44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Ez valami szánalmasan gyenge volt, mintha egy magyar csapatot láttam volna. Ezek után értem, hogy Agnelliék szuperligát akarnak, mert ennek így semmi értelme. Ha akartunk volna rúgunk hatot, hetet, de behúzott kézifékkel is tükörsima volt. Legalább Dybala végre gólt szerzett.
  • Rockynhooo
    Azt a kurva.. Dybala mekkora gól!!!
  • Trunks
    Ez szerintem Dybalával se lett volna jobb, szerintem néha lehet ezt is próbálgatni. A játék nem volt jó, viszont Buffon kapuja nemigen forgott veszélyben, kell hogy legyenek ilyen nyögvenyelős meccsek is, legalább behúztuk.

Szegény Conténak viszont még rosszabb a helyzete az Arsenal elleni 0-3 után:

• 9csöves9
    Végig az volt. Mondjuk az ilyen gyenge játékkal behúzott idegenbeli meccsek sosem zavarnak, mindig is hozzánk tartozott ez is. A lényeg a 3 pont és Allegri megint láthatott olyan dolgokat amik nem működnek és el kell felejteni. Higuain-Mandzukic párban játszatása pl.

Csóri Asamoaht sajnálom, neki lassan el kell gondolkoznia mit kezd magával a futballista karrierje után, mert ez így nem lesz hosszú életű dolog. Most is 2 hónap off kb. (Rugani is), mire rendesen visszatér majd megy Afrika-kupázni...
  • Grove4
    Ez megint kurva gyenge eddig.
  • limperatore
    csak dagi Roni dagin is a legjobb csatár volt :D
  • 9csöves9
    Biztos úgy volt vele Mourinho, hogy ha már vesz egy 100 milliós középpályást akkor az legyen jó mindenhol ahová pakolja...Ebben is van valami, de én inkább úgy közelíteném meg, hogy ha van egy ilyen játékosom, akkor köré építem a csapatot. Pláne egy ilyen évek óta semmilyen Unitedet.
  • Count Adyn
    Hjah Pali leszopatott minket is meg magát is ezzel a huzással szerintem:) Nálunk is leginkább a jelenléte hiányzik a középpályán kb mindenki ráfigyelt a többiek jobban ki tudtak bontakozni amikor nem alkotott semmit még akkor is:)
  • Trunks
    Azért pár meccsből még ne vonjunk le következtetéseket, ha így folytatná 50 gól felett rúgna, nyilván ez irreális. De engem meglepett, hogy így kezdett, azt hittem kell neki pár hét/hónap, mire felveszi a ritmust. Nem mondom, hogy olyan, mint a dagi Ronaldo, de azért elég masszív. És nem a jó értelemben. Szerintem jobb lesz, ha még egy pár kiló lemegy.

Így van, a múltkor belenéztem a MU egyik meccsébe, és már az angoloknak is feltűnt, hogy Pogba túl messze van a kaputól. Rooney visszalép és Pogba helyén próbál alkotni, de szegény olyan lassú, mint Pirlo a legrosszabb napjain, és sose volt hasonló képességű. Azt meg már az EB-n is láttuk, hogy ha Pali a védők előtt játszik, akkor a játéka leegyszerűsödik egy szimpla védekező középpályáséra. Ott meg nem ér 100 millát.
  • 9csöves9
    Ahogy láttam a túlsúly már el is tűnt. A bajnokságban eddig 50 percenként hoz egy gólt, az elég jó. Amúgy feltűnően jól megy a bajnokságban a legtöbb csapat centerének, kíváncsi leszek, hogy ez most csak így jött ki vagy valami tendencia lesz belőle.

Nagyon nem érzi még Pogba, de Mourinho is hülye, ugyanolyan szarul használja mint Deschamps. Ha a portugál nem tud változtatni akkor csinos kis bukás néz ki ebből ott.
  • Lacee86
    Higuain szemmel láthatóan jól érzi magát, túlsúly és 90 misi ide vagy oda, eddig minden ok vele. Nem mint ha repestem volna az örömtől, hogy őt igazoltuk, pláne ennyiért, de eddig mi sokkal jobban jártunk vele, mint a MU Pogbával. :D (Kicsinálják a Troll Footballon gyakorlatilag...)
  • Count Adyn
    3 szücsypont:)
  • 9csöves9
    hálószaggató öngól...hülyegyerek
  • szucsy89
    a B-ben? :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Trunks
    Higuain nem semmi ahogy kezdett. Persze ettől még nem dolgozta le az árát, meg tulajdonképpen még az is lehet, hogy igazán nem jön be, de eddig úgy nyomja, ahogy egy 90 milliós csatárnak kell. Ma sokkal jobban nézett ki a játék, de azért otthon egy kiscsapat ellen így is kell lennie. Furcsa Dybala góltalansága, remélem nagyon nem nyomasztja.
  • Lacee86
    X-elt a Napoli egyébként, újra a megszokott helyünkön vagyunk. :)
  • Trunks
    Szegény Storari mindent fog, amit lehet. Továbbra is állítom, hogy ő sokkal jobb csapatban is védhetne. Teszem azt a Roma is előrébb lehetne, ha nem potyázna havi egyszer Szcheszhgvxjkthny (lehet nem raktam bele elég mássalhangzót).
  • 9csöves9
    Allegri nyilatkozott a meccs előtt, elég sok témát érintett:

-Az utóbbi 30 évben nem teljesített egyik csapata sem ilyen gyengén technikailag mint most az Inter elleni derbin. Ha ez megismétlődik, akkor ezt úgy kell értelmezni, hogy rossz úton jár a csapat és változtatni kell.
    -Úgy gondolja ebben a szezonban elkerülhetetlen lesz a jelenlegi játékrendszer megváltoztatása, hogy maximálisan ki legyenek használva az értékeink
    -Dybala szerinte pontosan ugyanott játszik ahol tavaly, viszont azóta jobban kiismerték, ezért is van kevesebb területe és lövése
    -Rugani kezdeni fog, biztos benne, hogy a következő 10 év meghatározó védője lesz a Juventusnak, de türelmesnek kell vele lenni
    -Hernanes is játszani fog és megemlítette, hogy nem tetszik neki, hogy a szurkolók kifütyülik. Ő is ugyanolyan fontos tagja a csapatnak és szükség van a támogatására.
    -Folyamatosan rotálni fogja a keretet, szóval ne lepődjön meg senki, ha a jövőben is a padon kezd például Higuain.
    -A jelenlegi cél az, hogy márciusig minden fronton legyen esélyünk a végső győzelemre, utána dőlnek el a lényeges dolgok.

Tetszik amit mondott, szerintem jól fog reagálni a csapat erre az elmúlt hétre. Ma lehetne is kezdeni a Cagliari ellen egy kiütéses győzelemmel. Persze gólt azt kapni fogunk, Borriello lövi Szent Padoin gólpasszából.
  • Trunks
    Jó látni. Nem tudom eldönteni az olasz válogatottból hiányzott jobban a nyáron vagy tőlünk most. Mutatja a nagyságát.
  • 9csöves9

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.09.19. 23:28:18
  • Lacee86
    A bajnokság sztem nem kérdés, de a BL lenne a lényeg idén. Amúgy tavaszra az egyenes kieséses szakaszra beérhet ez a csapat, de addig még sok munka van.
  • Trunks
    Nem láttam az egész meccset, amit igen, az alapján ikszesnek tűnt, de ezek szerint nem volt az. Nagyon kellett ez az Internek, lehet nekünk is idejében jött a kijózanító pofon. Van itt még munka bőven, Dybala 5 meccsen nem szerzett gólt, Mandzukic 4-en. Ez önmagában nem tragédia, de Higuain nem fog önmagában 50-et rúgni, és a középpályánk se erről híres. Mondanám, hogy ettől izgalmasabb lett a bajnokság, de magam se hiszem.
  • Lacee86
    Igen, kellettek a pofonok ezen a héten, bár a Sevilla ellen sztem nem volt akkora gáz, én inkább pechnek tudtam ott be a dolgot, de itt... ez nagyon csúnya volt.
  • 9csöves9
    Erősen kutakodnom kell az emlékeimben mikor láttam a csapattól ennyire gyalázatos produkciót. Talán még Conte előtt. Sandron kívül totális csőd volt az egész, Allegri meg duplán, hogy ezt csak így tehetetlenül nézte.

Az biztos, hogy ha ezen a meccsen ma pontot szerzünk az hosszútávon inkább ártott mintsem használt volna. El lehet gondolkozni.
  • Lacee86
    Hát ez szar volt... Khedira, Dybala nagyon gyenge volt, de senki sem remekelt igazából. Sajnos megérdemelten kaptunk ki. Remélem, ez a hét felébreszt kicsit minket.
  • 9csöves9
    Én sem értem, ráadásul emiatt nem tudok kimenni a Siófok-Budaörs derbire... :(

Megint érdekesen variál Allegri...

Buffon, Benatia, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Asamoah, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic.
  • Trunks
    Nehéz kiigazodni a beosztásokon. Mi a francért nem este van az Inter-Juve? Attól még hogy a milánóiak egy rakás szar mostanság (is), attól még csak ez a forduló legfontosabb meccse.
  • Lacee86
    Az Inter közben "alkot" az EL-ben...
  • 9csöves9
    Isten ments, nem csak ebből az egyből szűrtem le, alapból nem tartom őket elég kreatívnak, csak ezen a meccsen érződött a legjobban a hiányosság ezen a téren. Sőt a tavalyi Pogba,Marchisio,Khedira sem volt eléggé az. Mindenképp kell egy Pirlo/Pjanic féle figura oda akkor tud ez igazán jól működni. Vagy rugalmasabbnak kell lenni taktikailag, mert már Allegrinél is kezd bevésődni a 3-5-2 az alap sémáival.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.09.15. 14:30:48
  • Trunks
    Szerintem túl sok következtetést vonsz le egy meccsből. Tavaly a Gladbach elleni otthon meccsen egy sokkal kreatívabb Khedira, Marchisio, Pogba középpálya állt ki, mégis alig alakítottunk ki helyzeteket. A hétvégén a Barca otthon kikapott az Alavestől úgy, hogy alig volt helyzetük. Vannak ilyen meccsek. Ugyanezzel a középpályával sokkal jobb volt a játék az eddigi bajnokikon, pedig azok se voltak gyengébb csapatok.

Ettől még nem azt mondom, hogy nem lehetne erősebb, kreatívabb a középpálya, de nem egy meccs alapján kell megítélni az erősségét. Tegnap pl. Khedira elég borzasztóan játszott, az eddigi meccseken meg nagyjából a legjobb volt. Azt hiszem ha beesett volna Witsel, vele se lettünk volna előrébb.
  • 9csöves9
    Ez a meccs meg is mutatta ennek a középpályának a hiányosságait. Nincs benne kreatív ember, vétek nem kezdetni Pjanicot ha éppen egészséges. Ezt eltaktikázta Allegri és későn is váltott, túlóvatoskodta pedig elég korán kiderült, hogy ők a döntetlenért jöttek. Nyilván úgy volt vele, hogy majd egy gól csak beesik, akkor meg minek felesleges kockázatot vállalni. Na ezzel a felfogással kéne most már szakítania minden olasz edzőnek.

Tragédia nincs és biztos vagyok benne, hogy tudnak építkezni ebből az apróbb pofonból. Legalább így egy harapósabb csapatot láthatok Zágrábban.
  • Trunks
    Az eleje meg a vége jó volt, a közepe elég felejthető. De különben igazad van. Nem egyszerű egy ennyire csak védekezni akaró és azt jól is tevő csapat ellen, plusz eléggé aprítottak mindenkit.
  • Lacee86
    Sajnos csak a végét láttam a meccsnek, de az összefoglaló alapján ez a mai 0-0 inkább pech, mintsem az, hogy valamit másképp kellett volna csinálni. Jó, ez hülyén hangzik, persze, kellett volna szerezni egy gólt, de ezen a mai meccsen ez a "ma a jó égnek se megy be semmi" feelingem volt. :/
  • Trunks
    A helyzetek megvoltak (pl. elején Khedira 2x, Higuain kapufája, Sandro fejese), nem lőttük be őket. Előfordul az ilyen. Magunknak nehezítjük így meg a dolgunkat, de azért nem a világvége a csoport második legerősebb csapata ellen otthon x-elni. Zágrábban jó lenne nyerni.

Nehéz elfogulatlanul ítélkezni, de maradjunk annyiban Vázquez meglökte Pjacát. Nem volt sok kontakt, de hülyeség volt az argentín részéről.
  • Trunks
    Tök úgy indult a meccs mint tavaly, csak miután kihagytuk a helyzeteket, nagyon leült az egész. A Sevilla viszont csak akkor fog gólt szerezni, ha véletlenül befejelik egy szöglet vagy hasonló után, nekik tökéletes ez a 0-0. Kíváncsi leszek jön-e Pjanic. Vagy esetleg Mandzukic?
  • Rockynhooo
    Juventus #StartingXI: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Evra; Dybala, Higuain.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én kezdek beleszeretni ebbe a Khedira,Lemina,Asamoah hármasba középen.
  • Trunks
    Tavaly is hasonló volt a helyzet a Sevillánál, otthon nagyon simán vertük is őket, pedig nálunk is sok volt a változás. Inkább idegenben lehet nehéz a meccs, de addigra már nagyjából el kéne dönteni a továbbjutás kérdését. Mindenképp nyerni illene, a Fiorentina és a Sassuolo se jelentett nagy gondot a bajnokságban, pedig mindkettő lehetett volna nehezebb is.
  • Breki33
  • 9csöves9
    Erős kezdés. Mondjuk most épp Gigi is szépen benne volt, megesik az ilyen.

Sajnos nem láttam a meccset, vagyis ismétlésben ma elkaptam, de pont a 30. perc után onnan meg már értékelhetetlen volt, annyira takarékon hoztuk. Nagyon fontos volt, hogy Higanynak már rögtön a szezon elején jöjjenek a gólok, hogy ne nyomja agyon a 90 millió. Pláne ilyenek, mindkettő szép munka volt. Kicsit én is úgy érzem, hogy Dybala túlságosan alá játszik. Nem tudom hogy ez Allegri kérése, vagy egyszerűen meg akarja könnyíteni a haverjának az életét, de lehetne kicsit önzőbb. A kölyöknek olyan lövőtechnikája van, hogy a kaputól 20 méterre kb. mindenhonnan lőnie kéne.

Szerdán BL, jön a Sevilla. Elég nagy változások voltak arra, sok volt a távozó és az érkező is, Sampaoli se vette fel még a ritmust, keresi a csapatát. Amúgy is inkább otthon erősek, szóval papíron kötelező a győzelem. Kérdés mi lesz belőle a pályán, illene jól kezdeni, hogy legyen valami alapja a hangzatos BL vágyaknak.
  • Trunks
    videó
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.09.11. 18:31:34