Champions of Norrath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

my karakter

Sugam
te most hányas vagy?

Sugam
nekem is most leszek 16-os

A rangerem egyre jobban tetszik.

Sugam
köszi de egyenlõre csak ki akarom vinni vagy vmi.

Ha tesztelni akarsz,akkor itt egy kód.Valószínûleg azoknak találták ki,akik köv nehézségi fokon akarják nyomni,viszont új karival.
Tartsd lenyomva az intro után,mikor már mozoghatsz, L1et,R2t,háromszöget,R3mat. Lvl20 leszel 999 skillponttal.

Sugam
most megyek át az akt 3 ba! mindjárt 15 lvl.-es leszek!

Sugam
sokat!

Sephi
De te BG Da2-vel mennyit jaccota'?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sugam
9,5 nekem annyit ér amióta megvan egyszer sem untam meg!!!!
megéri mert a BG nagyon szarr ehez képest!!+!!!!!!!!!

Sephi
Ez mennyivel jobb ey 1 - 10 -es skalan mint a BG Dark ALiance 2?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sugam
tudom most act 2 oben vagyok azt most vagyok 10 mindjárt 11-es!4 szintet fejlõdök az act 2?

Kicsit furcsán fogalmazol! :)
Tehát az a kérdésed,hogy ha most 7es vagy act1ben, akkor a hármasban hanyas leszel?
Ne aggódj,sztem a növekedésed le fog lassulni,ahogy elõre haladsz. Játék végére 25-30 között leszel vhol, mivel a köv nehézségi szint ebben az intervallumban kezdhetõ meg.

Sugam
ja de én még csak act 1 és 7 szintû a varázslóval voltam 15-ös az atc 3-ban szerintem ez elég roszz mert most vagyok 7 az egyben akkor mennyi leszek a háromban

Ugye? Kicsit furcsa a szév rendszer, ugyanezt csináltam a barbival! A ranger egyébként tényleg nagyon jó! Fog tetszeni! A skill treeje egyébként nagyon jó, tud majd dual wieldelni 20. szint környékén!

Sugam
Bahh mekkora szívás!! elkezdtem egy íjásszal menteni akartam erre rámentettem a varázslóra gyorsan kiba**tam
a mem. kártyát hátha nem mentett rá erre azt látja hogy még egyet se mentettem.Na bazz mos íjásszal vagyok egész jó most vagyok vele mindjárt hatos és most járom az utolso barlangot!

Nem,nem hagytam el

Sugam
megoldottam a problemo-t kiírtam 2 kettes dvd-t azt mosmár normálisan megy!

Sugam
de te már elhagytad az act2-õt?

Sajnos mostanában nem tudok játszani, így nem tudom,hogy ez-e a váltás.

Sugam
Helo mindenkinek lenne egy kérdésem!
Hogy mikor kéri a második DVD-t mert én a második act-ot
kivszem jönne a harmadik nyomok egy startot ,hogy elmnyomjam erre jön egy fekete képernyõ és fagyás van!Ilyenkor mi a teendõ?

Ha néha érdemi info is lenne ,lehet válaszolna is vki

Sugam
senki sincs itt!mindenki kihalt mert az utolsó hozzászolásokban cak én szerepelek vagyi csak beszélek a vak vilagba vagy a jobbik eset hogy elolvassátok csak nem válaszoltok

Sugam
Na most tartok ott ,hogy valami orc barlangaba vagyok és már a hármas szinten voltam és ott volt a fõ genya.,na most kinyírtam egypár alatvalóját aztán kinyírtam a fõ-t is
erre mitörténik azthittem ,hogy széttöröm a joy-t kinyír két kis szaros orc megpróbáltam mégegyszer de odáig se jutottam le hogy hozzá érjek a fõ muftihoz!Na mindegy most tanulok azt majd tenisz-re megyek azt majd utána megölöm ket.Mikor jön az ACT2? Most vagyok 7 szintû meg minden tök jó fegyvereim és ruháim vannak!Fegyvernek egy buzogány van berakva ami teljesen arany olyan 35-55-ig sebez vagy valahogy így,páncélba van 30 mas armort ad ,csizmám 20-at ad,kesztyû,olyan 20 valamennyi vannak gyûrüim meg minden k*rva nagy ez a jaték!!!Ahhh csak tanulnom kell

Sugam
Most nyírtam ki egy fõ genyát meg két macit!!5-ös szintû vagyok!,de mindjárt 6-os vagy 7-es nemtudom!Hazajövök game ezerrel!!!!!!különben nem azt akartam írni hogy ritkábban hanem gyakrabban!

Sugam
Most hagytam abba a jatekot csak nagyon kevés ideig játszottam vele!Nagyon nagy lett ez a game!!!!!!!!!
Eszméletlen jobb mint az ONIMUSHA 3!!!Komolyan mondom
megéri ez a két DVD,mert csoda szép grafika!,Szerintem
nem monoton hanem élvezhetõ a játék menet!,nem úgy mint
a Baldurs Gate Dark Aliance 2-õben!Én most egy Auruditával vagyok vagy mivel!Most valami jeget meg balami stun blowot
fejlesztettem 2 szintûre!A fejlesztés eszméletlen!,a tárgy és fegyver használat pfhff reggel felkelek azt jáccok mert Anyámék nézik a tévét!Csak nekéne felelni irodalom-ból az a k*rva 30 versszak!arghhh mindegy nem érdekes majd még írok fejleményeket!Amúgy milyen az Elf Ranger?,mert jónak
néz ki!

Sugam
Ahhhh durva kegyetlen jó jatek!!!!ahhh euruditával viszem

Én egyedül viszed haver nélkül :)
Eddig van multiple shot, ice arrow,lvl7 vagyok.

Sugam
Ahm és eddig milyen varázslatokat tanultál?Érdemes megszerezni ezt a gamét mert az a két DVD,különben ha elakadok akkor ki fog segíteni itt a fórumon csak én meg haver és te fogod játszani.Te ketten viszed valamelyik haveroddal?Ritkábban is benézhetnél!
Na pá!

Két dvds.
A ranger sokkal jobban bejn eddig,mint a barbi

Sugam
Hogy ,hogy nem mûködik?

torrente
1 dvd-s változat nem mûködik.

Sugam
ahhhh mindjárt már csak fél nap.Amúgy te a két DVD-és változattal nyomod:?

Sugam
Gondoltam mert a barbár nak szerintem mindegyik játékban szar volt a varázslatai!Különben most csorog már délután este felé tudok vele játszani!!!JUPI

Tisztább,szárazabb érzés:)))
Még nem mentem vele sokat. Szoknom kell az íjat. SZVSZ a skill treeje sokkal használhatóbb,mint a barbinak.

Sugam
És õ milyen

Sikeresen felülírtam a barbis mentést az act2 elején,így rangerrel nyomom most.

Sugam
ahm!

Vagyok, nyugalom:)
Mivel utoljára a dio2vel játszottam, ezért sok hasonlítási alapom nincs, nekem eddig bejön. Természetesen az ilyen játékok a kategória miatt monotonok.
Viszont ami eddig nem tetszik,az az íj használat....majd még kicsit belemászok a dologba egy rangerrel.
Ellenséges AI néha gyengusz, elõfordul,hogy megakad egy tereptárgyban,amíg barbimmal sündisznót csinálok belõle, viszont annyiban okosak,hogy ha védekezem,akkor vmelyik ellen megkerül,és hátba támad.
Eddig ennyi.

Sugam
halóóóó

Sugam
Aham és milyen elvont monoton vagy inkább a jobb stilus?

Elõször barbival nyomom egy kicsit, aztán váltok. Majd meglátjuk melyik tetszik a legjobban,de szinte biztos,h minddel végigviszem legalább egyszer. A diohoz hasonló nehézségi fokok vannak, amik megnyitása szint fv-e.

Sugam
Már alig várom ,hogy meglegyen!Milyen karakterrel viszed??

Egy kedves fórumlakótárs jóvoltából most tesztelgetem. Pont az,amit vártam:diabloid hekkendszles gyönyörû grafikával. NEm jutottam sokáig,majd még jelentek.

Sugam
oké

Sephi
Majd kivancsi vagyok mi a velemenyed rola.

Sugam
Szombaton mát lehet ,hogy meg lesz.
ÉS akkkor game ezerrelll!!!!!

Szvsz offline pontozták így fel.

Sugam
ajjjjajjj minn...den.ki ajjjajjj

Sugam
valakinek meg van már?