Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
kanadai táblázatunk

26 (15 gól+11 assziszt): Vidal
20 (14+6): Vucinic
17 Giovinco(11+6), Quagliarella (13+4)
15 (5+10) Pirlo
13 (8+5): Marchisio
12 (10+2): Matri
10 (3+7): Asamoah
7 (3+4): Giaccherini
6 (4+2): Lichtsteiner
5 : Pogba
3 : Isla, Chiellini
2 : Peluso
1 : Barzagli, Bonucci, Caceres, Padoin, De Ceglie

Játszott percek:

01. Bonucci 4325
02. Barzagli 4277
03. Buffon 3990
04. Pirlo 3922
05. Vidal 3761
06. Marchisio 3402
07. Vucinic 2849
08. Lichtsteiner 2761
09. Asamoah 2744
10. Chiellini 2738
11. Giovinco 2695
12. Pogba 2251
13. Matri 1790
14. Quagliarella 1548
15. Caceres 1494
16. Giaccherini 1271
17. Isla 1215
18. Marrone 1170
19. Padoin 1140
20. De Ceglie 1114
21. Peluso 1060
22. Storari 830
23. Bendtner 398
24. Lucio 307
25. Anelka 45
26. Pepe 20
27. Rubinho 10
28. Beltrame 8

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Nem lenne bajom vele, csak nem egészen értem miért pont most jönne el a Citytõl, amikor stabilizálta a helyét és végre nem rinyál, hogy nem tetszik neki Anglia. Meg kérdés, hogy elengedik-e, ha Dzeko is távozik, ha egyáltalán. Na meg nem hiszem az õ fizetése olyan kevés lenne...

#38518: 😉

Amici di nessuno...

forzajuve5
Marotta megerõsítette, hogy inkább Tevez ügyben kezdik meg a tárgyalásokat, mivel az egy könnyebb alternatíva mint Higuain.
én nem bánnám ha inkább Tevez érkezne, kicsit öregebb, de sokkal jobb játékosnak tartom. nagyon kellene már egy olyan támadó aki saját magát helyzetbe tudja hozni, nem kell a társakra támaszkodnia

Nem fogunk ezen összeveszni 😊
Trunks
Én meg Vucsinicset ki nem állhatom, de errõl csak õ tehet, mert kibaszottul irritáló, amikor azt hiszi magáról, hogy õ a világ császára és a három üresen álló társ helyett 20-ról szar szögbõl is inkább rárúgja. Van, hogy hetekig szarik az egészre és lélektelenül lézeng a pályán. Conténál akkor is kezd. Azt se felejtsük el, hogy messze õ játszotta idén a legtöbbet a csatáraink közül. Hatékonyságban az egyik legszarabb. Szerintem jó ha 2 ziccert belõtt ebben a 2 évben. Nálam Quagliarella egy klasszissal jobb csatár.

Amici di nessuno...

Értem amit írsz,de most kellene nézned-azt amit az elmúlt 2 szezonban adott hozzá a csapathoz játékban-az értékét.Az általad felsorolt játékosok mind beégtek,de megkockáztatom Vucinic nélkül min 1 bajnokság hiányozna.15 millába került hogy egyes-egyedül a csatáraink közül tud váratlant húzni.Nem csak a góljait,hanem a passzait is nézve-ez biza megért 15-t.
Gio-val elfogult vagyok mert utálom mint a szart <#idiota>
Trunks
Teljes joggal van benne Melo mellett. Sõt, szerintem a leigazolásuk pillanatában még a brazilnak jobban is örültünk. Egy kiégett, totál formán kívüli, gyakorlatilag kirugdosott relatíve öreg csatárért fizettünk 15 milliót. Vissza lehet keresni, senki se hitte el. Rohadt nagy zsákbamacska volt, körülbelül a reális ára akkor 5 millió euró volt. Nem mondom, végülis magához képest kellemes meglepetés volt, de azért annyira ne istenítsük. Kevés igazán fontos gólt szerzett, tavaly alig-alig.

Seba eladása és visszahozatala szerintem kézenfekvõ volt: nálunk nem kapta meg a lehetõséget anno, a Parmában meghatározó volt, és mivel csatár kellett a nyáron, de pénz nem volt komolyabb igazolásra, érthetõ megoldás volt.

Amici di nessuno...

Lehozta Padoint Conte? Szentségtörés😮

Kaptunk is egyet... amúgy nem nézem, csekkolom az eurovíziós bohóckodást inkább.
9csöves9
szerintem Conténak kellett. még elõtte küldtük el.

Számomra a legnagyobb talány a Giovinco féle transzfer.Az 'eladás' és a vissza hozatal körülményei.Mai napig nem értem mi volt benne a ráció.Mert ha az hogy majd pármában meglátjuk mit alkot és ha jó lesz visszahozzuk-hát....ugyanolyan gyenge fos mint amikor elküldtük-csak pár milliót költöttünk rá,hogy ezt meglássuk.
9csöves9
igen, szerintem is fontos szerepet játszott a bajnoki címekben (fõleg az elsõben), gondolom õ azért került be a felsorolásba, mert tényleg kicsit lehúztak minket, elképesztõen pocsék formában volt elõtte és röhögve adták el. Islából meg nagyon rosszul nem fogunk kijönni, kockázatos volt a biznisz egy térdszalag szakadás után, de gondolom épp ezért jött csak felesben. ha nyáron sikerül felépíteni akkor van egy jó univerzális játékosunk, ha meg nem akkor vagy az Udinese perkálja ki nekünk a felét, vagy eligazol egy 3. csapathoz.

Marottáék munkája abból a szempontból védhetõ, hogy nekik a teljes keretet kellett kicserélni, tehát sokkal több volt az esélye annak is hogy valakivel nagyon melléfognak (Martinezt még most sem hiszem el), ráadásul úgy, hogy még bõven fizetni kellett Seccoék rosszul megkötött szerzõdéseit meg az átigazolási részleteket. csak Chiellini,Buffon és Marchisio van 3 évnél régebb óta a csapatnál, természetesen egyiknek sincs köze a Secco féle brigádhoz.

ami világosan látszik évekre visszamenõleg is, hogy elképesztõen nevetséges, hogy mennyivel többet kell fizetni egy játékosért, ha a ligán belülrõl igazolunk. ráadásul olyan játékosokról beszélünk, akiknek volt egy esetleg kettõ jó szezonjuk. Melo kétszer annyiba került mint Vidal, pedig aztán...
mondjuk ez nem csak nálunk van így, az Inter például nyáron egészen brutál összeget fog leszurkolni Icardiért, pedig neki még 1 jó szezon sincs a lábában, csak egy jó másfél hónap. õsszel még imádkoztak a Samp drukkerek, hogy nehogy a kezdõ közelébe kerüljön.

Én Vucinic-t simán kivenném a felsorolásból!Sokszor kihúzott minket a szarból ellentétben a többivel...
Trunks
Az elmúlt 5-6 évben szerintem minden egyes nyáron elszórtunk 10-20 milliót olyan játékosokra, akikrõl a) lehetett tudni, hogy nem Juve-szintûek , b) esetleg megütötték volna a szintet, de kegyetlenül átvágtak minket a vételárral .

Annyira beleéltem magam, hogy ki is kerestem nektek. 😊

2007/08: Tiago (15M), Jorge Andrade (10M), Almirón (9M), Molinaro (2,5M).
2008/09: Amauri (22,8M) (!!!!!!!!)
2009/10: Grosso (2M), Felipe Melo (25M)
2010/11: Martínez (12M)
2011/12: Padoin (5M), Vucsinics (15M), Giaccherini (7,25M), Motta (3,75M)
2012/13: Isla (9,4M)

Direkt csak a drágább embereket vettem bele. Némileg lehet vele vitatkozni, mert például Padoin lehet nem volt olyan rossz igazolás, de nélküle is simán meglennénk, míg Isla lehet nem volt rossz vétel, senki nem gondolta, hogy nálunk ennyire pocsék lesz. Emellett pl. Poulsen, Elia vagy Kraszics sem szerepel itt, bár a dánon kívül mindegyikük leszerepelt, ennek ellenére szerintem nem volt rossz döntés egyikük megvétele sem az adott pillanatban.

Amici di nessuno...

Mindenképpen roubinho-kat és balotelli-ket akar a csapatába pazzini-vel karöltve 😉
szucsy89
(-a keret jelenlegi egyetlen csatárjára sem tart igényt amennyiben jó ajánlat érkezik értük)

LOOL, magyarul egyiket se tartja semmire 😄
9csöves9
hát kíváncsi leszek. azért az a 6-8 ember elég soknak tûnik, ha lófasz áron hozzuk õket akkor is. az utóbbi években mindig volt 3-4 igazolás akik nélkül tulajdonképpen nagyon jól meglettünk volna, nem kéne ezt megint eljátszani.

Breki33
Breki33
forzajuve5
Conte két évre írt alá, évi 5 milliós fizetéssel. nem rossz 😊.
állítólagos részletek a tegnapi tárgyalásról:
-két klasszis csatárt kért, ebbõl az egyik befejezõ
-további 6-8 játékos a keret vérfrissítésére
-Vidal és Pogba nem eladó
-nagyobb beleszólást szeretne az igazolásokba
-nem kapta meg a kért erõnléti edzõt
(-a keret jelenlegi egyetlen csatárjára sem tart igényt amennyiben jó ajánlat érkezik értük)

Trunks
Szerzõdésben? Ilyenrõl még nem is hallottam. Régebben ez biztos úgy volt, hogy x mérkõzésen pályára kellett lépni, hogy kaphass érmet. A PL-ben például 10 meccsen pályán kell lenned:
"How many matches must a player have appeared in to receive a league-winning medal?
Players are required to have made 10 appearances in a club's first team to qualify for a medal."

Amici di nessuno...

forzajuve5
nevezve lettek sok találkozóra. viszont igazából ez azon múlik mi van a szerzõdésben

Trunks
Szépen hangzik. Kérdés mi igaz belõle. Nehezen tudom elképzelni, hogy Vucsinicset például elengedje Conte. Védelembe egy tapasztalt csereember kell, semmi több. Bár szerintem Cáceres is meg tudná oldani ezt a posztot, vmiért Conte nem favorizálja. Viszont szélsõ- és csatár se ártana. Azért 4-5 ember eladásával 15-20 millió euró befolyna, annyiból lehetne azért épkézláb csatárt találni.

Amici di nessuno...

Grove4
Zsíííííííííír!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Gianniék fordítják amúgy a Pirlos könyvet, szóval kapható lesz magyar nyelven is.

9csöves9
most zajlik a megbeszélés Conte és Agnelliék között. amik eddig kiszivárogtak: Conte mindenképp kér 1 védõt és 2 szélsõt, valamint bármelyik csatárunkat elengedné ha ajánlat érkezik értük. a személyzetet érintõen is van egy kérése, Ventronét akarja visszahozni. Lippinél õ volt az erõnléti edzõ, híresen kemény, neki tulajdonítják az akkori kivételes erõnlétünket( na meg az EPOnak!). tavaly is kérte, de Ventrone állítása szerint a vezetõségben valaki nem szeretné viszontlátni.

Grove4
tuttosport! <#mf1>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Aztán úgy jártok mint Pirlóval 😄 😄
szucsy89
A Tuttosport szerint a napokban Bonera Torinóban járt, és aláírta szerzõdését a Juventussal. A 31 éves játékosnak június 30-án jár le a szerzõdése a Milannal.

(milannews)

<#eplus2>
Trunks
Õk miért kapnak egyáltalán érmet? Elég ha vki egyetlen bajnokin pályára lép? Vagy mennyin játszottak, kettõn? Vicc.

Amici di nessuno...

forzajuve5
tényleg, azt már el is felejtettem. utána pedig jönnek a szokásos országon belüli minitornák...
szerencsére Conte és a stábja elég jól meg tudják oldani az ilyen helyzeteket, és jól teszik össze a felkészülést és a szezont

forzajuve5
Anelka mindenhol ott van 😊. személy szerint sajnálom, hogy nem kapott lehetõséget. persze nem tartom lehetetlennek, hogy megtartjuk utolsó számú csatárnak és majd az olasz kupa meccseken eljátszogat 😊

9csöves9
ráadásul Amerikába is megyünk majd bohóckodni...nem lesz valami tökéletes felkészülés, jó lenne ha legalább az igazolásokat hamar le lehetne tudni

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

http://video.sky.it/sport/calcio-italiano/del_piero/v159394.vid

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

forzajuve5
most nézem, hogy többeknek sajna nem igazán ér véget a szezon, mert júniusban Konföderációs kupa Brazíliában. az olasz válogatott játékosainknak így nem sok pihenõ fog jutni

9csöves9
tegnap volt egy hosszú Agnelli interjú a sky-on, kikerült a hivatalos oldalra is.

Agnelli

A zingaroval kapcsolatosan eléggé rövidre zárta a dolgokat:

"-Is Ibrahimovic a possible target for Juventus? Would you like to have him back?
-No.
-Sure?
-Sure."

Fabio Capello
szöszi a második képen huhuhúúú <#szeret>

9csöves9
Bendtner eljött az Arsenaltól egybõl bajnok lett😄

Sebának meg úton van, választhatott volna valami kosaras csajt, és akkor kiátlagoltak volna egy 1,80-as focista méretû srácot😄

Agnellinek meg ha jól láttam csak lánya van, le kéne gyártania azért egy fiú örököst is

forzajuve5
Anelka és Bendtner... megküzdöttek azért az éremért 😄.
nem is tudtam, hogy ilyen sok játékosunknak van már gyereke

9csöves9

9csöves9

9csöves9
és az a legnagyobb baj, hogy ez már visszafordíthatatlan. pláne, ha lesznek új Cityk, Psg-k...

Na igen a fizetés....Tegnap két spanyol siker is volt egyéb sportokban(Alonso,Nadal) és mindketten megemlítették hogy tudják mekkora pénz a spanyol szurkolóknak kimenni buzdítani õket.Kezdenek rájönni az élsportolók hogy halandó ember fel sem foghatja azt a pénzt amit ezek keresnek.Elfajzott a világ nagyon.Alonso 20X millát keres...Nadal is brutál sokat.
9csöves9
jó játékosnak tartom, de egyszerûen olyan fizetést bulizott ki magának Manchesterben, hogy mi a felét sem tudnánk állni. ilyen kaliberû sztárra esélyünk sincs.

Nagyon elborult ötlet Rooney?Tudom hogy angol,meg drága stb...De én szívesen elnézegetném zebraként.
9csöves9
no hát nem lesz meg a rekord, a srácok kicsit elkényelmesedtek. amúgy élvezetesebb volt mint az utóbbi hetek meccsei, nem bántam, hogy nekünk kellett futni az eredmény után. hétvégén azért a Sampot ütni kéne. szegény Marronénak nagyon nem ment a Pirlo pozíció, gondolom ez csak megerõsítette Contét abban, hogy védõnek kell használni. kölcsön kéne adni, valahova ahol játszik 25-30 bajnokit, mert sokkal több van ebben a srácban.

9csöves9

9csöves9

9csöves9
13,8 milliós nyereséggel áll eddig idén a klub, tavaly ilyenkor -39.5 millió volt a mérleg.nemzetközi viszonylatban nem nagy szám, de Olaszországban már nagy szó ha valaki nem vaskos minuszokat termel.ennyit számít a BL meg a stadion, ezek nélkül minden olasz topcsapat megy a levesbe...

közben megy a firkászoknál a téma, hogy esetleg Conte lelép. szerintem valójában nincs ilyenrõl szó és hamarosan hosszabbít. persze újabb fizetésemeléssel és nagyobb beleszólással az átigazolásokba. könnyen lehet, hogy ennek Marotta issza meg a levét és amolyan angolos menedzser szisztéma honosodik meg nálunk. nem nagyon örülnék neki, ki tudja milyen eltitkolt fiai vannak még Conténak Padoinékon kívül😊

ma mutatják be az új mezeket, ilyen se volt mostanában nálunk

9csöves9
közben megvan az újabb 3 pont, újfent 0 játékkal. Matri szép gólt lõtt, a többi szóra sem érdemes. ha a hátralévõ meccsek is így jönnek akkor Conte megdönti Capello 2006-os pontrekordját. ez azért valamennyire csak motiválja még a társaságot, na meg az, hogy 39 pontot is verhetünk akár az interre😄