Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ja mert hogy a továbbjutáshoz 3 gyõzelem kell majd és ebben a csoportban az kurvan ehéz lenne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Puzsér kajak azt taglalta, hogy érdemes e majd komolyan vennünk az EL-t? szerencsére egy dán sztrímet néztem inkább

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szabii98
Bendtner-t nemtom minek erõltetitek 😄

I met God. She's black

9csöves9
ami les volt😄 asszem ez a partjelzõ mehet egy hosszabb szabadságra

elemezgetni felesleges, ezt majd mások úgyis megteszik. jobbak voltunk, de igazából az X lett volna igazságos. a Cataniat teljesen hazavágta a nem megadott gól ami érthetõ is. "mi lett volna ha" témába meg felesleges belemenni, álltunk fel már nagyobb szarból is...

forzajuve5
csak beszenvedtünk egyet 😊

9csöves9
amúgy jobbak vagyunk, be lehet húzni ezt a meccset. Bendtner egész jó, de inkább csereként lesz majd késõbb hasznos, ha hátrányban vagyunk és gyömöszöljük befele a labdákat eredménytelenül. valakit ki fognak szórni szerintem, a sporiék nyilván megnézik a félidõben a gólt, és gondolom jó szokás szerint majd kompenzálnak is...

Grove4
<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem mondod, hogy még érdekel más szurkolók mit mondanak a Juventusról? le kell szarni magasról. ilyen tévedések vannak minden meccsen, a Pescara-Sienan is, csak akkor le van szarva, a mi esetünkben egybõl csalástbundát kiált minden okos. a Milan se nyert volna még hetekig meccset ha az asszisztens észreveszi az elõtte 2 méterre álló lesen lévõ játékost.ez ilyen, videóbíró kell.

Kaplan
Majd most hallgathatom, hogy micsoda csaló csapat vagyunk az idióta bírók miatt. Puzsér most okosat mond, ha megjelenne a videóbíró akkor nem lehetne többet csalni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
persze az is érdekelne miért kapcsoltunk ki percekre

forzajuve5
valaki meg tudja magyarázni miért nem adták meg a Catania gólját?

Kaplan
Hát ez eléggé szánalmas ítélet volt, egy teljes ember helyezkedett a Catania játékosa elõtt. Ezt, hogy nem lehet látni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Hivatalos kezdõk:
Bendtner kezd!

Catania (3-5-2): Andujar; Rolin, Legrottaglie, Spolli; Izco, Lodi, Almiron, Barrientos, Marchese; Gomez, Bergessio

Kispad: Frison, Messina, Potenza, Alvarez, Biagianti, Salifu, Capuano, Ricchiuti, Castro, Morimoto, Doukara

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Vucinic, Bendtner

Kispad: Storari, Rubinho, De Ceglie, Isla, Caceres, Padoin, Marrone, Giaccherini, Pepe, Quagliarella, Giovinco, Matri
9csöves9
az imádott 12.30-as idõpontban játszunk ma az argentínokkal, nagyon
úgy érzem, hogy bekövetkezik a mindenki által óhajtott vereségünk. Marchisio megsérült, így Vidalt nem lehet kicsit leültetni a padra, Pogbával együtt kezdenek. elképzelhetõ, hogy a dán fenomén is a kezdõben kap helyet

Nem is meséltem mit gondolsz ki nyerte a Bajnokok ligáját 2014-ben? Hát persze, hogy a Juventus megverve a Man cityt 1-0-ra😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
na hát igen, a csatár kilétére nincs nagyon ötletem. én bepróbálnám Llorrentét apróért, de õ sem lenne az a megváltó. mindenképpen valaki, mert nálam Seba nem csatár, Matri katasztrófa, egyszerûen nem tudom mi az isten van vele, hova lett az a kibaszott jó kis csatár mint amikor idekerült. Quagliaval nem igazán számol Conte, Vucinic összjátékban nagyon fontos, de 15 gólnál többet soha nem fog rúgni. Bendtner meg...Bendtner

Trunks
Egyetértek, nem egy meccs alapján kell megítélni a dolgokat. Végülis úgy is nézhetjük ezt a 3 meccset, hogy bármelyiket elveszíthettük volna, mégis mindhármon hátrányból felállva sikerült x-elni.

Csatár kellene, de ki? Illetve az is jó lenne, ha legalább a 4 (5) csatárunkból 1-2 formába lendülne, mert ez így nem lesz jó. Vucsinics hátha most elkapja a fonalat.

Érdekes statisztika: ebben a szezonban hétvégén 7/7 meccset nyertünk, hét közben ugyanez 0/4. Elég durva.

Amici di nessuno...

Breki33
Háttérkép

9csöves9
csak a második félidõt láttam, de érezhetõ volt, hogy nem tudjuk behúzni.igazából hülyeségnek tartom amikor azt olvasom, hogy ez a játék kevés a bl-hez meg stb., egy ilyen meccs bármikor elõfordulhat a bajnokságban is idegenben Chievok,Sienak ellen, kb ilyen kategória ez a dán csapat is. nem jött össze semmi, õk meg beverték az egyetlen lehetõségüket, van ilyen, csak ne raktam volna rá pénzt😊

a továbbjutás nincs veszve, a Shaktart képesnek tartom Londonban minimum egy X-re, és akkor onnantól nekünk már "csak" be kell húzni a két hazai meccset, és az utolsó fordulós donyecki kirándulás már csak a csoportelsõségrõl dönt.voltunk már szarabb helyzetben. a 3. hely kibaszott szar lenne, mert akkor még menni kell az EL-be is pár kört bohóckodni, arra meg nincs nagyon szükség.ha valahogy összejön a továbbjutás, a kieséses szakaszban már lesz Conte is, továbbá onnantól lehet hozni januárban egy csatárt akiben pislákol valami gyilkos ösztön, mert az nagyon hiányzik. ha ez meglenne, egy oda-visszavágós meccsen bármelyik csapat ellen képesnek tartom a csapatot a továbbjutásra.

Trunks
Megnéztem jobban, nem is én vagyok a hibás, múltkor is kedden jászottunk. Hogy lehet ez?

Amici di nessuno...

Trunks
Csúnyán elnéztem, azt hittem holnap játszunk, de lehet jobb is, hogy nem láttam a meccset. Az x-szel és a Chelsea vereségével pedig nagyon megnehezítettük a dolgunkat.

Amici di nessuno...

forzajuve5
bekapartunk egyet, de ez még így mindig kevés

forzajuve5
akit ráadásul még az áram is megrázott meccs elõtt 😄

WuFraZselic
mondjuk a dán levegõ lehet kihoz belõle valamit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
valamiért éreztem, hogy nem fogtok nyerni, na de hogy 1.09es szorzóért gólt sem vertek... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
szerinted ha már Bendtner is beáll akkor benne van a gól a játékban? 😄

gercse
sok helyzet, de semmi sem jön össze, szabad sem most Pirlótól, és betömörülõ kiscsapat ellen nagyon nehéz, de nem hiszem el, hogy nem megy...

WuFraZselic
benne van a játékotokban a gól?

forzajuve5
a legrosszabb h Alessio teljesen kétségbe van esve. jobb lett volna ha marad Carrera.
amit meg a csatáraink ma (is) lemûvelnek arról inkább nem is beszélek

gercse
Ha nem sikerül fordítani, akkor még nincs igazán itt a helyünk, hiába az elõzõ két iksz, ugyanis ezt a csapatot a legrosszabb, teli sérültekkel lévõ Juventusnak is meg kell vernie.

forzajuve5
olasz skysport link:

http://www.thefirstrow.eu/watch/148439/1/watch-fc-nordsjaelland-vs-juventus.html

Breki33
várható kezdõ

Trunks
http://www.prodirectsoccer.com rohadt jó oldal, még Mo.-ra is egész olcsón szállítanak, de ahogy nézem itt se névvel ellátott a mez. 😞

Amici di nessuno...

Rockynhooo
köszi. kár hogy sportsdirecten nincs névre. próbáltam élõben is, na mindegy vadászom tovább. nem rég jöttem ide de a munkatársaimból 6 nápolyból jött (a fõnököm is) és mindig baszogatom õket hogy napoli merda 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
juvestore, sportsdirect.com

Rockynhooo
Névvel ellátott hivatalos Juve mezt honnan tudok rendelni? olyan oldal érdekelne ami Angliába is kiszállít. Ma voltam plázában nézelõdni de nem találtam semmit. Olaszok közül csak Milan meg Inter volt 😄D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zsolti9014
Igen, és erre azért szükség is van, hiszen nincs egy olyan kiemelhetõ góllövõ, aki a hátán viszi a csapatot. de ez egy CSAPAT! 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
Nem láttam a meccset, de nagyon örülök a gyõzelemnek! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
alig múlt október közepe és már 13 játékosunk szerzett gólt a szezonban...

Trunks
A Chelsea elleni meccs egy részét streamen néztem, a szünetben kapcsolták a studiót és Hargreaves beszélt az Arsenal meccsrõl, ahol Podolski is gólt lõtt. Elmondta, hogy milyen volt, amikor még a Bayernnél egy csapatban játszottak. Kicsit más volt a színvonal, mint itthon, ahol Puzsérok meg Bánfik szakértenek (a digin is vmi szerencsétlen dumált mindig az olasz meccseknél).

Nagyon örülök, hogy behúztuk. Pogbában hihetetlen potenciál van, és nem azért mondom, mert most jól eltalált egy lövést. Amúgy szerintem jobbak voltunk, fõleg az elsõ félidõben többet tettünk a gyõzelemért, a Napoli egy jó indítás+Cavani villanásban bízott, Storarinak védenie se kellett. A 2. játékrészben viszont tényleg nemigen volt említhetõ momentum a Seba-lövésen meg a gólokon kívül.

Amici di nessuno...

9csöves9
rettenetesen felbasz, inkább valami arab kommentátort választottam. jó meglátásai vannak meg minden, de ez a stílus, meg ez a kibaszott sok duma nagyon kiakasztó.meg az egész sportklub is

limperatore
meg amikor kuss van és hirtelen benyom vmi szöveget azzal a buzi hangsúlyával 😄 nagyokat nevetek rajta mindig

de legjobb a meccs elõtti beharangozón a barátok közt emmája volt ott meg 1 buzi...mondom ilyen nincs

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Forza Italia
komoly egy ürge 😄 ahogy beszél közben simán el lehet aludni 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
mikor puzsér elõadta a maffiás szöveget én kivoltam 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
baaaszki hát ezek milyen cserék voltak már😄

szerintem egy hajszállal jobbak voltunk, a Napoli alapból az ikszért jött, tavaly a Milan is pont így járt amikor erre rendezkedtek be.nálam a meccs legjobbja egyébként Asamoah volt, hülyét csinált Maggioból folyamatosan, és ami fontos Asamoah miatt fel sem ment egyáltalán a támadásokkal, szerintem ez kulcsfontosságú volt. Pogba nagy király lesz, csak ne jutna eszembe róla mindig a Majomtelli😊

most pedig be kell húzni a dánokat, de nagyon

Breki33
és megint
Breki33
mekkora csere 😊
Trunks
Eddig jobbak vagyunk, de nincs túl sok helyzet. Asamoah rendre megveri a balszélen Maggiót, de nem tudom miért erõltetjük ennyire a beadásokat.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez a De Sanctis nem tudom, hogy lehet olasz válogatott kapus. Olyan sután tud a labdához érni, hogy fáj nézni. Illetve általában nem fáj, mert a Napoliban csinálja.

Amici di nessuno...

banok
18.00 Juventus-Napoli
tv: Sportklub
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/