44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Honnan kéne tudnom? Nem olvasok Nemzeti Sportot. A Balogh gyerekről amúgy pont tudtam, mert már feltűnt más Serie A-s meccseken, a Sallait csak tegnap vettem észre. Nyilván nem csak ők a probléma a Palermónál, ha ennyire szarul állnak, de azért egy csatár-támadó középpályás duótól 20 meccsen 0 gól akkor is vérszegény (még ha gondolom nem is játszanak mindig 90 percet).

Dugi meg a szezon eddig talán legjobban teljesítő tagja. Dybala tegnap jó volt, a szabadja szép volt, de mostmár ideje is felszívnia magát, mert a három csatárunk közül ebben a szezonban egyértelműen ő teljesít a legrosszabbul (persze a Higuian-Mandzukic duó hatalmasat játszik szinte hétről-hétre).
  • Lacee86
    Nagyon jó volt a 2. Dybala gól.
    Portoban óvatosnak kell lenni, de nincs győzelmi kényszer egyáltalán. Gólt kell lőni, onnantól kezdve nagy baj nem lehet. Egy 1-1 is simán jó a visszavágóra.
  • Count Adyn
    jah Dybala & Dagi elég félelmetesek voltak együtt végre:)
  • 9csöves9
    Mondjuk nagyon nem rajtuk áll vagy bukik a Palermo sikeressége, a legritkább esetben kapnak ketten ennyi játékpercet. Szar ott minden úgy ahogy van, nem érdemes őket baszogatni. Sallai amúgy a földim, a faterja ellen jópárszor játszottam, ügyes gyerek még ha nem is Serie A szint, mint ahogy Balogh sem.

Az utóbbi hetekben végre látni a pályán is, hogy érzi egymást az argentin párosunk, jó lenne, ha ez tavaszra teljesen kicsúcsosodna. Bár ők valószínűleg soha nem lesznek Juve-legendák, de nyugodtan lehet őket hasonlítani az Alex-Trez párosra, főleg Higuain befejezései kapcsán ugrik be mindig a francia. 22 gólos a Dagi, én nyáron egy 30 gólnál húztam meg a határt, hogy ne tartsam óriási buktának, valószínűleg azt simán hozza. Ha még esetleg a BL-ben tudna pár gólt hozni kiélezett helyzetekben, mondjuk amolyan Moratásan, akkor a kutya nem beszélne majd a 90 millióról.

Jó egy ilyen meccsel a lábakban Portugáliába utazni, nem kellett megizzadni, de azért lehetett kicsit növelni az önbizalmat. Tartok a Portotól, nagyon higgadtnak kell maradni, így hogy otthon játszuk a visszavágót egy döntetlen se lenne vészes.
  • Rockynhooo
    Nem tudtad? :D Pedig Zamparini azért vette meg Balogh Norbit mert benne látja az új Cavanit :D
  • Trunks
    Nem is tudtam, hogy két magyar (támadó) is van a Palermóban. Nem csoda, hogy a második legkevesebb gólt rúgták a bajnokságban, és simán ki fognak esni. Tippmixelhetett a Palermo edzője, mert véletlenül se hozza le őket, akkor esetleg szépíthetnének.
  • Lacee86
    Lehet, hogy idén nem lesz Juve-Barca döntő? :)
  • Breki33
  • Trunks
    Örvendetes, hogy 8 milláért sikerült elsózni. Jellemző, hogy még az idézett Juve-közlemény is a Bayern elleni odavágót említi, mint Hernanes legjobb juvés teljesítményét, ezen kívül szegénynek nem sok jó meccse akadt.

Ma megint este játszunk, a Cagliari otthonában. Kíváncsi leszek, mikor akad már be egy döntetlen.
  • Lacee86
    Nem adok rájuk egyáltalán, mert a korábbi évek különböző pletykáiból okulva ezeknek semmi valóságalapjuk nincs. Allgeri kiváló edző, a lehetséges utódok pedig szerintem sem rúgnak labdába mellette.
  • Grove4
    Mit szóltok az Allegri távozásával kapcsolatos pletykákhoz? Szerintetek van valóságalapja? Én nagyon csípem Allegrit és szerintem a velünk szóba hozott lehetséges utódok meg sem közelítik a szintjét. Remélem még sokáig marad.
  • Lacee86
    Hernanes Kínába távozik, hivatalos. Logikus lépés, sok babér már nem termett neki nálunk, a piaci értéke is nagyot esett. Ahhoz képest még jó árat kaptunk érte.
  • Fanatic12
  • 9csöves9
    Persze az is hozzátartozik, de az valahogy kevésbé zavar. Egyrészt megértem a szurkolói lélektant, másrészt nekik nincs sok befolyásuk a dolgok alakulására. De amit néha a média szereplői, elnökök és edzők leművelnek az nevetséges. Pioli azt találta nyilatkozni például a meccs után, hogy egy szinten vannak velünk, csak nem kaptak meg 2!! 11-est, ennyi a vereség oka.

Marotta nagyon jót nyilatkozott a héten erről. Először is szégyennek tartja, hogy egy ilyen jó meccs után napokig meg nem történt esetek elemezgetéséről szól a történet. Aztán azt jegyezte meg, hogy Olaszországban a vereség elfogadását kéne megtanulni nem folyton alibit keresni, hogy miért megint a Juventus nyer...

Mind a 4 idei vereségünk alkalmával történtek ellenünk kisebb-nagyobb (a hétvéginél jóval nagyobb, gondoljunk csak a most előszeretettel Juve mezbe bújtatott Rizzoli milánói ténykedésére) bírói tévedések, de ezeken érdekes módon nem akadt ki túlzottan senki. Szerencsére a csapatnál sem és mindegyik után csendben zsinórban nyerte a meccseket.

Kevesebb pofázás, több meló. Ezt kellene szem előtt tartaniuk és akkor talán nem a hátunkat néznék folyamat.
  • Lacee86
    A riválisok szurkolóinak fejében se ártana rendet tenni...
  • 9csöves9
    A mai győzelemmel a calciopoli óta mi szereztük a legtöbb pontot a Serie A-ban, még a 06/07-es szezonnal együtt is. Bírókon rugózó riválisoknál kicsit ízlelgethetnék ezt a számadatot, talán akkor elindulna valami a fejekben.

• szucsy89
    nekem nincs, nem vagyok juve drukker

na nem offolok tovább :D
  • Grove4
    Adj kölcsön neki!
  • szucsy89
    már csak egy piros orr hiányzik róla
  • Lacee86
    :D :D

Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.02.06. 22:40:47
  • 9csöves9
    Meglepődtem volna, pláne így, hogy a Drughi is a szurkolás mellett döntött végül. A szokásos nagy egység...

Jó meccs volt, főleg az első félidő. A másodikat profi módon rutinból letudtuk, de valahogy úgy éreztem, hogy megszívjuk valami szögletből vagy ilyesmi. Kíváncsi vagyok mikor jön már a döntetlen, tuti valami Crotone féle csapat ellen.
  • Breki33
  • Breki33
  • limperatore
    Grat, jo kis meccs volt ;)
  • limperatore
    Eltalalta nagyon h rohadna meg :D
  • Lacee86
    Pumukli odavágott! :O :D
  • Trunks
    Ez micsoda félidő volt már? Rég láttam ennyire élvezetes első félidőt, tele helyzetekkel, egy perc megállás nélkül. Feltette rá a koronát Cuadrado hatalmas lövése.
  • limperatore
    Inter ultrák se fognak szurkolni nem tudod? volt ilyen anno milan - interen h ezt csinálták a milannal es az inter ultrak se szurkoltok, fasza derbi volt kuss volt végig pont kint voltam :D

amugy kivancsi vagyok estere, keddi veresegnek nem orulok de ma sima 2:0ás juve gyozelmet erzek a jo forma ellenere
  • 9csöves9
    A vezető szurkolói csoportnak jelezte a klub, hogy nem kívánatos személyek a stadionban. Ez ellen tiltakozva ma csendben lesz az egész kanyar.
  • Lacee86
    Most mi van? Nem vágom a szitut.
    Milan amúgy alkotott megint, kikapott otthon a Sampdoriától. A szezon harmadánál még az látszott, hogy idén talán sikerül kilépniük az árnyékukból. Most azonban lassan kiszállni látszanak a BL indulásért való küzdelemből... Viszont az Inter, akikből meg nem sok jót néztem ki a szezon elején, most egészen feljött. Érdekes lesz még ez a szezon a BL és EL helyek tekintetében.
    Itt van amúgy a tabella, a "Forma" fülön az utolsó 5, 10 meccs eredményét érdemes megnézni. Borszasztó nagy különbség van a 2 csapat között.
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.02.05. 14:43:22
  • 9csöves9
    Szurkolás nem lesz, tiltakozik az összes csoport. Lehet offolni a hangot a tv-n, semmi kedvem végig a vendégeket hallgatni megspékelve egy kis egrivityával.

• limperatore
    modern football
  • 9csöves9
    Gőzerővel dolgoznak a csúcsszupermegatrendi klub projekten, kitiltották a Viking minden drapiját...persze pont a derbi előtt. Szurkolás sem kell egy ilyen klubnak, mi a fasznak? A hazai pálya magától hozza a 3 pontokat mindig, semmi közük hozzá gondolják, színházban is ez lesz majd a helyzet. Szégyen.
  • Lacee86
    Igazoltunk egy Orsolini nevű srácot. Semmit nem tudok róla, de az pozitív, hogy olasz. Kicsit sokallom az árát, de hát biztos megvan az oka, miért őt szemelték ki...
  • 9csöves9
    A Napoli is leikszelt szóval nagyon jó forduló volt. A meccsünk végét már nem is néztem, annyira nem történt semmi. Az egyetlen negatívum talán Dybala, aki a lecserélésekor látványosan elhúzta a kezét a pacsizni akaró Allegri elől...Vissza lehet venni az arcból meg a hisztiből, bármennyire nagy király a kölyök. Nem lepődnék meg, ha az Inter ellen a padon találná magát.
  • Lacee86
    Egyelőre 3-as holtversenyben. Jó lenne, ha slusszpoénként a szezon végére tisztán behúzná a gólkirályi címet, végső válaszul az őt fikázóknak. :) Bevallom, én is egyre jobban kedvelem a csávót, pedig fejrázva fogadtam anno.
  • Count Adyn
    Szóval akkor 4 pont előny -1 meccsel, és a Dagi vezeti góllövőlistát mkay:)
  • Lacee86
    Nekem a téli átigazolási időszak mindig is fura volt. Elkezded valahol a szezont, és egy másik csapatnál fejezed be. Ha a csapat elér valami eredményt, akkor az most a frissen jött játékosé is vagy sem, vagy ha az elhagyott csapat ér el valamit, akkor ahhoz meg komolyan hozzájárulhatott a távozó játékos stb.
  • Trunks
    Minőségi embert nehéz hozni januárban, úgyhogy most ezzel a mercatóval nagy gond nincs. Nyilván Evrának 35 évesen nincs nagy értéke pénzben kifejezve, de azért nem hiszem, hogy minden "öregünket", akik még szerződés alatt állnak, ingyen el kéne engedni. Teszem azt 500 000 eurót még egy fél évre is megér Pat bácsi, nemhogy hosszabb időre. Nem vágja egy ilyen összeg a földhöz a klubot, csak nem értem miért kell ennyire gálánsnak lenni végülis egy másik klubbal. Nem emlékszem, hogy hozzánk bárki érkezett volna hasonló módon az elmúlt időben.
  • 9csöves9
    Hihetetlenül fel tud baszni amikor nem zárjuk le az ilyen meccseket. Mindenesetre a felállás most is jól működött, nem lenne rossz, ha a BL-ig folyamatosan lehetne begyakorolni. Allegri egyébként azt nyilatkozta, hogy a formáció teljesen mindegy, a játékosok hozzáállásán múlik, hogy sikeres lesz-e vagy sem.

Evra Marseillebe igazolt, kösz neki mindent, jó igazolás volt, de azért Münchenben kikúrhatta volna a labdát a stadionból. Ha Asamoah végre le tudna húzni egy félévet sérülés nélkül akkor még jobban is járunk ezzel a váltással.

Jönni már valószínűleg nem fog senki, Hernyó távozhat talán...