Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se értem, hogy egy ennyire technikás, ügyes játékos, hogy tud hónapokra eltûnni a mezõnyben. eleinte ráfogtam arra, hogy fiatal, de most már ez nem mentség erre. persze aztán ha elmenne, valószínûleg igencsak hiányozna a középpályáról az a 12 km amit õ állandóan összerobotol, pláne ha Pirlo is a pályán van.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
#38565: valahogy én is úgy érzem, hogy Marchisio kapcsán többrõl van szó egyszerû újságírói találgatásnál. szerintem egy jó ajánlat esetén elengednék, és bármennyire is bírom, az õ hiányát éreznénk meg a legkevésbé a kp közepén.
Amici di nessuno...
tegnap Pirlo megint szép gólt vert, és úgy játszott, ahogy legalább egy éve nem láttam. az utóbbi fél évben már majdnem olyan gyengén tolta mint az utolsó Milanos éveiben.
Azért többet látok benne mint ami kijött,de nem fogok eret vágni ha elmegy.Pénzt viszont tényleg nem szabad rá áldozni,fõleg ha 1-2 millión szarakodunk a 'kibebaszottsztárcsatár' ügyében.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Agnelliék együtt kajáltak ma Perezékkel a Bernabeuban, majd elvonultak egy tárgyalóterembe, a téma nyilván Higuain volt. a firkászok szerint okés a Madridnak a részletfizetés, de emelni kell az eddigi ajánlaton.
19.00 Real Madrid Legends-Juventus Legends
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
#38552: elég jól feljöttünk😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A skybetnél 5/1-rõl 1/3-ra csökkent annak az oddsa hogy Tevez következõ állomáshelye a Juventus lesz, meglátjuk mennyire pengék arra a bukik.
Szóval inkább ezekre készülnek
http://www.fifa.com/confederationscup/matches/index.html
(Gigi, Barza, Bonu, Chiello, Giak, Marcsi, Szundi, Gio)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Pepén kívûl egyetlen kimondott támadó szélsõ sincs a keretben, ha efféle tervei vannak Conténak(márpedig neki alapvetõen ez a filozófiája,csak a keretre a 3-5-2 volt a legalkalmasabb) akkor nem fogják elküldeni azt akinek azért feküdne ez a poszt és igazolni vagy 3-4 szélsõt.
Azzal meg lehet nem értesz egyet, hogy több formációban alkalmazható, attól még úgy van.😊 4-3-3 szélén, 4-2-3-1 valamelyik szélén, vagy a csatár mögött is alkalmazható és ha nem is ment neki idén annyira, azért 2 csatáros felállásba is be lehet illeszteni. A jelenlegi támadóink közül mindenképpen õ tudja a legtöbb posztot, más kérdés, hogy gyengén teljesített idén.
A 3-5-1-1 szerintem nem lesz sokszor visszatérõ taktika, Conténak töke tele volt a csatárainkkal, meg Pogbát valahogy mindenképp be kellett rakni ezért született meg ez a felállás.
Giovinco maradását nálam az is erõsíti, hogy a vezetõség a napokban büszkélkedett vele, hogy van kemény 4 saját nevelésünk a keretben és hogy ez milyen jó meg fontos. Na ebbõl Marrone szerintem távozik, és DC-nek is kiáll a rúdja. Valamennyit azért akarnak tartani az elsõ csapatnál és a mostani primaverat elnézve erre csak Gio és Marchisio lesz alkalmas a következõ években.
Amici di nessuno...
Azt érti vki amúgy, hogy mi értelme van egy hosszú szezon után San Marino ellen barátságos meccset játszani? Készülnek Málta ellen vagy mi?
Amici di nessuno...

Q-t nagyon sajnálnám, de bírom annyira, hogy inkább azt mondom, hogy menjen el és valahol legyen kezdõcsatár. Firenze tökéletes hely lenne neki, egy Rossi-Q-Ljajic hármas elég szépen kavarna ott.
Jovetic kapcsán szarabb lett amúgy a helyzet Della Valleék csak kesst akarnak, Montellat viszont több játékos is érdekli. Maximum akkor tudom elképzelni, ha Jovetic valóban annyira Olaszországban akar maradni, mert ha csak pénz érdekli a lilákat akkor azt az angolok röhögve kifizetik.
Higuain bizniszben szerintem minden dolog klappol, ott annyi lesz a baj, hogy megint el fogják tökölni. Nekem úgy tûnik, hogy most Jovetic a az elsõszámú jelölt és utána foglalkoznának csak az argentínnal. ajánlani fog addig neki valaki olyat, hogy simán rábólint.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
Higuain mennyibe kerülne a hírek szerint? A baj az, ha mindkettejüket megszereznénk, akkor már a szélekre nemigen maradna pénz, a félmegoldások pedig nem elég jók. Jöjjön Jovetics, ha ilyen Isla-kaliberû embereket bele tudunk vonni az üzletbe vagy Higany, ha nem kerül túl sokba. És vegyünk legalább egy értelmes szélsõt.
Immobilérõl nincs hír? Hosszabb távon õ vagy akár Gabbiadini is megoldás lehetne.
Storarinak pedig hatalmas köszönet a nálunk töltött évekért, ha távozik. Szerintem a bajnokság 5 legjobb kapusában simán benne van, úgyhogy megérdemli, hogy védjen.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem a Jovetics bizniszbe be is vonjuk és jó helye is lesz Firenzében. aztán majd visszaigazoljuk 20 millióért...
Joveticcsel kapcsolatban viszont vannak kétségeim, nem tudom, hogy pontosan hol és hogyan játszatnánk, meg hogy fel tudna-e nõni a feladathoz. Mindenesetre ha csereüzletben lehetne megoldani, én igazából a felsoroltak közül Marronét és Quagliarellát sajnálnám, kicsit Matrit is, de sajnos Q vagy sérült, vagy ha nem, Conte nem bízik benne... Matri meg képes nagyon eltûnni hosszú meccsekre.
Szóval érdekes lesz, hogy kit/kiket hoznak elõre, talán oda kell a leginkább az erõsítés.
Mondjuk játékrendszertõl függõen a védelem sem feltétlenül megoldott, gondolok itt a szélsõ védõkre.
Ja, meg szélsõk: remélem, Pepe túl lesz a sérüléseken, és visszatér, mert számomra õ nagyon jól tükrözi Conte szellemiségét: felszántja a pályát, bármi legyen, ráadásul nem is ügyetlen a srác. Viszont így is kellene még szélsõ, ahogy ugye itt korábban írtátok, hogy Conte kért is 2-t amikor egyeztettek a vezetõkkel.
Meg mondjuk lassan Pirlo utódlása is napirenden lehet, mert bár õ még mindig zseni, fiatalabb már nem lesz. De sajnos ugyanez igaz Gigire is - kívánom neki, hogy legalább 40 éves koráig védhessen zavartalanul és jó formában, de valaki kellene mögé, aki utána a helyét is átveszi. Persze, erre Leali pályázhat, de azt is megértem, hogy neki inkább védeni kell most, az hosszabb távon nekünk is jó lesz, ha tapasztalatot gyûjt.
Nálam igazából Gigin kívül aki "érinthetetlen" a jelenlegi keretbõl, az a 3 belsõ védõnk, aztán Lichti, Pogba, Vidal, Pirlo. Rajtuk kívül persze Marchisiót, Cacerest és Pepét se szívesen engedném el.
Mindenesetre most jó helyzetben vagyunk abból a szempontból, hogy elég erõs keretünk van a bajnoksághoz, de hogy ez így is maradjon és Európában is ütõképesek legyünk.
Hajrá Magyarország!
http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone?ICID=TOP_4-4
közben pörög a mercato, Storari úgy néz ki visszatér a Doriához. megérdemli, hogy valahol kezdõ legyen, jó helyettese volt Giginek. remélhetõleg nem szórakozzák el a cserekapus kérdését, Buffon sajnos 2-3 évente mindig kidõl hosszabb idõre. Leali már nyilatkozott ezügyben, szerinte neki most fontosabb lenne, hogy minél több meccsen védjen kezdõként.
csatársorba továbbra is a Higuain,Jovetic,Tevez hármasról jönnek a hírek. Tevez szerintem fejben nem alkalmas egy komoly klubhoz, és egy valag pénzt keres a cityben. Joveticet pedig normális áron nem adja el nekünk a fio, megy majd Angliába 30 milliókért. nálam nagyon sok érv szól Higuain mellett, én rá szavazok továbbra is 😊