44078
-
#38551 Hirtelen a semmiből felerősödtek a Tevez pletykák, Melo+pénz bizniszt rebesgetnek. nem lenne rossz, de kicsit szkeptikus vagyok, kurva sokat keres Angliában szerintem inkább elmegy valamelyik másik újgazdag csapathoz. kevesebb munka, több lóvé, Tevezhez szerintem ez a stílus áll közelebb.
A skybetnél 5/1-ről 1/3-ra csökkent annak az oddsa hogy Tevez következő állomáshelye a Juventus lesz, meglátjuk mennyire pengék arra a bukik. -
#38550 A konföderációs kupára felkészülés során az olaszok két meccset játszanak, május 31-én San Marino ellen, majd június 7-én Csehország ellen.
Szóval inkább ezekre készülnek
http://www.fifa.com/confederationscup/matches/index.html -
#38549 Prandelli 8 játékosunkat cibálja el a Konföderációs kupára....
(Gigi, Barza, Bonu, Chiello, Giak, Marcsi, Szundi, Gio) -
#38548 több esélye lenne az biztos, pláne ha megint ilyen évetek lesz(amit kétlek mondjuk). Prandelli támogatná az ötletet, mert hát mindenki szívesebben játszat összeszokott védőket, Chiellini és Bonucci úgy néz ki pár évre bebetonozták a válogatottban is a helyüket. Bonucci és Ranocchia ráadásul kurva jók voltak ketten a Barinál, gondolom ez is közrejátszik a pletykákban. -
#38547 mert olyanokat írnak h ha válogatottban akar lenni akkor juvéba kell mennie :D -
#38546 ami biztos, hogy Conte szeretne egy védőt mindenképp és Ranocchiát kedveli, a többit a firkászok már összerakják. ettől függetlenül nem hinném, hogy idén még megbontaná a Chiellini,Barzagli,Bonucci hármast. szerintem idén biztosan nem lesz belőle semmi. -
#38545 ezek a ranocchiás hírek mennyire valósak?? -
#38544 Wenger már egy ideje bele van buzulva, a City-t és a Chelseat is emlegették vele kapcsolatban.
Pepén kívűl egyetlen kimondott támadó szélső sincs a keretben, ha efféle tervei vannak Conténak(márpedig neki alapvetően ez a filozófiája,csak a keretre a 3-5-2 volt a legalkalmasabb) akkor nem fogják elküldeni azt akinek azért feküdne ez a poszt és igazolni vagy 3-4 szélsőt.
Azzal meg lehet nem értesz egyet, hogy több formációban alkalmazható, attól még úgy van.:) 4-3-3 szélén, 4-2-3-1 valamelyik szélén, vagy a csatár mögött is alkalmazható és ha nem is ment neki idén annyira, azért 2 csatáros felállásba is be lehet illeszteni. A jelenlegi támadóink közül mindenképpen ő tudja a legtöbb posztot, más kérdés, hogy gyengén teljesített idén.
A 3-5-1-1 szerintem nem lesz sokszor visszatérő taktika, Conténak töke tele volt a csatárainkkal, meg Pogbát valahogy mindenképp be kellett rakni ezért született meg ez a felállás.
Giovinco maradását nálam az is erősíti, hogy a vezetőség a napokban büszkélkedett vele, hogy van kemény 4 saját nevelésünk a keretben és hogy ez milyen jó meg fontos. Na ebből Marrone szerintem távozik, és DC-nek is kiáll a rúdja. Valamennyit azért akarnak tartani az első csapatnál és a mostani primaverat elnézve erre csak Gio és Marchisio lesz alkalmas a következő években. -
#38543 De angolok közül kinek kellene? Inkább kipengetnek kétszer annyit a most trendi csatárokért (Cavani, Lewandowski) mint a nemzetközileg nem nagyon jegyzett Joveticsért. Az meg kicsit furcsán hatna, hogy a csatáraink közül talán leggyengébb szezont futó Giovincónak lenne a legbiztosabb helye a keretben. Még azzal se értek egyet, hogy ő több formációban tud játszani, hisz 4-3-3 mondjuk tökéletes lenne neki, de a nemrég kitalált 3-5-1-1-ben nincs helye, és egyelőre a csatársor közepén is elég gyengécskén teljesített. -
#38542 Jézusom, hogy állt ez a sorfal? Csak a kapu közepét takarták, semmi mást. Persze ettől függetlenül szép gól volt.
Azt érti vki amúgy, hogy mi értelme van egy hosszú szezon után San Marino ellen barátságos meccset játszani? Készülnek Málta ellen vagy mi? -
#38541 Pirlo tegnap csinos kis gólt vert:
-
#38540 3 csatár nem elég egy 2 csatáros felálláshoz, ráadásul rebesgetik, hogy Conte újra elő akarja venni a 4-3-3-t is. Biztos maradónak én csak Giovincot tekintem, ő többféle taktikában is alkalmazható. amúgy szerintem is csak 1 csatár érkezik Llorente mellett, 4,5 millás fizetéssel nem hiszem, hogy a padra jött. túl szépen hangzik ez a Jovetic Higuain páros érkezőnek, pláne hogy még szélsőt meg védőt is akarnak igazolni. ha mégis két támadó érkezik akkor az ismét valami C terv lesz, kinézek még egy Osvaldot is Marottáékból...
Q-t nagyon sajnálnám, de bírom annyira, hogy inkább azt mondom, hogy menjen el és valahol legyen kezdőcsatár. Firenze tökéletes hely lenne neki, egy Rossi-Q-Ljajic hármas elég szépen kavarna ott.
Jovetic kapcsán szarabb lett amúgy a helyzet Della Valleék csak kesst akarnak, Montellat viszont több játékos is érdekli. Maximum akkor tudom elképzelni, ha Jovetic valóban annyira Olaszországban akar maradni, mert ha csak pénz érdekli a lilákat akkor azt az angolok röhögve kifizetik.
Higuain bizniszben szerintem minden dolog klappol, ott annyi lesz a baj, hogy megint el fogják tökölni. Nekem úgy tűnik, hogy most Jovetic a az elsőszámú jelölt és utána foglalkoznának csak az argentínnal. ajánlani fog addig neki valaki olyat, hogy simán rábólint. -
#38539 Szerintem elég ha egy csatár érkezik. Jön ugye Llorente plusz a meglévő elég sok csatárból is meg kellene tartani valakit (döntse el mindenki maga kinek szavazna bizalmat). Plusz még az új ember. 3 csatár már elegendő lenne a szezonra. És mind a három minőségi. Persze nem tudhatjuk előre milyen teljesítménnyel rukkol majd elő a baszk srác. -
IXEMGabeo #38538 de utálom Higanyt:S nem tartom nagy játékosnak -
#38537 Most nézem, Higuain állítólag 25 millióért érkezne és évi 4,5 milliót keresne. Mivel a Realnál gyakorlatilag lemondtak róla, kicsit sokallom az árat, de hát ez van. A fizetés viszont elfogadható. -
#38536 Úgyis Q-t fogjuk elkótyavetyélni, pedig érdemes percre lebontva nézni a gólok, illetve gólpasszok számát, sokat mondó... Jovetics szerintem jó lenne, ha nem 30 millába kerülne, hanem néhány nem nékülözhetetlen embert (Melo!) vennénk be a cserébe.
Higuain mennyibe kerülne a hírek szerint? A baj az, ha mindkettejüket megszereznénk, akkor már a szélekre nemigen maradna pénz, a félmegoldások pedig nem elég jók. Jöjjön Jovetics, ha ilyen Isla-kaliberű embereket bele tudunk vonni az üzletbe vagy Higany, ha nem kerül túl sokba. És vegyünk legalább egy értelmes szélsőt.
Immobiléről nincs hír? Hosszabb távon ő vagy akár Gabbiadini is megoldás lehetne.
Storarinak pedig hatalmas köszönet a nálunk töltött évekért, ha távozik. Szerintem a bajnokság 5 legjobb kapusában simán benne van, úgyhogy megérdemli, hogy védjen. -
-
-
#38533 -
#38532 Láttam megosztva ezt a Juve Facebook oldalán, de nem igazán vágtam, mi ez. Most utánaolvastam, és most már értem. Szomorú. :( -
#38531 -
IXEMGabeo #38530 Nedved, Conte és Davids is játszottak
:))) -
#38529 Artúr király:)
-
#38528 Marronét én azért preferálom, mert saját nevelés és tehetséges. csak hát már 2-3 éve el kellett volna kezdeni játszatni, vagy olyan helyre kölcsönadni ahol végigjátszik egy szezont. Marchisio se lenne sehol, ha anno az Empoliban nem dobják be és tolja végig az évet.
szerintem a Jovetics bizniszbe be is vonjuk és jó helye is lesz Firenzében. aztán majd visszaigazoljuk 20 millióért... -
wright #38527 Látom még mindig nem igazoltunk top playát Hosszú nyár lesz ez...Marrone-t számomra érthetetlen miért preferáljátok.Matri mehetne felőlem,viszont Q maradjon.Kell két csatár,egy belsővédő,meg ügye két szélső/szélső védő taktikától függően.Sajnos én nem látom hogyan fog ez megvalósulni,de legjobb lenne augusztusig rá se nézni az átigazolásokra,de ügye senki nem bírja ezt ki. -
#38526 Érdekes. Én egyébként Higuaínnak kifejezetten örülnék, szerintem jó játékos, Madridban nem mindig becsülték meg annyira, amennyire megérdemelné, illetve szerintem ilyen stílusú támadó kellene ide.
Joveticcsel kapcsolatban viszont vannak kétségeim, nem tudom, hogy pontosan hol és hogyan játszatnánk, meg hogy fel tudna-e nőni a feladathoz. Mindenesetre ha csereüzletben lehetne megoldani, én igazából a felsoroltak közül Marronét és Quagliarellát sajnálnám, kicsit Matrit is, de sajnos Q vagy sérült, vagy ha nem, Conte nem bízik benne... Matri meg képes nagyon eltűnni hosszú meccsekre.
Szóval érdekes lesz, hogy kit/kiket hoznak előre, talán oda kell a leginkább az erősítés.
Mondjuk játékrendszertől függően a védelem sem feltétlenül megoldott, gondolok itt a szélső védőkre.
Ja, meg szélsők: remélem, Pepe túl lesz a sérüléseken, és visszatér, mert számomra ő nagyon jól tükrözi Conte szellemiségét: felszántja a pályát, bármi legyen, ráadásul nem is ügyetlen a srác. Viszont így is kellene még szélső, ahogy ugye itt korábban írtátok, hogy Conte kért is 2-t amikor egyeztettek a vezetőkkel.
Meg mondjuk lassan Pirlo utódlása is napirenden lehet, mert bár ő még mindig zseni, fiatalabb már nem lesz. De sajnos ugyanez igaz Gigire is - kívánom neki, hogy legalább 40 éves koráig védhessen zavartalanul és jó formában, de valaki kellene mögé, aki utána a helyét is átveszi. Persze, erre Leali pályázhat, de azt is megértem, hogy neki inkább védeni kell most, az hosszabb távon nekünk is jó lesz, ha tapasztalatot gyűjt.
Nálam igazából Gigin kívül aki "érinthetetlen" a jelenlegi keretből, az a 3 belső védőnk, aztán Lichti, Pogba, Vidal, Pirlo. Rajtuk kívül persze Marchisiót, Cacerest és Pepét se szívesen engedném el.
Mindenesetre most jó helyzetben vagyunk abból a szempontból, hogy elég erős keretünk van a bajnoksághoz, de hogy ez így is maradjon és Európában is ütőképesek legyünk. -
#38525 a csapból is az folyik, hogy Higannyal megvan a megegyezés, tegnap Madridban voltak Marottáék. valahogy még is az az érzésem, hogy ez is egy Dzeko/Agüero/Van Persie sztori lesz. az argentín mellett továbbra is él a Jovetic szál, de nem mint egymás alternatívái, hanem mindkettőt leigazolnánk. erősen kételkedem benne, hogy egy Bendtner-Anelka vonal után egy Higuain,Llorente,Jovetic hármas érkezik előre.a pletykák szerint a montenegrói mindenképp valami játékoscserebere keretében jönne (Q,Matri,Marrone,Isla érdekli a violákat.) állítólag Jovetic Olaszországban akar maradni, és Della Valle se zárkózik el teljesen a velünk való üzleteléstől. -
#38524 a gólpontkom kicsit sietősre vette a dolgot...
http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone?ICID=TOP_4-4 -
#38523 elég szar, bár ez még enyhülni fog szerintem. mindenesetre valószínű hogy őt már nem látjuk a csapat közelében. jó lenne már egy nyugodt nyár...
közben pörög a mercato, Storari úgy néz ki visszatér a Doriához. megérdemli, hogy valahol kezdő legyen, jó helyettese volt Giginek. remélhetőleg nem szórakozzák el a cserekapus kérdését, Buffon sajnos 2-3 évente mindig kidől hosszabb időre. Leali már nyilatkozott ezügyben, szerinte neki most fontosabb lenne, hogy minél több meccsen védjen kezdőként.
csatársorba továbbra is a Higuain,Jovetic,Tevez hármasról jönnek a hírek. Tevez szerintem fejben nem alkalmas egy komoly klubhoz, és egy valag pénzt keres a cityben. Joveticet pedig normális áron nem adja el nekünk a fio, megy majd Angliába 30 milliókért. nálam nagyon sok érv szól Higuain mellett, én rá szavazok továbbra is :) -
#38522 szegény Carrera két és fél évet kapott azért a bizonyos közúti halálos balesetért amit anno okozott -
#38521 kanadai táblázatunk
26 (15 gól+11 assziszt): Vidal
20 (14+6): Vucinic
17 Giovinco(11+6), Quagliarella (13+4)
15 (5+10) Pirlo
13 (8+5): Marchisio
12 (10+2): Matri
10 (3+7): Asamoah
7 (3+4): Giaccherini
6 (4+2): Lichtsteiner
5 : Pogba
3 : Isla, Chiellini
2 : Peluso
1 : Barzagli, Bonucci, Caceres, Padoin, De Ceglie
Játszott percek:
01. Bonucci 4325
02. Barzagli 4277
03. Buffon 3990
04. Pirlo 3922
05. Vidal 3761
06. Marchisio 3402
07. Vucinic 2849
08. Lichtsteiner 2761
09. Asamoah 2744
10. Chiellini 2738
11. Giovinco 2695
12. Pogba 2251
13. Matri 1790
14. Quagliarella 1548
15. Caceres 1494
16. Giaccherini 1271
17. Isla 1215
18. Marrone 1170
19. Padoin 1140
20. De Ceglie 1114
21. Peluso 1060
22. Storari 830
23. Bendtner 398
24. Lucio 307
25. Anelka 45
26. Pepe 20
27. Rubinho 10
28. Beltrame 8 -
#38520 Nem lenne bajom vele, csak nem egészen értem miért pont most jönne el a Citytől, amikor stabilizálta a helyét és végre nem rinyál, hogy nem tetszik neki Anglia. Meg kérdés, hogy elengedik-e, ha Dzeko is távozik, ha egyáltalán. Na meg nem hiszem az ő fizetése olyan kevés lenne...
#38518: ;) -
#38519 Marotta megerősítette, hogy inkább Tevez ügyben kezdik meg a tárgyalásokat, mivel az egy könnyebb alternatíva mint Higuain.
én nem bánnám ha inkább Tevez érkezne, kicsit öregebb, de sokkal jobb játékosnak tartom. nagyon kellene már egy olyan támadó aki saját magát helyzetbe tudja hozni, nem kell a társakra támaszkodnia -
wright #38518 Nem fogunk ezen összeveszni :) -
#38517 Én meg Vucsinicset ki nem állhatom, de erről csak ő tehet, mert kibaszottul irritáló, amikor azt hiszi magáról, hogy ő a világ császára és a három üresen álló társ helyett 20-ról szar szögből is inkább rárúgja. Van, hogy hetekig szarik az egészre és lélektelenül lézeng a pályán. Conténál akkor is kezd. Azt se felejtsük el, hogy messze ő játszotta idén a legtöbbet a csatáraink közül. Hatékonyságban az egyik legszarabb. Szerintem jó ha 2 ziccert belőtt ebben a 2 évben. Nálam Quagliarella egy klasszissal jobb csatár. -
wright #38516 Értem amit írsz,de most kellene nézned-azt amit az elmúlt 2 szezonban adott hozzá a csapathoz játékban-az értékét.Az általad felsorolt játékosok mind beégtek,de megkockáztatom Vucinic nélkül min 1 bajnokság hiányozna.15 millába került hogy egyes-egyedül a csatáraink közül tud váratlant húzni.Nem csak a góljait,hanem a passzait is nézve-ez biza megért 15-t.
Gio-val elfogult vagyok mert utálom mint a szart -
#38515 Teljes joggal van benne Melo mellett. Sőt, szerintem a leigazolásuk pillanatában még a brazilnak jobban is örültünk. Egy kiégett, totál formán kívüli, gyakorlatilag kirugdosott relatíve öreg csatárért fizettünk 15 milliót. Vissza lehet keresni, senki se hitte el. Rohadt nagy zsákbamacska volt, körülbelül a reális ára akkor 5 millió euró volt. Nem mondom, végülis magához képest kellemes meglepetés volt, de azért annyira ne istenítsük. Kevés igazán fontos gólt szerzett, tavaly alig-alig.
Seba eladása és visszahozatala szerintem kézenfekvő volt: nálunk nem kapta meg a lehetőséget anno, a Parmában meghatározó volt, és mivel csatár kellett a nyáron, de pénz nem volt komolyabb igazolásra, érthető megoldás volt. -
Laccyka93 #38514 Lehozta Padoint Conte? Szentségtörés:O
Kaptunk is egyet... amúgy nem nézem, csekkolom az eurovíziós bohóckodást inkább. -
#38513 szerintem Conténak kellett. még előtte küldtük el. -
wright #38512 Számomra a legnagyobb talány a Giovinco féle transzfer.Az 'eladás' és a vissza hozatal körülményei.Mai napig nem értem mi volt benne a ráció.Mert ha az hogy majd pármában meglátjuk mit alkot és ha jó lesz visszahozzuk-hát....ugyanolyan gyenge fos mint amikor elküldtük-csak pár milliót költöttünk rá,hogy ezt meglássuk.