Amit a filmekből tudhatsz meg.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Mint Vietnámban a robbanó Zippo-k
Blasta
Bizony!
RObbanó termoszok sokkal jobbak mint a robbanó zoknik!
Alap filmes szabály!!!! :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

shaba23
A Terminátorban is azt támadták, pedig az a jövõben játszódik 😊
Csak ott termoszt használtak 😊
LittleL
Itt egy katonás gyöngyszem akkor:

Minden német katona kiválóan beszél angolul.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Blasta
Ezt mondom...

Punker
arról nem beszélve hogy egy harckocsinak egyik legsebezhetõbb része a lánctalp

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

egyébként ilyen módszereket tényleg alkalmaztak... persze nem zoknival, de az elv ugyanez volt....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Blasta
Ez nem Ryan közlegény fikázós topik.
Írj általánosságokat, amit a többiek.

Blasta
"Ha egy büdös zokniba csomagolt bombát ráraksz egy tank kerekének az oldalára, az a robbanáskor elszakítja az atomstabil lánctalpat.

miért ne tenné?
miért lenne egy lánctalp ATOMSTABIL?
Nem hallottál még a C4-rõl???

ha gyalog menekülsz egy kocsi elõl, mindig csak egyenesen az úton maradva tedd, soha ne kanyarodj le, ne állj rögzített objektumok mögé (oszlop, tûzcsap, stb) és másodpercenkénti hátrafordulásokkal ellenõrizd, hogy leráztad-e már (ha már a hangját nem hallod)...
Bucser
Kérem az nem kungfu!!!!!! Hanem aikidóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LittleL
Steven Seagalt senki sem tudja legyõzni, mert
mindenkit lekungfuz.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Vad vágyak 2. -bõl megtudhatod:

A fiatal gimnáziumi picsák mindig beleszeretnek a tanárukba.

Egy kiscsaj minden gond nélkül bele tudja vonszolni egy felnõtt hulláját a krokodilokkal hemzsegõ mocsárba és elrejteni.

A gimnáziumi kiscsaj repülõt vezet.

A gimnáziumi osztályokban mindig akad egy leszbikus barátnõ.

RelakS
Ha egy jpartvonal támadása közben pattan a rohambiliden egy töltény, nehogy levedd a bilit, hogy megsimítsad a hajadat, mert azonnal homlokontalálnak.

Egy partraszálláskor, amikor indenfelé zuhognak a golyók, az orvosokat senki nem találja el.

(halk megjegyzés: 1944-ben már volt nejlon?)

Egy néhány vasdarabból álló tankcsapda tökéletes fedezék

Ha egy büdös zokniba csomagolt bombát ráraksz egy tank kerekének az oldalára, az a robbanáskor elszakítja az atomstabil lánctalpat.

Ha megjelenik egy 20mm-es gépágyú, csak ordibálj, különben nem lõnek halomra!!!

Ha négyen vagytok testvérek, és három tesód meghalt a háborúban, akkor azonnal mentõosztagot küldenek érted.

Ha szembejön egy náci eszmékkel megvadított német katona az árokban, esze ágában nem lesz rádlõni, inkább az életéért könyörög.

Hirtelen ennyi a rájen közlegénybõl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a mellékszereplõk egy lövésbõl kifekszenek akárhol is találják el õket, a fõhõsök 10 találat után is órákig haldoklanak (fõleg háborús filmek)
shaba23
Ja és olvasás közben elgondolkodtam, hogy miért lennék kékruhás? Amikor még csak farmerom sincs 😊

Bruce Willis mindig összevérzi az atletikatrikót
akkor jó.. má majdnem SG war lett belõle 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

shaba23
Huh...bejöttem a topicba elkezdtem olvasni mit írtál, közben lepillantottam, hogy kinek szól és elcsodálkoztam, hogy miért írsz te nekem ilyet 😊
Aztán leesett, hogy mirõl van szó 😊
"bazdmeg te kis fasz kékruhás geci ! asszed mer kék a ruhád mint a fakabátoknak bazmeg má jó vagy ? te kis polgárõr köccsög ! hát közöd van neked hozzám bazmeg ?"

shaba23
Milyen kötõszóval?
Punker
én is ezt mondtam pár kötõszóval megtoldva 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fifi
Polgárõr hivatalosan nem tehet semmit!Még személyit sem kérhet. Legfõképp nem verekedhet. Ugyanúgy feljelentheted érte mint mindenki mást. Mert nem hivatalos személy!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punker
engem csak pofonnal fenyegettek a polgárõrök 😊

fifi
Én már kaptam büntit egy üveg bontott sörért!
Na de ez másik topic.

Punker
ja csak itt szarnak rá, kint viszont gondolkodás nélkül megbüntetnek....

fifi
Magyarországon is tilos...

Punker
csak az usa-ban, ahol tilos közterületen alkohol fogyasztani...

fifi
Minden piásüveget barna papírzacskóba csomagolva kell inni.

Alien!
ja és a taxisok,mindíg vmiféle bevándorlók...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
a nõk mindíg sminkben fekszenek le,és abban is kelnek fel....

"Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret."

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LittleL
mert ezek az amerikai csajok olyan sokoldalúak.

Tegnap néztem a Vad vágyak kettõt.
Igazán jó film, a gimis csajok meg szuperbombázók, ja
és tud már repülõt vezetni. 17 évesen, he..

shaba23
ha az alább említett amerikai gimnázium legcsúnyább lánya leveszi a szemüveget és megfésülködik, akkor õ lesz a bálkirálynõ
LittleL
Továbbá minden osztályban van egy valaki aki luxus-villában lakik,
és mindig van olyan is aki lakókocsiban lakik.

LittleL
És amerikában minden csaj a gimnazisták közül
bombázó kinézetû

LittleL
Egy amerikai gimnazista osztályban minden gyerek úgy néz ki,
mint a harmincéves felnõttek.

Punker
jaja 😊

shaba23
Váááá...
Nézte vki a csillagkaput?
Az amerikaiak ki tudnak szálni az ürrepülõbõl a légüres, abszolut nulla fokba, egy szál vadászrepülõs egyenruhába és nem fagynak meg, nem robbannak fel...(biztos visszatartották pár másodpercre a megfagyást)
RelakSfromhome
Meg ROBOCOP 3 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ha kihívod a rendõrséget hogy egy gyilkos csuklyában üldöz egy késsel, a rendõrök kijönnek, de mivel a gyilkos elbújt, nem maradnak ott, mert nem találják sajnos....

LittleL
Egy pszichopata sorozatgyilkos képes túljárni
egy egész nyomozó hadsereg eszén.

LittleL
Sok másodosztályú akciófilm után szabadon.

RelakSfromhome
ahol 1000 ember lövi egymást, ott senki nem talál el senkit

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ha ronggyá lövik a kocsid elejét, akkor a motortérben húzódó vezetékek és tartályok csak akkor sérülnek meg, ha meg is áll a verda. Persze ez magától nem fog leállni.

RelakSfromhome
Egy 8éves kislány jobban tudja, hogy hol a nyomkövetõ a robotban

wizy
ha motoros üldözés van, akkor kötelezõ az atópályán, a szembejövõ sávban menekülni:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

LittleL
Ha autós üldözés van, akkor csak a 10 éves, vagy annál öregebb autók törnek ripityára.

PLaci
Helyesen:

"Dramaturgiai, funkció nélküli férfisegg."

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Aramir
A raptorokat egy 30 kilós kislány simán lerugja 😊

Aramir
Decsak a jók tunak kimászni idõben, a gonoszok mindig bentégnek 😊