44078
-
#38791 Sajnálnám, ha a padon rohadna szegény.Pláne 4,5 millás fizetéssel.
Kicsit Conte fejével gondolkodva, szerintem ezt a taktikát csak két mozgékony, technikás, visszalépő csatárral tudja elképzelni, ezért is erőltette tavaly a Vucinic-Giovinco párost, csak hát nullák voltak. Ezért lett volna jó, ha mondjuk Mirko helyett most Jovetics lenne Tevez párja.
Az lassan világos, hogy nem teljesen szólhat bele az igazolásokba, és ez neki egyáltalán nem tetszik. Valószínű, hogy Llorente is Marotta magánakciója volt, "ingyé' jóaz, max majd eladjuk" alapon. Contéból azt mondjuk simán kinézem, hogy aki nem az ő embere, az akármit csinálhat nem fog a kezdő közelébe kerülni. Ezzel üzen felülre, aztán egyszer majd csak leesik nekik, ha nem játszó játékosokra mennek el a milliók. -
#38790 Tényleg az. Én bízok benne, hogy marad. Ha nem csak a dollárjegyeket látja maga előtt, akkor hülye lenne eligazolni. Egyetlen reálisan szóba jöhető kivétel a Real, ha oda menne, azt megérteném. Ha az arabokhoz megy, azt nem. -
#38789 Alapból igazat adnék neked, de Conte sajnos nem az a típus, aki szeret változtatni. Tavaly se a forma számított a csatársor összeállításánál. -
#38788 Korai ezt 3 meccs után kijelenteni. Megkapja majd a lehetőséget, egy idő után tavaly is megunta Conte Vucinicet. Q és Seba meg nem lesz előtte a sorban. -
#38787 Kíváncsi leszek Llorente mikor jön rá, hogy itt se fog több lehetőséget kapni, mint tavaly Bilbaóban. Kb. hasonló szerep várhat rá mint Matrira tavaly, azaz néhány perceket kap majd, néha pedig egy-egy kiscsapat ellen kezdhet. -
#38786 Vidalt amúgy nem is lehet már hova fényezni, egészen elképesztő. Ahhoz képest, hogy pár éve még csak egy vérbeli köcsög verőemberként volt számon tartva... A gólok, gólpasszok mellett a verőember funkció is ugyanúgy megy. Amikor leigazoltuk jól írták az nst-n, ő a "tökélyharcos".
Vennék is egy Vidalos mezt, de el nem tudom képzelni, hogy hosszútávon meg tudjuk tartani. -
#38785 Tévez hatalmas igazolás volt - végre van egy világklasszis csatárunk. Del Piero óta nem volt eddig olyan támadónk, aki megtartja a labdát és a 16-os környékén helyzetet tud kialakítani (és be is lövi).
A mai játékunk nyomokban se emlékeztetett a múlt hetire. Nagyon meggyőző volt. Remélem azért Conte előbb-utóbb rájön, hogy ha már ugyanazt a kezdőt küldi pályára állandóan, akkor legalább cserélhetne a 80. perc előtt is. Pirlo se fogja ezt így bírni, a szélsők meg pláne. -
#38784 elég ritka amikor nem jogos.ráadásul ilyen baromságokkal állítják ki magukat.
Elég laza sztori volt, Pirlo mehet is nyugdíjba, ha Pogba meg Bonu ilyen gólpasszokat szór:D Vucinic most is kiakasztó volt, a gólja után lett csak kedve focizni, Tevez viszont egyre jobb, hajt mint az állat. Ha hozzászokik a közeghez akkor nagyot fogtunk vele.
Giginél viszont már nagyon aggasztó, hogy gyakran rossz helyre pattannak tőle a labdák, az utóbbi 1 évben nagyon észrevehető, a válogatottnál is. -
wright #38783 Ez a mai játék azért már biztatóbb volt :) Pogba mekkora király!Tevez eddigi alázata meglep vagy csak kevés meccsét láttam.Tetszik ahogyan visszatámad.Vidal meg :) -
#38782 juve meccsek azt kell megrakni h lesz piros, mindig bejön -
#38781 következő meccsre is megvette a jegyet a kezdőbe :) -
#38780 Igazából Conte érkezése óta az egyik legkönnyebb dolgunk a Lazióval volt. Szinte mindegyik alkalommal le voltak focizva, de vmiért csak az utolsó két alkalommal nyertünk több góllal. Kicsit szomorú, hogy a 4-5. legjobb olasz csapatnak ennyire esélye sincs ellenünk.
Közben 2-0. Megint Vidal lesz a házi gólkirály. :D -
#38779 ezeket ma is agyonverjük ha így folytatódik -
#38778 Persze megint kezd Vucsinics. Igazán kiérdemelte! -
#38777 A sorsolásunk viszont nem rossz. Első kalapból kaphattunk volna gyengébbet is (portugálok, Arsenal), viszont erősebbet is. A spanyol stílus amúgy is ízlik nekünk. A harmadik kalapból ugyanakkor kedvező ellenfelet kaptunk, két vagy esetleg három ennél gyengébb lehetett volna csak, ellenben lehetett volna pár nagyon kellemetlen. Az utolsó kalapból is az egyik leggyengébbet kaptuk, nem hiszem, hogy egymást követő két évben vesztenénk pontot a dán bajnok ellen. Lehetett volna ennél sokkal rosszabb is. Az első helyet kell megszerezni, mert különben marha nagy lutri a nyolcaddöntő. Ráadásul a fordulók beosztása is nekünk kedvez: első kettőt behúzzuk, Madridban kell egy x és ha minden jól megy, akkor már tét nélkül fog ellenünk játszani a Galata. Pluszban még a Real rögtön Isztambulban kezd, az is érdekes lesz. -
#38776 Csak most volt sajnos alkalmam megnézni a Samp elleni meccset. Szomorúan azt kell mondom, hogy tavaly óta semmi se változott. Ugyanaz a szar mezőnyjáték, lebírkózzuk szélre a labdát, általában Lichtsteinerhez, aki leviszi és megpróbálja beadni. Vucsinics még mindig az első számú isten, pedig megint ritka szar volt, mégis mikor cserél Conte? Az utolsó öt percben behozza a két csatárt. Megint sok értelme volt. A gól gyönyörű volt, de ez csakis Vidal és Pogba zsenialitásának köszönhető, különben alig-alig volt benne a gól a játékunkban. Senki nem lepődött volna meg, ha x lesz a vége, vagy akár kikapunk. Tévez viszont bíztatóan kezdett, jó hogy átszakadt a gát rögtön az elején.
Viszont reagálnék erre a "Conténak 5 csatár kell" témára. Nagyon úgy tűnik megint azért kell neki 5 csatár, hogy tudja váltogatni, hogy kit cseréljen be a hosszabbításban. Emlékezhetünk tavaly mennyi lehetőséget kapott az a bizonyos 5. számú csatár (Bendő, majd Anelka). Matri eladását meg tudom érteni, mezőnyben tényleg kb. használhatatlan, de hatékonyságban ha a Vucsinics-Giovinco-Matri-Q négyest nézzük, akkor Quagliarella, Matri a sorrend; márpedig egy csatárnál azért igen lényeges szempont a góllövés (persze ennek ellenére a játékidő ezzel fordítottan arányos volt - ilyen is csak nálunk lehet). Ráadásul tavaly kiderült, hogy a Giovinco-Vucsinics csatársor egyenlő a nullával, míg amikor Quagliarella és Matri volt fenn elöl, szinte mindig vmelyikük gólt lőtt. Az eladása mellett szólt mondjuk, hogy van már egy statikus center a keretben Llorrente személyében. Viszont amennyire bírom Giovincót, annyira csalódás az eddigi szereplése. Inkább őt adtam volna el a vezetők helyében. Ha viszont Mirko és Seba érinthetetlen, akkor ésszerű döntés volt Matrit eladni. -
#38775 Conte amúgy nagyon nem örül, szerinte csak gazdasági okok miatt távozott Giak és Matri, neki 5 csatár kell, szóval reméli, hogy más nem távozik. remélem Q akkor tényleg elég lehetőséget kap. -
wright #38774 -
#38773 ezzel kb 0-ra lett hozva a mercato, biztos vagyok benne, hogy lesz még érkező. pláne ha Q is megy, akkor jön egy szélső meg egy fiatalabb csatár. én amúgy az utóbbira megtartottam volna Boakyet, de azért a La Liga-s kölcsönadás sem volt rossz húzás, jó terep neki a fejlődéshez. -
#38772 -
#38771 Happy B Day PAVEL
-
#38770 most rajtunk röhög az egész Juve vezetőség /szurkolótábor... -
#38769 Matri a Milan játékosa. ma megy az orvosira. 11+1 millió euró.
valahol azért sajnálom, mert szimpatikus srác, de lássuk be Ő már túl kevés volt ide. egyszerűen nem fér bele egy olyan játékos a taktikába aki a tizenhatoson kívül használhatatlan. Sok sikert neki! reméljük ellenünk nem szerez gólt :).
gondolom ezzel meg is nyílt az út Nani leigazolása előtt.
elő lehet rendelni Alex könyvét LINK. én már rendelem is :) -
#38768 :DDD
nem aggódok, realt mindig oda vissza veritek mert nem ismerik az olasz mentalitást :D
bár ancelottinál.. erre nem is gondoltam -
#38767 erről értesíteni kéne a srácokat, hogy még te is nekünk szorítasz majd:DD -
#38766 kobenhavn elotte meg inter juve előtte meg juve lazio :D -
#38765 Szeptember 17: FC København - Juventus
Október 2. Juventus - Galatasaray
Október 23. Real Madrid - Juventus
November 5. Juventus - Real Madrid
November 27. Juventus - FC København
December 10. Galatasaray - Juventus -
#38764 mindig megveritek őket, mikor del piero hierrot szétszopatta madridban kemény volt :D
ez az 1 meccs mikor nektek drukkolok szívből..a real ellen :D na jó most már a chelsea is -
#38763 a nagyobb gond szerintem azzal lesz, hogy a Real könnyebben veri meg a kisebb csapatokat. nekünk idegenben a Koppenhága is necces lesz, ők meg ott rúgnak 5-t. abban viszont biztos vagyok, hogy a Madridtól nem kapunk ki. sokkal jobb a keretük, tele vannak klasszisokkal, de hírből sem ismerik azt a spirito-t ami nálunk van az ilyen meccseken. ha még Mourinho lenne náluk, de a disznóképűtől egyáltalán nem tartok. -
#38762 oda vissza rakom juvét real ellen 15e ft-tal -
wright #38761 Neked legyen igazad,de én másképp számoltam.Real idegenben bukta,galata idegenben max egál.Bár még így is továbbmegyünk de izgalom lesz bőven. -
#38760 egész kellemes csoport nincs okunk panaszra. a Real ellen felszívjuk magunkat, nekünk mindig is többet jelentett ez a meccs mint nekik, oda fogunk baszni abban biztos vagyok. Ancelottival nem lesznek még készen az ősszel, akárhány csilliárdot költenek még el a nyáron. a másik két idegenbelitől tartok, mindkettőben benne van az x erősen. szerintem hasonló lesz a tavalyihoz, neccesen behúzzuk első helyen. -
#38759 Szegény Real. Megint oda-vissza verjük őket :) -
#38758 B csoport
Real Madrid
Juventus
Galatasaray
FC Köbenhavn -
#38757 A Juventus a B csoportban a Real Madriddal! -
#38756 hasonlót várok mint a tavalyi. egy nagy név, egy hasonló kaliber mint a Celtic volt, és egy könnyen verhető egyértelműen csoport utolsó kishal -
#38755 A KALAPBEOSZTÁS :
1. kalap: Bayern München, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Porto, Benfica
2. kalap: Atlético Madrid, Sahtar Doneck, AC Milan, Schalke, Olympique Marseille, CSZKA Moszkva, Paris SG, Juventus
3. kalap: Zenit, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakosz Pireusz, Galatasaray, Bayer Leverkusen
4. kalap: FC Köbenhavn, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucuresti, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Wien -
#38754 gondolom bennük van még az is amikor a Muntari gólos meccsen, Matri egyenlített és a Sudnak mutatta fel a Juventus mezt:D
#38753: csak akkor még nem volt BL indulás, na meg azt se tudhatod hogy Tevez titeket választott volna ha mi is képben vagyunk.
szerintem Allegri külön kérése, megálmodott elől egy Sári-Matri-Balotelli tridentét és nem is hangzik rosszul. nem lennék meglepve ha kb ugyanannyi gólt lőne mint Tevez. persze a mezőnymunka az megint más, dehát arra ott vannak Sáriék. -
#38753 hihetetlen, képesek vagyunk ezért a fosdarabért 12 milliót adni, Tevez meg 10 lett volna... -
#38752 tnapi meccsen
"Matri : No grazie !"
"Una difesa e un centrocampo da rinforzare: non c'è altro a cui dovreste pensare!"
ezek szerint szarnak bele :D