44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    úgy néz ki Matri megy a Milanba, 11 millió+bónusz. felemás érzéseim vannak, szerintem belőle folyamatos játékkal lehetett volna egy 20+ gólos csatár, de nem nagyon látom már helyét a csapatban. Milan nevelés és hát Allegrinál volt a legjobb a Cagliariban. kíváncsi leszek mennyi játéklehetőséghez jut a tarajosok mellett.
  • 9csöves9
    egyszerűen nem értem miért kell ide. 3-5-2-be? esélytelen. vagy hirtelen váltunk egyet csak mert hozunk egy teljesen formán kívüli embert? ráadásul elég húzós a fizetése...

Conte még 2 éve nyilatkozta, hogy olyan játékosok kellenek neki mint Tevez,Nani vagy Walcott...
  • forzajuve5
    egyik ír fogadóiroda elkezdte kifizetni azokat akik arra fogadtak, hogy Nani nálunk folytatja. ugyanezt csinálták mielőtt Tevezt bejelentették. ők már tudnak valamit ezek szerint
  • limperatore
    nézd meg az embereit, patkanyibra meg majomtelli
  • 9csöves9
    Raiola kijelentette, hogy ha Bale 100 milliót ér, akkor Pogba 200-t...ez a patkány nem nagyon segít abban hogy a földön maradjon a srác. jó lenne ha ügynököt váltana, mert vele 2 év múlva már tuti máshol kergeti a labdát.
  • 9csöves9
    hát húzós volt na. sok minden nem változott maradt ez a nyögvenyelős szenvedős foci amivel tavaly húztuk a meccseket. a gól az szép volt.

Conte érthetetlen miért nem cserélt megint, Vucinicet kb a 30. percben lehoztam volna.

Gabi tényleg ügyes volt, rossz volt nézni ahogy szopatja Chiellot.
  • forzajuve5
    tavalyi átok megtörve, Samp megverve :). nem volt egyszerű meccs, fogunk még ennél simábban nyerni, de tudtuk nem lesz egyszerű a mai.
    Gabbiadini jól nyomta, érdemes lesz rá odafigyelni
  • forzajuve5
    Lüke Tóni pedig a Milant alázza :D
  • 9csöves9
    Giak megszerezte az első gólját a PL-ben, stílszerűen fejesből:D
  • Csacsi
    Jah, csak ne ellenünk. De van a tavalyiért van bennem tüske rendesen, és gondolom Contéban is, és a fiúkban is :D
  • 9csöves9
    el nem tudom képzelni, hogy harmadszorra is megszopassanak:)

amúgy idén is a kiesés ellen fognak küzdeni szerintem, nem nagyon erősödtek. remélem azért Gabbiadini nagy szezont fut.
  • 9csöves9

szarom én már le a kálcsót, felőlem a Juventuson kívül az összes csapat éhenhalhat
  • Csacsi
    Remélem szombaton bosszút állunk a Sampdorián, a tavaly történtekért :)
  • wright
    Nem lehet mindenki Balotellibuzi...Ez már jobb felfogás?
  • szucsy89
    szánalom felfogás
  • Breki33
  • 9csöves9
    A Lyon várható kiesésével felkerülünk a 2. kalapba, kérdés mennyire lesz ez előny, hiszen szerintem a 3-as kalapban kicsit kellemetlenebb ellenfeleink vannak. A legjobb forgatókönyv az lenne, ha kiesne még a Milan és a Schalke is, így egyrészt jönne velünk a Zenit és a City is a 2. kalapba, másrészt a Milan miatt idén is mi kereshetjük a legtöbbet a BL szerepléssel.
  • 9csöves9
    szar ügy, de itt a lehetőség Pogba előtt. élni is fog vele az tuti.
  • forzajuve5
    Marci 1 hónapra kidőlt részleges térdszalag szakadás miatt
  • 9csöves9
    na hát ezért mondta Conte, hogy majd ha Agnelli azt kéri tőle, hogy nyerje meg ezt az amerikai Guiness kupát akkor majd úgy fogunk felkészülni, ő a tétmeccseket akarja megnyerni.

sajnos csak egy hosszú összefoglalót láttam, bánom is, hogy lemaradtam róla:(
  • forzajuve5
    nem semmi amit tegnap nyújtottunk. néztem pár előszezoni meccset, azokhoz képest fényévekkel jobban teljesítettünk.
    látszott, hogy most mindenki nagyon oda akarja tenni magát és nyerni akar. meg is lett az eredménye. nem sok levegőt hagytunk a Lazionak.
    egyetlen kritikám az lenne, hogy szerintem jobban kellene erőltetni a csatárok felé a labdát. főleg a lapos passzokat Teveznek és Vucsinak. tegnap nagyon kevés ilyet láttunk.
    ezek után már tényleg nem tudom hogyan lehetne Pogbat kihagyni a kezdőből. hatalmas a srác.

jöjjön a bajnokág és a BL :)
  • Csacsi
    Köszönöm. valahogy a könyvjelzőimet mindig elfelejtem exportálni :)
  • banok
    Itt van/lesz
  • Csacsi
    Estére ha lesz link megköszönném, mert sajnos nincs digim :S
  • forzajuve5
    várható kezdő:

Buffon
    Ogbonna Bonucci Chiellini
    Lichsteiner Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
    Tevez Vucinic
  • 9csöves9
    Ezzel a kerettel megyünk neki a Lazionak. Vicces, de Pepét valahogy úgy várom mint a messiást, annyira semmilyen a széljátékunk. Barzanak sincs nagy baja, de szerintem rápihen a bajnokira, annyit nem ér ez a szuperkupa, hogy rásérüljön. Vasárnap 20.45, digi 1.

1 Buffon
    3 Chiellini
    4 Caceres
    5 Ogbonna
    6 Pogba
    7 Pepe
    8 Marchisio
    9 Vucinic
    10 Tevez
    11 De Ceglie
    12 Giovinco
    13 Peluso
    14 Llorente
    15 Barzagli
    16 Motta
    17 Marrone
    19 Bonucci
    20 Padoin
    21 Pirlo
    22 Asamoah
    23 Vidal
    26 Lichtsteiner
    27 Quagliarella
    30 Storari
    32 Matri
    33 Isla
    34 Rubinho
  • Trunks
    Csak nekem furcsa, hogy élő személy után neveznek el utcát? Ettől függetlenül szép gesztus.

#38723: Ezt mondom én is. Az átigazolási szezon kezdete óta mondom, hogy szélsőkre legalább annyira szükségünk van, mint csatárokra.

Az eddigi eredményekből pedig nem vonnék le semmiféle következtetést. Nem most kell jól játszani.
  • 9csöves9
    közben a minap utcát neveztek el róla Jesolóban. Torinóban is elférne egy...

• 9csöves9
    Barzagli megsérült, nem lesz ott a szuperkupán. Ogbonna szerintem gond nélkül helyettesíti, Bonu kimegy jobbra, ő meg középre.

Tevez-Vucinic kezdőt jósolnak, reméljük éppen egyik sem bal lábbal fog felkelni, ha mindketten élvezik a játékot akkor jó kis páros lehet.

Úgy néz ki Matri lesz az egyik távozó csatárfronton, ügynöke szerint több komoly ajánlatuk is van, per pillanat Nápolyt rebesgetik a legjobban. A helyébe nem oda mennék, ott sem lenne állandó kezdő. Kezdőként egy középcsapatban simán benne van 15+ gól. Más kérdés, hogy most talán az afrikaiaktól tudjuk a legtöbb pénzt behúzni érte.

Tegnap előtt volt egy találkozó a Juve B-vel, őket végre sikerült megverni 4-1-re. Érdekesség, hogy Pogba jobbszélsőt játszott a 3-5-2-ben és az elmondások szerint jobb volt mint bármelyik jobbszélsőnk eddig a felkészülés során. Én amúgy vártam már valami hasonlót, csak Marchisioval, hogy Pogba kezdő lehessen középen.

Kíváncsi leszek mi lesz ennek a szélső kérdésnek a vége, remélem az, hogy igazolunk, a felesleget(Isla,Padoin) meg eladjuk. A baj az, hogy kurva kevés idő van vissza ráadásul lassan itt a ferragosto, 1-2 hétre behal minden Olaszországban és nem lehet majd semmi ügyet elintézni. Aztán majd mennek az utolsó pillanatos faxolgatások az átigazolási szezon végén...
  • 9csöves9
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d1Cr2ICIxD0
  • 9csöves9
    Prandelli a szuperkupa döntő előtt lévő barátságos meccsre is behívja 7 emberünket...Llorente is újra válogatott

Alexék Jesoloban készülnek fel az új szezonra, elég jól elvan:D

• forzajuve5
    sok az olasz a keretben. azok nem fogják augusztus elején a lelküket kihajtani senki kedvéért :)
    majd a szuperkupa döntőre már jobban fel fognak pörögni
  • 9csöves9
    ismét döntetlen,ismét szopó 11-esekkel,ismét ótvar játékkal. egy félidőt bírtam belőle, de nem is bánom. nagyon döcögős a játék, nem tudom mi lehet az oka. aggódni továbbra sem kell, a veretlen szezonunkban sem volt valami fényes a felkészülési időszak.
  • wright
    Itt a csodaolaszcsatárotok...
  • wright
    Én személy szerint nem vártam sehogy...Nézd vissza az előző 2 felkészülési időszakunk eredményeit-nem látsz benne 1 értelmes meccset sem.Azon túl ügye baromi pihent minden olasz válogatottunk és csak úgy villognak-nem-mert nem játszanak.A 2 új csatár meg azt se tudja ki-kivel van.De igen szücsy Budapestről megmondta a frankót,6-7 hely talán meglesz.Buta
  • limperatore
    mert ti kurva jók vagytok, 1 meccset nyertetek city ellen meg kaptatok 5 gólt :D
  • szucsy89
    Azért ez a felkészülési szezon nem úgy sikerült ahogy vártátok, valljátok be. Égtek rendesen.
  • wright
    Tessék jelentkezni a haverodnál a pontokért!
  • szucsy89
    6-7. helyért :DDDDDDD

bajnokságban is itt körül lesztek remélem :D
  • 9csöves9
    igen, link lesz majd bedobom ide, magyar csatorna nem közvetíti