140
A net vezető médiumai csak dícsérik. Ti mit gondoltok?
-
#100 Jelentem a játékot kivittem!!!Fúúú te bazz nagyon kemény a
vége felé Ignorokot vagy kit elsőre kinyírtam!!! -
#99 ahamm -
Gábor #98 Mivel nem játszom,ezért nem mondhatom azt,hogy jobb :) -
#97 az is, maga az egész!neked jobb? -
Gábor #96 Most az armor meg az attack lenne érdekes? Szép magas. -
#95 jaja olvass tudom ,hogy szar lett s kép de ez van. -
Gábor #94 Pixelek? :)) -
#93 Olvass a sorok között! :) -
Gábor #92 Ezen most mit kellene lássak? :) -
#91 kicsit nagy lett!! -
#90 [IMG]http://[/IMG]
my karakter -
#89 te most hányas vagy? -
#88 nekem is most leszek 16-os -
Gábor #87 A rangerem egyre jobban tetszik. -
#86 köszi de egyenlőre csak ki akarom vinni vagy vmi. -
Gábor #85 Ha tesztelni akarsz,akkor itt egy kód.Valószínűleg azoknak találták ki,akik köv nehézségi fokon akarják nyomni,viszont új karival.
Tartsd lenyomva az intro után,mikor már mozoghatsz, L1et,R2t,háromszöget,R3mat. Lvl20 leszel 999 skillponttal. -
#84 most megyek át az akt 3 ba! mindjárt 15 lvl.-es leszek! -
#83 sokat! -
#82 De te BG Da2-vel mennyit jaccota'? -
#81 9,5 nekem annyit ér amióta megvan egyszer sem untam meg!!!!
megéri mert a BG nagyon szarr ehez képest!!+!!!!!!!!! -
#80 Ez mennyivel jobb ey 1 - 10 -es skalan mint a BG Dark ALiance 2? -
#79 tudom most act 2 oben vagyok azt most vagyok 10 mindjárt 11-es!4 szintet fejlődök az act 2? -
Gábor #78 Kicsit furcsán fogalmazol! :)
Tehát az a kérdésed,hogy ha most 7es vagy act1ben, akkor a hármasban hanyas leszel?
Ne aggódj,sztem a növekedésed le fog lassulni,ahogy előre haladsz. Játék végére 25-30 között leszel vhol, mivel a köv nehézségi szint ebben az intervallumban kezdhető meg. -
#77 ja de én még csak act 1 és 7 szintű a varázslóval voltam 15-ös az atc 3-ban szerintem ez elég roszz mert most vagyok 7 az egyben akkor mennyi leszek a háromban -
Gábor #76 Ugye? Kicsit furcsa a szév rendszer, ugyanezt csináltam a barbival! A ranger egyébként tényleg nagyon jó! Fog tetszeni! A skill treeje egyébként nagyon jó, tud majd dual wieldelni 20. szint környékén! -
#75 Bahh mekkora szívás!! elkezdtem egy íjásszal menteni akartam erre rámentettem a varázslóra gyorsan kiba**tam
a mem. kártyát hátha nem mentett rá erre azt látja hogy még egyet se mentettem.Na bazz mos íjásszal vagyok egész jó most vagyok vele mindjárt hatos és most járom az utolso barlangot! -
Gábor #74 Nem,nem hagytam el -
#73 megoldottam a problemo-t kiírtam 2 kettes dvd-t azt mosmár normálisan megy! -
#72 de te már elhagytad az act2-őt? -
Gábor #71 Sajnos mostanában nem tudok játszani, így nem tudom,hogy ez-e a váltás. -
#70 Helo mindenkinek lenne egy kérdésem!
Hogy mikor kéri a második DVD-t mert én a második act-ot
kivszem jönne a harmadik nyomok egy startot ,hogy elmnyomjam erre jön egy fekete képernyő és fagyás van!Ilyenkor mi a teendő? -
Gábor #69 Ha néha érdemi info is lenne ,lehet válaszolna is vki -
#68 senki sincs itt!mindenki kihalt mert az utolsó hozzászolásokban cak én szerepelek vagyi csak beszélek a vak vilagba vagy a jobbik eset hogy elolvassátok csak nem válaszoltok -
#67 Na most tartok ott ,hogy valami orc barlangaba vagyok és már a hármas szinten voltam és ott volt a fő genya.,na most kinyírtam egypár alatvalóját aztán kinyírtam a fő-t is
erre mitörténik azthittem ,hogy széttöröm a joy-t kinyír két kis szaros orc megpróbáltam mégegyszer de odáig se jutottam le hogy hozzá érjek a fő muftihoz!Na mindegy most tanulok azt majd tenisz-re megyek azt majd utána megölöm ket.Mikor jön az ACT2? Most vagyok 7 szintű meg minden tök jó fegyvereim és ruháim vannak!Fegyvernek egy buzogány van berakva ami teljesen arany olyan 35-55-ig sebez vagy valahogy így,páncélba van 30 mas armort ad ,csizmám 20-at ad,kesztyű,olyan 20 valamennyi vannak gyűrüim meg minden k*rva nagy ez a jaték!!!Ahhh csak tanulnom kell -
#66 Most nyírtam ki egy fő genyát meg két macit!!5-ös szintű vagyok!,de mindjárt 6-os vagy 7-es nemtudom!Hazajövök game ezerrel!!!!!!különben nem azt akartam írni hogy ritkábban hanem gyakrabban! -
#65 Most hagytam abba a jatekot csak nagyon kevés ideig játszottam vele!Nagyon nagy lett ez a game!!!!!!!!!
Eszméletlen jobb mint az ONIMUSHA 3!!!Komolyan mondom
megéri ez a két DVD,mert csoda szép grafika!,Szerintem
nem monoton hanem élvezhető a játék menet!,nem úgy mint
a Baldurs Gate Dark Aliance 2-őben!Én most egy Auruditával vagyok vagy mivel!Most valami jeget meg balami stun blowot
fejlesztettem 2 szintűre!A fejlesztés eszméletlen!,a tárgy és fegyver használat pfhff reggel felkelek azt jáccok mert Anyámék nézik a tévét!Csak nekéne felelni irodalom-ból az a k*rva 30 versszak!arghhh mindegy nem érdekes majd még írok fejleményeket!Amúgy milyen az Elf Ranger?,mert jónak
néz ki! -
#64 Ahhhh durva kegyetlen jó jatek!!!!ahhh euruditával viszem -
Gábor #63 Én egyedül viszed haver nélkül :)
Eddig van multiple shot, ice arrow,lvl7 vagyok. -
#62 Ahm és eddig milyen varázslatokat tanultál?Érdemes megszerezni ezt a gamét mert az a két DVD,különben ha elakadok akkor ki fog segíteni itt a fórumon csak én meg haver és te fogod játszani.Te ketten viszed valamelyik haveroddal?Ritkábban is benézhetnél!
Na pá! -
Gábor #61 Két dvds.
A ranger sokkal jobban bejn eddig,mint a barbi