44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    jah hát az jól hallatszott a közvetítés alatt is :D beszarás amúgy, állítólag 50.000-s büntetés néz ki emiatt a klubnak, és akiket be tudnak azonosítani azok a gyerkőcök nem mehetnek a Sassuolo ellen :D :D

óriási nagy tisztelet a kölyköknek ! :D
  • forzajuve5
    máris nagy felháborodás van, mert az Udine kirúgásainál kiabálták a kiskölkök a merda szót :D

#39231: meccs elején csúnyán összerúgott valakivel, és a térde sérült. szerintem annyira nem komoly mert utána még pályán volt, inkább biztos ami biztos alapon jött le.
  • Lacee86
    Pirloval mi lett egyébként? Nem láttam az 1. félidőt, csak annyit olvastam, h már az 1. félidő elején le kellett cserélni.
  • preziosi
    ez csak egy poénból született, egyáltalán nem vagyok genoa-szimpatizáns.

a marrone része igaz, de azóta azért változtak kicsit a dolgok. bár tudom, hogy conte tartani szokta magát az elképzeléseihez, de 1 éve még mondjuk nem gondolta volna senki, hogy marcsi teljesítménye ilyen szintre romlik, ahogy lehet az sem, hogy marrone kellő bizalom fejében ilyen megbízhatóan képes játszani. inkább nézegetném őt, mint a minden mercatonál feldobott nainggolant és társait.
  • 9csöves9
    Üdv! Ezzel a névvel, hogy hogy nem Genoa drukker vagy? :D

Berardiról azt rebesgetik, hogy a tulajdonunkban szereplő csatárok közül ő lesz az egyetlen aki jövőre már nálunk folytatja. Örülnék neki, minden labdaérintésénél látszik, hogy mocorog valami a srácban. Zazában én nem látom a nagy jót, szerintem ő ilyen középcsapat kiskirálya lehet a jövőben. Aki még esélyes lehet a visszatérésre, az Gabbiadini, de szerintem esélytelen, hogy egyszerre két fiatal csatár is az első csapat közelébe kerüljön.

Marrone a napokban nyilatkozta, hogy a szíve még mindig a Juventusé, de neki a legfontosabb, hogy stabil kezdő legyen és külön kihangsúlyozva, hogy a középpálya közepén szerepelve. Conte elég nyilvánvalóan középhátvédként kezelte, amikor nagyon rotált akkor is előbb tette be Giak-ot vagy Padoint a középső hármasba. Pirlo is egy évet még biztosan marad, szóval újra ott lenne mint tavaly a játékperceket nézve. Lassan kiöregszik a fiatal tehetség kategóriából, szóval nem fér bele neki még egy olyan szezon.
  • preziosi
    sziasztok, gondoltam én is bekapcsolódom kedvenc csapatom topicjába, és akkor ezt egy kérdéssel teszem:

szerintetek mi lesz berardi, zaza, marrone sorsa? én nagyon bízom benne, hogy berardiban látja conte is a potenciált, és nyáron rögtön magunkhoz kötjük, de zaza is jöhetne, ha tényleg távozik q és vuci. marrone pedig szintén nagyon jó szezont fut, sajnos simán jobbat, mint nálunk jelenleg marchisio. el kéne kezdeni építeni a jövőt, ha conte feltétlen nem is az esztelen fiatalítás híve, és ezekkel a srácokkal, kiegészülve pogbával nagyon egyensúlyba kerülne az életkor szerintem.
  • Lacee86
    Jaja, biztos jó élmény volt nekik. Amúgy nemtom, mit magyarázott a kommentátor, mert h ez azért nem ugyanolyan hangerejű szurkolás... Tök jól lehetett hallani a gyerekzsivajt, biztos örültek neki a játékosok is.
  • Trunks
    Igazából csak a kissrácoknak akart örök élményt adni a csapat: mégis örömtelibb egy ilyen hosszabbításos gól, mint egy sima 2-0. :)
  • 9csöves9
    Itt gyönyörű lett volna, ha a fél csapat lesérül :D

• Zsolti9014
    Vadász, vadász....
  • wright
    Jah,küzdöttek a koszos csapatodért,meg a Roma,inter,napoli trió-ért....
    Fáj,mi?Eltörött a karfa a fotelon?
  • Grove4
    Te szopni jársz ide? :D
  • szucsy89
    Megérdemelte volna az Udinese a döntetlent, hősiesen küzdöttek végig. De hát igazságtalan a futball...

• 9csöves9
    akarom mondani 6 meccs óta...
  • 9csöves9
    Eszméletlen az Udinese mit leművelt amúgy, 15 lövést minimum blokkoltak. A győzelmet megérdemelt, de nagyon eszetlenül futballoztak a srácok. Ebben nagyon meglátszik Pirlo hiánya, ő simán tudta volna mikor kell lassítani vagy gyorsítani a játékon.

Gigi is most odatette a magáét, 7 meccse nem kapott gólt a bajnokságban.
  • 9csöves9
    Hogy én mennyire imádom az ilyen győzelmeket! Sokkal jobb mint, ha 5-0-ra gáláztunk volna. Csak azt sajnálom nem lesből vagy kamu 11-esből született :D
  • forzajuve5
    azért csak összehoztuk. megérdemeltük ezt a győzelmet nagyon, a végén nagyot hajtottunk érte
  • Trunks
    Valahogy mindig behúzzuk mostanában, Lichtsteiner szépen fejbe rúgta Llorentét. A cserék megint túl későn jöttek, de legalább fel merte vállalni Conte a 3 csatáros játékot.
  • wright
    Van igazság
  • Trunks
    Lol. 76:00-kor jött be Quagliarella.
  • Trunks
    Jön Lichtsteiner. Majd pont ő fogja nekünk megnyerni a meccset...
  • Trunks
    Most nem értek teljesen egyet. Az első 10-15 percet a legszebb hazai meccseinket idézően megnyomtuk. Utána viszont a szokásos lagymatag játék.

Conte pedig megint nem fog csatárt behozni a 75. percig, pedig Llorente és Tévez is ritka szar ma.
  • 9csöves9
    Eddig úgy kb a szokásos. Azon gondolkoztam, most már évek óta simán nyerőben lenne az ember, ha minden meccsünkön arra fogadna, hogy félidő x vége Juve győzelem. ma is ez lesz szerintem, pedig nem sok jel utal rá.

Chiellininek kényszerzubbonyban kéne játszania, hihetetlen hogy nem tud mit kezdeni a kezeivel. Egy kicsivel gecibb bíró simán kiszórta volna, aztán borul minden.
  • Trunks
    Ő legalább használható támadásban. Úgy látszik Llorente lett az új kedvence Conténak, egyfolytában kezd mostanában. Mondjuk kevésbé bánom, mint amikor Vucsinics volt ebben a helyzetben.
  • forzajuve5
    atya ég. másik oldalon pedig DC rohamoz. nem túl biztató ez így
  • 9csöves9
    PADOIN!

• wright
    Igen az inter-ben van fantázia,őket is jó lenne tisztes távolban tartani.Csak legyen meg a mai meccs valahogyan.
  • wright
    Jogos,elnéztem!
  • Lacee86
    Csak 3-mal. :)
  • 9csöves9
    pedig páran már azt mondták, hogy majd 17/17-el jönnek Torinóba :D
    Hát igen, nem szeptemberben,októberben osztogatják a scudettokat.
    Az Inter előtt is mehetnénk 10 ponttal, az sem lenne rossz.

Szegény Sassuolo 0-2-ről leikszelt, de Berardi 2 gólpasszt adott, az egyiket Zazának. Berardi 10 meccs 7 gól 5 assziszt, azt hiszem Marottáék megint belenyúltak valamibe.
  • wright
    Na,újabb Roma betli...Levegőhöz lehet jutni az élen 4 ponttal,egy esti győzelemmel
  • 9csöves9
    12000 gyerek tekinti meg ingyen a meccset. nagyon nagy kezdeményezés, csak nehogy kizárják majd őket az oviból meg az iskolából ha nyomatják a noi non siamo napoletani-t :D
  • Trunks
    Kösz. Szegények nehogy későn kerüljenek ágyba.
  • Csacsi
    Mivel bizonyos szektorokat lezartak buntetesul azokat most gyerekekkel toltik fel es emiatt lesz korabban.
  • Trunks
    Valaki tudja mi ez a vasárnap 18:30-as meccskezdés? Nagyjából egy évtizede nézem a Serie A-s meccseket, de ilyenre nem emlékszem.
  • Trunks
    Ha ettől a Galatától egy ilyen meccsen ki tudunk kapni, akkor ne is jussunk tovább. Hozzáteszem vicc már az is, hogy a dánok ellen egyáltalán izgulni kellett, annyira veszélytelenek voltak a kapunkra. De legalább végre behúztunk egy ilyen meccset is a BL-ben, mert bár az első négy találkozót győzelem nélkül hoztuk le, igazából bármelyiket könnyedén megnyerhettük volna, köztük a két Real ellenit is nyugodtan. Szóval már ránk fért egy kis szerencse.

Vidal tényleg óriási. Nem akarok nagyon nagyot mondani, ezért csak annyit mondok: benne van a világ 3 legjobb box-to-box középpályásában. Hihetetlen, hogy mennyire sokoldalú játékos, megvan benne a Davids-féle megalkuvás nélküli védőmunka, és egy támadó középpályás gólerőssége. Azért a 32 gólban benne vannak a 11-esek is, nem is kevés, azt pedig általában nem a Vidal-féle játékosok szokták elvégezni, de persze értékesíteni is tudni kell.
  • 9csöves9
    Nem tudom miért számítottam parádéra, hihetetlen, hogy az erősebb csapatok ellen mennyire más arcunkat vesszük elő. Nem lesz könnyű Isztambulban, de ha 1 pontot nem tudunk szerezni akkor meg se érdemeljük a továbbjutást.

Vidal a jövőhéten aláírja az új szerződését 2017-ig, remélem Marottáék kicsit felülírják az eddigi koncepciót és a teljesítményéhez mért, kimagasló fizetést adnak majd neki. Óriási forma, jól mutatja mennyire összetett játékos, hogy a BL-ben szerzett mesterhármasa előtt 3 nappal még középhátvédként hozott le egy meccset hiba és kapott gól nélkül. Az Udinese ellen lesz a 100. meccse nálunk, 32 gólnál és 20 gólpassznál jár eddig. Egy védekező középpályástól nem is rossz :)

A Galata elleni meccs után Pogba is aláírja az új szerződést, 4,5 millió euróra növelik a bérét és az a féreg Raiola is leakaszt magának vagy 2 milliót zsebbe. Gondolom ez azért még függ a továbbjutástól is, de az ő hosszabbítását sem szabad sokáig halogatni.
  • Lacee86
    Ez kva jó! :D :D
  • Breki33
  • Trunks
    Na innen már mi se tudjuk leadni, még a BL-ben se. :)