Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ahhoz, hogy ez működjön, két ilyen típusú kp-val nagyon kellett Mandzukic és Cuadrado mezőnymunkája, szerintem a meccs legjobbjai is talán ők voltak. Mandzukicsot egyenesen a 2010-es Eto'o-hoz hasonlította valamelyik olasz lap abból a szempontból, hogy milyen melót lerakott csatárként erről a posztról. A horvát amit művel kb. november óta az valami óriási, egyszerűen kihagyhatatlan, valószínűleg sokat jár Allegri agya is azon, hogy lehetne ezt a támadóhármast ideálisan együtt játszatni.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
És a rekord is tovább nyúlik, immár 27 hazai bajnoki győzelem sorozatban!
Szerdán Milan, itt kell folytatni, olyan a világon nincs, hogy zsinórban 3x kikapjunk tőlük...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Személy szerint nem örülök túlzottan h múlt héten kikapott a Juventus, mert így biztos h még motiváltabbak lesznek. A Lazionak meg amúgy is rosszul megy idén a nagyok ellen, a Juve ellen meg az elmúlt évekbe is.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.01.21. 12:25:39
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A nagy felhajtás közben csendben átesett az orvosin Orsolini az Ascoli 19 éves, ballábas szélső támadója. Egész ügyes a youtube-on vannak róla összeállítások. Ezután pl. nem csodálkoznék ha szegény védő rögtön visszavonult volna :D

Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.01.18. 19:45:37
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nagyon nem arról szól a történet, hogy hülyén fog mutatni a mezen pedig a felháborodók nagy része csak eddig jut el...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.01.17. 21:20:33
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A mez egészére értettem, hogy jól néz ki. Juve tradíció ide, Juve tradíció oda, ez a mez szép.
Magáról a logóról nem nyilatkoztam, de ha gondoljátok, akkor kifejtem én is a véleményemet.
Igazából nekem mindegy, hogy mi a Juventus címere, mert nem vagyok a csapat szimpatizánsa. Nem mondom, hogy utálom őket, de amolyan semleges csapat. Szurkolói szemmel nyilván megbotránkoztató egy ennyire drasztikus váltás és hogy a kérdésedre válaszoljak, jómagam sem fogadnám pozitívan, ha az Arsenal kapna hasonló címert. Mivel nem követem a Juventust, ezért alább nem véletlenül kérdeztem rá az új címer eredetére, majd kicsit utána olvasva bukkantam rá a mezre, amit gondoltam belinkelek, hogy ha a dizájn egészét nézzük, alapvetően egy mutatós és kifinomult mezt láthatunk. Az, hogy ezzel mennyire törik meg a hagyományokat már más tészta és mivel nem vagyok kompetens a csapatot illetően különösképpen nem is akarok belemenni.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
A kérdés nem az, hogy mi szép meg mi nem. Ha rányomnak két tökéletes mellet a mezre címer helyett az is marha szép, csak nem helyettesíti az eddigi címert. Te örülnél, ha az Arsenal a mostani ágyús címer helyett kapna egy szép stílizált A betűt, ami jól mutatna?
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Amúgy meg eltelik 1-2 év, és mindenki megszokja ezt is. Ha már az említett cikkben felhozták a Barcát. Pár éve náluk is jött a mezszponzor, volt felháborodás, de azzal magyarázták, hogy ez jótékonyság, az Unicef logója kerül a mezre. Aztán eltelt egy év, és jöttek a katari feliratok. Mára meg természetes lett. Meglep, hogy a címert még nem cserélték le, de szerintem ez is csak idő kérdése.
#43433: Tényleg...? Mégis ha megnézed a Torino címerét, egy "csöppet" fontosabb szerepet tölt be a bika, mint nálunk (főleg most, haha). A becenevük is Il Toro, azaz a bika.
#43436: Melyik régit? Szerintem a 2004 előtti jobb volt, mint az eddigi.
Amici di nessuno...
A bianconeris srácok egyébként elég jól megfogalmazták a dolgokat: A cégeknek van logójuk. A futballkluboknak címere.
Értem én az egésznek a hátterét, csak kurvára nem tetszik. Időben kell valamit csinálni gazdasági fronton, ha felakarjuk venni a versenyt a jövőben is külföldi tőke nélkül. A koncepciót amúgy ez a kép is jól bemutatja, a cél az volt, hogy ha valahol meglát az ember egy J betűt, akkor a Juventus ugorjon be róla elsőre, bárhol is vagy a világban. És valóban, a J-Museum, J-Village, J-faszomtudja is ennek ágyazott meg valószínűleg. Még a kabalafigura neve is először csak 'J' volt.
Egyébként jah valószínű, hogy nem fognak már ezen változtatni, amikor Alexet elküldték, vagy a scudettokkal, csillagokkal kapcsolatban behódoltak a szövetségnek akkor sem érdekelte őket a zúgolódás. Kurvára nem számít, eredmények vannak, dől a lóvé, más nem érdekes.
Szerintem ketté kell választani a dolgokat. Szerintem maga a logó nem rossz, legalábbis a Juventus felirattal együtt nekem kifejezetten tetszik:
Mondjuk azt el kellett olvasnom, hogy mit is akar ez szimbolizálni, mert először nem értettem miért van két J betű.
A másik része, hogy szerintem se kéne ilyennel leváltani a hagyományos címert (mondjuk én konzervatív vagyok). De sajnos be kell látni, hogy ebbe az irányba halad a világ (ettől persze szerintem ez nem jó, de ez a globalizáció hatása). Végülis minden logóváltás bizonyos változásokat hoz, a 2004-es is ilyen volt, csak sokkal kisebb mértékben. Igazság szerint a bika nem létszükséglet a címerben, amúgyis a Toro jelképe inkább. A csíkok meg megjelennek a mezben, úgyhogy értem én a gondolatmenetet az egész mögött, attól még nem kell feltétlen egyet értenem vele. Az se egész tiszta, hogy ettől miért fog jobban tetszeni a márka a kínai meg mexikói fiataloknak - legalábbis Agnelli ezzel indokolta. Mondjuk szerintem mindent elmond, ha ilyeneken múlik egy hasonló döntés.
Agnelliék különben is egy ideje már mennek ebbe az irányba, a klub múzeumát is J Museumnak hívják, szóval valahol teljesen nem váratlan az egész. Hogy mi értelme ezzel most foglalkozni a szezon közepén, azt nem tudom. Azt viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy visszalépjenek Agnelliék, borzasztó amatőr lépés lenne. Ha kitalálták, végig kell vinni.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!