Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#43561: Ez csak időpocsékolás, kár olvasgatnod ezeket.
Amici di nessuno...
Donnarummát meg kell venni. Bármennyiért.
Az elején befújja Dybaláét kaptok hatot te kis hülye.
Edit:
#43555: Ugye ez csak vicc? Az egyenlítő gól egyértelműen les volt, ezt a 11-est meg 10-ből 8-szor befújják a bírók. Szerintem baromság, de így szokták értelmezni a szabályt. Hol van itt a megvett bíró?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.03.10. 22:46:31
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
#43549: Hétvégén látszott, hogy a játékosok is már elhitték, hogy eldőlt. Kint voltam, de ez talán überelte a 2 évvel ezelőtti 0-0-t is, nagyon takarékon voltunk. Délelőtt voltunk a szállodánál ahol megszállt a csapat, de csak Pjacát lehetett látni egy pillanatra meg Marotta kávézgatott az étteremben. Egy Napoli melegítős csávó várta nagyon Higuaint, nem volt valami természetes a mosolya amikor leszálltunk 30-an. :D Első ránézésre amúgy mi jobb szállodában voltunk, nem lett volna szar, ha inkább ők is oda mennek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.03.02. 01:18:26
Úgyhogy a videóbíró abban tudna csak segíteni, hogy kézhez ért-e a labda.
Amici di nessuno...
#43541: Szerintem hozzáért a labdához, de nem is ez a lényeg. Az új szabályok értelmében ha ilyen helyzetben szabálytalankodik a kapus, nem jár piros. Ami szerintem teljesen jogos, mi a fene értelme van duplán (piros+11-es) büntetni a kapust, ha nem szándékosan szabálytalankodik, csak menteni akar? Végre egy értelmes szabálymódosítás, még a kezezéssel kezdhetnének valamit, mert mindig totál káosz van az ilyen eseteknél.
Amici di nessuno...
Egy biztos, amíg nem tudnak átlépni a riválisaink ezen a hisztis kislány üzemmódon addig soha a büdös életben nem fognak minket megelőzni.
Hétvégén Roma-Napoli, pár hét alatt romokba dőlhet az egész szezonjuk, teljesen megértem a frusztrációt.
Amici di nessuno...
A Porto edzője és a kapitány is a bírókról beszélt a meccs után. Szerintem ez szomorú egy ilyen vereség után. Egyrészt a kiállítás előtt se sokat volt náluk a labda, másrészt tényleg lehet vitatni ezt a pirosat? Tellest már az első lap előtt is figyelmeztette a bíró, aztán kapott egy sárgát teljesen jogosan, majd leterítette Lichtsteinert. Már csak az a becsúszás önmagában majdnem pirosat ért. Többet érne, ha ilyenkor azt nyilatkozná az edző, hogy szervezetten játszottunk, sokáig jól tartottuk magunkat 10 emberrel a Juve ellen, ennek örülök, a két bekapott gólnak nem, Torinóban megpróbáljuk kiharcolni a továbbjutást. Vagy valami hasonló. Többet érne, mint mutogatni a bíróra.
Amici di nessuno...
Btw: Szerintem ha nincs a kiállítás, akkor is megvan a 0-2.
Szerintem nem túlzó a 0-2, ennyi mindenképp volt közte még így is, hogy nagyrészt csak gyömöszöltünk meg baszkodtuk be szélről a labdákat. Kicsit sajnáltam őket, de nem bánom, hogy nem lett belőle egy ki-ki meccs. Innen nem lehet elbukni, ha igen akkor le kell dózerolni a stadiont és behinteni sóval. Elég kemény sorozat közepén van a visszavágó, nagyon jó, hogy nem egy élet-halál harcban kell kivívni a továbbjutást.