50 milliót ha megér és akkor még mindig jó indulatú voltam. nagy lesz ez a kabát higuainra, ami dybala fejlődését is befolyásolhatja. főleg ha mindent ennek a fatökünek kell elvégeznie innentől a 11-estől kezdve a szabadig, hogy igazolja a vételárát. pjaca dealt meglátjuk. azért a horvát játékosok, és a zágrábból kikerülök nem kicsit vannak túlértékelve az utóbbi időben. leszter is megvette a horvát gólkirályt, nem játszott szinte egy percet se, halilovicot is tovább adta a barca a bundásba.

Trunks
Olvastam több helyen, hogy Higuian fedezhető lenne Pogba eladása nélkül a Zaza-Sturaro-Hernanes-Lemina (talán valahogy így) + a Morataért kapott 30 millióból. Nem tudom ez mennyire reális, valszeg senkit nem tudnánk annyiért eladni, amennyiért szeretnénk, ha tényleg jönne Higuain 90 millióért, és Pogba is maradna. Hernanest pl. 10 milliónak számolták, azért lássuk be, elég ostoba lenne valaki ennyit adni érte a mutatott teljesítménye, életkora és amellett, hogy teljesen feleslegessé vált.

Másrészről belegondolok, hogy azért ha idehozzuk ennyiért az argentínt, az mindenkinek elég durva üzenet. A kezdőnk teljesen egy szinten lesz a legjobbakkal, és adott esetben nem félünk kinyitni a pénztárcát se. Pogba helyében azért eléggé átgondolnám, hogy megyek-e.

Csöves: Én is reménykedem, hogy esetleg az Arsenal vagy akár az Atléti (ez még logikusan is hangzana) miatt volt orvosin. Nem szürrálisan hangzik az egész? 90 mllió+7,5*4 a fizetés, ami adóterhekkel együtt van vagy 15 millió évente. 150 milliós bizniszt ütne nyélbe Marotta? Emlékeztetnék mindenkit a tavalyi Draxler-ügyletre, ahol hetekig azon ment a vita, hogy 1-2 millióval többet fizessünk-e meg inkább kölcsönbe jöjjön csak olcsón, és kapjunk rá opciót. Ezek szerint Sánchezre is lenne pénz...

Még egy dolog eszembe jutott. Nem hallani, hogy más csapat közel ennyit kínált volna Higuainért, pedig voltak érdeklődők. Kérdés, hogy akkor ér ő ennyit?

Amici di nessuno...

9csöves9
Elég nehéz lesz megbarátkozni a gondolattal...Még titkon bízok benne, hogy bedől a biznisz, esetleg az Atleti miatt volt Madridban orvosin vagy valami, de nagyon úgy néz ki hogy megtörténik. Nápolyban már most Higuain mezeket égetnek, valószínűleg ez úgy fog bevonulni a történelemkönyvekbe mint amikor Baggiot leigazoltuk a liláktól. Nem hittem volna, hogy az eddigi gyűlöletnél is sikerül majd nagyobbat szítani egy ilyen átigazolással.

Pogba így tuti megy, maximum abban reménykedhetünk, hogy ha ennyit ki merünk adni az argentinért akkor sikerült kibulizni a 145 millió körüli összeget érte. Próbálom úgy felfogni, hogy Pogbát elcseréltük Pjanic+Higuainra és ez eredményességben talán még jó húzás is lesz.

Ha egy ilyet meg mernek húzni Marottáék akkor ott valószínűleg több eladás is talonban lehet Zaza,Pereyra,Asamoah,Lemina,Hernanes stb. van kiből válogatni akiket nagyobb szívfájdalom nélkül eladna a klub.

Trunks
Nem semmi gól volt. Belenéztem a meccs utolsó tíz percébe kommentátor nélkül, közelről mutattak 3-4 Juve-játékost, egyiket se ismertem. Úgyhogy valószínüleg arra volt ez jó, hogy Allegri megnézze a fiatalokat. Nem mintha túl sok poszton beleszólhatnának a "nagyok" dolgába.

#42955: Ja, pont akartam írni. 90 millió+7,5 milliós fizetés évente 4 évig.Nekem nagyon nem tetszik. Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit fizetni érte. A fizetése is elég durva. Ezzel csak a Napoli jár jól. 60-nál többet nem adnék érte. Plusz így nem is tudom mi lesz a többiekkel. Mandzukic feleslegessé válik, Zaza meg hasonló helyzetbe kerül, mint tavaly.

Na meg ezzel Pogba tuti távozik. Különben kétlem, hogy beleférne a költségvetésbe.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.07.23. 17:20:46

Amici di nessuno...

Count Adyn
lol_D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Van benne valami. Bár az ember mindig reménykedik, hogy lesz egy jó, szoros hajrá.

Amici di nessuno...

limperatore
most oszinten nem mind1 a sorsolas?
ti voltatok a legerosebbek es eddig csak ti erositettek kurva jo jatekosokkal, ez a bajnoksag lesz a legsimabb az elmult 5 evben...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Megtörtént a bajnokság sorsolása. Nem mondom, hogy nem lehetett volna nehezebb az eleje, de az első négy fordulót nemigen tudtam volna nehezebbre kihozni úgy, hogy a Romát és a Napolit elkerüljük. Emiatt azért siránkozni nem kell, hol könnyebb, hol nehezebb a sorsolás.Valószínüleg azért az eleje nem lesz olyan döcögős, mint tavaly (ne felejtsük el Marchisio és Khedira kidőlése miatt Padoin és Sturaro volt Pogba mellett), nem kell remélhetőleg a fél csapatot újjáépíteni.

A 36. forduló Roma-Juvéja hatalmas lehet, ha netán szoros lesz a véghajrá.

Amici di nessuno...

9csöves9
Tavaly néha probléma volt, hogy Dybalán kívül nagyon egyforma volt a Morata-Mandzukic-Zaza hármas stílusa. Szerintem egyelőre erre is hoztuk, lehet vele Dybalát tehermentesíteni, mert technikás és jó előkészítő, de olyan fizikuma van, hogy simán lehet ék is.

Tegnap egyébként még játszott a BL selejtezőn, két 11-es góllal és egy gólpasszal búcsúzott. Ettől függetlenül játszhat a BL-ben nálunk is, a selejtező már nem számít bele.

Trunks
Kiváncsi leszek a gyerekre. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki alig tud róla valamit. A Goal.com összefoglalta, hogy mit kell tudni róla.

Tehát egy szélső, aki szereti 1 az 1-ben rávezetni a védőre a labdát, főleg a bal oldalról, de mindkét szélen tud játszani. Ebből úgy gondolhatnánk, hogy Cuadradóra hasonlít, de közben pedig 186 cm magas és jól is fejel. Wing backet ezek szerint nem fog játszani, akkor valahol a kp. szélén vagy a csatárok mögött kaphat helyet. Érdekes lesz miként illeszkedik Allegri terveibe. Úgy tűnik elég sokoldalú keret fog a rendelkezésére állni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Megjött Pjaca!

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.21. 10:32:24

9csöves9
Szép kis saga lesz ebből úgy néz ki. Egyrészt Marotta tegnap kijelentette, hogy nincs semmi kontakt jelenleg a MU-val, másrészt a hírek hatására állítólag észbekaptak Perezék is és beszállnának a buliba, há nehogymá' hogy nem náluk játszik a világ legdrágább játékosa. Ez nekünk csak jó lehet.

Más források azt mondják, hogy a MU küldött egy konkrét 110 milliós ajánlatot, amit Marottáék úgy postáztak vissza, hogy legyen 120+Raiola nem csekély részesedését (20%) ők állják...Ha igaz akkor tetszik a hozzáállás.

Trunks
*Amíg a PL utolsó csapata is 130 millió fontot kap a téves bevételekből. Ez lemaradt.

Amici di nessuno...

Trunks
Amit ők művelnek az nem fenntartható még talán az angol focin belül sem, de a többi ország nem tud ezekkel versenyezni. Amíg a PL utolsó csapata is 130 millió fontot (kb. ennyi, a pontos számra nem emlékszem) kap, addig nincs miről beszélni. Plusz ha nincs eredmény, akkor a manchesteri csapatok se tudnak majd minden évben 100 milliókat elszórni.

Amici di nessuno...

Tibre
kétszeres fizura nem sokan mondanak nemet. és amíg nem emeljük meg a bér plafont addig esélyünk sincs megtartani klasszisokat hosszú távon még egy mostani mu-val szemben sem, vagy akár mondhatom a city-t is.

Trunks
Azzal nincs is baj, csak valahogy más csapatoknál nem szoktam hallani, hogy a játékos kérvényezi az eladását. Jön egy ajánlat, egyezkednek, majd megegyeznek a játékossal.

Pláne, hogy neki úgy tűnt lennének jobb lehetőségei is, a Madrid vonal állítólag nagyon élt. A keretünk nagyon erős, de azért Pogbát nem lesz könnyű pótolni. Asamoah elég jól tudná, gyengébb előrejátékkal, de ki tudja neki milyen az állapota.

Ha Pogba megy, akkor a bannernek is kéne. A 7 játékosból marad 2, aki nálunk folytatja (hacsak Hernanes nem marad, de úgy gondoltam neki lejárt az ideje).

Amici di nessuno...

9csöves9
Aki menni akar menjen, az olyan nem is kell ide. Egyedül Tevezt értettem meg, de a nagy Boca szerelemből annyi lett, hogy most igazol tovább a Corinthiansba...

Allegri most már nem az első volt aki lenyilatkozta a napokban, hogy nagyon meg kell gondolni egy játékosnak, hogy elhagyja-e ezt a jelenlegi Juventust. Teljesen igaz, jelenleg 3 csapat van fölöttünk és ezek közül egyik sem a MU...Nem fogok haragudni Pogbára, de hülyeséget csinál.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.20. 12:25:46

Trunks
Na úgy tűnik Pogba mégse az eszére, hanem a temérdek pénzeskötegre hallgat. Állítólag kérvényezte az eladását a Manchesterhez. Hozzáteszem ez csak nálunk van, hogy mindenki kijelenti, hogy szeretné, ha eladnák? Tévez, Vidal, most Pogba.

Marotta 120 milliót kér, ami brutális, de amennyit az elmúlt években a Man Utd elszórt mindenféle közepes emberekre, teljesen reális. Pláne, hogy állítólag van egy megállapodás a kövér disznóval, hogy Pogba átigazolási díjának 20%-a az övék (játékos+ügynök), úgyhogy 120 milliós ár esetén majdnem 100 milliót kapna a klub.

Közben olvasom, hogy az angol média szerint Raiola nyilatkozta, hogy baromság az, hogy találkozott volna az angolokkal. Na ilyenkor legyen okos az ember.

Amici di nessuno...

limperatore
es amiket nyilatkozik: Mauro szeretei az Inter nem akarja elhagyni de nagyobb fizetes kell 😄DDDDD

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9csöves9
Mondjuk ő ebben a helyzetben a mai viszonyok között, ligán belül, riválisnak talán meg is éri az 50-et. Vicc amúgy, hogy az a liba az ügynöke. Előttem van ahogy Marottával tárgyalnak a fizetésről. Az egyik szemével nézné Wandát, a másikkal a szilikoncsöcsöket. 😄

limperatore
főleg a pénzéhes kurváknál 😄

Trunks
Nőknél soha nem azt kell figyelni mit mondanak.

Amici di nessuno...

limperatore
wanda nyilatkozta h az inter hiaba tagadja igaz, es mostanaban eleg sok mindent kitalalt a kis kurva

Trunks
Persze, Balotelliért meg 40-et.

Elég esélytelennek gondolom ezt a Híguain-dolgot. De Laurentiis nyilván ragaszkodik a kivásárlási árhoz, azt meg elég nehezen látom hogy fizetnénk ki. Állítólag képben van az Arsenal is, legalábbis az angol sajtó szerint, gondolom majd 3 hét múlva odamegy mondjuk 50-60 millióért. Nem mintha az a pénzen kívül bármiféle előrelépés lenne.

Amici di nessuno...

limperatore
Mondjuk Icardiert is tobb mint 50misit ajanlott a juve

Tibre
a tárgyalások tovább folytatódnak leguán miatt... jöjjön már egy békaképű kínai, és vigye el a shanghaj senhuánba ezt az aranylábút, de nagyon gyorsan.

limperatore
jorge martinez mennyi penzt keresett jatek nelkul ?😄

9csöves9
Persze fikció, de nekem sokkal inkább lenne hihetetlen, ha mi most kifizetnénk bárkiért is ennyi lóvét, pláne egy rivális 29 éves emberért. Eddig minden igazolásnál ment a cigánykodás, kölcsön-opció, 1-2 millión huzavona hetekig stb. A zseniális Jorge Martinezzel, Marottáék legnagyobb melléfogásával például azért képesek voltunk még szerződést is hosszabbítani 2 éve, hogy a fizetését ne egyben hanem két részletben kelljen kifizetni. Hogy illene most a képbe ez a 94 millió?

limperatore
nem néztél kicsit sok filmet? 😄

vagy ez olyan moggi-nedved sztori?

9csöves9
Elég hihetetlen az egész ügy. Nem lepődnék meg, ha az egész egy általunk generált médiahack lenne, ami ha bejön még Moggi szinten is nagy húzás. Elterjed, hogy minket az sem érdekel, hogy elfogadják-e az ajánlatunkat, kifizetjük a kivásárlási árat így csak a játékoson múlik minden. Ő meg távozni akar, akár a gyűlölt Juventushoz is. Ha nem is lesz semmi az egészből, egy ilyen sztori után nincs maradása Nápolyban,külföldre kell eladniuk, akár nyomott áron. Így az egyik várható rivális ki is van golyózva, mert bárkit hoznak helyette meg sem tudja közelíteni, De Laurentisre meg rázúdul a népharag.

Trunks
Azért ez így nagyon ferdítés. Igen, nem nyert semmit a Napolival, de tényleg rajta múlt ez? Ha csak szigorúan a náluk mutatott játékát és eredményességét nézzük (91 gól/146 meccs elég brutális), akkor egyértelműen remek évei voltak, főleg az utolsó. Ha rúg 45 gólt tavaly, akkor se ők lesznek a bajnokok. Ellenben egy igazi hisztis barom, aki egyáltalán nem illik a klub (Juve) szellemiségébe.

90 millót meg tuti nem ér, hagyjuk már. Ennyit - a hírek szerint - Marottáék se lennének hajéandóak kifizetni, a Zaza-Rugani-Sturaro hármasból valakit (vagy akár többvalakit?) beszámítanánk a bizniszbe. Ruganit szerintem a legnagyobb hülyeség lenne átengedni a legnagyobb közvetlen riválisnak, a másik kettő sokkal kisebb érvágás lenne. Ennyi pénzből aztán tényleg lehetne hozni Sánchezt vagy a legnagyobb neveken kívül szinte bármilyen sztárcsatárt.

Meg egyáltalán akkor Mandzukic szépen szedhetné is a sátorfáját? Mert ketten együtt nem lehetnének egyszerre a pályán, egyikük meg állandóan a padon nem hiszem, hogy túl egészséges lenne.

Pedig tényleg egy szinte tökéletes mercato lenne Pogba megtartásával. Ezt a Pjaca gyereket nem ismerem, az EB-n jól szállt be, ami kb. semmit nem jelent, de Marottáék biztos tudják kit vesznek. Valamit nagyon tudnak amúgy a Dinamo Zagrebnél, sorra jönnek ki a tehetséges fiatalok, akiket 10+ millió euróért eladnak úgy, hogy a vevő is általában elégedett (ellentétben a Portóval, ahol sokszor a csúcson adják el rohadt drágán a játékosokat, majd az új helyen megbuknak - lásd Jackson Martinez).

Amici di nessuno...

9csöves9
Én is megtartottam volna, de sajnos várható volt, hogy Conte nem engedi el. Azóta le is nyilatkozta, hogy mivel már a Juventusba is le akarta igazolni, természetesen marad a csapatnál.

Pjaca ügynöke megszólalt, a megegyezés megszületett a játékossal, már csak a Dinamoval kell néhány kört futni. Fontos szempont volt nála, hogy 4 éve figyelemmel követik Marottáék a játékát. A Milant és Gallianit is dicsérte, de mindenképp a BL-ben akar játszani. Ma egyébként kezdett a Dinamo bajnoki meccsén, pont a lecserélése előtt pár perccel sikerült benyomnom a sztrímet szóval sokat nem láttam belőle. A cserének sem volt valami nagyon búcsúzós hangulata. Oda-vissza megtapsolták egymást a kis számú közönséggel aztán annyi.

Rudee
Dani Alves is szabad volt, de a kép azért jó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Lacee86
Igen, ezt olvastam. 😊 Az én szememben emberileg is hatalmas, nem csak játékosként!

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"