44078
-
#39673 nagyon komoly promot dobtak össze a nápolyiak erre a meccsre, bár kissé túlzó:
Buffon-Chiellini,Bonucci,Caceres-Asamoah,Vidal,Pirlo,Pogba,Lichtsteiner-Llorente,Osvaldo -
#39672 Na Tevez még a rotációban is segít Conténak. Kisárgázta magát, nem játszik a kolerások ellen. -
#39671 Alap, hogy nekünk minden volt falábú játékosunk gólt lő. Ezért Padoin maradjon nálunk még 10 évig! Apropó Padoin be sem állt, lehet valami baja van.
Amúgy Amaurinál óriási volt, amikor vonult le elővették az anno neki énekelt dalt: Azért jöttünk, hogy lássuk Amaurit gólt lőni... :D
Hihetetlen egyébként, hogy tudunk felhozni egy olyan ellenfelet, akiken látszott, hogy 2-0-nál teljesen feladták a meccset. Rendes volt a srácoktól, hogy azért balfaszkodtak annyit, hogy izgulós legyen a vége. Majdnem tettem élőben egy kis pénzt a Parma X-re, mert megérdemeltük volna ismét csak hogy rábasszunk.
Pogbának jót tett ez az 1 meccs kihagyás, szép dolgokat csinált, csak sok haszon nem származott belőle. Llorente meg hónapok óta használhatatlan, már látszik, hogy csak erőlteti Conte hátha összejön neki a gól és megint beindul. Nálam simán Osvaldo kezdene már hetek óta. -
#39670 15/15 hazai pályán ebben a szezonban. Elég jól mutat. Bár ma se sokon múlt, hogy 10 ember ellen pontokat hullajtsunk. -
#39669 Mi van itt te? Először a Ranieri-korszak nagy kedvence, a klub elmúlt húsz évének egyik legnagyobb zsenije, Molinaro lő gólt, majd a klub történetének (talán) legnagyobb férge könyökli le Chiellinit. Azt hiszem ez utóbbi akkora örömöt okozott (mármint a kiállítás, nem a könyöklés), hogy innentől már az eredmény másodlagos. -
#39668 Mirante látszik, hogy Juve-nevelés, mindkét gólban rendesen benne volt. :) -
#39667 Carlitos nagyon nem szeretné, hogy Immobile legyen a gólkirály :) -
#39666 Vasárnap a Napoli ellen rangadó, jövő csütörtökön EL-negyeddöntő, most meg a legjobb kezdővel állunk fel természetesen. Legalább nem lehet mondani, hogy nem vesszük komolyan a bajnokságot. -
#39665 Szerintem ezt a 100 pontos prémiumot a firkászok találták ki, kétlem, hogy lenne ilyen. Elég szépen kapnak a bajnokságért amúgy is, nem hiszem, hogy annyival több lenne, ha elérjük a 100 pontot.
Én is az EL-re feküdnék rá, ez a Lyon nagyon messze van a pár évvel ezelőttitől. Ráadásul tele vannak sérülttel és hajtaniuk kell a BL selejtezős helyért, gondolom az jóval fontosabb nekik.
Lassan amúgy el kell kezdeni számolgatni hol lehetünk bajnokok, nem lenne szar, ha mondjuk Udinében, oda el lehetne menni :) -
#39664 Jah, hát nekem is ez lenne logikus. Nem tudom, mit tett Quagliarella, h ennyire nem akarja Conte... -
#39663 Mindig a cserecsapatot kell pályára küldeni és akkor ők nyugodtan hajthatnak mint az állat. Pl. Quagliarella és Giovinco megkaphatná a bajnokság hátralevő részét. Álom, édes álom... -
#39662 Igen, csak van ez a 100 pont a bajnokságban=prémium dolog... Félek, h ez fontosabb lesz, bár a tegnapi meccsen nem úgy tűnt. -
#39661 A tegnapi meccsre kár szót pocsékolni. Nyertünk, bár kb. teljesen mindegy.
Jövő hét csütörtökön kezdünk Lyonban, majd rá egy hétre jön a visszavágó otthon. Innentől én teljesen feladnám a bajnokságot és csak az EL-re koncentrálnék. Egyrészt mivel két párharcra vagyunk a hazai döntőtől, másrészt mert elég sok UEFA-együtthatót lehet szerezni. Ugye mondanom se kell, hogy nem mindegy, hogy pár év múlva az első vagy a második kalapból húznak minket.
A bajnokságot pedig innen a B-csapatunk is könnyedén hozná. 11 pont az előnyünk 9 fordulóval a vége előtt, ha a Roma megveri a Parmát az elmaradt meccsen. -
#39660 A meccs pont olyan ótvar volt mint a sztrímek amikkel szenvedtem egész este, kb a felét ha láttam akkor sokat mondok.Brutális leírni amúgy, hogy 20 ponttal megyünk a Napoli előtt, az Inter 31, míg a Milan 42 pontra van. Ilyenkor mindig a fülembe csengenek a nagy nyári nápolyi fogadkozások. :D Persze én is azt hittem még akkor, hogy szorosabb történet lesz a tavalyinál.
Közben egyre jobban körvonalazódik egy licitháború Pogbáért, egy PSG-Real párharcból mi csak jól jöhetünk ki. Azt mondom mindenképp el kell adnunk bármennyire is nagy spíler (lesz belőle). Ha hosszabbít is, akkor is a felét fogja kapni annak, mint amit kapna az említett két klubban. Pedig nálunk ezzel az egyik legjobban fizetett játékos lenne 21 évesen. Ezt nem tudjuk tartani és azt mondom nem is kell. Remélem Marottáék az eszüknél lesznek, és nem esnek rögtön hanyatt egy 40 milliós ajánlattól, mert ebből sokkal többet ki lehetne húzni. Most ott tartunk, hogy Pogbának megtiltotta a klub, hogy nyilatkozzon a jövőjéről és Raiolával megy a box, mert ők kivásárlási árat akarnak foglalni az új szerződésbe, amit persze a klub nem szeretne. Az lenne a kánaán, ha kivásárlási ár nélkül hosszabbítana, tolna egy jó VB-t és beszállna még a City,Monaco,Chelsea is a licitbe... :) -
#39659 Conte fapofával, ironikusan le fogja nyilatkozni, hogy a bírók mindig jó döntéseket hoznak :) -
#39658 Téveznek persze megint kezdenie kell, amikor egyedül csatárfronton vagyunk jól eleresztve. Középen és hátul mindenki haldoklik, konkrétan háromnál több védőnk nincs bevethető. Szerintem nem fogunk nyerni, szar 0-0, esetleg rúgunk egyet, utána lelazázzuk és bekapunk egyet a vége felé. -
#39657 imádom ezt a csávót :D
-
#39656 Lyon. Idegenben kezdünk, tovább kell menni.
a többi: Porto-Sevilla, Az-Benfica, Basel-Valencia -
#39655 húzós volt, de valahogy meccs közben végig azt éreztem, hogy találunk egy gólt. a helyzet pedig az, hogy nem azért voltunk szarok mert nem érdekelné a csapatot az EL, egyszerűen kifingott a kezdő, mert Conte nem rotálta rendesen a keretet. az elmúlt két évben pont erre az időszakra volt időzítve a jó forma és az erőnlét, idén ez nem sikerült.
Pirlo zseniális, ilyen örömöt is ritkán látni tőle. Csak nekem ugrott be erről a gólról egy Juve-Roma Alex főszereplésével? :)
Tevez fasz volt, gondolom el is tiltják. Mondjuk amilyen hisztit a buzi Egri megint levágott az hihetetlen. Nincs ezeknek más kommentátoruk?
13.00-kor sorsolás, így elsőre talán a Benficát kerülném el, de igazából mindegy, a gyengébbek ellen is ugyanúgy szenvedünk Európában. -
#39654 Hát jah, nem volt egy acélos teljesítmény ez a Fio elleni párharc. PIRLO viszont tényleg zseniális játékos, még ennyi idősen is. -
#39653 -
#39652 Megint Pirlo mentett meg minket az égéstől. Gyönyörű volt! Zsinórban a hetedik gólja, amit szabadrúgásból szerzett. -
#39651 sok választása nem volt a sok sérülés miatt. bajban is leszünk így, ha nem kezdenek el felépülni a sérültek, mert nem tud rotálni.
nem volt egy könnyű meccs a mai, de szépen behúztuk. Pirlo szépen bevágta :) -
#39650 Pirlo -
#39649 Gyengék vagyunk. Igazi helyzetünk se volt, csak néhány lövés a 16-oson kívülről, de még azok is az első félidőben. -
#39648 Banok streamjei -
#39647 valaki tud linket adni
az összes sopcast channel offline :S -
#39646 Én már nem értem mi folyik itt... most megijedt Conte és a legjobb csapattal állunk ki? Csak cserélni ne kelljen... (26 Lichtsteiner S., 38
Mattiello F., 18 Osvaldo P., 20 Padoin S., 39 Romagna F., 30 Storari M. (G), 9 Vuciniæ M.)
-
#39645 Buffon-Chiellini,Bonucci,Caceres-Asamoah,Pogba,Pirlo,Vidal,Isla-Tevez,Llorente a várható kezdő. kemény lesz, de valahogy behúzzuk szerintem -
#39644 Meg eddig nem is balhézik, lekopogom. :D -
#39643 Zsóti mag Alex:D -
#39642 Pirlo hatalmas. A labda még a levegőben volt, amikor elindult ünnepelni, annyira látszott, hogy bemegy.
Simán ki is kaphattunk volna, számítottam is rá. A második félidőben helyzetünk se volt.
Most aztán már annyira se tudok kiigazodni Contén, mint eddig. Ha ég a ház, akkor jól jön Quagliarella? Akkor viszont máskor miért nem? Ha viszont máskor nem jó, akkor ilyen állásnál miért tőle várjuk a gólt? Nagyon pozitív volt amúgy a hozzáállása, többször is dühöngött, amikor tök üresen a bal szélen nem kapta meg a labdát. Úgyhogy nem hiszem, hogy az attitűdje miatt nem kapna lehetőséget.
Osvaldo pedig kellemes meglepetés eddig. Mindkétszer tanítanivalóan fejezte be a helyzetét, kár hogy kétszer is befújták a lest. -
#39641 annyira alap volt, hogy Gigi kivédi, Pirlo meg beveri :D
amúgy rendesen ikszes meccs volt, ritka szar bíróval, gondolom ezzel majd nem lesznek tele a címlapok.
örülök, hogy Q kapott pár percet, azt hittem már teljesen kikerült a képből. vicces volt Vinovoban, minden játékos jött a legújabb Jeepekkel, Q meg begurult egy kis fekete-fehér smarttal :D külön kapun is ment be, azt hittem már külön is edz a többiektől. -
#39640 https://www.dropbox.com/s/h0qen9ahb1d228r/les_osvaldo.png -
#39639 -
#39638 Hú de szép gólt lőtt Osvaldo. És még csak nem is volt les. -
#39637 Erre tényleg nehéz racionális magyarázatot találni. Nem is hiszem, hogy lehet. -
wright #39636 Szarunk mi az el-re.....Kár érte. -
#39635 Természetesen Tevezt leszámítva a legerősebb kezdőnkkel állunk fel Genovában.Ez már azért vicc... -
#39634 A stadion nekem is nagyon tetszett. :)