Champions of Norrath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rangerem egyre jobban tetszik.
Ha tesztelni akarsz,akkor itt egy kód.Valószínûleg azoknak találták ki,akik köv nehézségi fokon akarják nyomni,viszont új karival.
Tartsd lenyomva az intro után,mikor már mozoghatsz, L1et,R2t,háromszöget,R3mat. Lvl20 leszel 999 skillponttal.
Tartsd lenyomva az intro után,mikor már mozoghatsz, L1et,R2t,háromszöget,R3mat. Lvl20 leszel 999 skillponttal.
De te BG Da2-vel mennyit jaccota'?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
9,5 nekem annyit ér amióta megvan egyszer sem untam meg!!!!
megéri mert a BG nagyon szarr ehez képest!!+!!!!!!!!!
megéri mert a BG nagyon szarr ehez képest!!+!!!!!!!!!
Ez mennyivel jobb ey 1 - 10 -es skalan mint a BG Dark ALiance 2?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kicsit furcsán fogalmazol! :)
Tehát az a kérdésed,hogy ha most 7es vagy act1ben, akkor a hármasban hanyas leszel?
Ne aggódj,sztem a növekedésed le fog lassulni,ahogy elõre haladsz. Játék végére 25-30 között leszel vhol, mivel a köv nehézségi szint ebben az intervallumban kezdhetõ meg.
Tehát az a kérdésed,hogy ha most 7es vagy act1ben, akkor a hármasban hanyas leszel?
Ne aggódj,sztem a növekedésed le fog lassulni,ahogy elõre haladsz. Játék végére 25-30 között leszel vhol, mivel a köv nehézségi szint ebben az intervallumban kezdhetõ meg.
ja de én még csak act 1 és 7 szintû a varázslóval voltam 15-ös az atc 3-ban szerintem ez elég roszz mert most vagyok 7 az egyben akkor mennyi leszek a háromban
Ugye? Kicsit furcsa a szév rendszer, ugyanezt csináltam a barbival! A ranger egyébként tényleg nagyon jó! Fog tetszeni! A skill treeje egyébként nagyon jó, tud majd dual wieldelni 20. szint környékén!
Bahh mekkora szívás!! elkezdtem egy íjásszal menteni akartam erre rámentettem a varázslóra gyorsan kiba**tam
a mem. kártyát hátha nem mentett rá erre azt látja hogy még egyet se mentettem.Na bazz mos íjásszal vagyok egész jó most vagyok vele mindjárt hatos és most járom az utolso barlangot!
a mem. kártyát hátha nem mentett rá erre azt látja hogy még egyet se mentettem.Na bazz mos íjásszal vagyok egész jó most vagyok vele mindjárt hatos és most járom az utolso barlangot!
Nem,nem hagytam el
Sajnos mostanában nem tudok játszani, így nem tudom,hogy ez-e a váltás.
Helo mindenkinek lenne egy kérdésem!
Hogy mikor kéri a második DVD-t mert én a második act-ot
kivszem jönne a harmadik nyomok egy startot ,hogy elmnyomjam erre jön egy fekete képernyõ és fagyás van!Ilyenkor mi a teendõ?
Hogy mikor kéri a második DVD-t mert én a második act-ot
kivszem jönne a harmadik nyomok egy startot ,hogy elmnyomjam erre jön egy fekete képernyõ és fagyás van!Ilyenkor mi a teendõ?
Ha néha érdemi info is lenne ,lehet válaszolna is vki 

senki sincs itt!mindenki kihalt mert az utolsó hozzászolásokban cak én szerepelek vagyi csak beszélek a vak vilagba vagy a jobbik eset hogy elolvassátok csak nem válaszoltok
Na most tartok ott ,hogy valami orc barlangaba vagyok és már a hármas szinten voltam és ott volt a fõ genya.,na most kinyírtam egypár alatvalóját aztán kinyírtam a fõ-t is
erre mitörténik azthittem ,hogy széttöröm a joy-t kinyír két kis szaros orc megpróbáltam mégegyszer de odáig se jutottam le hogy hozzá érjek a fõ muftihoz!Na mindegy most tanulok azt majd tenisz-re megyek azt majd utána megölöm ket.Mikor jön az ACT2? Most vagyok 7 szintû meg minden tök jó fegyvereim és ruháim vannak!Fegyvernek egy buzogány van berakva ami teljesen arany olyan 35-55-ig sebez vagy valahogy így,páncélba van 30 mas armort ad ,csizmám 20-at ad,kesztyû,olyan 20 valamennyi vannak gyûrüim meg minden k*rva nagy ez a jaték!!!Ahhh csak tanulnom kell

erre mitörténik azthittem ,hogy széttöröm a joy-t kinyír két kis szaros orc megpróbáltam mégegyszer de odáig se jutottam le hogy hozzá érjek a fõ muftihoz!Na mindegy most tanulok azt majd tenisz-re megyek azt majd utána megölöm ket.Mikor jön az ACT2? Most vagyok 7 szintû meg minden tök jó fegyvereim és ruháim vannak!Fegyvernek egy buzogány van berakva ami teljesen arany olyan 35-55-ig sebez vagy valahogy így,páncélba van 30 mas armort ad ,csizmám 20-at ad,kesztyû,olyan 20 valamennyi vannak gyûrüim meg minden k*rva nagy ez a jaték!!!Ahhh csak tanulnom kell

Most nyírtam ki egy fõ genyát meg két macit!!5-ös szintû vagyok!,de mindjárt 6-os vagy 7-es nemtudom!Hazajövök game ezerrel!!!!!!különben nem azt akartam írni hogy ritkábban hanem gyakrabban!
Most hagytam abba a jatekot csak nagyon kevés ideig játszottam vele!Nagyon nagy lett ez a game!!!!!!!!!
Eszméletlen jobb mint az ONIMUSHA 3!!!Komolyan mondom
megéri ez a két DVD,mert csoda szép grafika!,Szerintem
nem monoton hanem élvezhetõ a játék menet!,nem úgy mint
a Baldurs Gate Dark Aliance 2-õben!Én most egy Auruditával vagyok vagy mivel!Most valami jeget meg balami stun blowot
fejlesztettem 2 szintûre!A fejlesztés eszméletlen!,a tárgy és fegyver használat pfhff reggel felkelek azt jáccok mert Anyámék nézik a tévét!Csak nekéne felelni irodalom-ból az a k*rva 30 versszak!arghhh mindegy nem érdekes majd még írok fejleményeket!Amúgy milyen az Elf Ranger?,mert jónak
néz ki!
Eszméletlen jobb mint az ONIMUSHA 3!!!Komolyan mondom
megéri ez a két DVD,mert csoda szép grafika!,Szerintem
nem monoton hanem élvezhetõ a játék menet!,nem úgy mint
a Baldurs Gate Dark Aliance 2-õben!Én most egy Auruditával vagyok vagy mivel!Most valami jeget meg balami stun blowot
fejlesztettem 2 szintûre!A fejlesztés eszméletlen!,a tárgy és fegyver használat pfhff reggel felkelek azt jáccok mert Anyámék nézik a tévét!Csak nekéne felelni irodalom-ból az a k*rva 30 versszak!arghhh mindegy nem érdekes majd még írok fejleményeket!Amúgy milyen az Elf Ranger?,mert jónak
néz ki!
Én egyedül viszed haver nélkül :)
Eddig van multiple shot, ice arrow,lvl7 vagyok.
Eddig van multiple shot, ice arrow,lvl7 vagyok.
Ahm és eddig milyen varázslatokat tanultál?Érdemes megszerezni ezt a gamét mert az a két DVD,különben ha elakadok akkor ki fog segíteni itt a fórumon csak én meg haver és te fogod játszani.Te ketten viszed valamelyik haveroddal?Ritkábban is benézhetnél!
Na pá!
Na pá!
Két dvds.
A ranger sokkal jobban bejn eddig,mint a barbi
A ranger sokkal jobban bejn eddig,mint a barbi
Gondoltam mert a barbár nak szerintem mindegyik játékban szar volt a varázslatai!Különben most csorog már délután este felé tudok vele játszani!!!JUPI
Tisztább,szárazabb érzés:)))
Még nem mentem vele sokat. Szoknom kell az íjat. SZVSZ a skill treeje sokkal használhatóbb,mint a barbinak.
Még nem mentem vele sokat. Szoknom kell az íjat. SZVSZ a skill treeje sokkal használhatóbb,mint a barbinak.
Sikeresen felülírtam a barbis mentést az act2 elején,így rangerrel nyomom most.
Vagyok, nyugalom:)
Mivel utoljára a dio2vel játszottam, ezért sok hasonlítási alapom nincs, nekem eddig bejön. Természetesen az ilyen játékok a kategória miatt monotonok.
Viszont ami eddig nem tetszik,az az íj használat....majd még kicsit belemászok a dologba egy rangerrel.
Ellenséges AI néha gyengusz, elõfordul,hogy megakad egy tereptárgyban,amíg barbimmal sündisznót csinálok belõle, viszont annyiban okosak,hogy ha védekezem,akkor vmelyik ellen megkerül,és hátba támad.
Eddig ennyi.
Mivel utoljára a dio2vel játszottam, ezért sok hasonlítási alapom nincs, nekem eddig bejön. Természetesen az ilyen játékok a kategória miatt monotonok.
Viszont ami eddig nem tetszik,az az íj használat....majd még kicsit belemászok a dologba egy rangerrel.
Ellenséges AI néha gyengusz, elõfordul,hogy megakad egy tereptárgyban,amíg barbimmal sündisznót csinálok belõle, viszont annyiban okosak,hogy ha védekezem,akkor vmelyik ellen megkerül,és hátba támad.
Eddig ennyi.
Elõször barbival nyomom egy kicsit, aztán váltok. Majd meglátjuk melyik tetszik a legjobban,de szinte biztos,h minddel végigviszem legalább egyszer. A diohoz hasonló nehézségi fokok vannak, amik megnyitása szint fv-e.
Egy kedves fórumlakótárs jóvoltából most tesztelgetem. Pont az,amit vártam:diabloid hekkendszles gyönyörû grafikával. NEm jutottam sokáig,majd még jelentek.
Majd kivancsi vagyok mi a velemenyed rola.
Szvsz offline pontozták így fel.