44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Nem veled van a gond, hanem az olasz csávóval. Kicsit photoshopolok rajta, hogy ne tudjon minden fogadóirodához regelni a nevemben. :D
  • 9csöves9
    lakcímkártya nem biztos,hogy kell arra majd válaszol.mindenesetre küldd el nekem mindkettőt hogy időben tudjunk cselekedni mert hamar elkapkodják.ha nem kell akkor törlöm a memóriámból:)
  • Trunks
    Kicsit paranoiás vagyok. Lakcímkártya minek kell a jegyvételhez? Nem szívesen adom ki az összes személyes iratomat egy vadidegennek, aki simán visszaélhet vele.
  • 9csöves9
    lakcímkártyát is kérek!:)
  • 9csöves9
    hajnalban megnéztem a meccset,jók voltunk pedig nagyon tartottam tőle.Borist remélem azért nem vesszük meg,és azthiszem Pirlo után most már Mirko részére is kijár egy bocsánatkérés tőlem idén ha leigazoljuk Balotellit akkor se kárrogok!:D na jó de.
  • 9csöves9
    Trunks,Oli,Rocky, kérek privátban személyiről másolatot mindkét oldalról!

valaki még nem akar jönni?
  • Csacsi
    Igen, két győzelem, és minimum 1 döntetlen. Zárjuk csak veretlenül a bajnokságot.
  • Trunks
    Szép, sima győzelem. Még kettő hiányzik.
  • Trunks
    Igen, pontosan így van, ez a baj. Borzasztóan játszott, amikor lehetőséget kapott, Conte mégis őt erőlteti. Ugyanez volt Vucsiniccsel is a bajnokság elején, csak azért ő más kategória, mint Bori.
  • szucsy89
    Én úgy vettem észre, hogy Boriello Conténak "kedvence" már ha lehet ilyet mondani, javítsatok ki ha tévedek :D

Mikor Del Piero rúgta a gólokat, akkor is elkövetkező meccseken inkább ő padozott ez a balfasz meg kezdett... mondjuk felőlem maradhat nálatok örökre, én örülök, hogy megszabadultunk tőle :D
  • Trunks
    Na most megint megmutatta az igazi oldalát... 7 méterről sikerült úgy eltalálni ziccerben a labdát, hogy elgurult keresztbe a kapu előtt. Mondjuk lehet csak megrakta az under 2,5 gólt. :D
  • Rockynhooo
    "Az a baj, hogy amikor ránézek, mindig Amauri szelleme kísért" :DDD
    Ezen hangosan felnevettem :DDD
  • Trunks
    Pláne, hogy Del Piero és Quagliarella is sokkal jobb játékos nála. Ma még amúgy egész jól játszik, de az első 15 meccsén amit mutatott... Az a baj, hogy amikor ránézek, mindig Amauri szelleme kísért. Talán annyi a különbség, hogy Borriello legalább akar, de focizni sajnos ő se tud, egyszerűen nem Juve-szintű játékos. Nem véletlenül kergették el Milánóból és Rómából is.
  • Forza Italia
    most is rúgott 1-et. De ha megvesszük akkor rohadt nagyot fogok csalódni Conte-ban
  • Trunks
    Ha a múltkori gólja után Conte megveteti Borriellót, akkor inkább hagyta volna ki azt is.
  • Zsolti9014
    tegnap Plaermo-Catanián Miccoli és Legro lőtték a gólokat. :)
  • 9csöves9
    Ariaudoval meg Ekdallal nagy spanok vagyunk:D
  • Trunks
    Úgy értettem, hogy ha nem engedik át. :) Cagliariban nincsenek ismerőseid? :D
  • 9csöves9
    elvileg oda akarunk szerezni,csak azt úgy tudunk ha mindenkinek szabaddá teszik oda a jegyvásárlást,nem csak a szárdoknak:)
  • Trunks
    Szerintem jegy nélkül nagyon necces nekivágni. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen körülmények közt (lehetséges bajnokavatás+Torinóhoz közeli helyszín) ne kapkodnák el a juventinók a jegyeket. Esetleg a Cagliari szektorba nem lehet szerezni? :)
  • 9csöves9
    még mindig nem biztos az egész,per pillanat úgy néz ki a dolog,hogy nem engedik át a Cagliari szurkolók helyeit,inkább üresen hagyják. a srác egyébként azt mondta,hogy ha azt akarjuk,hogy ő vegye meg a jegyeket akkor küldjünk neki fénymásolatot valami hivatalos dokumentumunkról.ő útlevelet írt,de szerintem csak nem vágja,hogy az euban vagyunk:D szóval a személyitek mindkét oldalát majd szkenneljétek be. de majd privátban írok mindenkinek,hogy mi van.

amúgy ha ti úgy vagytok vele,nekivághatunk jegy nélkül is,aztán lesz ami lesz lehet hogy tudunk úgy is szerezni.
  • Rockynhooo
    Na igen nem egyszerű. Én elkezdtem szervezni egy madridi utat magamnak még márciusban hogy megnézem majd a bajnokavatást és megyek május 13.án de olyan jegyárakkal szembesítettek és az is teljesen lutri volt hogy kapok e egyeltalán. Így jött hogy akkor megyek veletek hogy mégis szerezzek valami új tapasztalatot meg élményeket de most itt is az a helyzet mint az első utammal. De bízom benne hogy összejön.
  • 9csöves9
    hát igen csak ez most nagyon más helyzet az esetleges bajnokavatás miatt.benne van a pakliban,hogy aznap már nem is lesz jegyárusítás,vagy csak 160 eurós jegyek lesznek...azért ez vicc
  • limperatore
    mi bementünk a lottózóba azt megvettük 5 perc alatt a kanyarba :D bár kibasztak velünk mert a kanyar 3 szektorra van bontva, bal szélsőbe voltunk mi középső üres volt jobb szélsőbe meg az utlrák voltak és félidőbe nem engedtek át,figyelni kell melyik kapun mentek be
  • 9csöves9
    egy olasz Juvés fórumról,de tényleg nem komoly ismerettség.

írt egyébként.a vendég kanyarba(ahol a Juve ultrák lesznek) már nem lehet hivatalosan jegyet szerezni,csak a csoportoktól.a másik 30 eurós részen lennének a Cagliari szurkolók,viszont eddig olyan kevés igénylés érkezett tőlük,hogy valószínűleg azt is átengedik a Juve szurkolóknak.várhatóan hétfőre döntik el,hogy bárki vehet oda jegyet vagy csak trieszti lakosok.

nem egyszerű...
  • Trunks
    Ez is igaz, de ennyi erővel úgy is eladhatja, hogy mi átutaljuk neki. :) Honnan ismered amúgy ezt a srácot?
  • 9csöves9
    jogos,igazából ezen részéről még nem is beszéltünk,csak én gondoltam,hogy így korrektebb.meg hát lehet olyan szituáció is,hogy megveszi nekünk saját pénzből,ok megvan minden fasza,aztán ott valaki később felajánlja neki,hogy megveszi a duplájáért,mi meg hoppon maradunk...
  • Trunks
    Én alapból megbíznék, meg 30 euró azért nem 160, még ha el is úszik, akkor sincs világ vége. Viszont nem egészen értem miért kéne előre fizetnünk. Ha nem is megyünk el, akkor is el tudná másnak adni még akár többért is.
  • 9csöves9
    naaa frankó:D

írt a srác,hogy nem hétfőtől,hanem mától árusítják ott a jegyeket és ő el is megy megvenni a sajátját és megtudakolja mi van ezekkel a 30 eurós jegyekkel.majd ír,hogy mi van.
  • pinnacle
    levezetem szívesen :D belefér :D

Ford Focus 2005-ös. Kombi, tiptop állapot :D szal autón nem múlik. Rajtam se... :D
  • 9csöves9
    hát levelezésen kívűl nem sok minden kapcsolatom volt vele,a keresztnevén kívűl nem tudok semmit...én is eléggé tartok a dologtól,de már az hasznos ha tud infókkal szolgálni,mert lehet,hogy nem is kell majd előre megvenni a jegyeket.meglátjuk.

viszont előfordulhat,hogy tesóm nem tud jönni és akkor a kocsi is ugrott,szóval bekéne akkor szervezni egy autós emberkét.Oli te nem vezetnéd le?:D
  • Rockynhooo
    160 az rengeteg valóban. A 30 eurósra én nagyon szívesen beneveznék. Kérdés még annyi hogy te milyen kapcsolatban vagy ezzel a sráccal, személy szerint mennyire bízol meg benne? Én alapból bizalommal vagyok az emberek felé szóval részemről menne a dolog. Rajta vagyok az egész témán. Alapból már egymás felé bizalommal kell lennünk ha innen forumrol összeszedünk egy kocsira való embert mert ugye nem ismerjük egymást. Bízom benne hogy összejön ez az egész és még lesz hely nekem is :) Persze ha színtiszta Juventinokkal megtelik az autó akkor ne engem vigyetek de ha van egy fölös hely én jelentkezem :)
  • 9csöves9
    na közben ügyködök Trieszten,levelezek egy olasz sráccal aki oda valósi és Juve drukker.hétfőn kezdik ott árusítani a jegyeket.a kanyarokba 30 euró,a többi helyre meg 160...állítása szerint a kanyarokba nehéz lesz jegyet szerezni,de a többi helyre még meccsnapon is lehet.írtam neki,hogy csak az olcsóbb jegyek érdekelnének,160 az rablás.majdnem annyiba volt a 3 napos Inter elleni túra.

kérdésem,hogy adott esetben ha tudna jegyet venni nekünk,akkor megbíznánk e benne így látatlanban és elutalnánk e a lóvét? én igen,ennyi kockázatot vállalni kell,de gondoljátok meg.

közben írtam a listicket.it-nek is,de basznak válaszolni.
  • Trunks
    Én se élőben láttam, de sikerült úgy megnézni, hogy nem tudtam az eredményt. Nem tudtam Borriello góljánál sírjak-e vagy nevessek. Ha vki, akkor ő egyáltalán nem érdemelte meg. 17 meccs, 1 gól, de ennél még tragikusabb volt, amilyen játékot mutatott. Eddig a lövésig komolyan nem volt értékelhető megmozdulása. Nagyon-nagyon remélem, hogy Q visszatér a következő meccsen. Mind1, megérdemelten húztuk be. A Cesena még a kaput se találta el. :D

Pirlo viszont borzasztóan játszott. Remélem nem viseli meg, hogy a második 11-est hagyja ki zsinórban. Mezőnyben is szokatlanul sokat hibázott. A Cesena ellen úgy látszik mindig kamutizit kapunk. De legalább a fanyalgók örülhetnek, hogy nem rúgtuk be.
  • 9csöves9
    nem tudtam neten nézni és ki akartam húzni az ismétlésig,de eddig bírtam:)

BAJUUUUUSZ BAZMEG!!!!

3 győzelem kell!
  • forzajuve5
    ez nehéz szülés volt
  • Forza Italia
    baz közben vezet a milan is :S:S:S
  • Zsolti9014
    vezet már a Milan is.
  • Forza Italia
    na az lenne szép ha Boriello góljával lenne 5 pontos előnyünk :D:D
  • Rockynhooo
    na pont Boriello : DD de ott a vezetés. DP szabadja de kár hogy nem akadt be.