Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
26 (15 gól+11 assziszt): Vidal
20 (14+6): Vucinic
17 Giovinco(11+6), Quagliarella (13+4)
15 (5+10) Pirlo
13 (8+5): Marchisio
12 (10+2): Matri
10 (3+7): Asamoah
7 (3+4): Giaccherini
6 (4+2): Lichtsteiner
5 : Pogba
3 : Isla, Chiellini
2 : Peluso
1 : Barzagli, Bonucci, Caceres, Padoin, De Ceglie
Játszott percek:
01. Bonucci 4325
02. Barzagli 4277
03. Buffon 3990
04. Pirlo 3922
05. Vidal 3761
06. Marchisio 3402
07. Vucinic 2849
08. Lichtsteiner 2761
09. Asamoah 2744
10. Chiellini 2738
11. Giovinco 2695
12. Pogba 2251
13. Matri 1790
14. Quagliarella 1548
15. Caceres 1494
16. Giaccherini 1271
17. Isla 1215
18. Marrone 1170
19. Padoin 1140
20. De Ceglie 1114
21. Peluso 1060
22. Storari 830
23. Bendtner 398
24. Lucio 307
25. Anelka 45
26. Pepe 20
27. Rubinho 10
28. Beltrame 8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#38518: 😉
Amici di nessuno...
én nem bánnám ha inkább Tevez érkezne, kicsit öregebb, de sokkal jobb játékosnak tartom. nagyon kellene már egy olyan támadó aki saját magát helyzetbe tudja hozni, nem kell a társakra támaszkodnia
Amici di nessuno...
Gio-val elfogult vagyok mert utálom mint a szart <#idiota>#idiota>
Seba eladása és visszahozatala szerintem kézenfekvõ volt: nálunk nem kapta meg a lehetõséget anno, a Parmában meghatározó volt, és mivel csatár kellett a nyáron, de pénz nem volt komolyabb igazolásra, érthetõ megoldás volt.
Amici di nessuno...
Kaptunk is egyet... amúgy nem nézem, csekkolom az eurovíziós bohóckodást inkább.
Marottáék munkája abból a szempontból védhetõ, hogy nekik a teljes keretet kellett kicserélni, tehát sokkal több volt az esélye annak is hogy valakivel nagyon melléfognak (Martinezt még most sem hiszem el), ráadásul úgy, hogy még bõven fizetni kellett Seccoék rosszul megkötött szerzõdéseit meg az átigazolási részleteket. csak Chiellini,Buffon és Marchisio van 3 évnél régebb óta a csapatnál, természetesen egyiknek sincs köze a Secco féle brigádhoz.
ami világosan látszik évekre visszamenõleg is, hogy elképesztõen nevetséges, hogy mennyivel többet kell fizetni egy játékosért, ha a ligán belülrõl igazolunk. ráadásul olyan játékosokról beszélünk, akiknek volt egy esetleg kettõ jó szezonjuk. Melo kétszer annyiba került mint Vidal, pedig aztán...
mondjuk ez nem csak nálunk van így, az Inter például nyáron egészen brutál összeget fog leszurkolni Icardiért, pedig neki még 1 jó szezon sincs a lábában, csak egy jó másfél hónap. õsszel még imádkoztak a Samp drukkerek, hogy nehogy a kezdõ közelébe kerüljön.
Annyira beleéltem magam, hogy ki is kerestem nektek. 😊
2007/08: Tiago (15M), Jorge Andrade (10M), Almirón (9M), Molinaro (2,5M).
2008/09: Amauri (22,8M) (!!!!!!!!)
2009/10: Grosso (2M), Felipe Melo (25M)
2010/11: Martínez (12M)
2011/12: Padoin (5M), Vucsinics (15M), Giaccherini (7,25M), Motta (3,75M)
2012/13: Isla (9,4M)
Direkt csak a drágább embereket vettem bele. Némileg lehet vele vitatkozni, mert például Padoin lehet nem volt olyan rossz igazolás, de nélküle is simán meglennénk, míg Isla lehet nem volt rossz vétel, senki nem gondolta, hogy nálunk ennyire pocsék lesz. Emellett pl. Poulsen, Elia vagy Kraszics sem szerepel itt, bár a dánon kívül mindegyikük leszerepelt, ennek ellenére szerintem nem volt rossz döntés egyikük megvétele sem az adott pillanatban.
Amici di nessuno...
LOOL, magyarul egyiket se tartja semmire 😄
állítólagos részletek a tegnapi tárgyalásról:
-két klasszis csatárt kért, ebbõl az egyik befejezõ
-további 6-8 játékos a keret vérfrissítésére
-Vidal és Pogba nem eladó
-nagyobb beleszólást szeretne az igazolásokba
-nem kapta meg a kért erõnléti edzõt
(-a keret jelenlegi egyetlen csatárjára sem tart igényt amennyiben jó ajánlat érkezik értük)
"How many matches must a player have appeared in to receive a league-winning medal?
Players are required to have made 10 appearances in a club's first team to qualify for a medal."
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(milannews)
<#eplus2>#eplus2>
Amici di nessuno...
szerencsére Conte és a stábja elég jól meg tudják oldani az ilyen helyzeteket, és jól teszik össze a felkészülést és a szezont

http://video.sky.it/sport/calcio-italiano/del_piero/v159394.vid
Agnelli
A zingaroval kapcsolatosan eléggé rövidre zárta a dolgokat:
"-Is Ibrahimovic a possible target for Juventus? Would you like to have him back?
-No.
-Sure?
-Sure."
Sebának meg úton van, választhatott volna valami kosaras csajt, és akkor kiátlagoltak volna egy 1,80-as focista méretû srácot😄
Agnellinek meg ha jól láttam csak lánya van, le kéne gyártania azért egy fiú örököst is
nem is tudtam, hogy ilyen sok játékosunknak van már gyereke
közben megy a firkászoknál a téma, hogy esetleg Conte lelép. szerintem valójában nincs ilyenrõl szó és hamarosan hosszabbít. persze újabb fizetésemeléssel és nagyobb beleszólással az átigazolásokba. könnyen lehet, hogy ennek Marotta issza meg a levét és amolyan angolos menedzser szisztéma honosodik meg nálunk. nem nagyon örülnék neki, ki tudja milyen eltitkolt fiai vannak még Conténak Padoinékon kívül😊
ma mutatják be az új mezeket, ilyen se volt mostanában nálunk