Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
kurva karcsú az az 5 védõ,lehet,hogy inkább Caceresre kéne ellõni azt a nem eu-s helyet,mint Guarinra
PORTIERI - 1 Buffon, 30 Storari, 35 Sluga.
DIFENSORI - 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner
CENTROCAMPISTI - 7 Pepe, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone.
ATTACCANTI - 10 Del Piero, 14 Vucinic, 23 Borriello, 32 Matri
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
simán elférne még a keretben
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
végül összejött ez az amauri biznisz,bár még nem hivatalos.már nyilatkozott is,hogy a 11-es mezt akarja.kölcsönbe megy,valószínûleg egy fillért nem látunk belõle.nem is baj
Guarin ügynökével elvileg megvolt a tárgyalás Milánóban,a hírek arról szólnak,hogy minden klappol.Guarin jönne,nekünk kell,a Porto meg elfogadná a 2 milliós kölcsön ajánlatunkat 9 milliós kötelezõ kivásárlással nyáron.ha bejutunk a BL-be plusz 2 milliót kapnának.
Elõre félek, hogy ha a Tévez-transzfer nem jön össze, esetleg mi is elkezdünk vele tárgyalni 😄
Amici di nessuno...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
piros betûs ünnepnap lesz nálam ha eltakarodik ez a féreg
Korai volt az öröm Amauri ügyében: a pár órával ezelõtti hírek még arról szóltak, hogy pont került a transzfer végére, viszont a legfrissebb információk szerint még nincs végleges megállapodás! A brazil csatár 1.9 milliót keresne a Bianconerinél a szezon hátralévõ részében, viszont a Fiorentina megemelt ajánlata is csak 1.2 millió eurós keresetrõl szól! A tárgyalások holnap folytatódnak, ugyanis az Öreg Hölgy – jelenleg – nem hajlandó fizetési hozzájárulást biztosítani a támadónak.
összesen 36 milliónkba fájt az õ ittléte... minden egyes gólja amit szerzett több mint egy millió euróba került 😊
Sörensen felesbe a Bolognához került,cserébe Saphir Taider 50%-t kaptuk meg.nem nagyon hallottam még a srácról, de olvastam,hogy a hétfõi Napoli-Bolognát õt választották a mezõny legjobbjának.belenéztem tegnap este a meccsbe és tényleg ügyes srácnak tûnik,a jobbszélen kevergetett.
Sörensen távozásával biztos,hogy érkezik védõ,ugyanis csupán Lichtsteiner,Chiellini,Barzagli,Bonucci és De Ceglie maradt ami kurva kevés.Motta és Grosso kereten kívülinek számít már,gõzerõvel keresik nekik a klubokat.új érkezõnek most Bocchettit tartják befutónak,neki örülnék is.azért egy Lichtsteiner csere még kéne...
Vidal nyilatkozott ezzel a baromsággal kapcsolatban,csak röhögött rajta és hülyeségnek tartja,hogy ilyennel foglalkoznak.hozzátette,hogy nem is ismeri ezt a Rodriguezt
Hajrá Magyarország!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A klub a következõ közleményt adta ki az ügyben.
“A most terjengõ felvétel, melyen a Juventus-Cesena mérkõzésen Vidal egy büntetõt végez el, és lõ be, és amelyen bizonyos gesztusokból összejátszást vélnek felfedezni a Cesena játékosa és a Bianconeri középpályása között, alattomos rágalom. A Juventus Football Club ennek megfelelõen fog cselekedni, hogy mind a klub, mind Vidal hírnevét megvédje.”
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Más: a hétvégi értékelésembõl lemaradt: De Ceglie bíztatóan mozgott, beadásai is egész jók voltak és labdabiztosabbnak is tûnik balhátvédként, mint Chiellini. Ugyan látszik rajta, hogy balszélsõ eredetileg, de szerintem kár lenne a szezon eleji pár meccs alapján leírni, pláne, hogy Grosso papát 47 meccsen kellett elviselnünk a pályán az elmúlt 2 évben.
Bonucci viszont (ismét) szörnyen játszott. Rengeteg labdát elszór, bizonytalan, sokat hibázik. Bár a gól sztem pont nem az õ hibája volt, mert épphogy menteni tudott, de egyáltalán nem megnyugtató a teljesítménye. Épp ezért kipróbálnék Conte helyében egy Lichti-Barzagli-Chiello-De Ceglie felállást.
Amici di nessuno...
Guarin ügynöke meg Torinóban van,nagyon úgy néz ki hogy õ lesz a non eus igazolás
erre mondta Seba,hogy ha argentin vagy brazil lenne és ugyanazt a teljesítményt nyújtotta volna,akkor teljesen máshol tartana.pedig pont fordítva kellene csinálni,mert egyrészt sokkal olcsóbb,van kötõdése és nem kezdenek el hisztizni ha egy hétig nem süt a nap,vagy éppen zárva vannak a sztriptíz bárok.szar az egész.
És akkor itt jön az, amit nem értek (most Yagótól elvonatkoztatva is):
minek veszünk meg akkor ilyen fiatal játékosokat, ha
1. pár hónap után eltoljuk kölcsönbe, aztán végleg eladjuk (általában nem többért, mint vettük)
2. egy ideig a felnõttekkel edz, néha játszik valamelyikük, aztán az 1. pont lép életbe
3. évekig csak kölcsönbe toszogatjuk, aztán lesz belõle egy középszerû Serie A-s vagy B-s futballista.
Persze, nem lehet mindenkinél elõre látni, hogy milyen játékos lesz, de rendszeresen ezt csináljuk, ráadásul olyanokkal is akik hasznára lehetnének a csapatnak.
És már nemcsak a máshonnan vásárolt játékosokkal, hanem a saját neveléseinkkel is (pl. Giovinco, Criscito).
Sajnos igaz, amit Csöves elõttem írt: a Serie A-ban nem nagyon építenek valamiért a fiatalokra (néhány csapatot kivéve).
Pedig sokkal inkább lehetne velük próbálkozni, mint Tiagóknak meg Amauriknak adni 2., 3. és sokadik esélyt.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Krasic bal lábát remélem lefûrészelik,nem is értem,hogy jutott eszébe azzal rúgni,szerintem még a vajaskenyeret is a jobb lábával eszi.mondanám,hogy ez volt az utolsó Juvés megmozdulása,de nem hiszem,hogy ezzel a teljesítménnyel lehetne komoly kérõt találni
Bosszankodnék, hogy az egyetlen kapuralövésükbõl gólt szereztek, de igazából Pirlo kezezésénél járt volna a 11-es. Nagyon vakegér volt a bíró meg a partjelzõk is.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...

2:40 környékén meg az a védés... 😊
Szóval felõlem jöhet.
Hajrá Magyarország!
továbbá rebesgetik a Brescia 21 éves kapusát Nicola Lealit is.több helyen kész tényként kezelik a leigazolását,azonban az ügynöke a napokban nyilatkozta,hogy még nincs megállapodás.csak lazán az új Buffonnak nevezik,hát meglátjuk.mindenesetre az idei teljesítménye elég impresszív,itt egy videó
http://www.youtube.com/watch?v=-fS0dq2cqX8
aztán Amagyuri továbbra is kell a Fiorentinának,ám egy árva petákot nem adnának a szerencsétlenért.ellenben Behramira szívesen elcserélnék.Lichtsteiner és kp cserének elmenne,nyilván hasznosabb lenne mint a mûbrazil a tévé elõtt.
Caceres esetében is alakulnak a dolgok,a játékossal nem volt nehéz dûlõre jutni,de a klubok még egyezkednek.állítólag az is bekavar,hogy Caceresnek nincs eu-s útlevele és azért kacsintgatunk rajta kívül is ilyen egyénekre(Guarin),a kettõ pedig együtt nem megy
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2012/01/12/Ne_szorakozz_a_Csatarral/