Advent Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.
Igy sem megy?
Next PC upgrade: 2022
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
talán ott
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
de lehet tévedek(ha oda van írva az, hogy proper akkor proper)
mik a hírek a properrõl az megy?
SKACCOK FIGYELEM EL TUDTAM INDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Nem kell más mint egy alcohol legujjabb verzio átálítod emulálásnál a secroom NEW* et és az RMPS modot és má megy is én most tolom😄 rettentõ jó game😄
az uj verzio az hol van? mert most telepitem a gamet de eddig semmi gond nics vele, hol van valami crack vagy valami mert nem találok semmit a virtuálismeghajtojan.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
valami torrent(csak a 89.kell)
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
FORD MUSTANG: THE BEST CAR