Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Alessandro Del Pierónak, a Juventus és az olasz labdarúgás kultikus figurájának önéletrajzi ihletésû könyve ("Giochiamo ancora") 2013 szeptemberében Magyarországon is megjelenik.

https://www.facebook.com/pages/Alessandro-Del-Piero-J%C3%A1tsszunk-m%C3%A9g/381517835293142

9csöves9
ez a kálcsó...😄

közben Gomez aláírt a violákhoz, elég komoly fizetésért, Jovetic eddigi keresetének majdnem a dupláját fogja kapni. nem lesz ott rossz csapat, pláne, ha Rossi is újra játszhat. gondolom ezután a Jovetices pletykák megint felerõsödnek, 1000% hogy távozik Firenzébõl.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Kb. 😄 :S

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
jobb helyeken ezt pénzmosásnak hívják 😄

9csöves9
óriási bizniszek mennek itt kérem. ilyenek csak Olaszországban vannak:

Megvesszük Gabbiadini másik felét az Atalantától, amit le is passzolunk a Sampnak, hogy megkapjuk Zaza 50%-t. Zazát egybõl elküldjük a Sassuoloba kölcsönbe és megkapjuk Berardi 50%-t is. így három tehetséges olasz csatár 50 %-a lesz nálunk.az már más kérdés, hogy valószínûleg egyikük sem fog az elkövetkezendõ 2 évben egy percet sem játszani a Juventusban...

Akárhogy is nézzük,amióta itt van nyertünk 2 bajnoki címet az általa IS vásárolt játékosokkal.A klub anyagi helyzete javul,nincs 2-3 agyonfizetett faszkalap a keretben.Az hogy nem igazol 'nagy sztár'-t,gondolom inkább anyagi megfontolás(nincs rá keret 😄 ),mint töketlenség.Pár melléfogás pedig mindenhol van,ez 1 ilyen sport....Miattam hosszabbíthatnak vele.
9csöves9

9csöves9

9csöves9
tegnap megvolt amúgy Llorente sajtótájékoztatója, szimpatikusnak tûnik, olaszul válaszolt a kérdésekre, meg nem tûnik egy idiótának. amúgy a szokásos duma ment, nagyon örül, hogy itt lehet, szar volt neki az elmúlt év, beszélt Contéval néhányszor aki elmondta neki mennyire bízik benne.a Tevezzel alkotott csatárpárról annyit mondott, hogy 6 csatár van a keretben és majd Conte eldönti kinek ad lehetõséget.

Marottát is faggatták a firkászok, Joveticrõl azt mondta, hogy a firenzeiekkel nehéz dolog nekünk üzletelni, különben is most jött két csatár, befejezettnek tekinti a csatárkérdést. trollkodott is kicsit, megjegyezte, hogy augusztus 31-ig még bármi lehet, még az is, hogy a Fiorentina ingyen nekünk adja Jojot. az amúgy lejön róla, hogy nagyon nyeregben érzi most magát a Kobra, pláne, hogy úgy tûnik Ogbonna és Kolarov is a zsebben van. nagyon meg lennék lepve ha nem hosszabbítanák meg a szerzõdését.

9csöves9
meg ebbe a számba azok a milános hülyegyerekek is beletartoznak akik szerint Tevez a Milanba igazolt...

Jah...gondolom nálatok is G.Beretta meze fogy most a legjobban.....
szucsy89
Azért ettõl nem kell hanyatt esni. Nézd azt, hogy a többi "kedvenc" játékos mezét már megvette aki akarta tavaly vagy akár már idén nyáron is... most nyilván mióta bejelentették hivatalosan aki mezt vesz Tevez mezt fog venni.
Ez is kielegito valasz volt, koszonom csobi ur :f

9csöves9
Csak százalékos adatot láttam, miszerint amióta itt van Tevez, az azóta eladott mezek 95%-a az õ nevével volt ellátva.

Van valamilyen becsult adat a mezeladasrol? Mindig erdekes stat hogy ki "fogy" a legjobban

9csöves9

9csöves9

9csöves9
jó páros lesznek, alig várom, hogy akcióban lássam õket😊

Llorente ma érkezik Torinóba 4 órakor lesz a bemutatója, sajtótájékoztatót ad és körbevezetik a stadionban illetve a múzeumban. a mezszámra kíváncsi leszek, remélem a 17-est beválasztja és akkor újra láthatjuk a 10-17-t együtt.

A Jovetic vonal továbbra is él, bár én ezt már soknak érzem, max akkor jöjjön ha Teveznek vissza kell mennie szemetet szedni Angliába😄. Ma egyébként Vucinic esküvõjén ott lesz Jovetic, ahogy Conte is és néhány csapattárs. már Q,Marrone,Isla fele+3-5 milliós ajánlatról is írnak, de az ilyen játékoscserés bizniszek mindig csak a firkászok fejében születnek meg.

állítólag Conte szabad utat ad De Cegliének, a Lazio, a Samp és a Stoke City érdeklõdésérõl írnak. ha igazolunk arra az oldalra akkor valóban felesleges itt tartani.

Tevez mezeit viszik mint a cukrot, pedig azt hittem a 10-es szám kicsit visszatartó erõ lesz. amióta itt van kis túlzással csak az õ nevével ellátott mezek fogytak.

Breki33
forzajuve5
bemutatás

itt lehet nézni élõben Tevez bemutatását 11:30-tól

9csöves9

9csöves9

Trunks
Persze, szerintem is jó ötlet neki adni a 10-est. Hátha több mez is fogy így. Meg szerintem hülyeség is lenne most 5-10 évig pihentetni a 10-es mezt, mert nem akad egy Platini/Baggio/Del Piero-szintû klasszis.

Amici di nessuno...

9csöves9
ha jól tudom jövõre lejárt volna a szerzõdése, valamint a Citynél próbálják visszább szorítani a béreket és Tevez heti 190.000 fontja sok volt még City szinten is. ezért mondjuk nagy pacsi Teveznek, jókora összegrõl mondott le azért, hogy jöhessen.

elég nagy a felháborodás a netes Juventus társadalomban a mezszám miatt, de hülyeségnek tartom. imádom Alexet, ha õ nincs egészen biztos nem Juventus szurkoló vagyok ma, de lehet még a focihoz se lenne közöm. tavaly a klub vissza akarta vonultatni a 10-est, de maga Del Piero tiltotta meg, és õ nyilatkozta, hogy szeretné ha valaki továbbvinné, mint ahogy õ is ment tovább a Platini,Baggio által kitaposott úton. a Juventusba kell egy 10-es.

Tevezzel most el kell hitetni, hogy õ a világ közepe, nem véletlen az sem, hogy a stadionban lesz a bemutatója, nézõk elõtt, amire nálunk nem is tudom volt e példa korábban. így lehet kihozni belõle a legtöbbet.

Trunks
Na hivatalos. Vki érti amúgy, hogy miért engedték el ilyen nevetséges összegért? Szalai-kaliberû emberekért fizetnek hasonló summákat. Ennyiért kihagyhatalannak tûnik ez az üzlet, remélem jól fogja tolni. Ha szerzünk még egy normális szélsõt, akkor tökéletesnek ítélem a mercatót az elmúlt évekhez képest.

Amici di nessuno...

Sõt,még annál is jobban....Rúgjon 20 gólt,legyen problémamentes és senki nem fog 1 rossz szót szólni.
igen
neki

Grove4
Még most semmiképp sem, viszont szerintem sokan túlmisztifikálják a jelentõségét.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Elvileg Tevezé lesz a 10-es mez... hát nem tudom 😄 Ti neki adnátok?
Trunks
Jovetics nem tûnik rossznak, de azért még szerintem nem mutatott annyit, hogy csak úgy kicsengessünk érte 30 milliót.

Védelembe nem kell senki, mert Conte úgyis bele van buzulva Pelusóba, még a végén õ lesz a kezdõ. Jobb szél még elmegy, ha nem a Padoin-Pelus kettõs erõlteti Conte Lichti helyén, hanem Cácerest. Bal oldalra mindenképp kellene vki, még ha Pepe jó is lesz, ami azért elég erõsen kérdéses. Szívem szerint azért két szélsõt szívesen látnék, akik mindkét szélen bevethetõk. Nagyobb lenne a verseny.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezért is jobb választás Tevez, mint Higuain. neki kevesebb támogatásra van szüksége ahhoz, hogy helyzetbe kerüljön.
remélhetõleg Pepe újra a régi lesz, az sokat lendítene a széljátékon.
nálam a leggyengébb pont a védelem bal széle. oda nagyon kellene valaki. valamint egy minõségi belsõ védõ sem ártana a padra.

Elkann nagyon bele van buzulva Joveticbe, így szerintem az a rész még mindig nincs lejátszva

Trunks
Ha jön Tévez (márpedig nagyon úgy néz ki), akkor túlzásnak érezném idén Jovetics érkezését is. Q gondolom sajnos távozik, mondjuk ha Vucsinics is, akkor bõven jónak érezném a Llorente-Tévez-Matri-Seba négyest. Sokkal nagyobb gondok vannak a kp. szélén, idén egyik szélünk se brillírozott. Lichtsteiner védekezésben kiváló, beadni nem tud (nem szélsõ vagy wing-back, hanem szélsõhátvéd), Asamoah belsõ kp., ez is érzõdött. A cserékrõl pedig inkább ne is beszéljünk. Hiába lesznek elöl jobb csatáraink, ha szélrõl 0 támogatást kapnak.

Amici di nessuno...

Grove4
Kolarov is képben van még állítólag.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
én is valami ilyesmire gondoltam. rögtön azután jött újra a képbe a Milan amikor az elsõ hírek jöttek arról, hogy milyen jó áron tudnánk megszerezni Tevezt. Gallianiból simán kinézek egy ilyet és ápol annyira jó kapcsolatot Tevezékkel, hogy be lehessen ezt adni.

amúgy én egyre kevésbé tartok a honvágyától, azért Olaszország felüdülés lesz neki Anglia után ilyen szempontból. amúgy is rengeteg az argentin a ligában, akár át is járogathat Zanettiékhez ha úgy tartja kedve😄

a hírek szerint azonban továbbra sem szállunk le Joveticrõl. most elsõsorban majd az Ogbonna biznisz lezárásán dolgoznak, utána pedig az eladásokon a sor, a Vucinic,Q,Matri hármasból kettõ távozna és a belõlük remélt összegbõl mennének rá Joveticre. elég durva lenne ha õ is érkezne, nem igazán hiszek ebben.

Grove4
#38586: No offense, de szerintem sosem volt a kezetekben, Galliani csak be akart kavarni, felverni az árát.

#38585: Én egyébként örülök neki, szerintem univerzálisabb játékos mint Higuain, azt viszont aláírom, hogy Higuain hosszútávon jobb lett volna. Egyébként szerintem is csak a viselkedése problémás, de bízom benne, hogy nálunk nem jön ki a dilije, néha amúgy is kockáztatni kell, mint a Milan, Ibraval, Balotellivel.

szucsy89
Na, úgy néz ki lecsaptátok a kezünkrõl Tevezt, már csak azért szorítok hogy fél év után rátörjön a honvágy és haza akarjon menni. 😊)
9csöves9
ha csak nem történik valami csoda, akkor Tevez a Juventus játékosa.állítólag már holnap jöhet orvosira, de gondolom éppen Argentínában partizik.

Trunks
Kíváncsi leszek ki marad a csatárok közül, ha tényleg létrejön az üzlet. Vucsinicset nem nagyon tudom elképzelni cserecsatárnak, illetve elképzelni még csak-csak, de a motivációs problémáit ismerve nem tûnik nyerõ ötletnek. És akkor még mindig marad 3 másik támadó, ami még mindig sok.

Amici di nessuno...

9csöves9
Tevez lesz a befutó egyre inkább úgy tûnik. vannak kétségeim, de azért nem fogom telesírni a kispárnám, hogy ha csak egy Tevez-Llorente kettõssel erõsödik a csatársorunk. az utóbbi idõk párosai közül talán az övék hasonlítana stílusban legjobban az Alex-Trez kettõshöz. 10+5 millió bónuszt rebesgetnek(bajnoki cím, bl elõdöntõ) illetve 5,5-ös fizetést bónuszokkal.

amúgy nem lennék meglepve, ha ebben az ügyben is lenne még fordulat, és a végén megint valami 4. ember kerül szóba.

forzajuve5
állítólag ma delegáció utazott manchesterbe, hogy Tevez átigazolásáról tárgyaljanak.
közben látom, hogy kinevezték az öreg Carlot a Real edzõjének, így most akár a Higu szál is felgyorsulhat.

megnéztem volna a jelenetet amikor Conte megkérdezte Marottát az eddigi igazolásokról 😊

9csöves9
ha ez így van, akkor ez számunkra nem rossz elõjel. Wenger sem nagyon szeret mélyen a zsebébe nyúlni, és úgy néz ki vezetõségi szinten elég jó kapcsolatot ápolunk most a Madriddal. a részletfizetés a mai világban nem hiszem, hogy nagy gond lenne az olajcsapatokon kívül nem sokan fizetik ki egyben egy játékos vételárát.

Higuainhoz annyi, hogy õ elfogadta az Arsenal és a ti ajánlatotokat is. Most a kluboknak kell megegyezni.

REAL MADRID

9csöves9
mai pletykarovat:

-Conte visszatért a nászútjáról, össze is ül Marottáékkal egyeztetni az igazolásokról
-Ogbonna érkezése lassan kész tény, 9-10 millió+Immobile fele vagy csak készpénz
-megint ment pár ajánlat a violákhoz, mindet visszadobták, kizárólag 30 millió kessért adják Jojot.úgy tuti felejtõs
-bár úgy tûnt az Arsenal tuti befutó Higanynál, most az apja és egy fifa ügynök is azt nyilatkozta, hogy semmi sem biztos még, az Arsenal és a Juventus is komoly ajánlatot tett, valamint más csapatok is vannak még a kalapban érdeklõdés szintjén. az Arsenal több pénzt, mi több trófeát tudunk adni, kérdés mi a fontos az argentínnak😊
-Marotta továbbra is a tavalyi szöveget nyomja: Higuain,Jovetic és Tevez is nagyszerû játékos, érdeklõdünk irántuk, DE blablablabla és különben is itt van már Llorente aki egy nagy bajnok.

9csöves9
akkor a srác kurva sokszor ziccerbe tud kerülni, ha így is összerugdosott 100 gólt 25 éves korára. pláne úgy, hogy szerintem 5 meccsen nem kezdett zsinórban soha. így persze, hogy nem magabiztos a kapu elõtt. bizalom kell neki, folyamatos játék, szerintem nagyon sok van még benne, és kb. úgy fog vele járni a Madrid mint Sneijderrel.

limperatore
higuaint nem értem...neki 25 ziccer kell 1 gólhoz...viszont tevez kurva jó

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
+1.és itt nem feltétlenül a játéktudásról van szó, mert Tevezt jó spílernek tartom. csak a másik kettõ fiatal, nem keres egetrengetõ összeget a jelenlegi csapatában, és nem mellesleg náluk nem tartanék attól, hogy 1 év után hisztiznek és el akarnak majd húzni, mert hiányzik anyu, nincs nonstop 35 fok, vagy nem tetszik nekik Conte. Tevez ilyen szempontból nagyon kockázatos és kurvára nem tenne jót az sem a csapatnak, ha egy ilyen agybeteg rögtön többet keresne mondjuk Vidalnál vagy akármelyik meghatározó embernél.

9csöves9
tavaly is, még együtt is mutogatták gyönyörû mosolyukat az étterem asztalánál. aztán még sem láttam még Milan mezben szaladgálni...

szucsy89
Tevezzel Galliani elvileg már megegyezett 😊
Count Adyn
Nálam pont fordítva lenne a csatársorrend😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Asamoah másik felét megvásároltuk, Islanál pedig meghosszabbították a közös tulajdont. A játékjoga a Juventusnál van, tehát ha az Inter megveszi a mi részünket akkor mehet hozzájuk. Peluso kapcsán pedig éltek az opcióval( szerintem kötelezõ "opció" volt) 5 misibe fájt...

Megy tovább a csatártéma a mostani állás szerint Tevez,Jovetic,Higuain sorrend van ha az esélyeket nézzük, de minden nap van valami hír mindegyikrõl. Tevez lenne a legolcsóbb gondolom ez fog dönteni...