Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Lichtsteiner most van orvosi vizsgálaton,hivatalosnak tekinthetõ a biznisz.elvileg 9,8 milláért jön és évi 2 milliót fog keresni.el sem hiszem,hogy még július sincs és már szereztünk mint két oldalra értelmes szélsõhátvédet

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

bakkerman
úgy,hogy Frosinone tartományban született,ugyan nigériai származású,de végigjárta az olasz utánpótlás válogatottakat. szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs,nem egy honosított szarfaszuról van szó,hanem egy olaszban születettrõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

forzajuve5
A Juventus vezetõje, Beppe Marotta kijelentette, jövõ héten találkoznak Sergio Aguero ügynökeivel.

ezzel így mi kerülünk nagy elõnybe. gondolom majd vitáznak egy nagyot a játékos fizetésén 😊

más:
A Juventus együttese, mindenkit meglepve, ajánlatot tett a városi rivális Torinonak Angelo Ogbonnáért, akit nemrégiben hívtak be az olasz válogatottba. A Tuttosport értesülése szerint Antonio Conte a 23 esztendõs bekkel szeretné megerõsíteni csapata védelmét.

hogy az istenben lehet ilyen névvel és kinézettel valaki olasz válogatott...

limperatore
ebbe a gyenge olasz bajnokságba 3-4 jó igazolással megy egy jó starttal simán scudetto esélyes lehet a juve is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
de amúgy ha Melót eladják, az megint hülyén veszi ki magát. Tavaly ilyenkor nem túl sokan voltak, akik marasztalták volna (én pl. el is kereszteltem Pélónak...), de aztán idén a csapat talán legjobbja volt (hja, mondjuk most mondhatjuk, hogy ebbõl kiemelkedni nem volt nehéz), de lényeg, hogy ha egy sz.r szezon után megtartjuk, akkor miért kell eladni, amikor van elõrelépés nála...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
mostanában erõsen pletykálják Arturo Vidalt is,neki én is örülnék.egy igazi vadállat köcsög,Meloval elég szépen gyilkolnának középen.a baj csak az,hogy sajnos van egy olyan érzésem Felipét el fogják adni...

9csöves9
ha így is van,gondolom arról az újságírók nem nagyon tudnának,hogy mit akar,nekem nem tûnik annak a kikotyogós fajtának😊

másrészt szerintem visz magával egy csatárt,és akkor mondjuk egy Torres,Falcao,Drogba hármashoz én nem egy 40-50 milliós Agüerot vinnék.

arról már nem is beszélek,hogy nem mindig csak a pénz és a csapat pillanatnyi erõssége dönt,ki tudja lehet hogy kiskölyök korában nyálcsorgatva nézte a 90-es évek-beli Juvét,amikor éppen a Chelsea ádáz harcot vívott a 6.helyért.

én reménykedek,annyira meg nem élem bele magam,hogy eret vágjak esetleg,ha nem ide jön😊

WuFraZselic
én úgy tudom, hogy Villas Boas elsõ igazolásként Agüerot szeretné (Anelkával nem számolnak), így nehéz lesz meggyõzni :/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
megszereztük Grandolfo játékjogának a felét,de Bariban marad.õ az a kölök aki a szezon utolsó meccsén,elsõ serie a-s meccsén volt kezdõ és vágott egy mesterhármast.

9csöves9
az õ esetükben nem a pénz lesz a legnagyobb akadály.ha Agüerot sikerül valahogy meggyõzni,hogy érdemes ide igazolni,akkor gond nélkül le fognak pakolni 40 millát

közben állítólag Conte megtorpedózta a Bastos üzletet,nem nagyon van oda érte.egyrészt jó,hogy van elképzelése és nem csak Marottán múlik egy egy játékos igazolása,másrészt viszont Bastos jobb mint bármelyik bal oldalon futkározó emberünk és nem hinném,hogy egyáltalán dolgozott már együtt edzõként hasonló kvalitású játékossal.

WuFraZselic
Marotta szerint Rossi és Agüero is tökéletesen beleillenek a klub elképzeléseibe

vajon tudja az árukat? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

azt nem is figyeltem, sportgézán elbaszták akkor a fordítást
bakkerman
mascherano helyére igazolták,amolyan MC/DM

Rockynhooo
Meireles úgy rémlik kp-n játszik.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zsolti9014
de Meireles nem középpályás? mindenhol úgy írják, meg a vb-n is mintha az lett volna. mondjuk angol bajnoki hála a tévécsatornáknak rég láttam, de ennek az üzletnek semmi értelme...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Melo eladása lenne a mercato legnagyobb baromsága. van egy világklasszis belsõ középpályásunk, de ez a félszemû szerencsétlen állandóan meg akar válni tõle

A Juventus Matri, Pepe, Motta és Quagliarella szerzõdtetése után a Liverpool portugál hátvédjét, Raul Meirelest is leigazolná. A Daily Express szerint 13 millió fontért, és Felipe Melo játékjogáért szeretnék Torinóba vinni a játékost. Melo nem örül, hogy belevonják az üzletbe.
Zsolti9014
According to unconfirmed Uk media reports, Juventus officials could soon try to sign Argentinian winger Angel Di Maria for a yet to be determined amount plus Felipe Melo and either Claudio Marchisio or Giorgio Chiellini. However, the claim seems quite far-fetched at least for the time being.

Meg még a fél keretet, nem? XD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jó kérdés...én nem akarom Juve-mezben látni.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Juventus egy igen mozgalmas napon van túl. Elsõ ízben megvásárolta (visszavásárolta) Sergio Almiron játékjogának másik felét a Baritól. Mialatt eladta Lanzafame játékjogának másik felét a Palermo-nak, Palladino engedélyének 50%-át pedig a Parmának. Paolucci játékjoga az újonc Sienához került.

Azonban a Juve vaklicitre ’hívta ki’ a Bolognát Ekdal ügyében, miután nem tudott megegyezni a bolognaiakkal. A vaklicit során azon klub szerzi meg a svéd középpályást, mely nagyobb ajánlatot tesz érte.

vajon mi a terv a nagyszerû Almironnal?

9csöves9
nah állítólag 120 milliót határozott meg a cda és 70 millió kölcsönt(?) ad az Exor.ez természetesen nem mind igazolásokra fog menni,a következõ 3 évre tervezett összeghez adódik.az a cél,hogy a 14/15-ös szezonra BL gyõzelemre esélyes csapatot kell építeni,és természetesen Olaszország trónjára visszaülni.az idei szezonban nem elvárás a scudetto.emelett áldásukat adták egy nagy igazolásra(Agüero)

Trunks
Ennyit tuti nem ér. Beck jobb lett volna ennyiért.

Amici di nessuno...

limperatore
igazoljátok le maldinit is <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Klasszis középsõvédõ jelenleg a piacon elérhetetlen, fõleg olyan, aki lemondana az európai kupaszereplésrõl...
Zsolti9014
attól függ, hogy hogyan értik, ha igaz is. mostantól, vagy már az elõzõ 40 milliós akció is benne volt (igaz, az is részletfizetõs téma)? Illetve Lichtsteiner is egy tízes. De reméljük a legjobbakat.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
abból már lehetne igazolni bõségesen 😊

Agüero: 40
Bastos: 17

és akkor még mindig maradt kb 60 millió amibõl én vennék egy klasszis középsõ védõt még, és a védelem széleire még 1-1 embert.

na és persze ott lesz még a játékosok eladásaiból származó pénz is remélhetõleg. bár nagy valószínûséggel mindenkit csak részletfizetéses konstrukcióban tudunk eladni

bakkerman
dejólenne végre látni egy fasza juvét,egy fasza rómát,hogy megint 3-4 csapat legyen harcban a scudettoért,egy jó napolival,és egy fiorentinaval/udinesevel kiegészülve. sajnos nekem a tévés fociélményem (köszi sport tv) az nb1-el,és a spanyol focival kimerül,ugye a spanyol fociról tudjuk hogy 2 csapat van :SS

9csöves9
a jól értesült magazinok 120 millás tõkeemelésrõl csacsognak,a tutton fõlapján JUVENTU$$$ felirat látható😄

9csöves9
elég kamunak hangzik,de ha igaz akkor lehetne rendes a klub és kifizetné azt a +2 millát.(amúgy én sokallok ennyit érte,Becket simán hozhattuk volna a feléért.)

Zsolti9014
persze, mindenbe bele lehet kötni 😄
mondjuk éhen biztos nem fog halni, az is igaz.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
vagy úgy gondolkodik, hogy ez a 2 millió euró ~fél év alatt megtérül 😄

Zsolti9014
egyetértek, ha ez igaz, akkor ilyen mentalitású emberek kellenek! 😊

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Juventus: Lichtsteiner kétmilliót fizet, hogy Torinóba igazolhasson
A Lazio 12 millió eurót kér a Juventustól a svájci jobb oldali mindenesért, Stephan Lichtsteinerért, a torinóiak viszont csak tízet hajlandóak fizetni.
Mivel Stephan Lichtsteiner mindenképpen a Juventusban szeretné folytatni, egyedi megoldáshoz és zsebbe nyúlt: kétmillió euróval maga pótolja ki a tízmilliót egytucatnyira.
(NSO)

ha ez igaz és ilyen formában megtörténik az üzlet akkor minden tiszteletem az ilyen játékosnak

Zsolti9014
Giovincót is elherdáltuk szerintem végleg. Az lesz vele is mint Mimmóval. Addig lesz távol, hogy vissza se akar jönni...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
érdekes amúgy,hogy Aquilaniról nem született döntés,szerintem most már tuti nem marad.Giovinco kapcsán élt az opciójával a Parma,megvették a felét...

9csöves9
mint VICE IBRA!😄 biztosan elzavarjuk van bõven kérõje ennek a szerencsétlennek

szucsy89
Amaurit akarjuk <#wilting> Kérlek ne adjátok!!! 😄
Trunks
Motta szerzõdtetését inkább nem kommentálnám. Quagliarellának és Matrinak viszont nagyon örülök, ennyiért kötelezõ volt õket megvenni. Pepe pedig kiegészítõembernek jó lesz.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ennek örülök, az elsõ három névnek kifejezetten 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
de ki lesz az a hülye akire rá tudjuk sózni Mottát? én úgy gondolom, hogy inkább cserepados szerepet szánnak neki, vagy õ lesz a jegypénztáros az új stadionban. mindenestre pálya közelébe nem szabadna engedni ezt az embert

szucsy89
Na ezt nem tudtam, így már mindjárt más 😊
9csöves9
hivatalos!

Mottát remélem csak valami biznisz keretében hoztuk,mást nem tudok elképzelni.

Alessandro Matri from Cagliari Calcio S.p.A. for € 15.5 million, payable in three years. The player has signed a 4-year contract;
Fabio Quagliarella from S.S.C. Napoli S.p.A. for € 10.5 million, payable in three years. The player has signed a 3-year contract;
Simone Pepe from Udinese Calcio S.p.A. for € 7.5 million, payable in three years. The player has signed a 4-year contract;
Marco Motta from Udinese Calcio S.p.A. for € 3.75 million, payable in three years. The player has signed a 4-year contract.

Zsolti9014
#34008:

"állítólag az Adidas és a Nike is nagy harcot vív Agüeroért,és valószínûleg ez ki fog hatni a következõ csapatának kilétére is.eddig ha jól tudom a Nikeval állt szerzõdésben,de a Copán a hírek szerint valami noname márkátlan fekete cipõben fogja nyomni😄"

Hajrá Magyarország!

szucsy89
"és tényleg nem Adidas vagy Nike cipõben tolta"

miért kéne abban?
Zsolti9014
mondjuk én azt nem tudom, hogy Momo elengedése jó ötlet lenne-e. Tény, hogy mostanában neki sem ment, de azért volt nagyon jó idõszaka nálunk, és az a poszt az olyan, hogy bármikor benne van Melónak (fõleg neki...) egy hosszabb eltiltás.

de Agüerót szívesen látnám persze én is, meg Bastost is.

Arról tudni valamit, hogy ha Kun jön, akkor Matri/Quagliarella helyzete hogyan alakul?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
holnap lesz a vezetõségi ülés,Bastos ügynöke optimista,szerinte már a héten lezárják az ügyet.mostanában Momo+6 millát emlegetnek árként.

Agüero ügynöke szerint ügyfele készen áll igent mondani a Juve ajánlatára és csak az Atletit kell meggyõzni.õk éppen Storarit is akarják,ha nagyon muszáj be lehetne vonni az üzletbe.tegnapelõtt egyébként a Copára készülõ argentín válogatott 4-0-ra nyert,Agüero is lõtt egy csinos kis gólt(Messi kurva nagy gólpasszából),és tényleg nem Adidas vagy Nike cipõben tolta 😊

szerintem jól áll neki a fekete-fehér😊

Zsolti9014
A Realos feleannyit nem ér mint a miénk. 😊
De amúgy 13 millió sok tényleg, meg aztán mondom, kacsa lehet, mert még nem is vettük meg végleg... de Tuttosport, na 😊

Hajrá Magyarország!