Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A másik kiszemelt Marco Verratti aki ugyan csak jövő nyáron érkezne a csapathoz ,de a Milan meg is előzheti a Bianconerit mivel a válogatott szünetet kihasználva Párizsba utazik egy delegáció h Verratti helyzetéről puhatolózzanak. Jelenleg úgy fest télen Verratti nem mozdítható de a játékos ügynöke a RaiSport1 elmondta ügyfele kész más csapatok ajánlatát is meghallgatni. A novemberi tulajváltást követő első nagyobb igazolása a Milannak Verratti lehet,mivel Emery szívesen dolgozna ismét együtt Baccaval és ez egy jó tárgyalási alap lehet a Rossoneri részéről. A Juventusnak mindenesetre igyekeznie kell ha soraiban szeretné tudni nyártól esetleg az olasz középpályást.
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A 11-es előtti szituáció szerintem szabálytalan volt, viszont a lassításból jól látszott, hogy kívül történt. Mindegy, Pjanic szépen besomta a végén.
Amici di nessuno...
Hihetetlen, hogy ennyi faszságot csinálva tudunk meccseket nyerni. Amiket a meccs végén műveltünk elől az valami kriminális, meg is érdemeltük volna hogy beszopjuk. "3 pont a zsebben, a többit felejtsük el" - ez lassan mehetne a topik fejlécébe is...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Barzagli sérülése most nagyon kellett. Legalább kihagyja mondjuk a válogatott meccseket. Lichtenstein ellen úgyis mindegy ki kezd.
Amici di nessuno...
A Napoli tegnap megint botlott, egy mai győzelemmel 9 pont lehet a hátrányuk. Ez azért már elég tetemes, lehet hogy tavasszal csak a Romát kell figyelgetni. Mondjuk valószínűleg ez a mai nekünk sem lesz egyszerű, megint a kurva sok sérülés, a játék meg finoman szólva is döcög.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jelenleg nagy különbség nincs az elsők és másodikok között, de még sok változhat. Realnak otthon meg kell vernie a Dortmundot, és akkor elsők. Napoli se mindegy hol végez, mert őket nem kaphatjuk. A papírforma alapján a Real és a Napoli is első lenne, ez esetben a 6 első, akivel összekerülhetnénk így nézne ki: Arsenal/PSG, Barca, Atlético/Bayern, Monaco/Leverkusen/Tottenham, Real, Leicester/Porto. Magyarul 50%-ban halál, 1/6 eséllyel fifti-fifti párharc (Arsenal/PSG), 1/3 eséllyel meg erős favoritok vagyunk. Nem néz jól ki.
Amici di nessuno...
Ha a "gyenge" csoportokból jön akkor megint csak szinte mindegy me Monaco + Leverkusen meg Leicester + Köbenhavn féle csoportok vannak. Azt viszont aláírom, hogy ha Barca + City kvartettből kapunk akkor kurvára számít ,hogy melyik 😄
Alapjáraton én is a te nézeted vallom, csak az idei iszonyat szar csoportbeosztásban elmélyedve, ki jöhet úgy is, hogy szinte mindegy ki hanyaddiként jut tovább.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Egyébként ma 119 éves a Juve, aki esetleg nem tudná. 😊
#43245: és nem is az első ilyen: (bár kétségkívül a tegnapi ennél jóval nagyobb volt)
Amici di nessuno...
koszi
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.10.27. 20:26:56
Ez tipikusan az a meccs volt, amelyen ha nyomjuk még az első félidőben, akkor simán lehetett volna 4 vagy 5-0. Így meg teljesen megérdemelten szépített a Samp, és lehetett volna cidris a vége, ha nem találjuk a 3. gólt. Sokkal nehezebb volt, mint amit az eredmény mutat.
Marchisio visszatérésének örülök, pont a szezon lényegi részére játékba fog lendülni. Khedira és Asamoah, sőt egyik csatárunk se sérült le, ennek külön kell örülni.
Amici di nessuno...
Higuainnak jó lett volna egy gól az afrikaiak előtt, elég frusztráltnak tűnik az utóbbi meccseken, ez az ember rendesen rosszul van ha nem lő gólt. Marchisionak nagyon örülök, jól is játszott, nem féltette magát. Szerintem hétvégén azért majd nem meri kezdetni Allegri, de világosan látszik, hogy rettenetesen kell ő a középpályának.
Comanról azt pletykálják, hogy Ancelottinál nincs nagyon a képben, és lehet nem is élnek az opcióval. Szerintem eléggé túl lett sztárolva a gyerek, rögtön az új Riberyt-Robbent akarták belelátni. Ügyes, tehetséges, de amit eddig láttam belőle pl. beadni nem tud, szélsőnél pedig ez nem lenne hátrányos. Meg azért könnyebb a Bundesligában villogni, egy messze kiemelkedő csapatban, sztárokkal körülvéve. Nyilván ha nem váltják ki, akkor jöhet hozzánk, de szerintem jó áron el kéne akkor is adni.
Amici di nessuno...
Buffon ma pihenőt kap, nem mintha nagyon elfáradt volna, az eddigi 12 meccsen 24x találták el a kapuját...
Megvolt a részvényeseknek tartott beszámoló, Agnelli és Marotta is érdekes beszédet tartott, a különböző portálokon megtalálható magyarul.
Marotta elmondta a konkrét számokat a Pogba bizniszről, 27! milliót kapott Raiola, tisztán 72 millió került a kasszába. Állítása szerint Pogba minden áron vissza akart menni, szóval nem nagyon lehetett mit tenni. Zaza ha még 7x szerepel a West Hamben akkor kötelező megvenniük, ugyanígy, ha esetleg mi bajnokok leszünk akkor Cuadrado kötelező 20 milliója is életbe lép. Comant szerinte megveszi a Bayern, ha mégse akkor van egy játékosunk aki 2 évet egy nagy klubnál fejlődött.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.10.26. 09:20:34
Az is látszott, hogy a meccs végére elfáradt a csapat. Azért nagyon nem mindegy, hogy egyik csapat hét közben csak edz, a másik meg 90 percet játszik, abból fél órát emberhátrányban. Ez nem kifogás akar lenni, csak nem véletlen, hogy a BL utáni bajnokit nehezebben veszik a csapatok. Legalább megvan az illuzió, hogy szoros lett a bajnokság.
Szerintem a Milan örülhet, ha összejön egy 4-5. hely. Reálisan ez a maximum elérhető.
Amici di nessuno...
Amit viszont nagyon irigylek tőlük, azok a beépített fiatalok. Persze a helyzetük és a pénztelenség vitte rá őket, de sok mindent elcserélnék eredményességben arra, hogy egy rangadót valamelyik 18 éves kölykünk döntsön el. És a szomorú az, hogy a kanyarban sincs senki, pedig aztán a legjobb infrastruktúra áll a rendelkezésünkre. Végre rendszeresen odakerül egy primaverás az első kerethez és az is ki? Egy Balotelli klón Raiola bébi...
#43227: Nekem azonnal a Muntari gól jutott eszembe, hogy akkor most egál. A döntésben amúgy tényleg az a közjáték volt botrányos, ha rögtön jelez az asszisztens akkor azt mondom jól van benézte. De ez a perces csevegés a Milan játékosokkal majd meggondolom magam ez kibaszott szánalmas volt. Rizzoli a legjobb olasz bíró jelenleg! Konkrétan nem láttam még rangadót amit ordas hiba nélkül vezetett volna le.
Az eredmény amúgy nem tragédia, alapból egy döntetlent vártam, általában az ilyeneket valami mákkal behúztuk az utóbbi időben. Az viszont aggasztó, hogy egyre jobban látszik, hogy a keret mégsem olyan jó amilyennek tűnik...Pár sérülés és már alig tudunk kiállni úgy ahogy a mester szeretne, már meccsek óta össze-vissza kell variálnia. Amikor Marchisio elment melegíteni azt hittem behozza, hülyét is kaptam volna, ha beküldi egy ilyen darálóba. Hiányzik az erő a középpályáról, így az ész (Pjanic, Dybala) sem tud kiteljesedni. Higuaint meg baszhatjuk, ha nem passzolnak neki. Én nem tudom, hogy ennyire szorosan fogják-e, vagy nem komálják, vagy ő mozog keveset, de szezon eleje óta látványos, hogy mennyire nem keresik a társak. Én vártam, hogy majd a kis pajtásával mennek a kombinációk, kényszerítők, de inkább az van, hogy egymás nyakán vannak, volt egy szituáció tegnap is amikor Dybala méterekről robbant oda, hogy elrúghassa a Higuain felé érkező labdát...
Szóval van min törnie a fejét Allegrinek, szerencsére az nagy könnyebbség ebben a szituációban, hogy mindkét sorozatban az élen vagyunk. Egyelőre...
Btw Donnarumma nem semmi, 18 évesen stabil kezdő, szerződéshosszabbítás előtt áll, majdnem 20x annyi pénzt kereshet havonta, mint most... És hát nem érdemtelenül kapja mindezt.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.10.22. 23:11:57
Amici di nessuno...
Különben jó volt a Milan, egy totál ikszes meccs volt. Mostanában nem sok ilyet láthattak, de akkor is, én fordított helyzetben nem tudnék egy ilyen óriási baki után tiszta szívből örülni a győzelemnek.
Amici di nessuno...