Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Most megint várhatunk a 60-65. percig, akkor bejön vmelyik csodacsere (Padoin vagy Peluso), a 80. perc körül beküldi Matrit Giovinco helyére, a 85. perc után pedig jön esetleg Quagliarella (de inkább Anelka). Feltéve ha nem szerzünk vezetést.
Amici di nessuno...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mindenki reménykedett, hogy nem ez a csatárkettõs fog ma kezdeni, de úgy néz ki Conte kicsit önfejû a témában
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vasárnap délután játszunk megint, a Catania ellen otthon. Ez se ígérkezik könnyûnek.
Amici di nessuno...
még egy szempont amiért nagyon megérte nekik nem megtartani Alexet...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A Dortmund van még hasonló formában a BL-ben (meg a Bayern), velük jó kis párharcot vívnánk. Azért jó lenne a Dortmund, Bayern, Barca hármast elkerülni (már ha a Milan nem veri ki õket), de félnünk senkitõl sem kell. Én szívem szerint a kisköcsög és bandáját kapnám szívesen, a MU ellen a kamukiállításig közük nem volt a meccshez. Külön öröm lenne nézni, ahogy Chiellini leszedi a pályáról ezt az öntelt majmot. Teljesen megfojtani nem kell, csak annyira, mint a Manchester tette, hogy ha hozzákerül a labda akkor nullszögbõl 40-rõl is rárúgja. A Real ellen az elmúlt 10 évben úgyis csupa-csupa szép emlék. 😄
Amici di nessuno...
Csatárpárosnak meg - egyetértek veletek - Quagliarellát és Matrit kellene hagyni együtt pár meccsre legalább. Aztán ha stabilan jók lesznek, akkor simán maradhatna így.
Hajrá Magyarország!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Összességében így 18 meccse veretlenek vagyunk Európában, és Buffon zsinórban 5 meccset hozott le kapott gól nélkül a BL-ben.
Amici di nessuno...
Pirlo labdájára a második gól elõtt pedig nincsenek szavak. Még jó, hogy nem Vucsinics kapta, õ tuti nem passzolja le üres kapura. 😄
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
remélem nem az van, hogy megsérült és nem akarják tudatni a szurkolókkal az esetleges bosszútól tartva
Conte cseréi szerintem is borzasztóak voltak. Matri negyed órát kap. Giovincóban még volt is egy kis elképzelés és lendület, Vucsinics viszont megint kb. szart a közepébe, arról nem is beszélve, hogy berúghatna néha egy ziccert. Ehhez képest õ 85, Seba pedig 75 percet lehetett a pályán. Nevetséges. 5 percre minek egyáltalán behozni Pogbát?
Peluso nem értem mit keres a kezdõben. Támadásban semmit nem tesz kb. hozzá, beadni õ se tud, védekezésben pedig rosszabb, mint Caceres vagy Lichtsteiner. De Ceglie bár tud pocsékul játszani, szerintem még mindig jobb megoldás, de tutira nem rosszabb. A meccs végén elkövetett még egy ostoba szabálytalanságot, 20-ról rúghatott szabadot a Napoli, azt hittem megbüntetnek. Conte megérdemelte volna.
Az pedig, hogy ilyen beadást már 1 éve nem láttál szélsõnktõl, nem véletlen, mert ezt is Pirlo adta be. 😄
Én se aggódom, hogy meglesz-e a scudetto. A Napoli kiegyensúlyozatlanul teljesít, a mögöttük lévõ 3-4 csapat meg szépen körbeveri egymást.
Amici di nessuno...
Sajnálom, hogy nem láthatom már zebramezben, de legalább valami Bundesliga-csapatban, európai porondon is. Élmény lenne még mindig.
Hajrá Magyarország!
Az elsõ félidõ jó volt, irányítottunk, a gól szép volt.(kb 1 éve nem láttam ilyen beadást egyik szélsõnktõl sem...)
A talált góljuk után azonban nem is értem mi történt, vagyis hát értem, csak nem tudom megérteni. Az, hogy egy ilyen meccsen se a játékosok, sem Conte nem akar nyerni, az számomra nagyon dühítõ volt. Megérdemeltük volna, hogy valami szarból megszerezzék a vezetést. Azt egészen hihetetlennek találtam, hogy a Vucinic-Giovinco páros majdnem végigjátszotta az egész meccset, katasztrófa volt mindkettõ, de fõleg a montenegrói. Marchisio abszolút láthatatlan volt, sokkal korábban be kellett volna hozni Pogbát. Conte beszarian "nyúlt" bele a meccsbe, ilyenkor nagyokat tudok csalódni benne.
6 pont az elõny, én ezt a Napolit nem tartom arra se méltónak, se esélyesnek, hogy megnyerjék a Scudettot.(Pláne ha most 3 meccsre elmeszelik Cavanit). Nem aggódok, meglesz ez.
A meccs elõtt megdobálták a játékosaink buszát, Asamoah-t eltalálta egy kõ, ezért nem lépett pályára...cigánycsürhe.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...