Advent Rising

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.

Igy sem megy?

Next PC upgrade: 2022

amit az nforcon írnak a proper verziorol arról tudnátok egy fordítást mondani hogy mit és hogyan kéne csinálni hogy mûködjön?
Hát az nforce-ra csak a proper került fel,és azóta nem nuke-olták,akkor annak menni kéne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

morpheus te tudnál valamit mondani az alcohol progirol? beállitás vagy valami hogy hogyan kell kezelni meg hogy függ össze az ilyen tömörített fájlokkal, mert én még soha nem használtam még ezt a progit
GeneralsHungary
Propert nem igaz senki nem töltötte még le! Azt mondják megy, csak igazonli kellene.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

tomikake megy neked a game?
még soha nem használtam alcolho 120% progit. kell valami beállítás vagy valami kis utmutatót adhatnátok
imq ez a proper féle verzio se lesz jo? Nem mert azt a szart irta ki amit leírtam azt annyiba is hagytam a dolgot töltöm a proper verziot!!! Alcohol progit honnan tudok szerezni?
Innen...

De hogy ez mikori azt nem tudom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Neked azóta stabilan megy??? AMúgy azt írják, az új MiRROR féle verzió már teljesen korrektül mûködik! Mint már említettem <#awink>
alcohol progit honnan tudok szerezni?
te mit tudsz morpheus?
nforce.nl
talán ott
de mért nem indul el?
GeneralsHungary
Hol vannak olyan külföldi fórumok ahol osztják az észt. Hogy megy-e és hogy hogy?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

szerintem nem a proper mert az most este jött ki,
de lehet tévedek(ha oda van írva az, hogy proper akkor proper)
ma töltöttem le a gamet azt nem vágom hogy a proper e vagy nem de ezt írja ki😮RIGINAL DISC COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED. Ez mit jelent?
nem ,de hát az is clone dvd
mik a hírek a properrõl az megy?
és ha nincs crack akkor mit kéne csinálni?
az eredeti cd-t kéri, a proper verzio van meg ma töltöttem le
OK. Fogadjunk, hogy kilépsz a játékból és újra el akarod indítani, akkor már nem fog menni - már másnál is elindult, de ugyanez volt vele. Szal a biztos az új release, ahhoz egyébként nem is kell crack.
MrDevil
Neked a proper van meG???

a properhez sincs crack mert clone dvd az is
Seth
na 15 perc alatt még nem raktad fel????

PSN ID.: Beegabor

mert? mi lehet a gond? de tudtok valami crak oldalt ahonnan le lehet szedni cracket hozzá mert nagyon nemtalálok a virtuálison cracket, vagy nem is kell hozzá?
Seth
szerintem nem a felrakással lesz gondod, hanem hogy el tudd indítani...

nekem a Daemonnal teszi fel megállás nélkül a gamet már a felénél van, JÓ LESZ ez REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!4444
én ezt találtam
SKACCOK FIGYELEM EL TUDTAM INDÍTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Nem kell más mint egy alcohol legujjabb verzio átálítod emulálásnál a secroom NEW* et és az RMPS modot és má megy is én most tolom😄 rettentõ jó game😄
akkor fölöslegesen töltöttem le a gamet?
az uj verzio az hol van? mert most telepitem a gamet de eddig semmi gond nics vele, hol van valami crack vagy valami mert nem találok semmit a virtuálismeghajtojan.
GeneralsHungary
Emberek. Én már nagyon várom a játékot.

OK az új verzó elvileg mûködik, viszont a régit lehetetlennek bizonyul futtatásra bírni, szal fölösbe megy 4,7 Gb :-(
Nem fog mûködni akármivel telpíted is, azt olvastam, hogy a srácok az MDS fájlt rontották el...
Seth
Miért nem próbálod ki hogy megeszi e a daemon tools?????? amúgy tudja....

Az Alcohol 120% tuti lekezeli.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

letöltöttem a gamet a wanadoorol, de a tömörítése MDF meg MDS. ezt a daemon tools is tudja kezelni vagy mi kell hozzá hogy virtuálisban megtudjam jeleníteni?
Seth
azt ugye csak elírták, hogy 95*15???

drop
ja de ezit is csak kikel irni enyi semmi mini image

Már az Nforce-on is fenn van!!!
Elvileg most jött ki: Advent.Rising.PROPER.CloneDVD-MiRROR, valszeg ez már mûködni szal érdemes mindenképpen megvárni!!!
Meg valakinek a game?

Mustang2005
AGGYÁ MAJD MEGLÁTOM!😊

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

adok ftp-címet, nem tölti rá valaki?
a wanadoról lejárt a regem.
valami torrent(csak a 89.kell)
Mustang2005

Mustang2005

CalebJoe
Majd a Reloaded megoldja😊)))
Ja a wandoorol le lehet szedni de sajnos nem lehet sehogy se elinditani crack nélkül!<#wilting>
Mustang2005
REMÉLEM MÉG SULI ELÖTT😊

Mustang2005
MIKOR LESZ MÁR CRACKELT VERZIÓ??????

drop
de wandorol
mert ot kijavitoták
de sajnos nincs crack