Amit a filmekből tudhatsz meg.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
biztos volt már: a rendõrfõnök mindig néger
a film elején kirugják a dõszereplõt az FBI-tól és leszerepelt zsaruként fog nyomozni a gonosz után ,a film végén meg visszaveszik

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

LittleL
A rendõrfõnök mindig kiabál a zsarukkal.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Haláli fegyverben volt Loál !

( pasas milió eggyet lõ a pisztollyal)
(leteríti az ellenfelet)

- Tudom mire gondol ám...
- ...??
- Hogy 174 -et, vagy csak 173 -at lõttem a pisztolyommal.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

És addig persze egy ellenség se lõ rá..
Meg verekedés közben persze egyszerre csak egy ember támad rá.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

fifi
De ha neadjisten kell akkor sincs gáz mert mindig van nálad 14489752db tár és 50tonna egyéb lõszer...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sosem kell újratárazni a fegyvert.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

fifi
Az amcsiknál a dízelüzemû jármûveket sosem kell izzítani.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Ha a zsaruk a drogdealer lakására mennek házkutatni, akkor az mindig egy prostituáltal alszik az ágyban, tök mindegy mennyi az idõ.

Aramir
Meg a kokaint is meg kell kóstólnia 😊

Aramir
Nemtudom, rég volt 😊

LittleL
Ha vért lát a rendõr, akkor feltétlenül bele
kell mártania az ujját, hogy meg tudja állapítani róla.

LittleL
Hello Aramir,

ez figyuszd...

wizy
neeeeeem:-))) hanyadikos anyag?

Aramir
Nemfeltétlenül, külömbözõ gázokban is terjedhet a hang.
Amúgy meg a dizájnerek mibõl élnének? 😊

Aramir
Légüres térben nem terjed a hang, nem tanultátok?

Balo
De ha van hang, akkor van levegõ, akkor minek akármilyen sisak?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

wizy
jut eszembe; honnan tudják, hogy az ûrben nincs hang?? lehet, hogy mittudomén, csak szkafanderbe vagy mibe nem lehet hallni, csak szabad füllel lehet. ezt még nem bizonyitották:-)))

Aramir
Én úgytudom Lukas bácsi kijelentette, hogy az õ univerzumában van hang az ûrben és kész.

Dynamic
Egyébként sosem értettem miért gond ez.Csata közben be kell nyomni a távirányítón a mute gombot.Ha valakinek úgy jobb, hát élvezze😄D
RelakSfromhome
Csak? Nem többen? 😄

Mellesleg a hangnak nincs terjedési sebessége, ezt is megtudhatjuk 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dynamic
ARGHH!😄
Csak 3-an írták eddig ezen az oldalon az ûr és a hang viszonyát.(Ráadásul a filmkritikás topikban is errõl van szó)
RelakSfromhome
Jah, meg a tegnapi starwarsból:
Ha az ûrben felrobban valami, AZONNAL hallod a robbanás HANGJÁT!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ha megsérül az ûrhajó teste, akkor szinte sosem fogy el a levegõ, és egy hajódarabban, amiben nincs mûködõképes generátor, mindig van levegõ, mesterséges gravitáció, és villogó fények (borg hajón volt ilyen)

Amennyiben korom sötétben rohansz egy erdõben, akkor tõled pártíz méterre mindig vakító fehér fényû kivilágítás van, ami a ködben fénycsíkokat húz. Ha elkezdesz felé futni, mire odaérsz, addigra a fények is tovább mennek...

fifi
De ha mégis a piros az akkor 1 másodperccel a detonáció elõtt jönnek rá.

RelakSfromhome
Engem anno a gólyabálon nem ismert egy csaj fel, mikor nem volt rajtam szemüveg meg bézbólsapka 😄

Dynamic
Thriller,horror filmekben a fõhõs(fõleg ha nõ) hiába szerez egy pisztolyt, nincsen nagyobb biztonságban, mintha egy sárgarépa lenne nála.A pisztolyt rendszerint az õrült sorozatgyilkos kiüti,kirúgja,kicsavarja a kezébõl, hogy aztán vad birkózásba kezdjenek.
Balo
Mindig hatástalanítani lehet a bombát, de csak 1 másodpercel a robbanás elõtt.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

LittleL
Minden akciófilmben mutatni kell egy "dramaturgiai funkció "
nélküli férfisegget.

LittleL
A bombákon mindig a kék vezetéket kell elvágni.

Alien!
a fõhõs ha egyedül van,szinte biztos,hogy minden gondolatát ki is fogja mondani...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
jaaa......értem...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aramir
Az egy aranyos dinó volt, aki gonosz volt, de aranyos is.

Alien!
a filmbeli testvérek nem gond,hogy legtöbbször semmilyen hasonlóságot nem mutatnak egymással....

Adam5
A filmekben amikor a fõhõs van valahol pl baseball meccs vagy mit tudom én akkor ül nézki a meccset de mindig kiszurja a gonoszt aki ül vagy épp már pont távozni készül de az utolsó pillanatban meglátja és elkezdi követni

Alien!
ezt cáfolom...lásd a "bigyóköpõ" a JP1-bõl...😊

Aramir
Decsak a gonosz dinók, az aranyos dinók mindig aranyossan gõgicsélnek, dorombolnak 😊

Aramir
Miért, ez hihetõ. Szupermen csak levette a szemüvegét és egy hajtincsét az arcába lógatott, máris nemismerték fel

SoDI---
Minden dinoszaurusz oroszlánhangon morog.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Alien!
ha a társadnak van egy lány/huga/nõvére akkor a film közben biztos bele fogsz szeretni ill. meg fogod b*szni...😊

LittleL
Batmant vagy Zorrót sohasem ismerik föl,
mert a szemét eltakarja az álarc.

wizy
ha a fõhõsnõ elmegy tusolni, akkor mindig van zuhanyfüggönye, és szinte mindig késsel támad ilyenkor a gyilkos.
ha a fõhõsnõ kimegy mert rosszul van, és megmossa az arcát, akkor a vele szemben lévõ tükörben biztos hogy feltûnik egy rossz személy

LittleL
Minden autós üldözés tönkreteszi a helyi kissebség egy zöldséges - standját,
vagy újságos - standját.

Dynamic
Ezt a közhelyet, amiben a hangnak az ûrben való terjedésérõl(azaz nem terjedésérõl) ír valaki annyira, de annyira utálom.
(bocs)
😊
Bucser
Az idegenek csak sikító hangon tudnak beszélni amitõl pánikolva megõrülve elfutnak az emberek... Vannak kivételek, de õk számûzüttek (lásd Csillagember anno régrõl még asszem Jeff Bridges-el)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien!
ja és persze az ûrben is hallani...

LittleL
Szevasz Aramir, látom azért te is nagy TV guru vagy!

Még egy jó kis szitu:

A szörnyek mindig hangosan visítva halnak meg.
Még akkor is ha ne is adtak ki magukból semmilyen hangot.

Aramir
Ja, az elején felrobban, kétszer is és semmi baja. Késõbb meg sima gépfegyverrel lelövik a kezét 😊

Aramir
Nemláttam sajnos, de bepótolom.

mikike
ezt most láttam:
Ha RobotZsaru fekszik az úttesten és te motorral mész, mindenképpen a testén menj át, mert ha ki akarod kerülni, elkapja a kerekedet és elveszi a motorodat

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth