Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/pages/Alessandro-Del-Piero-J%C3%A1tsszunk-m%C3%A9g/381517835293142
közben Gomez aláírt a violákhoz, elég komoly fizetésért, Jovetic eddigi keresetének majdnem a dupláját fogja kapni. nem lesz ott rossz csapat, pláne, ha Rossi is újra játszhat. gondolom ezután a Jovetices pletykák megint felerõsödnek, 1000% hogy távozik Firenzébõl.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megvesszük Gabbiadini másik felét az Atalantától, amit le is passzolunk a Sampnak, hogy megkapjuk Zaza 50%-t. Zazát egybõl elküldjük a Sassuoloba kölcsönbe és megkapjuk Berardi 50%-t is. így három tehetséges olasz csatár 50 %-a lesz nálunk.az már más kérdés, hogy valószínûleg egyikük sem fog az elkövetkezendõ 2 évben egy percet sem játszani a Juventusban...
Marottát is faggatták a firkászok, Joveticrõl azt mondta, hogy a firenzeiekkel nehéz dolog nekünk üzletelni, különben is most jött két csatár, befejezettnek tekinti a csatárkérdést. trollkodott is kicsit, megjegyezte, hogy augusztus 31-ig még bármi lehet, még az is, hogy a Fiorentina ingyen nekünk adja Jojot. az amúgy lejön róla, hogy nagyon nyeregben érzi most magát a Kobra, pláne, hogy úgy tûnik Ogbonna és Kolarov is a zsebben van. nagyon meg lennék lepve ha nem hosszabbítanák meg a szerzõdését.
Llorente ma érkezik Torinóba 4 órakor lesz a bemutatója, sajtótájékoztatót ad és körbevezetik a stadionban illetve a múzeumban. a mezszámra kíváncsi leszek, remélem a 17-est beválasztja és akkor újra láthatjuk a 10-17-t együtt.
A Jovetic vonal továbbra is él, bár én ezt már soknak érzem, max akkor jöjjön ha Teveznek vissza kell mennie szemetet szedni Angliába😄. Ma egyébként Vucinic esküvõjén ott lesz Jovetic, ahogy Conte is és néhány csapattárs. már Q,Marrone,Isla fele+3-5 milliós ajánlatról is írnak, de az ilyen játékoscserés bizniszek mindig csak a firkászok fejében születnek meg.
állítólag Conte szabad utat ad De Cegliének, a Lazio, a Samp és a Stoke City érdeklõdésérõl írnak. ha igazolunk arra az oldalra akkor valóban felesleges itt tartani.
Tevez mezeit viszik mint a cukrot, pedig azt hittem a 10-es szám kicsit visszatartó erõ lesz. amióta itt van kis túlzással csak az õ nevével ellátott mezek fogytak.
Amici di nessuno...
elég nagy a felháborodás a netes Juventus társadalomban a mezszám miatt, de hülyeségnek tartom. imádom Alexet, ha õ nincs egészen biztos nem Juventus szurkoló vagyok ma, de lehet még a focihoz se lenne közöm. tavaly a klub vissza akarta vonultatni a 10-est, de maga Del Piero tiltotta meg, és õ nyilatkozta, hogy szeretné ha valaki továbbvinné, mint ahogy õ is ment tovább a Platini,Baggio által kitaposott úton. a Juventusba kell egy 10-es.
Tevezzel most el kell hitetni, hogy õ a világ közepe, nem véletlen az sem, hogy a stadionban lesz a bemutatója, nézõk elõtt, amire nálunk nem is tudom volt e példa korábban. így lehet kihozni belõle a legtöbbet.
Amici di nessuno...
neki
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Védelembe nem kell senki, mert Conte úgyis bele van buzulva Pelusóba, még a végén õ lesz a kezdõ. Jobb szél még elmegy, ha nem a Padoin-Pelus kettõs erõlteti Conte Lichti helyén, hanem Cácerest. Bal oldalra mindenképp kellene vki, még ha Pepe jó is lesz, ami azért elég erõsen kérdéses. Szívem szerint azért két szélsõt szívesen látnék, akik mindkét szélen bevethetõk. Nagyobb lenne a verseny.
Amici di nessuno...
remélhetõleg Pepe újra a régi lesz, az sokat lendítene a széljátékon.
nálam a leggyengébb pont a védelem bal széle. oda nagyon kellene valaki. valamint egy minõségi belsõ védõ sem ártana a padra.
Elkann nagyon bele van buzulva Joveticbe, így szerintem az a rész még mindig nincs lejátszva
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
amúgy én egyre kevésbé tartok a honvágyától, azért Olaszország felüdülés lesz neki Anglia után ilyen szempontból. amúgy is rengeteg az argentin a ligában, akár át is járogathat Zanettiékhez ha úgy tartja kedve😄
a hírek szerint azonban továbbra sem szállunk le Joveticrõl. most elsõsorban majd az Ogbonna biznisz lezárásán dolgoznak, utána pedig az eladásokon a sor, a Vucinic,Q,Matri hármasból kettõ távozna és a belõlük remélt összegbõl mennének rá Joveticre. elég durva lenne ha õ is érkezne, nem igazán hiszek ebben.
#38585: Én egyébként örülök neki, szerintem univerzálisabb játékos mint Higuain, azt viszont aláírom, hogy Higuain hosszútávon jobb lett volna. Egyébként szerintem is csak a viselkedése problémás, de bízom benne, hogy nálunk nem jön ki a dilije, néha amúgy is kockáztatni kell, mint a Milan, Ibraval, Balotellivel.
Amici di nessuno...
amúgy nem lennék meglepve, ha ebben az ügyben is lenne még fordulat, és a végén megint valami 4. ember kerül szóba.
közben látom, hogy kinevezték az öreg Carlot a Real edzõjének, így most akár a Higu szál is felgyorsulhat.
megnéztem volna a jelenetet amikor Conte megkérdezte Marottát az eddigi igazolásokról 😊
REAL MADRID
-Conte visszatért a nászútjáról, össze is ül Marottáékkal egyeztetni az igazolásokról
-Ogbonna érkezése lassan kész tény, 9-10 millió+Immobile fele vagy csak készpénz
-megint ment pár ajánlat a violákhoz, mindet visszadobták, kizárólag 30 millió kessért adják Jojot.úgy tuti felejtõs
-bár úgy tûnt az Arsenal tuti befutó Higanynál, most az apja és egy fifa ügynök is azt nyilatkozta, hogy semmi sem biztos még, az Arsenal és a Juventus is komoly ajánlatot tett, valamint más csapatok is vannak még a kalapban érdeklõdés szintjén. az Arsenal több pénzt, mi több trófeát tudunk adni, kérdés mi a fontos az argentínnak😊
-Marotta továbbra is a tavalyi szöveget nyomja: Higuain,Jovetic és Tevez is nagyszerû játékos, érdeklõdünk irántuk, DE blablablabla és különben is itt van már Llorente aki egy nagy bajnok.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megy tovább a csatártéma a mostani állás szerint Tevez,Jovetic,Higuain sorrend van ha az esélyeket nézzük, de minden nap van valami hír mindegyikrõl. Tevez lenne a legolcsóbb gondolom ez fog dönteni...