Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na Marci csak mega ajánlat esetén mehet.Remélem ezzel tisztázva az ügy és megint felpörög 😊
szucsy89
Múltkor én is olvastam egy esetleges Marchisio - El Shaarawy cserérõl hírt, akkor ezért 😊
9csöves9
pletykálnak errõl arról Manchester,Monaco stb. és amikor errõl Marchisiot megkérdezték õ annyit mondott, hogy ha a klubnak nincs szüksége rá és el akarja adni akkor természetesen távozik.

én se értem, hogy egy ennyire technikás, ügyes játékos, hogy tud hónapokra eltûnni a mezõnyben. eleinte ráfogtam arra, hogy fiatal, de most már ez nem mentség erre. persze aztán ha elmenne, valószínûleg igencsak hiányozna a középpályáról az a 12 km amit õ állandóan összerobotol, pláne ha Pirlo is a pályán van.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Miért, mirõl van szó vele kapcsolatban? Nekem mindig az az érzésem, hogy túl keveset vállal. Technikailag teljesen képzett, jól tud lõni, passzolni, mégis mindig az egyszerû megoldást választja és rögtön szabadul a labdától. Értem én, hogy nem neki kell irányítani, de kicsit többet vállalhatna a nagy mezõnymunka mellett is.

Amici di nessuno...

9csöves9
jaja azóta nem rúgott, nem az erõssége😄

#38565: valahogy én is úgy érzem, hogy Marchisio kapcsán többrõl van szó egyszerû újságírói találgatásnál. szerintem egy jó ajánlat esetén elengednék, és bármennyire is bírom, az õ hiányát éreznénk meg a legkevésbé a kp közepén.

Trunks
Nagyon nem lett volna szükség erre a Konföderációs kupára. Pirlóra is nagyon ráférne a pihenés. A gól megint szép volt. Mikor lõtt õ utoljára gólt akcióból? 😄 Mintha a tavalyi firenzei 0-5 rémlene, szerintem azóta nem.

Amici di nessuno...

Neki ez az 1 hónap pihenés nagyon kellett.Viszont Marci gyengus volt....lehet hogy nem zörög a haraszt.
9csöves9
az milyen már, hogy Marotta szerzõdése jún.30-ig szól? ha addig virít valakit akkor maradhat vagy mi?😄

tegnap Pirlo megint szép gólt vert, és úgy játszott, ahogy legalább egy éve nem láttam. az utóbbi fél évben már majdnem olyan gyengén tolta mint az utolsó Milanos éveiben.

😄

Azért többet látok benne mint ami kijött,de nem fogok eret vágni ha elmegy.Pénzt viszont tényleg nem szabad rá áldozni,fõleg ha 1-2 millión szarakodunk a 'kibebaszottsztárcsatár' ügyében.
Trunks
Szerintem meg bõven túl sok lehetõséget kapott. 18 meccs azért nem olyan kevés, pláne ha a teljesítményét nézzük. Egyszerûen nem is emlékszem értékelhetõ megmozdulására, ennek ellenére õsszel egész sokat játszott, aztán hosszú ideig alig-alig, majd az utolsó néhány meccsen erõltette Conte, de fájdalmas volt nézni a kínlódását. Én pénzt semmiképp nem áldoznék rá. Interbe pont jó lesz, mert tud spanyolul. 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
nagyjából 0 amit mutatott, de hát tényleg esélye sem volt, hogy visszanyerje a formáját. a keresztszalagja szakadt el, az egész felkészülést kihagyta, nem is csodálom, hogy nem nagyon játszott. ennek ellenére én megtartanám ha már jó a térde, egy jó alapozással még hasznunkra lehet. kérdés, hogy meg lehet e újítani a közös tulajdont, mert ha nem akkor tuti nem áldozunk rá 8-9 milliót a másik felére. az Udinesetõl azt nyilatkozták, hogy a Juventuson múlik a játékos jövõje, ha kell akkor marad, ha nincs rá szükség akkor Inter.

Conte nem vette ember számba,nem is játszott sokat...Súlyos sérülés után esélye nem volt a kezdõ közelébe kerülni.Amilyen szerencsénk van nálatok beindul....ha elengedjük,de ügye mi arról tárgyalunk hogy maradjon a közös tulajdon,hogy a rühes csapatod nehogy jól járjon.
limperatore
Isla milyen volt nálatok? Mazzarri nagyon akarja õt most

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Vicc ez a Konföderációs Kupa. Mindenki magasról szarik rá (kivéve a brazilokat, mert nekik nincs tétmeccsük egy évig meg mégis csak hazai pálya), csak arra jó, hogy egy hosszú szezon végén még egyet facsarjanak a játékosokon. Plusz ugye késõbb is kezdik a a felkészülést a következõ szezonra.

Amici di nessuno...

9csöves9
Köszi! Collina vezeti a meccset, jó lesz az õ fejét is látni újra😊

Agnelliék együtt kajáltak ma Perezékkel a Bernabeuban, majd elvonultak egy tárgyalóterembe, a téma nyilván Higuain volt. a firkászok szerint okés a Madridnak a részletfizetés, de emelni kell az eddigi ajánlaton.

banok
Vagyis a meccs 18.00-kor lesz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
talán megnéznétek
19.00 Real Madrid Legends-Juventus Legends
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
sok sikert neki, remélem belõle is nagy edzõ lesz

#38552: elég jól feljöttünk😊

Zsolti9014
A Fehér Toll lett az Ajaccio edzõje.

Hajrá Magyarország!

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Hirtelen a semmibõl felerõsödtek a Tevez pletykák, Melo+pénz bizniszt rebesgetnek. nem lenne rossz, de kicsit szkeptikus vagyok, kurva sokat keres Angliában szerintem inkább elmegy valamelyik másik újgazdag csapathoz. kevesebb munka, több lóvé, Tevezhez szerintem ez a stílus áll közelebb.

A skybetnél 5/1-rõl 1/3-ra csökkent annak az oddsa hogy Tevez következõ állomáshelye a Juventus lesz, meglátjuk mennyire pengék arra a bukik.

Breki33
A konföderációs kupára felkészülés során az olaszok két meccset játszanak, május 31-én San Marino ellen, majd június 7-én Csehország ellen.

Szóval inkább ezekre készülnek

http://www.fifa.com/confederationscup/matches/index.html
forzajuve5
Prandelli 8 játékosunkat cibálja el a Konföderációs kupára....
(Gigi, Barza, Bonu, Chiello, Giak, Marcsi, Szundi, Gio)

9csöves9
több esélye lenne az biztos, pláne ha megint ilyen évetek lesz(amit kétlek mondjuk). Prandelli támogatná az ötletet, mert hát mindenki szívesebben játszat összeszokott védõket, Chiellini és Bonucci úgy néz ki pár évre bebetonozták a válogatottban is a helyüket. Bonucci és Ranocchia ráadásul kurva jók voltak ketten a Barinál, gondolom ez is közrejátszik a pletykákban.

limperatore
mert olyanokat írnak h ha válogatottban akar lenni akkor juvéba kell mennie 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
ami biztos, hogy Conte szeretne egy védõt mindenképp és Ranocchiát kedveli, a többit a firkászok már összerakják. ettõl függetlenül nem hinném, hogy idén még megbontaná a Chiellini,Barzagli,Bonucci hármast. szerintem idén biztosan nem lesz belõle semmi.

limperatore
ezek a ranocchiás hírek mennyire valósak??

9csöves9
Wenger már egy ideje bele van buzulva, a City-t és a Chelseat is emlegették vele kapcsolatban.

Pepén kívûl egyetlen kimondott támadó szélsõ sincs a keretben, ha efféle tervei vannak Conténak(márpedig neki alapvetõen ez a filozófiája,csak a keretre a 3-5-2 volt a legalkalmasabb) akkor nem fogják elküldeni azt akinek azért feküdne ez a poszt és igazolni vagy 3-4 szélsõt.

Azzal meg lehet nem értesz egyet, hogy több formációban alkalmazható, attól még úgy van.😊 4-3-3 szélén, 4-2-3-1 valamelyik szélén, vagy a csatár mögött is alkalmazható és ha nem is ment neki idén annyira, azért 2 csatáros felállásba is be lehet illeszteni. A jelenlegi támadóink közül mindenképpen õ tudja a legtöbb posztot, más kérdés, hogy gyengén teljesített idén.

A 3-5-1-1 szerintem nem lesz sokszor visszatérõ taktika, Conténak töke tele volt a csatárainkkal, meg Pogbát valahogy mindenképp be kellett rakni ezért született meg ez a felállás.

Giovinco maradását nálam az is erõsíti, hogy a vezetõség a napokban büszkélkedett vele, hogy van kemény 4 saját nevelésünk a keretben és hogy ez milyen jó meg fontos. Na ebbõl Marrone szerintem távozik, és DC-nek is kiáll a rúdja. Valamennyit azért akarnak tartani az elsõ csapatnál és a mostani primaverat elnézve erre csak Gio és Marchisio lesz alkalmas a következõ években.

Trunks
De angolok közül kinek kellene? Inkább kipengetnek kétszer annyit a most trendi csatárokért (Cavani, Lewandowski) mint a nemzetközileg nem nagyon jegyzett Joveticsért. Az meg kicsit furcsán hatna, hogy a csatáraink közül talán leggyengébb szezont futó Giovincónak lenne a legbiztosabb helye a keretben. Még azzal se értek egyet, hogy õ több formációban tud játszani, hisz 4-3-3 mondjuk tökéletes lenne neki, de a nemrég kitalált 3-5-1-1-ben nincs helye, és egyelõre a csatársor közepén is elég gyengécskén teljesített.

Amici di nessuno...

Trunks
Jézusom, hogy állt ez a sorfal? Csak a kapu közepét takarták, semmi mást. Persze ettõl függetlenül szép gól volt.

Azt érti vki amúgy, hogy mi értelme van egy hosszú szezon után San Marino ellen barátságos meccset játszani? Készülnek Málta ellen vagy mi?

Amici di nessuno...

9csöves9
Pirlo tegnap csinos kis gólt vert:

9csöves9
3 csatár nem elég egy 2 csatáros felálláshoz, ráadásul rebesgetik, hogy Conte újra elõ akarja venni a 4-3-3-t is. Biztos maradónak én csak Giovincot tekintem, õ többféle taktikában is alkalmazható. amúgy szerintem is csak 1 csatár érkezik Llorente mellett, 4,5 millás fizetéssel nem hiszem, hogy a padra jött. túl szépen hangzik ez a Jovetic Higuain páros érkezõnek, pláne hogy még szélsõt meg védõt is akarnak igazolni. ha mégis két támadó érkezik akkor az ismét valami C terv lesz, kinézek még egy Osvaldot is Marottáékból...

Q-t nagyon sajnálnám, de bírom annyira, hogy inkább azt mondom, hogy menjen el és valahol legyen kezdõcsatár. Firenze tökéletes hely lenne neki, egy Rossi-Q-Ljajic hármas elég szépen kavarna ott.

Jovetic kapcsán szarabb lett amúgy a helyzet Della Valleék csak kesst akarnak, Montellat viszont több játékos is érdekli. Maximum akkor tudom elképzelni, ha Jovetic valóban annyira Olaszországban akar maradni, mert ha csak pénz érdekli a lilákat akkor azt az angolok röhögve kifizetik.

Higuain bizniszben szerintem minden dolog klappol, ott annyi lesz a baj, hogy megint el fogják tökölni. Nekem úgy tûnik, hogy most Jovetic a az elsõszámú jelölt és utána foglalkoznának csak az argentínnal. ajánlani fog addig neki valaki olyat, hogy simán rábólint.

Rockynhooo
Szerintem elég ha egy csatár érkezik. Jön ugye Llorente plusz a meglévõ elég sok csatárból is meg kellene tartani valakit (döntse el mindenki maga kinek szavazna bizalmat). Plusz még az új ember. 3 csatár már elegendõ lenne a szezonra. És mind a három minõségi. Persze nem tudhatjuk elõre milyen teljesítménnyel rukkol majd elõ a baszk srác.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

de utálom Higanyt:S nem tartom nagy játékosnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Most nézem, Higuain állítólag 25 millióért érkezne és évi 4,5 milliót keresne. Mivel a Realnál gyakorlatilag lemondtak róla, kicsit sokallom az árat, de hát ez van. A fizetés viszont elfogadható.

Amici di nessuno...

Trunks
Úgyis Q-t fogjuk elkótyavetyélni, pedig érdemes percre lebontva nézni a gólok, illetve gólpasszok számát, sokat mondó... Jovetics szerintem jó lenne, ha nem 30 millába kerülne, hanem néhány nem nékülözhetetlen embert (Melo!) vennénk be a cserébe.

Higuain mennyibe kerülne a hírek szerint? A baj az, ha mindkettejüket megszereznénk, akkor már a szélekre nemigen maradna pénz, a félmegoldások pedig nem elég jók. Jöjjön Jovetics, ha ilyen Isla-kaliberû embereket bele tudunk vonni az üzletbe vagy Higany, ha nem kerül túl sokba. És vegyünk legalább egy értelmes szélsõt.

Immobilérõl nincs hír? Hosszabb távon õ vagy akár Gabbiadini is megoldás lehetne.

Storarinak pedig hatalmas köszönet a nálunk töltött évekért, ha távozik. Szerintem a bajnokság 5 legjobb kapusában simán benne van, úgyhogy megérdemli, hogy védjen.

Amici di nessuno...

Breki33

Breki33

Breki33
Lacee86
Láttam megosztva ezt a Juve Facebook oldalán, de nem igazán vágtam, mi ez. Most utánaolvastam, és most már értem. Szomorú. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
Artúr király😊

9csöves9
Marronét én azért preferálom, mert saját nevelés és tehetséges. csak hát már 2-3 éve el kellett volna kezdeni játszatni, vagy olyan helyre kölcsönadni ahol végigjátszik egy szezont. Marchisio se lenne sehol, ha anno az Empoliban nem dobják be és tolja végig az évet.

szerintem a Jovetics bizniszbe be is vonjuk és jó helye is lesz Firenzében. aztán majd visszaigazoljuk 20 millióért...

Látom még mindig nem igazoltunk top playát <#idiota> Hosszú nyár lesz ez...Marrone-t számomra érthetetlen miért preferáljátok.Matri mehetne felõlem,viszont Q maradjon.Kell két csatár,egy belsõvédõ,meg ügye két szélsõ/szélsõ védõ taktikától függõen.Sajnos én nem látom hogyan fog ez megvalósulni,de legjobb lenne augusztusig rá se nézni az átigazolásokra,de ügye senki nem bírja ezt ki.
Zsolti9014
Érdekes. Én egyébként Higuaínnak kifejezetten örülnék, szerintem jó játékos, Madridban nem mindig becsülték meg annyira, amennyire megérdemelné, illetve szerintem ilyen stílusú támadó kellene ide.

Joveticcsel kapcsolatban viszont vannak kétségeim, nem tudom, hogy pontosan hol és hogyan játszatnánk, meg hogy fel tudna-e nõni a feladathoz. Mindenesetre ha csereüzletben lehetne megoldani, én igazából a felsoroltak közül Marronét és Quagliarellát sajnálnám, kicsit Matrit is, de sajnos Q vagy sérült, vagy ha nem, Conte nem bízik benne... Matri meg képes nagyon eltûnni hosszú meccsekre.

Szóval érdekes lesz, hogy kit/kiket hoznak elõre, talán oda kell a leginkább az erõsítés.

Mondjuk játékrendszertõl függõen a védelem sem feltétlenül megoldott, gondolok itt a szélsõ védõkre.

Ja, meg szélsõk: remélem, Pepe túl lesz a sérüléseken, és visszatér, mert számomra õ nagyon jól tükrözi Conte szellemiségét: felszántja a pályát, bármi legyen, ráadásul nem is ügyetlen a srác. Viszont így is kellene még szélsõ, ahogy ugye itt korábban írtátok, hogy Conte kért is 2-t amikor egyeztettek a vezetõkkel.

Meg mondjuk lassan Pirlo utódlása is napirenden lehet, mert bár õ még mindig zseni, fiatalabb már nem lesz. De sajnos ugyanez igaz Gigire is - kívánom neki, hogy legalább 40 éves koráig védhessen zavartalanul és jó formában, de valaki kellene mögé, aki utána a helyét is átveszi. Persze, erre Leali pályázhat, de azt is megértem, hogy neki inkább védeni kell most, az hosszabb távon nekünk is jó lesz, ha tapasztalatot gyûjt.

Nálam igazából Gigin kívül aki "érinthetetlen" a jelenlegi keretbõl, az a 3 belsõ védõnk, aztán Lichti, Pogba, Vidal, Pirlo. Rajtuk kívül persze Marchisiót, Cacerest és Pepét se szívesen engedném el.

Mindenesetre most jó helyzetben vagyunk abból a szempontból, hogy elég erõs keretünk van a bajnoksághoz, de hogy ez így is maradjon és Európában is ütõképesek legyünk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a csapból is az folyik, hogy Higannyal megvan a megegyezés, tegnap Madridban voltak Marottáék. valahogy még is az az érzésem, hogy ez is egy Dzeko/Agüero/Van Persie sztori lesz. az argentín mellett továbbra is él a Jovetic szál, de nem mint egymás alternatívái, hanem mindkettõt leigazolnánk. erõsen kételkedem benne, hogy egy Bendtner-Anelka vonal után egy Higuain,Llorente,Jovetic hármas érkezik elõre.a pletykák szerint a montenegrói mindenképp valami játékoscserebere keretében jönne (Q,Matri,Marrone,Isla érdekli a violákat.) állítólag Jovetic Olaszországban akar maradni, és Della Valle se zárkózik el teljesen a velünk való üzleteléstõl.

9csöves9
a gólpontkom kicsit sietõsre vette a dolgot...

http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone?ICID=TOP_4-4

9csöves9
elég szar, bár ez még enyhülni fog szerintem. mindenesetre valószínû hogy õt már nem látjuk a csapat közelében. jó lenne már egy nyugodt nyár...

közben pörög a mercato, Storari úgy néz ki visszatér a Doriához. megérdemli, hogy valahol kezdõ legyen, jó helyettese volt Giginek. remélhetõleg nem szórakozzák el a cserekapus kérdését, Buffon sajnos 2-3 évente mindig kidõl hosszabb idõre. Leali már nyilatkozott ezügyben, szerinte neki most fontosabb lenne, hogy minél több meccsen védjen kezdõként.

csatársorba továbbra is a Higuain,Jovetic,Tevez hármasról jönnek a hírek. Tevez szerintem fejben nem alkalmas egy komoly klubhoz, és egy valag pénzt keres a cityben. Joveticet pedig normális áron nem adja el nekünk a fio, megy majd Angliába 30 milliókért. nálam nagyon sok érv szól Higuain mellett, én rá szavazok továbbra is 😊

forzajuve5
szegény Carrera két és fél évet kapott azért a bizonyos közúti halálos balesetért amit anno okozott