Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki tudja, hogy lehetne jegyet szerezni vmelyik meccsre (de inkább a visszavágóra)?
Amici di nessuno...
egyébként annyiból jó, hogy legalább így a 2 nagyból 1 elbukik😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ugyan miért akarnának El Clasicót? Láttátok a sorsolást, totál véletlen mûve az egész, hogy így alakult. Semmi tervezett nincs benne. Mellesleg sokkal jobb, hogy megszûntek az ágsorsolások és folyamatos sorsolás lett.
Amici di nessuno...
jó én már a negyeddöntõ sorsolások után már semmin se lepõdök meg😄
de legalább ne olyan játékos húzna aki érintett volt egy adott csapatnál
😄
nem hiszem el, hogy nincs más ember erre a feladatra😄
Amici di nessuno...
ezt a kamu sorsolást IStenem..😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
szerintem is
bár tavaly is rábasztak
nem tudom mi lesz ebbõl. szerencsére idegenben kezdünk, azért az elõny. szerintem nagyon az épp aznapi formán fog eldõlni. verhetõ csapatnak tartom a Bayernt, de tényleg annyira egy szinten vagyunk, hogy nem merek konkrét eredményt tippelni
Amici di nessuno...
és akkor most kapaszkodni. az idén 49 milliót hoztunk eddig össze tv jogdíjakból a BL-ben! ez már most több mint amit a Bayern tavaly gyûjtött, pedig ugye õk döntõben voltak. amennyiben döntõig jutunk akkor kb 60 milliónk lesz belõle.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
elismerem
ez csak számomra bohóc csapat a celtic, most, hogy megverték a barcát
hát istenem volt egy nagy napjuk
attól még gyenge egy csapat
na ja de a barcának a milan volt az ellenfele a bayernnek meg az arsenal
nem egy kateória a celticcel
Amici di nessuno...
na igen de ki ellen, egy bohóc skót csapat ellen, simán hoztátok ami várható is volt
ettõl függetlenül azért szerintem jó csapatotok van, jó játékosokkal,világklasszis kapussal, védõkkel, kpkkel...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
ha nem irányított sorsolás lesz akkor én személy szerint a Madridot látnám szívesen.
azt mondom jöhetne egy komolyabb ellenfél, akkor fel tudjuk mérni mit is tudunk. ne ez legyen, hogy mondjuk az elõdöntõben pottyanunk ki, mert szerintem az sokkal nagyobb csalódás lenne mindenkinek
Szerintem a Real!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#37990: Mi köze a 2 évvel ezelõtti átigazolási árának ahhoz, hogy mennyiért menne el? Amúgy meg hiába ér csak 30-at, annyiért teljesen hülyeség eladni, mert annyiból pótolni lehetetlen.
Amici di nessuno...
jelenleg 30 milliót ér transfermarkt szerint
20-ért a juventusba
akkor kb 40-ért kellene elmenni máshova😄
az ilyen híreket amúgy a lamantinok szerkesztik😄
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még úgy is necces lenne ha azonos lenne a pontszám, mert nehezebb a sorsolásunk + azért akármennyire is összejött az utóbbi pár meccs, ez egy durván épülõ csapat és bármikor becsúszhat 2-3 vereség/x.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Onnantól kezdve 7 gyõzelem 3 döntetlen. Mi sem vagyunk rosszabbak, a sorsolás is különbözõ, de nem írnám le õket.
Fõ az optimizmus, és reálisan nézve is mi vagyunk az esélyesek, de elszállni, és elkönyvelni, hogy megnyertük a bajnokságot, nagy felelõtlenség lenne.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Milannak valóban nehezebb a sorsolása, a Fio-Napoli-Roma trió lesz a kemény dió, nekünk meg az Inter-Lazio-Torino meccsek lehetnek kérdésesebbek, na és persze az egymás elleni, ott sok minden eldõlhet.
A hátralévõ meccsek:
Milan - Palermo
Chievo - Milan
Fiorentina - Milan
Milan - Napoli
Juventus - Milan
Milan - Catania
Milan - Torino
Pescara - Milan
Milan - Roma
Siena - Milan
Bologna - Juventus
Inter - Juventus
Juventus - Pescara
Lazio - Juventus
Juventus - Milan
Torino - Juventus
Juventus - Palermo
Atalanta - Juventus
Juventus - Cagliari
Sampdoria - Juventus
Amici di nessuno...
Szóval a vége még necces lehet, ha nem figyelünk oda. De az elõny tudata nem szabad, hogy a vállunkat nyomja. A Milan reméljük szintén továbbjut a BL-ben, és kapnak még terhelést õk is a szezon végéig.
Egy 2002/03-as forgatókönyvet nem bánnék, csak most a BL döntõ más kimenettel végzõdhetne 😊.
gyengék voltunk, de én imádom az ilyen gyõzelmeket😊 a végén a srácokon és Contén is látszott mennyire örülnek, sokat tud dobni a morálon egy ilyen utolsó perces siker.
ez a Vucinic-Giovinco továbbra is botrány. a meccs alatt már azt mondtam, hogy ha ketten együtt jönnének le és a Matri Q párosból csak egy menne fel akkor is elõrébb lennénk.
a 9 pontos elõnyünk inkább 11, mert szerintem mostantól a Milant kell nézni. a Napoli teljesen szétesett, Cavanival együtt.
Amici di nessuno...