Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Irónia?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Csak merem remélni, hogy ennél nagyobb örömed is van azért az életben, mint amit az okozott, hogy ezt a blődséget beírtad ide.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
Nagy pillanat volt végre állunk úgy anyagilag, hogy most már Európában is zsebünkben vannak a sporik. Erre várok 20 éve!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mor3llo
szép dolog az önfelismerés :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
Büdös CSALÓ Juve! Megint csak BÍRÓI segítéggel tud nyerni!!44444! GENGSZTER Moggi megint megvette a meccset, a FOSgyenge Portót csak így sikerül kivernetek! Szánalom.

Amici di nessuno...

Trunks
Az a baj, hogy a sok gyökér tényleg elhiszi ezt az egészet. Lásd a Napoli-szurkolókat, akik Insigne buktatásánál felmutatták a "Rigore per la Juve!", azaz "11-es a Juvénak!" feliratú molinót. Ma kaptak két 11-est hazai pályán, akkor tuti megvették ők is a bírókat, nem? Vagy ahhoz fekete-fehér csíkosban kell lenni?

Amici di nessuno...

Grove4
En a Juve helyeben azert fizetnek, hogy szucsyt bannoljak a zinternetrol! :-D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
A pénz az pénz. A Juve bődületes összeget lesz érte hajlandó kifizetni.

szucsy89
nem hiszem
a milan akkor már külföldre adja el, nem hülyék
Lacee86
Donnarumma úgyis a miénk lesz előbb utóbb. :)

Count Adyn
3 szücsypontot:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
én meg akkor számonkérem Muntari gólját

nyertem :D
Count Adyn
mindezt ugy hogy egy tizit az eeljén meg egy Bacca lesgólt azért számonkérhetnénk ha szőrösszívűek lennénk :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Az a szomorú, hogy ha nem verjük az ellenfeleket bucira, akkor rögtön a bíró miatt nyertünk (bár néha akkor is, ha kitömjük őket). Az Internél is ment a hiszti, most a Milannál is. Talán bele lehetne gondolni, hogy nem véletlen a több kétes eset nálunk, mivel nálunk a labda, mi támadunk, ők vannak beszorítva a 16-oson belülre. Másfelől meg objektívan szemlélve még ha valaki szerint jogtalan is a tegnapi 11-es, sehol sincs ez az eset az őszi milánói Bonucci-gólhoz képest. A játékosok és a szurkolók mégse vágtak le rögtön ekkora hisztit.

#43561: Ez csak időpocsékolás, kár olvasgatnod ezeket.

Amici di nessuno...

9csöves9
Semmi értelme az ilyenekkel vitázni. Egyébként azzal még nincs is baj, hogy utálnak minket én is rühellek nem egy csapatot, de rendesen. Azt nem tudom felfogni, hogy ilyenkor komolyan így kell levezetni ezt a feszültséget, hogy idegből odaül rögtön a billentyűzet elé és összecsattogtat fél oldalnyi baromságot? Borítsa fel a fotelt, üsse a falat, vagy ordítsa le az asszony fejét több értelme van.

Lacee86
Olvasgattam a facebook kommenteket a Troll footballon meg a Juve oldalon is. Hát nehéz megállni, hogy ki ne osszam a sok agyatlan f*sszopó internethuszárt. Értelem az nem sok van bennük, talán még a meccset sem látták, de a baromságaikat hajtogatni, azt tudják. Ilyeneket már meg sem értenének, hogy a Juve teljesen jogtalan egyedüli Serie B-be sorolása milyen károkat okozott a klubnak, és hogy mára még így is a legjobb csapat lett Olaszországban, és erőt képvisel Európában. Komolyan mondom, értelmi szinthez kötném az internethasználatot. Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek. :)

Count Adyn
:DASDASDADS

9csöves9
Igen, de ez pont az a kezezés ami ha fordított szituáciban van és nem fújja be a Milannak akkor meg azért vagyunk csalók. Azt hittem amúgy megint lebeszélik róla mint az odavágón.

Donnarummát meg kell venni. Bármennyiért.

Lacee86
Nektek már nem kellett volna 10-en se lennetek a pályán...

9csöves9
:D

Az elején befújja Dybaláét kaptok hatot te kis hülye.

Trunks
Ez a tipikus kezezés, amiről beszéltem, amit szeretnek befújni a bírók, de nevetséges. Ebben mi a szándékos? Közelről eltalálta Lichtsteiner a kezét, egyedüli megoldás, ha állandóan a háta mögött tartja a karjait a védő.

Edit:
#43555: Ugye ez csak vicc? Az egyenlítő gól egyértelműen les volt, ezt a 11-est meg 10-ből 8-szor befújják a bírók. Szerintem baromság, de így szokták értelmezni a szabályt. Hol van itt a megvett bíró?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2017.03.10. 22:46:31

Amici di nessuno...

szucsy89
Gratulálok a megvett birohoz
Trunks
Példát lehet venni a PSG-ről. Nem fogták a bíróra a kiesést, pedig normális bíráskodás mellett 4-1-nél többre tuti nem kapnak ki. Ha valamikor lehetne nekiállni "bírózni", akkor most, mégis inkább a saját hibáikat keresték a meccs után - persze attól még, hogy hibázik a spori, a többi gólt nem kellett volna bekapni.

Amici di nessuno...

9csöves9

#43549: Hétvégén látszott, hogy a játékosok is már elhitték, hogy eldőlt. Kint voltam, de ez talán überelte a 2 évvel ezelőtti 0-0-t is, nagyon takarékon voltunk. Délelőtt voltunk a szállodánál ahol megszállt a csapat, de csak Pjacát lehetett látni egy pillanatra meg Marotta kávézgatott az étteremben. Egy Napoli melegítős csávó várta nagyon Higuaint, nem volt valami természetes a mosolya amikor leszálltunk 30-an. :D Első ránézésre amúgy mi jobb szállodában voltunk, nem lett volna szar, ha inkább ők is oda mennek.

limperatore
őket ti fogjatok mint mindig :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Hát most 1000-rel a nápolyinak szurkolok. De szép is lenne, ha búcsúztatnák a Margitot. :)

Lacee86
Hát igen, és azzal már majdhogynem tényleg eldőlne a bajnokság még így 12 fordulóval a vége előtt is.

Trunks
Ez a bajnokság is eldőlt. Maradt a szezonból 1 félig-meddig (Napoli, kupa)+1 fontos (kupadöntő) meccs, meg ami még a BL-ben jön.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Roma kikapott ugyhogy mehetunk 10ponttal akár holnap:)

Lacee86
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Ha becsúszol valakinek, normál esetben a labdát akarod elrúgni, de ha lábat találsz, az szabálytalan, pedig nem volt szándékos. Na, ha valaki csak el akarja rántani a kezét a labda elől, de azzal mégis beleüt a labdába, az minden csak nem szabályos. :)
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.03.02. 01:18:26

Trunks
A kezezéssel a nem egyértelmű szabály a gond (vagy az azt értelmezni nem képes bírók, játékosok, edzők, szakértők és nézők). A szabály szerint csak a "szándékos" kezezés büntetendő. Ez a labdakezelés közbeni szándékos kezezésen kívül kb. akkor áll fenn, ha valaki direkt beleüt a labdába. Mégis állandóan jönnek a nagy szakértők, hogy "a kéz kereste-e a labdát", "testhez volt-e szorítva a kar", stb. Amiből az jön ki, hogy szinte minden egyes szituációban, amikor hozzáér egy játékos kezéhez a labda, rögtön mindenki szabálytalanságot reklamál. És általában szeretik befújni a bírók azokat a "kezezéseket", amikor csak rárúgja az ellenfél a labdát a játékos kezére.

Úgyhogy a videóbíró abban tudna csak segíteni, hogy kézhez ért-e a labda.

Amici di nessuno...

Lacee86
A kezezésen csak a videóbíró segíthetne szerintem, több szögből visszanézve. Persze még akkor is benne van a szubjektivitás, de ezt megítélni totál objektíven úgysem lehet soha. Nyilván a kezét nem tudja lecsavarni senki. :)

Count Adyn
jah tényleg ezt elis felejtettem hogy fejlődik a foci :D

Trunks
Értem, hogy odavannak, mert az első félidőben jók voltak, a vezető gól pedig egy szép akció végén született. Viszont a 11-esek egyértelműek voltak, és a második félidő közepére teljesen kontrolláltuk a meccset. Lehet bírózni, ha muntaris szintűt hibázik a bíró, de egyértelműen megvertük a Portót és a Napolit is, mégis mindkettő próbálja a bírókra fogni a dolgot.

#43541: Szerintem hozzáért a labdához, de nem is ez a lényeg. Az új szabályok értelmében ha ilyen helyzetben szabálytalankodik a kapus, nem jár piros. Ami szerintem teljesen jogos, mi a fene értelme van duplán (piros+11-es) büntetni a kapust, ha nem szándékosan szabálytalankodik, csak menteni akar? Végre egy értelmes szabálymódosítás, még a kezezéssel kezdhetnének valamit, mert mindig totál káosz van az ilyen eseteknél.

Amici di nessuno...

9csöves9
Szerintem hozzáért, de ha nem tarolja el Cuadradot akkor utána ott van neki az üres kapu. Piros nem járt volna érte az új szabályok szerint. Az előtte történt Albiol eset miatt fáj nekik jobban, de arról meg egy normális visszajátszás sincsen. Persze be is támadták a Rai-t hogy direkt vették rossz szögből. Ütköztek, de nem az a nettó 11-es kategória, az lett volna faszság, ha amiatt hogy azt nem fújta be, kompenzál és nem fújja be a Reinás esetet sem.

Egy biztos, amíg nem tudnak átlépni a riválisaink ezen a hisztis kislány üzemmódon addig soha a büdös életben nem fognak minket megelőzni.

Count Adyn
Hjah fáj nekik nagyon, azon vergődtek sokan hogy dehát Reina hozzáért a labdához a második tizi előtt, hát lassított visszajátszásból látszik hogy köze nem volt hozzá:D Annyiban furcsa az eset hogy nem állították ki a faszba azonnal:D Nembaj Moggi elintéz nekünk mindent az a lényeg:)

9csöves9
Tegnap nem történt semmi extra, csaltunk megint, csak a szokásos. ADL a hisztije alatt azt mondta a visszavágón az ifikkel kéne felállniuk. Remélem így lesz, akkor talán bejuthatunk a döntőbe.

Hétvégén Roma-Napoli, pár hét alatt romokba dőlhet az egész szezonjuk, teljesen megértem a frusztrációt.

Lacee86
Nem volt csúnya! :O :)

Trunks
Zaza se kis gólt rúgott hétközben a Realnak:
//www.youtube.com/embed/3H2J-5H-L3s

Amici di nessuno...

Lacee86
Nagyon lagymatag a meccs eddig. Az az érzésem, valami nyögvenyelős gól lesz a második félidőben, és 1-0 lesz a vége. De ugye azt az 1 gólt is meg kellene szerezni...

Lacee86
Bazz, nem semmi. :O

9csöves9
Caldara elkezdte törleszteni a vételárát, az ő duplájával nyert az Ata Afrikában :)

Count Adyn
kivakarta őket a g@ciből erre tessék...:)

Lacee86
OFF: Kirúgták Ranierit, hivatalos. Én azért sajnálom az öreget, néha kegyetlen a futball világa...

Lacee86
A napnál világosabb bírói ítéletekre fogni a kudarcot, na ezt hívják szánalmasnak. Amúgy ez nekem is eszembe jutott, hogy a 2. szabálytalanságra önmagában lett volna bíró, aki pirosat adott volna.

Trunks
Egyikőtök se olvasta el a "0-2 túlzás" utáni hozzászólásomat. Hirtelen berúgtuk a két helyzetünket, utána viszont lehetett volna több is.

A Porto edzője és a kapitány is a bírókról beszélt a meccs után. Szerintem ez szomorú egy ilyen vereség után. Egyrészt a kiállítás előtt se sokat volt náluk a labda, másrészt tényleg lehet vitatni ezt a pirosat? Tellest már az első lap előtt is figyelmeztette a bíró, aztán kapott egy sárgát teljesen jogosan, majd leterítette Lichtsteinert. Már csak az a becsúszás önmagában majdnem pirosat ért. Többet érne, ha ilyenkor azt nyilatkozná az edző, hogy szervezetten játszottunk, sokáig jól tartottuk magunkat 10 emberrel a Juve ellen, ennek örülök, a két bekapott gólnak nem, Torinóban megpróbáljuk kiharcolni a továbbjutást. Vagy valami hasonló. Többet érne, mint mutogatni a bíróra.

Amici di nessuno...

Lacee86
Az ilyenek túlzás nélkül a futball legnagyobb pillanatai. :)
Btw: Szerintem ha nincs a kiállítás, akkor is megvan a 0-2.

Breki33
Azért vannak a jóbarátok :)

9csöves9
Én bevallom beszóltam neki, hogy miért ilyen későn és miért Pjacát :D Ráérzett nagyon.

Szerintem nem túlzó a 0-2, ennyi mindenképp volt közte még így is, hogy nagyrészt csak gyömöszöltünk meg baszkodtuk be szélről a labdákat. Kicsit sajnáltam őket, de nem bánom, hogy nem lett belőle egy ki-ki meccs. Innen nem lehet elbukni, ha igen akkor le kell dózerolni a stadiont és behinteni sóval. Elég kemény sorozat közepén van a visszavágó, nagyon jó, hogy nem egy élet-halál harcban kell kivívni a továbbjutást.

Lacee86
Azért voltak ott még nagy helyzetek: Dybala kapufa, Higuain tekerés, Khedira helyzete pár centire ment mellé... Első félidő felejthető volt, a 2. játékrész sokkal meggyőzőbbre sikerült.