44078
-
#43636 Juventus Starting XI: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain. -
#43635 Csak azt, hogy nem kell beszarni. -
#43634 Hát meglepő vereség a Barcának a mai, főleg így, hogy teperniük kellene a bajnoki címért, mint a barom. Igaz 25 percet emberhátrányban játszottak, de hát akkor is... Mondjuk nyilván nem szabad ebből levonni semmit a keddi meccsre.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.04.08. 22:44:48 -
#43633 Nem értem minek kellett hazai pályán egy kiscsapat ellen a védelem közepét és Sturarót leszámítva a legerősebb kezdőt kiküldenie Allegrinek. Nem ez a mai meccs volt igazán fontos, hanem a keddi lesz az. Azért gondolom így is kevésbé izzadtunk meg, mint a Barca.
Dugi pedig mostmár produkálhatná magát a BL-ben is.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.04.08. 22:40:17 -
#43632 Chiellini! Ez nagyon értékelendő! -
#43631 Szerintem egy percig nem forgott igazán veszélyben a továbbjutás. 1-2 után négyet kellett volna rúgniuk, kettőt is csak nagy segítséggel (Neto) sikerült. Persze most egy évig minden reménytelen állásnál elhangzik, hogy "úúú bármi megtörténhet, emlékezzünk csak a Barca-PSG-re". 90+60 perc alatt kaptunk 2 gólt a San Paolóban, mégis mennyire volt valószínű, hogy fél óra alatt benyelünk 4-et úgy, hogy egyet se rúgunk?
Jó kis csapat ez a Napoli, nagyon szórakoztató játékot nyomnak. Pechjük volt a BL-ben a sorsolással, semmivel se rosszabbak, mint a negyeddöntős Monaco vagy Dortmund, a Leicesterről nem is beszélve. Kellenek az ilyen ellenfelek, meccsek országon belül is, ettől fejlődik mindenki.
Egy észlény, aki kitalálta ezt a menetrendet. Szerda kupa, szombat bajnoki, kedden BL. Gondolom szinte mindenki aki számít, pihenni fog. -
#43630 En huzom a juvet keddre plusz 2-0 pontos vegeredmenyt -
#43629 Jah, hát remélem, csak átmeneti rossz forma volt Neto részéről. Ami a felkészülést illeti, abszolút egyetértek veled. Most már jöhet a Barca! :) -
#43628 Callejon ziccerénél gondolkoztam el rajta, hogy szerintem még egy labdát nem láttam róla kijönni, annyira magabiztos volt minden meccsen. Ez a kapusok sorsa, szerencsére nem lett belőle nagyobb baj. Én amúgy nem éreztem veszélyben a továbbjutást, de azért kissé kellemetlen volt.
Ez a két meccs amúgy így nagyszerű felkészülés volt a Barca előtt: sok technikás, alacsony, gyors ember az ellenfélnél, nagy volt a nyomás, védekezni kellett, nem sűrűn van ilyenben részünk a szezonban. Korábban a naptárra nézve ijesztőnek tűnt, hogy pont most van ez a két meccs, de így utólag úgy gondolom a lehető legjobbkor jött. Nagyon éles lett volna a váltás, ha a BL-ig folyamat hetek óta Pescara féle csapatok ellen játszunk. -
#43627 Neto nem tűnt korábban egy meccsen sem ennyire gyenge láncszemnek, mint most. -
#43626 Úristen, mi ez... Még a végén kiejtjük magunkat. :( -
#43625 Egyrészt, bár nekik is vannak válogatottjaik. Inkább a motivációs különbségek ütköztek ki a meccsen, nekik kb annyi céljuk maradt, hogy megverjenek minket, nekünk meg a bajnoki cím, a kupa és a BL lebegett a szemünk előtt amik szempontjából ez a meccs nem volt túlzottan fontos. Az X-ért mentünk, szóval nekem teljesen megfelel ez a tegnapi. Szerdán valamivel jobb lesz, nálunk a fél kezdő pihent, ki így-ki úgy, ők meg full gázon pörögtek tegnap, lehetetlen hogy végigbírják ilyen tempóban a visszavágón is. -
#43624 Hát ez jó gyenge volt, de gondolom a válogatott meccsek erősen meghagyták a fáradtság nyomait. Ahhoz képest igen jól kijöttünk ezzel az X-szel a meccsből. Khedira gólja viszont zseniális volt! -
#43623 Jellemző, hogy a vezető gólnál rögtön leállt a fél Napoli reklamálni, mert Higuian hozzáért a védőjéhez. Megint csal a Juve... -
#43622 Szerintem ez kivitelezhetetlen. Én annyit szigorítanék, hogy azok a játékosok kapjanak mindenképp felmentést a válogatott barátságos meccsek alól, akik a klubjaikkal még versenyben vannak BL-ben vagy EL-ben.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.03.30. 16:24:40 -
#43621 Ez a gond, hogy bár Pjaca nem alapember, mégis nagyon fontos lett volna tavasszal. Gyakorlatilag az egyetlen cserénk előre. A brazilokat fel lehet tolni, de mégse az igazi. Szélső középpályásnak mindkettő jó lenne, de ez inkább csatár poszt, legalábbis támadásban.
Mourinhónak is megsérült két embere, alapvetően nem nagyon bírom, de szerintem most van igazság abban, amit mond. Szezon közben ne legyenek barátságos válogatott meccsek, csak a nagy tornák előtti felkészülés alatt. -
#43620 Jogos, ez nem jellemzően vezethető vissza az ilyen sérülésekre. De talán nem szorult volna rá senki, hogy egy ilyen meccsen hozzák fel ha amúgy játékban van rendszeresen. A mostani felállásunkban amúgy is jobban kellett volna forgatni az embereket, lehetetlen úgy végignyomni pont a legnehezebb időszakot, hogy 4 embert használunk elől 4 posztra. Most majd ki fog tehermentesíteni, Kean? Talán Sandrot lehet feltolni Mandzu helyére adott esetben, mögötte meg Sandro. A jobbon meg Alves ugyanígy, úgyis állandóan elől van.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.03.29. 21:09:32 -
#43619 Nyilván bármikor megeshet, ettől függetlenül elgondolkoztató, hogy van-e erre szükség. Csak egy plusz kockázati tényező a klubok, a játékos és a válogatott számára, elhanyagolható előnnyel gyakorlatilag csak a válogatott számára. Az meg, hogy nem volt több játék a lábában egy összetett kérdés, betudható a szezon eleji sérülésének, a beilleszkedésnek, és hogy nehéz volt neki helyet találni a csapatban. Ennek mi köze amúgy a sérüléshez? Hirtelen a hasonló sérülések, amik beugranak az elmúlt évekből, mindegyik egy rendszeresen játszó, tapasztalt játékossal történt. -
#43618 Valahogy úgy. Marchisio nem ilyentájt sérült meg tavaly? Talán áprilisban. Aztán csak a következő szezon elejére épült fel. És úgy rémlik neki még jól is sikerült a rehabilitáció. Úgyhogy októberre visszatér, az már jónak nevezhető. Bosszantó, hogy egy szinte felesleges barátságos meccsen sérül le egy fontos játékos. -
#43617 Nagyon szarul jött, de ez mondjuk megtörténhetett volna egy Crotone elleni bajnokin is sajnos. Most kifejezetten jól jött volna, hogy ha kezdőként végigjátszik egy meccset egy papíron gyengébb ellenféllel szemben még ha csak egy nem komolyan vett barátságos meccsről is van szó. Ha mindenképp hibáztatni kell valakit, az inkább itt keresendő, jóval több játékpercnek kéne a lábaiban lenni. De ebbe is felesleges belemenni, egy szerencsétlen mozdulat volt, ami bárhol megeshet. -
#43616 Az alsó hangon 6 hónap szokott lenni nem ? Inkább 8. -
#43615 Pjaca keresztszalag-szakadást szenvedett a válogatottnál. Pont mire beindult a szezonja, véget is ért. Lehet nem imádni a válogatott meccseket? -
#43614 Wow, jó kis statisztika. Na ezt dörgölném a bundázást hajtogató milanos majmok orra alá. :D -
Rdinho10 #43613 igen nem nezek,azert mert nem voltam sgn:D inkabb menjel szamolgatni tovabb...izzad mar a tenyered?!:O h 5ev utan lehet leesik nektek egy bajnoksag:D -
#43612 :DD
Ezek után ha 11-est kapunk a Barca ellen, nehéz lesz eldönteni ki a hibás: a Real vagy a Juve. Szücsyék majd megvitatják. -
Rudee #43611 Itt írta, már bocs. De alapíthatnánk egy klubot is akár. -
#43610 Tárgyaljátok ezt máshol, vagyunk elegen már itt büntető számolgatásra. -
Rudee #43609 Most a meccs előtt van pár percem és megszámoltam az utolsó utáni percek ajándék tizenegyeseit. Minden meccset belevéve az utolsó 85 találkozón (tovább nem volt kedvem számolni) 2, azaz kettő darab büntetőt értékesítettünk a 80. és 90. perc között. A Las Palmas ellen Ronaldo a 86., a Sevilla ellen pedig Ramos a 83. minutumban lőtte be.
Ezek szerint már jóval több, mint egy éve nem néztél meccset.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.03.18. 16:07:30 -
Rudee #43608 Sg-n egy éve nem jártál, remélem azért meccset még nézel. -
Rdinho10 #43607 Mondja ezt a halamaki:D utolso utani perc ajandek 11-es penaldonak! Tudom nehez elfogadni,h 6-1 lett,de jobb ha felfogod es megemeszted,mert geci szanalmas amit a sok maki csinal:D -
Rudee #43606 Itt már van esély, hogy az első meccset elfújják, nehogy megizzadjanak a Clássico előtti visszavágón. -
#43605 arra gondolsz hogy kit tolnak sok büntetővel?:) -
#43604 Ami nagyon nagyon kelleni fog a Barca ellen az a Mandzukic fele játék / hozzaallas. Remélhetőleg tobbi tamado is atveszi tőle. -
#43603 :D
Remélem még lesz a Földön internet mikor újra találkozik tétmeccsen a Milan és a Barca és összecsaphat a két agytröszt.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2017.03.18. 12:17:57 -
#43602 Mindig elfelejtem, hogy ha a Barca ellen játszunk, akkor előkerül olyan is, aki még szücsynél is hülyébb. Ami nem egyszerű feladat. -
Rdinho10 #43601 Ismet talalkozunk:)remelem Higuain mindent kihagy majd jo szokasahoz hiven...azt remelem nem gondoljatok,h megint leadjuk az odavagot..innen behuzzuk barki is kovetkezik. -
#43600 A Juvét csak Olaszországban tolják a sporik, hát ti tudjátok a legjobban nem? -
#43599 :DD -
#43598 Ezt pont ti írjátok? :DDDDDDDD -
#43597 Legyen akkor inkább már 8-0 egyből nem? :D Mi nem tudnánk az egyik PSG meccset se reprodukálni, egyrészt 2-0-nál behúznánk a féket jó szokás szerint, másrészt a Barca sem fog mégegyszer ilyen beszari módon idegenbe menni ezek után. Viszont az igaz, hogy annyira balfaszok nem lennénk, hogy idegeben kapjunk hatot kb. kidolgozott helyzet nélkül. Mondjuk ezt kb a spanyol kiscsapatok zöme is megcsinálta volna talán innen.
#43595: Pontosan, ez lesz a vízválasztó. Sok kritikust elhallgattatott a szezon során, de ha mondjuk oda-vissza betalálna és továbbjutást is érne a dolog akkor aztán senki nem szólhat már egy szót sem.
(Amúgy a Napoli kiesésével ismét 100 milliós tétel jöhet be a BL közvetítési díjból, úgyhogy vehetjük úgy, hogy egy részét a kukások állták :) Mint a Roma Pjanic vételárát. )