Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Ez az Isla egy az egyben Molinaro. Le vele! És jöjjön egy jó Giovinco.

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Islát és Vucsinicset muszáj lecserélni. És ne erõltessük már a beadásokat.

Amici di nessuno...

Kaplan
Kapjuk le Islát a szünetben, köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Tompák vagyunk. Vucsinics és Isla nagyon szar eddig.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Eddig elég tragédia a meccs. Isla és Asamoah agyon van verve.

Viszont visszakaptuk a tavalyit. Nem ért Isla kezéhez a labda...

Amici di nessuno...

Trunks
Streamek, ha vki nem akarja Puzsért hallgatni.

Amici di nessuno...

Trunks
A Gazzetta szerint Cáceres Chiellini, Isla Lichtsteiner helyén kezd, a többi a szokásos. Szerintem vétek jelenleg a formában lévõ Q helyett Vucsinicset kezdetni.

Egyetlen hiányzónk Chiellini, kíváncsi leszek hogy oldja meg az uruguayi a középhátvéd posztot, már egy ideje nem játszott ott. Érdekes módon idén eddig Conte mindig Marronét vagy Lúciót vezényelte a hátvédsorba sérülés esetén, most nem. Pedig a brazil jó benyomást tett rám eddig. Meg kell ma csapnunk õket, hosszú-hosszú évek óta a legkedvezõbb elõjelekkel várjuk ezt a derbit.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Felipe Melo tizenegyest védett! 😊 ITT

Hajrá Magyarország!

Breki33
szucsy89
szucsy89
Azzal lehet jót tennétek a Milannak... 😄
Trunks
<#eplus2>

Nem egészen értettem Di Matteót. Elmúlt szezonban védekezõ volt a taktikájuk, fõleg a Barca ellen. Ok, más lehetõségük nem nagyon volt.

Idén viszont tök jó támadófocit játszanak, az új emberek nagyon tehetségesek (Hazard, Oscar). Erre feláll egy tök defenzív taktikával, csatár nélkül. Ennyire az x-re menni... meg is égették magukat.

Vidalra visszatérve pedig egyetértek, tényleg a modern középpályás mintapéldánya. Még fejlõdnie is van hová, néha elõjön a kicsit "felipemelós" énje, és buta szabálytalanságokat tud elkövetni. A chilei válogatottban már számos alkalommal állították ki csk.-ként. A kérõkrõl pedig csak annyit, hogy tuti jönnek majd, de ha van egy kis esze, akkor nem megy most Párizsba vagy Manchesterbe. Jelenleg olyan munka folyik Torinóban, hogy több potenciált látok a nemzetközi kupaszereplésben, mint arabéknál. Ráadásul a hozzáállása is megfelelõnek tûnik, néhány hete nyilatkozta, hogy remekül érzi magát Torinóban és szívesen vonulva vissza a Juventusból. A dolgok jelenlegi állása szerint úgy legyen!

Amici di nessuno...

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9

Trunks
Nekem is az ugrott be, csak nem akartam írni, mert azért az sokkal élesebb meccsen volt. De azt látom, hogy nagyon jó úton haladunk. Lassan-lassan a két Lippi-korszak Juvéja felé haladunk. Végre célzottan, jól igazolunk, a csapat magja pedig olasz. Ha pedig Conte visszatér, az biztos újabb lökést ad.

A Saktar meg elmehet a picsába, milyen gól volt már ez? Nem is értem hogy volt képe ehhez. A minimum lett volna, hogy beengednek ezek után egyet...

Amici di nessuno...

9csöves9
nekem teljesen a 2003-as elõdöntõ ugrott be, persze az sokkal fontosabb meccs volt egy a mostani Chelseanél sokkal erõsebb csapat ellen de akkor is.nagyon jó érzés hallani,olvasni az elismerõ szavakat, pláne azoktól akik elõzetesen lehúzták a Juvét.

az Inter elleni vereség óta teljesen kicserélõdött a csapat mind a 4 meccsen végre úgy domináltunk mint az elõzõ szezonban. az idei szezonban elõtte egyedül talán a Roma ellen éreztem ezt. kurva nagy fegyvertény lenne, ha Alessioék úgy adnák vissza a kispadot Conténak, hogy mindkét fronton elsõ helyen állunk. erre pedig minden esélyünk megvan.

Trunks
Hú gyerekek, ez az egyik legnagyobb BL-es gyõzelmünk, amit láttam, pedig volt jónéhány. A német kommentátor azt mondta, hogy még ekkora különbséggel is megérdemelt a gyõzelem, és így is van. Egyszerûen remek teljesítményt nyújtott az egész csapat, talán Vucsinics kivételével. Ilyen elánnal kell játszani minden fontos meccsen. A védelmünk és a középpályánk hihetetlen stabil, ráadásul mindenki jó az elõrejátékban is. Plusz remélem hogy Q most már tényleg belelendül. Hogy negatívumot is mondjak: Mirko helyzetkihasználása és néha önzõsége egész elképesztõ. Conte leüvölthetné az õ fejét is.

Amici di nessuno...

forzajuve5
egy edzõbuktatás letudva, hétvégén akár összejöhet még egy ha gurítunk a milan ellen egy ötöst ugyanilyen játékot bemutatva 😊

Breki33
Zsolti9014
Viszont elengedni nem szabad. A jövõ Juventusának alappillére kell, hogy legyen. Ha õ is akarja, akkor ikon lesz belõle! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
a sport 2-n 9:45-tõl ismétlik a meccset, én megnézem újra😊

Vidal lett a meccs embere, a gólja és gólpassza mellé 94%-al passzolt. kibaszott nagy ez a pali.egy igazi kullancs,sokat ütközik,szerel,labdát szerez, kurva szar lehet ellene játszani.ezek mellett meg vert már ebben a szezonban 9 gólt és adott 4 gólpasszt.per pillanat nem nagyon tudnék nála komplexebb középsõ középpályást mondani. biztos vagyok benne, hogy nyáron igen komoly összegekkel fognak minket ostromolni érte...

9csöves9
igen, ez szép és jó, de felesleges belemenni egy adok-kapokba, mert megüthetjük a bokánkat. ezek most adják el magukat Európa top klubjaiba, nem fogják visszafogni magukat ha arról van szó.

forzajuve5
meg kell verni õket és csoportelsõként továbbmenni

Oziris666
A sportszerû brazil(ukránokkal) nem lesz egyszerû lezsirozni azt az x-et,bár õk akkor is csoportelsõk

szucsy89
Na ez szép volt srácok!
forzajuve5
azért ez nem egészen a védelmi hibákon múlott. ekkora nyomásnak nem sok csapat tudott volna ellenállni. szerintem az edzõtöknek lépni kellett volna meccs közben valamit, mert látszott, hogy a kontrákra épülõ taktika ma nem jön be

9csöves9
X esetén mindkét csapat kéz a kézben továbbmegy

9csöves9
😄D

köszi!!!!

9csöves9
baszki kurva nagyok vagyunk!!

Grove4
Szép volt srácok!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oziris666
Grat!

Grat. Szépen megnyertük nektek a meccset. Primitív védelmi hibák...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Breki33
ott a harmadik :-)
Istenem és most mennyire rossz, hogy Dániába x eltünk basszus :S Ezzel az álom játékkal bárkit vernénk talán a barca kivételével. Így még Ukrajnába is nyerni kell majd!!
forzajuve5
http://extra.livesport.cc/index.php

Breki33
mint a grundon :-)

2-0
9csöves9
egy linket tudsz adni?

forzajuve5
én is streamen nézem. sport1 stream egész jól megy, és azért itt még valamennyi színvonal is van többi magyar csatornához képes

9csöves9
most nézem milyen góllal egyenlített a Shaktar, egy játékvezetõi labdából amit vissza kellett volna adni a dánoknak, lazán indított Willian aztán be is verték😄

9csöves9
hatalmas meccs, nyomunk mint az õrültek, de a Chelsea meg kibaszott jó kontrákat vezet, a hangulat is kibaszott nagy be kell húzni!

kár hogy itt melóban kell egy fos sztrímen kiszurkolni

forzajuve5
teljesen kész vagyok. ennyire jó focimeccset mát rég láttam. nem is igazán akarok most kiemelni embereket vagy elemezni.
egy kérdésem azért lenne. hogy csinálnak majd ebbõl összefoglalót? 😄 olyan hosszú lesz mint maga a meccs 😄

Grove4
Leszarom, ha (esetleg) kiesünk a BL-bõl, ezt akarom látni mindig a csapattól! Mi meccs ez gyerekek?! Nagyon jó mindkét csapat, élvezet nézni!

WuFraZselic
a City "sikerei" után nem hiszem, hogy megkockáztatja a 3 védõs játékot a chelsea

névsor alapján 4-2-3-1szerû a dolog

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
FORZA!!!!!!!

9csöves9
hát igen, ráadásul ez tulajdonképpen valami 3-4-3 lesz, ugyanis Azpilicueta is bekerült õ meg jobbhátvéd.

Cech; Ivanovic, David Luiz, Cahill, A Cole; Juan Mata, Ramires, Oscar, Mikel, Azpilicueta; Hazard

forzajuve5
nem nem, nagyon erõs a középpálya náluk

WuFraZselic
az nem feltétlen jó rátok nézve 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
a Chelsea most nem lesz olyan rendes, hogy emberhátránnyal kezdik a meccset. Torres nem játszik, csatár nélkül kezdenek.

forzajuve5
régen izgultam már végig így meccsnapot mint a mait 😊