Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly nagyon imádtam Contét, idén viszont rendszeresen idegesít. Teljesen érthetetlen mellõzések, egyesek érthetetlen favorizálása, begyepesedett taktika, meccsek többségén nulla játék. Engem nem zavar, ha sok meccset hozunk le 1-0-ra tartalékos játékkal. De hogy a szezon utolsó 10 meccsén mondjuk egyszer próbáltunk igazán focizni, az elég kiábrándító. Egy Milan elleni rangadóra igenis pörögjön fel a csapat, ha nincs már mire tartalékolni. Változtatni pedig semmit nem tud. 15-20 perccel a vége elõtt kezd el cserélni (látta már vki szünetben cserélni?), lehozza Asamoaht/Lichtsteinert, 5-10 perccel a vége elõtt pedig bejön Matri/Quagliarella. Soha semmi váratlan.
Nagytakarításra is szükség lesz. Isla, Vucsinics, Peluso, De Ceglie, Anelka, Bendtner nyugodtan távozhatnak. Ha nem tud felépülni a sérülésébõl, akkor Pepe is mehet, vmint az idei Giaccherini is. Bármelyikük könnyen pótolható.
Amici di nessuno...
Engem amúgy nagyon emlékeztetett az idei Juventus a Capello félére, és sok hasonlóságot vélek felfedezni a Conte-Capello összehasonlításban is: 2 év 2 scudetto, biztonsági játék, többnyire szar játékkal behúzott gyõzelmek, érthetetlen hülye cserék, kevés formáció változtatás, és súlytalan BL búcsú. Persze ez csak az idei évre igaz, kicsit (nagyon) sajnálom is, hogy nem látom a tavalyi Juvét. Azt amelyik folyamatosan támadt, kurva sokat passzolt,rengeteget birtokolta a labdát és képes volt egy meccset 3 különbözõ formációban lejátszani ha arra volt szükség. Nem tudom Conte miért állt most át, erre a kétségkívül biztonságos és eredményes, ám de kurva sokszor langyos futballra. Elképzelhetõ, hogy a keret kényszerítette rá erre, vagy az eltiltás húzta át a számításait, mindenesetre látom benne azt, hogy tud az olasz futball számára újat mutatni és nem áll be végleg a régi olasz iskola edzõi sorába, mint ahogy azt idén tette. Nekem azért továbbra sincs belõle elegem, imádom. 😊
Ami a jövõt illeti: ahogy a 2006-os Juventusba, ebbe is igazából elég lenne 2-3 drágább játékost igazolni, ahhoz, hogy Európában is meghatározó csapat legyünk. Ha marad a 3-5-2, akkor kötelezõ igazolni egy alap kezdõ balszélsõt és egy csatárt, de én a jobb oldalt is legalább ilyen fontosnak érzem. És akkor egy meccsen nem Padoint és Pelusot kell majd becserélni, hanem mondjuk Asát és Lichtit. Nem hiszem, hogy ez idén fog megvalósulni, de fogunk költeni a piacon. Jönni fog 20+ milliós "toppléjer", jönni fognak "padoinok" is és remélhetõleg belenyúlunk a tutiba egy fiatallal is, mint idén Pogbával.
Nálam amúgy õ a szezon igazolása/felfedezettje, pláne ha azt is nézzük, hogy ingyen jött. A szezon játékosa Vidal, a csalódás pedig Pirlo, na meg egy kicsit Asamoah, de neki betudom, hogy nem a posztján játszik.
Most pedig megpróbálom teleszarni a topikot képekkel meg videókkal, némelyiken sírtam a röhögéstõl😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bár ennek a realitás nem igazán nagy. Nagyon fura szezonnak kellene lennie annak, amelyben január közepére már ünnepelhetünk. 😛
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
WTF? Rögtön pia meg szivar? 😄D Este gondolom jönnek a csajok is <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Emellett nekünk is le kell vonni a tanulságokat és továbbfejlõdni, mert van hová. A mercato is fontos lesz, de nem várok tõle túl sokat. Jön Llorrente, Conte is biztos hoz vkit az Atalantából, hozunk melléjük egy öreg és/vagy béna csatárt és meg is vagyunk.
Amici di nessuno...
31. bajnoki cím
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
már csak egy pont kell szerezni vasárnap. azt viszont muszáj lesz, mert szeretnék bajnoki címet kapni szülinapomra 😊
Amici di nessuno...
a gólok szépek voltak, de elég gyanús volt Jonatas lerántása elõtte, lett volna bíró aki azt befújja 11-esnek.
1 pont kell a hátralevõ fordulókban😊
Amici di nessuno...