Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Na negyedóra megint elment, Vucsinics, Giovinco és Asamoah továbbra se csinált semmi értelmeset, Conte mégse változtat.

Amici di nessuno...

Trunks
Napoli közben 2-0-ra szopik Veronában. 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Nem lenne ezzel baj, ha fontos meccsen nem õk játszanának, de hogy Conténál ez az 1. számú csatárpáros az minimum érthetetlen. Vucsinics megint nem bírja a helyzeteit értékesíteni, Sebát pedig nagyon bírom, de tragédia amit ma is mûvel. Pontatlan passzok, nem tudja megtartani a labdát.

Most megint várhatunk a 60-65. percig, akkor bejön vmelyik csodacsere (Padoin vagy Peluso), a 80. perc körül beküldi Matrit Giovinco helyére, a 85. perc után pedig jön esetleg Quagliarella (de inkább Anelka). Feltéve ha nem szerzünk vezetést.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Jó ez a csatár páros már megint...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

banok
15.00 Juventus-Catania
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Vucinic

mindenki reménykedett, hogy nem ez a csatárkettõs fog ma kezdeni, de úgy néz ki Conte kicsit önfejû a témában

Grove4
Meg Q!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Matri, Pogba, Vidal, Bonu van csak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
ezek a játékosok? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Count Adyn
😄DDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
idióták😄D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo

Zsolti9014
Plusz ugye Bendõnek most volt egy kis ittas vezetése is...

Hajrá Magyarország!

Trunks
😄😄 Mondjuk úgyis lehetett tudni, hogy csak pár hónapot marad.

Vasárnap délután játszunk megint, a Catania ellen otthon. Ez se ígérkezik könnyûnek.

Amici di nessuno...

9csöves9
0 db mezt adott el a klub Bendtner nevével ellátva😄

még egy szempont amiért nagyon megérte nekik nem megtartani Alexet...

Trunks
Húh, azért ez az elmúlt 5 meccs a BL-ben elég tekintélyt parancsolóra sikerült, még ha ez a Celtic nem is volt magas szintû ellenfél. 5 gyõzelem, 13-0-s gólkülönbség, 490 perce nem kapott gólt Buffon.

A Dortmund van még hasonló formában a BL-ben (meg a Bayern), velük jó kis párharcot vívnánk. Azért jó lenne a Dortmund, Bayern, Barca hármast elkerülni (már ha a Milan nem veri ki õket), de félnünk senkitõl sem kell. Én szívem szerint a kisköcsög és bandáját kapnám szívesen, a MU ellen a kamukiállításig közük nem volt a meccshez. Külön öröm lenne nézni, ahogy Chiellini leszedi a pályáról ezt az öntelt majmot. Teljesen megfojtani nem kell, csak annyira, mint a Manchester tette, hogy ha hozzákerül a labda akkor nullszögbõl 40-rõl is rárúgja. A Real ellen az elmúlt 10 évben úgyis csupa-csupa szép emlék. 😄

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Sajnos nem tudtam nézni a meccset, nincs Digi2-m, streameen meg nem volt lehetõségem. De a gólokat azért megnéztem, és sokadszor is kénytelen vagyok (hálistennek) megállapítani, hogy ez a Pirlo hatalmas zseni! 😊
Csatárpárosnak meg - egyetértek veletek - Quagliarellát és Matrit kellene hagyni együtt pár meccsre legalább. Aztán ha stabilan jók lesznek, akkor simán maradhatna így.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
persze, de a Juve az a csapat amelyik ilyenkor szenvedõs gyõzelmeket/továbbjutásokat szokott lemûvelni. nem vagyunk az a gálacsapat típus. pláne, ha már fix a továbbjutás.

DasIsFuck
óóó azért ez a Juve és eközött a celtic között ez még hízelgõ eredmény is...sõt igazából úgy állatába ez az eredmény mindig megvolt a 2 csapat közt..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

9csöves9
Nem számítottam ilyen könnyed gyõzelemre, egy Celtic gól kifejezetten jól esett volna a pénztárcámnak😄

Összességében így 18 meccse veretlenek vagyunk Európában, és Buffon zsinórban 5 meccset hozott le kapott gól nélkül a BL-ben.

Trunks
Na még bénázok. Nekem nem látszanak, úgyhogy itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=LBW3zA6mzIw

Amici di nessuno...

Trunks
Mostmár remélem jó:

Amici di nessuno...

Trunks
Nem csak õ, hanem minden csatár elõrébb van a rangsorban. Pedig a jelenlegi forma alapján egyedül Matri jobb nála. A helyében én is mennék, szerintem simán bármelyik Serie A-s klubban kezdõ lehetne (esetleg a Milant leszámítva, de ott is a 3. helyre simán jó lenne Pazzini helyett).

Pirlo labdájára a második gól elõtt pedig nincsenek szavak. Még jó, hogy nem Vucsinics kapta, õ tuti nem passzolja le üres kapura. 😄

Amici di nessuno...

forzajuve5
Q nagyon jó ma, ha ezek után is a törpe lesz elõrébb a rangsorban akkor a helyében lépnék a nyáron

forzajuve5
március 15 😊

Forza Italia
Pogba a jövõ nagy tanára 😄 nagyon érzi a gyerek és akar is rendesen.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Ezzel a félig B-csapattal is jobbak vagyunk. Ez a Matri-Q kettõs eléggé érzi egymást, pedig Quagliarella már 1 hónapja nem játszott. A szomorú az egészben, hogy ez a páros úgy néz ki sokkal jobban mûködik, mint a Giovinco-Vucsinics, mégis azt erõlteti Conte. Pogba viszont megint istenkirály.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Hivatalos kezdõcsapat a Celtic ellen: Buffon, Barzagli, Marrone, Bonucci, Padoin, Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso, Matri, Quagliarella.

Count Adyn
Ugyan mér kapott volna, ezért is csak sárga jár, nemtudtad?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok
Nincs kedvem utána nézni. A képekbe egy horvát fórumon botlottam bele és gondoltam berakom ide.

szucsy89
Sárgát legalább kapott a meccsen? 😄
banok

forzajuve5
lehet tudni mi van Asamoah-val? sehol nem találok semmit róla.
remélem nem az van, hogy megsérült és nem akarják tudatni a szurkolókkal az esetleges bosszútól tartva

9csöves9
ja szarul fogalmaztam, én is úgy értettem, hogy ilyet a szélsõinktõl nem látni, ezt is Pirlonak kell csinálnia😊

Trunks
Sajnos egyet kell értsek. Sokat gondolkoztam rajta, de még most sem tudom biztosan miért adott sárgát a bíró. Nem tudom melyik a rosszabb: ha nem merte kiállítani Cavanit vagy ha ekkora dilettáns barom, hogy azt hiszi ezért sárga jár.

Conte cseréi szerintem is borzasztóak voltak. Matri negyed órát kap. Giovincóban még volt is egy kis elképzelés és lendület, Vucsinics viszont megint kb. szart a közepébe, arról nem is beszélve, hogy berúghatna néha egy ziccert. Ehhez képest õ 85, Seba pedig 75 percet lehetett a pályán. Nevetséges. 5 percre minek egyáltalán behozni Pogbát?

Peluso nem értem mit keres a kezdõben. Támadásban semmit nem tesz kb. hozzá, beadni õ se tud, védekezésben pedig rosszabb, mint Caceres vagy Lichtsteiner. De Ceglie bár tud pocsékul játszani, szerintem még mindig jobb megoldás, de tutira nem rosszabb. A meccs végén elkövetett még egy ostoba szabálytalanságot, 20-ról rúghatott szabadot a Napoli, azt hittem megbüntetnek. Conte megérdemelte volna.

Az pedig, hogy ilyen beadást már 1 éve nem láttál szélsõnktõl, nem véletlen, mert ezt is Pirlo adta be. 😄

Én se aggódom, hogy meglesz-e a scudetto. A Napoli kiegyensúlyozatlanul teljesít, a mögöttük lévõ 3-4 csapat meg szépen körbeveri egymást.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Hihetetlen ez az ember. Örök kedvenc! 😊

Sajnálom, hogy nem láthatom már zebramezben, de legalább valami Bundesliga-csapatban, európai porondon is. Élmény lenne még mindig.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
Alex egy balos bombával megszerezte 12. gólját😊

forzajuve5
tolják csak a cigányok szekerét a szövetségnél, akkor se lesznek soha bajnokok. nem méltók rá

Grove4
Bocs, tényleg, igazad van!

9csöves9
Akkor nem kapott sárgát, mert 11-est rúghattunk utána.Jaki természetesen kihagyta.

Grove4
Anno az eséséért Krasic is kapott sárgát ha jól emlékszem utólag mégis eltiltották.

9csöves9
Cavanit nem tilthatják el, mert a bíró! látta az esetet és szankcionálta is. oké...

9csöves9
Jó az X, de én nagyon felbasztam magam. Ez a koszos leprás cigánycsürhe lassan az elsõ helyre lép nálam abban a bizonyos listában. Az, hogy ezek 11 emberrel fejezték be a meccset, az egészen nevetséges, továbbra sem értem, hogy mi a fasznak van ott az alapvonalon a rigó, ha semmi szava nincsen, megmutatja a könyököst, gondolom azt is elcsicseregte, hogy miként történt. El nem tudom képzelni, hogy miért kapott csak sárgát Cavani. Ha az volt az indok, hogy "dehát Chiellini meghúzta elõtte a haját" akkor sárga Chiellininek, piros Cavaninak. Még az is jobb lett volna ha nem ad semmit, de ez a sárgalap...kiváncsi vagyok eltiltják e, van egy olyan érzésem, hogy nem, mert Chiellini így kezelte a helyzetet ahogy. Úgy látszik ebbõl a szempontból is érettebb lett Giorgo, régen földbe döngölte volna azt aki ilyet csinál vele.

Az elsõ félidõ jó volt, irányítottunk, a gól szép volt.(kb 1 éve nem láttam ilyen beadást egyik szélsõnktõl sem...)

A talált góljuk után azonban nem is értem mi történt, vagyis hát értem, csak nem tudom megérteni. Az, hogy egy ilyen meccsen se a játékosok, sem Conte nem akar nyerni, az számomra nagyon dühítõ volt. Megérdemeltük volna, hogy valami szarból megszerezzék a vezetést. Azt egészen hihetetlennek találtam, hogy a Vucinic-Giovinco páros majdnem végigjátszotta az egész meccset, katasztrófa volt mindkettõ, de fõleg a montenegrói. Marchisio abszolút láthatatlan volt, sokkal korábban be kellett volna hozni Pogbát. Conte beszarian "nyúlt" bele a meccsbe, ilyenkor nagyokat tudok csalódni benne.

6 pont az elõny, én ezt a Napolit nem tartom arra se méltónak, se esélyesnek, hogy megnyerjék a Scudettot.(Pláne ha most 3 meccsre elmeszelik Cavanit). Nem aggódok, meglesz ez.

A meccs elõtt megdobálták a játékosaink buszát, Asamoah-t eltalálta egy kõ, ezért nem lépett pályára...cigánycsürhe.

Trunks
Egész jó ez az x. Jó eséllyel nyertünk volna, ha a bírót nem herélték volna ki, így nem nagyon erõltettük a dolgot a második félidõben.

Amici di nessuno...

Trunks
Ilyenkor szimplán fogyatékos a bíró vagy mi van? Még mutatta is neki az alapvonalmuki, hogy mi történt.

Amici di nessuno...

Trunks
Kibaszott. Nagy. Vicc.

Amici di nessuno...

Trunks
Na most eldõl hol rosszabb Peluso: a védelemben vagy a kp. bal szélén.

Amici di nessuno...

Trunks
No comment...

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pirlo, Vidal, Marchisio, Peluso - Giovinco, Vucsinics