140
A net vezető médiumai csak dícsérik. Ti mit gondoltok?
-
SonicBoom #140 7 darab micsodát? ilyesmire nem emlékszem.... -
mihike22 #139 hali!!a horn of III Omen-t azt amikor megérkeztél a szigetre akkor ott várt egy pasas aki disznót nyársalt xD annak kell odaadnod!!
amúgy én ott akadtam el ahol 7 db-valamit össze kell gyűjtenem:S...az útsót nem találom:(:( -
SonicBoom #138 Emberek, nem akar valaki online játszani egy kicsit?
Kénytelen voltam előszedni ezt a klasszikust, mert kicsit rossz szájízzel hagytam abba/félbe a Sacred 2-t X360-on. Az sem hozza azt a minőséget amit ez a játék tudott. -
Misstic #137 Sziasztok Championosok!
Elakadtunk a játékban, úgy a III.résznél.
A Sea Cave 2-ben a víz alatt megszereztünk valami szarvakat /Horn of Ill-Omen/, de nem tudjuk, hová lehetne azt letenni. Ír valamit, hogy követni kell valamit.....De hogy mit, arra nem jöttünk rá..
Valami "Davel"-nek kellene odaadni, másik helyszínt viszont nem ad fel, ott szteppelünk a Frosen Sea jeges vizein tanácstalanul. :(
Köszi előre is ha tudtok segíteni.
-
#136 good question, nemtudom sry -
fino powa #135 Huhh gyors reagálás :)
Ceglédi vagyok de nem jelent problémát.
Persze holnap körbetelefonálom a boltokat ahol valószínű hogy van.
Aztán ha nem jön be marad a Media Markt vagy hasonló.
Harmadik részröl szó sincs? Még nagyon régen úgy indult hogy 3 részes sorozat lesz... Talán nem jött össze?
-
#134 hello, most hogy vissza olvastam csodas , elmes kommentjeimet enis kedvet kaptam hozza, bár ott a cs+dota..:D 1x mindent nemlehet.
szerintem probald meg 576 ba, esetleg ebay,vagy ilyen cora vagy madaras tesco.. bar az utobbikat ketlem, meg amit megnezhetsz a media markt.
nemirtad hogy hovavalosi vagy szal igy nehezebb. de 576 ot hivd fel szentem nekik biztos van. -
fino powa #133 Sziasztok!
Látom rég járt erre ember de én most megtettem!
Újra leültem és nekiálltam végigvinni a játékot, már párszor sikerült.
Most szeretném a második részt kipróbálni, de nem tom hol megvenni.
Esetleg valami tipp vagy egyéb egyáltalán lehet még kapni?
Előre is kösz a válszt.
Jó gammát! -
Ronin1350 #132 Hali. Elakadtam a játékban a Shard of War követ nem tudom, hol kell használni. Légyszi segítsetek . -
#131 Hat ketten nyomtuk vegig az elsot... es eleg taposak voltak... -
#130 Csak akkor keseredj el, ha valóban egy tápos karaktered volt, azért tényleg kár... -
#129 Vaz... en meg nem mentettem le aszem a szereploket :( -
#128 Érdemes ellátogatni ide:
http://returntoarms.station.sony.com/ -
#127 Na felhozom a topikot, abból az apropóból, hogy megjelent a második rész, így már semmi akadálya, hogy az első részben a Level 50-esre tápolt karakterünket szépen átimportálhatjuk ebbe.
Ha valakit érdekel, eddig kapott egy 80 és egy 90 %-os értékelést. -
#126 Ha 2 Dvds verziod van akkor a 2 es dvd velbootoljal az elejen es ugy menj tovabb a lavas resznel!vagy azt az vampirosnal kell nemtom! -
#125 Igazad van. Ezt már elhatzároztam , hogy meg fogom venni mikor 10E alá esik az ára de még sajnos 16e :(
-
#124 Szerintem van: vegyétek meg eredetiben. Nem kell a megjelenés után rögtön - én is hónapok óta arra várok, hogy lemenjen a Red Dead Revolver ára, de amilyen mázlim van időközben már nem is lehet kapni. -
#123 Az a "kütyü" a lennti részen van ahol mindig kifagy,ha le akarsz menni. Az enyém 2 dvd-s verzió és ugyanaz a problem megoldást sajnos nem találtam:(( -
tsilli #122 Szevasztok!
nekem is az a problémám, hogy a lávás résznél mikor lemennék a lenti szintre kifagy. egy dvd-s a game, de fogalmam sincs mi lehet a baj, a láva pumpához keresnék valami kütyüt. Az hol lehet?
Thx. -
#121 Szerintem hibasan van megirva.... -
#120 Az a baj hogy el sem jutok odáig mert ezen a lávás részen a barlangból kell valami alkatrészt megszerezni s mikor belépek kifagy rögtön :((( -
#119 Mielött hajóra szállsz, azelött kell cserélni a DVD-t. -
#118 Nem rosz de ketten elvezetesebb! -
#117 Kár pedig rákattantam volna. -
#116 Hiba lesz. Nem a lavas resznel kell cserelni DVD-et :(( -
#115 Felhozom kicsit a topicot mert én erről lemaradtam s most nemrég kaptam egy 2 dvd-s verziót de ez egy lávás részen mikor le kell menni egy barlangba kifagy hiábe teszem be a 2.dvd-t az be sem bootol törési vagy irási hiba lehet? -
#114 En meg nem kerultem a Con-ba foellenseghez :( Alig volt idom jaccani! -
#113 Van már valakinek Lv50-es karaktere? -
#112 Nem mondtam, hogy a BGDA2 jobb lenne, csak panaszkodtam, hogy a főellenek ott sokkal keményebbek voltak. -
#111 Hiába tüztem ki, hogy hétvégére elérem az Lv50-et, vazz Lv40-től már nagyon lassan "töltődik". Most vagyok 45-ön, iszonyú durva már a karakter, a critical hit-je 1400!! -
#110 já sztem is ez most a legjobb ilyen
fajta gém -
#109 Hat en elarulom neked hogy a BGDA2 az a CON-hoz kepest lopisi! A CON szvsz eddigi legjobb ilyen jellegu jatek ami Ps2-re kijott volna es nem olyan rohadt unalamas mint a BADA2 es meghozza kihivas is van benne mert mig a BADA2-ben egyszer sem haltunk meg ebben mar az elejen voltunk szivesek :)
Szal ez RPG JATEK nem a BADA2. -
#108 A BG2-ben még az alfőnökökkel is vért izzadtam. -
#107 Na kivégezve a könnyü fokozaton! Brutál jó a játék, egy bánatom van csak, hogy a főellenfelek túl könnyüek. Vazz, a fő-főellenfelet a végén úgy végeztem ki, hogy még csak nem is sérültem.
Valószinüleg a kaland a középfokozaton kezdődhet, mert a LV30-as karakteremet már a kezdőpályán úgy leverték, mint a pinty! Igaz, óvatlan voltam. Meg sem állok 50-ig. -
#106 neke mé mindi me va -
#105 Nehogy letöröljétek a CoN mentéseiteket, a karaktereket át lehet importálni a 2. részbe!!!
576.hu
Champions: Return to Arms:
Alig jelent meg a Snowblind Studios által hegesztett Champions of Norrath, az urak máris bejelentették a folytatást. A Champions: Return to Arms 2005 első negyedévében érkezik - ismételten kizárólag Playstation 2-re. A Sony gyorsan egy weboldalt is fellőtt a játéknak, lentebb az itt olvasható információkból csemegézünk:
-A Champions of Norrath történetének direkt folytatása - ismét számtalan izgalmas fordulatot kapunk, melyek során a játékosnak kell majd eldöntenie, hogy merre fordítja a sorsát.
-Többezer új varázstárgy, rengeteg új szörny, és részletesen kidolgozott helyszínek.
-Innovatív medál-szisztéma, melynek segítségével új játékmódokat nyithatunk majd meg.
-Karakterimportálás lehetősége az első epizódból [Ennek gyaníthatóan sokan örülnek majd - a szerk.]
-Több mint hetven pálya, plusz sok külön mellék-küldetés.
Offline [max négy játékos] és online multiplayer [itt is max négy játékos], új multiplayer játékmódok. -
#104 oké asszem majdnem minden True kivéve a pajzs meg a cipő testnek van egy Fiericy ami 125 öt véd meg 10 fire resist
15 strenght.Íj 86-107 ig evvel sebzek 250 és 300 között meg ha poision akko 400-ig is eltudok vele menni! -
Gábor #103 A statjaire nem lennék kíváncsi, viszont a felszerre annál inkább. -
#102 560 atack, majd belinkelem! -
Gábor #101 Király. Mesélj a karidról, most, hogy végigtoltad!