Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
😄ASDASD:_?ASDSA:?_ASd:?SAADSAD
limperatore
aztakurva 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Én is ebben bízom, hogy a szurkolók tesznek ellene valamit. Egy pár éve, ha jól emlékszem, az Everton címere körül volt valami hasonló, bár ott sem ennyire radikális.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ne már! Mi ez a szar?? Még egy hátizsákra vagy egy pólóra csak-csak oké, de a szép kis címerünk helyet???? Nagyon szomorú vagyok, hogy mi is felszáltunk erre a 'mindent a pénzért' vonatra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Ezt nem hiszem, hogy le lehetne tolni bárkinek is a torkán, akinek kicsit számít a tradíció, meglepődnék, ha nem söpörné el a népharag. Nehogy már egy kezdő grafikus által 2 perc alatt minimálba' összedobott vonal legyen a világ egyik legnagyobb klubjának a címere. Elképesztő.

Agnelli szerint 1 éve dolgoznak ezen az arculatváltáson, szóval biztos komoly marketingprojekt van mögötte, kínai nyitás meg a faszomtudja, de ilyet még az éppenaktuális milánói Xiao Pöcsöm Kin Csüng sem merne meglépni ennek érdekében.

Ezzel a januári bejelentéssel esetleg azt tudom elképzelni, hogy most felmérik mennyire fogadja be a nép, aztán ha bukik akkor nem kell feleslegesen kismillió új cuccot legyártani vele az új szezonra...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.01.17. 00:44:49

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Egyébként ha annyira a modernitás felé akartak nyitni, akkor miért nem használták a technikát, ha már mindenképp új címert akartak... Azaz, már eleve szurkolói munkákból kellett volna válogatni, majd ezek közül a vezetőség és a klub játékosai által legjobbnak ítéltekből kellett volna a neten megszavaztatni a véglegest. Nem tudom elképzelni, hogy ezt a ruhamárkára vagy tudom is én mire hasonlító szart megszavazták volna az emberek...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Attól tartok, nem fog a szurkolói zúgolódás oly mértékben hatni, hogy visszavonják... De ne legyen igazam.

Kaplan
Még nem szembesültem az olaszországi reakciókkal de ezt remélem, hogy hamar el fogja söpörni a népharag. Én nem is nagyon láttam még ilyen jellegű címert, kurva gyorsan felejtsék el.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mooo
Én azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell megváltoztatni egy klub logót...Pláne ha még jól is nézett ki...
Lacee86
Én először azt hittem, hogy ez a fantomkép, és majd dobpergéssel megmutatják az újat...

9csöves9
Én sokkot kaptam konkrétan.

Lacee86
Ez az új címer remélem, valami rossz vicc...

Lacee86
Én nézem Facebookon, de még csak bullshit megy. Amúgy 21:30-kor kezdődött.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.16. 21:53:18

Kaplan
A mostanit mikor mutatták be? 2004?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
20.30-kor valami nagy bejelentésre készül a klub, kíváncsi leszek. Azt rebesgetik, hogy új címer lesz.

Trunks
Legalább van némi kis esély arra, hogy szoros legyen a bajnokság. Már unalmas volt, hogy fél kézzel hátrakötve fejen állva is 20 ponttal nyerünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Na ez a tegnapi gyönyörűen illett az Inter, Milan, Genoa sormintába. Egyszerűen idén nem vagyunk annyira erősek, hogy az ilyen szinten motivált hazai csapatokat, ilyen felfokozott hangulatban meg tudjuk fogni. Óriási motivációs különbség volt mind a 4 meccsen. Ez csak az egyik dolog, emelett a legnagyobb probléma ismételten a középpálya volt, egyszerűen nem létezett. Nem is merek statisztikát nézni, erősen meglepődnék, ha ennek a Sturaro,Marchisio,Khedira hármasnak lett volna összesen 10 jó előre irányuló passza...Botrányos volt. Az meg, hogy ezt a világosan nem működő dolgot egy Sturaro-Pjaca cserével kívánta korrigálni Allegri az meg elképesztően nag baromságnak tűnt rögtön.
A csapat többi része is gyenge volt, de valahol ez is a középpálya számlájára írható, a hátvédek meg sem tudták őket játszani annyira sehol nem voltak, az elől lévőket meg nem tudták kiszolgálni. Idén fel kell törni a malacperselyt és komoly pénzeket kell beleölni nincs mese.

Teljesen megérdemelt vereség volt, viszont még ilyen lófasz játékkal is könnyen lehetett volna döntetlen, csakúgy mint az Inter és a Milan ellen. Mondjuk ehhez Dybalanák nem kéne sokadszorra a világűrbe baszkodni a ziccereket például. Most ezek után majd megint hozunk simán pár meccset, hogy aztán egy lelkes, feltüzelt hazai csapattól kikapjunk...Megyünk Rómába és Nápolyba is szóval nagyon rendbe kéne tenni itt a fejeket.

Trunks
Nem tűnik valami boldognak a srác. Biztos szomorú, hogy őt nem az Inter vette meg. 😞

Nem csak az ő hibája. Egy teljesen más kultúrába kellett volna beilleszkednie úgy, hogy az előzetesen az EL-helyért harcoló West Ham a kiesés elől menekül. Onnan nehéz lett volna most kitűnni, pláne, hogy a közeg is idegen volt neki. Plusz egy fél szezon alapján nem ítélnék meg nagyon senkit, lásd Henry torinói karrierje. Azért a Sassuolónál és nálunk is bizonyította Zaza, hogy nem rossz csatár. Nem egy világklasszis, de egy Fiorentina-szintű csapatban akár húzóember is lehetne. Mondjuk ő se tűnik egy nagy észkombánynak, lehet Immobiléhez hasonlóan csak Olaszország lehet a megoldás. Viszont ha most valahova nem mennék, az a Valencia. Semmi koncepció, 2 havonta új edző jön, a kiesés szélén állnak. Bár mondjuk tavaly Giuseppe Rossinak a végül kieső Levantéból sikerült feljebb lépni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.12. 21:33:45

Amici di nessuno...

9csöves9
Caldara nem is utazott tegnap vissza Bergamoba, maradt aláírni. 2018-ban csatlakozik, 15 millió euró, 10 millió bónusszal. Ebből 4 az Atalantában elért kritériumok alapján, 6 meg amit mi teljesítünk mikor már itt lesz.

A Valencia úgy néz ki Prandelli távozásával is viszi Zazát. 2 milliós kölcsön, 17-ért megvehetik, de nyilván azt nem érjük meg. Gondolom a valenciai kaland után megy valamelyik olasz középcsapatba. Szerencsétlennek a 11-ese óta eléggé félresiklott a pályája.

Lacee86
Hát, nem ártana... Úgy is vehetjük, hogy csak egy 11-essel nyertünk, igaz, annak a jogosságával nem igen vitatkozott szerintem az ellenfél sem.

9csöves9
Csak az első félidőt láttam, az elég jól nézett ki. Allegri a meccs után ismét kiakadt a srácokra amiatt mert így leengedtek. Talán a szezon fontosabb szakaszára sikerül a fejekbe verni, hogy egy meccs nem 60 percig tart.

Lacee86
Hú, de könnyelműek vagyunk. Most még neccessé tettük az utolsó 10 percet...

Trunks
Csak viccesen hat, amikor lassan három éve lemondtak róla, mondván túl öreg, nincs jövője Manchesterben. Most meg visszahoznák, amikor évről-évre egyre lassabb és természetesen öregebb, idén lesz 36. Most még jó második számú megoldás, jövőre már lehet annak se lesz az igazi. A tapasztalata mondjuk sokat érhet, csak ezt 2014-ben kellett volna belátni, nem 3 évvel később.

Amici di nessuno...

Darthmushroom
Visszahívták az egyik fiatalt kölcsönből így valszeg nem lesz semmi az Evra ügyből, de elméletileg azért volt érdeklődés mert a Shaw rengeteget sérült, még Evra későbbiekben maradhatott volna az edzői stábba is.

Szurkolók 99% örülne ha Evra szaladgálna szélen és nem Blind, Rojo vagy Darmian

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Trunks
Azért Evra is hatalmas igazolás volt ingyen. Főleg az első szezonjában nagyon jó volt, stabilitást adott a bal szélnek. Második számú megoldásnak pedig még mindig jó. Amit nem értek, hogy a Manchester miért akarja visszavinni, de úgy látszik erre álltak be, hogy a jó játékosaikat ingyen hozzánk küldik pár szezonra, aztán visszaveszik őket. 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
Jó kis langyos meccs volt sikerült be is aludnom rajta. Bolognánál No Ádi No Party 😄

Holnap kupameccs az Atalanta ellen, hasonlót várok mint hétvégén. Kezdhet Rincon és Pjaca is végre, Bonucci pedig már a keretben van. Lemina és Benatia elutazott a válogatottjához, Asamoah viszont marad. Nagyon jó döntés volt a részéről. Evra távozik, bár még az edzéseket látogatja. Én nagyon megkedveltem Pat bácsit, főleg a személyisége van jó hatással a csapatra, de azért látszik már rajta a kor rendesen. Komolyabb meccseken egyszerűen kötelező Sandrot játszatni annyira jó, a franciának meg nyáron lejár a szerződése is, ha valóban vannak ajánlatai akkor érthető mindkét fél részéről a válás. A helyére állítólag Marottáék rámennek a Schalkes Kolosinacra, ha összejön akkor vagy most jön bagóért, vagy nyáron ingyen.

Lacee86
És megvan a rekord: 26 hazai Serie A győzelem zsinórban!

Lacee86
Hát igen, ez látszik is... Ezért külön értékes, hogy be tudtak kerülni.

9csöves9
Örömteli annak tudatában, hogy ezek a csapatok általában úgy néznek ki mint, ha egy random kiválasztott 12 éves gyereket kértek volna meg, hogy rakja össze. Azok meg hát nem nagyon látnak a barcabayernrealon túl.

Lacee86
Gigi és Bonu az év csapatában az UEFA szavazáson: link
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.05. 19:30:03

9csöves9
Aki el is utasította. Na meg Hernanes is őt mondjuk egyáltalán nem értem. Pont neki való. Én nem nagyon aggódok emiatt, csak olyan embereket tudnak elvinni akik nem vágynak nagy karrierre, azoknak meg nincs is helyük az európai fociban.

Ha ezt a töménytelen lóvét az utánpótlásba, infrastruktúrába, szakemberekbe forgatnák akkor el nem tudom képzelni, hogy ekkora merítésből ne lehetne idővel egy viszonylag komoly szintet elérni kínaiakkal. Csak hát idejük nincs.

Lacee86
Most még... De ha ez elindít egy lavinát, akkor már nem biztos, hogy csak olyan neveket visznek, akik nem fognak hiányozni. :/ Állítólag pl. Mandzsut is megkörnyékezték.

Trunks
Miért kúrják ettől szét a sportágat? A középszerű Europában játszó játékosokat viszik egy rakás pénzért: Hulk, Pellé, Oscar, Witsel, stb. Ezzel csak jól jár mindenki. Ha valaki nem, akkor azok pont a kínaiak, de hát ők tudják.

Nem tudom te hogy vagy vele, nekem egyik felsorolt név se fog különösebben hiányozni az európai fociból.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.02. 19:57:56

Amici di nessuno...

limperatore
pár év múlva mikor beüt a válság kint akkor majd nézelődnek 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Azért, mert látszik, hogy a kinaiak a f*szukat mutogatják, hogy nekik mennyi lóvéjuk van, de k*rvára nem értenek a focihoz. Komolyan, először a fejkendősök, most a kínaiak... Muszáj mindenkinek szétkúrni ezt a sportágat.

Trunks
Apám meg mindig mondta, hogy 10 deka párizsi 3 forint 60 fillérbe került. Ma az a 27 millió 40 lenne, és sok minden változott is azóta.

Ezt leszámítva nevetségesek ezek a kínai ajánlatok. Tőlünk miért nem akarják megvenni ennyiért a távozni akarókat? Tévezt is ingyen elengedtük, mehetett volna már akkor Kínába. Hernanest nem akarja valaki? 10 millióért oda is adjuk.

Mindenesetre nem okolom, ha ilyen ajánlatot nem utasít vissza Witsel, ő inkább a Pellé kategória, akinek soha nem volt reális, hogy ilyen szerződést kapjon. Mondjuk ennyi pénzért szerintem a kínaiak is szerezhetnének jobbat a belgánál, 20-25 millió egy középszerű 28 éves játékosért, akinek 6 hónap van hátra a szerződéséből+két évre 40 millás szerződés. Irreális.

Amici di nessuno...

limperatore
Haha, 18m eur 😄DD
Ronaldo kerult anno 25m dollarba es a legjobb jatekos volt 😄
Vicces

9csöves9
Witsel Kína. Évi 18 milliót keres majd és a Zenit is kap egy 20-t. 😄

9csöves9
Ha ezzel egyidőben Hernanes megy akkor azt mondon ok, hasznosabbnak tűnik a csávó.

Trunks
A genoás Rincón úgy tűnik érkezik 2 millióért kölcsönbe+8 millióért megvehetjük a szezon végén. 29 éves, eddig a szezonig nem is hallottam róla, nem tudom mekkora erősítés lesz. Igazi romboló középpályásnak tűnik.

Amici di nessuno...

9csöves9
Tipikus gazzettás szarkeverés, nem véletlenül vannak kitiltva a klubtól. Nem kell vele foglalkozni.

#43380: Korrekt és egyet is értek. Lehet mondani, hogy nem volt olyan fontos ez a trófea, de minden játékos reakcióján világosan látszott, hogy nekik az volt. A síró Locatellitől kezdve a majdnem síró Dybalaig.

limperatore
Mancininek nincs csapata <#zavart1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
A mai LA Gazetta dello Sport Juve-Allegri krízisről számol be. Mely tetőpontjára a katari elvesztett Szuperkupa döntő után hágott. Allegri még az új szerződése aláírása előtt le akar ülni tárgyalni a vezetőséggel. Meg nem erősített hírek szerint több játékosról is lemondana nyáron Allegri akikkel szakmailag nem találta meg a közös hangot. Olyan nevek jelentek meg ezen a téren mint Pjanic illetve Alves. Előbbinél a rendszeres taktikai fegyelmezetlenségével vannak gondai Allegrinek utóbbinak pedig a hozzá állásával. A lap beszámolója szerint Allegrinek elege van abból h a játékosai rendszeresen semmibe veszik utasításait. Így vélhetően a mester vagy ők vagy én válaszút elég állítja a vezetőséget.
Lacee86
Hát ez nagyon kulturált volt. 😊
Boldog karácsonyt Neked is és Mindenkinek!

szucsy89
de szép napra ébredtünk 😊

teljesen megérdemelten győztünk szvsz, jobban akartuk ezt most, és ami a legjobb, hogy látszott a Juve játékosok arcán, hogy ők sem vették félvállról, tehát erre nem lehet fogni 😊

3 meccse nem tudtatok megverni egy papíron erősebb kerettel, jövőre találkozunk a bajnoki címért folytatott harcban

(u.i.: most megpróbáltam magam visszafogni, és kellemes ünnepeket kívánok minden juventínónak is <#integet2>)
Trunks
Biztos visszafogott lesz...

Amici di nessuno...

Lacee86
Szucsy-t várom még nagy érdeklődéssel, nem tudom, ti hogy vagytok ezzel... 😊

Lacee86
Hát a tizik ilyenek, ez már lutri. Ezt a 120 perc alatt kellett volna lerendezni. Nyilván sajnálom, hogy nem a mienk a kupa, de ebből a fiatal Milanbol talán lehet valami, és ez jót tehet a Serie A-nak is.

Trunks
Azért szar így elveszteni, de valahol megérdemelték, mert ikszes volt ez a meccs, a kupadöntőt meg nekik kellett volna nyerniük, csak elmadárkodták. Irónikus, hogy a lúzerség mintaképe, Montolivo nélkül sikerült végre nyerniük valamit. Grat nekik, legalább most van valami irányvonal, ami mentén haladnak.

Túlzás lenne állítani, hogy Dybalán ment el a meccs, de az tuti, hogy nincs nagy formában. A helyzeteit kihagyta (köztük egy hatalmas ziccert), a 11-esét kihagyta.

Mindegy, menni kell tovább, ez a Khedira, Marchisio, Pjanic, Sturaro középpálya sokkal jobbnak tűnik, mint eddig bármelyik a szezonban. Ha jól számolom a legutóbbi ilyen furcsa szuperkupa-döntő óta ez volt az első cím, amit nem mi nyertünk (2 bajnokság, 2 kupa, 1 szuperkupa).

Amici di nessuno...

Trunks
Mondjuk akinek nem csak és kizárólag a pénz számít?

Jó kis meccs volt, pláne az első félidő. Visszagondolva mekkora irtó rakás szar a májusi kupadöntő volt, pláne örülhetünk. Jellemző a szezonra, hogy két hasznos játékosunkat sérülés miatt kellett lehozni az év utolsó meccsén.

Amici di nessuno...