44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Aki el is utasította. Na meg Hernanes is őt mondjuk egyáltalán nem értem. Pont neki való. Én nem nagyon aggódok emiatt, csak olyan embereket tudnak elvinni akik nem vágynak nagy karrierre, azoknak meg nincs is helyük az európai fociban.

Ha ezt a töménytelen lóvét az utánpótlásba, infrastruktúrába, szakemberekbe forgatnák akkor el nem tudom képzelni, hogy ekkora merítésből ne lehetne idővel egy viszonylag komoly szintet elérni kínaiakkal. Csak hát idejük nincs.
  • Lacee86
    Most még... De ha ez elindít egy lavinát, akkor már nem biztos, hogy csak olyan neveket visznek, akik nem fognak hiányozni. :/ Állítólag pl. Mandzsut is megkörnyékezték.
  • Trunks
    Miért kúrják ettől szét a sportágat? A középszerű Europában játszó játékosokat viszik egy rakás pénzért: Hulk, Pellé, Oscar, Witsel, stb. Ezzel csak jól jár mindenki. Ha valaki nem, akkor azok pont a kínaiak, de hát ők tudják.

Nem tudom te hogy vagy vele, nekem egyik felsorolt név se fog különösebben hiányozni az európai fociból.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.02. 19:57:56
  • limperatore
    pár év múlva mikor beüt a válság kint akkor majd nézelődnek :)
  • Lacee86
    Azért, mert látszik, hogy a kinaiak a f*szukat mutogatják, hogy nekik mennyi lóvéjuk van, de k*rvára nem értenek a focihoz. Komolyan, először a fejkendősök, most a kínaiak... Muszáj mindenkinek szétkúrni ezt a sportágat.
  • Trunks
    Apám meg mindig mondta, hogy 10 deka párizsi 3 forint 60 fillérbe került. Ma az a 27 millió 40 lenne, és sok minden változott is azóta.

Ezt leszámítva nevetségesek ezek a kínai ajánlatok. Tőlünk miért nem akarják megvenni ennyiért a távozni akarókat? Tévezt is ingyen elengedtük, mehetett volna már akkor Kínába. Hernanest nem akarja valaki? 10 millióért oda is adjuk.

Mindenesetre nem okolom, ha ilyen ajánlatot nem utasít vissza Witsel, ő inkább a Pellé kategória, akinek soha nem volt reális, hogy ilyen szerződést kapjon. Mondjuk ennyi pénzért szerintem a kínaiak is szerezhetnének jobbat a belgánál, 20-25 millió egy középszerű 28 éves játékosért, akinek 6 hónap van hátra a szerződéséből+két évre 40 millás szerződés. Irreális.
  • limperatore
    Haha, 18m eur :DDD
    Ronaldo kerult anno 25m dollarba es a legjobb jatekos volt :D
    Vicces
  • 9csöves9
    Witsel Kína. Évi 18 milliót keres majd és a Zenit is kap egy 20-t. :D
  • 9csöves9
    Ha ezzel egyidőben Hernanes megy akkor azt mondon ok, hasznosabbnak tűnik a csávó.
  • Trunks
    A genoás Rincón úgy tűnik érkezik 2 millióért kölcsönbe+8 millióért megvehetjük a szezon végén. 29 éves, eddig a szezonig nem is hallottam róla, nem tudom mekkora erősítés lesz. Igazi romboló középpályásnak tűnik.
  • 9csöves9
    Tipikus gazzettás szarkeverés, nem véletlenül vannak kitiltva a klubtól. Nem kell vele foglalkozni.

#43380: Korrekt és egyet is értek. Lehet mondani, hogy nem volt olyan fontos ez a trófea, de minden játékos reakcióján világosan látszott, hogy nekik az volt. A síró Locatellitől kezdve a majdnem síró Dybalaig.
  • limperatore
    Mancininek nincs csapata
  • Breki33
    A mai LA Gazetta dello Sport Juve-Allegri krízisről számol be. Mely tetőpontjára a katari elvesztett Szuperkupa döntő után hágott. Allegri még az új szerződése aláírása előtt le akar ülni tárgyalni a vezetőséggel. Meg nem erősített hírek szerint több játékosról is lemondana nyáron Allegri akikkel szakmailag nem találta meg a közös hangot. Olyan nevek jelentek meg ezen a téren mint Pjanic illetve Alves. Előbbinél a rendszeres taktikai fegyelmezetlenségével vannak gondai Allegrinek utóbbinak pedig a hozzá állásával. A lap beszámolója szerint Allegrinek elege van abból h a játékosai rendszeresen semmibe veszik utasításait. Így vélhetően a mester vagy ők vagy én válaszút elég állítja a vezetőséget.
  • Lacee86
    Hát ez nagyon kulturált volt. :)
    Boldog karácsonyt Neked is és Mindenkinek!
  • szucsy89
    de szép napra ébredtünk :)

teljesen megérdemelten győztünk szvsz, jobban akartuk ezt most, és ami a legjobb, hogy látszott a Juve játékosok arcán, hogy ők sem vették félvállról, tehát erre nem lehet fogni :)

3 meccse nem tudtatok megverni egy papíron erősebb kerettel, jövőre találkozunk a bajnoki címért folytatott harcban

(u.i.: most megpróbáltam magam visszafogni, és kellemes ünnepeket kívánok minden juventínónak is )
  • Trunks
    Biztos visszafogott lesz...
  • Lacee86
    Szucsy-t várom még nagy érdeklődéssel, nem tudom, ti hogy vagytok ezzel... :)
  • Lacee86
    Hát a tizik ilyenek, ez már lutri. Ezt a 120 perc alatt kellett volna lerendezni. Nyilván sajnálom, hogy nem a mienk a kupa, de ebből a fiatal Milanbol talán lehet valami, és ez jót tehet a Serie A-nak is.
  • Trunks
    Azért szar így elveszteni, de valahol megérdemelték, mert ikszes volt ez a meccs, a kupadöntőt meg nekik kellett volna nyerniük, csak elmadárkodták. Irónikus, hogy a lúzerség mintaképe, Montolivo nélkül sikerült végre nyerniük valamit. Grat nekik, legalább most van valami irányvonal, ami mentén haladnak.

Túlzás lenne állítani, hogy Dybalán ment el a meccs, de az tuti, hogy nincs nagy formában. A helyzeteit kihagyta (köztük egy hatalmas ziccert), a 11-esét kihagyta.

Mindegy, menni kell tovább, ez a Khedira, Marchisio, Pjanic, Sturaro középpálya sokkal jobbnak tűnik, mint eddig bármelyik a szezonban. Ha jól számolom a legutóbbi ilyen furcsa szuperkupa-döntő óta ez volt az első cím, amit nem mi nyertünk (2 bajnokság, 2 kupa, 1 szuperkupa).
  • Trunks
    Mondjuk akinek nem csak és kizárólag a pénz számít?

Jó kis meccs volt, pláne az első félidő. Visszagondolva mekkora irtó rakás szar a májusi kupadöntő volt, pláne örülhetünk. Jellemző a szezonra, hogy két hasznos játékosunkat sérülés miatt kellett lehozni az év utolsó meccsén.
  • Lacee86
    Na a fejkendősöknek össze hoztuk a hosszabbítást...
  • limperatore
    miert hello? most er palyaja csucsara kozel evi 12 milliardert

ki az a hulye seggfej aki ennyi penzert nem menne el? :D
  • Trunks
    Nem azzal volt a gond, hogy elfogadta ezt az őrült ajánlatot, hanem azzal a dumával ment haza, hogy mennyire fontos neki otthon játszani. Ezek szerint mégse annyira fontos.
  • 9csöves9
    Az asszonykák jól érzik magukat, ők biztos támogatták a dohai kirándulást. Ruganié a piros jobbos, elég szarul megy a sora a srácnak mostanság.

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.12.23. 14:36:48
  • 9csöves9
    Én úgy vagyok vele, hogy már offolta a karrierjét amikor hazament, baromság lett volna ezt az őrült ajánlatot kihagyni. A Bocánál sem haragszanak rá, nem is tudták rendesen a fizetését kigazdálkodni.

Talán végül szerencsénk lesz a hazamenetelével és beválik majd ez a Bentancur gyerek. A napokban nyilatkozta, hogy nyáron csatlakozik.
  • Rudee
    Közel 33 évesen biztos nagyobb karrierje lett volna bárhol máshol.
  • Trunks
    Az valami egész szörnyű volt. Főleg a 11-esek. Alapból rohadtul nem érdekelt a dolog, a tavalyi Lazio elleni győzelem se okozott különösebb örömöt, de így elveszteni... még én is felhúztam magam rajta.

A dátummal az a gond, hogy pont a szuperkupák lényege az lenne, hogy az első tétmeccs az idényben, segít felmérni, ki hol tart a felkészülésben. Na ez karácsony előtt finoman szólva se túl hasznos. Úgyhogy egyértelmű, hogy az a kis csekély sportszakmai haszon fel lesz áldozva az anyagiak oltárán. Nem mondom, hogy ez akkora nagy gond, csak komolytalan, hogy egyedül az olaszok csinálják így.

Tévez pedig... ennyit a marha nagy honvágyáról. A karrierje csúcsán hazarohan Európából, aztán amint jön egy marha nagy ajánlat Kínából, megy is.
  • Lacee86
    Ez szomorú. Carlitosnak is annyi, süllyesztő... :(
  • 9csöves9
    Jah 2 éve is jól passzolt a karácsonyi idillbe, hogy hörögve anyáztam a duplázó Higuaint meg ordítoztam a 11-eseknél... :D
  • Rockynhooo
    haha na igen. + a felesleges sérülések veszélye. De azért örülök, hogy van ez ma, karácsonyi kaják mellé jó délutáni program :D
  • 9csöves9
    Sajnos az olaszoknak minden ilyen pénzkeresési és népszerűsítési lehetőséget meg kell ragadnia ez van. Másrészt a játékosoknak ez egy jó közös kikapcsolódás így a pihenő előtt, jó idő van, kimentek velük az asszonyok is, ki van nyalva a seggük, elvannak, felfogható amolyan csapatépítő tréningnek is. Ennyi a pozitívum, a meccsel mi csak kb. bukhatunk még ha nincs is nagy jelentősége. A Milannak viszont egyértelműen hasznos, ha esetleg nyernek akkor lehet a trófeával takarózni, meg hogy legyőzték kétszer a nagy Juventust, nincs itt semmi probléma kérem, meg most már aztán tényleg jön a kánaán, de tényleg! Ha mi nyerünk akkor meg csak érvényesült a papírforma, nem történt semmi különös, ráadásul ők később érkeztek Dohába, mert nem tudtak normálisan megszervezni egy repülőutat. A világ egyik legnagyobb légitársaságának a nevével a mezükön... :D
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.12.23. 10:26:58
  • Trunks
    :DDD

Ennél sokkal elbaszottabb időpontot nehéz lett volna találni. A szerintem amúgy se túl hasznos szuperkupából teljes viccet csinálnak ezzel a helyszínnel és dátummal.
  • Lacee86
  • szucsy89
    ez most rosszul esett

majd a meccs után ha meg lesztek baszva jövök vissza, addig is puszi:)
  • 9csöves9
    Holnap délután összecsap a bajnok és a kupagyőztes Dohában. Íme a két várható kezdőcsapat:

4-3-1-2: Buffon-Sandro,Chiellini,Rugani,Barzagli-Khedira,Marchisio,Sturaro,Pjanic-Dybala,Higuain

4-3-3: Neto-Evra,Bonucci,Benatia,Lichtsteiner-Asamoah,Hernanes,Lemina-Pjaca,Mandzukic,Cuadrado
  • Trunks
    Elfelejtettem elküldeni pár napja, itt a derbi értékelése.

Rugani tényleg durván jól nyomja, Chiellinivel párban feledtették Barzagli és Bonucci hiányát. Viszont ha Sturaro ilyen játékra képes, azért akkor nem írnám le. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ha technikás mellette a középpálya, akkor nagyon hasznos, különben meg szinte használhatatlan. Valamint a sérülése és a kevés játék is közrejátszhatott a gyenge teljesítményben.

Khedira tűnt el hihetetlenül az elmúlt egy-másfél hónapban. Úgy érzem nyáron kell valakit az ő helyére is hozni, mert bár hasznos játékos lesz jövőre is, ha nem sérült, viszont nem látom benne a stabil kezdőt. Úgyhogy a középpálya nyári átszervezését már kezdhetik tervezgetni Marottáék.

A "dagi" pedig nagyon érzi idén a derbiket, Fiorentina, Napoli, Toro és a Roma ellen is nagyon fontos gólt szerzett. Azért lássuk be, egy ilyen góllövő már régóta hiányzott, bár nekem se ő lett volna az első számú megoldás, pláne ennyiért. Az eddigi teljesítmény mindenesetre remek.

#43358: ez a hátránya a sikernek és a jó gazdasági mutatóknak. Egyszerűen nem tudnak eljutni a fiatalok az első keret közelébe. Ez sajnos a calciopoli előtt is jórészt így volt, amikor gyengébbek voltunk, akkor jobban ment, most megint a háttérbe szorult. A Milannál se véletlen, hogy most jönnek elő a saját nevelésű fiatalok, és nem 10 éve.
  • 9csöves9
    A hírek szerint "mindössze" 4,5 millió per év, ennek kb a dupláját kapta volna, ha elmegy a Cityhez vagy a Chelseahez. Nekem abszolut kedvencem lett, tökéletesen megtestesíti azt amilyennek egy Juventus játékosnak lennie kell. Pedig honnan indult te jó ég... :D

Ezért kell jobban az olasz játékosokra építeni, nekik innen nincs feljebb, nem éri meg egyszerűen lelépni még nagyobb pénzért sem. Marotta is kihangsúlyozta ezt, próbálnak levadászni minél több olasz tehetséget. Állítólag az Atalantás Caldara már zsebben is van, de 2018-ig maradna Bergamoban. Jó lenne, ha a primaverából is valaki mutatna valamit, talán Clemenzában pislákol valami, de 19 évesen már rég döngetnie kéne a felnőtt keret kapuját.

Örömteli, hogy Rugani és Sturaro is 2021-ig hosszabbított, a következő Dybala lesz.
  • Lacee86
    Mai. :)
  • 9csöves9
    Nem tudják az ilyen meccseket egyszerűen normálisan már lefújni, a kezdő sípszó előtt teleszart gatyával mennek ki a sporik "jajj nehogy hibázzak egy ilyen derbin", ráadásul előtte a sajtóban is elkezdték már előre azt a hisztit a rómások amit a meccsen sikerült csúcsra járatni.

Remek húzás volt megnyomni az elejét, azt sem tudták hol vannak. A gól után kár volt rögtön visszavenni, ott akkor meg lehetett volna őket szórni. Mindegy, szép volt ez, nagyon kemény meccset sikerült hozni. Sok jó teljesítmény volt, Higuain gólja gyönyörű, Mandzukic megint felszántotta a pályát, ahogy Sturaro is. Talán legjobban a Chiellini-Rugani párost lehetne kiemelni. Rugani amit ezen a két rangadón lehozott két ilyen jó csatár ellen az óriási, azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy felnőtt a feladathoz, méltó lesz a BBC-hez.
  • Lacee86
    Hát ez meglett. Néha az volt az érzésem, hogy a spori kicsit össze-vissza fúj, de mind1, ez nem lényeges már.
    25 hazai SeriaA győzelem sorozatban, beállítottuk a rekordot. Azért ez elég döbbenetes szám...