44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Inter: Handanovic; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Kovacic, Gargano, Pereira; Alvarez; Palacio, Cassano

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri

a picsáért kell kezdetni Chiellinit? Padoinra inkább nem is mondok semmit. a csatárpáros pozitívum, de ha fejenként lőnek 3 gólt akkor is a Seba-Mirko páros lesz Münchenben...
  • szucsy89
    Mourinho csak nézett :D:D:D:D:D:D
  • 9csöves9
    kis nosztalgia, imádom ezt a gólt:)

• 9csöves9
    na ma délután Derby D'Italia. először úgy voltam vele, hogy így a Bayern előtt teljesen hidegen hagy a végeredmény, de aztán rájöttem, hogy csak nem kéne kétszer kikapni ezektől:D szerintem a srácokban is van egy kis visszavágási vágy, remélem azért nem hajtják szét magukat. ezek a kurva válogatott meccsek megint jókor jöttek, Pirlo természetesen végig játszott Málta ellen is...legalább nem sérült le senki.
  • Trunks
    A kijutás nyilván nem forog veszélyben, de azért Prandellit se egészen értem. Giaccherini kezdő, amikor a Juvéban szinte egyáltalán nem játszik, jóindulattal egy jó meccse volt a szezonban. Giovinco kerettag, pedig nincs jó formában. Közben Matri ugyan nem játszik, de remek formában van. Nincs is a keretben. Nem egészen tiszta a válogatási szisztéma.
  • Breki33
  • morfeusss
    Sziasztok! Elnézést, hogy kicsit (nagyon) offolom a topicot, de az Ultimate-Sport.hu-ra felvennénk focival foglalkozó szerkesztőket.

Feltételek: Jó íráskészség, minimális angol tudás, napi aktivitás cikkírás tekintetében

Amennyiben szeretnétek jelentkezni szerkesztőnek, kérlek küldjetek egy rövid bemutatkozást az [email protected] e-mail címre. Köszönöm!
  • 9csöves9
    tegnap amúgy megint gólt lőtt...
  • 9csöves9
    „A 10-es szám számomra nem csak egy szám a mezen, számomra ez egy más játékoskategóriát jelent. Olyan játékos viseli, aki feléleszti az emberben a szenvedélyt, aki szabadjára engedi az ember képzeletét. Ez a szép a fociban. Többször kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban: úgy tartom helyesnek, hogy egy gyermek igenis álmodozhasson arról, hogy holnaptól ő viselheti ezt a mezt a Juventusban, mint ahogy tettem én, és ahogy tették sokan mások előttem. Biztos vagyok benne, hogy mikor eljön a megfelelő pillanat, mindez megtörténik majd.” - Alessandro Del Piero
  • Csacsi
    Ez alapján sokkal jobbak voltunk :)
  • Breki33
  • Breki33
    This is JUVE !

• Trunks
    Mindenképp. Islánál és Pelusónál jobb szélsőként, Giaccherininél jobban védekezik és a védelemben is bevethető. Forrestet is többet lehetne pihentetni.
  • 9csöves9
    hát igen. nagyon sajnálnám ha elmenne, nálam hátvéd poszton első számú alternatíva lenne. jobb szélen is, csak kicsit többet kéne ott kipróbálni, simán menne neki.
  • Trunks
    Na király. :D Cáceres hiányát meg el fogja bírni a csapat, mert Pelus érkezése és Chiellini visszatérése óta úgyis mellőzve volt.
  • 9csöves9
    na a legjobb forgatókönyv lett belőle: semmi komoly, de azért otthagyja a válogatott edzőtáborát, nem játszik egyik meccsen se:)

Caceres április közepén állhat edzésbe
  • Trunks
    Jó lenne, ha nem lenne súlyos. Elég ha Bonucci, Barzagli, Marchisio és Pirlo játszik 2x90 percet.
  • 9csöves9
    még pontos info nincs annyi, hogy a válogatott edzésén nem vett részt, pihent. még az sem tuti, hogy hazaküldik, szóval nem lehet annyira vészes. azért remélem nem játszik egyik meccsen sem.
  • Mor3llo
    :DDDDDDDDDDDd
  • Trunks
    Ne már. Végre pont felépült, hozza a régi formáját, erre tessék... a legrosszabb a dologban, hogy tudjuk ki helyettesítené (nem, nem Marrone).
  • forzajuve5
    30 öltéssel kellett összevarrni a fején lévő sebet (interesek szerint 28 :) ). most épp plasztikai sebészek nézegetik mit lehet csinálni vele.
  • forzajuve5
    mennyire súlyos?
  • Effe88
    vagy is cayenne
  • Effe88
    jó kis panamera
  • 9csöves9
    reméljük gyorsan edzésbe állhat, mert Chiello megsérült a válogatottnál...
  • IXEMGabeo
    az nem gyenge:S jobbulást neki
  • Lacee86
    Akurva, de durván néz ki... :S
  • Breki33
    A szavazást már megnyertük
  • Breki33
  • Trunks
    Azért elég vicces, hogy ez egyáltalán felmerül.
  • james69holden
    aki fenn van Facebookon, tessék szavazni:

https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

A Sport TV kérdezte: melyik BL-negyeddöntőt közvetítsük április 2-án?
    - PSG - Barcelona
    - Bayern München - Juventus
  • Trunks
    Láttam én is, inkább azt mondanám rá, hogy megadható. Meghúzta a védő a hülyegyerek mezét, de nagyon könnyen elesett.
  • szucsy89
    A Milanéról tudok nyilatkozni, az jogos volt.
  • Trunks
    Alapból igazad van, hogy nem látunk bele mindenbe, de azért Peluso erőltetése nem magyarázható mással, csak azzal, hogy Conte kedvence. Az a legnagyobb baj vele, hogy nem tudok egy dolgot mondani róla, ami kiemelné a Serie A többi szélsőhátvédje közül. Semmivel se jobb, mint pl. Garics a Bolognából, tegnap látszott is. 29 éves, ennek ellenére 78 Serie A-s meccset játszott, mielőtt januárban hozzánk igazolt. Édeskevés. Még olasz szinten is tapasztalatlan. A pályán mutatott teljesítményével pedig egyértelműen lefelé lóg ki. Ezt akárhogy elemezgetem, nem értem.

A csatároknál is hasonló a helyzet. Ok, Quagliarella csúnya volt, amikor beszólt Alessiónak, de ezen vagy túl kéne jutni vagy akkor adjuk el és rúgjon máshol 15-20 gólt egy szezonban, ha nekünk nem kell. Emellett gondoltam rá, hogy biztos egy lusta dög edzésen, azért nem kap játéklehetőséget. De akkor meg minek jön be egyfolytában 5-10 percekre, aztán kihajtja a belét? Emellett néha úgy érzem mindig az a csatárunk játsza a legtöbbet, aki a legrosszabb formában van. Esküszöm Matri amikor hónapok nem rúgott gólt, több lehetőséget kapott, mint amikor nemrég produkált egy 6/6-os mutatót.

Ezek ellenére szeretem Contét, csak innen úgy tűnik kicsit túl személyesre veszi a dolgokat és nem tudja objektívan megítélni a játékosok teljesítményét. Vucsinics az ősszel néha olyan bicskanyitogatóan flegma attitűddel lépett pályára, hogy majdnem elsírtam magam, mégis szerintem egyszer nem cserélte le Conte szoros állásnál. Persze nem sírom vissza Zaccheronit, mert azért többnyire jócskán pozitív a kép, de jobb ha nem megyünk el a hibák mellett szó nélkül.
  • Count Adyn
    A Milan a 8.ik percben, a Napoli már a 3. ik ban kapott egy tizit :DDD
    Bár nem láttam egyiket se de akkor is viccesen néz ki ez igy:D
  • 9csöves9
    Adom amit mondasz, de az a helyzet, hogy minden edzőnek megvannak a maga hülyeségei. Bíráltuk anno Capellot is, az utána lévőket meg pláne, meg biztos Lippinek is megvoltak a baromságai csak akkor még fiatalok voltunk, hogy ezeket átlássuk,bíráljuk:). A MU-sok sokszor savazzák Fergusont, az Arsenalosok Wengert, a Realosok Mourinhot és így tovább. Nekünk innen a szobából, vagy olykor a stadionból könnyű dolgunk van és ha úgy is tűnik teljesen érthetetlen idióta dolgokat húz Conte annak valószínűleg meg van az oka. Persze meccs közbe van, hogy én is anyázom, hogy mennyirehülyevagybazmeg:D

Személy szerint örülnék ha még vagy 20 évig ő lenne az edzőnk, de hát ez Olaszországban lehetetlen...
  • Grove4
    +1
  • Trunks
    A vicc az, hogy még Seba volt a jobb. Ha a befejezései jók lennének, akkor tegnap is könnyedén rúghatott volna két gólt. Én nagyon bírom Contét, de néha úgy érzem lelkesedéssel pótolja az edzői hiányosságait. Teljesen értelmetlenül ragaszkodik bizonyos emberekhez, egyeseket pedig jogtalanul mellőz. Cserélni pedig nem tud. Quagliarellát mi értelme volt például behozni a 90. percben? Csendben hozzáteszem, hogy azalatt az 5 perc alatt veszélyesebb volt a Matri-Q duó, mint a kezdőpáros az első 45 alatt... Cáceresszel is mi történt? Ez a Padoin gyerek pedig nagyon hajt, fizikálisan rendben van, de neki marhára nem egy ilyen csapatban kellene játszania. Egy PL-középcsapat edzője a 10 ujját megnyalná a brusztolását elnézve. Még azt mondom ilyen 3-4. embernek elmegy szélsőnek, de hogy került megint pl. a múlt héten győztes gólt szerző Giaccherini elé, az rejtély. Isla pedig egyáltalán nem győzött meg a szezon elején, de akkor erőltette Conte, most meg ki se próbálja. Akkor miért nem adjuk el? De ez hogy ott ül a padon egyfolytában 4-5 ember, aki szinte nem is játszik, közben pedig a középcsapatokból igazolt közepes emberek közepes/gyenge teljesítménnyel folyamatosan ott lehetnek a kezdőben/kezdő közelében, egyszerűen racionális magyarázatot nem találok.

Amíg jönnek az eredmények, addig ok, de ettől még nem kell mindent elnézni. A múlt héten gyenge játékkal döntetlent érdemeltünk volna, tegnap pedig az első 45 perc volt elég kilátástalan, mégse cserélt Conte. Most jön egy kemény sorozat, itt dől el igazán, hogy milyen szezonunk lesz: Inter(i), Bayern(i), Pescara(o), Bayern(o), Lazio(i), Milan(o). Ha ezeket a meccseket nem veszítjük el sorban és a BL-ben továbbjutunk, akkor csak a BL-re kell koncentrálni.
  • forzajuve5
    magyarázat lemaradt :)
    Cáceres tegnap esti balesete. nem Ő okozta, másik autó ment bele. szerencsére kisebb-nagyobb karcolásokkal, vágásokkal megúszta. még kórházban van, de hamarosan kiengedik és onnantól a csapat orvosai kezelik
  • forzajuve5