Amit a filmekből tudhatsz meg.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg miután áthajtott rajta, utánna felis robbanhat.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha kifolyik a tartályból a benzin, akkor mindig van szikra!
mert olyan pocsékul célzol, hogy úgysem találsz el vele senkit.
( Star wars után szabadon, meg voyager,....)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
X-akták után szabadon
Ha kifeküdt a gonosz, akkor minden szereplõ megnyugszik pedig 5 másodpercen belül újra támad.
Ezt sosem akadájozzák meg azzal, hogy a már fekvõ enemybe belelõnek 1et 2õt
Erre 1 kivétel van: Agyszer láttam egy filmet, amiben a betörõ majdnem megölte a csajt, de az uccsó pillanatban a csaj ledobta a galériáról. Mutatják hogy a fickó fexik lent (beleesett egy üvegasztalba szokás szerint. A csaj néz ahogy fexik, majd sarkon fordul és bemegy a szobába. Ekkor a fickó mocorogni kezd. Újra kameraváltás jön a nõ, ölében a TV amit fentrõl szépen rádob az egyre virgoncabb betörõre 😊
tengerparton , a homokban...
ha a fõszereplõ visszaemlékezik vagy álmodik sosem saját szemszögbõl teszi azt,hanem egy külsõ kameraállásból...😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha elmegy a faggatózó zsaru, a rosszfiú utána rögtön tárcsázza a fõnököt.
fasza gyerekek vagytok.
Agyonlövik a swatosok a fakoporsót, de persze egy golyó se megy át rajta.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
egy több napos dzsungelben való meneküléshez nem kell semmi élelem és víz sem
egy 45kilós ember lazán lever akérmikor egy 120 kilós pankrátort
a tehén olyan hülye, hogy nekirohan fejjel a falnak
egy tégla méretû aranytárgyat akkora erõfeszítés tartani, mintha kb. 2kiló lenne
ha fejbeküldenek egy doronggal, nem törik be az orrod, sõt egy csepp vár sem folyik
különben jó film volt
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
akármennyi golyót is kapp a kocsi, a benzintank sosem robban fel.
Nem baj ha munkanélküli vagy a kocsidra a a 10ezer dolláros tunningkitet akkor is meg tudod venni.
nullára széthajtott, kiégett kocsiból egy délután alatt szalonállapotú végtunning szörnyet lehet varázsolni.
ha 250-nél kihajolsz a tetõablakon, nem visz el a menetszél
a kocsival akármennyit is nitrózól nem hullik szét soha.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Autósüldözésnél a fõhõsnek a napi rutinhoz tartozik 200-al hajtani, közben az ablakon kifelé lövöldözni.
Ha belövik a hátsó szélvédõt egy mögötted lévõ kocsiból, akkor a golyónak nem lesz annyi ereje, hogy az elsõ szélvédõt összetörje, de ha valaki ül ott, akkor az garantáltan meghal a golyótól.
A gonoszok a legritkább esetben találják el a fõhõst, még a statisztikai alapon mûködõ gépfegyverrel is
Azt sztem már említettem, hogy egy, a N2O-tól szarráégett tömítésû, dugattyújú, szelepû motrot simán be tudsz önindítózni, és még simán elmegy kilométereket. Ha már vinnyog a számítógép a verdában, hogy lassíts, akkor KUSS!!! felkiáltással le kell csapni az elejét. Ha a motor már a végét járja, akkor az utastér utasmentes oldalán szegecsek fognak száguldozni, és leesik a kocsi allja.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A csúnya lányt, ha meghívják a szallagavató bálra, akkor õ lesz a legszebb!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amerikában szinte nem is kell dolgozni, úgy is meg lehet élni luxus módon.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
- Elnézést fõnök, hogy lelõttem azt az ártatlan embert.
De ha mégegyszer elõfordul akár börtönbe is zárathat