140
A net vezető médiumai csak dícsérik. Ti mit gondoltok?
  • Sugam
    Hogy ,hogy nem működik?
  • torrente
    1 dvd-s változat nem működik.
  • Sugam
    ahhhh mindjárt már csak fél nap.Amúgy te a két DVD-és változattal nyomod:?
  • Sugam
    Gondoltam mert a barbár nak szerintem mindegyik játékban szar volt a varázslatai!Különben most csorog már délután este felé tudok vele játszani!!!JUPI
  • Gábor
    Tisztább,szárazabb érzés:)))
    Még nem mentem vele sokat. Szoknom kell az íjat. SZVSZ a skill treeje sokkal használhatóbb,mint a barbinak.
  • Sugam
    És ő milyen
  • Gábor
    Sikeresen felülírtam a barbis mentést az act2 elején,így rangerrel nyomom most.
  • Sugam
    ahm!
  • Gábor
    Vagyok, nyugalom:)
    Mivel utoljára a dio2vel játszottam, ezért sok hasonlítási alapom nincs, nekem eddig bejön. Természetesen az ilyen játékok a kategória miatt monotonok.
    Viszont ami eddig nem tetszik,az az íj használat....majd még kicsit belemászok a dologba egy rangerrel.
    Ellenséges AI néha gyengusz, előfordul,hogy megakad egy tereptárgyban,amíg barbimmal sündisznót csinálok belőle, viszont annyiban okosak,hogy ha védekezem,akkor vmelyik ellen megkerül,és hátba támad.
    Eddig ennyi.
  • Sugam
    halóóóó
  • Sugam
    Aham és milyen elvont monoton vagy inkább a jobb stilus?
  • Gábor
    Először barbival nyomom egy kicsit, aztán váltok. Majd meglátjuk melyik tetszik a legjobban,de szinte biztos,h minddel végigviszem legalább egyszer. A diohoz hasonló nehézségi fokok vannak, amik megnyitása szint fv-e.
  • Sugam
    Már alig várom ,hogy meglegyen!Milyen karakterrel viszed??
  • Gábor
    Egy kedves fórumlakótárs jóvoltából most tesztelgetem. Pont az,amit vártam:diabloid hekkendszles gyönyörű grafikával. NEm jutottam sokáig,majd még jelentek.
  • Sugam
    oké
  • Sephi
    Majd kivancsi vagyok mi a velemenyed rola.
  • Sugam
    Szombaton mát lehet ,hogy meg lesz.
    ÉS akkkor game ezerrelll!!!!!
  • Gábor
    Szvsz offline pontozták így fel.
  • Sugam
    ajjjjajjj minn...den.ki ajjjajjj
  • Sugam
    valakinek meg van már?
  • Sephi
    Hat ahoz kell eloszto es nekem nincs negy haverom aki elvezne...
  • Neme.
    Szvsz csak azért rakták bele az online részt, hogy legyen. Ugyanaz a 4 player eksön mindkét esetben. Azt írják, hogy az onlájn résznél egy helyszínen belül mindenki szabadon mászkálhat, de ha valamelyik játékos átmegy egy másik helyszínre, viszi magával a többieket, akárhol vannak éppen. Szerintem legjobb haverokkal multitap-pel.
  • aabyssx
    És offlájn is ér annyit, mint amennyire pontozzák vagy a magas pontokban az onlájn élmény faktor szerepel ilyen erősen?
  • Neme.
    A BG:DA fejlesztőitől van a játék, és igen, full hent.
  • aabyssx
    És mit kell csinálni benne? Menni azt' henteeni fentezi szettingben, mint a BGDA-ban?
  • Gábor
    Van online és offline co-op mód is!
  • Neme.
    Opsz, ezt nem válasznak szántam.
  • Neme.
    Ha valakinek műxik az 1 dvds verzió, akkor is sikítson. :)
  • aabyssx
    Ez nem valami onlány játék?
  • Gábor
    Aki először felfedezi a 2 dvds verziót legyen szíves kiáltani itt a fórumon! :)
  • sigmavirus1
    Eza játék naon kúl csak kár hog ymég nincs meg...:( No meg a Baldurs Gate DA2-t is be kell szerválnom....
  • Sephi
    Aze' az ma' tulzas...
  • Neme.
    http://championsofnorrath.station.sony.com/

Szerintem akár eredetiben is megéri, főleg, ha van kivel játszani, multitappal akár négyen is lehet nyomni!
  • Gábor
    Most nem a baldursról,hanem a norrathról írtam a 10e tárgyat! :P
  • Sephi
    Ha a negyedik epizodba sem volt erosebb fegyver mint ami nekem mar a 2 es epizodba volt akkor ma' meg se haragudj :)
  • Gábor
    Állítólag ebben 10e tárgy van amir random generálhat a gép, szóval van mivel tápolni!:)
  • Sephi
    En is imadok karit taplolni :)

Csak mar a Baldur's Gate DA2 ben a harmadik resznel mar nem igazan volt mit :)
  • Gábor
    Szereted a diabloid hack&slasht? Tény,hogy egy idő után meg lehet ezeket unni, de én személy szerint imádok karaktert tápolni, és ált az ilyen játékok erről szólnak.
  • Sephi
    Nem jo ez a jatek... nem eri meg. Sajnos gyonyoru szep de nagyon megunhato :(
  • Gábor
    Amennyibe PS alatt playstation 2t értesz, akkor igen!
    És mint első hozzászólásomban leírtam ez diabloid hack&slash.