44078
-
#43716 Ez egy teszt szöveg. -
#43715 Én tegnap BT sporton néztem a meccset, Rio Ferdinandék is simán megelőlegezték a döntőt.
Innen nagyon csúnya lenne elbukni, és nem bejutni.
A döntő más tészta, oda egy arra a napra maximálisan kihegyezett, olyan csapat kell, mint a Barca elleni első meccsen, vagy még egy kicsivel jobb. -
#43714 Aha, közben rákerestem wikin. A döntőben viszont kaptak 2-t is, így mégse nyerték meg a BL-t. :) Nyilván ez mondjuk óvatosságra int minket is, hiszen egyrészt 1 meccsen idegen helyszínen bármi lehet, másrészt tetszik vagy nem a Cörö és csapata, azért tudnak... Persze mi is. :) (Megelőlegeztem egy Juve-Real döntőt. :D )
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.05.04. 11:06:15 -
#43713 Clean sheet rekordot találtam, Arsenal 05-06-os szezon, a 3. körtől a végéig nem kaptak gólt:
Arsenal hold the record for the most consecutive clean sheets with ten in 2005–06. They went without conceding a goal for 995 minutes between September 2005 and May 2006.[14] The run started after Markus Rosenberg's goal for Ajax after 71 minutes on matchday two of the group stage, continued with four group stage games and six games in the knockout rounds, and ended with Samuel Eto'o's goal for Barcelona after 76 minutes in the final. The 995 minutes were split between two goalkeepers, Jens Lehmann with 648 and Manuel Almunia with 347 minutes.
Utoljára szerkesztette: gercse, 2017.05.04. 10:57:42 -
#43712 Hát hogyne, sőt, szerintem 7-8-cal is... :) -
#43711 majd a real a döntőben megszór titeket egy 4-5-el :SAD?SAD:S -
#43710 Remek volt tényleg, Marchisio is tökéletesen szállt be. Allegri el is magyarázta a meccs után, hogy Khedira hiánya és a Monaco széljátéka miatt került be Barzagli. -
#43709 Ámen. :) És még mindig nincs kapott gólunk az egyenes kieséses szakaszban 5 meccs után. Ilyen volt már valaha úgy egyáltalán bárkinél bármikor is?? -
#43708 -
#43707 Meg is fogja előzni, mint ahogy gyanús hogy a rekordtartó Hirzer Ferencet is (35). Egy olyan klubnál lehet első ahol rengeteg nagy támadó játszott és sikeres volt egész történelme során. Nincs értelme megkérdőjelezni a leigazolását.
Profi munka volt, Alves óriásit játszott, mint ahogy Allegri is megint nagyot húzott ezzel. Ki gondolta volna hogy pont most variál a december óta tökéletesen működő felálláson? Hihetetlen mennyire egyben van minden, ez a szezon tényleg ilyen most vagy soha téma, meg kell csinálni Cardiffban, nincs mese. -
nagy hős #43706 Gonzalo Higuain has scored his 30th club goal of the season - 1st player to score 30+ goals for Juventus since David Trezeguet (32) in 01-02 -
#43705 Ez vicces. :)
link -
#43704 jah igaz még játszunk a roma ellen és pontegyenlőség esetén az egymás elleni döntene ezt nem számoltam bele:)
amugy ehhez azér kellett arc:D
-
#43703 A városi derbin elvileg még nem tudunk, mert a Róma csak a következő nap játssza a meccsét. Ha a Milan ellen nem nyer (és természetesen mi előtte nap megverjük a Torot), akkor lesz matematikailag biztos a bajnoki cím. -
#43702 szóval akkor a városi derbin ünnepeljünk vagy az olimpicoba az a kérdés:D -
#43701 :D -
#43700 szívesen :D -
#43699 Kikapott a Róma. Azt hiszem nem lövök mellé a matematikai esély még megléte ellenére sem, hogy most már tényleg megvan a Scudetto. :) -
#43698 Igen, bebizonyította az Atalanta, hogy nem véletlenül vannak ott idén a tabellán, ahol. -
#43697 Jó kis csapat ez az Atalanta, tudták mit kell játszani ellenünk és az első félidőben remekül végre is hajtották. El lehet így hullajtani 2 pontot, nincs vele nagy gond. Remélem a Monaco nem tanul ebből, mondjuk valószínűleg ők nem is tudnak ilyen fegyelmezetten védekezni, más az erősségük. -
#43696 Első félidőben nagyon látszott hogy senki nincs itt fejben most:) Attól függetlenül hogy milyen nevetséges gólokat kaptunk azt kell mondjam megérdemli a pontot az atalanta mert odatették magukat végig. Azt hiszem ha ez a meccs 2 hónappal ezelőtt van pl siman behuzzuk -
#43695 NSO-n már persze jön a sok síró balf*sz, hogy elment a mixe, meg hogy így bunda meg úgy bunda. Kb. 1 perc lett volna utánanézni, miért adnak a Juve győzelemre 1,2-1,3-as szorzó helyett 1,85-öt... Idióták. -
#43694 5 nap van a meccsig, ráadásul már a Genoa ellen is elég pihenősre sikerült, szerintem nem lett volna jó, ha rögtön egy BL elődöntöre kell rápörögni a semmiből. Nem sérült meg senki, jó ez így, lesz idő rápihenni.
Ennyi balfaszkodással hátul nem érdemeltünk győzelmet, de azért a második félidőre egész jól felpörögtünk. Nem rossz ez az X. -
#43693 Juve 84 pont
Roma 75 pont
Hátralévő meccsek:
35. forduló - Juve-Torino
36. forduló - Roma-Juve
37. forduló - Juve-Crotone
38. forduló - Bologna-Juve
34. forduló - Roma-Lazio
35. forduló - Milan-Roma
36. forduló - Roma-Juve
37. forduló - Chievo-Roma
38. forduló - Roma-Genoa
A két hazai meccset hozzuk, és gyakorlatilag meg is van a bajnoki cím. Erősen kétlem amúgy is, hogy a Roma behúzná mind az 5 hátralévő meccsét. -
#43692 Második félidő simán a mienk volt, pechünk volt az egyenlítő góljuknál. Azért itt is alakított a partjelző, aki beintette a lest, amikor kezezésért 11-est adott volna a bíró.
Mandzukic csak a kezezés után ér labdába, az teljesen mindegy, hogy ő lesen van. Nem tudom melyik szomorúbb, ha a spori Bonuccit látta lesen vagy ha azt hitte, hogy Mandzukic helyzete itt számít valamit is.
Mindegy, 1-1-nél történt az eset, ki tudja mennyit változtatott volna a dolgokon. Csak elképesztő, hogy ezt hogy lehet benézni. -
#43691 Erős kezdő vagy sem, ezen a meccsen nagyon nem megy eddig... Nagyon látszik, hogy fejben már mindenki Monacoban jár. -
#43690 + akár Lichtsteiner és Benatia is nyugodtan játszhatna. -
#43689 Ok, hogy jó ebben a szezonban az Atalanta, meg nem dőlt el teljesen a bajnokság, de ettől még számomra teljesen érthetetlen, hogy pár nappal a sokkal fontosabb BL-elődöntő előtt Khedira kivételével (ő eltiltott lesz szerdán) a legerősebb kezdőt küldi ki Allegri. Akárhogy is nézem, a bajnoki címhez elég 7 vagy legrosszabb esetben 8 pont. 5 meccs alatt ez könnyedén hozható. Egy bergamói iksz tökéletes lenne. Ez mondjuk Asamoah, Barzagli és Sturaro kezdőbe állításával is reálisnak tűnne. -
#43688 Gála volt ez tegnap. Nem tudom minek kell itt történnie, hogy megboruljon ez az egész, de nagyon egyben van minden most. Tökéletes formaidőzítés Allegriéktől. Marchisio nagyon megérdemelte volna a gólt, nem sok hiányzott, Bonucci meg nem normális :D
Nem láttam a klásszikót, de az is még jobban felértékeli a bl továbbjutásunkat. Mondjuk a győztes gólnál hasonló helyzetben nálunk úgy fel lett volna rúgva Sergi Roberto, hogy még most sem esik le. Csak úgy Chiellini tanárúr tanai szerint:
-
#43687 Az odabaszna, kb. mint a 2003-as Juve-Milan döntő. :)
#43686: Érthetetlen. Kicsit mint a Morata-biznisz. Vagy bejön a gyerek, akkor 10 millióval többért visszaveszik, vagy ha nem, akkor eladták 20-ért. Amikor visszavásárolta a Real 30 milláért már ért vagy 50-et. -
#43686 Bentancur végre aláírt, 9,5 millió és a majdani eladási árának 50 %-a a Bocáé...Nem nagyon tudom felfogni, hogy az amúgy zseniális Marottáék hogy tudnak néha ilyen elbaszott bizniszeket összehozni. Odaangedtük nekik ingyen Tevezt, adtak pár szemetet, meg opciót erre a tehetségesnek tűnő gyerekre, de még az sincs, hogy ha ő nagyot durrant akkor kaszáljunk az eladásából. Nem értem. -
#43685 Érdekesség, friss oddsok a Tippmix proról: link :) -
#43684 Nagy Monaco verést amúgy nem várok. Szerintem idegenben esélyes, hogy 1-1-gyel kezdünk, és otthon 1-0 vagy talán 2-0. Persze jó lenne nyerni az 1. meccsen is. Majd meglátjuk. -
#43683 Egy esetleges Juve-Atleti mondjuk nem lenne egy matyóhímzés. 18-as karikával adnák a csatornák :D -
#43682 Amúgy meg nem kell elájulni ettől a Monacótól. Igen, remekek támadásban, hihetetlen jó fiatal csapatuk van, de egy gyenge csoportot nyertek meg, aztán épphogy továbbmentek egy közepes City ellen, majd simán kiverték a Dortmundot. A legnagyobbakat elkerülték, a PSG elleni meccsekből Franciaországban pedig rendre rosszul jönnek ki. Nekünk pedig a legnagyobb erényünk, hogy az ellenfél támadóit jól semlegesítjük, a védelmük pedig igen sebezhető.
Úgyhogy lebecsülni nem fogjuk őket, de ennél jobb elődöntős párharcot nem lehet várni. Emlékezzünk csak két évvel ezelőtt azért szurkoltunk, hogy a Realt (!) kapjuk, mert a másik kettő még rosszabbnak tűnt. Érdekes, hogy a két évvel ezelőtti negyeddöntős csapatokból alig-alig maradt valaki, a Monaco és a Juve is teljesen átalakult (totál defenzív csapatuk volt, most meg az egyik legoffenzívabb Európában). -
#43681 Irányított sorsolás vagy nem, ez így tökéletes, főleg hogy a visszavágó lesz Torinóban. A futballvilág pedig fellélegezhet, hogy nem kell még egy Real-Atleti döntőt végigszenvedni. -
#43680 Ahogy szerdán is visítozott meg idegrohamot kapott a 90.percben az alapján nincs kétség. Túl rég óta akarjuk ezt a sikert ahhoz, hogy bárkit is lebecsüljünk. Ők viszont innentől már nem veszthetnek semmit, az a nagy előnyük. -
#43679 Allegri a fejébe fogja a verni a csapatnak, hogy a Monaco ellen ugyanúgy küzdeni kell, mint a Barca vagy bárki más ellen, ebben biztos vagyok! -
#43678 Igen, ebben van a csapatunk legnagyobb ereje, hogy szinte bárki képes bármilyen szerepre. A támadók védekeznek, ha a kell, illetve a középpályások és a védők is képesek gólokat szerezni. -
#43677 8 kozott megkaptuk a legnehezebbet talan es meg idegenben is volt a masodik meccs. Akkor azt irtam h a legrosszabbul jott ki minden. Most a negy kozott a legjobban jott ki minden.
Azert ott van bennem a 2003as monaco emleke h legyen min paraznom :D Cityt meg Dortmundot kivertek am eleg siman. Profik a fiuk, biztos nem becsulik le az ellenfelet es profik modjara dontobe mennek.