44078

ibogldrc.jpg

• Lacee86
    Jó lenne egy 4-0 az első meccsen, mint a PSG meccsen. Mi tuti nem lennénk olyan balf*szok, hogy innen elbukjuk. (Még akkor sem, ha Uefalona feeling befigyelt a 6-1-en. :) )
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.03.17. 23:39:04
  • Tibre
    na most derül ki igazán higuain megérte e a pénzét, és a juve felnőtt a feladathoz. remélem sírva mennek haza lessiék.
  • 9csöves9
    Szerintem jobb lenne, ha a meccsen lenne megetetve, Chiellini kérges könyökével vagy stoplival. Mi őt tudjuk pótolni viszont ők a patkányt nem :D
  • Lacee86
    Suarezt jól kell lakatni a meccs előtt, nehogy éhesen menjen pályára. :D
  • 9csöves9
    Náluk Busquets az első meccsen eltiltott lesz, Neymar, Piqué, Rakitic 1 lapra tőle. Nálunk csak Cuadrado veszélyeztetett. Chielliniéknek kb rutinból ki kell tudni sárgázniuk a brazilt, a jó Giorgo ráadásul végre találkozhat Suarezzel is.
  • Lacee86
    Az itthon kezdésnek én sem örülök... De hát ez van.
  • gercse
    Lehet viccelődni, de abban mindannyian egyetértünk, hogy idén sem az a cél, hogy minél tovább jussunk a BL-ben, hanem, hogy megnyerjük.
    Szvsz a Barca most verhetőbb, mintha a legvégén találkozunk velük. De ez az én véleményem, tiszteletben tartom másokét is.
  • Trunks
    Jaja. Mindegy is lett volna, hogy a Barcát vagy a Leicestert kapjuk. Úgyis mindkettő bajnok lett tavaly.

Más: elolvastam a Marca.com-on, hogy mit írnak a Juventusról. Szegények nem hiszem, hogy látták mostanában játszani a Juvét. Szerintük még mindig Bonucci, Barzagli és Chiellini alkotja a védelmet, Dani Alves és Cuadrado játszik a jobb szélen, a balon meg egyedül Alex Sandro. Érdekes egy felállás lehet.
  • Rockynhooo
    Tudod ilyenkor szokott jönni a duma, hogy itt már nincs gyenge ellenfél :Dddddd
  • Trunks
    Ilyenkor örül az ember, hogy a PSG védelmének és a török bírónak közösen sikerült továbbtuszkolni a meccs végén a Barcát.

#43583: Tényleg? Én azt hittem elég megverni a negyeddöntős, elődöntős és döntős ellenfelet...

Plusz még otthon is kezdünk. Így a legrosszabb.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.03.17. 15:20:52
  • 9csöves9
    Nekem különösebb kívánságom nem volt, persze jó lett volna a Leicester, de nem szarom össze magam a Barcelonától. Az biztos, hogy ellenük leszünk talán a legmotiváltabbak, kérdés ez mire elég. Annak azért örültem volna, ha idegenben kezdünk.
  • Rockynhooo
    Panik nincs, csak nyilvan ez a legparabb a 7 kozul aki johetett. Real ellen jol ment az utobbi jo nehany evben, Bayern ellen mar tavaly is hajszalon mulott. Barca mondjuk annyira nincs szuper formaban iden, de ha elkapjak a fonalat akkor azert nem konnyu az MSN ellen.
  • Lacee86
    Mindenki nyugodjon le a p*csába! Lehetetlen nincs! :D
    Forza Juve!
  • gercse
    Én örülök. Úgy is meg kell verni mindenkit, nincs mese. :)
  • Gabor77
    Most fog kiderülni, hogy mit tud a csapat...reméljük ez a psg-s fellángolás csak az uefa műve volt, és valóban szar formában a csapat..:)
  • Rockynhooo
    Egy csapatot akartam elkerulni....
  • Lacee86

• Lacee86
    Elnézést kell kérnem, ezzel beégtem most. :) Telefonról írtam, és ott nem látszott a logód, a szövegből pedig nem vágtam le az iróniát.
  • Count Adyn
    csak valaki nem vágta hogy irónia volt, mert a hozzád hasnolók monják mindig ezt, temeg a második vagy aki nem fogja fel, jár még 2 szücsypont:D megint beégtél, csakigytovább:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2017.03.15. 14:22:36
  • szucsy89
    Látom már egymást is szapuljatok, egyre jobb ez a topik :DDDDDDDD
  • Rockynhooo
    Irónia?
  • Lacee86
    Csak merem remélni, hogy ennél nagyobb örömed is van azért az életben, mint amit az okozott, hogy ezt a blődséget beírtad ide.
  • 9csöves9
    Nagy pillanat volt végre állunk úgy anyagilag, hogy most már Európában is zsebünkben vannak a sporik. Erre várok 20 éve!
  • Mor3llo
    szép dolog az önfelismerés :)
  • Trunks
    Büdös CSALÓ Juve! Megint csak BÍRÓI segítéggel tud nyerni!!44444! GENGSZTER Moggi megint megvette a meccset, a FOSgyenge Portót csak így sikerül kivernetek! Szánalom.
  • Trunks
    Az a baj, hogy a sok gyökér tényleg elhiszi ezt az egészet. Lásd a Napoli-szurkolókat, akik Insigne buktatásánál felmutatták a "Rigore per la Juve!", azaz "11-es a Juvénak!" feliratú molinót. Ma kaptak két 11-est hazai pályán, akkor tuti megvették ők is a bírókat, nem? Vagy ahhoz fekete-fehér csíkosban kell lenni?
  • Grove4
    En a Juve helyeben azert fizetnek, hogy szucsyt bannoljak a zinternetrol! :-D
  • Lacee86
    A pénz az pénz. A Juve bődületes összeget lesz érte hajlandó kifizetni.
  • szucsy89
    nem hiszem
    a milan akkor már külföldre adja el, nem hülyék
  • Lacee86
    Donnarumma úgyis a miénk lesz előbb utóbb. :)
  • Count Adyn
    3 szücsypontot:)
  • szucsy89
    én meg akkor számonkérem Muntari gólját

nyertem :D
  • Count Adyn
    mindezt ugy hogy egy tizit az eeljén meg egy Bacca lesgólt azért számonkérhetnénk ha szőrösszívűek lennénk :D
  • Trunks
    Az a szomorú, hogy ha nem verjük az ellenfeleket bucira, akkor rögtön a bíró miatt nyertünk (bár néha akkor is, ha kitömjük őket). Az Internél is ment a hiszti, most a Milannál is. Talán bele lehetne gondolni, hogy nem véletlen a több kétes eset nálunk, mivel nálunk a labda, mi támadunk, ők vannak beszorítva a 16-oson belülre. Másfelől meg objektívan szemlélve még ha valaki szerint jogtalan is a tegnapi 11-es, sehol sincs ez az eset az őszi milánói Bonucci-gólhoz képest. A játékosok és a szurkolók mégse vágtak le rögtön ekkora hisztit.

#43561: Ez csak időpocsékolás, kár olvasgatnod ezeket.
  • 9csöves9
    Semmi értelme az ilyenekkel vitázni. Egyébként azzal még nincs is baj, hogy utálnak minket én is rühellek nem egy csapatot, de rendesen. Azt nem tudom felfogni, hogy ilyenkor komolyan így kell levezetni ezt a feszültséget, hogy idegből odaül rögtön a billentyűzet elé és összecsattogtat fél oldalnyi baromságot? Borítsa fel a fotelt, üsse a falat, vagy ordítsa le az asszony fejét több értelme van.
  • Lacee86
    Olvasgattam a facebook kommenteket a Troll footballon meg a Juve oldalon is. Hát nehéz megállni, hogy ki ne osszam a sok agyatlan f*sszopó internethuszárt. Értelem az nem sok van bennük, talán még a meccset sem látták, de a baromságaikat hajtogatni, azt tudják. Ilyeneket már meg sem értenének, hogy a Juve teljesen jogtalan egyedüli Serie B-be sorolása milyen károkat okozott a klubnak, és hogy mára még így is a legjobb csapat lett Olaszországban, és erőt képvisel Európában. Komolyan mondom, értelmi szinthez kötném az internethasználatot. Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek. :)
  • Count Adyn
    :DASDASDADS
  • 9csöves9
    Igen, de ez pont az a kezezés ami ha fordított szituáciban van és nem fújja be a Milannak akkor meg azért vagyunk csalók. Azt hittem amúgy megint lebeszélik róla mint az odavágón.

Donnarummát meg kell venni. Bármennyiért.
  • Lacee86
    Nektek már nem kellett volna 10-en se lennetek a pályán...
  • 9csöves9
    :D

Az elején befújja Dybaláét kaptok hatot te kis hülye.