Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Aki erõs ellenfelet akart, az megkapta... Ha innen továbbjutunk, már bármi lehetséges.

Vki tudja, hogy lehetne jegyet szerezni vmelyik meccsre (de inkább a visszavágóra)?

Amici di nessuno...

DasIsFuck
na ja és úgy promotálják mindig ezeket a classicokat, mikor már a 6.van egy szezonba, de mintha vmi vb döntõ lenne...

egyébként annyiból jó, hogy legalább így a 2 nagyból 1 elbukik😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
Ti ezt a sok baromságot komolyan gondoljátok?
Ugyan miért akarnának El Clasicót? Láttátok a sorsolást, totál véletlen mûve az egész, hogy így alakult. Semmi tervezett nincs benne. Mellesleg sokkal jobb, hogy megszûntek az ágsorsolások és folyamatos sorsolás lett.

Breki33
Trunks
Remélem nem jön össze, még egy El Clasicót meg kell néznem, rosszul leszek. Dortmund-Realt pedig szívesen megnéztem volna. A csoportkörben is durván elkenték a szájukat.

Amici di nessuno...

Effe88
😄

jó én már a negyeddöntõ sorsolások után már semmin se lepõdök meg😄
de legalább ne olyan játékos húzna aki érintett volt egy adott csapatnál
😄
nem hiszem el, hogy nincs más ember erre a feladatra😄

Trunks
Belegondolva lehet a Bayern számunkra a legnehezebb ellenfél ebbõl a nyolcasból. Láttuk a Barca hogy szenvedett egy jó olasz védekezés ellen, lekontrázni könnyû õket. A Real idén nem sokat ér, a Dortmundnak viszont a védekezése sebezhetõ. A Bayern a legkiegyensúlyozottabb csapat, védekezésben és támadásban egyaránt jók. Igazából a szezonban az elsõ gyenge meccsük fontos mérkõzésen most volt az Arsenal ellen. Ez se jött jókor, biztos halálra fogják elemezni.

Amici di nessuno...

limperatore
most is ráfognak remélem

ezt a kamu sorsolást IStenem..😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
"megint arra mennek, hogy legyen egy el classico a bl döntõben..."

szerintem is
bár tavaly is rábasztak

forzajuve5
megint arra mennek, hogy legyen egy el classico a bl döntõben...

nem tudom mi lesz ebbõl. szerencsére idegenben kezdünk, azért az elõny. szerintem nagyon az épp aznapi formán fog eldõlni. verhetõ csapatnak tartom a Bayernt, de tényleg annyira egy szinten vagyunk, hogy nem merek konkrét eredményt tippelni

Trunks
Nincs igazság... Csak mi és a Bayern szívtuk meg. Persze a nyomorék spanyolok kapják a könnyûeket.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Bayern, idegenben kezdünk

Trunks
Hú de jó érzés 7 év után újra itt lenni... PSG-t szeretném!

Amici di nessuno...

forzajuve5
megvettük Bebeto fiát a Flamengotól, kb 2 millió eurót adtunk érte. újabb nagy ígéret akibõl talán egyszer lehet valaki.

és akkor most kapaszkodni. az idén 49 milliót hoztunk eddig össze tv jogdíjakból a BL-ben! ez már most több mint amit a Bayern tavaly gyûjtött, pedig ugye õk döntõben voltak. amennyiben döntõig jutunk akkor kb 60 milliónk lesz belõle.

forzajuve5
próbasorsoláson a Barca lett az ellenfelünk

9csöves9
DD behívta Pogbát a válogatottba

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Nyilván nem egy kategória, de amit pl. tegnap mûvelt a Bayern, az vmi tragikus volt. Ha nem ekkora kalap szar lenne az Arsenal, akkor bizony kiestek volna a bajorok. És azért a Milan se ennyire jó csapat, hogy ekkora szenvedéssel és szerencsével verje ki a Barca. Mindegy, én örülök neki, ha nem emlegetnek minket esélyesként.

Amici di nessuno...

Effe88
nem kell magyarázni...
elismerem
ez csak számomra bohóc csapat a celtic, most, hogy megverték a barcát
hát istenem volt egy nagy napjuk
attól még gyenge egy csapat
na ja de a barcának a milan volt az ellenfele a bayernnek meg az arsenal
nem egy kateória a celticcel

Trunks
Nem feltétlenül a Celticre gondoltam, bár azért az 5-0-s összesítés még ellenük is impresszív. Azért ne felejtsük el, hogy a csoportkörben otthon a Barcát verték, illetve a két nagy esélyes Barca és Bayern mit mûvelt a nyolcaddöntõben... (nem beszélve a Realról, akik az égvilágon semmit nem mutattak, csak a kamukiállítás után). Ja és azért csak a két erõs csoport egyikébõl jutottunk tovább. Emellett zsinórban 5 gyõzelem, 490 perce nem kaptunk gólt. Azért ezeket hadd ne kelljen magyarázni...

Amici di nessuno...

Effe88
"hogy nagy kérdõjelek lennének, az egyik legmeggyõzõbb teljesítménnyel jutottunk a nyolc közé"
na igen de ki ellen, egy bohóc skót csapat ellen, simán hoztátok ami várható is volt

ettõl függetlenül azért szerintem jó csapatotok van, jó játékosokkal,világklasszis kapussal, védõkkel, kpkkel...

Rockynhooo
Illetve a Barca mellett a Juvenak van a legjobb középsõ középpályája 😊 PSG-vel is már szerintem jó csata lenne, én inkább csak a malagat és galatat érzem kicsit, hogy kifele lóg ki ebbõl a mezõnybõl. Az utolsó mondatod pedig nagy igazság. És ami még szerintem nagy elõnye lehet a Juvenak, hogy szinte senki se beszél róla mint esélyes? Vagy csak én vettem így észre? Mindenki mond Barcat meg németeket, de a Juveról megfeledkeznek. Nem is azt mondom, hogy jelentsék ki, hogy végsõ gyõzelemre esélyes a csapat, hanem csak számoljanak vele. De ez inkább elõny lesz mint hátrány.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Trunks
Ezt sose értettem. Már a nyolcaddöntõ sorsolása elõtt is sokan mondták, hogy kapjunk egy erõs ellenfelet, mert akkor kiderül, mennyire vagyunk jók. Most ha megkapjuk pl. a Bayernt és kiesünk egy szoros párharcban, akkor örülni fogtok, hogy "kiestünk, de nem baj, mert mennyire jók voltunk"? Nem hiszem amúgy, hogy nagy kérdõjelek lennének, az egyik legmeggyõzõbb teljesítménnyel jutottunk a nyolc közé. Azt pedig nyugodt szívvel mondhatom, hogy a védelmünk a Bayerné mellett a legjobb Európában. Azt mondom, hogy kapjuk a Malagát, PSG-t vagy a Galatát. Egyik se tûnik túl erõsnek. Még a Realnak is örülnék, nem látom, hogy bármivel jobbak lennének, mint a csoportban a Saktar volt. A maradék három csapatot viszont szívesen elkerülném. De ami a legfontosabb: elérte ez a csapat, hogy senkitõl se kelljen félnünk, még a Barcától se.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ha Platini intézkedik valamit akkor Galata vagy Malaga lesz tutira 😄
ha nem irányított sorsolás lesz akkor én személy szerint a Madridot látnám szívesen.
azt mondom jöhetne egy komolyabb ellenfél, akkor fel tudjuk mérni mit is tudunk. ne ez legyen, hogy mondjuk az elõdöntõben pottyanunk ki, mert szerintem az sokkal nagyobb csalódás lenne mindenkinek

Breki33
Bayern
Effe88
t

Effe88
szerintem megint kaptok egy "könnyû"
galata vagy malaga

Grove4
Mit mondtok ki lesz az ellenfelünk a BL-ben?

Szerintem a Real!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DasIsFuck
semmi, de jól néz ki egy növekvõ tendencia így leírva😄

Trunks
Rossz oszlopot néztem, 12,5-ért, igen.

#37990: Mi köze a 2 évvel ezelõtti átigazolási árának ahhoz, hogy mennyiért menne el? Amúgy meg hiába ér csak 30-at, annyiért teljesen hülyeség eladni, mert annyiból pótolni lehetetlen.

Amici di nessuno...

DasIsFuck
akkor csak 35-ért😄

jelenleg 30 milliót ér transfermarkt szerint

DasIsFuck
8-ért ment leverkusenbe
20-ért a juventusba
akkor kb 40-ért kellene elmenni máshova😄

9csöves9
csak 12,5

az ilyen híreket amúgy a lamantinok szerkesztik😄

Trunks
20-ért.

Amici di nessuno...

DasIsFuck
mennyiért jött Vidal a juventusba?

Trunks
Most komolyan, ennek mennyi a realitása? A legjobban ezen röhögtem: "A Gazzetta szerint a Juventus a chilei középpályást, Arturo Vidalt és az olasz csatárt, Alessandro Matrit, valamint pénzt ajánlana Ibrahimovicért." A cigány 21 millióért ment a P$G-hez, Vidalt 40 millió alatt teljes ostobaság lenne eladni. Matri is ér vagy 10 milliót. Ki írja ezeket a cikkeket? 😄

Amici di nessuno...

gercse
Ezt nevezik célpesszimizmusnak 😊

Count Adyn
Hát valakitõl csak tartani kell, mert még nagyképûnek hinne valaki minket😄 az észak-afrikaiakat már nem tudjuk komolyan venni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
Most komolyan 11 pontos elõnybõl azon vitatkoztok, hogy beérünk-e titeket? 😄

Még úgy is necces lenne ha azonos lenne a pontszám, mert nehezebb a sorsolásunk + azért akármennyire is összejött az utóbbi pár meccs, ez egy durván épülõ csapat és bármikor becsúszhat 2-3 vereség/x.
Count Adyn
Bl után vállalható meccs volt ien takaréklángon szvsz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
A 18. fordulóban kaptak ki a Romától
Onnantól kezdve 7 gyõzelem 3 döntetlen. Mi sem vagyunk rosszabbak, a sorsolás is különbözõ, de nem írnám le õket.
Fõ az optimizmus, és reálisan nézve is mi vagyunk az esélyesek, de elszállni, és elkönyvelni, hogy megnyertük a bajnokságot, nagy felelõtlenség lenne.

Lacee86
A Milannak teljesen kiszámíthatatlan a teljesítménye. Én nem gondolom, h komoly veszélyforrás. Persze ettõl még nem lehet félvállról venni a maradék meccseket.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gercse
Így van, csak hát a tegnapit is hozni kellett volna tisztán, és mégsem ment könnyen, persze vannak ilyen meccsek, de az ember ez alapján nem tudja megmondani elõre, hogy kik ellen fogunk pontokat hullajtani.
Milannak valóban nehezebb a sorsolása, a Fio-Napoli-Roma trió lesz a kemény dió, nekünk meg az Inter-Lazio-Torino meccsek lehetnek kérdésesebbek, na és persze az egymás elleni, ott sok minden eldõlhet.

Trunks
Ha a Milan nem rontja el nagyon holnap, akkor azért még nekik is lesz programjuk szépen, úgyhogy 11 pont az rengeteg 10 fordulóra. Persze el lehet innen is bukni, de az az évtized bénázása lenne.

A hátralévõ meccsek:
Milan - Palermo
Chievo - Milan
Fiorentina - Milan
Milan - Napoli
Juventus - Milan
Milan - Catania
Milan - Torino
Pescara - Milan
Milan - Roma
Siena - Milan

Bologna - Juventus
Inter - Juventus
Juventus - Pescara
Lazio - Juventus
Juventus - Milan
Torino - Juventus
Juventus - Palermo
Atalanta - Juventus
Juventus - Cagliari
Sampdoria - Juventus

Amici di nessuno...

gercse
Messze még a vége nagyon, a Milan pedig nagyon magabiztos mostanság, én is inkább rájuk figyelnék, a többiek tényleg elszállóban (Inter, Lazio, Napoli).

Szóval a vége még necces lehet, ha nem figyelünk oda. De az elõny tudata nem szabad, hogy a vállunkat nyomja. A Milan reméljük szintén továbbjut a BL-ben, és kapnak még terhelést õk is a szezon végéig.
Egy 2002/03-as forgatókönyvet nem bánnék, csak most a BL döntõ más kimenettel végzõdhetne 😊.

Lacee86
Én a bajnoki címben már nagyon bízom, csak nem szúrják el. 😊 Erre már csak egy jó BL folytatás kéne. Ki sem merem mondani, h mi lenne, ha... 😊 De azért addig még nagyon nehéz meccsek lesznek.

9csöves9
a meccs embere. zseniális ez a srác, elképesztõ milyen lehetõségek vannak még benne.

gyengék voltunk, de én imádom az ilyen gyõzelmeket😊 a végén a srácokon és Contén is látszott mennyire örülnek, sokat tud dobni a morálon egy ilyen utolsó perces siker.

ez a Vucinic-Giovinco továbbra is botrány. a meccs alatt már azt mondtam, hogy ha ketten együtt jönnének le és a Matri Q párosból csak egy menne fel akkor is elõrébb lennénk.

a 9 pontos elõnyünk inkább 11, mert szerintem mostantól a Milant kell nézni. a Napoli teljesen szétesett, Cavanival együtt.

Breki33
Lacee86
Most nézem, nyert a csapat, a Napoli viszont szopott. 😄 9 pont, sztem most már kimondhatjuk, h eldõlt a bajnoki cím. 😊

Trunks
Vhogy csak bemákoltuk. Giaccherini a 10. játékosunk, aki csereként beállva szerez gólt. Többnyire azért, mert Conte nem találja el, hogy kit kéne elöl szerepeltetni...

Amici di nessuno...

Forza Italia
Olyan meccseken szórjuk a pontokat, h még a végén a Milan beér minket.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa