Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
az biztos...ilyen amaurik meg itt lébecolhatnak a semmiért kapott fizetésükkel

Hajrá Magyarország!

9csöves9
itt a holnapi keret.Eliáról azt írják izomsérülése van,erre a srác 2 órája kiírta Twitterre,hogy nem sérült.elég szar,nem hiszem,hogy sok sót fog itt megenni.

kurva karcsú az az 5 védõ,lehet,hogy inkább Caceresre kéne ellõni azt a nem eu-s helyet,mint Guarinra

PORTIERI - 1 Buffon, 30 Storari, 35 Sluga.

DIFENSORI - 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner

CENTROCAMPISTI - 7 Pepe, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone.

ATTACCANTI - 10 Del Piero, 14 Vucinic, 23 Borriello, 32 Matri

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

simán elférne még a keretben

forzajuve5
Trezegol elsõ meccs elsõ gól a Riverben <#worship>

9csöves9
ott van valami átigazolási ügyekkel kapcsolatos központ egy hotelben.na meg közvetlen repülõjáratok rendszeresebben mennek Milánóba mint Torinóba.és az sem elhanyagolható persze,hogy így tudtak veletek is találkozni a kis gecik😄

limperatore
de miért milánóban tárgyalnak a juvéval? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
tök jó helye lenne nálatok

végül összejött ez az amauri biznisz,bár még nem hivatalos.már nyilatkozott is,hogy a 11-es mezt akarja.kölcsönbe megy,valószínûleg egy fillért nem látunk belõle.nem is baj

Guarin ügynökével elvileg megvolt a tárgyalás Milánóban,a hírek arról szólnak,hogy minden klappol.Guarin jönne,nekünk kell,a Porto meg elfogadná a 2 milliós kölcsön ajánlatunkat 9 milliós kötelezõ kivásárlással nyáron.ha bejutunk a BL-be plusz 2 milliót kapnának.

szucsy89
Hihetetlen undorító egy ember, az ilyet én egyik csapat helyében sem alkalmaznám, aztán mehetne gyorsétterembe felszolgálni 😄

Elõre félek, hogy ha a Tévez-transzfer nem jön össze, esetleg mi is elkezdünk vele tárgyalni 😄
Zsolti9014
miért nem ütöttétek le ebay-en? 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Jaki simán beférne bármelyik Serie A-s csapatba a Juve-Milan-Inter-Lazio-Napoli-Udinese kivételével. Még akár a Lazióba vagy az Udinesébe is, bár nem tudom milyen formában van. De egy középcsapatban még évekig elfocizgathatna.

Amici di nessuno...

gabber_saviola
Toni megy az MLS-be, Grosso már nem olyan, mint ahogy nálunk tolta, Motta meg ide ne jöjjön. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
egyet fizet négyet kap akció keretében megvásárolható. Jaki + ajándékba Motta, Toni, Grosso trió 😊

gabber_saviola
Ha már Ama nem lehet a miénk, akkor Iaquinta gyere baszki, várlak!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
1,9 helyett nem elég 1,2, úgy hogy játszhatna is? Miért nem lep meg...büdös patkány!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az a durva,hogy én a góljainak a 10%-át élõbe láttam...bárcsak Alexrõl mondhatnám el ezt😊

piros betûs ünnepnap lesz nálam ha eltakarodik ez a féreg

forzajuve5
mégse...

Korai volt az öröm Amauri ügyében: a pár órával ezelõtti hírek még arról szóltak, hogy pont került a transzfer végére, viszont a legfrissebb információk szerint még nincs végleges megállapodás! A brazil csatár 1.9 milliót keresne a Bianconerinél a szezon hátralévõ részében, viszont a Fiorentina megemelt ajánlata is csak 1.2 millió eurós keresetrõl szól! A tárgyalások holnap folytatódnak, ugyanis az Öreg Hölgy – jelenleg – nem hajlandó fizetési hozzájárulást biztosítani a támadónak.

forzajuve5
Amauri kölcsönbe a Fiorentinahoz került. hála a jó égnek soha többé nem visel zebracsíkost.
összesen 36 milliónkba fájt az õ ittléte... minden egyes gólja amit szerzett több mint egy millió euróba került 😊

9csöves9
elvileg holnap hozza meg a döntést.olvasgattam egy két Portos véleményt,nem nagyon sajnálják hiszen Moutinho,Defour,Fernando hármassal elvannak eresztve középen,ráadásul szerintük Guarin 5 bõl 1 meccsen játszik igazán jól,sérülékeny és kicsit motiválatlannak tûnik az idei szezonban.azt azért hozzátették,hogy egy kis környezetváltás biztos jót tenne neki

Sörensen felesbe a Bolognához került,cserébe Saphir Taider 50%-t kaptuk meg.nem nagyon hallottam még a srácról, de olvastam,hogy a hétfõi Napoli-Bolognát õt választották a mezõny legjobbjának.belenéztem tegnap este a meccsbe és tényleg ügyes srácnak tûnik,a jobbszélen kevergetett.
Sörensen távozásával biztos,hogy érkezik védõ,ugyanis csupán Lichtsteiner,Chiellini,Barzagli,Bonucci és De Ceglie maradt ami kurva kevés.Motta és Grosso kereten kívülinek számít már,gõzerõvel keresik nekik a klubokat.új érkezõnek most Bocchettit tartják befutónak,neki örülnék is.azért egy Lichtsteiner csere még kéne...

Vidal nyilatkozott ezzel a baromsággal kapcsolatban,csak röhögött rajta és hülyeségnek tartja,hogy ilyennel foglalkoznak.hozzátette,hogy nem is ismeri ezt a Rodriguezt

Zsolti9014
WuFraZselic
uh, õ nagyon nagy fogás lenne, pláne ennyiért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
istenem😄D

forzajuve5
Az interneten ismét megjelent egy Juventust besározni akaró felvétel, mely szerint a Juventus-Cesena mérkõzésen a büntetõt elvégzõ Vidal segítséget kapott a 11-es elõtt a kapuba álló Rodrígueztõl.

A klub a következõ közleményt adta ki az ügyben.

“A most terjengõ felvétel, melyen a Juventus-Cesena mérkõzésen Vidal egy büntetõt végez el, és lõ be, és amelyen bizonyos gesztusokból összejátszást vélnek felfedezni a Cesena játékosa és a Bianconeri középpályása között, alattomos rágalom. A Juventus Football Club ennek megfelelõen fog cselekedni, hogy mind a klub, mind Vidal hírnevét megvédje.”

9csöves9
megérdemelte a PSG.két meccset láttam errõl a tornáról,nem láttam senkitõl sem valami extra teljesítményt.

9csöves9
igen.11 milláért engedi elvileg a Porto

WuFraZselic
a portoi Guarín?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
fiatalok ma játszották döntõt PSG ellen. 0-0 lett a rendes játékidõ, pedig már kettõs emberelõnyben voltunk. büntetõkkel természetesen sikerült kikapni ahogy az lenni szokott

Trunks
Teljesen egyetértek veletek. Hány, de hány ilyen játékost herdáltunk már el. Maresca is pl. sokkal többre volt hivatott.

Más: a hétvégi értékelésembõl lemaradt: De Ceglie bíztatóan mozgott, beadásai is egész jók voltak és labdabiztosabbnak is tûnik balhátvédként, mint Chiellini. Ugyan látszik rajta, hogy balszélsõ eredetileg, de szerintem kár lenne a szezon eleji pár meccs alapján leírni, pláne, hogy Grosso papát 47 meccsen kellett elviselnünk a pályán az elmúlt 2 évben.

Bonucci viszont (ismét) szörnyen játszott. Rengeteg labdát elszór, bizonytalan, sokat hibázik. Bár a gól sztem pont nem az õ hibája volt, mert épphogy menteni tudott, de egyáltalán nem megnyugtató a teljesítménye. Épp ezért kipróbálnék Conte helyében egy Lichti-Barzagli-Chiello-De Ceglie felállást.

Amici di nessuno...

9csöves9
Sörensen már a Bolognával edzett ma állítólag,reméljük kezdõ lesz

Guarin ügynöke meg Torinóban van,nagyon úgy néz ki hogy õ lesz a non eus igazolás

9csöves9
teljesen igaz amit írsz, és az a baj,hogy ezt csak a vak nem látja.a legnagyszerûbb példa az egészre az az volt,mikor egy mercato alatt elherdáltuk Giovincot és kicsengettünk 12 millát Martinezért...botrány

erre mondta Seba,hogy ha argentin vagy brazil lenne és ugyanazt a teljesítményt nyújtotta volna,akkor teljesen máshol tartana.pedig pont fordítva kellene csinálni,mert egyrészt sokkal olcsóbb,van kötõdése és nem kezdenek el hisztizni ha egy hétig nem süt a nap,vagy éppen zárva vannak a sztriptíz bárok.szar az egész.

Zsolti9014
Nso szerint Yagót végleg eladtuk a Tottenhamnek (akik tovább is küldték kölcsönbe).

És akkor itt jön az, amit nem értek (most Yagótól elvonatkoztatva is):

minek veszünk meg akkor ilyen fiatal játékosokat, ha

1. pár hónap után eltoljuk kölcsönbe, aztán végleg eladjuk (általában nem többért, mint vettük)
2. egy ideig a felnõttekkel edz, néha játszik valamelyikük, aztán az 1. pont lép életbe
3. évekig csak kölcsönbe toszogatjuk, aztán lesz belõle egy középszerû Serie A-s vagy B-s futballista.

Persze, nem lehet mindenkinél elõre látni, hogy milyen játékos lesz, de rendszeresen ezt csináljuk, ráadásul olyanokkal is akik hasznára lehetnének a csapatnak.

És már nemcsak a máshonnan vásárolt játékosokkal, hanem a saját neveléseinkkel is (pl. Giovinco, Criscito).

Sajnos igaz, amit Csöves elõttem írt: a Serie A-ban nem nagyon építenek valamiért a fiatalokra (néhány csapatot kivéve).

Pedig sokkal inkább lehetne velük próbálkozni, mint Tiagóknak meg Amauriknak adni 2., 3. és sokadik esélyt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
duplázott,magasan vezeti a góllövõlistát.ha nem a Serie A-ról beszélnénk akkor jövõre már simán az elsõ keret tagja lenne,ehelyett meg 3 évig még körbe fogja járni kölcsönjátékosként a félszigetet...

Trunks
Immobile pont az elõbb lõtt gólt a Pescarában, pont láttam. Nagy jövõ állhat elõtte, ha nem kótyavetyéljük el.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem örülök neki, megmondom õszintén. A Milant jobbnak tartom, és szerintem õk lesznek a bajnokok. Az Intertõl viszont mostmár kicsit tartok, hogy befognak. Mondjuk az átütõ erõt senkiben nem érzem, de mintha mi picit megtorpanóban lennénk, az Inter pedig szenvedve bár, de hozza a meccseket.

Amici di nessuno...

9csöves9
kemény,hogy Rankó papa mennyire össze tudja szedni a csapatait a rangadókra.bajnok az nem lesz soha,de azért valamit tud.talán jobb lett volna az x,de így legalább vezetjük a tabellát.kurvára kellett volna ma nyerni

Kaplan
Amit ott Krasic csinált, én azt eddig a percig nem tudom felfogni. Komolyan. Mivel jobb lábas az egész adta volna magát. Bebelsõzni a rövidre és ennyi... Erre ballal kirúgja a szögletzászlóig! 😄DDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Pont az jutott eszembe, hogy ezzel a mai teljesítményével aláírta a következõ szerzõdését - valahova máshova. Csak kérdés, kinek kell. Anzsi vihetné Amaurival együtt.

Amici di nessuno...

9csöves9
rögtön ez ugrott be nekem is,Bergamoban így biztos,hogy kikapunk.volt egy rossz elõérzetem a meccs elõtt,sajnos bejött,megérdemeltük.igazából már az Udinese meccs óta érzem,hogy ez a váracska nagyon könnyen meg tud borulni,de nem nagyon akarok továbbra sem vészmadárkodni,bízok a srácokban és nem is várom el a scudettot. ebbõl a fordulóból pedig nagyon jól ki lehetett volna jönni

Krasic bal lábát remélem lefûrészelik,nem is értem,hogy jutott eszébe azzal rúgni,szerintem még a vajaskenyeret is a jobb lábával eszi.mondanám,hogy ez volt az utolsó Juvés megmozdulása,de nem hiszem,hogy ezzel a teljesítménnyel lehetne komoly kérõt találni

Trunks
Conte cseréivel kivételesen meg voltam elégedve. Végre idõben változtatott, bár Borriello behozatala sztem teljesen felesleges volt. Viszont az már-már vicc kategória, hogy soha nem tudunk 1 gólnál többet rúgni.

Bosszankodnék, hogy az egyetlen kapuralövésükbõl gólt szereztek, de igazából Pirlo kezezésénél járt volna a 11-es. Nagyon vakegér volt a bíró meg a partjelzõk is.

Amici di nessuno...

Ezzel a jázékkal jövõ héten meg is lesz az elsõ vereségünk

Kaplan
Megint a második félidõre úgy jöttek ki, hogy fejben már sehol sem voltak. Rossz ez... Kellene egy vereség, talán észhez térítene minket lassan ugyanannyi gyõzelmünk lesz mint ikszünk.. 10-8

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Elmehetnek a jó büdös kurva anyjukba már! Mi a faszért írják, hogy 15:15-tõl adják, ha aztán rendesen adják élõben?????

Amici di nessuno...

Nagy játék!

Trunks
Mottát miért vettük meg amúgy? Isten ments, hogy játsszon, de azért kár volt érte fizetni, hogy dumcsizhasson a lelátón Amaurival meg Jakival.

Amici di nessuno...

9csöves9
ha jól láttam ismét csúsztatja a digi a meccsünket,de most csak negyed órával.rossz elõérzetem van amúgy

Zsolti9014
Ez a videó tényleg majdnem olyan, mintha Gigirõl néznék egy 8-10 évvel ezelõtti összeállítást! 😊

2:40 környékén meg az a védés... 😊

Szóval felõlem jöhet.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
meglessük! ha már a fiatalokról van szó,Immobile elég jól termel a B-ben,19 meccsen 13 gólnál jár.rögtön jött is Preziosi,hogy szeretné ha a Genoának adnánk a tulajdonjoga 50%-át.mi az õ tehetséges csatárukat Boakye-t akarjuk érte.állítólag a srác olyan mint Balotelli,csak van agya.

továbbá rebesgetik a Brescia 21 éves kapusát Nicola Lealit is.több helyen kész tényként kezelik a leigazolását,azonban az ügynöke a napokban nyilatkozta,hogy még nincs megállapodás.csak lazán az új Buffonnak nevezik,hát meglátjuk.mindenesetre az idei teljesítménye elég impresszív,itt egy videó

http://www.youtube.com/watch?v=-fS0dq2cqX8

aztán Amagyuri továbbra is kell a Fiorentinának,ám egy árva petákot nem adnának a szerencsétlenért.ellenben Behramira szívesen elcserélnék.Lichtsteiner és kp cserének elmenne,nyilván hasznosabb lenne mint a mûbrazil a tévé elõtt.

Caceres esetében is alakulnak a dolgok,a játékossal nem volt nehéz dûlõre jutni,de a klubok még egyezkednek.állítólag az is bekavar,hogy Caceresnek nincs eu-s útlevele és azért kacsintgatunk rajta kívül is ilyen egyénekre(Guarin),a kettõ pedig együtt nem megy

Zsolti9014
Akinek van Eurosport 2-je: 14.45-tõl Al Jazira-Juventus U17!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Priceless! Remélem meghosszabbítják a szerzõdését, hiányozni fog! 😊

Amici di nessuno...

Zsolti9014
most akartam épp linkelni. 😊

Nekem a poszt bélyegképe tetszett:

Hajrá Magyarország!

9csöves9