44078
-
#37026 átvették az olaszok a brazil szindrómát -
#37025 Az nagyon gáz lenne, ha Giovinco is teljesen szétesne, mint Matri. Vkit le kéne fizetnünk, hogy hagyja gólt lőni Matrit, mert vissza kéne szereznie az önbizalmát. Pont most néztem vissza az első nálunk töltött félévének góljait, szinte mindegyik ragyogó csatármunka volt, látszik rajtuk, hogy nagyon érezte a kaput. Tavaly megtört nála vmi. -
#37024 hát ez nem volt egy nagy durranás, de legalább kikapni nem sikerült. :)
a Romát meg meg kell hágni hétvégén! -
#37023 hát ez kurva gyenge volt, örömteli, hogy így sem tudunk kikapni. azt azért tegyük hozzá, hogy ezeknek ez volt az év meccse, nem fognak senki ellen ennyire pörögni. nem tudom mennyire volt tudatos a visszafogottság, de ha az volt akkor nagyon meg kell baszni a Romát:)
a leggyengébb egyértelműen Giovinco volt, de már a Chelsea ellen is.nem tudom mi lesz így vele, mert ha most kikerül a képből akkor fejben is szétesik a srác. -
#37022 Persze, hogy technikásabb. Viszont ugyanúgy teljesen súlytalan egy párharcnál a 20 kilóval és 20 centivel magasabb védőkkel szemben. -
#37021 Ezt a meccset szurkolóként nagyon gyorsan el kell felejteni, de úgy érzem a csapat Conte közrejátszásával egy darabig nem fogj elfelejteni a következő edzéseken. -
#37020 Csak Messi körülbelül ötször technikásabb, gyorsabb Gio-nál. Nem kell agyonpakolni izommal, csak annyira, hogy ne legyen tizenöt kiló. -
#37019 gyorsabban=gyorsan -
#37018 Mégis mit csinálnál vele? Ha rápakolsz izmot (ami amúgy legalább fél év), akkor lelassul, a legnagyobb erényét elvesztené. Messi se ér semmit a párharcoknál, csak gyorsabban továbbtologatja a labdát. -
#37017 Húh, ez pocsék volt. Nem tudnék senkit kiemelni. Jó, hogy az 1 pont megvan, jó kis csapat ez a Fiorentina. Nem sokan fogják elvinni innen a 3 pontot, abban biztos vagyok.
Ez a muki, aki néha közbedumál az a Tuzsér vagy Puzsér vagy hogy hívják? Rettentő idegesítő a beszédstílusa. Néha mond jó dolgokat, de orbitális hülyeségeket is. Pl. Toni a Bayernnél megdöntötte az egy évben szerzett legtöbb gól rekordját. Micsoda??? Ott volt Gerd Müller is... Nem hiszem, hogy fogom tudni nézni így a Sport Klubot. Inkább nézem streamen angol közvetítéssel, sokkal élvezhetőbb. -
#37016 Persze, gyenge meccs volt, megesik az ilyen. De Giovionco testalkata, erőnléte az konstans, valamit kéne csinálni vele mert esélye nincs a párharcoknál. -
#37015 ez az egész meccs egy nagy kaki volt. mindenki pontosan hozzátette a semmit. ez van, baj nincs belőle. marad a veretlen sorozat. bajnoki tabellát pedig még nem kell figyelni. hétvégén jobban játszunk majd Roma ellen -
#37014 Irtózatosan gyenge Giovinco fizikálisan. Ez borzasztó. -
#37013 Szerintem ma eddig nem lógott ki. Sőt, neki volt az egyetlen helyzete. Nem sok használható labdát kap. Vidal is nagyon szürke ma. Cáceres-szel mi van? -
#37012 össze kell kapni magunkat. jó lenne egy Gio-Vucinic csere is. nevetséges amit a gyerek elől művel. -
#37011 Örülhetünk, hogy x a szünetben. Sokkal jobb ez a Fiorentina, mint az előző szezonban. Montella jól összerakta ezt a csapatot. -
#37010 Hát ez teljesen egyértelmű 11-es lett volna... úgy látszik idén mi kapjuk őket, nem az ellenfelek. :)) De hogy senki ne mondhassa, hogy elfogult vagyok, nevetségesek ezek az ítéletek 2012-ben. Mondhatnám, hogy "videobíró!!!!!!!!", de úgyse lesz semmi. -
#37009 hahaahhaah :DD -
wright #37008 Kiéheztél egy minőségi Juventus-ra? -
#37007 tudtok streamet estére? -
#37006 Ciro Ferrara, az olasz bajnokságban négy forduló után veretlenül a negyedik helyen álló Sampdoria vezetőedzője nem éppen barátságos szavakkal készül a szerda esti, Roma elleni mérkőzésre. A Juventus korábbi játékosa részben arra is szánja jó formában lévő csapata mérkőzését, hogy elégtételt vegyen az őt és együttesét az 1990-es években doppingolással vádoló Zdenek Zemanon.
„Húsz évig voltam profi játékos, karrierem második felét a Juventusnál töltöttem, és senkitől sem kaptam annyi igazságtalan kritikát, mint Zemantól. Engem és a klubomat is károsították a kijelentései, és mostanáig sem tudtam megemészteni, hogy az olasz labdarúgásban fontos ember ennyire semmibe vegye azt, amiért szüntelenül kőkeményen dolgoztam” – mondta Ferrara. -
#37005 van baja.pláne úgy, hogy a következő két bajnokin biztos vagyok benne, hogy lesz sérültünk és/vagy eltiltottunk. mondjuk egy eltiltást nem is annyira bánnék,abban az esetben ha például valaki fejbetalpalná hétvégén Zemant. lehetne Bendtner :) -
#37004 Ez azért elég gáz így. Szerda-szombat-kedd? Még jó, hogy a Chievo ellen többen is pihentek. -
#37003 Várható kezdők:
Fiorentina (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Migliaccio, Pizarro, B. Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic
Cserék: Neto, Lupatelli, Hegazy, Camporese, Savic, Cassani, Mati Fernandez, Romulo, Llama, Olivera, Seferovic, Toni
JUVENTUS (3-5-2) : Buffon; Lucio, Bonucci, Barzagli; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Quagliarella
Cserék: Storari, Rubinho, Chiellini, Lichtsteiner, Marrone, Asamoah, Isla, Pogba, Giaccherini, Bendtner, Matri, Vucinic -
#37002 ráadásul Conte se lehet ott a helyszínen, mert a szaros stadionjukban nincs olyan elkülönített box ahova be lehetne ültetni -
#37001 na úgy néz ki csak igazoltunk egy toppléjert szezon közben:) nagyon örülök Q-nak, úgy érzem innentől nincs megállás
holnap a a firenzei patkánytanyán vizitál a csapat,nagyon húzós meccsre számítok, talán most nem verünk nekik egy ötöst:D -
#37000 Bajusz leölte a Laziot, mostantól pontelőnnyel vezetjük a tabellát:D -
#36999 Úgy néz ki idén nem veretlenül, hanem az összes meccset megnyerve nyerünk bajnokságot :D -
#36998 az Inter meg a Milan is kiszopott ma, Napoli, Samp x -
-
#36996 -
#36995 -
#36994 Két klasszis gól Quagliarellától! Jó őt újra ilyen formában látni a sérülése után. -
#36993 1.+2.=3., ha nem látszana jól.
Eddig jó a játékunk, a Chievo át se nagyon lépi a felezővonalat, csak be kéne rúgni a helyzeteket. -
#36992 Tudom már milyen ez a Chievo mez: += (baloldali) -
#36991 A kezdők:
Buffon - Lucio, Chiellini, Bonucci, - Isla, Marchisio, Asamoah, Pogba, Giaccherini, - Quaglirella, Vucinic.
Sorrentino - Cesar, Jokic, Dainelli, Frey, - Vacek, L. Rigoni, M.Rigoni, Hetemaj, - Thereau, Pellissier.
Az összeállításunknál csak a Chievo meze furcsább. Először azt hittem az ADO Den Haag meccsét nézem, amikor a vendégeket mutatták. -
#36990 Nagy élmény lehetett, főleg Quagliarella gólja!
-
nagyok voltatok!
Közben egy örömteli hír: A JUVENTUS CLUB HUNGARY A JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT, HIVATALOS CLUB DOC KLUB! -
wright #36988 -