44078
-
#43436 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a logó mizéria engem teljesen elkedvetlenít. A régi címert akarom vissza. -
#43435 A belső a Scudetto pajzs körvonalának fele. -
#43434 Nem is a logoval van konkrétan itt a baj. Hanem ezzel az egész hozzáállással, hogy leszarjuk kinek mi tetszik, ez így jó lesz mert ez a trend, majd megszokják. Nem azok a fontosak akik eddig a csapat mellett álltak bármi volt, hanem az új fogyasztók. Eleve, hogy szimpla fogyasztóként gondolnak erre a társadalomra. Eddig is a romlott modern foci egyik zászlóshajói voltunk, de azért úton-útfélen hangoztatva volt a tradíció fontossága és ez meg is mutatkozott sok dologban. Na, hát ezzel a lépéssel és ezzel a maszlaggal meg körítéssel amit tegnap előadtak még a látszatát sem akarják ezentúl kelteni az egésznek.
A bianconeris srácok egyébként elég jól megfogalmazták a dolgokat: A cégeknek van logójuk. A futballkluboknak címere.
Értem én az egésznek a hátterét, csak kurvára nem tetszik. Időben kell valamit csinálni gazdasági fronton, ha felakarjuk venni a versenyt a jövőben is külföldi tőke nélkül. A koncepciót amúgy ez a kép is jól bemutatja, a cél az volt, hogy ha valahol meglát az ember egy J betűt, akkor a Juventus ugorjon be róla elsőre, bárhol is vagy a világban. És valóban, a J-Museum, J-Village, J-faszomtudja is ennek ágyazott meg valószínűleg. Még a kabalafigura neve is először csak 'J' volt.
Egyébként jah valószínű, hogy nem fognak már ezen változtatni, amikor Alexet elküldték, vagy a scudettokkal, csillagokkal kapcsolatban behódoltak a szövetségnek akkor sem érdekelte őket a zúgolódás. Kurvára nem számít, eredmények vannak, dől a lóvé, más nem érdekes. -
#43433 A bika nem a Toro jelképe, hanem Torino városáé:
-
#43432 És miért van két J betű? Mit akarnak közvetíteni az új logóval? -
#43431 Kicsit váratlanul ért az egész, az itteni kommentek alapján én már rosszabbakat vízionáltam.
Szerintem ketté kell választani a dolgokat. Szerintem maga a logó nem rossz, legalábbis a Juventus felirattal együtt nekem kifejezetten tetszik:
Mondjuk azt el kellett olvasnom, hogy mit is akar ez szimbolizálni, mert először nem értettem miért van két J betű.
A másik része, hogy szerintem se kéne ilyennel leváltani a hagyományos címert (mondjuk én konzervatív vagyok). De sajnos be kell látni, hogy ebbe az irányba halad a világ (ettől persze szerintem ez nem jó, de ez a globalizáció hatása). Végülis minden logóváltás bizonyos változásokat hoz, a 2004-es is ilyen volt, csak sokkal kisebb mértékben. Igazság szerint a bika nem létszükséglet a címerben, amúgyis a Toro jelképe inkább. A csíkok meg megjelennek a mezben, úgyhogy értem én a gondolatmenetet az egész mögött, attól még nem kell feltétlen egyet értenem vele. Az se egész tiszta, hogy ettől miért fog jobban tetszeni a márka a kínai meg mexikói fiataloknak - legalábbis Agnelli ezzel indokolta. Mondjuk szerintem mindent elmond, ha ilyeneken múlik egy hasonló döntés.
Agnelliék különben is egy ideje már mennek ebbe az irányba, a klub múzeumát is J Museumnak hívják, szóval valahol teljesen nem váratlan az egész. Hogy mi értelme ezzel most foglalkozni a szezon közepén, azt nem tudom. Azt viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy visszalépjenek Agnelliék, borzasztó amatőr lépés lenne. Ha kitalálták, végig kell vinni. -
#43430 Egyébként biztos át lehet tervezni a mostanit, mert a jelenlegi, amit 2005-ben adtak ki, szerintem nagyon jól modernizálta a korábbit, de a lényeg, hogy nem akart különcködni, hanem azt használta fel. Az alapvető motívumokat (ellipszis alak, zebra csíkok, Torino jelképei: a bika és a korona) szerintem egyszerűen bűn kihagyni belőle... -
-
#43428 :D Lesz még itt néhány mém, zseniális. Brand logónak tökéletes, de címerként... Szokatlan, fura, hiányolom a tradíció érzését. -
#43427 -
#43426 :DASDASD:_?ASDSA:?_ASd:?SAADSAD -
#43425 aztakurva :DD -
#43424 Én is ebben bízom, hogy a szurkolók tesznek ellene valamit. Egy pár éve, ha jól emlékszem, az Everton címere körül volt valami hasonló, bár ott sem ennyire radikális. -
#43423 Ne már! Mi ez a szar?? Még egy hátizsákra vagy egy pólóra csak-csak oké, de a szép kis címerünk helyet???? Nagyon szomorú vagyok, hogy mi is felszáltunk erre a 'mindent a pénzért' vonatra. -
#43422 Ezt nem hiszem, hogy le lehetne tolni bárkinek is a torkán, akinek kicsit számít a tradíció, meglepődnék, ha nem söpörné el a népharag. Nehogy már egy kezdő grafikus által 2 perc alatt minimálba' összedobott vonal legyen a világ egyik legnagyobb klubjának a címere. Elképesztő.
Agnelli szerint 1 éve dolgoznak ezen az arculatváltáson, szóval biztos komoly marketingprojekt van mögötte, kínai nyitás meg a faszomtudja, de ilyet még az éppenaktuális milánói Xiao Pöcsöm Kin Csüng sem merne meglépni ennek érdekében.
Ezzel a januári bejelentéssel esetleg azt tudom elképzelni, hogy most felmérik mennyire fogadja be a nép, aztán ha bukik akkor nem kell feleslegesen kismillió új cuccot legyártani vele az új szezonra...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.01.17. 00:44:49 -
#43421 Egyébként ha annyira a modernitás felé akartak nyitni, akkor miért nem használták a technikát, ha már mindenképp új címert akartak... Azaz, már eleve szurkolói munkákból kellett volna válogatni, majd ezek közül a vezetőség és a klub játékosai által legjobbnak ítéltekből kellett volna a neten megszavaztatni a véglegest. Nem tudom elképzelni, hogy ezt a ruhamárkára vagy tudom is én mire hasonlító szart megszavazták volna az emberek... -
#43420 Attól tartok, nem fog a szurkolói zúgolódás oly mértékben hatni, hogy visszavonják... De ne legyen igazam. -
#43419 Még nem szembesültem az olaszországi reakciókkal de ezt remélem, hogy hamar el fogja söpörni a népharag. Én nem is nagyon láttam még ilyen jellegű címert, kurva gyorsan felejtsék el. -
#43417 Én azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell megváltoztatni egy klub logót...Pláne ha még jól is nézett ki... -
#43415 Én először azt hittem, hogy ez a fantomkép, és majd dobpergéssel megmutatják az újat... -
#43414 Én sokkot kaptam konkrétan. -
#43413 Ez az új címer remélem, valami rossz vicc... -
#43412 Én nézem Facebookon, de még csak bullshit megy. Amúgy 21:30-kor kezdődött.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.16. 21:53:18 -
#43411 A mostanit mikor mutatták be? 2004? -
#43410 20.30-kor valami nagy bejelentésre készül a klub, kíváncsi leszek. Azt rebesgetik, hogy új címer lesz. -
#43409 Legalább van némi kis esély arra, hogy szoros legyen a bajnokság. Már unalmas volt, hogy fél kézzel hátrakötve fejen állva is 20 ponttal nyerünk. -
#43408 Na ez a tegnapi gyönyörűen illett az Inter, Milan, Genoa sormintába. Egyszerűen idén nem vagyunk annyira erősek, hogy az ilyen szinten motivált hazai csapatokat, ilyen felfokozott hangulatban meg tudjuk fogni. Óriási motivációs különbség volt mind a 4 meccsen. Ez csak az egyik dolog, emelett a legnagyobb probléma ismételten a középpálya volt, egyszerűen nem létezett. Nem is merek statisztikát nézni, erősen meglepődnék, ha ennek a Sturaro,Marchisio,Khedira hármasnak lett volna összesen 10 jó előre irányuló passza...Botrányos volt. Az meg, hogy ezt a világosan nem működő dolgot egy Sturaro-Pjaca cserével kívánta korrigálni Allegri az meg elképesztően nag baromságnak tűnt rögtön.
A csapat többi része is gyenge volt, de valahol ez is a középpálya számlájára írható, a hátvédek meg sem tudták őket játszani annyira sehol nem voltak, az elől lévőket meg nem tudták kiszolgálni. Idén fel kell törni a malacperselyt és komoly pénzeket kell beleölni nincs mese.
Teljesen megérdemelt vereség volt, viszont még ilyen lófasz játékkal is könnyen lehetett volna döntetlen, csakúgy mint az Inter és a Milan ellen. Mondjuk ehhez Dybalanák nem kéne sokadszorra a világűrbe baszkodni a ziccereket például. Most ezek után majd megint hozunk simán pár meccset, hogy aztán egy lelkes, feltüzelt hazai csapattól kikapjunk...Megyünk Rómába és Nápolyba is szóval nagyon rendbe kéne tenni itt a fejeket. -
#43407 Nem tűnik valami boldognak a srác. Biztos szomorú, hogy őt nem az Inter vette meg. :(
Nem csak az ő hibája. Egy teljesen más kultúrába kellett volna beilleszkednie úgy, hogy az előzetesen az EL-helyért harcoló West Ham a kiesés elől menekül. Onnan nehéz lett volna most kitűnni, pláne, hogy a közeg is idegen volt neki. Plusz egy fél szezon alapján nem ítélnék meg nagyon senkit, lásd Henry torinói karrierje. Azért a Sassuolónál és nálunk is bizonyította Zaza, hogy nem rossz csatár. Nem egy világklasszis, de egy Fiorentina-szintű csapatban akár húzóember is lehetne. Mondjuk ő se tűnik egy nagy észkombánynak, lehet Immobiléhez hasonlóan csak Olaszország lehet a megoldás. Viszont ha most valahova nem mennék, az a Valencia. Semmi koncepció, 2 havonta új edző jön, a kiesés szélén állnak. Bár mondjuk tavaly Giuseppe Rossinak a végül kieső Levantéból sikerült feljebb lépni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.12. 21:33:45 -
#43406 Caldara nem is utazott tegnap vissza Bergamoba, maradt aláírni. 2018-ban csatlakozik, 15 millió euró, 10 millió bónusszal. Ebből 4 az Atalantában elért kritériumok alapján, 6 meg amit mi teljesítünk mikor már itt lesz.
A Valencia úgy néz ki Prandelli távozásával is viszi Zazát. 2 milliós kölcsön, 17-ért megvehetik, de nyilván azt nem érjük meg. Gondolom a valenciai kaland után megy valamelyik olasz középcsapatba. Szerencsétlennek a 11-ese óta eléggé félresiklott a pályája. -
#43405 Hát, nem ártana... Úgy is vehetjük, hogy csak egy 11-essel nyertünk, igaz, annak a jogosságával nem igen vitatkozott szerintem az ellenfél sem. -
#43404 Csak az első félidőt láttam, az elég jól nézett ki. Allegri a meccs után ismét kiakadt a srácokra amiatt mert így leengedtek. Talán a szezon fontosabb szakaszára sikerül a fejekbe verni, hogy egy meccs nem 60 percig tart. -
#43403 Hú, de könnyelműek vagyunk. Most még neccessé tettük az utolsó 10 percet... -
#43402 Csak viccesen hat, amikor lassan három éve lemondtak róla, mondván túl öreg, nincs jövője Manchesterben. Most meg visszahoznák, amikor évről-évre egyre lassabb és természetesen öregebb, idén lesz 36. Most még jó második számú megoldás, jövőre már lehet annak se lesz az igazi. A tapasztalata mondjuk sokat érhet, csak ezt 2014-ben kellett volna belátni, nem 3 évvel később. -
#43401 Visszahívták az egyik fiatalt kölcsönből így valszeg nem lesz semmi az Evra ügyből, de elméletileg azért volt érdeklődés mert a Shaw rengeteget sérült, még Evra későbbiekben maradhatott volna az edzői stábba is.
Szurkolók 99% örülne ha Evra szaladgálna szélen és nem Blind, Rojo vagy Darmian -
#43400 Azért Evra is hatalmas igazolás volt ingyen. Főleg az első szezonjában nagyon jó volt, stabilitást adott a bal szélnek. Második számú megoldásnak pedig még mindig jó. Amit nem értek, hogy a Manchester miért akarja visszavinni, de úgy látszik erre álltak be, hogy a jó játékosaikat ingyen hozzánk küldik pár szezonra, aztán visszaveszik őket. :) -
#43399 Jó kis langyos meccs volt sikerült be is aludnom rajta. Bolognánál No Ádi No Party :D
Holnap kupameccs az Atalanta ellen, hasonlót várok mint hétvégén. Kezdhet Rincon és Pjaca is végre, Bonucci pedig már a keretben van. Lemina és Benatia elutazott a válogatottjához, Asamoah viszont marad. Nagyon jó döntés volt a részéről. Evra távozik, bár még az edzéseket látogatja. Én nagyon megkedveltem Pat bácsit, főleg a személyisége van jó hatással a csapatra, de azért látszik már rajta a kor rendesen. Komolyabb meccseken egyszerűen kötelező Sandrot játszatni annyira jó, a franciának meg nyáron lejár a szerződése is, ha valóban vannak ajánlatai akkor érthető mindkét fél részéről a válás. A helyére állítólag Marottáék rámennek a Schalkes Kolosinacra, ha összejön akkor vagy most jön bagóért, vagy nyáron ingyen. -
#43398 És megvan a rekord: 26 hazai Serie A győzelem zsinórban! -
#43397 Hát igen, ez látszik is... Ezért külön értékes, hogy be tudtak kerülni. -
#43396 Örömteli annak tudatában, hogy ezek a csapatok általában úgy néznek ki mint, ha egy random kiválasztott 12 éves gyereket kértek volna meg, hogy rakja össze. Azok meg hát nem nagyon látnak a barcabayernrealon túl. -
#43395 Gigi és Bonu az év csapatában az UEFA szavazáson: link
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.05. 19:30:03