140
A net vezető médiumai csak dícsérik. Ti mit gondoltok?
-
Hogy ,hogy nem működik? -
1 dvd-s változat nem működik. -
ahhhh mindjárt már csak fél nap.Amúgy te a két DVD-és változattal nyomod:? -
Gondoltam mert a barbár nak szerintem mindegyik játékban szar volt a varázslatai!Különben most csorog már délután este felé tudok vele játszani!!!JUPI -
Gábor #56 Tisztább,szárazabb érzés:)))
Még nem mentem vele sokat. Szoknom kell az íjat. SZVSZ a skill treeje sokkal használhatóbb,mint a barbinak. -
És ő milyen -
Gábor #54 Sikeresen felülírtam a barbis mentést az act2 elején,így rangerrel nyomom most. -
ahm! -
Gábor #52 Vagyok, nyugalom:)
Mivel utoljára a dio2vel játszottam, ezért sok hasonlítási alapom nincs, nekem eddig bejön. Természetesen az ilyen játékok a kategória miatt monotonok.
Viszont ami eddig nem tetszik,az az íj használat....majd még kicsit belemászok a dologba egy rangerrel.
Ellenséges AI néha gyengusz, előfordul,hogy megakad egy tereptárgyban,amíg barbimmal sündisznót csinálok belőle, viszont annyiban okosak,hogy ha védekezem,akkor vmelyik ellen megkerül,és hátba támad.
Eddig ennyi. -
halóóóó -
Aham és milyen elvont monoton vagy inkább a jobb stilus? -
Gábor #49 Először barbival nyomom egy kicsit, aztán váltok. Majd meglátjuk melyik tetszik a legjobban,de szinte biztos,h minddel végigviszem legalább egyszer. A diohoz hasonló nehézségi fokok vannak, amik megnyitása szint fv-e. -
Már alig várom ,hogy meglegyen!Milyen karakterrel viszed?? -
Gábor #47 Egy kedves fórumlakótárs jóvoltából most tesztelgetem. Pont az,amit vártam:diabloid hekkendszles gyönyörű grafikával. NEm jutottam sokáig,majd még jelentek. -
oké -
Majd kivancsi vagyok mi a velemenyed rola. -
Szombaton mát lehet ,hogy meg lesz.
ÉS akkkor game ezerrelll!!!!! -
Gábor #43 Szvsz offline pontozták így fel. -
ajjjjajjj minn...den.ki ajjjajjj -
valakinek meg van már? -
Hat ahoz kell eloszto es nekem nincs negy haverom aki elvezne... -
Szvsz csak azért rakták bele az online részt, hogy legyen. Ugyanaz a 4 player eksön mindkét esetben. Azt írják, hogy az onlájn résznél egy helyszínen belül mindenki szabadon mászkálhat, de ha valamelyik játékos átmegy egy másik helyszínre, viszi magával a többieket, akárhol vannak éppen. Szerintem legjobb haverokkal multitap-pel. -
És offlájn is ér annyit, mint amennyire pontozzák vagy a magas pontokban az onlájn élmény faktor szerepel ilyen erősen? -
A BG:DA fejlesztőitől van a játék, és igen, full hent. -
És mit kell csinálni benne? Menni azt' henteeni fentezi szettingben, mint a BGDA-ban? -
Gábor #35 Van online és offline co-op mód is! -
Opsz, ezt nem válasznak szántam. -
Ha valakinek műxik az 1 dvds verzió, akkor is sikítson. :) -
Ez nem valami onlány játék? -
Gábor #31 Aki először felfedezi a 2 dvds verziót legyen szíves kiáltani itt a fórumon! :) -
Eza játék naon kúl csak kár hog ymég nincs meg...:( No meg a Baldurs Gate DA2-t is be kell szerválnom.... -
Aze' az ma' tulzas... -
http://championsofnorrath.station.sony.com/
Szerintem akár eredetiben is megéri, főleg, ha van kivel játszani, multitappal akár négyen is lehet nyomni! -
Gábor #27 Most nem a baldursról,hanem a norrathról írtam a 10e tárgyat! :P -
Ha a negyedik epizodba sem volt erosebb fegyver mint ami nekem mar a 2 es epizodba volt akkor ma' meg se haragudj :) -
Gábor #25 Állítólag ebben 10e tárgy van amir random generálhat a gép, szóval van mivel tápolni!:) -
En is imadok karit taplolni :)
Csak mar a Baldur's Gate DA2 ben a harmadik resznel mar nem igazan volt mit :) -
Gábor #23 Szereted a diabloid hack&slasht? Tény,hogy egy idő után meg lehet ezeket unni, de én személy szerint imádok karaktert tápolni, és ált az ilyen játékok erről szólnak. -
Nem jo ez a jatek... nem eri meg. Sajnos gyonyoru szep de nagyon megunhato :( -
Gábor #21 Amennyibe PS alatt playstation 2t értesz, akkor igen!
És mint első hozzászólásomban leírtam ez diabloid hack&slash.